Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Spēle - Uzmini Filmu
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
anti
QUOTE(GM @ Feb 18 2007, 21:31) *

Damn.
Bet vispār tas jau bija gaidāms - prasīt forumā, kurā pārsvarā ir sievietes, vienu no all-time top romantiskajiem gabaliem. Kapitulēju...

Hah. Es gan pieļauju varbūtību, ka daļa pokemonu jaunāko foruma dalībnieku šo filmu varētu arī nezināt.
Diemžēl, vadoties pēc noteikumiem, es nākamo filmu nevaru likt, tāpēc es to ļauju izdarīt ETM/sippam/Sērfijam/edg/Sigfam.
Revol
QUOTE(anti @ Feb 18 2007, 19:37) *

Diemžēl, vadoties pēc noteikumiem, es nākamo filmu nevaru likt, tāpēc es to ļauju izdarīt ETM/sippam/Sērfijam/edg/Sigfam.

Uz kura noteikumu punkta pamata tu nevari likt naakamo filmu? Varbuut kaut ko esmu paladis garaam, bet neredzu iemeslu kas liegtu tev kaa uzmineetaajai, likt naakamo filmu.

btw, ja ir kaadas neskaidriibas par noteikumiem, vai ietekumi to uzlaboshanai, postojat tos shajaa pashaa topicaa, tad jau skatiisies ko pamainiit vai precizeet.
anti
QUOTE(Revol @ Feb 18 2007, 21:51) *

Uz kura noteikumu punkta pamata tu nevari likt naakamo filmu? Varbuut kaut ko esmu paladis garaam, bet neredzu iemeslu kas liegtu tev kaa uzmineetaajai, likt naakamo filmu.

Hmm, tad es laikam vienkārši ātri lasot tos noteikumus pārpratu aizvakar :]
Anyway, līdz ar "Raise The Red Lantern" mana uzminamo filmu kolekcija ir izsmelta (pārējās trīs ir 5x neuzminamākas), līdz ar to laipni palūgšu nākamo filmu ielikt kādam citam (nu kautvai manis iepriekš minētajiem cilvēkiem).
sipps
izmantosu iespeju. no kuriens ir si pils un kas taja mitinas?

IPB Image

Winry
Drakulas pils, ķipa, Rumānija....(precizēšu pēc 2 tālāk esošajiem postiem) - "Dracula"jauninājumu, kaut kas liidziigs bija....
sipps
QUOTE(Winry @ Feb 18 2007, 20:21) *

Drakulas pils, ķipa, Rumānija....

orginali. bet mes te filmas minam/zinam nevis lielamies ar sava geografijas zinasanam taka pie lietas. no kuras filmas ir si bilde.
GM
Drakulas pils, ķipa, Rumānija....

Izteikšu iespējams naivu minējumu, ka tika domāts filmas nosaukums, nevis valsts...

Enīveij, tāpat izsaku naivu minējumu, ka tas varētu būt no "Van Helsinga"...
sipps
QUOTE(GM @ Feb 18 2007, 20:25) *

Enīveij, tāpat izsaku naivu minējumu, ka tas varētu būt no "Van Helsinga"...

That's right!
GM
Patīkami...

Un, tā kā man vistuvākie ir Holivudas zelta gadi, turpināsim ļoti vecu filmu manierē:

IPB Image

Pietiks ar pašu nosaukumu.
anti
Kautkas no Hitčkoka ar Cary Grant, bet momentā nevaru atcerēties nosaukumu, jo redzēts ir diezgan pasen.
Revol
North by Northwest
GM
Kautkas no Hitčkoka ar Cary Grant, bet momentā nevaru atcerēties nosaukumu, jo redzēts ir diezgan pasen.

Diemžēl maratonā balvu dod par finišu, ne par startu.

