QUOTE(Angelic @ Feb 8 2006, 23:19)
Mīlestība ir tāda sajūta, kas Tevi piepilda kā pilnu ar kaut ko neaptveramu.
man tas vairaak saistaas ar "lielu karstu "kabum"" kruutiis, kas aatraak vai leenaka apdziest. Un noteikti tas naf kautkas neaprakstaams, tas ir karstuma vilnis, kas aizsit elpu briizhiem, kas paanjem visu kjermeni a patiikamaam tirpalaam,kas traucee skaidri domaat, kas liek tef aizmirst par primitiivaam fiziologhiskaam lietaam, kas apsvilina nervu galus un pazuud atstaajot tos sadedzinaatus.
QUOTE(aigarius @ Feb 9 2006, 14:30)
QUOTE(Angelic @ Feb 8 2006, 23:19)
Nu vai arī kad tu piepildi kādu ar kaut ko neaptveramu
pervert ROFL
Tik daudz dažadu domu vis kopuma tā varetu but. Izņemot protams to par to sexu ja grib tikai to kada jega milestibai??????????? Jo nejau viss sākas ar sexu.
lastguru
Feb 19 2006, 12:36
QUOTE(Sword @ Feb 19 2006, 10:26)
Izņemot protams to par to sexu ja grib tikai to kada jega milestibai??????????? Jo nejau viss sākas ar sexu.
... bet parasti viss ar to beidzas... vai arii miilestiiba beidzas... piemeeram ar veenu griezshanu vai lekshanu no 9-taa staava. Miilestiibas sajuutai iemesls ir hormoni un smadzenes. Iemesls tam ka hormoni un smadzenes taa straadaa ir tava vaajiiba un nepilniiba, nespeeja sajust vienotiibu ar pasauli. Miilestiiba ir smaga smadzenju slimiiba.
something from Guatama Buddha:
"Now this, monks, is the noble truth of stress: Birth is stressful, aging is stressful, death is stressful; sorrow, lamentation, pain, distress, & despair are stressful; association with the unbeloved is stressful, separation from the loved is stressful, not getting what is wanted is stressful. In short, the five clinging-aggregates are stressful.
"And this, monks, is the noble truth of the origination of stress: the craving that makes for further becoming accompanied by passion & delight, relishing now here & now there i.e., craving for sensual pleasure, craving for becoming, craving for non-becoming.
"And this, monks, is the noble truth of the cessation of stress: the remainderless fading & cessation, renunciation, relinquishment, release, & letting go of that very craving.
"And this, monks, is the noble truth of the way of practice leading to the cessation of stress: precisely this Noble Eightfold Path right view, right resolve, right speech, right action, right livelihood, right effort, right mindfulness, right concentration."
QUOTE(Sword @ Feb 19 2006, 10:26)
Tik daudz dažadu domu vis kopuma tā varetu but. Izņemot protams to par to sexu ja grib tikai to kada jega milestibai??????????? Jo nejau viss sākas ar sexu.
bet beidzas gan .....
Nu beidzas gan bet nesakas. Nu ka lai to nem. Pirms izskirties nevisns neielien gulata nodraudzas un tad skiras ta van. Kaut ari nevaru teikt to citu vieta, varbut citi ta dara ?
nu, bet sākas ar gribēšanu pēc seksa! to neviens nevar apstrīdēt, jo nevar taču būt tā, ka ieraugot smuku meiteni, vispirms nepadomā, cik viņa būs prasmīga! tik šķīstu attiecību, manuprāt, vēl nav bijis! un ņemot vērā mūsu planētas pārapdzīvotību un latvijā izdarīto aboru skaitu, kas palielinās ar katru gadu, nedomāju, ka šādu attiecību kļūs vairāk!!
Church
Feb 20 2006, 19:54
seksa gribeeshana ir viens no domineejoshiem dzinuljiem/domaam galvaa tikai pirms pirmajaam reizeem. veelaak saproti shii procesa utilitaritaati/ikdienishkjumu, un tas atbiidaas sekundaaraa, patiikama bonusa, lomaa. kaut gan cilveeki, un to prioritaates, var buut reti dazhaadi.
