Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Martial Arts
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Janus
Ir daudzi dazadi cinu makslu veidi man gribetos zinat no tiem kas kaut ko saprot vinu domas un viedoklus ka ari kur var iegut informaciju par sim dailajam makslam ka piemeram:

Kapoeira
JiuJitsu
Ninjutsu
Taijutsu
un citas dizas makslas> smile.gif

Mana milaka cinu maksla ir close range weapon art. tongue.gif
Varbut kads gadijuma zin kur uzmeklet sadus ierocus ?? image image image image

Tadi ieroci latvija ir aizliegti ja kas tongue.gif
Bet manai milakajai cinas maklai tie ir idealie ieroci. Esu jau trenejies vairakus gadus bet sadus ierocus neviena ierocu veikala pat nesu redzejis.
Taka
Ja apsolies tos pielietot Vecrīgā klīstošu britu sekstūristu aptīrīšanai... rolleyes.gif
Janus
Cinu makslas nav lai zagtu!! dry.gif Taas ir lai aizsargatos, iebiedetu vai nogalinatu!! dry.gif Ja kads to nesaprot pats vainigs. dry.gif
Ghoul
QUOTE(Taka @ Apr 11 2006, 07:17)
Ja apsolies tos pielietot Vecrīgā klīstošu britu sekstūristu aptīrīšanai... rolleyes.gif
*

QUOTE(Janus @ Apr 11 2006, 07:35)
... nogalinatu!! ...
*

rolleyes.gif
Taka
QUOTE(Janus @ Apr 11 2006, 06:35)
Cinu makslas nav lai zagtu!!  dry.gif  Taas ir lai aizsargatos, iebiedetu vai nogalinatu!!  dry.gif  Ja kads to nesaprot pats vainigs.  dry.gif
*

Esi redzējis šos dzīvniekus? Man ir gadījies. Neko citu viņi nav pelnījuši.
Kastete ir domāta iebiedēšanai? laugh.gif labi, pieņemsim biggrin.gif
Nuin
Arii intereseejos par shiim lietaam, bet vairaak par ninjutsu.

Vai kaads vareetu pateikt kur var dabuut online graamatu par ninjutsu? ^^
lastguru
Nuin, tas viss, protams ir ljoti labi, bet uz shaadiem jautaajumiem no jebkura nopietna fightingarts.com biedra, ieskaitot arii mani, tu vari sanjemt tikai vienu atbildi: "find a qualified legitimate instructor nearby". Ninjutsu ir paarstaaveets latvijaa ar vismaz vienu dan-liimenja treneri, skat www.genbukan.org - tur to var atrast. Graamatas, protams, ir laba lieta, bet taas tev neaizstaas treninjus.

Un Taka, nevajag galinaat cilveekus, lai cik tie slikti nebuutu, jo vinji nav pelniijushi lai deelj tiem kaads seedeetu cietumaa. Nevajag arii apvainot dziivniekus, tos saliidzinot ar sekstuuristiem. tongue.gif
Rags
QUOTE(lastguru @ Apr 11 2006, 12:02)
...jebkura nopietna fightingarts.com biedra, ieskaitot arii...

Interesanta adrese, palasīju dažas interesantas lietas happy.gif
btw, lastguru par kādu cīņas mākslu tu interesējies/esi trenējies? ph34r.gif
lastguru
QUOTE(Rags @ Apr 11 2006, 13:30)
QUOTE(lastguru @ Apr 11 2006, 12:02)
...jebkura nopietna fightingarts.com biedra, ieskaitot arii...

Interesanta adrese, palasīju dažas interesantas lietas happy.gif
btw, lastguru par kādu cīņas mākslu tu interesējies/esi trenējies? ph34r.gif
*

njaaa... tur ir forums kas man ljoti patiik, biezhi var parunaat ar cilveekiem kas tieshaam zina par ko runaa. tikai viena nelaime, ka tajaa forumaa ir paaraak daudz interesantu lietu lai es vareetu izlasiit visu ko gribeetu, taa kaa paarsvaraa uzturos ieksh aikido, zen un internal arts sadaljaam.

