Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atpazishana
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
Dero
Nezinu vai tas jau ir pārspriest? Bet vajadzētu ieviest kādu pazīšanās zīmi starp otakiešiem, jo nesen satiku otakieti un negribējējās draugu priekšā teikt "es tevi pazīstu!!!" mani tas skumdina, ka nespēju to izdarīt!!!
Vienalga uzlīmi vai rokasspiedienu da jebko!!!

Varbūt nevajag es nezinu?!
edg
Vislabaakaa ziime ir skaljaa balsii bljaut: "Sveicinaats manis miiljoto perverso, lielacaino kjiinieshu multenju skatiishanaas fanu kluba biedrs!"
Pakkun
piekriitu edg, tas buutu visnormaalaak. un tas arii buutu pietiekami neuzkriitoshi happy.gif
Dero
QUOTE(Pakkun @ Apr 19 2006, 18:11)
piekriitu edg, tas buutu visnormaalaak. un tas arii buutu pietiekami neuzkriitoshi happy.gif
*

Jā ļoti neuzkrītoši, bet runa ir nopietna. laugh.gif

Otaku aktiivo biedru skaits nepārsniedz 50 tas ir realizējams, kaut vai iestāšanās kaigan'ā, tā'deļ prasu jūsu viedokli!!!
Sushi
Nez, vai tad tiešām kāda zīme ir vajadzīga? Var taču vienkārši pateikt ''čau'' vai ko tml. Ja otrs neatpazīst, tad arī pateikt, ka esi no otaku.. Nedomāju, ka draugiem tas liktos dīvaini or somethin'..
NU, Edg variants man tik un tā patika! laugh.gif
Church
nedomaaju, ka atpaziit uz ielas ir tik akuuti esentuaala nepiecieshamiiba. jebkuraa gadiijumaa kaut kaadu uzliimju vai tamliidziigu ziimju ievieshana man radiis neveeleeshanos buut asocieetam ar kaut ko tik beernishkjiigu/shaadiem cilveekiem. ;>
ja nu baigi deg, vari ~ 1/4 shejienieshu atrast bildes profilos / papeetiit galerejaas ievietotos pasaakumu foto.
CirvjaKaac
Man šī ideja liekas diezgan muļķīga - ja pazīsti, tad vienkārši pasveicini, ja ne - ne. Ta nu gan problēma dry.gif
Dero
Man gan šī ideja neliekas muļķīga,jo mani diezvai daudzi zin vaigā, bet ar attiecīģiem pasākumiem mēs ķļutu sakiedētāki u. tml., vai ne? vajadzēja taisī aptauju cik tevi no otakieshiem zin pēc sejas!!!
CirvjaKaac
Man gan šī ideja neliekas muļķīga,jo mani diezvai daudzi zin vaigā, bet ar attiecīģiem pasākumiem mēs ķļutu sakiedētāki u. tml., vai ne? vajadzēja taisī aptauju cik tevi no otakieshiem zin pēc sejas!!!

Ierodies uz kādu otakiešu rīkotu pasākumu (kurus, starp citu, apspriež tepat forumā), un paziņo: "Es esmu Dero, re kā es izskatos! Vēlos, lai jūs mani atpazītu uz ielas, un es varētu atpazīt jūs."
Man, piemēram, kontakti ar otakiešiem IRL nav vajadzīgi, un tapēc tos neveidoju.
Manu feisu diezvai kāds zinās...
edg
QUOTE(CirvjaKaac @ Apr 19 2006, 18:38)
Manu feisu diezvai kāds zinās...
*

Un kas tad redzams tavaa profilaa? Iekriti gan!
CirvjaKaac

Nu tur vispār vajadzētu būt redzamam Betmenam, t.i. - NE man. Vai tas tāds kā jociņs bija? blink.gif
edg
QUOTE(CirvjaKaac @ Apr 19 2006, 18:46)

Nu tur vispār vajadzētu būt redzamam Betmenam, t.i. - NE man. Vai tas tāds kā jociņs bija? blink.gif
*

