Shaisuke
Dec 17 2005, 15:21
That's right....
Izmaksas - 1,20ls ceļam
1ls par tusu.
Vieniigaa probleema - es 22.12 braucu prom liidz 28.12 un man nav laika neko organizeet.... Piesakaas cilveeki, kas veelas ar to izpaliidzeet
~BN~
buus labi daudz pokemonu (skolnieku), jo pieljauju, ka tie kas straadaa, tajaa laikaa straadaas (daaa, ceturtdiena, piektdiena).
Shaisuke
Dec 17 2005, 19:05
Sorii, es tur neko nevaru dariit. Tas ir vieniigais datums kad Liaana ljauj tur ko riikot... Nee nu var jau vispaar bez tusa iztikt, kas ta man... Vismaz pa Somiju ilgaak patuseet vareeshu.
~BN~
+Chibi+
Dec 17 2005, 19:41
Nu, ja man būtu izvēle - čakarēt nervus vai padzīvoties ilgāk pa Somiju, es kaut kādā apbrīnojamā veidā tomēŗ izvēlēšos otro. So, manuprāt, nav ko te pēdejā mirklī mēgināt kaut ko saķert, lai ir, kā ir.
Iori Yagami
Dec 17 2005, 20:51
Es 29. un 30. buushu aiznjemts un /alt arii (darbs). Taapeec mees tik un taa nebuusim
hei nu kas i sannemaas nav jau kamccatka var uzspeet arii peec darba un arii atpakall uz vinnu
vai tas nebuutu viens labs pasaakusm starp ziemassveetkiem un jaunogadu
un animes ak ar jums jaapaskataas kopiigi un go jaauzspeelee aa pareiz tvisters taapat arii apdaavinaaties dereetu un pirtii ieiet kur gan juus veel dabuutu briivu pirti ssajaa laikaa ????
saorganizeeties jau ar nav gruuti visi pagaajusso reizi pieraadiija ka ir lieliski organizatori....
es domaaju ka jaaizmanto iespeeja ja taada ir
kaut nu nesank kaieprieksoreizi kad 5 dienasiepriekspazinoka tuss nenotiks. esw domaju ka ar soreiz viss sekos pec tada pasa scenarija. ka jau ETM raxtija tiem kam ir jastrada diemzel nevaresierasties un tadu ir diezgandaudz. tatad cik daudzcilvekuir gatavidoties uz so pasakumu?
nee nepareizaa pieeja
vienkaarssi taisam un viss daram taapat kaa pagaajusso reizi
tikai veel piemetam klaat k akatram jaapakker daavaninna lata veertiibaa ko peectam varetu likt uz lozeessanu
ziemassveetku garam jaabuut
veel vareetu piedomaat pie ziemassveetku kosplejossanas ar visaadu ziemassvetku atribuutiku un piemeerotiem teeliem
man protams busu jaakosplejo egliite
+Chibi+
Dec 18 2005, 19:05
kaut ko aibijs tāds aizdomīgi pozitīvs, ka pat neticās, ka tas maz ir viņš....
hei bet es taccu esmu ssianiigs un superiigs un vai tu domaa braukt chibi ???
tas buutu jauki tevi redzeet vai pareizzaak censtis tevi ieraudziit vadoteis peec tavas balss skannaam kas naak no lejas
sazinaassos ar jaladinu varbuut vinnss atkal pakkers liidzi playstation tad vareetu atkal parautie steken taapat arii kas vareetu pakkert kaadu kompi lai jums buutu kur skatiities animes
un protams neaizmirstiet tvisteru
Hmmm...nu man jau pašai ir brīvs, bet no otrs puses ņemot 29-30 tās tomēr ir ceturdiena un piektdiena. Pie tam darba dienas. Līdz ar to lielākajai daļai cilvēku tomēr šajās dienās sanāk strādāt
taa ir mullkkiiga atmazka ja nav nakts darbs tad mieriigi var aizbraukt vakaraa peec darba un riitaa uzspeet atpakall
galvenais vajag gribeet....
taa ir mullkkiiga atmazka ja nav nakts darbs tad mieriigi var aizbraukt vakaraa peec darba un riitaa uzspeet atpakall
galvenais vajag gribeet....
