Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otaku tuss
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Shaisuke
Fochenes i, tikai maz...

Un taa nu i sanaacis ka es esmu slima un sodien uz Runci noteikti netikshu sad.gif. Juus to naudu savaaciet pie kaada, teiksim ETM vai Inx vai vvz veel pie kaa, un ta veelaak es a to personu sarunaashu lai atdod.

~BN~
sipps
tatad sodien 19.30 tiekamies Runci.
Church
saa .. varbuut pievelshos peec darba ..
Shaisuke
Tad kas beigu beigaas notika ar to naudu. Vnk Liaana man jau prasa.

~BN~
sipps
nu mes savacamies atdevam naudu INX bet bins nepiekrita sanemt naudu tadel mes ka parasti visi esam sastopami vienviet otrudienas vakara un naudu vislapratak atdotu tiesi tev lai nesanak kautkada fignas.
aivvv
ari imani var dabuut manaa darba vietaa itin biezzi rokaa un sannemt no manis 4 ls
pils iela 14

kaa arii var sastap tai passaa runcii....
Shaisuke
Kad juus nakamreiz tiekaties Runcii?

~BN~
Seila
Cik noprotu, tad rīt (tas ir otrdien), jeb varbūt kaut ko arī jaucu. Bet nē nejaucu zinu, ka rīt mēs tiekamies viss drīzāk, ka 100%
edg
Jaa, riit ir plaanots tikties Runcii.
Aven
KAS PAR RUNCI??????????
ETM
Krogs "Runcis". Jaa, krogs, jaa tur dzer alu un piipee (un iipashi bezkauniigie eed vakarinjas). Par detaljaam intereseties ar PM paliidziibu.
sipps
un ta ka tu nesis sasniedzis pilngadibu vai vismaz neizskaties pec tada kurs to jau ir sasniedzis naksies vien tev dodies uz tejas naminu..

QUOTE(lastguru @ Jan 7 2006, 21:50)
Katru sestdienu 14.00 liidz kaadiem 20.00 vai pat veelaak ir piedaavaajums visiem kam gribaas padzert teeju un satikties ar citiem otakieshiem, naakt uz teejas namu "Jukatan", Stabu 27 (Teerbatas un Stabu ielu stuuris).
*

ReD_FoXy
QUOTE(sipps @ Jan 9 2006, 16:51)
un ta ka tu nesis sasniedzis pilngadibu vai vismaz neizskaties pec tada kurs to jau ir sasniedzis naksies vien tev dodies uz tejas naminu..
*

sip, nepuut piiliites, krogaa var seedeet arii nepilngadiigie bet nedriikst lietot alkoholu un piipeet. proti taas lietas tev nepaardod so tu to nemaz nevari dariit. Es tak pati tur esmu ar jums seedeejusi un kkaa aaraa mani tur nedzina. seedeet jau var bet jaareekjinaas ar to ka peec tam dreebes smirdees peec cigareshu duumiem. XD
sipps
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 9 2006, 14:57)
sip, nepuut piiliites, krogaa var seedeet arii nepilngadiigie bet nedriikst lietot alkoholu un piipeet. proti taas lietas tev nepaardod so tu to nemaz nevari dariit. Es tak pati tur esmu ar jums seedeejusi un kkaa aaraa mani tur nedzina. seedeet jau var bet jaareekjinaas ar to ka peec tam dreebes smirdees peec cigareshu duumiem. XD
*

ne tu nu gan es maza gudriniece nu protams ka var nak sedet un talak ko? ir tak pateikt ka RUNCIS ir tikail alternativa vieta kur cilveki nak iedzert alu( ar retiem izzemumiem teju) n ta nav ista vieta kur apspieriest jaunakas ANMIME ar citiem jaunaks paaudzes piedriem ta vieta tam nav paaredzeta, tapec tiek ieteikts dodies uz JUKATAN.
ReD_FoXy
QUOTE(sipps @ Jan 9 2006, 17:05)
ne tu nu gan es maza gudriniece nu protams ka var nak sedet un talak ko?  ir tak pateikt ka RUNCIS ir tikail alternativa vieta kur cilveki nak iedzert alu( ar retiem izzemumiem teju) n ta nav ista vieta kur apspieriest ajunakas ANMIME vai ko tamlidzigu ta vieta tam nav oaredzeta, tapec tiek ieteikts dodies uz JUKATAN.
*

okey okey... es tik saku ka tur var seedeet. XD tikai vai tur buus interesanti tas nu nav paredzams. Paarsvaraa tiem kas tur seezh darbiibas sastaav no piipeeshanas, alus dzershanas, kaarshu speeleeshanas un runaashana par tehniku vai veel kko uber labaaku XD
un jukatan arii nav paredzeets lai tur seedeetu un bljaustiitos. Ja gribas ''patuseet'' ar otakieshiem vislabaak ir sagaidiit otaku tusus, jo kaa nekaa runci apmeklee lai relakseetos vai satiktu kaadu ko vaig satikt ( piemeeram atdotu naudu par peedeejo tusu XD ) un jukatan vairaak laikam tomeer ir valdes locekljiem cik saprtu, ja vien nav atsevishkji sarunaats satikties un taapataas iedzert teeju necenshoties padariit Jukatan saimnieci sirmu.
Shaisuke
Es laikam riit piekapshu Runcii. Man Liaana vislaik prasa pa to naudu.

~BN~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.