Ta jau ir mes taka dzivnieki to daram vienigais seka ir citadakas. Muadienas pliks sex nozime gandriz vai jasaka milestibu. Es ceru ka visiem ta nav.
QUOTE(kahi @ Feb 20 2006, 18:32)
nu, bet sākas ar gribēšanu pēc seksa! to neviens nevar apstrīdēt, jo nevar taču būt tā, ka ieraugot smuku meiteni, vispirms nepadomā, cik viņa būs prasmīga! tik šķīstu attiecību, manuprāt, vēl nav bijis! un ņemot vērā mūsu planētas pārapdzīvotību un latvijā izdarīto aboru skaitu, kas palielinās ar katru gadu, nedomāju, ka šādu attiecību kļūs vairāk!!
ir sabiedribas dala kura sex nav atiecibu pamata jo sex vienkarsi vispar nav. esat kads kadreiz runajis ar kristigajiem jauniesiem? nav ta ka nu pilnigi visi ir apmati ar sex. varat ieskatities
te ko par to dona kristiesi.
Church
Feb 21 2006, 12:31
sektantojosho jaunkristieshu viedokli njemt veeraa kaut kaa galiigi negribaas ;>
jo vairaak .. fakts, ka de jure since childhood pats esmu kristiits un taadeejaadi it kaa nedaudz kopiigs vinjiem .. rada manii dzilju kaunu :/
viena lieta nonaakt pie religjijas pasham, cita lieta sekot baram/dogmaam.
QUOTE(kahi @ Feb 20 2006, 18:32)
Tikai nevajag lūdzu to nosvērt uz sieviešu domāšanas pusi. Mums ieraugot smuku puisi pirmais, kas ienāk prātā mav tas cik viņš būs prasmīgs, bet gan cik viņš būs uzticams. Jums vīriešiem ir paradums uzskatīt, ka sievietes tā pat kā jūs uztrauc tikai seks, bet tā nav. Kaut vai tajā pašā, ka vīrietis pilnīgi noteikti var mierīgi tikties katru vakaru ar citu meiteni un pavadīt kopā ar viņu laiku. Sieviete to tieši otrādi nevar, jo viņā nav ielikts iekšā tas, ka vajag tikai seksu, seksu, seksu....Tāpēc bieži vien novērojams, irt tas, ka jau pirmajā tikšanās reizē vīrietim ir pilnīgi vienalga, kur un kā, bet sieviete vēl ilgi apdomās vai tam maz ir jēga, ja viņa nejūt iekāri pret konrēto tipu. Līdz ar to varbūt cienīsim arī meiteņu viedokli šajā jautājumā?
QUOTE(Sword @ Feb 21 2006, 08:32)
Ta jau ir mes taka dzivnieki to daram vienigais seka ir citadakas. Muadienas pliks sex nozime gandriz vai jasaka milestibu. Es ceru ka visiem ta nav.
nu bilogiju ari macies? dzivniekiem sex ir tikai tapec lai raditu pecnacejus un nekas vairak. tikai cliveki izmanto sexu ka velvienu baudas avotu. ja nemalds vel tikai delfini gus baudu no sex( vismaz ta bija raxtits kada zurnala)
tiak es neadudz neisprotu tavu domu gajienu. sex ir sex un milestiba ir milestiba. katra no sim lietam ir atseviska un nevajag vinas jaukt kopa it ka tas but viens un tas pats.
nav vajadziga milestiba lai tev butu labs sex. un ja tu mili kadu ar tas neliecina ka tev nebus problemu gulamistaba.(vai ari kur citur)
QUOTE(Seila @ Feb 21 2006, 13:12)
Sieviete to tieši otrādi nevar, jo viņā nav ielikts iekšā tas, ka vajag tikai seksu, seksu, seksu....
un tikai tapec ka tevinos ir ielikta si velme uz sava genetiska materjala nodosanu talak un tapec cilveki un visas dzivnieku formas ir izdzivojusas.
QUOTE(Seila @ Feb 21 2006, 13:12)
Jums vīriešiem ir paradums uzskatīt, ka sievietes
tā pat kā jūs uztrauc tikai seks, bet tā nav.
