keitaro
May 20 2004, 22:14
QUOTE (ShinChan @ May 20 2004, 09:08 PM) |
QUOTE (Seven_of_zero @ May 20 2004, 08:57 PM) | Interesanti vai kāds šeit no mums ir viņu lasījis? |
pieljauju, ka tu esi, pie tam orgjinaalvalodaa. Baidos, ka ja saaksju runaat par islamu tad naaksies lietot veel baisaakus epitetus,par augstaak biibelei veltiitajiem. Taapeec izdomaa labi vai ir veerts saakt diskusiju. Varbuut parunaasim par kaadaam mazaak kontraversaalaam lietaam?
|
varētu sarunāt tā: par pārāk asiem izteikumiem un necenzētiem vārdiem met ārā uzreiz
tas tā, ne pārāk nopietni.
QUOTE |
Labi parunāsim par Al - kaida |
nu nē, tas nu gan man nepatīk. par teroristiem mums būs pārāk līdzīgi viedokļi. nebūs ne izglītojoši, ne arī interesanti!
Seven_of_zero
May 20 2004, 22:15
Labi varbūt nerunāsim par visu šito vairāk.
gribu parunāt par pašu forumu CIK MB vai GB sver viņs tagad?
ShinChan
May 20 2004, 22:19
Eu nu nevajag par starptautiskajiem konflitktiem un politku vispaar, man jau taa visa dziive no taa sastaav. Varbuut apspriezajm miiksto rotlajlietu ietekmi uz beernu psihisko attiistiibu? Vai kaapeec man ir slinkums pabeigt savu kursadarbu? Luuk taas ir lietas, kas ir apspriesjanas veertas. Tacju ja veelaties varam arii par islama fundamentaalistiem un jaunajiem ASV fotograafiem - perfomancju meistariem. Taadas cilveeku piramiidas un sunja motiivus reti kuraa fotoizstaadee dabuu redzeet (drosji vien saprotat par ko ir runa
)
Seven_of_zero
May 20 2004, 22:21
ooo jā . Tur amīši nedaudz papriecājās. Nu nevarēja taču pentagons zināt ka cietumu apsargiem patīk sado mazo.
QUOTE (ShinChan @ May 20 2004, 09:19 PM) |
Vai kaapeec man ir slinkums pabeigt savu kursadarbu? |
Ja tu atrodi risinaajumu uz sho probleemu, dari man zinaamu un izpestii mani no liidziigu probleemu guusta.
Kikumi
May 20 2004, 22:47
QUOTE (Seven_of_zero @ May 20 2004, 09:21 PM) |
ooo jā . Tur amīši nedaudz papriecājās. Nu nevarēja taču pentagons zināt ka cietumu apsargiem patīk sado mazo. |
... *lol* Par šito gan es nosmējos, lai gan es zinu, ka tas nav nekas smieklīgs. Tiesa, kas tiesa, neviens jau to nezināja...
ShinChan
May 20 2004, 23:03
Izksataas, ka par anime un mangas teemaam vairs nevienam nenesas praats runaat, visi metusjies uz offtopic. Man liekas sjii foruma saakotneejais koncepts bija mazliet citaads, tacju mees to esam izvaaverojusji pa visaam viileem. Saaku jau justies nedaudz neeerti, tacju savu domu lidojumu nekaadi nespeeju iegrozjot. Pilniigs paskontroles truukums.
Seven_of_zero
May 20 2004, 23:03
Bet runājot nopietni tiem cilvēkiem viņu armijā ir nopetnas psihes problēmas.
Jau lasot par Māra Bergholda piedzīvojumiem ir skaidrs, ka tas vis nav izdomāts samontēts bet ir reāli noticis.
ShinChan
May 20 2004, 23:06
QUOTE (Seven_of_zero @ May 20 2004, 10:03 PM) |
Jau lasot par Māra Bergholda piedzīvojumiem ir skaidrs, ka tas vis nav izdomāts samontēts bet ir reāli noticis. |
Jau lasot par Maari Bergholdu veerojot vinja uzvediibu oranzjajaa cietumnieka kostiimaa ir skaidrs, ka vinjam beeninjos neviens iznejemot sikspaarnjus nedziivo. Brauca uz karsto punktu vaakt materiaalus savam kursa darbam, ko neteiksi, taadu idiotismu katru dienu nedabuu pieredzeet.
QUOTE (Seven_of_zero @ May 20 2004, 10:03 PM) |
Bet runājot nopietni tiem cilvēkiem viņu armijā ir nopetnas psihes problēmas. Jau lasot par Māra Bergholda piedzīvojumiem ir skaidrs, ka tas vis nav izdomāts samontēts bet ir reāli noticis. |
Kur var lasiit par Maara Bergholda piedziivojumiem?
Nejuutos apseests ar Offtopic, nav pat puse no visiem postiem:
Most active in Offtopic
96 posts in this forum
( 42% of this member's active posts )
ShinChan
May 20 2004, 23:42
man 43%, lai gan likaas ka jaabuut vairaak, iipasji peec pedeejaam divaam dienaam.
Man peedeejaa laikaa daudz postu ieksh Pikis topika Art sadaljaa. Kaut kaa liekas, ka kaadreiz bija pat vairaak Offtopic, bet tad bija arii mazaak kopaa to postu.
diemzheel man ar skumjaam jaasecina ka Shinchan ir taisniiba. par maz postu par aktuaalo animi. so... lai aptureetu runas pluudus, topic locked.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.