Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atpazishana
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
Church
ja nu vieniigi sievieteem? kaut gan .. ar preceetaam vareetu buut iipash piparinjsh, n? ;D
Taka
Es gan domāju ka edgu uz ielas atpazīt nebūtu problēmas... rolleyes.gif
edg
QUOTE(Taka @ May 13 2006, 07:24)
Es gan domāju ka edgu uz ielas atpazīt nebūtu problēmas... rolleyes.gif
*

Un arii tie, kas mani nav redzeejushi, noteikti pirmais, ko padomaa, mani ieraugot, ir: "Tas noteikti ir anime friiks! Tas NOTEIKTI smagaa formaa ir anime friiks!". Tajaa gan taisniiba ir tikai vaardaa "friiks"... Cik atceros, ETM vienu briidi universitaatee staigaaja ar anime t-kreklu vai kaut ko taadu, galvenais, ka ar anime atteeliem. Vai labaaks atpaziishanas veids ir un vispaar vajadziigs?
Taka
Es drīzāk domāju tādu nepārtraukti daparjebko vāvuļojošu tipāžu ar profesoriskām acenēm rolleyes.gif
Bāc! Un man nav krekla ar animes attēlu sad.gif
Star Wars stormtrooperis vai Lion King derēs?
edg
QUOTE(Taka @ May 14 2006, 20:57)
Es drīzāk domāju tādu nepārtraukti daparjebko vāvuļojošu tipāžu ar profesoriskām acenēm rolleyes.gif
Bāc! Un man nav krekla ar animes attēlu sad.gif
Star Wars stormtrooperis vai Lion King derēs?
*

Atshkjiriiba starp otaku un vienkaarshi vaavuljojoshu tipu ir taa, ka otaku ir nevaldaami perverss, nekontroleets skatiens un citas izpausmes, kas paraadaas, kad atshkjriiba starp anime un rl ir nepareizi maza.
Lion King ir tuvu... Uzraksti ar flomasteru virsuu kaadu hieroglifu un shaubu nebuus.
Taka
Tad man Scarafina (Scar-like female) būs jāizbalina līdz Kimba the White Lion līmenim...
Perverss? Uhh... cik perverss? Trakāko hentai līmenī? Vai arī pantsu maniaks? biggrin.gif
ETM
QUOTE(edg @ May 14 2006, 21:22)
Cik atceros, ETM vienu briidi universitaatee staigaaja ar anime t-kreklu vai kaut ko taadu, galvenais, ka ar anime atteeliem.
*
Diivaini paliek tad kad nevis neatceras kaut ko kas ir bijis, bet kad atceras kaut ko kas nav bijis. Nav man neviena kerekla ar anime atteerliem. neviena cita dreebju babala ar nav ar anime tematiku. Un veel jorpojaam sirds peec taadiem iipashi arii nesaap. Taa ka es pilniigi ar 95% varu teikt ka taa nav bijis, un pat atlikushos 5% apshaubu, jo smagaa paalii es uz universitaati diez vai butu vulcies.
Church
no viena cita threada pasmeelos ideju. atpaziishanai vaig izskuut paduses. pietam maakslinieciski, ar kaadu otaku related simbolu ;>
ETM
un tad staigaat ar paceltaam rokaam kaa idi... ee... iists otaku.
Taka
Un obligāti tīkliņkreklā - tad uz pleciem (ne)iedeg lencītes laugh.gif
Church
veel kopainu/kompoziiciju uzlabot ar no mutes kaktinja iztekoshu slienu. viennoziimigi atpaziistams idi .. otaku. </daljeeji zagts> ;>
edg
Hmm, ETM... Pirmo reizi, kad uzzinaaju, ka tu esi gaajis manaa kursaa, parunaaju ar bbad, un vinjsh izteicaas, ka atceroties vienu taadu, kas ar anime atteelu uz krekla staigaajis vienu briidi. Kursh tad tas bija? Varbuut es to visu esmu nosapnjojis.
Taka
QUOTE(Church @ May 15 2006, 11:56)
veel kopainu/kompoziiciju uzlabot ar no mutes kaktinja iztekoshu slienu. viennoziimigi atpaziistams idi .. otaku. </daljeeji zagts> ;>
*

sliena varētu parādīties, teiksim ieraugot kādu skaistu meiteni, apmēram tāpat kā britu sekstūristam rolleyes.gif
Church
QUOTE(Taka @ May 15 2006, 19:14)
...
sliena varētu parādīties, teiksim ieraugot kādu skaistu meiteni, apmēram tāpat kā britu sekstūristam rolleyes.gif
*

britu sekstuuristiem neparaadas sliena bet pierasti roka stiepjas peec macinja. :/
Taka
... un asinis atplūst no galvas ...
Pinkpanther
izrokot šādu topiku, atminējos, ka esmu gada laikā redzējusi dzīvajā vairākkārtīgi vismaz 11 otakiešus, ar kuriem kāda neliela/liela sazināšanās ir bijusi, bet nevar jau tā vnk iet klāt, lai pateiktu "re, te nu es esmu, no otaku!"
Tenma
QUOTE(lastguru @ Apr 19 2006, 22:23) *

nee, apakshbikses labaak vilkt uz galvas...