O, nu milziigs paldies! Man pamatoti rodas iespaids domaat, ka sievieteem ir paradums uzskatiit, ka viirieshus uztrauc tikai sekss. Tagad, luudzu, izlasaam
Church teikto un apzinaamies, ka taas nav tikai vinja domas. Kljuustot vecaaks, viirietis arvien vairaak attieciibas uztver savaadaak un seksa noziime grimst arvien zemaak. Taas lietas, kaa jau sipps uzsveera, tiek nodaliitas - sekss nav miilestiiba un miilestiiba nav sekss. Protams, ka sekss ir svariigs, taapat kaa tas ir svariigs sievieteem, bet taa svariigums tiek celts paari visam citam tiek tikai noteiktaa vecumaa un kondiicijaas.
seila, man pirmais, redzot smuku puisi (uz viiriešiem metu aci tikai pa reto) praata ienaak cik viņam laba veederpresiite, jo izskatam arii ir noziime, lai gan man vajag džeku ar smadzeneem, jo ''muskuļkalni'' nav ti labaakie...
taa, kur es paliku...
par tiem kristīgajiem jauniešiem varu vien teikt, ka viņi nedomā par sexu tikai taapeec, ka viņi tic dievam! cik es sapratu, viņi veel joprojām dzīvo Ādama un Ievas pirmsaizliegtāaugļaapēšanas laikaa, proti - kad viņi vēl nebija iepazinuši kaunu!
kas attiecas uz edg teikto, viirieši ļoti vēlu kļust pieauguši, un tur jau tā problēma!! viņiem ļoti ilgi sekss ir visugstākajā līmeni vajadzīgs!!!
QUOTE(kahi @ Feb 21 2006, 16:54)
viirieši ļoti vēlu kļust pieauguši, un tur jau tā problēma!! viņiem ļoti ilgi sekss ir visugstākajā līmeni vajadzīgs!!!
tur es piekritu lai cik veci mēs butu, mēs ik pa laikam izlaizam to ''iekšejo bernu'' un brīžiem to nemaz nevar tik viegli kontrolēt.
Bet sex nav galvenais atiecibas, ja pēc kada laika tās attiecības novedis lidz tam sexam bet nejau uzreiz.
Tas gan īsti laikam nebūs par tēmu, bet atradu divus ļoti interesantus humora gabalus, kurus kāds bija atradis aju pirms manis nezinu tikai kas, bet viņi šai diskusijau ļoti labi atbilst un savā ziņā liek aizdomāties...
Vienreiz un uz visiem laikiem.
Vīriešu manifests.
Draudzene, līgava, ,māte, sieva, māsa un citas sievietes!
Ja tu kaut ko gribi, tad pilnīgi pietiekami, ja tu to pasaki. Atceries likumu MĒS ESAM VIENKĀRŠI! Mēs nesaprotam smalkus mājienus. Saki skaidri, ko tu vēlies!
Ja tu uzdod jautājumu, uz kuru negaidi atbildi, nebrīnies, ja dabū atbildi, kuru tu nevēlējies dzirdēt.
Mēs esam VIENKĀRŠI! Ja es tev lūdzu iedot man maizi, tad es ar to nedomāju neko citu. Tas nav pārmetums, ka maizes nav uz galda. Mēs nemaskējam jautājumus. Mēs TIEŠĀM esam vienkārši.
Ja es tev prasu: Kas noticis? un tu atbildi: Nekas!, tad es ticu tavai atbildei un uzvedīšos tā, it kā viss būtu pilnīgā kārtībā.
Mēs ESAM vienkārši. Nav nekādas jēgas prasīt man, par ko es domāju. 96,5 % sava laika vīrieši domā par seksu. Nē, mēs neesam norūpējušies, vienkārši mums tas patīk vislabāk.
Neprasi man: Vai es tev patīku?. Manis jau sen vairs te nebūtu, ja būtu citādi.
Mēs esam vienkārši. Reizēm es NEdomāju par tevi. Nekā slikta tur nav. Vienkārši pierodi pie tā. Neprasi man, par ko es domāju, savādāk tev jābūt gatavai runāt par politiku, ekonomiku, filozofiju, futbolu, iedzeršanu, automašīnām
Piektdien, sestdiena, svētdiena = draugi = futbols = TV = alus = sliktas manieres. Tas ir kā pilnmēness, kā paisums un bēgums. Tas ir nenovēršami.
