Paskat, zive pieregojies otaku.lv. Nevareetu teikt ka pirmais posts ir baisi veiksmiigs.
Un aivvv, es gribeetu, tiiri zinjaariibas peec, dziedeet ko tu ieteiktu bezdzimuma radiijumiem, kuriem nav ne mazaakaas jeegas par stilu, bet kas baarsta visaadus ieteikumus paareejiem, neskatoties uz to, ka pashi tiem neseko.
ahahahah, taads sviests sarakstiits, bet labs,labs
gaidu up date
PS.
Nee kedinjas nav veseliigaakas par iistiem kerziem
So neesaajat kerzus
nee ir gan veseliigaakas
un kad buus kaadu briitinnu paneesaatas varees atkal uzvilkt kerzus un izmest fraazi ""taas kedinnas jau bija pieriebussaas uzvilku atkal kaartiigus kerzus...""
un visi buus pilniibaa paarliecinaati ka esi kaartiigs metaalists
ps etm tika ignoreets
pps zive tev es jau atbildu kurbijkurnee un tu labi zini ka es uz sso jautaajumu taapat atbildeetu aplinkus
nu labi,varbūt ne pūķa, bet jēga ir tad, kad tu stāsti no paša pieredzes, nevis to, ko var izlasīt katrā avīzē! (bet tā kā šim topikam ir liela piekrišana, laid gar ausi)
goda vaards es neko nelasu
QUOTE(aivvv @ Apr 21 2006, 21:29)
goda vaards es neko nelasu
Mees tev ticam!
Ai, nee... tu tak tos harija potera fanfikus teicies lasiijis esam... taatad kaut ko tomeer lasi.
mans iknedeellas jaunumu pievedums ir klaat paldies ka esat noveerteejussi sso pavedienu gan pozitiivi gan negatiivi tas jebkuraa gadiijumaa mani priecee....
taatad taa kaa esam iesakkussi aktiivo sezonu un pabijussi pie dabas kruuts tad esam pamaniijussi ka netikai riiga bet arii lloti daudzas vietas briivaa dabaa ir pamatiigi piemeeslotas nnemot veeraa sso faktu ir iespeejam pacelt savu prestizzu dazzu cilveeku aciis respektiivi ja buusiet devussiess uz ssaadu talku tas buus dubuultsitiesns pirmkaart jau paliidzeesiet visu sakopt otrkaart...
ja esat dzzeks - ssaadaas talkaas vienmeer ir vairaak meitennu nekaa dzzeku tas vien jau ir to veerts lai padomaatu sarunas raisaas viegli un sapaziities ssaados pasaakumos nav nemazaako probleemu arii uzprasiit telefona nummuru nebuus gruuti
veel kaads aspekts ja juusu draudzene apgalvo ka esat slinnkkis vai paarak izlepis nekadneko nedarat un tamiliidziigas ""nenoliedzamas mullkkiibas"" tad ja aiziesiet uz ssaadu talku vai pat veel labaak vinnu uzaicinaasiet liiddzi un vienu dienu kaartiigi sannemsies pastraadat ticiet man vinna buus meema
ja esat meitene - tad ssaada talka ir iistaakaa vieta kur mekleet tos ""tiessaam jaukos puissus"" jo vini uz taadaam iet :woot:
protams taa pie visa ir lloti veseliiga fiziskaa izklaide....
dreebes velciet vienkaarssas bet piegullossas lai izceltu juusu muskullus un fiziskaas formas
neaizmirstiet latvijas karoga kraasas un hokeja atriibuutiku tas mirklis tuvojaas kad muuseejie izies laukumaa un riiga buus pilna ar aarzemniekiem.....
njaa ssoreiz sanaaca taads iisinnss kaut arii laiku ieguuldiiju daudz bet nju apsolos ka naakamais buus garaaks
Pakkun
Apr 26 2006, 23:28
taatad shito infu par talkaam esi sasmeelies no draugiem.lv jaunaakaa pazinjojuma
kauns, kauns...shitaa ietekmeeties. un veel saka, ka pats visu shito marazmu shtuko
Akcija: sametiidimies aivvv prieksh klavas, kurai straadaa Shift, punkts un komats!