Ne tiem, kas ar alkoholu ir uz "mans vecais draugs...".
es atvainojos kam tu to saki
un es saku ka kaadas mullkkiibas vajag to prast dariit net aa aka dazzi labi un vispaar ssoreiz man pat isiteniibaa alkahols naėbuut nav buutiska sastaavdalla es vienk gribu svineet ziemas sveetkus liidz pat jaunajam gadam
un satikt peec iespeejas vairaak savu draugu un pazinnu
nu vai taa nav jauka lieta uzsaakot jauno gadu ar labaam atminnaam par pagaajusso par to kaads bija ieprieksseejasi tuss kaads animefest un paareejais vecajaa gadoaa kopaa pavadiitasi laiks manupraat jums buutu visnotall interesanti passiem satikties savaa starpaa un paarrunaat to kas pa gadu noticis jo tas jau nav taa kaa forumaa....
Aivv ir taisnība. Vecgada vakarā mums visiem tā pat viss drīzāk neizdosies satikties, bet diena pirms tam...varbūt, ka tas tieši mums visiem ir vajadzīgs satikties pirms jaunā gada, lai atcerētos visu veco. Un tomēr cik daudz tādu būs, kas tiks? Un laika tādā gadījumā ir palicis diezgan maz nedaudz vairāk par nedēļu.
Shaisuke jautāja lai piesakās cilvēki, kas būtu ar mieru palīdzēt organizēt...Nu es esmu ar mieru, tikai man vienai galā ar to netikt.
es esmu ar mieru dariit visu kas vien nepieciessams
un es saku ka kaadas mullkkiibas vajag to prast dariit net aa aka dazzi labi un vispaar ssoreiz man pat isiteniibaa alkahols naėbuut nav buutiska sastaavdalla es vienk gribu svineet ziemas sveetkus liidz pat jaunajam gadam
Alkohols vienmēr ir būtiska lieta.
Enīveij, es jau neapgalvoju, ka pasākums nav vajadzīgs. Pats labprāt aizbrauktu un atšķirībā no ETM man ir vienalga vai tur ir pokemonu nācija, vai personas, kam pubertāte sen aiz muguras. So I'm in, ja kas notiek.
labi tātad pašlaik sanāk, ka brīvi un ar mieru braukt ir trīs cilvēki, nē pareizāk četri jo pieskaitam pašu Shaisuke. Tātad:
Adar
Aivvv
Gamemaster un
Shaisuke.
Līdz ar to mēs konstatējam, ka pagaidām ir četri cilvēki.
Aivv? visu kas nepieciešam? Nu tad vienkārši pieskati visu
tu tak zini kā man ir ar laiku
aigarius
Dec 18 2005, 23:01
Es labprāt aizdotos, kaut vai pirts dēļ.
X_Kamui
Dec 18 2005, 23:17
Es gan, diez vai braukšu
Sērfijs
Dec 19 2005, 00:53
Hmmm....this could be somewhat stupid, but I`m in.
Ja manu personiibu nedeeljas laikaa neviens nebakstiis un man briinumainaa kaartaa izdosies uzstraadaat seshas stundas pa virsu normai, un mani atlaidiis piektdienaa, tad varbuut pievienoshos ceturtdienas vakaraa.
un aivvv, nevajag te muti dzeseet parr maaceeshanu. alkohols normaalos daudzumos visu nakti = nekaada darba no riita. tas ko dari tu, par darbu nav saucams.
Seven_of_zero
Dec 19 2005, 04:24
Es piedalos.
Būšu.
Cilvēki domājam ko darīt.
Kādu tehniku ņemam, un pārējo.
lastguru
Dec 19 2005, 05:12
Izpriecaajieties labi bez garlaiciigaa manis!
+Chibi+
Dec 19 2005, 17:06
QUOTE(aivvv @ Dec 18 2005, 19:23)
hei bet es taccu esmu ssianiigs un superiigs un vai tu domaa braukt chibi ???
tas buutu jauki tevi redzeet vai pareizzaak censtis tevi ieraudziit vadoteis peec tavas balss skannaam kas naak no lejas
OMFG, tas tiešām esi tu! Kā man varēja likties, ka the one and only ir pārāk pozitīvs un nav pat pats?
Un es nezinu, vai braukšu, tas atkarīgs no mana superīgiņā darbiņa, cukuriņ.