Ja mēs kaut kur ejam, tev piestāv tieši tas apģērbs, kas tev mugurā. ZVĒRU! Tev ir pietiekami daudz apģērbu un apavu. Es atkārtoju: MĒS ESAM VIENKĀRŠI! Kāpēc tu domā, ka es varu pateikt, kurš no taviem 30 apavu pāriem piestāv šim tērpam vislabāk?
Lūdzu izplatiet šo manifestu pēc iespējas lielākam skaitam sieviešu, lai viņas beidzot saprastu vīriešus!
Vienreiz un uz visiem laikiem!!!
Sieviešu manifests.
Draugs, līgavaini, tēvs, vīrs, brāli un citi vīrieši.
Mēs arī esam vienkāršas. Un, ja mēs paziņojam, ka gribam gulēt un liekamies gultā agrāk, tas nozīmē, ka GRIBAM GULĒT UN NEKO VAIRĀK!
Mēs esam vienkāršas. Un, ja sakām, ka gribam nopirkt vēl vienu kurpju pāri, tas nozīmē, ka mums nav slepenas vēlēšanās jūs izputināt vai mājiens uz to, ka jūs maz pelnāt. Mēs VIENKĀRŠI VĒLAMIES vēl VIENU KURPJU PĀRI.
Mēs zinām, ka jūs esat vienkārši. Un pat sevišķi neceram, ka jūs varētu atrisināt mūsu problēmas. Un, ja mēs tās stāstām jums, nesaspringstiet tik ļoti TIKAI PAŽĒLOJIET. Vairāk no jums neko neprasām.
Jūs esat vienkārši. Bet ne tik neaptēsti, lai nebūtu spējīgi atcerēties dažas pavisam vienkāršas frāzes: Es tevi mīlu!, Tu brīnišķīgi izskaties!, Tu man esi vienīgā. sakiet mums to biežāk un jums nevajadzēs 96,5 % sava laika domāt par seksu. JŪS AR TO NODARBOSIETIES!
NEUZSKATIET, KA LAIKS, kas pavadīts saskarsmē ar sievu (draudzeni),l IR VELTĪGI IZŠĶIESTS. Vai jums nešķiet, ka pavadīt visu savu brīvo laiku datora apkampienos, bet skūpstus gaidīt no mums ir mazliet panaivi pat tik vienkāršām būtnēm kā jūs?
Lai cik jūs nebūtu vienkārši, atrodoties blakus sievai (draudzenei), SAKIET KAUT KO. Ja jūs visu laiku klusējat, galvā nevilšus iezogas doma, ka sievas (draudzenes) vietā varētu būt suns.
Lūdzu izplatiet šo manifestu pēc iespējas lielākam skaitam vīriešu, lai viņi beidzot saprastu sievietes!
Nu lūk it kā ne pa tēmu, bet patiesībā šeit jau tā pat liela daļa postu ir aizmukusi no galvenās mīlestības tēmas. Un tieši sājos abos gabaliņos lieliski parādās cik sievietes ar vīriešiem patiesībā ir līdzīgas un cik ideāli būtu, ja dažreiz mēs nemēģinātu atrast zemtekstu, bet vienkārši mīlētu. tad būtu mazāk problēmu ar to kad sieviete jūtas vientuļa un pamesta, bet vīrietis uztraucas par pārāk lielu uzmanības pievēršanu viņam.
Mīlestība ir skaistā jūtu ķīmija!
Ahahaha! Nē, taču! Man vienkārši patīk tas teikums!
Njā, jums tur labās diskusijiņas!
Labprāt iesaistītos, bet... ai nu labi!
Shodien pa gaiteni ejot dzirdeeju
Miilestiiba ir ilgstoshs gariigais orgasms...
Tas manifests ir interesants MĒS tadi esam mm.
Mīlestība ir simpatija kas satuvina divus cilvēkus tā ari varetu būt tā ''mīlestība''
Marekso
Feb 22 2006, 21:20
Mīlestība ir Risks savā ziņā! Tas var nodarī arī ļaunu!
