Vai puišiem arī kleitas jāvelk (skotu svārciņi maybe?) jebšu var iztikt ar banālu smokingu?
Tikai neiedomaajies tagad teikt, ka var arii smokingu! Es jau f... nopirku to kleitu!
Kazuki
May 16 2006, 23:06
jaacer, ka tu arii nebuusi nopircis dzeltenu...
kurppites? kaa tad! es vilkshu savus kerzakus...neko nezinu
vajag tikai smuku kleitu pieskanjotu un tikai melnaa kraasaa, lai izceljaas mana baltaa aada... tikai liidz shim es neesu nekur redzeejusi nevienu tieshaam smuku kleitu
taa kaa ja kaads zin kur ir kaada forsha kleita, plz, pasakiet man... man vienalga cik vinja maksaa galvenais ka smuka
+Chibi+
May 16 2006, 23:27
QUOTE(edg @ May 16 2006, 21:59)
Tikai neiedomaajies tagad teikt, ka var arii smokingu! Es jau f... nopirku to kleitu!
Es. gribu. redzēt. edg. kleitā. NOW. Var arī rīt. Sliktākā gadījumā bildēs.
+Chibi+
May 16 2006, 23:31
Nekas, manuprāt, ieraugot edg kleitiņā (ar lencītēm, yup yup), man uzreiz kā atklāsies otrā elpa, kā sāks referāti cits pēc cita rakstīties, uh! Man to vien vajag!
QUOTE(+Hachi+ @ May 16 2006, 22:27)
HAHAHA
Patiesiibaa, paardesmit cilveeki ir redzeejushi mani kleitaa. Apskaud vinjus, jo vairaak tik tizlaa apgjeerbaa neliidiishu. Ja nu vieniigi dzeerumaa. Ljooti lielaa dzeerumaa. Pie tam, njem veeraa, ka vairs nedzeru.
EDIT: Nee, arii dzeerumaa, nee.
Church
May 17 2006, 03:13
bet sievietes vakarkleitaa mmm. itkaa vecum-veca lieta, bet nenovecojusi. public pee bikshkostiimiem + balinaatiem matiem. ;>
nevelkot kerzas tu visus nossokeetu daudz vairaak tici man un pozitiivaa nioziimee kaadeell kaadu reizi tu nevari buut taada pati kaa visas citas tici man arii taa ir patiikama sajuuta un kopiibas sajuut aizlaidumaa ir lloti svariiga pat ja juus nebijaat varbuut tie labaaki edraugi visu skolas laiku lai nu kaa juus buusiet nogaajussi vienu savas dziives posmu kopa aun kaadeell gan to atcereeties drannkkiigu es protams te jau bisski izpluustu ar filozofeessanu bet luudzu luudzu nevelc kerzus uz izlaidumu
+Chibi+
May 17 2006, 08:37
QUOTE(edg @ May 16 2006, 22:38)
QUOTE(+Hachi+ @ May 16 2006, 22:27)
HAHAHA
Patiesiibaa, paardesmit cilveeki ir redzeejushi mani kleitaa. Apskaud vinjus, jo vairaak tik tizlaa apgjeerbaa neliidiishu. Ja nu vieniigi dzeerumaa. Ljooti lielaa dzeerumaa. Pie tam, njem veeraa, ka vairs nedzeru.
EDIT: Nee, arii dzeerumaa, nee.
jābūt taču kaut kam vēl, kas varētu izraisīt tevī šādu vēlmi.... Nauda?
+
izlaidums ir viena vienīgā reize mūžā, kad var tā kā normāla meitene uzvilk princeses kleitu. izmanto. jo pēc tam uz kurieni - uz operu? da ne! nebūs vairs occasion. bet gribēsies. tici man.
