Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otaku tuss
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Church
QUOTE(Shumins @ Dec 23 2005, 08:50)
..
Njaaa "patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans - aivvv" tieshaam var daudz iemaaciities, palasot gudraaku cilveeku domas... dry.gif
Kas gribees brauks, pareejie dariis to, kas tiem shkjiet nopientnaaks un reaalaaks un nejau tu ar savu agjitaaciju kaadu piesaistiisi, ja nu vieniigi panaaksi to, ka kaads veel neaizbrauks... mad.gif
Vieniigi topic visu laiku atktiivs zem jauniem ierakstiem... dry.gif
*

varbuut pietiks vienreiz personiigus apvainojumus? kaut kaa peeedeejaa laikaa neko aizvainojoshu/aizskaroshu no aivv forumaa neesmu redzeejis. no preteejaas nometnes uzbraucienus gan - neskaitaamus. vairumaa gadiijumu - nepamatotus. "pieraduma peec"/"visu laiku peelu, arii tagad jaanolamaa"? nepatiikami.
Shaisuke
Shumin- SHUT UP!
un gramozek - tuss ir 29.12 - 30.12 (man pat liekas, ka cilveeki, kas maak lasiit sho jau sen zinaaja)!

edit: Hehe, mani fascinee shie ljautinji... lol... pieaudzis cilveeks taa gan uzvedaas

image

Paldies Shumin, tu izcelies ar apskauzamu intelekta liimeni. rofl

~BN~
Yume
man viens jautājums, cilvēki kas brauc- vai kāds piektdienas rīt nebrauc atpakaļ uz Rīgu ar mašīnu?
Jo no rīta vajag uz darbu, un domāju ka ne īpaši grebēsies brist pa sniegu līdz vilciienam..
X_Kamui
Kas brauc, cikos tiekamies? rolleyes.gif
Shaisuke
Taa, man liekas vareetu tikties kkur 10.00 pie Origo.

~BN~
GM
Kas vispār ir pieteikušies kā braucēji?
Vienkārši, (es atvainojos jau iepriekš par alkoholisma propogandu un kāda aizskaršanu (or somthn)), ja nokomplektētais sastāvs ir kaut kāda tur atturībnieku biedrība vai pestīšanas armija, tad labāk man to zināt laicīgi.
Aven
Nu, ok atkaartoshos- es braucu un neesmu nekaads atturiibnieks - iedzert vienmeer ir labi! wink.gif
Naktspukjiite
Pačukstēju Adar par savu ierašanos, bet laikam arī šeit vajag kaut ko iemest.
Es būšu, Neko arī būs. Laicīgi tiek pieteikts arī pirts apmeklējums un, ja ūdenskrātuve nebūs aizsalusi, tad arī pelde. laugh.gif
aivvv
es buussu noteikti bet domaaju ka labaak tikties 12.00
10.00 ir paaraak agri...
Shaisuke
Tas ir tev par agru. Tur buus arii cilveeki kam vakaraa jaadodas prom, taa kaa... Ja veelies pievienoties veelaak - tu zini kaa liidz turienei tikt...

~BN~
Seila
Ekkk...es jau noteikti, ka būšu, bet tā kā 12 dienā esmu apsolījusies būt vienā citā pasākumā, tad pati atbraukšu tikai ap sešiem vakarā sad.gif Nu labi iespējams, ka ātrāk. Un vispār tie, kas taisās braukt vēlāk vai vakarpusē varētu sazināties ar mani, jo kopā braukt galu galā ir interesantāk smile.gif
aivvv
ok ok buussu 10.00 tongue.gif
Inx
QUOTE(GameMaster @ Dec 26 2005, 16:20)
Kas vispār ir pieteikušies kā braucēji?
Vienkārši, (es atvainojos jau iepriekš par alkoholisma propogandu un kāda aizskaršanu (or somthn)), ja nokomplektētais sastāvs ir kaut kāda tur atturībnieku biedrība vai pestīšanas armija, tad labāk man to zināt laicīgi.
*

es noteikti pie atturībniekiem un pestītājiem neierakstos, so sastāvā visticamāk tieku iekļauts kā "seasoned alcoholic"

smile.gif

P.S. A tur pirts arī ir...?
aivvv
varbuut izlasi pavedienu tongue.gif
Inx
Nujā... es jau lasīju, tapēc arī radās šis jautājums. Manīju, ka Raine kaukur pāris lapas atpakaļ piemin kaut ko par pirti, bet nekas skaidrs tā arī netika...
harpy
nju shitaa persona a itkaa piesakaa, ka buus....manam teica, ka shite a kautkas jaapsaka, pa savas klaatesamiibas iespeejaam smile.gif
sipps
QUOTE(Inx @ Dec 27 2005, 16:26)
Nujā... es jau lasīju, tapēc arī radās šis jautājums. Manīju, ka Raine kaukur pāris lapas atpakaļ piemin kaut ko par pirti, bet nekas skaidrs tā arī netika...
*

