QUOTE(Lija @ Apr 21 2006, 13:12)
Un mana dargaa un vieniigaa tas uzraxts bija domats ne jau kjermenja augsheejas puslodiitiees bet gan taa gala otraa galaa... un tur buus diivaini maisinju vilkt.. so naaxies vien taisiit iisto tetoveejumu... vai arii naaksi pie manis vakaraa es tev ar adatinju ieskraapeesu un ar pildspalvu pielabosu.. gan jau ar laiku iepatiksies... varbuut pat varees salasiit (manu rokraxtu)...
tu mani biedē... aizvien vairak, un vairāk.. tagad es no tevis arī baidīšos.. laikam tomēr fluīdi.
es ļoti centīšos, un noberzīšu... zini, uz tās vietas būs vieglāk noberzt.. "budu jorzat po stulu" uzlikšu tikai sākumā uz krēsla smilšpapīru.. un būs OK.
Nu ko, jaunā radošā paaudze, kur kreatīvs.. kādus tetuvējumus taisam?
Protams, jebkaadi mani meegjinaajumi uzsaakt normaalu sarunu tika ignoreeti.
QUOTE(Pakkun @ Apr 21 2006, 01:15)
..kursh bija peedeejais nopietnais posts shinii topikaa? lai gan nez vai par shaadu teemu var kko nopietnu pateikt.
MANU POSTU NEPAMANIIJA!
QUOTE(ETM @ Apr 21 2006, 13:45)
nu bet protams, jo tu nerunāji par apenēm, seksuālām minoritātēm, vai tetovēšanu..
Mācies no tautas, tad gan jau kādu dienu arī tev tiks pievērsta uzmanība. Ak šie žurnalistikas principi.
QUOTE(Yume @ Apr 21 2006, 13:31)
"budu jorzat po stulu" uzlikšu tikai sākumā uz krēsla smilšpapīru.. un būs OK.
Nu ko, jaunā radošā paaudze, kur kreatīvs.. kādus tetuvējumus taisam?
un tu veel runaa par biedeeshanu??? tu pati mani biedee... driixt atnaaksu paskatiishos ar to action ar smilshpapiiru??.. tee hee hee...
vai ta ar manu ieteikumu nepietiek?? protams veel jau pastaav arii Otaku-owned un dazhaadas abriviatuuras piemeeram Otaku-pwned... etc etc..
QUOTE(ETM @ Apr 21 2006, 13:45)
neuztraucies - pamaniija... ir cilveeki kas pat izlasiija.. ^^
tikai vinju ignoreeja...
Visa turpmaakaa bezteema Yumes, Lijas un Chibi starpaa tiks vienkaarshi bezsirdiigi dzeesta.
Hikaru
Apr 21 2006, 19:33
Uh.. interesantas sarunas te parādījās. Sen te nebija nekādu topiku, kas tieši piemērots pie šī pavediena tēmas ("
otaku.lv Offtopic"). Beidzot vienu normālu topiku izveidoja pa tēmu.
Bet tagad pa tēmu...
Tad varbūt vajag ņemt vērā iepriekšējo pieredzi: otaku firmas sarkanie karodziņi... ar kuriem jāskraida pa ielu un jābļauj "Vai tu esi otaku!?". Un ja sakombinēt visu veļu, kas bija minēta iepiekš, un ko tur vēl, tad gan jau tas aktīvists tiks pamanīts.... un atpazīts, ja uz karodziņiem uzrakstīs to tekstu.... neatceros ko uz tiem karodziņiem rakstīja...
nu, ja tautai vajag, tad vajag. man personīgi būtu patīkami pēkšņi ieraudzīt kautvai karodziņu, un tad iet klāt un bļaut virsū, vai viņš ir otaku, bet, kamēr nav ne jausmas par cilvēka saisti šajā forumā, es nelabprāt dotos šim cilvēkam klāt, uzbāžoties, vai viņš, gadījumā nav redzējis manu purnu jukatan, u.c. anime pasākumos! zīmes - jā, tetovējumi - jā, manis pēc kaut vai skūtas galvas...(protams, līdz brīdim, kad man pašai jākļūst par lisīti).
pagaidām vinīgā lieta, kas apvieno vajadzīgo ar lietderīgo, ir atstarotājs(banāli, nu, bet...) lai cik tas neizklausītos, tomēr, šķiet, ka tā ir vienīgā lieta, kas man vēl vajadzīga, un tas arī nebūtu uzkrītoši, pat mašīnā braucot var pamanīt ( tu ej pa klusu ieliņu, un pēkšņi tev pīpina ausī un aizrauj uz kādu tusu)... nu, nez, bet tos var pamanīt, un cilvēki neuzdos jautājumus, kāpēc 14gadīgai meitenei ir skūta galva!
