Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Animefests 4
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
+Chibi+
QUOTE(sipps @ Oct 19 2006, 19:56) *

QUOTE(Kikyou @ Oct 19 2006, 15:05) *

Come on, priecājies par to, ka vismaz citiem būs jautri! :>

Visi jau nevar būt tik nesautīgi ka TU.

Mhm. Es jau esmu izcili svatiigs un egoistisks radiijums. Es nevaru priecaaties par Eurekas grupu, jo ES biju taas iniciators, lai MANAM kosplejam nebuutu vientulji.
Un es nevaru priecaaties par to, ka esmu izteereejusi paari par 100ls, lai netiktu uz festu. Ya know, the greedy, the envious, the wrathful sides of me just cannot stand it all.
Ghoul
aaa, man pieleca, biljetes par briivu nekaa nevar dabuut, ja? ohmy.gif
Yume
QUOTE(+Hachi+ @ Oct 20 2006, 14:55) *

Mhm. Es jau esmu izcili svatiigs un egoistisks radiijums. Es nevaru priecaaties par Eurekas grupu, jo ES biju taas iniciators, lai MANAM kosplejam nebuutu vientulji.
Un es nevaru priecaaties par to, ka esmu izteereejusi paari par 100ls, lai netiktu uz festu. Ya know, the greedy, the envious, the wrathful sides of me just cannot stand it all.

saki draugs cieta autoavaarijaa? Tev pukiites nosuutiit ar aaboliishiem? Vai labaak viina pudeli?

OKOK, man kauns...nebraukshu, pelniishu naudinju mocim ( lai tev pa ielaam ir bails staigaat )..un tad naakamajaa festaa mees kosplejosim grupu? Bet to gribu lai tu man stveeti apsoli..
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Oct 20 2006, 23:45) *

QUOTE(+Hachi+ @ Oct 20 2006, 14:55) *

saki draugs cieta autoavaarijaa? Tev pukiites nosuutiit ar aaboliishiem? Vai labaak viina pudeli?

OKOK, man kauns...nebraukshu, pelniishu naudinju mocim ( lai tev pa ielaam ir bails staigaat )..un tad naakamajaa festaa mees kosplejosim grupu? Bet to gribu lai tu man stveeti apsoli..

jo aatraak tu sakraasi mocim jo aatraak tu atgrieiisies, vai ne? So tagad festa banoshanai manaas aciis ir veel lielaaka noziime!!!!
Kikyou
QUOTE(sipps @ Oct 19 2006, 19:56) *

QUOTE(Kikyou @ Oct 19 2006, 15:05) *

Come on, priecājies par to, ka vismaz citiem būs jautri! :>

Visi jau nevar būt tik nesautīgi ka TU.

Pirmāmkārtām, "savtīgs" nevis "sautīgs".
Otrāmkārtām, protams, man arī ir žēl, ka viņai tā iznācis, bet varbūt tāpēc jaatceļ vesela kospleja grupa un visiem draudzīgi bariņā jāsēro par to, ka "Oh no, Hachi-sensei nebūs"?

*iet slēpties aiz ķieģeļu sienas, lai nenomētā ar akmeņiem*

Hm, a vispār... Lidmašīnas biļetes nevar iemainīt?
sipps
QUOTE(Kikyou @ Oct 26 2006, 23:00) *

Pirmāmkārtām, "savtīgs" nevis "sautīgs".

Paldies gramatikas labotāja man, ka reiz noderētu, vakanta vieta, ka reiz ir pieejama.

Ja reiz cilvēks škrobējas par to ka netiks 1-3 decembrī, tad loģiski, ka tam ir kāds iemesls doh, tik daudz taču būt jasaprtot?
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Oct 26 2006, 23:00) *

Otrāmkārtām, protams, man arī ir žēl, ka viņai tā iznācis, bet varbūt tāpēc jaatceļ vesela kospleja grupa un visiem draudzīgi bariņā jāsēro par to, ka "Oh no, Hachi-sensei nebūs"?