nu tad es tev paskaidrosu. ja sai pasakuma norises vieta ir pirts. ta ir laba zina. slikta zina ir tada ka pasiem vien vina bus ari jakurina un jasataisa pareizaja kombinacija. taka pagajusaja reize to dariju es, daziem patika citiem atkal ne, jebkur gadijuma AIGARIJUSS pietericas kurinat pirti. tka jajauta cikos vins ieradisies lai sakurinatu pirti. mans ieeteikums tiem kuri ieradisies pirmie pamazam sakt cubinat pirti lai pret vakaru var list ieksa.

velu visiem patikami atpusties.
jurc
Es arī piesaku savu personību pie iespējamajām personām kuras būs.

Viens jautājums - ko jūs tik agri darīsies Tur? Pa dienu jau pirtī neviens neiet.

Un vēl lūgums... būtu jauki ja jūs kādu pustundu pasaltu pie Origo, jo es tikai Rīgā iebraucu 10:20.
Nebūtu tomēr labāk laiku pārcelt uz kādiem 11:00-12:00?
GM
Ceru, ka tas pasākums patiesi notiks - es pats ierasties spēšu tik vakarpusē un negribētos attapties aukstā laikā vienam pašam Inčukalna vidū. smile.gif Kā nekā pieredze šajā uz-ātru-roku-veidoto-tusu sakarā ir diezgan..erm.. sāpīga. Ja kaut kas mainās vēlams laicīgi apziņot.
lastguru
Aigarius AKA pirts meistars buus pie Origo ap 12.00, ne atraak (pashlaik vinjsh nav Riigaa, un vinjam nav ineta, taapeec es to saku)
harpy
shitaa persona ar buus pie Origo tik 12
Kapee vienk nesatikties tajos 12?
Piekriitu JurCHiX, ko tur visu dienu sadariis, ja veel butu silts es saprastu, bet ir taksh auksts.....
sipps
QUOTE(JurCHiX @ Dec 27 2005, 21:11)
Viens jautājums - ko jūs tik agri darīsies Tur? Pa dienu jau pirtī neviens neiet.
*

bet taka vina vispirms ir jaiekurina tad tiem kam tiesam tiesam nebus ko darit vares doties uz pirts maju un vinu kurinat.

panemiet lidzi PC,PS,TV sadas tadas kartis un gan jau ta lieta aizies
aivvv
brauciet vienalga cikos es tur buussu un ja nekaa cita nebuus es uzcelssu iglu un sildiisso sar savu ieksseejo speeku un ""uudens"" speeku biggrin.gif
Church
btw, vai kaads var ko teikt par Masonju pirtiim centraa? itkaa ar dazhiem citiem pensiem datorikjiem i plaans aizraapt tur tuvaakajaas dienaas ;>
Hikaru
Bet manis laikam, visdrīzāk, iespējams, drošvien, ka nebūs.
Aven
Tā kā šeit pavīd dažādi skaitļi, es ar tā īpaši nesapratu cikos tiekamies?
em, un tā kā es nevienu īpaši labi nepazīstu, negribētos jūs NESATIKT
ETM
QUOTE(Aven @ Dec 28 2005, 17:02)
Tā kā šeit pavīd dažādi skaitļi, es ar tā īpaši nesapratu cikos tiekamies?
em, un tā kā es nevienu īpaši labi nepazīstu, negribētos jūs NESATIKT
*

o, jaa, taa ir visspozhakaa, un tekoshajaa briidii, visreaalaaka situaacija.

EDIT: Sarunaaa ar kaadu kas brauc konkreeti satikties. Nevajag paljauties ka buus bars, kuru atradiisi.
harpy
QUOTE(Church @ Dec 28 2005, 12:48)
btw, vai kaads var ko teikt par Masonju pirtiim centraa? itkaa ar dazhiem citiem pensiem datorikjiem i plaans aizraapt tur tuvaakajaas dienaas ;>
*

shamaas ir labas...cik nu pirtis var buut labas....taakaa zaudeet naf ko wink.gif un a labas ausauksmes dzirdeetas.....
jeeziit kaa es ciest nevar pirtis laugh.gif