Pats intereseejos par internal martial arts sisteemaam, bet visvairaak man informaacijas par aikido (heh, es pat kko interesantu sarakstiiju par to: http://lastguru.livejournal.com/1000.html ). Ja man buutu iespeeja (laiks...), iespeejams ietu uz taichi.
Pakkun
man patiik full contact taekwondo, jo pats dariijos rolleyes.gif bet zobeni..nu, buutiibaa aukstie ierochi ir mans nerealizeets passion(kaisle). taa kaa laika nav(naudu arii daudz njem), tad nereaali kko izdariit taa, lai buutu pasham gandariijums. (wax on, wax off laugh.gif )
Kagome
intereseejos par visa veida martial arts, kaa arii patiik ciinjas maakslas kur maaca ciiniities ar ieročiem. bet pati uz doto briidi maacos wushu.
Rags
QUOTE(Kagome @ Apr 11 2006, 15:09)
bet pati uz doto briidi maacos wushu.

Vot par šito es patreiz interesējos ph34r.gif
Varbūt vari ieteikt kur notiek treniņi, un cik tas prieks maksā? blink.gif
Un kādai sagatavotībai jābūt? huh.gif (tas vairāk jautājums tev no personīgās pieredzes ^^)
X_Kamui
Arrr gribeetu ar kko nodarboties, bet diemzeel nav man briiva laika xDD
vai arii slikti gribu...... biggrin.gif

P.S Hikaru visus saliks^^
Hikaru
Man visvairāk patīk taekwon-do. Visvairāk patīk kauties ar kājām. biggrin.gif Var stiprāk iesist pa seju. biggrin.gif Kādreiz biju to trenējies pie Latvijas Taekwon-do Federācijas prezidenta, kurš ieviesa taekwon-do Latvijā... bet vēlāk man nezkāpēc apnika staigāt regulāri uz treniņiem. Varbūt viņš vēl joprojām dzīvo manā pilsētā un turpina tepat blakus vadīt treniņus pa lēto...
pinksakura
QUOTE(Rags @ Apr 11 2006, 14:07)
QUOTE(Kagome @ Apr 11 2006, 15:09)
bet pati uz doto briidi maacos wushu.

Vot par šito es patreiz interesējos ph34r.gif
Varbūt vari ieteikt kur notiek treniņi, un cik tas prieks maksā? blink.gif
Un kādai sagatavotībai jābūt? huh.gif (tas vairāk jautājums tev no personīgās pieredzes ^^)
*

es jau ar eju(mees ar Kagomi ejam kopaa) nju shitas prieks izmaksaa 25 ls meenesii nju jaarunaa ar treneri ja intereseejies par to tad ieej shiten viss info ir dots smile.gif
censhos maaciities cik daudz varu un cik daudz laiks sanaak
Janus
Cinas veidi ar kajam ir stipri, Bet taja pasa kempo un jiujitsu ir speciali panemieni lai tu kajnas pec tam visu muzu nevaretu lietot un ninjutsu ir vislabakie panemieni pret sperieniem. Uzbrukums nav tik atrs cik aizsardziba. smile.gif
Hikaru
Visur ir dažādi paņēmieni. Tai pašā taekwon-do ir arī pusnāvējoši sitieni ar rokām arī. smile.gif
Janus
Pusnavejosi izklausas divaini tadel es dodu prieksroku navejosiem tongue.gif
kahi
es pati reiz pamēģināju okinava-te un kara-te pie savas mākslas učenes... nebija diez ko izsmeļoši, tāpēc ātri vien aiztinos, bet, cik man zināms, neviens man nav uzbrucis...

sorrii, nav ne jausmas, kur meklēt šāda tipa ieročus, bet, ja tu atrodi, lūdzu, ziņo arī man!