*iet slēpties aiz ķieģeļu sienas, lai nenomētā ar akmeņiem*

Hm, a vispār... Lidmašīnas biļetes nevar iemainīt?

klau. es gribeeju piedaliities Eurekas grupaa. Taadeelj es visus saaku pierunaat. So now it turns out, ka es nekad savaa dziivee nepiedaliishos Eurekas grupaa, taatad nekad netaisiihu Anemones cosplay, jo neviens tachu negribees vairaakas reizes peec kaartas vilkt vienu un to pashu cosplay.
Yes, that made me angry, bet tas paargaaja.

I don't care.

Consider that as an apology for being so absofuckinglutely selfish. Have fun kids, really.
Infanta
+Hachi+, kaut gan tevi nepaziistu, pienjem sirsniigu liidzjuutiibu. unsure.gif
To all, man paaris jautaajumi. Kur var dot kaut kaadus ieteikumus par animefestu? Un vai ir kaada iespeeja kaut kur kaut ko kaut kaa paliidzeet? Vai vismaz, kur var uzzinaat, vai paliigi ir vajadziigi? huh.gif
Nuin
Ieteikumus var rakstiit shinii topikaa vai TE.

Ja ir veelme paliidzeet tad raksti PM Ha-sanam (reti sastopams otaku.lv forumaa), labaak PM TE
Infanta
Nuin!
Doomo! smile.gif
Ieteikumus jau var sheit uzrakstiit, bet taa buus tuksha demagogjija. Ja iesaka, tad arii piedaavaa, kaa to ieteikumu iistenot, bet man diemzheel par to iistenoshanu gruuti kaut ko spriest.
Atceros no 1.animefesta, ka pirms seansa foajee bija anime varonju nosaukshanas konkurss (vadiitaajs deva anime nosaukumu un tad daliibnieki sauca shii anime varonju vaardus. Kas vareeja nosaukt visvairaak, tas arii vinneeja.), atceros arii konkursu, kuraa bija jaatmin anime peec openinga.
Kaut kaa pagaajushajaa animefestaa taadas aktivitaates netika noveerotas ( ja taadas bija, atvainojos unsure.gif)
Principaa kaut kaads taada veida iis konkursinjsh pirms katra seansa vareetu buut ljoti interesanta nodarbe.
Kaede
Ir doma ierasties, laikam pirmo reizi būšu tādā pasākumā. laugh.gif Vēl līdz galam nezinu, ko kosplejošu. unsure.gif
Lija
QUOTE(+Hachi+ @ Oct 27 2006, 17:31) *

klau. es gribeeju piedaliities Eurekas grupaa. Taadeelj es visus saaku pierunaat. So now it turns out, ka es nekad savaa dziivee nepiedaliishos Eurekas grupaa, taatad nekad netaisiihu Anemones cosplay, jo neviens tachu negribees vairaakas reizes peec kaartas vilkt vienu un to pashu cosplay.
Yes, that made me angry, bet tas paargaaja.

I don't care.

Consider that as an apology for being so absofuckinglutely selfish. Have fun kids, really.

Sauliit.. manu mazuliit... TU KAUT KO NEAIZMIRSI????
Mees arii netiekam uz Festu!!! tas noziimee ka neviena no LIELAA TRIO nebuus...!!!
kaads tur sasodiits fests??? da vinji vienkaarshi ar to ka tu tur nevadiisi jau izgaaziisies!! kur nju veel bez muusu visu kospleja grupas!!
cool.gif
so chill out!! atbrauxim visi atpakalj un tad buus iistais actions.. he he he..
(plus mees veel atvediisim IISTO stafu.. gigigi)
Yume
hmm, a man veel ceriiba paliek, ka mees varbuut, kautkaadaa briinumainaa veidaa tiksim... kautgan, laikam- ziidainja naivums tas viss.
Lija
QUOTE(Yume @ Oct 30 2006, 00:48) *

hmm, a man veel ceriiba paliek, ka mees varbuut, kautkaadaa briinumainaa veidaa tiksim... kautgan, laikam- ziidainja naivums tas viss.