Inx
Es arī būšu 10tos pie Origo!
ReD_FoXy
Diemzhees es nevareeshu piedaliities shai pasaakumaa bet 10:00 tikuntaa buushu pie origo lai satiktu pasaakuma vaininieci kura visu sho laiku ir bijusi somijaa un kuru es neesmu vareejusi satikt like almost a month?? dry.gif laugh.gif taapeec es itkaa buushu bet nebuushu biggrin.gif
alt
man jaanodod Shaisukei vinjas jostinja no festa,
es pati uz pasaakumu nebuushu...
man ir darbs un piektdien peec darba es veel esmu uzaicinaata uz Naarjijas hronikaam (savu miiljaako graamatinju :DDD )

kaads var pieteikties un savaakt no manis vinjas jostinju
luudzu suutiit PM
X_Kamui
Nu es tomer nolemu tikt! rolleyes.gif
Brrr ja manis riit nebuus tad mani, ejot uz tikšanas vietu, buus notriekusi mašiina XD vai ari troleibuss.... vai tramvais.... vai kautkaads akmentiņš no kaada jumta man uz.................. aniway es buušu. tongue.gif
pinksakura
es visdrīzāk nebūšu ieradīšos lai atgūtu lietu kuru es atstāju iepriekšejā tusā...plllzzzz Shaisuke paņem līdzi....man ļoti vajag to lietu.... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Zuzix
Kā par brīnumu es tomēr būšu >< pat neņemot wērā to ka Kima nebūs happy.gif
Shaisuke
Tikshanaas paarcelta uz 11:30... kontakteeties ar mani var caur mob. 8309533
ReD_FoXy
QUOTE(Shaisuke @ Dec 29 2005, 01:47)
Tikshanaas paarcelta uz 11:30... kontakteeties ar mani var caur mob. 8309533
*

cikos tu jau buusi centraa? vaig zinaat... mosh varam aatraak satikties.. kaa nekaa manam ir tiesiibas tevi satikt arii zem chetraam aciim...
Kr4 cikos tu jau buusi atrodama 100 m radiusaa no Origo?
Seven_of_zero
esmu stacija. gaidu cilvekus.
Rudoru-san
Njā, es netikšu, viskaukas cits ieplānots... sad.gif
Shaisuke
Es kaveeshu 10 min.

~BN~
Seila
Man patīk ieraksts 11:11 es kavēšu desmit min biggrin.gif interesanti, ja aizskrietu tagad līdz stacijai tad vai jūs vēl satiktu? tongue.gif
sipps
starpcitu vel tiek rikots vel viens pedejais brauciens uz incukalnu kas velas piebiedroties dod zinu.

nu tka tus ir beidzies vairak jau si sadala es domaju nebus vajadziga. smile.gif
Shaisuke
Btw, man taads jautaajums. Kas no tiem kas bija ieradusies samaksaaja par tusu un kam?

~BN~
Aven
HE, ja tu zinaatu kas man un seven_of_zero bija jaapaarciesh shodien!
Nu, tjip, ap kaadiem 11:40 aizgaajaam brokastot, virtuvee vairs neviena.
Kad atgriezaamies istabaas izraadiijaas ka VISPAAR neviena nav!
Tur taa tava skolotaaja gribeeja muus iesleegt maajaa un nelaist aaraa kameer menti neatbrauks, jo kaa izraadaas vinjai netika samaksaats. Es saprotu kapeec netika, bet man bij baigais shoks un mees AIZSKREEJAAM!
kad tikaam liidz stacijai- naakamais vilciens peec 2h, nu ko dariit? gaajaam gar sliedeem uz naakamo pieturu(Vangazhi)...
Beidzot esmu maajaas...
T.G.
sipps
apkopojam rezultatus cik un kam ir jamaksa. ja ja nesamaksasim si bus pedeja reize kad tur bijam
Shaisuke
Man samaksaaja tikai Isa un Seven of zero.

~BN~
sipps
tatad satiekamies visi kas bija taja pasakuma otrudien "RUNCI" un sametisim mes tev to naudu. ok?

QUOTE(Shaisuke @ Dec 17 2005, 14:21)
That's right....

Izmaksas - 1,20ls ceļam
1ls par tusu.

~BN~

*

Shaisuke
Jaa, taa var izdariit.

~BN~
Jabberwock
Nuuu man neviens nekā neprasīja par naudu un es arī nezināju kam dot. Sorry.
aivvv
jup izskataas ka probleema ir bijusi tajaa ka nauda nav tikta vaakta arii es atklaaju ka man ir lats vairaak nekaa bija jaabuut
buussu otardien runcii un atdossu piennemu ka arii maariitis kikiitis un kaspis vai nu buus vai iedos man naudu

tas pie reizes vareetu buut arii tiiri labs pasaaciens runcii smile.gif
aigarius
Cikos Runcī otrdien?

Starpcitu, man tā tikai likās, vai patiešām no šī tusa nav nevienas fotogrāfijas blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.