Tas nodara ļaunu tā ir mm
anishuara
Feb 22 2006, 23:57
QUOTE(Aven @ Feb 22 2006, 16:56)
Shodien pa gaiteni ejot dzirdeeju
Miilestiiba ir ilgstoshs gariigais orgasms...
Daļēji es tev piekrītu, mīlestība ir sava veida orgasms,bet tur ir vviena nesaprašana,no mīlestības var ciest.Piemēram ja tava mīļotā nav blakus,un tu zini ka viņamnav labi,tad tev arī paliek slikti,untad mīlestība ir, bet arī nelaime blakus tai stāv jo orgasma vairāk nav, un dienas paliek pelēkas, līdz tam brīdim kad jūs satiekāties atkal....
Church
Feb 23 2006, 00:44
njemot veeraa, ka miilestiiba tik biezhi nemaz negadaas (jauniibas iislaiciigaas aizraushanaas atljaujiet neskaitiit), un veel stipri retaak - abpuseeja .. neskatoties uz to tik daudzi posto par sho, lielaa meeraa tikai literaari/no filmaam, paziistamu teemu ;>
lastguru
Feb 23 2006, 00:52
tas taapeec ka visa literatuura un filmas ir piespamotas ar shaadu teemu... shausmiigi tracina, ka gandriiz visur ir kkaada liela miila, it kaa nekaa cita rakstnieki un scenaaristi atrast nevar par ko rakstiit... shitaa ir labaak par jebkuru reklaamu; ja cilveeki no reklaamaam iespaidojas kas ir tik neliela dalja no ikdienas dziives, tad reklaamas agjentuuru darbieniekiem pat sapnjos nav raadiijaas tik liela meeroga reklaamas kampanja kaa par miilestiibu.
P.S., es kaut kur lasiiju ka haiku esot bijis speciaalais aizliegums rakstiit par miilestiibu (tas, ir, haiku par miilestiibu nav haiku)
Church
Feb 23 2006, 01:42
- viena no lietaam ko prefereeju agraaku laiku muuzikaa - par miilestiibu nebija 99.5 %, bet tikai 70% no visaam dziesmaam ;>
- kursh var uz sitiena nosaukt peedeejo 2-3 gadu muuzikaa (ne klasikaa/dzhezaa/metaalaa) dziesmas ne par miilestiibu nedomaajot ilgaak par minuuti? ;>
pieriebaas. novazaata, nolietota, stereotipizeeta, labi paardodama lieta. miilestiiba <g>
Es varu nosaukt uz sitiena, jo reti klausos dziesmas par miilestiibu. Un kaapeec gan lai cilveeki nerakstiitu par kartupelju bljodas izeeshanu, ja savaa dziivee ir apeedushi tikai vienu kartupeli? Un cik gruuti ir noticeet, ka vairums no shejienieshiem tieshaam ir piedziivojushi to lietu, ko vinji apraksta kaa miilestiibu? Un vai tieshaam traucee, ka otra dalja vienkaarshi meegjina pietureeties pie skaistaa stereotipa, lai neizjuktu vinju fantaazijas? Nesaprotu, kur rodas taads riebums pret miilestiibas teemu.
Shis gadiijums ir tas pats, kas striidi par anime, kur peekshnji viens iejaucas viduu ar "Bet cik juus pashi esat noskatiijushies, lai vareetu te spriest?". Ja mees gaidiisim, lai visi buutu masteri teemaa, par kuru runaajam, tad nebuus jeegas nekaadaam diskusijaam aarpus profesionaalju un intelektuaalju vidus.
Un tiem, kam nepatiik miilestiibas teemas nenormaali paarspiileetaa novazaatiiba maakslaa: jaa, man arii nepatiik, bet man nepatiik arii ziema, bet vai taapeec vinja ies prom? Kameer kaadam uz pasaules vinja patiks, vinja buus. Kaut tas kaads buutu tikai kaut kaads Dievs.
''mīlestība ir tad, kad katra diena ir skaista, pat lietainās!'' (neejiet uz kazanovu, dieva dēļ!! vēl tagad nožēloju!! ) par to textu varu vien pajautāt - a, ja man tā pat patīk lietainas dienas??? tas taču nebūt nenozīmē, ka es kādu mīlu, vai ne? manuprāt autors bija baigajā pālī!!
negribu apvainot topošos un esošos iedzērājus!!