Church
May 17 2006, 10:32
QUOTE(+Hachi+ @ May 17 2006, 08:37)
...
izlaidums ir viena vienīgā reize mūžā, kad var tā kā nomrāla meitene uzvilk princeses kleitu. izmanto. jo pēc tam uz kruieni - uz opera? da ne! nebūs virs occasion. bet gribēsies. tici man.
un tieshi tas liekas mazpatiikami, vismaz peec manas gaumes, - ka tagad tas skaitaas 'normaala meitene'. kleitas neesaa tikai beernudaarzaa, uz izlaidumu un kaazaam.
protams. retie iznjeemumi taapeec ir jo patiikamaaki un taadeejaadi izceljaas uz vienveidiigaas masas ;>
+Chibi+
May 17 2006, 10:49
nu bet flirlīgu kleitu jau nekur citur neuzvilks... nav ērti.. un labi jau ir, ka katru dienu tā nestaigā, jo retie gadījumi tiešām seems kā svētki. varbūt tas tā ir tikai man, un es jau nu noteikti nepiederu pie normālo ciuvēciņu masas, bet skaista kleita manā gadījumā jau ir 40% no svētku noskaņojuma.
Protams, ka apgjeerbs nosaka noskanjojumu un arii daljeeji uzvediibu. Ir cilveeki, kas uz skolu iet uzvalkaa taapeec, lai speetu nopietni maaciities. Normaalaas dreebees gribas aardiities un skolu piekaast.
Otaku jau it kā uz skolu formā būtu jāiet... kā nekā visi japāņu skolnieki formās staigā
Church
May 17 2006, 11:37
QUOTE(Taka @ May 17 2006, 11:20)
Otaku jau it kā uz skolu formā būtu jāiet... kā nekā visi japāņu skolnieki formās staigā
a kaa pashlaik. formas @ LV veel kaut kur i? pasham jau vidusskolas gados komercskolaa nevajadzeeja formas teerpu, bet parastajaas vskolaas veel tajaa laikaa joprojaam bija IIRC.
Naktspukjiite
May 17 2006, 12:24
QUOTE(Church @ May 17 2006, 09:32)
'normaala meitene'. kleitas neesaa tikai beernudaarzaa, uz izlaidumu un kaazaam.
Vēl jau paliek kosplejs un larpi. ^^
+Chibi+
May 17 2006, 18:24
QUOTE(Church @ May 17 2006, 10:37)
QUOTE(Taka @ May 17 2006, 11:20)
a kaa pashlaik. formas @ LV veel kaut kur i? pasham jau vidusskolas gados komercskolaa nevajadzeeja formas teerpu, bet parastajaas vskolaas veel tajaa laikaa joprojaam bija IIRC.
Rīgas Franču licejā ir formas. Un man patīk. Neba nu manos laikos nēsājām, bet man liekas, ka forma ļoti labs risinājums skolām, kurās ir dažādu sociālo slāņu pārstāvju atvases, jo tad atkrīt vismaz zīmēšanās ar drēbēm.
Church
May 17 2006, 18:50
QUOTE(+Hachi+ @ May 17 2006, 18:24)
...
Rīgas Franču licejā ir formas. Un man patīk. Neba nu manos laikos nēsājām, bet man liekas, ka forma ļoti labs risinājums skolām, kurās ir dažādu sociālo slāņu pārstāvju atvases, jo tad atkrīt vismaz zīmēšanās ar drēbēm.
izsaku mineejumu - ka taa vietaa pashlaik ir ziimeeshanaas ar 50-150-300+ lashu veertiem mobiilajiem, n? ;>
tiešām, frančos ir formas?? neesmu redzējusi...
jā, arī es esmu par formām, tikai, nez visi ir gatavi mani sist. nu, es jau nesaku, ka jābūt tizlām rozā formām un džekien jāstaigā žabo, var tak kko normālu izdomāt.
kas attiecas uz zīmēšanās ar drēbēm lietu, man nesimpatizē džeki tajās reperu biksēs, kurās var kakāt veselu nedēļu, i neviens nepamanīs, savukārt bārbijas man jau sen besī ar saviem miņukiem līdz ''ānus_ņam'', it sevišķi, ja vēl kājas nesmukas.
simpatizē - džeki uzvalkos (protams, ja piestāv),tomēr tas nenozīmē, ka esmu repa vai blonduma izpausmju nīdējsss...
tjaa, smuki jau būtu gotu redzēt vakarkleitā un kurpēs... būtu jau smuki.
