Trāpīts, pupsik. Liec nākamo!
Nekas grūts.
Vai ta tiešam neviens nav redzējis?
Hint: Tieši zem tāda paša nosaukuma ir arī anime. Anime visiem ļoti zināma un populāra. 2 sezonas. Šī filma ir veidota pēc pirmās sezonas animes, bet kaut kad arī iznāks otrā filma, kas atstāstīs 2 sezonas animi.
Filma par draudzību, mīlestību un mākslu.
QUOTE(anti @ Mar 3 2007, 14:45)
Honey & Clover?
Pareizi!
Liec nākamo
Man filmas izbeigušās, ļaušu nākamo likt kādam citam :)
Tetsuo ir spēks! Baisa filma
pie reizes uzņemos ielikt nākošo filmu.
kvalitāte maigi sakot draņķīga, bet nu klasiskākas klasikas nemēdz būt
ehh..lai jau tiek. šī filma ir par vienu no trijiem klasiskajiem šausmekļiem (liekas vispār pirmā, kas par šo tēmu ir taisītas). Izrauts no kādas grāmatas, ko sarakstījusi sieviete.
Tad jau buus -
Frankenstein
Revol nekļūdās..filma par frankenšteinu..mēmais kino ar pabriesmīgu kvalitāti, bet bij' ok
Filmu un aktrisi.
hmm, man tas labi izskatās pēc 'Kiss Kiss, Bang Bagn'
un aktrise Michelle Monaghan
QUOTE(Yume @ Mar 12 2007, 18:30)
'Kiss Kiss, Bang Bagn'
Ljauj nedaudz pielabot - Kiss Kiss Bang Bang
Bet principaa pilniigi pareizi, liec tik naakamo bildi.
OK, nu a jau driikst, tad luudzu.
Aktieri un filmu..
ReD_FoXy
Mar 13 2007, 08:14
Villija šokolādes fabrika? Vecā versija proti.
Church
Mar 13 2007, 09:23
Cilveeks no Kapuciinju bulvaara ar Mironovu?
kaut gan par filmas nosaukumu vairs neesu tik paarliecinaats .. :/
nu nez kapec man liekas ka Обыкновенное чудо. Un protams
Андрей Миронов
Sippi- labs puika, zini PSRS laika filmas.
Tas tiešām ir - Обыкновенное чудо un Миронов, kur, nu ko,ko, bet aktieri vajadzētu pazīt lielākajai daļai līdz 1991 gadam dzimušajiem..
lec nākamo..
Church
Mar 13 2007, 16:24
QUOTE(Yume @ Mar 13 2007, 14:33)
... nu ko,ko, bet aktieri vajadzētu pazīt lielākajai daļai līdz 1991 gadam dzimušajiem..
foxy kaa reiz ir 1991.aa gada ;>
bet jaa .. no jaunatnes laikam sovdep klasiku zin tikai tie, kas skatiijushies kopaa ar saviem nostaljgjeejoshiem vecaakiem, lai gan zheel, zheel. daudz laba, daudz labaaka par daudz ko muusdieniigu no iepuvosho kapitaalistu vidusmeera repertuaara, tiek laists garaam :/
daudz laba, daudz labaaka par daudz ko muusdieniigu no iepuvosho kapitaalistu vidusmeera repertuaara, tiek laists garaam :/
Ne mazāk iepuvusi ir pārlieku liela padomju kinematogrāfa cildināšana. Jā, protams, tur ir pērles, kuras neredzēt, nozīmē ignorēt vienkārši izcilus gabalus, bet būsim reālisti - krievu kino, izņemot tur varbūt Eizenšteinu vai Tarkovski, pārsvarā spēlē uz mums tuvu mentalitāti un ar sevi viegli asociējamām sadzīviskajām reālijām, nevis tur diži izkoptiem
movie making knifu pielietojumiem, inovatīvu režisūru vai apreibinošu montāžu.
Fakts ir acīmredzams: padomju kinoskolas ražojumiem pārsvarā ir augsti vērtējama tieši idejiskā vērtība, ne tik ļoti kinematogrāfiskā. Attiecīgi, varam slavināt tos nevis kā filmas, bet vairāk kā balzāmu dvēselei.
nu godigi sakot esar ar pirmo reizi nevareju pateikt tiesi no kuras filmas bija nemts sis kadrs bet par laimi man ir kads kur loti labi parzin PSRS laika fimas muziku t.t.p.
nu ko sis esdomaju problemas nesagadas nevienam
ka ja parasti filma un abi aktieri
"Meistars un Margarita"! tēlo kāds no šiem purniem:
http://imdb.com/title/tt0403783/Ņā ņā ņa ņa ņā ņā ņā!
