Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dzimshanas diena/s
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
ShinChan
Zakji, kampaaaaaaaaaaai!!!
image
deleted-ray
Suminaata happy.gif
Kikyou
Daudz daudz daudz daudz daudz daudz un vēlvairāk mīļu sveicienu dzimšanas dienā, za4peedinj! ^__^
-kumori-
image Priecigu Tev So Dzimsanas Dienu!!! Daudzum Daudz Prieka Un Laimez!!! Lai Tu Vienmer Butu Tikpat Jauka... image
zenofex
O! Zaķpēdiņu, aka Kimu noteikti jāapsveic!
Vislabākie novēlējumi nākošajam dzīves gadam. Lai netrūkst nekas no tā ko vēlas sirds.
Kima
Biiiiiii, paldies visiem par apsveikumiem(un bildeem), patiesham ljoti miilji un patiikami....
ShinChan taa bilde ir best!!! happy.gif kawaii!!!(Tevi tagad var deeveet par vienradzi? blink.gif ) un nu jaa...peec zuzes posta vispaar nevar nojaust, kas man ljooooooooooooooooooooti patiik!!! ^^
Veel reiz paldies!
(Nju var oficiaaali iegaumeet cik man gadi!!!UN VAIRS NEJAUTAAT!!!!!! laugh.gif )
Isabel Carmin fon Edelhain
Pavēla puķe zaķēnam.
image
Yume
Hehe, vēl divi jubilāri.. sveicu Tetsuo Shima un Spike
image
anishuara
Pievienojos Yumes apsveikumam...
Novelu lai visi sapnji piepildas, ta ka jums bus patikami skatities ko esat velejushies... ^__^
Kagome
sveicu Tetsuo Shima un Spike!!
FaNtA
sveiciems no manis, Tetsuo Shima un Spike happy.gif
Tomoko
Daudz laimes Tetsou Shima un Spike! Uraa, uraa! rolleyes.gif

image
Dero
Es absaluuti neapsveicu kafu, swordus(seshtakus)
SheWr
es apsveicu ramonu divkaarshi, gan dz. dienaa, gan par to ka vinja shim forumam ir devusi tik daudz......
Kikumi
QUOTE(SheWr @ Aug 6 2005, 20:06)
es apsveicu ramonu divkaarshi, gan dz. dienaa, gan par to ka vinja shim forumam ir devusi tik daudz......
*

Ko gan viņa ir devusi? Neviena vienīga ieraksta šajā forumā... laugh.gif dry.gif Būsi ar Yumi sajaucis! wink.gif
Bet tomēr apsveicu! Varbūt sadūšosies un kaut ko kādreiz ierakstīsi! smile.gif
Kima
apsveicu visus, ko nokaveeju apsveikt (atkal).
juus man galvu sajaucaat ar saviem apsveikumiem tongue.gif

kawaii buchas un daudz jauku noveeleejumu!
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Kikumi @ Aug 6 2005, 23:53)
QUOTE(SheWr @ Aug 6 2005, 20:06)
*

Ko gan viņa ir devusi? Neviena vienīga ieraksta šajā forumā... laugh.gif dry.gif Būsi ar Yumi sajaucis! wink.gif
Bet tomēr apsveicu! Varbūt sadūšosies un kaut ko kādreiz ierakstīsi! smile.gif
*

Manuprat tas bija sarkasms.
Kikumi
Tagad, kad tu to pateici, man arī tā sāk likties... Sorry, SheWr, ka uzbraucu... dry.gif
SheWr
kaads veel sarkasms? vai tad mees visi nepaziistam ramonu? (nu logiko ka sarkasms....)
Kikumi
Apsveicu šodienas jubilārus - Laugh|ng Man un Yorsa-kun! Lai izdodas viss iecerētais! smile.gif
Kagome
pievienojos Kikumi, un arii sveicu jubilaarus - Laugh|ng Man un Yorsa-kun smile.gif
-kumori-
SVEICU! SVEICU! happy.gif * lai gan abus jau sen neviens nav redzejis... Ceru, ka nepazuda... * Sutu daudz buchinju :**
Kima
piebiedrojos sveiceejiem!!!^^daudz kawaii buchu un jauku noveeleejumu
Zuzix
Apsweicu dzimumdienaa Pumu!!!!slimikjis za4pedinja ar piebiedrojas. Ziimee wairaaak, lai ar katru reizi Taws talants kljuust ar wien labaaks wub.gif
Hikaru
Apsveicu!
Ayumi
apsveicu zīmētāju pumu! laugh.gif
image
Ziimeejies tik taalaak! cool.gif
Kima
Bii apsveicu Slay3r!!!Kawaii buchas!!!

image
Kagome
daudz laimes Slay3r!!!! happy.gif
lastguru
hey, slejerim ir dzimshanas diena... apsveicu!
Dero
Apsveicu!!!
Hikaru
Sveicam!
Shaisuke
Uuu Apsweicu smile.gif

~BN~
ReD_FoXy
Daudz buču dzimšanas dienā, Slay3r!!! wub.gif
CloudX
Apsveicu1!!1!!!ones!
dmonster
Ja, jau visi tad es ar, Slay3r apsveiucu.
GunMetaL
nu ko ta bez manis. apsveikumi arī no manis smile.gif
slay3r
0o0 blink.gif
Esmu pārsteigts, liels paldies par mīļajiem un siltajiem apsveikumiem! smile.gif !!!
Ghoul
Suminaats!!!!!!
Iori Yagami
slay3r
A P S V E I C U ! ! ! ! !
image
Yume
oo... es atkal kautko nokavēju.. nu jebkurā gadījumā, labāk vēlāk nekā.. vispār nokavēt...
Sumināts!!!!
Seven_of_zero
Ess ari pievienojos. Daudz laimes dzimsanas dienā slay3r
Kima
Missy, apsveicu un kawaii bushas tev!!!!! happy.gif wub.gif
Kikumi
Apsveicu visus šīs dienas jubilārus, īpaši Missy! Daudz labu sviecienu un buču tev! d(^o^)b
ReD_FoXy
Missy!!! Missy!!! Missy!!! wub.gif
Sveicu... ^^
Kagome
pievienojos sveiceejiem, apsveicu Missy!!!!! ^^
jurc
Šodien tak lielā jubileja Yumei!! Nu ta sveiciens tev no manis. Neaizmirsti mūs...
X_Kamui
Hehe Yume apsveicu un novelu visu to labako smile.gif
un apsveicu visus kurus neesmu apsveicis manas prombuušanas laikaa biggrin.gif
Andromens
tiec sumianata Yume ph34r.gif
CloudX
image
Apsveicu Yume!
Sigfa
ehh, mees jau vesels vesels bars cosplay tusaa Yumi apsveicaam kaa pienaakaas, pa visaam 19 reizeem, bet sheit ariidzan nekaitees smile.gif Lai tad nu veiksmes tev, Yume.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.