Attiecīgi džeks ar muļķīgo avataru gets it right,
Revol
Nu tad paliksim pie nedaudz klasiskaakaam filmaam:
IPB Image
Filmu un aktrisi.
anti
"Blowup" un Vanesa Redgreiva?
Revol
Pareizi.
anti
Man filmu vēlarvien nav, tā ka bildi var likt kāds cits :]
Winry
Nu tā, ja atļauja dota, tad likšu ar..
Kas par aktieri un filmu
IPB Image

Revol
Blood Diamond un Djimon Hounsou
Winry
okay, tev ir piniiga taisniiba...liec naakamo
Revol
IPB Image
Filmu un aktrisi kleitaa ar zilo nokrāsu.
zeloco
filma: Virgin suicides

aktrise: A.J. Cook vai Hanna R. Hall iisti neredz seju un filma sen skatiita.. :/
Revol
QUOTE(zeloco @ Feb 20 2007, 22:48) *

filma: Virgin suicides

aktrise: A.J. Cook vai Hanna R. Hall iisti neredz seju un filma sen skatiita.. :/

Filma - pareizi
Aktrise - nē
Revol
Hint:
Aktrise ko meklējat ir kādas pazīstamākas aktrises mazā māsa.
anti
Chelse Swain, tādā gadījumā.
Revol
Pareizi, un tā kā pieliki punktu minēšanai tad liec nākamo filmu.

btw, atjaunots zelutātu tablo pirmajā postā.
anti
Nu ok :]
(Izdomāšu kādu hintu, jo filma nav diezko populāra)

IPB Image
kaarleens
Mosh Kaligula
anti
Nē :]

Okei, hints: filma ir veidota pēc viena no Marķīza de Sada romāna motīviem.
Sērfijs
120 days of Sodom?
anti
Pilnais filmas nosaukums gan ir "Salo or the 120 Days of Sodom", bet nu pieņemsim, ka uzminēji ;]

P.S. Btw, pretīga filma, nevienam neiesaku skatīties. Īpaši tev, Sērfij - samaitās vēl tavu nenobriedušo psihi ;]
Sērfijs
Ikvienam, kas nezin šo filmu, vajadzētu ieiet stūrīti un pārdomāt to, kādu krepu savas dzīves laikā viņš ir skatījies.
IPB Image
GM
"Silence of the Lambs", protams.
Sērfijs
mēs abi ļoti labi zinām to, kas liks nākamo filmu.
Taka
Hopkinsa seja saka "ņammm"
GM
IPB Image

Have fun kids...
Church
visaadi Blade un izhe snjimi?
Taka
Es tā cerēju, ka kāds ieliks dakautvienu kadru no Blade Runner...
GM
visaadi Blade un izhe snjimi?

Nav tas Bleids. Tiesa, ļoti plašā mērogā skatoties, filmai ir neliela, netieša saistība ar vampīriem.
Revol
Varētu būt - Dracula 2000
GM
Varētu būt - Dracula 2000

It sure ain't.
Kā papildus hintu var minēt to, ka minētā filma ir turpinājums kādam ģeniālam un žanra mīļotāju aprindās plaši atzītam sci-fi seriālam.
Revol
Serenity

Nathan Fillion uzreiz atpazinu, bet kaut kā šis kadrs bija galīgi pagaisis no atmiņas
GM
Tā ja...
Revol
IPB Image
Tikai filmu.
Storm
Filam laikam buus "Zvejniekciema zokjis" un aktieris.. hmm nebuus Ansis Turbiina?
Revol
nebuus gan tongue.gif
Hint: taa ir vaacu filma no 1933 gada.
Revol
papildus hint: IMDB user rating ir virs 7.8 ar vairaak kaa 1000 balsotaajiem, ar tik daudz papildus informaaciju vajadzeetu vareet tiiri viegli kaut vai atrast kas taa par filmu.
anti
Das Testament des Dr. Mabuse?

(pēc apraksta izklausās interesanta, būtu forši redzēt.)
Revol
Ir īstā!
anti
Pēc tik daudz hintiem bija grūti neuzminēt.

Bet nu, ok, nākamā filma:

IPB Image
jurc
Tetsuo, the Iron Man

konkrēts shizo gabals >.<
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.