manii runaa reaalists un nevis ziidainis... (vismaz tagad) plus mums veel arii teerpu nav... sigh... tos gan vareetu uztaisiit, bet padomaa par biljeshu cenaam tagad uz decembri... !!!
Karamele
yay beidzot animefests. Taisos arī uz cosplay (lol laikam būšu Kuchiki Rukia.) Tagad tasni braukšu uz Angliju meklēšu kaut ko noderīgu tam cosplayam. Jautājums - kāds no bleach vēl kaut ko cosplayos?
Un jāsāk krāt nauda biļetēm. ^^
Tomoko
Vēl nesen teicu, ka Soubi kosplejošu, bet kā vienmēr pārdomāju. XD
Mēģināšu kautkā Byakuya uzmakarēt. Ja nesanāks - atkal pārdomāšu, bet cerams, ka tas nenotiks. :B Varbūt pat beigās neko nenokosplejošu, bet cerams, cerams~

upd - Wāh, mani lielie plāni izgāzās, - kosplejošu Inou'i no Bleach.
Kima
QUOTE(Lija @ Oct 30 2006, 01:39) *

kaads tur sasodiits fests??? da vinji vienkaarshi ar to ka tu tur nevadiisi jau izgaaziisies!! kur nju veel bez muusu visu kospleja grupas!!

es nekad nepaarstaashu briiniities, pa ko tu mani tik ljoti nemiili!!

bez jums te poutenjot saaka... miss you T.T
Lija
QUOTE(za4peedinja @ Oct 31 2006, 19:12) *

QUOTE(Lija @ Oct 30 2006, 01:39) *

es nekad nepaarstaashu briiniities, pa ko tu mani tik ljoti nemiili!!

bez jums te poutenjot saaka... miss you T.T

sauliit.. tevi mes vienmeer miilam... pat tad kad guljam un sapnjojam...(p.s. nesen redzeju vecos labos laikus sapnii ar otaku tusiem.. *sigh* nostalgija paarnjeema)

aga par to putenjoshanu - nju nav kartiibas tajaa sasodiitajaa Latvijaa.. suutu ceturdien Yumi uz Latviju lai ieviesh kaartiibu... (es tikai tagad saaku domaat ka vakaros vareetu vilkt kaadu shalliiti..)
X_Kamui
Hehe, šodien pa teļuku staastija kko par Maskavas animefestu un uzreiz atcerejos par muusejo ^^

"Gaidu, ļoti gaidu..." X))))
un jau 100% ka buušu!

Ради приличия... wink.gif
jurc
Beidzot ir zināma arī programma:

Piektdiena
19:00 - Beyond The Clouds (Atklāšana)
21:00 - Hellsing Ultimate

Sestdiena
12:00 - Darkstalkers
15:00 - Read Or Die
17:00 - Macross Plus
20:00 - Cossette no Shouzou
22.00 - Anime Party

Svētdiena
12:00 - Parasite Dolls OAV
14:00 - Cosplay-konkurss
14:00 - Mākslinieku konkurss
15:00 - Venus Wars
17:00 - Karas OAV
20:00 - Patlabor WXIII (Noslēgums)

*Programma var mainīties

Biļetes cenas no 2.50Ls līdz 3.00Ls
Kikyou
Jautājums! Ja svētdienas mākslinieku konkukrss, tāpat kā visus citus gadus, ir fanarti, tam jāpiesakās laicīgi vai uz vietas kurš grib - tas iet?
Un vēlviens - būs tā kā iepriekšējos trīs festos - krievu subtitri un latviešu valoda tikai austiņās? Tikai pārliecinos.

P.S. Hellsing Ultimate maz ir visas sērijas iznākušas? o_O
Kenshin
Un tag plz īsas atsauksmes, par to, kura ir nāvīgi laba un kura tikai laba^^D
un jā, kā būs ar tulkojumu?