Es skatos ir dzudz uzskatu par ''milestibu'' bet dazi no tiem sakrit ar tiem kas ir citiem bet citi doma savadak.
VArbut ''milestiba'' ir iesaistita kada dala no kimijas kas liek dormoniem trakot vai kautko tadu
bet varbut ari ne tas vairak nak no izskata kaut ari tas briziem nav noticosais
Blackout
Feb 24 2006, 11:33
Prichom tur otaku, rules, problems and suggestions?
peec shitaa nevajadzeetu nevienam atbildeet.. Bet topiks ir iegaajis nereaali dzilji..
QUOTE(Tsukama @ Feb 24 2006, 10:33)
Prichom tur otaku, rules, problems and suggestions?
peec shitaa nevajadzeetu nevienam atbildeet.. Bet topiks ir iegaajis nereaali dzilji..
Ko tu murgo? Topiks tika paarvietots uz Offtopic un nav iemesla neljaut cilveekiem izteikties. Nedziivo uz meeness, skaties, kas notiek!
''Mīlestība'' ir sarežģīta lieta u katrs to izprot savadāk.
Vaitad ta nav ko??????
QUOTE(Sword @ Feb 24 2006, 22:59)
''Mīlestība'' ir sarežģīta lieta u katrs to izprot savadāk.
Vaitad ta nav ko??????
Tieshi taa arii ir miilestiibu katrs cilveeks saprot savaadaak un patiesiibaa ciiksteeties par to, kas ir miilestiiba ir bezjeedziigi jo taa pat mees katrs paliksim vienmeer pie savaam domaam. Tomeer man shkjiet, ka jeb kursh man piekritiis, ka jeb kura miilestiiba taas ir saapes un nepatikshanas kuraam ir gruuti tikt paari, kad taas paiet...
Ja piekritu, tas ir sapes un ciešanas, un nepatikšanas vienas vienigas sapesun ciešanas........
protams ka mes katrs paliksim pie savam domam un katrs raxtisim par tam ka vien protam, un katram liekas ka vina definicija par milestibu bus nedaudz atskiriga,bet ideja no ta nemainas.
bet kurs var pateikt kur beidzas vienkarsa simpatija un piekersanas pret otru cilveku un sakas milestiba? jo biezi vien lielu piekeranos var viegli nosaukt par milestibu un dzivot ar apzinu ka ta ir milestiba.
QUOTE(sipps @ Feb 25 2006, 00:00)
bet kurs var pateikt kur beidzas vienkarsa simpatija un piekersanas pret otru cilveku un sakas milestiba? jo biezi vien lielu piekeranos var viegli nosaukt par milestibu un dzivot ar apzinu ka ta ir milestiba.
Elementaari. Neviens nevar pateikt kur ir taa robezha. ja mees luukojamies no shiis teorijas puses, tad varam vispaar konstateet, ka miilestiibas nav, bet tajaa pashaa laikaa tas vienalga nemainiis dveeseles staavokli kuraa cilveeks atrodas tajaa briidii, kad vinjsh uzskata, ka ir iemiileejies. Starp citu. iemiileeshanaas un miilestiiba nav iisti vienaadi jeedzieni, kaut gan tas man laikam nav jaasaka. iemiileeshaas tas ir juutu staavoklis, kursh ar laiku paariet , bet miilestiiba ir mazliet savaadaak. Cilveeki, kuri nodziivo kopaa gadus 20 vai 30 arii uzskata, ka vinji miil un arii vinjiem ir sava taisniiba. tas ko muusu vecumaa uzskata par miilestiibu parasti vienkaarsi ir kaut kas taads ko gribas izmeegjinaat, jo tas shkjiet kaa kaut kas taads ko gribas pameegjinaat un runa par noturiigaam. Daudzus gadus ilgaam juutaam shajaa gadiijumaa ir pat diezgan smiekliiga, jo taas ir pilniigi dazhaadas stadijas.