Jāaiziet sameklēt talku grafiki
lloti atvainojos visiem maniem lasiitaajiem par to ka tik ilgi neesmu sseit neko atjaunojis tas sprotams viss tikai mana slinkuma deell
taatad saakssu ssonedeell ar to ka man jaaveic atziissanaas es to zinaaju jau pirms meenessa bet vienkaarssi lloti lloti cereeju ka es varbuut klluudiissos taas ir saulesbrilloes ar lielajiem stikliem protams ka ir modee ja jums veel nav tad juus jau esat pamatiigi aizguleejussies man gan passam tas nepatiik bet fakts paliek fakts...
dzzeki un it iipassi meitenes ir iistais laiks valkaat ssortinnus ir lloti silts un patiikams briivajaa dabaa notiek daudz aktivitaassu ssortos juus jutiisieties lloti briivi un eerti joprojaam vareesiet lieliski paraadiit savas slaidaas kaajas un buusiet daudz speejiigaakas piedaliities dazzaadaas aktivitaatees kaa ar vienkaarssiem mini svaarkiem un dzzeku gadiijumaa jutiisieties dauidz labaak ja nu peekssnni sanaak uzspeeleet futbolu vai basiiiti ja kaajaas buus ssorti nevis garaas karstaas bikses kaa arii vareesiet paraadiit kaa esat uzkaccaajies ziemaa trennazzieru zaalee ja valkaasiet ssortus um maiku bez rokaam izskatiisieties looti sportiski un labi
starpcitu atceraties neesat memmiissi un nedomaajiet skuut paduses dzzeki iists dzzeks paduses neskuj
velkot paraleeles....
laiks ir jau visnotall karsts un daudz biezzaak gadaas sasviist taa kaa padomaajiet par plaso dezoderantu un veel plassaako smarzzu klaasu ko jums piedaavaa veikali jo sviedru smaards nav taa labaakaa lieta ar ko apburt preteejo dzimumu nedziivojam jau vairs viduslaikos..... :ruukjis:
iegaadaajaties sev forssus lietussargus jo driizumaa gaidaams lietus un vasaraa visnotall noderees kaads viegls liettussargs lai pasleeptos no lietus gaazes tikai dievspasarg neperciet melnus....
varu visiem pazinnot ka latgales bums jau leenaa garaa saak paariet (protams tikai leenaa garaa) un jau atkal ir visnotall okei izvilkt vecos labos goblina tulkojumus no plauktiem un draudziigaa kompaanijaa paskatiities teiksim lotru vai terminatoru ssajaa lieliskajaa tuulkojumaa jo kinioteaatris taapat ssobriid neko iipassi labu nepiedaavaa.....
liidz naakamajai reizei mani uzticamie lasiitaaji ....adios
+Chibi+
May 13 2006, 20:21
Kinoteatris piedāvā gan! Hee. CCP ir ne tikai debīli šiti pārīšiem, bet arī lieliskas lietas, vajag tikai zināt. Vel var paspēt aiziet uz Stay, btw, tam ir tikai ivens seanss dienā un to drīz izņems no programmas..
Pakkun
May 13 2006, 22:51
ok, aivvv, tu esi kaadai meitenei vispaar paprasiijis ko vinjas domaa par dzhekiem ar spalvainaam paduseem, jeb kaa es taadas saucu - zhurku kunkuliishi
protams meitenes arii ir dazhaadas, bet cik es zinu, tad attieciibaa uz zhurku kunkuliishiem pastaav visai asas pretenzijas, proti, tie ir riebiigi.
jaa, es skuju paduses!
vells paraavis, bet es pats arii juutos labaak. pats teici - vasara.
c'mon - meitenes, izsakiet savas domas par sho diskutablo un pretenciozo jautaajumu. pasham arii interesee kaa tad tomeer ir
vai es neskaidri izsakos via kaa es taccu uzrunaaju ""dzzekus"" meiteneem ssajaa jautaajumaa nav balsstiesiibu taa vienk ir kaartiigs dzzeks neskuj paduses
ReD_FoXy
May 13 2006, 23:37
QUOTE(Pakkun @ May 13 2006, 23:51)
uz zhurku kunkuliishiem pastaav visai asas pretenzijas, proti, tie ir riebiigi.