Church
Dec 19 2005, 19:29
QUOTE(ETM @ Dec 19 2005, 02:23)
un aivvv, nevajag te muti dzeseet parr maaceeshanu. alkohols normaalos daudzumos visu nakti = nekaada darba no riita. tas ko dari tu, par darbu nav saucams.
alkohols visu nakti = riits iestaajas 8njos vakaraa :/
Tomoko
Dec 19 2005, 20:19
Es ljoti gribeetu braukt, nezinu vai mamma mani laistu uz 2 dienaam.. un vispaar.. vinja laistu, ja brauktu liidzi mana maasa, un anime vinjai tik ljoti nepatiik.... doooh... anyway (ja speeshu pierunaat mammu, kautgan tie ir tikai 2% no 10 000), kur tas tuss notiek?
Ja mamma man atljautu (bet kaa teici tie ir 2% no 10 000) tad buutu ideaali, jo tad ir briivlaiks!!:))
Isabel Carmin fon Edelhain
Dec 19 2005, 22:02
No vienas puses jau gribas aizbraukt un varētu (5diena brīva), bet no otras..... spreties vakarā pēc darba uz Inčukalnu. Nez.... šaubos vai spēka pietiks.
ShinChan
Dec 20 2005, 11:15
šis pasākums laikam tikai uz skolniekiem orientēts, jo es nespēju iedomāties, kā strādājošs cilvēks pirmssvētku laikā (tiem, kas nezina - tas ir karstākais darba laiks un ne tikai apkalpojošajā sfērā) spēj tā fiksi atrauties uz 4dienu un 5dienu un pa vidu vēl kā Aivvv iesaka "atrādīties" darbā. Par alq. pat runāt nav vērts
gramozeks
Dec 20 2005, 11:36
QUOTE(ShinChan @ Dec 20 2005, 11:15)
šis pasākums laikam tikai uz skolniekiem orientēts, jo es nespēju iedomāties, kā strādājošs cilvēks pirmssvētku laikā (tiem, kas nezina - tas ir karstākais darba laiks un ne tikai apkalpojošajā sfērā) spēj tā fiksi atrauties uz 4dienu un 5dienu un pa vidu vēl kā Aivvv iesaka "atrādīties" darbā. Par alq. pat runāt nav vērts
jaa tev ir pilniiga taisnība!!!!
!!! pēc tusa, pie tam, ja tas ir nakts pasaakums, tu jau buusi izspiests kaa lupata un uz darbu tu atnaaksi ar sarkanaam aciim, tās tev buus tik uzpampu6as ka jele ko redzeesi, pie tam tu buusi tik noguris, ka darba laikaaa gribeesies guleet un 100% tu aizversi acis kaut uz 10sekundeem. IR PAARBAUDīTS!!!
!!!
aaaa!!! atkal viss notiek uz karstu galva!!! es tagad esmu vienaa no saviem ļuanākajiem stāvokļiem. naako6riez taisiet tusu 1 meenesi pirms!
bet neviens taccu jums neliek lietot alkaholu un vienkaarssi neguleet 36 stundas ir siikums un arii to tak jums nelik var tak stundinnas 4 paguleet kas juus kaadi veccuki esat vai ????
vai tad jusu passi biezzi vien neskataties cauraam naktiim animes vai nespeeleejat speeles vai veel ko citu ziniet pat sekss traucee guleet un izsmell speekus
un pat ja juus to nedarat tad tas vienalga ir tikai un vieniigi juusu slinkums kas jums ssobriid traucee to uztvert visnotall normaali noteikti buus cilveeki kas brauks prom piektdienas riitaa jau taa ap 7 piesakieties pie manis un es juus laiciigi pamodinaassu
taapat arii esmu ar mieru uznnemties atbildiibu par to lai maaja tiktu sakaartota un savaakta
diemzzeel man navpassam nekaadas aparatuuras taadeell buutu lloti laipni ja kaads ar taadu sannemtos un atbrauktu vareesiet palieliities ar savu vidiokarti un ramu un ja buus paaris arii sameeriities
varu pacensties samekleet transportu ja jums ir aparatuura bet nespeejat to atgaadaat
taapat taccu mums vienmeer paliek ceriiba ka ieradiisies ccibi un vinnas deell tak vien ir veerts braukt vai arii ssinccans tomeer sannemsies
protams aivvv tavi argumenit ir diezgan "specigi" bet lielakoties stradajosiem cilvekien ir vina negativa iezime, tad kad vini strada tad vini strada un kad atpusas tad kartigi atpusas, protams tie kas gribes aizbrauks un izklidesies to ari daris bet ir tacu ta ka dzive ir ari svarigakas lietas par tusiniem un izklaidi?