Vai es izskatos peec taada, kas jokotu? Bet paldies par apskaidroshanu. Turpmaak zinaashu.
Tigra2
Vispār ar to pazīšanos nav slikta ideja.
Varbuut ka mees vareetu sev uz jakaam visi kādu japāņu heroglifu uzlikt, piemēram [ai 愛] - mīlestība - vai [otaku 御宅] - tas gan nozīmē tava māja, bet tikuntaa izrunaa - otaku.
vai par godu man [tora 虎] - tīģeris
Vai arī katram sava zīme, kas ir buutiibaa tavs niks, man tad sanaak tora un apakšā mazāka ziimiite otaku - tīģeris; tava maaja
tora otaku no naka de - tīģeris tavās maajās 虎 御宅 の 中 で (par peedeejo simbolu es šaubos, bet liekas, ka ir taa [de])
Church
liekiet ko gribiet. kaut vai uztetoveejiet.
X_Kamui
Hehe sen jau uz ielas neesmu saticis kaadu no otaku....
Bet ja kaadu satikšu tad obligaati pieskriešu apsveicinaašos! Vai iemeti6u ar kko biggrin.gif

P.S. Rozaaa cepuriites buutu laba atpaziišanas ziime ,))))))) tikai es to nevilktu xD
Church
rozaa cepure un apakshbikses uzvilktas pa virsu dzhinsaam. + opcionaali ar luupu kraasu uzvilkts rinjkjis ap vienu aci.
lastguru
nee, apakshbikses labaak vilkt uz galvas...
Lija
Tie kas ir naakushi uz tusiem (visu gadu laikaa kameer ir bijusi nepieciesamiiba ar kadu uzturet sakarus ne tikai caur netu bet arii privaati) lielaako dalju aktiivo otakieshu jau taapat pazist sejaa... un probleemas atpaziit uz ielas nav... nez vai kaadas uzliimes ar vaardiem "otaku" buutu vajadziigas... ja man buutu kaut kur kaada uzliime ar uzraxtu "otaku" tad pirmam kaartaam es to uztvertu kaa apvainojumu un tad jau taalaak kaa stila bojashanas paziimi utt...
ir tikai viens ieteikums.. giribi jaunus pazinjas un lai tevi paziist otaku arii sejaa - jaaiet uz tusiem... pagaidaam nevienu tur dikti stipri nesit... un cik atceros tad leilaakaa dalja nekozj arii( lai gan vienam otram es pati esu iekodusi... bet tas taa..)
Sushi
Man gan liekas, ka es izmantošu Church metodi.. wink.gif
Bet, kad vilkšu svārkus, tad apenes vnk plivināšu rokā kā karodziņu.. biggrin.gif
edg
QUOTE(Sushi @ Apr 19 2006, 22:43)
Bet, kad vilkšu svārkus, tad apenes vnk plivināšu rokā kā karodziņu.. biggrin.gif
*

Turu pie vaarda un gatavoju fotoaparaatu.
X_Kamui
QUOTE(lastguru @ Apr 19 2006, 22:23)
nee, apakshbikses labaak vilkt uz galvas...

lol es pagaju6ajaa vasaraa taa izdariju xDDD Neprasi kapeec.... biggrin.gif

Un pilniigi piekritu Lijai, ja biji uz tusa tad tevi toch paziis ,)))))

davio
Runājot par tusiem.... sen neviens nav bijis... bet arī ja grib iepazīties ar otakiešiem ļoti bieži tādus var atrast sestdienās jukatanā. Bet manuprāt pazīšanās zīmes tiešām nav vajadzīgas... ja arī izdalīs kkādas uzlīmītes ar uzrakstu otaku.lv vai tu taisies skriet klāt pie katra cilvēka un skatīties vai viņam kkur ir pielipināta uzlīmīte vai nav? un neko uzkrītošāku šaubos ka kāds taisās neesāt... galvā uzmauktu konusa cepuri ar rozā karodziņu otaku.lv... laugh.gif
Psycholog
Piekriitu tiem, kam liekas, ka ideja ir muljkjiiga...
Arii, ja tu piemeram satiksi kaadu no otaku, ko agraak dziivee neesi redzeejis, padomaa, vai tieshaam tev buus ar vinju par ko parunaat ? takaa nedaudz bezjeedziigi ar sanaak...
bernishkjiigi protams ar...
tomer atbalstu kai ideju - iemest kaadam no otaku, ja satiec vinju uz ielas (vienmer paticis meetaaties ar smagiem priekshmetiem)
Winry
Nu vispār krutums šei valda....viena liela pazīšanās zīme ir nopirk speciāli taisītas apakšbikses ar iedruku"otaku", un pagaidām piekrītu apakšbikšu plivināšanai un rozā cepurītēm.. biggrin.gif biggrin.gif

