Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dzimshanas diena/s
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
CloudX
image

biggrin.gif Sveicuuu
Kima
KAZUKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!Man diemzheel naw nekaadas miiljas bildiites, ab still daudz kawaii buchaas!!!!!Un protams labaakie noweeleejumi!!!!!!!!!!!!!!! wink.gif
dmonster
Sveicu Ito no Kazuki.
Kikumi
Mīļš sveiciens Kazuki-chan dzimšanas dienā! happy.gif
P.S. Bilžuks gan nav attiecīgs, bet labi vien ir... I think... unsure.gif

image
zenofex
Ito No Kazuki!
Lūdzu turpini zīmēt un lai ar katru jaunu dzimšanas dienu Tavi zīmējumi kļūst ar vien skaistāki un baudāmāki!
Kā arī novēlu daudz laimes! biggrin.gif
Kenshin
Nimmiii, Nimmii.. es ilgi, ilgi meegjinaaju atrast sho pavedienu, lai iesaaktu pirmaa,bet man neizdevaas ... es ceru, ka tu man piiedosi..
Lija
njaaaaa.... laugh.gif Ito No Kazuki!!!!!! daudz daudz bučiņu ***** un daudz daudz laimes... nosvinies kārtigi.... wink.gif
rebel
daudz,daudz,daaaudz lajmiishu dzishindindinaaaaa.. warbuut,ja noswineesi taa kaartiigi,radiisies jauna maaxla? ljoti gribetos redzeet..Tew jaw ir daudz fanu manu draugu lokaa happy.gif .. !! un weeelrejz - SWeeejCU!
FaNtA
es ar, es ar happy.gif sveicu visus kurus nesanaaca apsveikt un arii šodienas jubilaaru
X_Kamui
smile.gif Ito No Kazuki apsveicu un daudz laimes biggrin.gif
Iori Yagami
ZeaLot!!!!
Apsveicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biggrin.gif ohmy.gif biggrin.gif
Batou
Roze, congrats and remember - were eternally grateful for your time, money and nerves lost on this forum. un kā tagad saka, peace smile.gif
Dzonis
jaa..svariigs jubilaars mums shodien pagadiijies.Tad no savas puses ar suutu sveicienus un visa veida veeleejumus!
image
GunMetaL
apsveicam nama tēvu Rozi. smile.gif

p.s to pa to nama tēvu jasaprot ka foruma owneri.
Yume
Vau, šodien divi augstu vērtējami jubilāri.
Nu pirmkārt Roze.
Apsveicu, cienu, nu jau esi pavisam liels. biggrin.gif mamma var ar tevi lepoties. happy.gif Ta tik turēt!

Un otrkārts, глуьоко увожаемая госпожа Зузука ( ух, а как звучит) громогласно поздровляю тебя с добовлением ещо ожнои еденитци к тому что у девушак обычно не спрашевают.
Чот тебе Зука за это цветочки!
image
sandzi
apsveicu roze tevi tava dzimsanas diena
image
deleted-ray
Sveiciens Bosam dzimenee tongue.gif
Zuzix
Roze - apsweicu!!!!!!!!!! Noweelu labi noswineet!!!!!!!!!!!!!

image
SheWr
Nu es ar apsveikshu ar saviem mulkiigajiem ziimeejumiem:

image
jurc
Roze... laikam jau mums būtu viņu jausauc par Roze-sama vai vēl labāk Roze-sensei! Gribētos pateikties viņam par to ka viņš ir izveidojis šo forumu, jo bez tā daudzi tā arī nezinātu ka Latvijā ir daudz vairāk anime fanu/fanātu izņemot zināmo draugu un paziņu loku. Domāju ka daudzi tev ir lielu pateicību parādā, bet nu noteikti ka pašam ar ir prieks skatīties kā anime pamazām sāk izplatīties Latvijā. Lai arī daudzi sāk ar pokemoniem un digimoniem, tomēr ja viņš sāks intresēties arī par ko daudz labāku, tad drīz vien atnāks uz šo forumu, no kurienes atpakaļceļa vairs nav! (Ja atnaaks uz chat.118.lv #anime, ta par iepriekšējo dzīvi vispār var aizmirst biggrin.gif ).
Visu cieņu Roze!
Apsveicu!
Gods kalpot Tev un šim forumam!
Spectre
Dauda laimes Dzimenee =))))) Creator .. The One Himself Veseliibu, Animes, Nuadu, Tusinus, Alkaholu uttt... happy.gif [neiazmirsti par arii 118], saku paldies, jo ka saaku skatiiites man tur paliidzeeja nevis izkikoja un pateica ej lasi webu ^^.

