Nezinu, kāds aplinks ir animefesta serverim, bet spriežot pēc ātruma - modems. Neviens saits man tik lēni vaļā neveras...
Un vēl - izlasīju Beyond the Clouds aprakstu latviski, nezinu, ja kādam ar animi nesaistītam cilvēkam to izlasot vēl gribēsies uz šo filmu aiziet tad viņš ir ļoti drosmīgs.
Jo apraksts ir reti idiotisks. Pat imbecīls. Pēc viņa spriežot, šis gabals ir pilnīgs ...
Principā pieklibo arī citi apraksti, oh well, animefests tak ir pasākums "savējiem", nevis lai popularizētu animi tautā. Un pēc tam vēl brīnās, ka pasākums lēnām mirst.
Man ir jautajums, kads valodas tulkojums bus pieejams Aachii un Ssipak?
..
Starp citu k/t "Rīga" ir jau iespējams iegādāties biļetes uz seansiem.
Jup, es jau vakar biju iegādāties biļetes, vietu vēl bija pietiekami. Un, kad iegādājos biļeti uz Mazās Cosetes Portretu, saņēmu smuku kalendārīti!
Isabel Carmin fon Edelhain
Nov 26 2006, 18:39
QUOTE(Kaede @ Nov 26 2006, 16:55)
Jup, es jau vakar biju iegādāties biļetes, vietu vēl bija pietiekami. Un, kad iegādājos biļeti uz Mazās Cosetes Portretu, saņēmu smuku kalendārīti!
*biki nolamājas* Veicas dažiem....
kaarleens
Nov 26 2006, 21:53
Deelj stulbaa sumita ir zinaamas probleemas nopirkt laiciigi biljetes nu mosh 4dien vai festa dienaa.
Catgirl
Nov 26 2006, 23:22
Ja nebūtu samits bijis es nemaz nebuutu zinaajusi, ka kaut kas taads notiek un nerunājot par to piedalījusies, jo tad ja vinsh nebuutu viss pasaakums buutu beidzies bez manis !!!
jaaa.....un es gribeeju uzzināt par to ziimēšanas konkursu...................
Karamele
Nov 27 2006, 17:06
Catgirl - palasi iepriekšējos postus >< un iedarbini smadzenes -
http://www.animefest.lv/events.html <-- visi konkursi tanī skaitā arī zīmēšanas, kas notiks animefestā.
Samits stulbākā lieta ever. tagad tādas problēmas uz rīgu aizkulties >< grrr.
Šodien bija biļetes man pirkt, izrādās ka k/t Rīga ir slēgts līdz 30 novembrim rekonstrukcijas dēļ. Tā kā... biļetes pagaidām nespīd dabūt.
Catgirl
Nov 28 2006, 14:11
aga....tnx
.......taa....nu ok.....es jaw varētu kaut kā tur tikt.....
paldieshuks!
Muah.. man jau viss ir, gan abonements, gan op/ed biļetes
jau pirmā dienā kad tie parādījas
Vauu.. Kumo no mukou būs lielā zālē, super
Tā ir sanākusi tāda situācija, ka mana draudzene ar mani netiek uz vienu no animēm, man ir viena lieka biļete uz REad or Die. Varbūt kādam vajag? Pārdodu pa 2ls Negribās vnk vējā izsviest...
nu, ja tu iesi ar mani, tad es varu nopirkt, protams, ja kāds jau nav pieteicies. visp šito vajadzēja rakstīt pm.
Nop, neviens nav pieteicies! Un man vienalga, ar ko iet, vnk tiešām negribās iztērētu naudu laist vējā.
Rīt (2006.gada 1.decembrī) pulkstens 11.00 visi, kas grib un solās palīdzēt ar uzveduma taisīšanu (piedalīšanos tajā) ierodas k/t Rīga ar savu cosplay tērpu (var arī bez)!!!
Visiem, kas palīdzēs uz atklāšanu naw jāpērk biļete - kā nekā paši piedalīsies atklāšanā un varēs palikt zālē uz "Beyond the clouds" skatīšanos!!! Ja neviens neieradīsies pa visu pasauli paziņos, ka otaku.lv ir mazu pokemonu bars,kas ne uz ko nav spējīgi (tie ir draudi), jo šejieniešu "atsaucība" spēj sadusmot ikvienu!!!!!
Kima (Za4peedinja) (tel. 29968681)
ES jau labprāt palīdzētu kaut kādā veidā, ja varētu, vien netieku tevis nosauktajā laikā, tapēc tikai novēlēšu veiksmi!
[edit] Owkay, help is on the way~! XDDD Btw,
Za4peedinja šodien pie pulksteņa būs 13.oo!. 11.oo būs cilvēki no Anime.lv
Tā kā cilvēki, kas netiek 11.oo, lai velk savu pakaļu pie pulksteņa 13.oo!
Shumins
Dec 1 2006, 13:36
QUOTE(+Hachi+ @ Oct 17 2006, 15:11)
Animefests tiek pārcelts NATO samita dēļ. Fests notiks 1-3 decembrim. Laicīgi atvainojamies tiem kas ir izplānojuši braucienu uz Rīgu.
HAHAHAHAHAHA. Tas ir viss, ko es speeju pateikt. OH WONDERFUL LIFE!
Njus buusi man pielipinaajusi to Bad luck...
Ja veel bija ceriiba, ka Nato samita laikaa visu darbaa buushu pabeidzis, tad tagad toch zinu, ka nesanaaks laika uz to Festu aiziet
Jau kaarteejais fests uz kuru netieku...Plaanu visu kaa gribi jau meenesi ieprieksh, bet beigu rezultaats vienalga tas pats. Ehh nekas, veel jau naakamais gads
*Hint: (Uzjautrinaties kameer varat par mani, citudien Shumins pasmiesies par jums)
QUOTE(Tomoko @ Dec 1 2006, 03:29)
Grrrrrrrrrr!! Why tu to pasaki tikai tagad?? Būtu es zinājusi to ātrāk, būtu paspējusi >.< damn ya all
Spectre
Dec 1 2006, 15:30
Ar manu slinkumu un visu parejo salikuma - *cough* tiko izvelos no gultas *cough*
Nu es domaju buut uz kadiem 17:?? k/t Riiga - visticamak mani vares sastapt "leja" (bara) ar anime.lv lautiniem
P.s. ja mani atkal pievares slinkums laiciigi uzvilkt bikses tad bushu uz kadiem 18:??
QUOTE(Tomoko @ Dec 1 2006, 01:29)
LOOOOL!
Aizgāju pačolēt, biju tur bez divdesmit vienos, sēdēju pie pulksteņa līdz 20 pāri vieniem, neviena nebija, lol
Vai arii ne tas pulkstenis? lol
Visi kosplejotāji un .."help-otāji" XP !
Lūgums visiem vilkt savu pakaļu uz k/t Rīga, lai tā tur būtu pulkstens 17.00.
Bet ja var ātrāk, tad lūgums tā arī izdarīt ^^
Būsim visi iekšā. ^^
Sairasu-kun
Dec 1 2006, 17:38
eu uz Beyond the Cloud animi vel biletes ir vai jau viss izpirkts ?
kaada velna peec nosleeguma filma bija final fantasy? es zinu ka es nebiju veiniigaa kurai tas tik ljoti nepatika ka naacaas iet prom
Es gan domaaju ka tas bija skaists nobeigums (neliela atkaape no plaana bet who cares XD) Festins vnk supeeriigs bija ne?
Bija superīgi..nu ļoti, FF bija pat labāk par patlabor,vismaz skaistāk, jēēē
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.