Tieshi taaapeec nospraust robezhas kur ir piekjershanaas un kur ir miilestiiba ir ljoti gruuti, kaut vai taapeec, ka ne jeb kura piekjershanaas shjiet kaa miilestiiba un ne jeb kura miilestiiba ir piekjershanaas. Un pie tam jeb kura piekjershanaas var paaraugt par miilestiibu un jeb kura miilestiiba ar samazinaaties par piekjershanos.
ja un beigaas uzkodai. ko cilveeki saka par miilestiibu
miilestiiba un cilveeku domas
miileet var 2eejaadi. ar sirdi un ar dveeseli. jo dziljaak tas viss iet, jo lielaakas bruuces atstaaj, kad tiek izrauts. sirds ievainojumi vairaak vai mazaak aizaug, bet dveeseles ievainojumi paliek, jo taa neatjaunojas. gribeetos pat teikt, ka no dveeseles neko nevar izraut, jo tas ir paarak netverami, augstaakaa liimenii. to, cik ljoti kaadu miili var noteikt peec taa cik daudz esi gatavs taas otras buutnes labaa dariit. ja rodas jautaajumi, PAPRASIET PASHI SEV ATKLAATI: "uz ko, cik es esmu gatavs/a otra deelj?"
atshkjiriibu starp piekjershanos, iemiileeshanos un miilestiibu viegli noteikt. iekjershanaas varetu buut "roozaa brilles", kad otrs liekas ideaals, bez kljuumeem. saakot ar miilestiibu shiis "kljuumes" tu jau vari saakt saskatiit un pienjemt kaa taa cilveeka dalju. bet kuraa briidii miilestiiba kljuust par apsestiibu? vai apzinja, speeja dariit pilniigi visu un jebko otras buutnes labad skaitaas jau apseestiiba? apsestiiba, manupraat, vareetu buut egoistiska miilestiiba un arii idealizeeshana. tomeer es uzskatu, ka miilestiiba, taada patiesa miilestiiba ir visai tieshi saistaama ar dveeseles staavokli. protams, ka kjiimija te straadaa savu lomu, jo viss ir vairaak vai mazaak saistiits, bet taa, redz, tieshi ir attiecinaama tikai uz tiem pashiem fiziskajiem procesiem. kjiimija=sekss | miilestiiba=miilestiiba.
protams, ka shausmiigi viegli pljaapaat par miilestiibu, iisti neapzinoties kas tas par miitu iisti ir. un tie, kas apgalvo taas nepastaaveeshanu vai dziivniecisko sajuutu triumfu, miilestiibu vai nu nav piedziivojushi vai ari ir tajaa shausmiigi viilushies/tikushi saapinaati. to es saku 100%
miilestiiba izglaabs pasauli.
Mīlestība ir tad,kad tu dari visu, lai otrs cilvēks būtu laimīgs.Pat tadā gadijumā, kad tev šī iemesla pēc ir jaaiziet.
kaada starpiiba desmit lappusees apspriest kas ir miilestiiba, ja tu to neizjuuti tad neizjuuti, un diemzeel neko tur dariit nevar.. nekaadi priekshraxti nepaliidzes... un nekaadas formulaacijas arii ne...
ja izjuuti, tad esi laimiigs...
QUOTE(Lija @ Nov 8 2006, 00:44)
kaada starpiiba desmit lappusees apspriest kas ir miilestiiba, ja tu to neizjuuti tad neizjuuti, un diemzeel neko tur dariit nevar.. nekaadi priekshraxti nepaliidzes... un nekaadas formulaacijas arii ne...
ja izjuuti, tad esi laimiigs...
ja tu vinju nejuuti, tad tas nenoziimee, ka neviens cits arii nejuut...
retos gadiijumos miilestiiba nes laimi. bet kad nes, tad neizmeerojamu.
un aiziet miilestiibas deelj ir tikai maza dalja no visa, ko miilamaa cilveeka deelj buutu gatavs/a izdariit. viss ir viss un jebkas.
nu, piemēram, mīļotā dēļ vienalga negrieztu vēnas. cilvēki - parastie mirstīgie visvairāk mīl tikai vienu - sevi. tas jau sen pierādījies. bez tam mīlestība ir kā liels mājdzīvnieks - nemitīgi jārūpējas, jāved pastaigāties (asociācijas ar randiņiem), jābaro, jādod kas pretī, citādi tas atsprāgs...