QUOTE(kahi @ Apr 21 2006, 19:02)
un cilvēki neuzdos jautājumus, kāpēc 14gadīgai meitenei ir skūta galva!
Vai arii: kas tie par cilveekiem, kas 14gadiigas meitenes ved uz tusiem ar mashiinu (taatad >=18gadi). Vismaz viens no likumiem tiek paarkaapts - mazgadiigu beernu pavedinaashana vai braukshana bez tiesiibaam un nepilngadiigam.
Edg a varbuut tomeer vinju parauj tie nepilngadiigie, bet vinju vecaaki pie stuures...hmm? nnes iedomaajies
Blackout
Apr 21 2006, 21:06
tetoveejumi..vienkaarshi uzraksts - OTAKU xP kas var buut veel radoshaaks, varbuut veel rokasspraadzes ar uzrakstu OTAKU, vai gredzeni - iegraveets "OTAKU", vai katrs otaku neesaas mantiju, kur uz malas aizmuguree buus izshuuts "OTAKU". Vai neesaasim taadu headbandu kaa naruto ar uzrakstu "OTAKU" xD Vai arii "OTAKU" vietaa izdomaat otaku.lv pasham savu logo. un tad tos uz visaam shitaam fignjaam ^^
Church
Apr 21 2006, 21:47
kaa alternatiivu visaam noziimeem/tetoveejumiem ar vaardu otaku iesaku - baka. tuvaak iisteniibai.
es kaareiz izlasiiju visu ieprieksheejo lapu un gribeeju ieteikt radosho plakaatu uz muguras ar uzraktu "idiots", bet church jau izteica shaadu variantu pirms manis.
P.S. Vai tieshaam skjiet ka ir reaala iespeeja: 1) satikt uz ielas otakieti kas ir mashiinaa un 2) tas ka vish reaali panjems tevi kaa lieku svaruun kaut kur vediis 3) tas kaut kur tik tieshaam buus otaku tuss
Cik otakieshi reaali ar autninjem meedz braukaat? Kursh taurees un apgruutinaas sevi ar apstaashanos, ieraugot pilniigi nepaziistamu cilveeku ar kaukaadu atstaerotaaju, un kaada izmeera atstarotaajam jaabuut, ja dazhs labs nespeej laiciigi saskatiit uz A4 uzdrukaatu vaadru VENTSPILS (150 km/h var buut pie vainas)? Cik biezhi tad tie tusi notiek kaut kur kur jaabrauc ar mashiinu?
nu, nepatīk ideja, nepatīk! bija taču tikai ieteikums, bez tam - vai es zinu, cikām no jums ir mašīna??! un tu vari mierīgi staigāt apkārt ar plakātu ''otaku''!
doma par galvasapsēju tik tiešām nav peļama. varētu arī dibendrānas, utt.
Pakkun
Apr 22 2006, 11:49
QUOTE(Tsukama @ Apr 21 2006, 20:06)
tetoveejumi..vienkaarshi uzraksts - OTAKU xP kas var buut veel radoshaaks, varbuut veel rokasspraadzes ar uzrakstu OTAKU, vai gredzeni - iegraveets "OTAKU", vai katrs otaku neesaas mantiju, kur uz malas aizmuguree buus izshuuts "OTAKU". Vai neesaasim taadu headbandu kaa naruto ar uzrakstu "OTAKU" xD Vai arii "OTAKU" vietaa izdomaat otaku.lv pasham savu logo. un tad tos uz visaam shitaam fignjaam ^^
vispaar shinii visaa marazmaa paraadiijaas laba ideja par logo,
tikai es vinju veeleetos papildinaat. novietojums un veids- briivas izveeles. karoch katrs to logo uzspiezsh/izshuj/iededzina/uztetovee/uzmiica tbodee..u.t.t.
njaa, laba doma! vēl tikai tas logo jādabuu!
ceru, ka visa šī diskutēšana nenovedīs līdz apdrukātiem krekliņiem''es esmu otaku''
Pakkun
Apr 22 2006, 13:15
padomaasim kkaadus atvasinaatus saukljus
-kiss me, I'm otaku
-otaku otaku nemaitaa
-katram otaku divi gali
bet vispaar... vareetu taisiit logo konkursu... kaut vai just for fun
A pasearchot?
Cute logo, tikai ja es taadu dabuushu uz sava krekinja apkaarrteejie padomaas ka es esmu pilniigi sviestaa sagaajis un izsauks attieciigaas instaces no Tvaika ielas...