Un biļetes kad???
Hikaru
Beyond The Clouds laikam ir kaut kas ļoti labs.
Read or Die ir labs.
Karas OVA jābūt arī kautkam ļoti labam... ir visas sērijas iznākušas? blink.gif
Bet viss pārējais..... njā... dry.gif
Zuzix
Atļaušos wēl piebilst pie Hikaru teiktā, ka Cossette no Shouzou ir ļoti laba manta ^__^

Thanx Jurc par programmu
Church
2nuin: dereetu updeitot pasaakuma datumus initial postaa.
P.S.
veel viens jautaajums radies - kur/kad varees jau iepirkt biljetes? ne vienmeer var nospiideet, kaa ieprieksheejaa pasaakumaa, kad no pazinjas (polite bow to some chibi creatures ;> ) var iepirkt paari palikusho, lai tiktu uz gribeeto shovu. jo iipashi, ja ir veeleeshanaas kaadu uzaicinaat, tad aplauziens ar izpirktaam biljeteem galiigi nekoshers. ;>
Yume
heh, man izskataas ka nav veerts braukt uz festu... vieniigais kas mani no shiis programmas interesee ir - Beyond The Clouds a promised place, un Karas.. un abus esmu redzeejusi.
Tad jau es labaak sheit uz festu eju...
Ray
Laikam jaukad programma būs 100% nostabilizējusies, varēs iepirkt biļetes iepriekš? Noteikti dodiet ziņu, ar kuru dienu varēs sākt pirkt biggrin.gif
zenofex
Apdeitota infa pirmajā postā.
Sushi
Hmm, nenormāli pārpildīta programma ar visādiem mecha, action, fantasy un sci-fi...
Bet man jau laikam nav nekas pretī! smile.gif
Pikis
Sveikini, es laikam atkartoshos, bet kaa tur ir ar to bespajumtnieku guldiishanu ???????? vai ariii sis jautaajums tiks spriests uz vietas.........
Dead Star
QUOTE(Pikis @ Nov 12 2006, 11:23) *

Sveikini, es laikam atkartoshos, bet kaa tur ir ar to bespajumtnieku guldiishanu ???????? vai ariii sis jautaajums tiks spriests uz vietas.........

emm it kā šiten bij rakstīts ->
QUOTE(Nuin @ Sep 14 2006, 16:36) *

Iespējams arī pieteikties uz naksmītni Rīgas centrā. Vietu skaits ierobežots - 20 gab. Cena - 5 Ls no cilvēka par nakti.

Kima
QUOTE(Pikis @ Nov 12 2006, 13:23) *

ja veel atceris mani, tad varu piedaavaat variaaciju nakshnjot pie manis, ja tev netraucee ikshkjile...
Labpraat iispaliidzeeshu
jurc
Abonomentus varēs iegādāties no 14.11.2006 Brīvības ielā 103-24 iepriekš sarunājot ar Ha-sanu pa telefonu 26722503. Ir palikuši ~10 abonomenti.
Kuri iegādāsies abonomentus, bonusā saņems kalendārīšu komplektu un 2 dāvanas, kuras tiek turētas noslēpumā.
Aven
QUOTE(jurc @ Nov 13 2006, 14:05) *

.. un 2 dāvanas, kuras tiek turētas noslēpumā.

Vēl 2 kalendārīšus biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
xikes
Gribēju pajautāt.
Kas apslēpts zem maģiskā termina 'Anime Party'? Cik ilgi (līdz cikiem) tas notiks? Un vai uz šo pasākumu arī būs jāpērk atsevišķas biļetes?
jurc
QUOTE(xikes @ Nov 13 2006, 21:15) *

Gribēju pajautāt.
Kas apslēpts zem maģiskā termina 'Anime Party'? Cik ilgi (līdz cikiem) tas notiks? Un vai uz šo pasākumu arī būs jāpērk atsevišķas biļetes?