P.SMeitenes uz ielas plivinās ar stringām un džeki ar savām biksēm, uzreiz atpazīs, ticiet man! biggrin.gif
Kaede
OMG, nu gan Jums tauta idejas... laugh.gif Palasīt jau jautri! laugh.gif
Mjā, es nedomāju, ka dikti vajadzīga ideja. Tas tad noder tiem biedriem, kuri nav pazīstami savā starpā, piem, ieraugi pazīšanās zīmi un uzreiz ziji, ka savējais...
ETM
Un ar ko otaku sabiedriiba ir "saveejaa"? Gribi teikt ka jebkursh kas pieregojas shaja forumaa un pielipina sev bljembu uz pieres uzreiz tev buus labaakais draugs? Iesaku paarveerteet kriteerijus, ja ta tieshaam ir.

Cilveeki ir pietiekoshi atskjiriigi, neskatoties ka viniem viena no daudzajaam intereseem sakriit. Var jau, protams, diskuteet ka iisteni otaku tomeer ir ar smagaam intereseem konkreetajaa jomaa, taadeelj savaa zinjaa tuvaaki, bet es pat 20% no sheit apgrozoshaas un tusos klaatesoshaas publikas nevaru piedeeveet padziljinaatas intereses par sho jomu. Protams, par atskeites punktu izmantoju pats sevi. Nav labi? Nav labi, zinu. Zinu pat kaapeec nav labi: pats neesmu kompetets spriest par to vai manas intereses ir vai nav padziljinaatas. Bet lieta taada, ka pat ja nav, tad es ne paarak kljuudos, sakot ka daudziem taa arii nepiemiit, zinot ka man interese vareetu buut lielaaka. Protams, var gadiities ka es esmu uuber friiks, kas ne tik uuber friikus vispaar neuzskata par ieveeriibas cieniigiem, bet esmu redzeejis jauku videomateriaalu, kuru baudiiju divas reizes, abas pateicoties edg, kur paraadiits ka man veel ir kur "augt".

Ko es ar to gribu teikt? Nu varbuut ka to, ka neredzu jeegu kaadaam atpaziishanas ziimeem konkreetajaa situaacijaa. Protams, taas vareetu buut aktuaalas, ja buutu reala nepiecieshamiiba atpaziit citus "biedrus", neskatties uz to, ka neesat dziivee tikushies. Shaada situaacija vareetu buut aktuaala, ja anime buutu uztverams kaa dziivesveids, vai vismaz kaa primaaaraas, apspiedoshaas intereses. Es pat ar pirkstu varu iebakstiit uz cilveekiem kas ne tuvu nav atbilstoshi shim kriteerijam, bet periodiski satiekas kopaa itkaa otaku tusos. Es gribeetu godiigi zinaat cik biezhi un dzilji pasaakumos teejas naminjaa tik tieshaam tiek apspriests anime. Tur savaacas kopaa cilveeki kas apspriezh ljoti daudzas jomas, no kaa var izsecinaat ka cilveekiem kas tur vacas ir dudzas kopeejas intereses. Jaa, taas nav kopeeejas "pilnos komplektos", jeb katram cilveekam piemiit katra interese no katra no paareejiem vcilveekiem (logjiski sadalot peedeejo fraazi buus skaidraak, nekaa lasot to kaa valodas izteicienu), un tieshi taapeec vienmeer ir atdalijushies vairaaki bari kas vaaraas savaa iekshienee un reti izraada interesi par citiem bariem. Pilniigi normala paraadiiba. Taatad visu sho cilveeku kopumu, lai kaa arii neliktos saakumaa, nevar apluukot kaa vienotu. Jaa, vinjeim atbilst tas ka vinji ir otaku.lv forumaa un varbuut intereseejas par animi (jaa, varbuut), bet ar to jau vien nepietiek.

Taatad savelkot kopaa galus un jemot veeraa arii pieprieksh iepostojosho cilveeku viedokljus nonaakam pie shaada te sarakstinjna attieciibaa uz paziishanaas ziimeem (atljaaos sakaartot peec saviem uzskatiem atkariibaa uz svariigumu):

1) Otaku.lv sabiedriiba nav klasificeejama kaa vienota pietiekoshaa liimenii.
2) Nav jeegas. Pilniigi bezjeedziigi, jo taas neko nedos, ja neesi paziistams ar cilveeku vispaar.
3) Izskatiisies pietiekoshi stulbi. Sheit arii attiecinaami stila garushanas argumenti.
(sho negribeetu saukt par punktu pat) Tas ir vienkaarshi berniskjiigi.