Kazuki
May 17 2006, 19:09
mums arii skolaa gribeeja ieviest formas, bet vsi skoleeni bija gatavi kaut vai parakstus vaakt lai tikai neko taadu neieviestu.
man personiigi gan nekas nebuutu pretii. :3
Par tām formām...gribētos redzeet džekus melnā tērpā(kā FB apmēram)....kinda hot...bet meitenes svārkos un tādos brīvās maiciņās(nepārspīlēti), tiesa, licējā ir formas, bet manā skatījumā diezgan dizlas
emm....man liekas ka izlaidumā ir jāvelk tas, kas tev piestāv un tas par ko tu sapņo jau gadiem ilgi(just like marriage)
Bet nu ja tā liek kopā visu, tad ir lietas kur aivvam es gan nepiekritīšu, bet to atliekam citai reizei.!!
P.S Džekiem nevaig skūt paduses, tas nav ētiski, bet ja smakonis pacelsiesm, tad lai tai meitenei Dievs stāv klāt!
Tas tā!
QUOTE(Church @ May 17 2006, 18:50)
QUOTE(+Hachi+ @ May 17 2006, 18:24)
...
izsaku mineejumu - ka taa vietaa pashlaik ir ziimeeshanaas ar 50-150-300+ lashu veertiem mobiilajiem, n? ;>
Stase? O.O Tu tās formas esi redzējusi? tās ir šausmas ja godīgi... esmu laimīga ka man "tas" naw jānēsā
un Church - jā tagad wisi līdz 6ajai klasei (laikam) lielās ar ūber mobīlajiem + ūber cita weida tehnoloģija.. protams arī mazajām meitenēm ir izplatīts mātes špakteļa zagšana (krāsošanās
)...
+Chibi+
May 17 2006, 20:38
QUOTE(Church @ May 17 2006, 17:50)
precīzi. XD
Un formas licejā. Teorija ir tāda - glavenais, sagalbāt krāsas un materiālu,bet katram ir iespējas pēc savas fantāzijas pieklājības robežās variēt ar fasončiku. Tas briesmīgais ir vecāku gaume, nevis pati forma.
MAN PATĪK FORMAS. Un arī current RFL bordo žaketes ir kūlīgas. Protmas, ka es ar lielāku preiku redzētu jauno RFL paaudzi (vīr.dz) melnajās japanese style formās, uz ko man ir tāds, hehe, fetišs, bet bordo žaketēm nav ne vainas! Varbūt es tā domāju, jo es redzēju skices formām, trust me, šitais ir the best.
Man patīk, ka es jebkur uz ielas varu atpazīt mazu RFLnieku, ka es kino varu pateikt bariņam sīko, ka es arī kādreiz mācījos viņu skolā. Ja man būtu jānēsā tā forma, es, trust me, leptos ar to, ka es visiem varu parādīt, ka es macos 3ajā labākajā Latvijas skolā. XP
QUOTE(+Hachi+ @ May 17 2006, 20:38)
Un formas licejā. Teorija ir tāda - glavenais, sagalbāt krāsas un materiālu,bet katram ir iespējas pēc savas fantāzijas pieklājības robežās variēt ar fasončiku. Tas briesmīgais ir vecāku gaume, nevis pati forma.
MAN PATĪK FORMAS. Un arī current RFL bordo žaketes ir kūlīgas. Protmas, ka es ar lielāku preiku redzētu jauno RFL paaudzi (vīr.dz) melnajās japanese style formās, uz ko man ir tāds, hehe, fetišs, bet bordo žaketēm nav ne vainas! Varbūt es tā domāju, jo es redzēju skices formām, trust me, šitais ir the best.
Man patīk, ka es jebkur uz ielas varu atpazīt mazu RFLnieku, ka es kino varu pateikt bariņam sīko, ka es arī kādreiz mācījos viņu skolā. Ja man būtu jānēsā tā forma, es, trust me, leptos ar to, ka es visiem varu parādīt, ka es macos 3ajā labākajā Latvijas skolā. XP
nu pirmās 4as klases wisiem ir pilnībā wienādas formas pēc wienas piegrieznes... nyuu ja godīgi man ļoti nepatīk salikums rozā( wai gaši zils) ar bordo un tumši zilu... nu piedodiet naw normāli... laigan katram saws
Church
May 18 2006, 00:49
QUOTE(+Hachi+ @ May 17 2006, 20:38)
...
...
bordo nebij kas School Rumble-iigs? ;>
+Chibi+
May 18 2006, 09:49
school rumbleiigs ir sarkans. bet puikaam taapat ir melnas formas... arii tur.
QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 20:21)
Kinoteatris piedāvā gan! Hee. CCP ir ne tikai debīli šiti pārīšiem, bet arī lieliskas lietas, vajag tikai zināt. Vel var paspēt aiziet uz Stay, btw, tam ir tikai ivens seanss dienā un to drīz izņems no programmas..
A BIT OF OFFTOPIC:
Paldies kinoekspertam par rekomendāciju
Aizgāju uz Stay vakar, t.i., pēdējā dienā, pirms tam kaut kā galīgi nebiju ievērojis šo filmu. Patika, lika padomāt un radīja vēlmi noskatīties vēlreiz. No virspusējām lietām, kas pielipa uzreiz, labs bija soundtracks (Animatrixa OST tituldziesma "Who Am I" priecēja
) un stilīgais montējums, kas lieliski piestāvēja filmas-mīklas žanram.
Pakkun
May 18 2006, 14:59
A bit offtopic turpinaajums:
starp citu Henrijs no "Stay", nu tas tip psihais(veeljoprojaam nesaprotu filmu) ir nezheeliigi liidziigs man peec izskata
*juutas kruts*
+Chibi+
May 19 2006, 00:21
QUOTE(PHz @ May 18 2006, 09:18)
QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 20:21)
Kinoteatris piedāvā gan! Hee. CCP ir ne tikai debīli šiti pārīšiem, bet arī lieliskas lietas, vajag tikai zināt. Vel var paspēt aiziet uz Stay, btw, tam ir tikai viens seanss dienā un to drīz izņems no programmas..
A BIT OF OFFTOPIC:
Paldies kinoekspertam par rekomendāciju
Aizgāju uz Stay vakar, t.i., pēdējā dienā, pirms tam kaut kā galīgi nebiju ievērojis šo filmu. Patika, lika padomāt un radīja vēlmi noskatīties vēlreiz. No virspusējām lietām, kas pielipa uzreiz, labs bija soundtracks (Animatrixa OST tituldziesma "Who Am I" priecēja
) un stilīgais montējums, kas lieliski piestāvēja filmas-mīklas žanram.
Man priex, ka to cilvēli skaits, kuram manas rekomendācijas noder, druscītiņ pieaug. ^^ Stay ir lieliska tādēļ, ka katrs, izejot no zāles, iziet ar citādākām pārdomām un spekulacijām par tās tēmu, īpaši beigu dēļ. Katrs saprot to citādi, un pēc tam vēl dienām ilgi domās atgriežas pie šīs filmas un vēlreiz un vēlreiz pakavējas pie tās.
Un montāža tiešām ir izcili piemērota. Mani pabūra tieši tās pārejas no ainas uz otru, tā pārslīdēšana no viena skata citā, vienkārši
lieliski.
Starp citu, endings - Damien Rice "Cold Water" *thumbs up* . Tikai pastiprina noskaņu.
OK, centīšos laboties, man, cenšoties pakāpeniski mainīt frizūru, ir radies ļoti būtisks jautājums:
Kurā pusē taisīt celiņu?
Pagaidām man šķiet, ka vislabāk pa vidu, jo tad ir vienmērīgāks matu noslogojums, kā arī varu sevi fotošopot "JESUS LOL" žanra bildēs, taču no alternatīvu jauniešu puses dzirdēju viedokli, ka celiņš pa vidu esot drausmīgi nestilīgi un tā staigājot tikai informātikas pasniedzēji un "populāro IT raidījumu" vadītāji.
+Chibi+
May 19 2006, 12:22
celiņam vispār nav jābūt. jābūt out of bed stilā.
Church
May 19 2006, 13:08
noskuj galvu. liidzaas paduseem/baardai. var arii veel citu apmatojumu. ;>
Izskūt uz galvas kādu anime simboliku...
Vakar kāds eirovīziju skatījās? es uz brīdi biju ieslēdzis un trāpījās pāris no Polijas, džekam mati bija zaļi ar sirmām šķipsnām, un apģērbs tāds... es nodomāju "viņš nez nav FF fans?"
labs i... dariiju kaa teicaat... nopirku smuku tumshi bordo kleitu...jutiishos kaa princese
tas priecee vari arii veelaak ielikt varbuut kaadu savu bildi kad tas buus garaam bet galvenais atceries ka izlaidumaa jaaizpriecaajs no sirds tavaa dziivee gan nekas lloti daudz nemainiisies taccu viens posms nu buus nosleedzies uz visiem laikiem
(un starpcitu paldies
)
Ļoti cienījamais Aivvv.