p.s. individuālu ieroci var pasūtīt pie jebkura kalēja, par baigu naudu, bet tad var droši tekt, ka tas ir vienīgais, un vēl paša projektēts. par smaguma centriem gan būtu jāpainteresējas, bet zinu, ka kalēji šādus ieročus taisa itin bieži(pašai sapnis par arbaletu), tikai piķi vajag tā pavairāk!
Janus
Kaleju ir gruti atrast te. Un arbalets maksa 75 Ls. bultas apm 12Ls 5-10 gab laikam. dry.gif
Church
gala rezultaats buus jebkuraa gadiijumaa vainu drausmiigi mazjaudiigs/plastmasas/beerniem .. vai arii jaaregjistree attieciigi kaa ierocis ar attieciigajaam atljaujaam ejot cauri visu birokraatisko celju.
pirkt lietas, kaa eg. aukstos ierochus mineetos pirmajaa postaa .. imho reti beernishkjiigs veids celt pashapzinju.
P.S.
tureet tik maajaas acis pamieleet/kolekcijai? tad driizaak klasiskaaku auksto ierochu kolekcija buus vizuaali pie sienaam labaak baudaama .. neesaat liidzi?
es driizaak taadu atsaldeetu neesaataaju apkaart nospaardiitu ar kaajaam guljoshu lai ieguutu 'pasaules padariishanas labaaku' patikamu sajuutu.
P.P.S.
'neesaashana liidzi' domaaju nostraadaas liidziigi strokja nesaashanas psihologiskajam momentam. zemapzinjaa juuties daudz vairaak atljaujosh, un nespeej paiet garaam/bez konflikta situaacijaas, kur normaali nekad neiesaistiitos/speetu kaut vai ar vaardiem vien izvairiities. + ja nu gadiijumaa pielieto .. hrmm .. es piem. nebaidos sasist savu vaagji/sakropljot sevi. bet baidos savainot/nogalinaat citus. peec paaris pazinju piemeera, psihologjiskais slogs uz visu muuzhu ir .. mazpatiikams.
.. ak .. shos visus rantus protams attiecinu uz pirmo postu, nevis main martial arts threadu ..
Janus
Parak gudri vardi cilvekam kurs stav alkohola nodala tongue.gif
Un cilveku domasana atskiras. Latvija ir tada maza debila valsts kur arbaletam nav vajadziga atlauja bet ja tu ar tadu pa ielu staigasi sods lidz 300Ls un ieroca konfiskacija. Un nav ieteicams kadu atspardit. tongue.gif Sudigakaja gadijuma nosaus. dry.gif Pat nebus iespejas izbaudut krutumu kadu nospardot. dry.gif Jazin ko dara. Un es bez iemesla neuzbruku jo tas nav vajadzigs. Ierocis ir nnetikai cilveka pasapzinas celsanai bet ari tam paredzetajam iemeslam.

Citiem vardiem tu runa par idiotiem kam nav visi majas.
Kyoushu
Visi paarskatiijushies Naruto...Vairaakums cilveeku iet uz ciinjas maakslaam nevis lai kaadu "...NoGaLinAAtu!!111one", bet lai uztureetu sevi formaa, vai nonjemtu stresu. Pats eju karate jau kaadus 4-5 gadus.. Un briivajaa laikaa piekopju taaa saucamo M.A. tricking, bet pagaidaam ljoti pasiivi un minimaali...

siikaaak:

http://www.tricktutorials.com

WuShu jau ljoti gribeetos iet, bet galiigi nesakriit ar dienaam. Zheel.. Taada ir dziive..
Janus
Ko te visi par to nogalinasanu tagad te uztraucas??? dry.gif
Ne nu kadu galinas ne nu kaa. dry.gif
Jus manis teikto nesapratat. dry.gif
izdomajiet pasi man trukst vardu...... dry.gif
ETM
Ja tev ir asmenis visas duures platumaa tas ir DAUDZ savaadaak nekaa strikjii iekarinaats maisinjsh ar smiltiim. Asmenis ir asmenis, gribi vai nee, tas dara to kam tas paredzeets, tobish dazhaadu materiaalu griezhanai.

Lai kaadu nogalinaatu pietiek iekraut vinjam pa purnu, vish neveiksmiigi nokritiis ar pakauzi uz kaada akmenja un peekshni radiisies iespeeja veerot ruutainas debesis.

Kam tev taa kastete? Lai draudeetu kaadam? Iebiedeetu? Un kuru tu nez iebiedeesi? Un vai peec shaadas riiciibas pats buusi labaaks par to otru?
Janus
Jus visi par mani domajat neto ko vajag. dry.gif
Esu vairak cinas makslu cienitajs un gribu sava cinas stila ieroci kas tur tik gruti saprotams. dry.gif Kas tas par samuraju kam nav zobena? dry.gif Esu tuvcinas auksto ierocu cinas makslas pratejs bet ka lai es tads skaitos bez atbilstosa ieroca?? dry.gif Parasts nazis neskaitas tas nav sita cinas stila atbalstits dry.gif Nu principa ir bet sitadi izskatas tradicionalie dry.gif
Church
hrm. domaaju, ka peec gadiem 5-10 tu mainiisies. varbuut. ceru. noveelu. <g>
Janus
Ja es turpinasu treneties un ja bus iespeja trenet citus tad nee. tongue.gif
Jo man skolotajs teica ka es varetu trenet citus kad vins man neko nevares iemacit. tongue.gif
Tadel tur 5-10 gadi nebus tongue.gif
lastguru
QUOTE(Janus @ Apr 14 2006, 13:52)
Jo man skolotajs teica ka es varetu trenet citus kad vins man neko nevares iemacit.  tongue.gif