Tagad es gribeetu dzirdeeti idejas autora argumentus par labu atpaziishanas ziimju ievieshanai, tai skaitaa labumus ko taas dos.

edg
QUOTE(Winry @ Apr 20 2006, 13:43)
Nu vispār krutums šei valda....viena liela pazīšanās zīme ir nopirk speciāli taisītas apakšbikses ar iedruku"otaku"
*

Un shiis apakshbikses velk kaajaas un, kad ierauga kaadu no otaku.lv, tad pacelj svaarkus, lai paraadiitu iedruku "otaku". Vispaar es balsoju, ka tas attiecas tikai uz meiteneem, pie tam, labaak nevis uzrakstiit otaku, bet ichigo pantsu a.k.a. uz apeneem saziimeetas zemenes. Zeenu pienaakums ir nosebleed. Zinu, ka mums, latvieshiem, nav nosebleeding skillu kaa japaanjiem, bet var, piemeeram, iesist sev pats pa degunu.
Sushi
Edg, tavs posts bija labs! Uzreiz ienāk prātā anime ainiņa, kā meitene iet pa ielu, ar aizdomīgu skatienu paskatās uz vienu zēnu, paceļ svārkus, zēnam sāk asiņot deguns (vai viņš sev iemauc, lai sāktu asiņot (vēl labāk- kāds random garāmgājējs pēkšņi iemauc)).. tātad zēns ierauga uzrakstiņu uz apenēm Ichigo pantsu.. pieiet klāt un sasveicinās: Konnichiwa otaku!
Church
vai ar kaut ko imiteejoshu asinis neies krastaa? ketchupu or smth.
Storm
Mans vidoklis par to "paziishanaas ziimi" ir taads, ka wajag kaadam uznjeemiigam cilveekam(piem. posta autoram wink.gif ) izveidot klubinju, kura biedri taad buutu "iipashi" tuwi un neapstriidami anime piekriteeji, tad wareetu arii sarunaat kaut kaadas paziishanaas ziimes (apenes ar zemeniiteem, vai kaadu iipatneeju buchu biggrin.gif ...)
alt
neesmu paarliecinaata, ka veelos atpaziit visus kas ir regjistreejushies ieksh otaku.lv

nevajag tachu paarspiileet, kuru atpaziishu to atpaziishu, kuru atpaziishu, to pasveicinaashu smile.gif
edg
QUOTE(Church @ Apr 20 2006, 17:33)
vai ar kaut ko imiteejoshu asinis neies krastaa? ketchupu or smth.
*

Ja simuleesi asinis, simulees arii apenes. Shii pacelj svaarkus, bet tur - dzhinsu shorti!
Church
QUOTE(edg @ Apr 20 2006, 20:02)
...
Ja simuleesi asinis, simulees arii apenes. Shii pacelj svaarkus, bet tur - ...
*

- bet tur - shii i shemale? ;>
Taka
OMG Church... laugh.gif
edg
Ja shii buus shemale, tad:
1) Jaanodroshina iistas asinis, bet ne saveejaas. Meerkjis ir dabuut ne tikai nosebleed, bet arii asinis pa muti.
2) Ja veel nav miers, bet nogalinaat negribas, var paliidzeet izdariit leemumu shemale nespeejaa izlemt savu dzimumu. Bet tad vajadziigs skavotaajs, lai nenoasinjo liidz naavei.

Shemale, notureeta par meiteni, ir veemiens sejaa, un pret to attieciigi jaaizturas. Tas ir kaa nopirkt kotleti, bet tur iekshaa burtiski kakja suudi.
Lija
QUOTE(Church @ Apr 20 2006, 20:23)
QUOTE(edg @ Apr 20 2006, 20:02)
...
Ja simuleesi asinis, simulees arii apenes. Shii pacelj svaarkus, bet tur - ...
*

- bet tur - shii i shemale? ;>
*

nju ja godiigi tad nav nemaz tik slikti... a ja nu puistiitim iepatiikas?? huh.gif
edg
QUOTE(Lija @ Apr 20 2006, 20:47)
nju ja godiigi tad nav nemaz tik slikti... a ja nu puistiitim iepatiikas??  huh.gif
*

Tu to vien gribeetu: real life yaoi, vai ne? Bet dziivee taa nenotiek, jo ir visaadi taadi kaa es, kuri nevar ciest, ka vinjus chakaree.