he, kad es vēl biju pavisam maziņa un gāju bērnu dārzā, man reiz kaut kāda pārpratuma dēļ audzinātāja esot rezerves apakšbikses galvā uzvilkusi biggrin.gif tā kā jūtos ļoti no šī vecuma izaugusi, atkārtot netaisos wink.gif galu galā, apakšbikses man tomēr liekas kā radītas, lai vilktu uz pakaļas... rolleyes.gif
Pakkun
QUOTE(Tenma @ Mar 20 2008, 23:35) *

QUOTE(lastguru @ Apr 19 2006, 22:23) *

nee, apakshbikses labaak vilkt uz galvas...

he, kad es vēl biju pavisam maziņa un gāju bērnu dārzā, man reiz kaut kāda pārpratuma dēļ audzinātāja esot rezerves apakšbikses galvā uzvilkusi biggrin.gif tā kā jūtos ļoti no šī vecuma izaugusi, atkārtot netaisos wink.gif galu galā, apakšbikses man tomēr liekas kā radītas, lai vilktu uz pakaļas... rolleyes.gif

Es atbalstu lastguru!
+Chibi+
juus varat sekot manam piemeeram, un aptetoveeties.. heeee.
Pakkun
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 21 2008, 12:15) *

juus varat sekot manam piemeeram, un aptetoveeties.. heeee.

paldies nē, es tāpat esmu skaists biggrin.gif

visvienkāršāk un pieņemamāk būtu piespraudīte ar kādu konkrētu uzrakstu un viss.
Yume
QUOTE(Pakkun @ Mar 21 2008, 12:25) *

..

visvienkāršāk un pieņemamāk būtu piespraudīte ar kādu konkrētu uzrakstu un viss.

kā.. īīīmo?

Tas nekas ja es atteikšos?

BTW.. ko jūs te putekļus no arhīviem ceļat? Tik vecu topiku izrakt vajag vēl mācēt..
Pakkun
QUOTE(Yume @ Mar 24 2008, 02:29) *

QUOTE(Pakkun @ Mar 21 2008, 12:25) *

..

kā.. īīīmo?

Tas nekas ja es atteikšos?

brīva izvēle. bet.. piespraudītes jau nav gluži emo kopīraitots produkts.. tu bikses arī gadījumā nevalkā?.. kā.. emo?
Spectre
Es šo topiku izlasiju - un biju nosmējies līdz asarām biggrin.gif

Zoonekrofīla mīļākais teciens: Rekur tas suns aprakts (runājot par šo topiku)

Kā ēmo nēsāt apenes, tas ir kā ? es iedomājos - tie varētu būt stringi uzvilkti otrādāk, lai konkrēti spiež olas biggrin.gif - asaras visu laiku birst cool.gif
+Chibi+
Spectr, tu tik pārliecināti par tām apenēm runā, it kā būtu pats mēģinājums... dark emo past, maybe?
Spectre
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 25 2008, 16:02) *

Spectr, tu tik pārliecināti par tām apenēm runā, it kā būtu pats mēģinājums... dark emo past, maybe?

Chibi es tev apēdīšu tavu skaisto frizūru un noskrubināšu to tetovējumu biggrin.gif

Mana jaunība atšķirībā no mūsdienu jaunatnes pagāja saules pilna un neEmO noskaņās - sākumā bij kazaki razbojniki, pārgāja uz alu, močiem, tusiem uz sievietēm... principā tā arī turpinās biggrin.gif

P.s. Neesu mēģinājis stringus ne uz savas pakaļas ne uz savas galvas biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Spectre @ Mar 25 2008, 16:43) *

Chibi es tev apēdīšu tavu skaisto frizūru un noskrubināšu to tetovējumu biggrin.gif

kāds tu eebil esi, visu to labāko man atņemt mēģini (labi, ka krūtis ir safe)!
Spectre
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 25 2008, 16:59) *

QUOTE(Spectre @ Mar 25 2008, 16:43) *

kāds tu eebil esi, visu to labāko man atņemt mēģini (labi, ka krūtis ir safe)!

Khhhh - paldies ka atgādināji laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Atšķirības zīme - aiziesim draudzīgi uz AnimeFestu - ieraudzīsim viens otru un iepazīsimies, vo ir mans priekšlikums.

P.s. tāpat lielu daļu pazīstu tongue.gif vismaz no senajiem memberiem smile.gif

Tie kas nenāks uz anime festu jau atbirst automātiski, ja jau neapmkelēsiet lielāko otaku pasākumu/neatbalstīsiet to, jop kā mēs visi zinam nebūs apmeklējuma nebūs nākamā festa, ta nu ko jūs vēlaties, lai tiktu iskaitīti outaku frendlistē ? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.