Man ir radušās vairākas nelielas problēmas, kurās ļoti vēlētos saņemt padomu.
1. Problēma ar tāda, ka Mēs ar draudzeni izlēmām, ka man būtu jauki ierasties uz viņas izlaidumu viduslaiku stila tērpā. Tomēr ņemot vērā visas tās vietas dīvainības un ņemot vērā to, ka pasākums turpinās arī naktī. Man rodas jautājums kāda stila un griezuma tērpu jūs ieteiktu.
2. Jūs esat ļoti daudz stāstījis par krāsu toņu nianšu maiņām un gaumes izmaiņām šajā gadā. Tomēr kādas krāsas ziedus jūs ieteiktu dāvināt cilvēkam kura tērps ir brūnā krāsā (ņemot vērā, ka brūnu puķu nav) un kādas tieši šķirnes ziedus jūs ieteiktu, lai tie nenovīstu trīs stundu ilgā ceļā ar mikriņu (tikai ne mākslīgās)
Ar viss patiesāko cieņu Adar
aivvv, man ir ļooti sasāpējis jautājums. tas te varbūt jau pavīdēja,bet, ko Tu ieteiktu darīt ar matiem,lai būtu atbilstoši sezonai un nemērā stilīgi?
ja pieņemam,ka šobrīd esmu gaišmate ar matiem garumā līdz lāpstiņām. vai tiešām noskūt pa pliko ir vienīgais šīssezonas modes ķērciens?
ko nee noteikti nee un ja tu esi blondiine ar matiem liidz pleciem tu jau esi stiliiga taa kaa neuztraucies tu gan noteikti neizcelies puulii bet ja veelies arii to nokraaso kaadu sskkipsnu citaa kraasaa teiksim rozaa vai sarkanaa ta uzreiz piesaistiis tev viaraak skatienu
ziedus es ieteiktu daavinaat taadus kaadi tiem cilveekiem patiik
via arii taadus kaadus varat dabuut nospert atllauties galvenais jau nav kaadi bet kas ar tiem domaats....
un neiesaku ierasties viduslaiku teerpaa vienai tas tocc nebuus stiliigi ja buusiet triis tad jau jaa bet ne viena....
QUOTE(rebel @ Jun 7 2006, 17:19)
ja pieņemam,ka šobrīd esmu gaišmate ar matiem garumā līdz lāpstiņām. vai tiešām noskūt pa pliko ir vienīgais šīssezonas modes ķērciens?
edg mocaas jau izteelojoties, kaa gari mati mati tiek sagriezti kaut vai tikai saiisinot liidz liimenim nedaudz virs pleciem. nepaziistu rebel, ne arii man svariigi vai vinjas mati ir gaishi, lillaa vai tumshi bruuni. es redzu vizuaali frizuuras izniicinaashanu. var jau buut, ka peec tam pat izskatiisies labaak, bet tas ir kaa pirmo reizi iepirkties veikalaa - lai cik garshiiga buutu koshljene, shkjirties no naudas tomeer ir skumji (nu labi, varbuut tas ir tikai edg...)
P.S. Runaajot par gariem matiem es domaaju tieshi meitenju matus. Vechi labaak buutu visi griezushi, jo man veel aizvien gari vechu mati izskataas jociigi, lai arii pasham taadi praktiski jau ir. Es esmu iznjeemums, jo audzeeju matus aiz spiits pret sevi un citiem nevis taapeec, ka tas buutu stiliigi, jo nav! Matu nogrieshana man ir kaa bonusa punkti, kurus var ieguut tikai tad, kad visi darbi ir padariiti. Paraleeli tam, garu matu audzeeshana man saistaas ar naziireeshanu (to taa sauca vai ne?). Ticiigi cilveeki (senebreji) audzeeja savus matus Dievam, kad jo iipashi mekleeja taa tuvumu un paliidziibu. Matus prieksh Dieva, protams, jaanogriezh. Viss shis rituaals manii rada ceremoniaalaaku noskanju, kaa staigaajot uzvalkaa, taapeec vieglaak koncentreeties studijaam. End of "edg on hair length".
edg vai tu speej izkaidrot kaada velna peec tu te to iepostoji?????
es jau teicu redzi es te esmu stila eksperts no konkurents noooooo
un wtf tev truukst vietas kur suudzeeties ?????????