Edit: Vaards "chakaree" tavaas ausiis droshi vien jau izklausaas nepareizi.
Yume
o... saruna no simboliem, maigi pāriet sarunā par seksuālām minoritātēm..skaisti.
Nu kas kam sāp, kas kam sāp..
Es tikai gribēju pabrīdināt- nevajag offtopic'ot
Storm
Es domaaju,ka yaoi puikaam vajag savas atpaziishanaas ziimiites, piem. uzkraasotas spilgti sarkanas luupas, kkadas zekjubikses (zekjturi ir ieteicami)... biggrin.gif

Edit Yume: Ievēro, es tiko pabrīdināju par offtopic'ošanu..
rebel
izskataas,ka shobriid vispopulaaraakais atpaziishanas veids ir apakshbikses..jauki. bet es taa arii neizpratu,kur bija dziljaa doma par atpaziishanu - kaads neatpaziist tos,kurus paziist? o.O weird. un kaada jeega tad sveicinaat tos,kurus nepaziist? nu,ja ljoti gribas sveicinaat nepaziistamus ljaudis, var tach vnk uz ielas katram otrajam uzsaukt "sveiks/a!", gan jau vismaz kaada interese buus kopiiga (izdziivoshanas instinkts,piemeeram).
bet ichigo pantsu es taapat gribu. biggrin.gif
Lija
kapeec jaavelk apakshbikses kaut kur apakshaa... baigaa atpaziishanaas ziime.. (diezgan diivaini sanaak ka dzeks lien meitenei mekleet apaksbikses - vai nu gadiijumaa vinjai tur gadiijumaa kaut kur nav nosleepta atpaziishanaas ziime)... dabuusiet redzeet riktiigi savas asinis un veel tuvplaanaa arii paaris zobus(saujinjaa)... velciet tas apaksbikses pa virsu dreebeem praktiski un dibens nesalst... buus uzreiz redzams.. un galvenais cilveekiem skaidrs
ja dikti gribeesies var izsaukt arii kaadus onkuliisus baltos kiteliishos - parunaaties taa no sirds...
ja dikti gribaas var izsaukt arii Bez tabu un tie uztaisiis raidiijumu par latvieshu Otaku.lv un tad tevi zinas visa Latvija un tantinjaam uz solinja buus jauna bauma..
+Chibi+
QUOTE(Lija @ Apr 20 2006, 22:10)
velciet tas apaksbikses pa virsu dreebeem praktiski un dibens nesalst...
*

aga, ņemtiet piemēru no vecā labā Superman. laugh.gif Triko un apenes pa virsu... Mmmmm.... Perfect otaku.
Pakkun
ne tikai supermens, betmens arii, nepiemirsiisim vinju happy.gif
un vispaar... kursh bija peedeejais nopietnais posts shinii topikaa? lai gan nez vai par shaadu teemu var kko nopietnu pateikt. un vispaar... jautriiba nevienam nav kaiteejusi(zinu, ka ir, bet savaadaak nesanaak normaals, optimistisks teikums tongue.gif )
Yume
A ko var rakstīt topikā, kas jau no paša sākuma nebija pamatots, tas ir..jautājums bija, iemesls, kāpēc to vajag, nebija.
Tad nekādas nopietnas sarunas nevar sanākt.

Nu re... sanāca smuka saruna par jauno modi apakšveļā.. un par tās vilkšanas principiem.
Hmmm..a ko darīt, ja cilvēks bumbierenes nēsā? Vai semeikas? Tad variants "uz galvas " atkrīt. Tad paliek tikai pāri visam pārējama pģērbam?
Bet, ko darīt ar galvu? Otakiešiem tomēr ir prinips skriet ar galvu pa priekšu /nē,nē, es neteicu sienās.. e to tikai padomāju//...tad uz pieres varētu kādu skaistu tetuvējumu uztaisīt.. ar hennu... kādu būtu piedāvājumi no radošās jaunatnes?
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Apr 21 2006, 09:59)
tad uz pieres varētu kādu skaistu tetuvējumu uztaisīt.. ar hennu...
*

how selfish! tikai ar hennu, jo tev nedriixt buut iistie tetoveejumi! your love for us means nothing!
Janus
Es nesaprotu ievies rokas spiedienu ta ko iesi pa ielu ar visiem sveicinasies ??
Neredzu tam jegu un kurs normals cilveks uz visam izejamam drebem limes uzlimi kas tapat pec laika nokritis. dry.gif