there is no need to say more. XD
QUOTE(aivvv @ May 14 2006, 00:34)
meiteneem ssajaa jautaajumaa nav balsstiesiibu taa vienk ir kaartiigs dzzeks neskuj paduses
ja taada ir tava nostaaja par meiteneem tad comon uzreiz vari kljuut par geju XDD
un kaartiigs dzjeks ruupeejas par to kaa vinjsh izskataas un lai meitenei ar vinju buutu patiikami iziet sabiedriibaa. sorry sviedraini pretiigi vechi NAV kaartiigi viirieshi. growse!
tu neko nejeedz no ssiis padariissanas un kaartiigam dzzekam nevajag skuut paduses lai dabuutu meiteni tici man
un kuraa briidii es teicu sasviidussi es taccu jau mineeju ka vajag iegaadateis smarzzas un dezodorantus
ReD_FoXy
May 13 2006, 23:44
QUOTE(aivvv @ May 14 2006, 00:41)
tu neko nejeedz no ssiis padariissanas un kaartiigam dzzekam nevajag skuut paduses lai dabuutu meiteni tici man
un kuraa briidii es teicu sasviidussi es taccu jau mineeju ka vajag iegaadateis smarzzas un dezodorantus
ok par dezodorantiem piekriitu, bet zini kad puisis saak meitenei aizraadiit par to ka maybe bezmazvai izrausti uzacis, noskuj kaajas un uztaisi bikini vaksaaciju. stulbi un riebiigi arii. liidziiga situaacija - kaapeec gan es nevareetu piem tev pateik: ej un izskuj paduses. comon. ir 21 gadsmits. get a life.
es jau neteicu vispaariigi. tas bija mans personiigais viegoklis - es nerunaaju par visaam pasaules meiteneem. citaam patiik spalvaini viirieshi citaam nee. gaumes lieta.
par gaumi nestridas, vai nu vinja ir, vai nu nav.
zini latvijaa meitennu ir vairaak kaa dzzeku face the truth
ReD_FoXy
May 13 2006, 23:47
QUOTE(aivvv @ May 14 2006, 00:46)
zini latvijaa meitennu ir vairaak kaa dzzeku face the truth
man vienmeer paliek alternatiiva - japaanieshi
XD
Jaa, jo japaanju Latvija ir tik drausmiigi daudz, ka driiz buus liidziiga situaacija kaa ar, mums visiem labi zinaamajiem, Lielaa Laacha izceljotaajiem. Izveele ir tik liela un plasha, ka es pat nesaprotu, kaada maz vairs jeega no latvieshu viirieshiem.
+Chibi+
May 14 2006, 08:26
OMG, WHO CARES?
AR spalvainām padusēm, vai bez... Ne jau paduses cilvēkā ir galvenās! That really doesn't matter. Kādreiz visnotaļ atbalstīju aivvv izteikumu, ka "kārtīgi džeki paduses neskuj", bet tagad man tiešām ir po.. vienalga, hehe.
Sacēla te traci par padusēm, haha.
Pakkun vienkārši grib mums visiem nodemonstrēt savas izskūtās paduses
Nu labi, labi. Atzīstos. Es arī izskuju paduses. Man vienkārši tā ir komfortablāk. Kā un vai to dara citi, mani nesatrauc.
Ar tām padusēm ir tāpat kā ar ūsām/bārdu - viens audzē, otrs nē. Personīgās preferences. Galvenais, ka kopta.
+Chibi+
May 15 2006, 10:24
Es tagad, kad satikšu Pakkun'u, notiekti visu laiku skatīšos uz viņa padusēm... XD Hehe.
Bet taisnība ir, tas ir tā kā ar bārdu.
kuru dazhi audzee, jo slinkums dziit... Nez kuri tie ir...
Bet tas mazais matu kušķītis zoda galā izskatās nu ļoooti māksliniecisks
Tam nu nevar nepiekrist. IMHO maakslinieciskuma kalngals.
ShinChan
May 15 2006, 12:13
QUOTE(ETM @ May 15 2006, 11:06)
Tam nu nevar nepiekrist. IMHO maakslinieciskuma kalngals.
Vai kāds teica Linga?
Mans ieteikums liekā un traucējošā apmatojuma likvidēšanā īsteniem vīriešu sugas īpātņiem ir tāds spēcīgs agregāts kā lodlampa. Rezultāts ātrs un noturīgs, kā arī norūda ādu un visu ķermeni (un nekādu blakņu).