njaa... skolaas jau arii ir par ucheneem taadas kuraam vairaak neviens neko nespeej iemaaciit, kas no taa sanaak? skolaas valda viduveejiiba labaakajaa gadiijumaa... nee, tu nevari treneet citus kad tavam skolotaajam tev vairs nav ko iemaaciit.
Church
QUOTE(lastguru @ Apr 14 2006, 20:28)
QUOTE(Janus @ Apr 14 2006, 13:52)
Jo man skolotajs teica ka es varetu trenet citus kad vins man neko nevares iemacit.  tongue.gif

njaa... skolaas jau arii ir par ucheneem taadas kuraam vairaak neviens neko nespeej iemaaciit, kas no taa sanaak? skolaas valda viduveejiiba labaakajaa gadiijumaa... nee, tu nevari treneet citus kad tavam skolotaajam tev vairs nav ko iemaaciit.
*

ja lasi krieviski fantasy kaut vai pa retam .. interesants viedoklis par skolotaaja/skolnieka teemu likaas:
http://fenzin.org/book/10199
Marekso
Ļoti cienu Martial Artus! Un domāju kad tas kas viņus ir izstūdējies ilgus kadus un praksē māk pielietot ir daudz spēcīgāks nekā visi šitie Kick Boxeri utt... (Protams tikkai manas domas)!
Janus
Nja skolas ir drausmiga stavokli un nejau skolotaju del tongue.gif Musdienu mila jaunatne to visu kartigi dara. tongue.gif Un cinas maksla ir kas tads ko nevar pilniba no kada iemacities ir jastude un jatrenejas un jadoma kas vajadzigs lai neieklutu bezizejas situacija. smile.gif
One winged angel
QUOTE(Marekso @ Apr 14 2006, 21:43)
Ļoti cienu Martial Artus! Un domāju kad tas kas viņus ir izstūdējies ilgus kadus un praksē māk pielietot ir daudz spēcīgāks nekā visi šitie Kick Boxeri utt... (Protams tikkai manas domas)!
*

Well..... ..... ..... Varbuut.. Es kkadus chetrus gadus trenneejos kautkaadaa uber martial arts mixeejumaa... Pirmos gadus bija TIIIIKK forshi, bet tagad trenneris ir vnk trenneris , jo vinjsh bishku nojuuudzaas t.k. vinjam pietruuka sacensiibu, muusu trenninjsh ir tieshaam kljuvis par kautkaadu pliku KickBoxu, jo tas ciinju maakslas centra prezidents pats trennee KickBoxerus un visvairaak riiko chempionaatus un visu citu Kickboxaa.... sad.gif Agraak muusu trenninjsh vairaak liidzinaajaas Karate+Judo+veel kautkas, ar visiem Japaaniskajiem sitienu nosaukumiem, Trenneris bija Senseis, Un mees visi staigaajaam Kimono, nevis kaa tagad bikses un Majachka, mees tagad pat vairs nepaklanamies otram pirms ciinjas saakuma, un tagad vispaar kautkaada parasha un vairaak tik uz mochiishanos, karo4 KickBox, vieniigais kas veel ir saglabaajies no veciem laikiem ir muusu Jostu sisteema un Ikgadeejaas ieskaites, bet taas arii tagad ir izmainiijushaas... Un patiesiibaa pie visa ir vainiigi Aikidisti, atnjeema mums zaali un tagad mees trenneejamies augshaa, kur ir Rings un pirms mums trenneejas veel Kikbokseri kuriem trenneris tagad ir muusu trennera draugs, sasodiits. Bet jau pirms tam bija un muuseejie dazhreiz aigaaja paciiniities atklaatajaa ringaa, bet kaa jau teicu viss bija savaadaak...
Treneejos peedeejo sezonu, tad pametiishu, pieriebaas shitais!
Gribu uz Ninjutsu iet, bet debili ir tas, ka vieniigaa Ninjutsu skola Latvijaa ir Madonaa, bet tur ir Nereaali KRUTA, es protams dziivoju Riigaa un uz madonu nevaru paarcelties, jo man veel jaapabeidz schule un LEU arii riigaa sad.gif
Janus
Tas visu laiku ta ka problemas ar telpam. dry.gif Man ar nacas staigat pa dazadam trenin vietam jo brivu telpu nav dry.gif Bet par spiti visam trenini notiek un mans skolotajs ir pietiekosi gudrs lai pasutitu paris majas talak cilvekus kas neizrada cienu. tongue.gif
Nevelk kimono utt.... Bet Katram savas problemas. dry.gif
Baka
Ninjutsu... Madonaa?? LATVIJAAA??? Hmmm, ir iespeejas paluugt kaadu adresi vai web lapu?? Izklausaas dikti patiikami!
Janus
Palidzet meklet mes nevaram tas tev pasam bus jadara bet es zinu ka latvija ir. tongue.gif
Viss kas jadara ir jamekle. tongue.gif
Rags
QUOTE(Baka @ Apr 15 2006, 23:51)
Ninjutsu... Madonaa?? LATVIJAAA??? Hmmm, ir iespeejas paluugt kaadu adresi vai web lapu?? Izklausaas dikti patiikami!