sis tacu nav pedejais pasakums,bus vel daudzi citi uz kuriem visi kas vares ieradisies, un tapat kads neieradisies. ta tai dzive iekartots
varbuut labaka buutu bijis kaut vai tas ka tu buutu pateicis buusi nebuusi varbuut un kaadas idejas nevis iepostojjis te taadu piu piu piu tekstu kaa tu to izdariiji....
btw nedomaaju ka pareizi buutu prioritaassu sarakstaa novietot augstaak savu darbu vai veel lalunaak miegu nevis draugus un hobijus
starpcitu es iepriekss ieteicu iegaadaaties daavaninnas pa latu un loterijaa taas lozeet tagad man ir nedaudz cita ideja varbuut labak izgatavojam kaadu passtaisiitu daavanninnu kartinnu vai ko citu manupraat tas buutu daudz jaukaak bet protams labpraat gribetu dzirdeet ko juus par to domaajat un vai piekriitat.....
QUOTE(aivvv @ Dec 20 2005, 16:56)
btw nedomaaju ka pareizi buutu prioritaassu sarakstaa novietot augstaak savu darbu vai veel lalunaak miegu nevis draugus un hobijus
neuztver to visu tik sausmigi personigi un ja, es pateicu ka nebusu izkatas ka tev katrs atekums ir ka duncis mugura.
beidz stresot. draugus es veru satikt kad vien velos un cik vien biezi velos un tapec vien tacu nav jaskrien car pus pasaulei lai satiktu cilvekus ko var satikt ari sovakr kroga
+Chibi+
Dec 20 2005, 20:21
QUOTE(aivvv @ Dec 20 2005, 17:56)
manā prioritāšu sistēmā pirmā vietā ir izglītība, tad tikai darbs, un tad hobiji, un TAD tikai draugi. Booooooo, fear me.
labi labi labi par to te vispaar nav jaarunaa luudzams tikai par pasaakumu
tacu ta ka dzive ir ari svarigakas lietas par tusiniem un izklaidi?
Tu taču negrasies apgalvot, ka darbs ir viena no šīm "svarīgākajām lietām"?
Tad pasakiet man iisi un konkreeti... VAI BUUS TUSS???
jaa neredzu iemeslu lai nebuutu....
Nu tad var pateikt konkrēti kur un kad un cikos utt...
misty_moonlight
Dec 21 2005, 12:42
Man ar gribeetos otaku cilveecinjus beidzot dziivee satikt, savaadaak pat nav iisti interesanti ko forumaa rakstiit!
QUOTE(misty_moonlight @ Dec 21 2005, 11:42)
Man ar gribeetos otaku cilveecinjus beidzot dziivee satikt, savaadaak pat nav iisti interesanti ko forumaa rakstiit!
Ar kaarleenu, Ledaino un mani nepietiek ja?
kaarleens
Dec 21 2005, 17:25
QUOTE(Roze @ Dec 21 2005, 13:28)
mees esam veci neitresanti Misty grib svaigu galju
misty_moonlight
Dec 22 2005, 16:47
QUOTE(kaarleens @ Dec 21 2005, 16:25)
QUOTE(Roze @ Dec 21 2005, 13:28)
mees esam veci neitresanti Misty grib svaigu galju
kaarleen, tu lasi manas domas (vismaz par to svaigo galju)
Shaisuke
Dec 23 2005, 01:47
TUSS BUUS 100%. Ja arii nesavaksim vismaz 20 otaku cilveeku tad es paaicinaashu vel citus anime miljotajus no malas.
~BN~
aigarius
Dec 23 2005, 03:46
man būs līdzi notebooks ar dvd lasītāju un varbūt arī ko interesantu, ko varētu paskatīties (iesakiet caur PM, ko man vajadzētu uz tā notebooka priekš tusa sakačāt).
Lūdzu atsūtiet man īsziņu ar satikšanās laiku un vietu, jo no rītdienas vakara līdz ceturdienas rītam būšu diezgan palielā offline.
luuk divi posti no vietas pareizaa attieksme vienk super skatieities un maaaaaaacieties beerni
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.