Ehh... kad pienaaks tie laiki kad kaut ko taadu varees, nebaidoties kaadaa tumshaa ielinjaa dabuut pa purnu, uzvilkt?
P.S Laicinju padomaajot, satraukts secinaaju, ka tas TIESAAM vareetu nebuut normaali!!!
Ar dievu tauta, es eju uz tiltu!
QUOTE(Storm @ Apr 22 2006, 16:17)
P.S Laicinju padomaajot, satraukts secinaaju, ka tas TIESAAM vareetu nebuut normaali!!!
Ar dievu tauta, es eju uz tiltu!
Tavas dziives meerkjis ir buut normaalam?
Nja.. es tagad iedomājos jebkādu zēnu ar gaišzilu krekliņu, kam virsū šāds logo... Ko gan es pati padomātu, ja nezinātu, kas ir otaku... (gay)
Būt normālam- būt garlaicīgam
jauki, tātad visi ejam lēkt no tiltiem!
ja kas, varbūt nevajag krekliņu tēmu? vai nu krekli būtu vienīgais dzīvais un nedzīvais materiāls uz kura bāzt mūsu tieksmi pēc atpazīšanas? ir vēl tik daudz priekšmetu - pildspalvas, keponi, apdrukātas kurpju zoles, lai citi redz, kur otaku gājis dubļainā dienā... tā tak var turpināt mūžīgi! un es nelabprāt vēlētos sevi pieskaitīt pie jau kur tos gadus apdrukātajiem fizmatiem(ja esi otaku - laid gar ausi!)!!
Blackout
Apr 22 2006, 21:07
man patiktu variants par apmetni ar izshuutu logo, un gredzens ar iegraveetu "otaku"
QUOTE(Sushi @ Apr 22 2006, 18:10)
Nja.. es tagad iedomājos jebkādu zēnu ar gaišzilu krekliņu, kam virsū šāds logo... Ko gan es pati padomātu, ja nezinātu, kas ir otaku... (gay)
Būt normālam- būt garlaicīgam
Patiessiibaa ja zeens muusdienaas ir cute vai izskataas cute tad vins ir gay un taada veidaa es esmu spiests buut aukstam, asam, nearaudaat (tas man lieliski izdodas), kameer es gribeetu buut sawaadaaks...
Vieniigi var remdeet saapes anime
.
Te es laikam bikinj paarspiileeju, bet ideja skaidra...
Storm, neieej jau offtopicā... runa iet par krekliņu.. Vai tad tev neliekas diezgan meitenīgs?
Un runājot par to atpazīšanu... ir taču jau iepriekš izteiksti dažādi viedokļi par šito... nevajag taču nekādas atpazīšanas zīmes!
Pakkun
Apr 22 2006, 22:15
a es jau neteicu, ka obligaati kreklinjsh... baidiijos jau ka taa uztversiet.
reaali var tach uzmaukt jebkur to logo. kaut vai ar nokaiteetu dzelzi rokaa iededzinaat.
vnk jāsprauž Liels otaku logo uz apģērba, vienalga kur,tas jānēsā visur līdzi - kā agrāk Zvaigzne ebrejiem..
tāpat kā īstenībā nav kauns buut ebrejam,nav kauns arī būt otaku. tikai Citi to mēdz nesaprast. hmmja.
bet ideja par logo iededzināšanu kkur..interesanti.varētu piespiedu kārtā visus tā apzīmogot. XD
Kikyou
Apr 22 2006, 23:45
Priekš kam vajag kaut ko tādu?
Nē, nopietni. Tiešām tik ļoti vajag par visām varītēm izbļaut visai pasaulei to, kuram forumam tu piederi? Tā jau pietiek cilvēki, kas ir staigājošas reklāmas.
Piekrītu Cirvja Kātam, "Man šī ideja liekas diezgan muļķīga - ja pazīsti, tad vienkārši pasveicini, ja ne - ne. Ta nu gan problēma.
".
Un tad jau atkal - visas tās atpazīšanās zīmes (kārtējo reizi; tas pats ir ar anime tusiem un jukatanu) būtu vairāk priekš Rīdziniekiem (un tiem, kas tuvu Rīgai dzīvo), jo kaut vai tepat Ventspilī vispār otakieši var teikt nav... Ups, paga, Latvija sastāv tak tikai no Rīgas un
laukiem, kā gan es to aizmirsu.