www.google.lv - ieliec bookmark'os lūdzu sleep.gif
slinkie cilvēki...
Baka
QUOTE(Rags @ Apr 16 2006, 01:22)
www.google.lv - ieliec bookmark'os lūdzu sleep.gif
slinkie cilvēki...
*

ir jau ir. atradu aatri vien. Bet nu ierakstiit ar roku www.ninjutsu.lv ir tieshi tas pats kas www.google.lv un veel piedevaam nevaig rakstiit taadu penteri par bookmarkiem klaat.
soirvakt
ja gribat macities aizsargaties varu ieteikt boksu jo tas ir salidzinosi vis atrak abgustamais un visnoderigakais bara kautina pievisa nau jastaipa nekads ierocis lidz tas nozime to ka 1.nav izmaksas par ieroci 2.nav tev liekas mantas jastaipa lidz 3.cinal laika nau jamekle laiks lai uzvilktu kasteti vai vel kaut koko jus tur nesajat lidz 4.maza telpa loti efegtiks ir sitiens ar kulaku daudz efektigaks neka speriens ar kaju jo kamon sperienam taks vaig vietu pievisa sitiens sanak atraks

Edit by edg: Beidz lamaaties! Warn.
Church
soirvakt: tu biezhi kaujies? varbuut pie taa ir vainiiga slikta kompaanija? alkohols? gruuta beerniiba? ;>
Storm
Bokss nav labs peec manaam domaam, ja grib saglebaat savas praata speejas veel kaadu laicinju (visi tie sitieni pa galvu sacensiibaas... *saapiigi saviebjas*) Pats vairaakus gadus treneejos Kyokoshinkai karate - labi piemeerojas reaalam kautinjam (siteini ar rokaam un kaajaam, turklaat ievirziiti uz to, ka nodara maksimaali lielu "postu" ph34r.gif ), turklaat ir stingra discipliina, japaanju valoda utt. laugh.gif
Inc
Nazis rada viltus drošības sajūtu. Labāk nēsāt līdz Yawaru - par to nebūs kriminālatbildība. Tiesa gan, ir jāprot ar šo ieroci apieties smile.gif
Lord Fish
Jaapiekriit Soirvakt, un jaa vinjam ir slikta draugu kompaanija, lol. Ak bet nu bet par karatee un citaam shaada stila ciinjas maakslaam esmu dzirdeejis tikkai sliktas un veel sliktaakas atsauksmes, nu es domaaju par pielietojumu uz ielas. Nu ielu kautinjsh, kaut vai viens pret vienu, kas gadaas nu nereaali reti, un ja gadaas, tad gadiijumaa, ja kaads no daliibniekiem tiktu "izrubiits", vinjam aiz muguras staav taads kaartiigs bars, kas tuuliit atskaliids sho cilveeku un visus vinja pazinjas.

Nu jaa, par japaanas ciinju maakslaam man ir visai slikts viedoklis, patieshaam. Ir daudz labaakas un efektiivaakas lietas. Bet kaa jau te dazhi teica, tas neesot lai kaadu nosistu, bet lai relekseetos un saglabaatu fizisko formu.