Tad jau drizak jaiet uz jukatanu skatities ka kurs izskatas un meginat atcereties. tongue.gif
Lija
QUOTE(Yume @ Apr 21 2006, 09:59)
tad uz pieres varētu kādu skaistu tetuvējumu uztaisīt.. ar hennu... kādu būtu piedāvājumi no radošās jaunatnes?
*

teksts - " es biju te" vienmeer ir topaa (kur nu veel uz pieres)woah visiem buus redzams... un protams paraxts.. ^^ (lai cilveekiem ar vieglaaku atminju(te nebijudomaata es) buutu vieglaak atcereeties ko ta vinji tur iisti ir satikushi) tongue.gif
un Staicy-sama... neapvainojies nu... es jau arii gribeeju lai vinja uztetoveetu uz kreisaas puslodiites " es biju te -Lija" tacju laikam nesanaaks.. ph34r.gif
Janus
Es par to ka esvarbut neatceresos ko esu tur saticis bet nu nekas tapat. Pat tetovejums uz pieres nepalidzes tongue.gif Redzesi tetovejumu kas uz pierejas ja tas cilveks iet tev pa prieksu ?? tongue.gif
Yume
QUOTE(Stacey @ Apr 21 2006, 10:32)
how selfish! tikai ar hennu, jo tev nedriixt buut iistie tetoveejumi! your love for us means nothing!
*

what love.. there is love somewher? who did it.. who planted love in here? aaa..take it off, take it off!!!

un vēl milzīgs hennas plus- na tu izdomā ka tu vairs negribi būt otakietis.. tad tu vienkārši aizej dušā.. biggrin.gif domāsim praktiski.

Un mīļā sieva- uzrakts uz kreisās puslodītes "Te biju es. Lija" tapini, tapini.. skaisti būs.. un Stasei paliks labāpuslodīte .. uzrakstam " Es biju te.Stase" Skaisti būs, ne? Tikai baidos ka mans ieradums iet katru dienu dušā varētu jūsu daiļdarbu sagandēt.. būs maisiņš galvā jāvelk!!!
Lija
QUOTE(Janus @ Apr 21 2006, 12:10)
Redzesi tetovejumu kas uz pierejas ja tas cilveks iet tev pa prieksu ??  tongue.gif
*

ja tev ir ieksheejaa redze - redzeesi... tas ir taapat kaa ar taam apaksbikseem...
principaa pastaav vienmeer iespeja noskuut galvu un aptetoveet to no visaam malaam - tas pat buutu reaalaak, jo otakieshu nav nemaz tik maz - var aptruukties veel vieta

QUOTE(Yume @ Apr 21 2006, 12:35)

un vēl milzīgs hennas plus- na tu izdomā ka tu vairs negribi būt otakietis.. tad tu vienkārši aizej dušā.. biggrin.gif domāsim praktiski.

Un mīļā sieva- uzrakts uz kreisās puslodītes "Te biju es. Lija" tapini, tapini.. skaisti būs.. un Stasei paliks labāpuslodīte .. uzrakstam " Es biju te.Stase" Skaisti būs, ne? Tikai baidos ka mans ieradums iet katru dienu dušā varētu jūsu daiļdarbu sagandēt.. būs maisiņš galvā jāvelk!!!
*

ieiet dushaa uz meenesi?? zini tev noies ne tikai tetoveejums bet arii aada.. ^^ cik zinu tad ar hennu turaas vismaz paaris meenesus..

un mana dargaa un vieniigaa tas uzraxts bija domats ne jau kjermenja augsheejas puslodiitiees bet gan taa gala otraa galaa... un tur buus diivaini maisinju vilkt.. so naaxies vien taisiit iisto tetoveejumu... vai arii naaksi pie manis vakaraa es tev ar adatinju ieskraapeesu un ar pildspalvu pielabosu.. gan jau ar laiku iepatiksies... varbuut pat varees salasiit (manu rokraxtu)...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.