kā redzi, Anime party ir aizvietots ar Aachi and Ssipak. Velkās DVD... ta redzēs vai ir vērts aiziet smile.gif Izskatās jau traks korejiešu gabals biggrin.gif
Nuin
Sorry biju izbraucis uz aarzemeem 9 dienas nevareeju postot.
Abonomentu ir ljoti maz, nestiepiet gumiju vismaz ar rezervaaciju.
P.S paldies jurc ka paliidzeeji, thx zenofeks ka editoja manu pirmo postu.
Nuin
Uzmanību:

Mājas lapa www.animefest.lv ir atvērta.
Varat apskatīties programmu un nelielu aprakstu katrai filmai (anime) kas tiks rādīta.
Kaede
Varbūt liksies stulbs jautājums, bet, es neatradu tajā mājaslapā. Ko ir jānorāda piesakoties Kospleju konkursam? unsure.gif
jurc
QUOTE(Kaede @ Nov 19 2006, 19:45) *

Varbūt liksies stulbs jautājums, bet, es neatradu tajā mājaslapā. Ko ir jānorāda piesakoties Kospleju konkursam? unsure.gif

Reku šite ir pateikts kam jābūt - http://otaku.lv/index.php?showtopic=3418
gramozeks
super Anime jau ir paziistams arii uz http://baltgames.lv/v2/news/2903/
Progress ir saacies happy.gif
X_Kamui
QUOTE(gramozeks @ Nov 20 2006, 11:52) *

super Anime jau ir paziistams arii uz http://baltgames.lv/v2/news/2903/
Progress ir saacies happy.gif

Hah, jau sen biggrin.gif
tikko teema iznaaca iepostoju tur X)
5 posts hehe

Gaidu, gaidu festu un buu6u tikai uz kadaam 4-5 animeem
un uz nosleeguma, visdrizaak, manis nebuus ,((
Iori Yagami
Time to make my hair red!!!!

Mwahahaha
zenofex
Uzmanību!
Šodie plkst 18:00 pie kinoteātra Rīga tika izdalīti plakāti par festivālu, ko izlīmēt skolās un augstskolās.

Par veiksmīgu plakātu izlīmēšanu 5-6 skolās bonusā varēs dabūt biļeti uz vienu seansu par brīvu.
Tomoko
Ojojoj, nu tādā gadījuma man jāizmanto iespēja un jāpaņem tie plakāti. Muahahaha~! [Cik labi, ka iegāju Otakijā.. ^-^]
Hmm, tomēr cik dzīve ir jauka XD
Catgirl
te varbūt kāds kaut ko aizmirsa???? Kur notiks tas AnimeFests! !!!!!!!!!!!!!!!! dry.gif Ka tad es varu zināt kur būs vinsh??????? laugh.gif
jurc
Catgirl, izlasi pašu pirmo postu. Pašā pirmajā teikumā tas ir pieminēts. smile.gif

Starp citu k/t "Rīga" ir jau iespējams iegādāties biļetes uz seansiem.
Catgirl
ak tā....un ko nozīmē k/t Rīga? laugh.gif (kino teatris vai?) Ja, jā kur vinsh atrodas un kā liidz vinam nokluut? dry.gif
jurc
QUOTE(Catgirl @ Nov 25 2006, 16:26) *

ak tā....un ko nozīmē k/t Rīga? laugh.gif (kino teatris vai?) Ja, jā kur vinsh atrodas un kā liidz vinam nokluut? dry.gif

mhm, k/t nozīmē kinoteātris. k/t Rīga atrodas uz Elizabetes ielas 61, netālu no viesnīcas Latvija.
Church
QUOTE(jurc @ Nov 25 2006, 13:59) *

..
Starp citu k/t "Rīga" ir jau iespējams iegādāties biļetes uz seansiem.

hmm, ta vaidzees iepirkt promptly. maz prieka buus netikt uz to ko veelies, ja ieprieksh paslinkoji, un negadaas visaadu chibi buutnju ar liekiem abonementiem ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.