kauns gan, laba ekranizaacija.
kaarleens
Mar 20 2007, 14:21
Aleksandr Filippenko , Aleksandr Pankratov-Chyorny
Azazelo un Lihodeevs
ja gm atbilde ir daleji pareiza un karleens ir ar pareizi atbildejis. taka pat nezinu kurs la liek nakamo filmu.
p.s.
kas ta par postu dzessanas maniju vai nu dzes visu vai neko a to 3 postiem izdzes divu sanak nedaudz mulkigi
kaarleens
Mar 20 2007, 18:56
Kau kas no svaiga aazijas kino.
kaarleens
Mar 28 2007, 08:46
Labi izskataas ka bija pa sarezhgjiitu filma saucas Curse of the golden flower.
http://imdb.com/title/tt0473444/Liekat kads kau ko naakosho, kam nav slinkums
Church
Mar 28 2007, 13:24
Kaa parasti, filmu.
Ja tas čubarots, kas sēž uz ielas, tiešām ir Toms Veitss, tad tas ir "Down by Law".
Church
Mar 28 2007, 16:42
aight. naakosho.
Par cik filma elementāri atminama, pietiks ar nosaukumu.
Little Mis Sunshine?
Cik patīkami ir dzirdēt pareizo atbildi no kāda, kas minētajam aprakstam nemaz neatbilst.
QUOTE(GM @ Mar 28 2007, 21:31)
Cik patīkami ir dzirdēt pareizo atbildi no kāda, kas minētajam aprakstam nemaz neatbilst.
Labāk liec nākamo filmu :> Nu vai arī, lai kāds cits to dara (man kā allaž filmu nav).
Church
Mar 29 2007, 06:40
Church
Mar 30 2007, 13:50
bija "Pokrovskie Vorota"
exler imdb, iesaku kaadreiz noskatiities. var likt jebkas naakosho ..
Naktspukjiite
Mar 30 2007, 14:21
Pietiks ar nosaukumu.
Men Behind The Sun (Hei tai yang 731), diezgan traks gabals, bet nu šķita interesanta :]
Naktspukjiite
Mar 30 2007, 21:06
Jā, tā pati vien ir. Nu ja... interesants gabals.
Klīst baumas, ka arī Men behind the sun 2 esot.
QUOTE(Naktspukjiite @ Mar 30 2007, 19:06)
Jā, tā pati vien ir. Nu ja... interesants gabals.
Klīst baumas, ka arī Men behind the sun 2 esot.
Un arī 3 un 4, tikai tie esot krietni vājāki.
Men Behind The Sun 2: Laboratory of the DevilMen Behind The Sun 3: A Narrow EscapeMen Behind The Sun 4P.S. Ielieciet kāds nākamo filmu!
Isabel Carmin fon Edelhain
Mar 31 2007, 02:23
Nu tad ar atļauju.
Pietiks ar filmu
Klokjvaarpsta
Mar 31 2007, 10:25
"2001 : A Space Odyssey" 1968. gada (man shkjiet) filma, kas legjendaara ar savu sviestainiibu. Filmas veidotaaji pazinjoja - Ja juus saprataat sho filmu, mees esam izgaazushies
Naakamo liek, kas grib
Filmas veidotaaji pazinjoja - Ja juus saprataat sho filmu, mees esam izgaazushies
Tu gribēji teikt: es nesapratu šo filmu, jo esmu retards.
That's ok - mēs sapratām no pusvārda.
Un par cik man patīk īri:
Nosaukums būs gana.
The Boondock Saints
Aye'
ta varetu but Korejiešu režisora Kima Ki Duka fima "Golfa nūja"?
Isabel Carmin fon Edelhain
Mar 31 2007, 16:43
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Mar 31 2007, 10:25)
"2001 : A Space Odyssey" 1968. gada (man shkjiet) filma, kas legjendaara ar savu sviestainiibu. Filmas veidotaaji pazinjoja - Ja juus saprataat sho filmu, mees esam izgaazushies
Naakamo liek, kas grib
Un kas ja teiks ka nav, lai gan ir pareizi uzminēts. Ta ka neliels atgādinajums ka tomēr ir jāsagaida apstiprinajums, nevis uzreiz jaliek nakamais..
QUOTE(sipps @ Mar 31 2007, 16:37)
ta varetu but Korejiešu režisora Kima Ki Duka fima "Golfa nūja"?
Saucas gan 3-iron, bet tā pati golfa nūja vien ir
nu labi labi. 3-Iron (or 빈집 (Bin-jip) meaning Empty Houses in Korean) is a 2004 Korean film from Kim Ki-duk. kapec latviski ši filma tika pie nosaukta ''golfa nuja''
tikai filmu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.