Mīlestība ir arī iespējama dažāda. Mīlestība pret ģimeni, mīlestība pret draugiem un mīlestība pret otru pusīt. Varbūt, ka es īsti vēl neapzinos kā nofrmulēt mīlestību pret otru pusīti, bet ļoti labi tagad zinu kā noformulēt mīlestību pret draugu:
Mīlestība pret draugu ir tad, kad nakts vidū atrodies uz tukša perona kopā ar slimu cilvēku un zini, ka, ja viņu tur atstātu tu mierīgi nokļūtu mājās un nesaslimtu pats, bet tajā pašā laikā tu nespēj iedomāties kā tu to vari izdarīt un tev tas nenāk ne prātā. Un tad tu domā, ka tā ir līdzcietība un žēlums, ja vien pēc kāda laika nesaprastu, ka vienmēr gribi palīdzēt tam cilvēkam un viņš vienmēr palīdz tev pat, ja tev nav taisnība. Tāda ir mīlestība starp īstiem draugiem...
kaut kā atkal aizrunājos laikam ne pa tēmu
QUOTE(kahi @ Nov 8 2006, 15:20)
nu, piemēram, mīļotā dēļ vienalga negrieztu vēnas. cilvēki - parastie mirstīgie visvairāk mīl tikai vienu - sevi. tas jau sen pierādījies. bez tam mīlestība ir kā liels mājdzīvnieks - nemitīgi jārūpējas, jāved pastaigāties (asociācijas ar randiņiem), jābaro, jādod kas pretī, citādi tas atsprāgs...
ta jau nav miilestiiba, bet pienaakums. miilestiiba ietver briivu gribu, pasha veeleeshanos ziedot visu. ja taa, ko tu apraksti skaitaas miilestiiba, tad taa ir seklaaka par pelkji uz virtuves griidas peec trauku mazgaashanas. un wtf par veenu grieshanu?
tas ir taads siikums.. ja miil, tad noziimee, ka svariigaaks par visu paareejo.
bejedziga pusaudžu mulēšana. Un klišeisku priekšstatu apspriešana
No nevaldaamas iekaares liidz omuliigai paseedeeshanai pie televiizora sestdienas vakaros - lielaakajai daljai paaru attieciibas attiistas tieshi shaadi, ja vien noturas tik ilgi. Tiem, kas tikko iemiileejushies, organismaa ir augsts hormonu liimenis, kas rada gandriiz eiforisku iemiileeshanaas sajuutu. Tomeer, shis liimenis taads muuzhiigi nesamazinaas, bet veelaak, attieciibaam turpinoties, pakaapeniski pazeminaas. Peec gada vai diviem beidzas. Kaa arii iemiileeshanaas laikaa tiek stimuleeta nervu shuunu augshana...
ieteiktu diferencieet miilestiibu no simpaatijaam. lai gan robezha ir gruuti novelkama, bet nemaisa pacensties.
Iisteniiibaa miilestiiba ir pirmsviduslaiku sievieshu izdomaaajums, lai vinju viiri peec nejausha beerna piedzimshanas neaizietu prom
un aciimredzot vinjaam tas paliidzeja un taa tas, ielauzhoties muusu zemapzinjaas, ir iegaajies kaa tradiicija...
QUOTE(Vix @ Nov 17 2006, 15:37)
Iisteniiibaa miilestiiba ir pirmsviduslaiku sievieshu izdomaaajums, lai vinju viiri peec nejausha beerna piedzimshanas neaizietu prom
un aciimredzot vinjaam tas paliidzeja un taa tas, ielauzhoties muusu zemapzinjaas, ir iegaajies kaa tradiicija...
ES ta īsti neizprotu tavu domu gajienu. Sieviešu izdomajums?? ņemot vērā to, ka sievietes tikai pagajušā gadsimta sakumā ieguva pašizeikšanās brīvību. Negribu izklusīties ka šovinistu cuka ,bet sievietem visapr ne bija nekādas lemšanas tiesības un vel ja vairāk atieciba pret vīrieti.
tavuparāt milestība ir tradicija? Tad man ir jajautā " jaunais cilvēk kādas psihatropas vielas jūs lietojat?''
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.