Datoristiem ir jābūt ar gariem matiem. Zirgastē. Un nekoptiem, tādā veidā ūberhackeri atpazīst viens otru.
ja nav zirgastes tas ir nekoptaak. vai arii nav pietiekoshi uuber, jo par iisu. vai arii uz ultra leet uber, mati tik nekopti un neveseliigi, ka nespeej izaugt tik gari lai sasietu zirgastee.
+Chibi+
Jun 9 2006, 11:11
vai tad datorisitem galvenais nav flaneļu krekls? īpaši tāds rūtains..
Datoristam jāstaigā netīrā T-kreklā un caurumainos džinsos...
QUOTE(aivvv @ Jun 8 2006, 01:08)
edg vai tu speej izkaidrot kaada velna peec tu te to iepostoji?????
es jau teicu redzi es te esmu stila eksperts no konkurents noooooo
Man gribeejaas izteikt savu viedokli, daa. Eksperti var teikt zilus briinumus, bet dazhaadiem cilveekiem ir dazhaadi viedoklji.
QUOTE(aivvv @ Jun 8 2006, 01:08)
un wtf tev truukst vietas kur suudzeeties ?????????
Tev ir kaut mazaakaa ideja, kaa urakstiit (tieshaam uzrakstot) manis saciito taa, lai tas izklausiitos peec neitraalas viedoklja izpausmes nevis suudzeeshanaas?
P.S. Beidziet visi te aprunaat manus matus un gjeerbshanaas stilu!
man nav ne jausmas kaa iebaazt bildi... vari pamekleet draugos... meklee: minta
sen jau neesmu atjaunojis tagad ar pilntiesiigas vasaras iestaassanos beidzot to izdariissu ssiis nedeellas teema tikai un vieniigi pludmale
pirmkaart jau ja juus esat stiliigi juus tur jau ssobriid kad es sso raktu atrodaties ja vien nestraadaajat (kaa es
) ja juus tur neatrodaties nestraadaajat un nav nekaadi citi sarezzggiijumi tad pajautaajiet sev kaapeec es neesmu pludmalee un peec ssii jautaajuma uzdossanas taisnaa cellaa sazvaniet kaadu draugu un draudzeni un marss uz pludmali
apggeerbs jau nu nav daudz jaasaasta ssorti peldkostiimi peldbikses meiteneem kaads lakats ap gurniem galvenais lai kraasaini vasariigi eerti un seksiigi
nevelkaajiet metaala rotas taas traucee var pazust un sakarst iesaku dazzaadas koka rotas kas ir vienkaarssas un leetas bet izskataas labi it iipassi ja apmekleejat nuudistu pludmales jo taa lloti labi piestaavees arii pie pilniigi kaila kkermenna
noteikti apgaadaajaties ar visa veida kreemiem gan ja gribat gan ja negribat iedegt un nepaarforseejiet ar iedegssanu peectam passi mociisieties
protams ka vasariigs iedegums ir lloti stilliigs tikai iesaku tomeer saulloties kailam vai aiziet veel papildus uz solaariju jo iesaullots peldkostiims vai peldbikses neizskataas labi....
iesaku vaklaat keponus lakatinnus un it iipassi salmu cepures lai kaut cik pasargaatu no saules savas galvas kas mums tomeer gadaas ka paarkarst un tas var izbojaat visu dienu
vakarus iesaku pavadiit turpat piejuuras kafejniicaas kur skan laba deju muuzika jo vasara ir pludmales deju muuzikas laiks tas ir pats karstaakais briivdabas pasaakumu un balliissu laiks
(ja braucat atvallinaajumaa kur taalaak noteikti iesaku maljorku ideaali vasaras pasaakumi ar labaakajiem eiropas diidzejiem)
tas arii ssobriid iisaumaa viss jo jums nav daudz laika lasiit taadeell ka jaasteidzas uz pludmali....
juusu stila guru aivvv
Pakkun
Jun 13 2006, 13:09
aivvv - kuraa vietaa tev guru? you're just stating the obvious!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.