Pakkun
Apr 22 2006, 23:55
nesaaciet besiities, bet LOGO topikaa kko deriigu iepostojiet. forumam arii derees *):
vai tad sheit vispaar kaads domaa nopietni "atpaziities", kikyou? man shkjita, ka idejas vnk smieklam.. galu galaa, katrs pats zina kas ir un ar ko nodarbojas, un to staasta un raada kam grib. ja kaadam Patieshaam shkjiet nepiecieshama Atpaziishanas ziime..uz priekshu. Bet..nez,nu nav tas diezko jeedziigi.
QUOTE(rebel @ Apr 22 2006, 22:05)
vnk jāsprauž Liels otaku logo uz apģērba, vienalga kur,tas jānēsā visur līdzi - kā agrāk Zvaigzne ebrejiem..
tāpat kā īstenībā nav kauns buut ebrejam,nav kauns arī būt otaku.
Sākotnēji viņiem tā zvaigne bija jānēsā, lai citi uzreiz redz, ka nēsātājs ir ebrejs, bet vēlāk tā jau kalpoja par mērķi, jo gan uz krūtīm, gan muguras tā atradās tieši pretī sirdij, tā kā labāk nesalīdzini ar to.
Ladykiller
Apr 23 2006, 09:44
Logo... Man pietiek paskatities uz personu, lai pateiktu, ka vins ir otaku, lielaka dala "isto otaku", ka te kads ieprieks izteicas nelietigi, ir pasi staigajosi logo, un vinjiem vel piekarinat sarkanu karodzinu un kaukadas apenes likt visu laiku radit citiem, tas jau vairs nav "stilnja"...
Patiesiba jau katrs pac, kas velas, ari parasti reklame to, ka ir otaku, savadak tas jau paliek par tadu ka staigajosu reklamu, tapat ka musu milie slavu draugi ar divam stripam un keksi uz mguras (un cik loti mes vinju milam redzet tadus...?). Jo tas, ka bus tada zime virsu var viegli parsversties pretim velamaja efekta.
Bet var jau uztaisit tadu "Im an otaku" dienu, kur visas tas idejas, kas te jau tika pateiktas tiktu realizetas, drosmigi vai mulkigi, bet...
P.S. Butiba topika autoram velejos nodot, lai mazak skatas Bonjovi "Have a nice day" , peace.
runa jau nebija, lai mēs rādītos citiem, bet, lai rādītos cits citam! manuprāt, krekliņi bija vissliktākā ideja!
un par to, ka lai katrs dara kā grib - protams, bet būtu jauki, ka, piem. man vajag kaut ko no sushi (neņem vērā, pagaidām lieku tev svētu mieru), bet mums abām nava ne jausmas kā mēs izskatāmies - tad mums ir kaut kas, kas palīdz mums atšķirties no tautas, un mēs viena otru atrodam (nesāciet par sarkanās rozes variantu, vai to, ka man jāstāv ar lapiņu ''sushi''). tādēļ man liekas, ka zīmes ir vajadzīgas - katram viena,un katrs izdomā kad grib to likt, jo neesam jau ganāmpulks, ko var apzīmogot iededzinot zīmi dibenā!!
nez kapeec man ar "barona centraa, uz rimiisha trepiiteem, aadas jakaa ar brilleem un uusaam/baardu" vienmeer ir pieticis?
Ja nevari aprakstiit savu izskatu, tad taapat vari pateikt ka uz pieres uzliimeesi bljembu "otaku", kas buus daudz labaak par lapinju ar uzrakstu "sushi".
ja gribat lai juus atpaziist tad kautvai ar markjieri uz somas uzraksti otaku... tas tik ljoti neizcelsies ja buus aprakstiita visa soma, bet to otaku tad vajadzeetu uzrakstiit lielaaku... kreklinjus taksh neredzees ja kaadaa paveesaa dienaa uzvilksi kaadu jaku pa virsu... un visas dreebes buutu stulbi apraxtiit... a soma ir lielaakai daljai cilveeku un taas vismaz var pamaniit... vismaz par apeneem labaak noteikti
nu man milziigs prieks, ka lielaako dalju viirieshu dzimuma paarstaavju par cilveekiem neuzskati.
Church
May 11 2006, 11:30
devaiss buutu noderiigs. lai izvairiitos no cilveeku, kas meegjina izcelties, sastapshanas.
viirieshu dzimumu paarstaavji arii staigaa ar somaam... kautvai ar mugursomaam...
skjiet ka apluukojamaa vecuma grupa ir ne gluzhi pabeifusi vidusskolu.
QUOTE(Shumins @ May 11 2006, 10:04)
Gadiijumaa nav kaada X-iekaarta, kura raida nelielu magneetisko starojumu kaut kaadaa diapazonaa, kuru uztver otra analoga iekaarta...