Viens pret vienu visefektiivaakaas parasti ir laushanaas(kas gan briizhiem izskataas really gey). Ak un pusnaaveejosh sitiens pret viirieti buutu: Kaartiigs blieziens pa olaa, un kad nu muusu pretinieks ir novaardzinaats ejam klaat un piekopjam kaadu jauku laushanaas panjeemienu, kaadu gan es jums nevareeshu nosaukt.
Church
rodas iespaids, ka visapkaart vieni kaushlji, skuutgalvji, etc, ar attieciigu dziivesveidu un intereseem dziivee. mentaalaas discipliinas vai veseliibu uzlabojoshaas komponentes nevienam neruup. galvenais ir lai "efektiivaak" "krutaak" "kr4" "pisec" atskaldiitu / sakropljotu / nogalinaatu.
padoms shim baram - veel nemaisa attieciigu ideologjiju. kaut ko piezemeetaaku, vienkaarshaaku. neofashismu piem. ja tautiiba atljauj - rasismu, dizshslaavu shovinismu vai antisemiitismu. un uz priekshu - glaabt pasauli ar augstaak mineeto sakropljoshanu / nogalinaashanu. domaaju, juusu ego no taa celsies nebijushos macho augstumos.
Lord Fish
Nu jaa, muusdienaas jau pashapzinjas celshanai ir visai liela noziime...
soirvakt
ok ja grib uzlabot sportisko formu tad es neko nesaku boks varbut atri nu tas piemerotakais tad jau drizk skriesna pa vakariem vi ari aiziesana uz svr zali bet ja runa par aizsardzibu bra kad teu kads piepisas td gan man skiet ka boks ir ultimativais
pievisa ka pieradijums tam ir kikbox jo kad tads sporta veids paradijs tur piepelnijas bokseri karatisti un ks tik vel ne t ka tur bokseri baigi visus rubija ara tad noteikumos ievies nosacijumu ka raunda ir jabut vismaz 5 sperieniem pa pretinieku

ak ja un speriens vai sitiens pa pautiem varatu but ka nevis riktigi novajinas pretinieku bet gan satracinas

un ja man ir loti slikta kompanija apkart un katru piegdienu ejam reida pa vecrigu lol

Taka
Britu sekstūristus sist vai?
Lord Fish
Tas tachu buutu tikkai apsveicami! Tikkai visai biistami, ja jau sextuuristi ir tik mezhoniigi kaa par vinjiem te runaa!

Ak jaa, un nazis vispaar ir aarkaartiigi naaveejosh ierocis, reizeem pat naaveejoshaaks, ja tev netiek maaciits kaa ar to apieties. Pret nazi divciinjaa ietu tikkai ar beisbola vaali vai kaut ko shaujamu. Bet nu es gan gribeetu redzeet kur uz ielas juus vispaar dabuusiet shaadu divciinju. lol. Nu taa notiek tikkai filmaas. Ja kaads lietos nazi, tad lai iedurtu tev muguraa(Vispaar es gan nezinu, vai Latvijaa kas taads ir gadiijies) vai arii lai pieliktu pie riikles, un paprasiitu biki naudinjas. Interesanti vai juus speetu atrast kaadu kas gribeetu godiigaa divciinjaa juus piebeigt?

p.s. Ak un ja tu pats esi lietojis sho ieroci kaut vai aizstaaveeshanaas noluukos, var sanaakt pat ljoti lielas probleemas, ar likumu. Es nezinu kaadi ir likumi, par sho teemu, bet man ir aizdomas, ka paaraak forshi nevareetu jums iziet.
Church
aizdomas ka dazhi bik padaudz filmas saskatiijushies. vai vienkaarshi veel nau izaugushi.
Janus
Ieroci pat nav obligati jamekle ieroci ir visur un katram ierocim sava nozime. Ka ari cinas stiliem un to pielietosanu ista kautina utt..
Man biezi sanak kauties jo es mans purns viniem nepatik dry.gif Bet nu ko ja jau pasi gribej pasi dabuj. tongue.gif

Man loti labi padodas jiujitsu un ninjutsu ka ari kempo un atbrunosas panemieni, bet Close range weapon fight man vienkarsi patik vislabak. Kastete nav vienigais ierocis pie si cinas veida skaitas ari Yawaru un vel daudzi citi ieroci.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.