Tā. Panesās atkal.
Kāds te minēja Lingu, kā šī stila negatīvo piemēru?
Runa iet par tiem nožēlojamajiem atdarinātājiem, no kuriem ar šādu bārdu stilīgi izskatās labi ja viens no desmit.
ShinChan
May 15 2006, 12:34
QUOTE(Taka @ May 15 2006, 11:16)
Kāds te minēja Lingu, kā šī stila negatīvo piemēru?
Runa iet par tiem nožēlojamajiem atdarinātājiem, no kuriem ar šādu bārdu stilīgi izskatās labi ja viens no desmit.
Laikamjau nē, bet kā pozitīvo piemēru viņu minēt arī būtu ļoti grūti. Tik pat grūti ir iedomāties, ka ir cilvēki, kas to mēģinātu atdarināt, bet redzēti protams ir visādi "ģikobrazi".
ja runaajam par baardaam tad ja veelaties izcelties iesaku bakenes
Baķenes are teh seksay, bez šaubām
Church
May 15 2006, 20:38
edg: bildee laikam i otaku sieviete? ;> clearly izdaliitos no puulja uz ielas. ;DD
Tigra2
May 15 2006, 20:50
tā meitenes sākam skūties, tikai taadaa veidaa mees varam viegli un eerti dabuut baardas, otaku viiriešu gaume nu beidzot ir atklāta!
Vai sievietes taadas baardas vispaar var izaudzeet? <- Tas ir vaicaajums meerkjeets uz sievieteem, kas ir par teemu interseejushaas. ... Kaut kaa peekshnji atceros meiteni no Sexy Commando, kurai bija uusu fetishs.
Kaukaa peeksnjia atceros to sexy commando disku chupinju, kurus man veel jaadaskataas...
Un shii gan driizaak velk uz evil uusu versiju.
Tigra2
May 15 2006, 21:22
var izaudzēt. Ja sieviete sāk skūt tos matus, kas viņai uz sejas(gandriiz neredzami mati paarklaaj visu ķermeni, (izņemot plaukstas, lūpas, pēdas,) ja kaads nezin), tad tie ar laiku vienkārši izaug tumši un biezi, taadaa veidaa top baardainaas sievietes cirkos.
QUOTE(Church @ May 15 2006, 19:38)
edg: bildee laikam i otaku sieviete? ;> clearly izdaliitos no puulja uz ielas. ;DD
Bārdaina, līkkājaina otaku sieviete ar spalvainām krūtīm un locekli...
Pakkun
May 15 2006, 22:09
haha
tieshi, skarbi, nesaudziigi vaardi
sho diskusiju mosh veelaak varees paardeeveet- "kjermenja apmatojums- liekais vai vajadziigais"
parunaasim veel par dibena matiem, ko, a? XDDD es jau tikai par padushu skuushanu viirieshiem, bet te jau aizgaaja par chuubijsievieteem
labi, interesanti palasiit taapataas
sippam bija kaut kur links par dibena matu novākšanu un tās izraisītajām sekām...
Vispaar jau tepet shajaa topikaa tas links vien ir.
aivvv a tu nezini kur riigaa ir kaads veikals prieksh metaalistiem vai gotiem???? steidzami gribu uzzinaat
Church
May 16 2006, 01:21
deelj kam speciaalu. tankus un melnas aadas plaschu/bikses&asdf gan jau ka var atrast viskautkur. jaareekjinaas ar vairaakiem simtiem gan. + bezgaumiigi paarspiileeti druuma sejas makijaazha. ;>
gribu kko izlaiduma, bet neko no aadas gan negribu... ja nu vieniigi kaadu korseti, bet es te riigaa nezinu nevienu vietu kur var kko jeedziigu, smuku nopirkt
+Chibi+
May 16 2006, 08:32
Rīgas Centrāltirgus - everything you need.
Vai arī -
Degas - everything someone else needed and you can have now.
ja jau negribi no ādas, kas kait melnai blūzei (obiligāti no zīda), melnām biksēm (krītošs audums), daudz asām rokassprādzēm,krustu karekļiem un galvaskausu karekļiem, sarkaniem nagiem, kurpītēm un lentīti matos??+ bezgaumiigi paarspiileeti druuma sejas makijaazha...