1. Definē "nelielu magnētisko starojumu" (gamma stari būs gana nelieli?).
2. 99%, ka patiešām nelielu magnētisko starojumu pilsētā nomāks fona starojums.
3. Latviski tie tavi "X-stari" ir Rentgena stari, kuriem ir noteiktas frekvences un jaudas, turklāt tie ir bīstami.
lastguru
May 11 2006, 18:08
varbuut tad uzreiz leetaak uzrakstiit progu mobiilajiem un PDA kas supportee blutooth (java laikam bija visur, vai es maldos? neesmu nekaads spechuks mobiilo programeeshanaa), lai shie satur otakieshu datubaazi, un ja nejaushi redz kaadu blutooth ieriici, tad dpeec shiis datubaazes sameklee un piikst?
lastguru
May 11 2006, 22:31
QUOTE(Shumins @ May 11 2006, 22:24)
Ja tev ir laiks vari pameegjinaat ko uzprogrammet, tad pajemt divus kaut cik jaunus telefonus un pameegjiaat kaa i
paldies, tu esi ljoti laipns, varbuut pats gribi? es tik ideju piedaavaaju, netaisos laiku teereet uz shaadaam muljkjiibaam
tev ir lielaakas mulkjiibas padomaa uz ko teereet laiku?
Ir, ir! Mani arī mēģināja iesaistīt, taču man nav laika, jo jābeidz 9. klase.
Ew, ir taalvadiibas mashiiniites. Tur vareetu buut vieglaak paartaisiit. Vajag ielikt mikrosheemu taadu kaa egliites lampinjaas, lai signaalu suuta ik peec laicinja. Un no mashiiniites izvilkt uztveereeju un pievienot piikstulim. Taisniiba, es buushu prieciigs staigaat ar taadu raidiitaaju, bet lai piikst kaads cits universaalveikala viduu. Tur gan jaapameklee, kura speej raidiit taalaak par 10 metriem. Un jaabuut gatavam labi samaksaat par taadu mashiiniiti. Leetaak tomeer lenti izpleest no veca palaga un ar flomasteru uzrakstiit "otaku", apsiet ap galvu un staigaat pa ielu platu smaidu sejaa.
Church
May 12 2006, 01:14
man savukaart priekshlikums - ierakstiit testamentaa, lai "otaku" uz kapakmens izkalj, un izdariit pashnaaviibu. bik tak jaabuut common sense.
hmm, ja sho threadu apskata kaa iespeeju man izteikt sarkastiskas un indiigas pieziimes, sava noderiiba ir. ;>
Droshi izmanto sho iespeeju! Lielaakais varums sho topiku izmanto kaa atkritumu bedri, kur sagaazt sarkasmu, njirgaashanos, stulbiibas un visa veida krepu. Vienmeer forumaa ir bijis vismaz viens topiks, kur visiem izgaazt visaadas muljkiibas. Taa ir ieksheeja cilveeka tieksme - gvelzt bullja meeslus!
Church
May 12 2006, 13:34
edg: tev ir kaut kas sapraatiigs, pragmatisks, noderiigs, reaalistisks sakaams par otaku atpaziishanas uz ielas noderiibu/vajadziibu, realizeejamiem veidiem?
man nee ;>
P.S.
luudzu nevajag oponeet klishejisko "paklusee, ja nav ko teikt". aciimredzamu glupiibu redzot neviljus izsprucis sarkastisks komentaars vai smieklinjsh ir reflekss, ko gruuti, un imho nevajag, paarvareet.
Tu uztver nepareizi manis saciito. Un tevi var saprast. Parasti es visam oponeeju. Bet shajaa gadiijumaa es tieshaam ar pilnu nopietniibu saku, ka shis topiks ir meeslu izgaashanai un man nav nekas pretim. Gluzhi otraadi, skaties, es pats piedalos!
lastguru
May 13 2006, 02:01
hmm... nu a varbuut kkaadu iipashu gredzenu uztaisiit ar otaku.lv simboliku? tas laikam ir diez gan populaara un iegaajusies atpaziishanas metode, kuru lieto jau simtiem gadu. pie tam, smuki izveidots gredzens ne tikai netraucees un nebojaas juusu, taa teikt, "tovarnyj vid", bet gan tieshi otraadi ^^
Muljkjiibas! Atpaziishanas ziimi vajadzeeja, lai vareetu uz ielas atpaziit. Tu tachu neskaties pretimnaaceejiem gredzenus uz pirkstiem. Vai arii skaties?...