Lai tiek slaveeta shii diena, kad naaca pasaulee liels anime fans =))))))
Kikyou
image

Daudz laimes. happy.gif
Sērfijs
Mans būs tāds vienkārš, bet tik un tā apsveicu dzimšanas dienā Roze un Untitliel.
Sigfa
Kas tas otrs taads nezinu, bet ir jaasveic muusu teevu un tuvaako draugu!

Otaku evang. 984

9 Tapeec jums buus taa luugt: muusu teevs otaku.lv! dievinaats lai top tavs vaards.
10 Lai naak tava valstiiba. Tavs praats lai notiek kaa otaku.lv, taa arii starp mums mirstiigajiem.
11 Muusu dienishkjo anime devu dod mums shodien.
12 Un piedodi mums muusu paraadus (par otaku.lv izmantoshanu) kaa arii mees piedodam saviem paraadniekiem.
13 Un ieved muus kaardinaashanaa, un atpestii muus no sadziives. Jo tev pieder valstiiba, speeks un gods muuzhiigi. Banzai!

sennebiju skaitijis teevreizi, tamdeelj piedodiet nepilniibas tongue.gif
Seven_of_zero
Daudz laimes dzimšanas dienā Roze.
dmonster
Sveicu Roze.
Kenshin
Pievienojos sweiceejiem ar skaljiem, apsweicoshiem sveicieniem, kaudzi baloonu un 8 torteem un 1 sweciiti ^^
CloudX
Pievienojos apsveikumiem biggrin.gif Daudz laimes Dzimšanas-dienā!
zenofex
Roze: hip, hip, urra!
Andromens
Daudz laimes dzimshanas diena Roze veco zeen ;]
Otakus in Latvia guru you are ^^
Kagome
Pievienojos visiem sveiceejiem un sveicu Rozi dzimshanas dienaa, daudz laimes!!!!!! biggrin.gif
kaarleens
Roze daudz laimes =)
Kima
sawu atr gallery weel joprojaam neesmu restaureejusi...so sorrz man naw smuka bilzhuka sad.gif
aba wienalga apsweicu ar tuukstoshiem kawaii buchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laugh.gif
maakoniitis
Apsveikumi no maniim Rozes un arii untitliel dzimumdienaa!
Lija
Roze un untitliel - daudz, daudz laimītes un daudz buču**** !!!!!
image
Ella
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
image
FaNtA
Daudz, daudz laimes īpašniek rolleyes.gif turpini labo darbu un uzturi šo saitu
Takashy
Apsveicu ar happy.gif
Taka
Whoa! Rozem Dzimšandiena! Nu tad!
A P S V E I C A M foruma uzturētāju un saimnieku!
Par šī saita uzturēšanu - respect.
Nosvini labi! happy.gif
Roze
arigato smile.gif
X_Kamui
biggrin.gif Apsveicu visus, kam 6odiem ir dzimene.....
un vakar bija laugh.gif
sandzi
sodien ir ipasa diena jo sodien ir 4 cilvekiem dzimene
mxz
ayanami
Woodoo doll
Andiigais
apsveicu
Kagome
mxz, ayanami,Woodoo doll, Andiigais, apsveicu!!!!
deleted-ray
Sveicu muusu chetriniecinju dzimenees smile.gif
Lija
whaaa.. cik daudz mums ir dviiņu!!! laugh.gif
daudz daudz laimes... wink.gif nosvinieties kārtīgi!!! tongue.gif
jurc
Andīgais - sveicu dzimšanas dienā arī es! Reku tev smukas beibes no manis... (lai 5dien man ar kautkas tāds būtu tongue.gif)
image
Hideki
Apsveicu visus, ko neesmu apsveicis! smile.gif
Sērfijs
Apsveicu dzimum dienā mxz, ayanami, Woodoo doll, Andiigais.
Nosvinieties labi!!
CloudX
smile.gif Apsveicu visus 4 jubilārus !
dmonster
Man valodā pēdējā laikā ir vairāk robu nekā Šveices sierā tāpēc tikai teikšu: sviecu jubilārus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.