Pakkun
May 16 2006, 18:23
bikses??? es domaaju, ka te labaak piestaaveetu melna kleita, iespeejams ar baltiem apakshsvaarkiem.
QUOTE(Pakkun @ May 16 2006, 17:23)
bikses??? es domaaju, ka te labaak piestaaveetu melna kleita, iespeejams ar baltiem apakshsvaarkiem.
kleita līdz celim, apakšsvārki līdz papēdim?? ja tā, tad tas būtu skats pa 100 rubli. njaa, kleitu arī var, bet man patīk melnas zīda blūzes, neko tur nevaru padarīt!
tu llooti maldies viens taads man seezz blakus un taadi ir pilnas ielas
otrkaart dreebes mums iet lielakaoteis uz maksimaalo piellaujamo uzcenojumu kas ir 500% un es taadas neiegaadaajos es saveejaas nnemu un atrodu
par izlaiduma teerpiem esmu jau izteicies kurbijkurnes stila lappusiitee pirms kaada briizza iemetiissu arii sseit jo tur jau ir ziteiktas manas domas par konkreeto teemu
izteikssu savas domas par izlaiduma teerpiem taa tiiri vispaariigi pirmkaart nevelciet bikses dieva deell nevelciet bikses izlaidums ir domaats kleitaam vislabaak taa liidz celim vai nedaudz zemaak lai var redzeet kurpiites kuras ieteicam vai nu lakaadas vai ar siksninnaam protams pieskannotas teerpa kraasai
izlaidums ir taa reize kad visnotall ir ieteicams izmantot vienu kraasu gan kleitai gan kurpiiteem gan aksesuaariem ssajaa dienaa juus visas esat leedijas meitenes lai kaa arii juus izskatiitos ja ne visiem tad vismaz saviem vecaakiem un radiniekiem
galvenaa lieta teerpa izveelee manupraat ir kraasa jo taa busu pirmaa kas radiis iespaidu un juus taccu tomeer ssai pasaakumaa nebuusiet vienas juus savaa zinnaa konkureesiet ar visaam paareejaam jo skatiisimies patiesiibai aciis taa taccu buus
ja gribat lai juus pamaniitu visi izveelaties kossi sarkano kraasu taa ir pati uzkriitossaakaa un pamanaamaakaa taccu taa pie reizes piesaista jums vairaak uzmaniibas meedz izpelniities arii vairaak kritikas tad jums jaabuut absoluuti passpaarliecinaatai par sevi un jaazina ka ssiii krasa jums piestaav...
visklasiskaakaa izlaiduma kraasa ir balta kas tiesi saistaas ar to ka juus veel esat jaunas un nevainiigas(to es nedomaaju tiessaa noziimee) un tagad sperat soli tuvaak savai naakotnes dziivei jo taa kaa bija liidz ssim taa vairaak nebuus daudz kas mainiisies
vieniigi nez vai iesaku jums balto kraasu ja jums ir pavairaak lieko kilogramu diemzzeel jaateic ka taa tos izcell par daudz
ja ikdienaa staigaajat melnaa vai ja uzskataat ka melnaa jums piestaav vis labak tad piegullossa melna kleita izskatiitos lloti eleganti kaa arii vareetu turpinaat paust juusu stilu taccu daudz piennemamaakaa veidaa kaa melnas aadas bikses teiksim...(arii taadi briinumi ir izlaidumos redzeeti...)
ja vilksiet rozaa izskatiisieties lloti miiliigi taccu sapluudiisiet kopaa ar dallu no paareejaam kas taa buuus ggeerbussaas visticamkaak buusiet vieniigi kaarteejaa blondiine rozaa klaeitaa taccu izskatiisieties protams lloti labi
diez vai iesaku vilkt bruunu zallu zilu taccu ja jums ir pavairaak lieko kilogramu tad ssiis kraasas vareetu tos liliski apsleept un iespeejams uzlabot juusu izskatu
pats iesaku vilkt dzeltenu jo ssaada kraasa visticamaak vai nu nebuus vai guus lloti reti kurai meitenei tadejaadi lieliski vareesiet sevi redzeet kopbildees
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.