zenofex
Nov 23 2005, 23:11
Iesākums festam labs, tikai HMC subtitri skreja pa priekšu filmai. Tas nu ir akmentiņš organizētāju dārzā - filma vai kas nu tur laikam pat pārbaudīta netika
Satiku Zuzix, Alt, Laurii, Spectre, Rags, Lija, Chibi, Kima, uc.
Ceru ka brīvdienās pūlis būs vēl lielāks
Mēs ar Spectre blakus sēdējām
Kikyou
Nov 23 2005, 23:59
Mm, jautājums: Cikos Piektdien tur viss sākās? o_ō
Seanss zinu cikos ir, bet pirms seansiem nekas nenotiek?
+Chibi+
Nov 24 2005, 01:23
Ui, bija jauki.
Man ļoti patika mūsu ar Zakji sadarbība.
Vismaz man likās, ka mēs tīri labi viena otru papildinām un viena otrai piestāvam. Visi bija tik jauki! Un jā, šoreiz mums vairāk publicitātes... Kas arī ir great.
Nākamais. Howl's Moving Castle. Es esmu... IEMĪLĒJUSIES? Kā lai apraxtu tās neparaxtāmi lieliskās emocijas, kuras šī filma izraisa? I'm in love!!! Raudāt gribas, cik skaista tā bija.
Vajadzēja vairāk seansu tieši šai animei, vajadzēja pārbaudīt subus, bet anyway... sugoi.
Un tālāk - cosplayeri 5dien varētu nākt kaut kur uz... 13:00. Jap, Ap to laiku būs labi. Teorētiski īpašo cosplay pasākumu nav, bet vienkārši tapat var pagrozīties apkārt.. XD
Un par manu, hah hah, cosplay. Robina paliek uz pirmām dienā, un tad es pāretos uz Renji, jo es taču nevaru katru gadu nākt kā Eds [ ar visām emocijām]! That is so last season!
Kenshin
Nov 24 2005, 08:48
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 24 2005, 01:23)
Nākamais. Howl's Moving Castle. Es esmu... IEMĪLĒJUSIES? Kā lai apraxtu tās neparaxtāmi lieliskās emocijas, kuras šī filma izraisa? I'm in love!!! Raudāt gribas, cik skaista tā bija.
Vajadzēja vairāk seansu tieši šai animei, vajadzēja pārbaudīt subus, bet anyway... sugoi.
piekriitu, man ar` kkaa baaaigi patiik, emoocijas weel tag` shiwereejaas apkaart^^
Iori Yagami
Nov 24 2005, 09:49
man patika darbs.
un piektdien ap 13:00 man arii patiks nevis paskatiities uz diivai iem ljautinjie, bet gan tas pats vecais, labais darbs.
Animefests rullee.
Issteniibaa es biju atvilcies veel ar dazhiem ljautinijeim uz atklaasahanas nosleegumu, redzeeju tos dazhus friikus. nemaz tik slikti ar nebija.
nu varbut bija ar ok. jo redzeju tikai pedejas 20.minutes,man gan nelikas ka nu vina bija tik super giga mega forsa ka par vinu izsakas. bet tas jau tika mans subjektivais viedoklis. varbut tas mainidies kad noskatisos visu filmu.
Spectre
Nov 24 2005, 11:29
He he he anime ir sugoi (subi subi subi ... ai nu whatever) .. vakar uzliku kachaties no KAA (staveja 3 dienas stopped processos =)
Parsteigum kārtā satiku vienu chomu no "rajona" (Piņķi) biju patīkami pārsteigts.
To
Taka hehe mecha fani pat izvēloties vietas ķinīti izrādās domā diezgan līdzīgi
(anime laikā sēdējām blakus,. bet iepriekš nebijām sarunājuši neko)
Chibi un Zakis malachi ^____^ vis bija okej =)
Gaidu piektdienu .. vakarā pēc darba arī piekāšu.
bypass
Nov 24 2005, 14:27
Nesūdzos, bija labi, tik labi, cik labi vien var būt pēc garas darbadienas.
Hmm... snkjiet, ka jums tur labi gaaja!
Nu, bet piektdien es tochna buushu!
nemaz tik slikti ar nebija.
Slikti nebija. Toties, kad ieraudzīju dažu labu indivīdu, sapratu, ka Animefest tomēr nav domāts tiem, kam iedzimtais latvieša riebīgums liedz neņirgāties par cilvēkiem sarkanos kimono un baltās parūkās.
QUOTE(GameMaster @ Nov 24 2005, 15:58)
nemaz tik slikti ar nebija.
Slikti nebija. Toties, kad ieraudzīju dažu labu indivīdu, sapratu, ka Animefest tomēr nav domāts tiem, kam iedzimtais latvieša riebīgums liedz neņirgāties par cilvēkiem sarkanos kimono un baltās parūkās.
Nu bet ja nebuutu izcili tizlu cosplayeru, tad diez vai kaadam skjistu ka paareejie ir varen labi, taa kaa iisteniibaa cilveeks sarkanajaa ?kimono? un nepieklaajiigi, smiekliigi nozheelojamajaa paruukaa dariija labu darbu.
+Chibi+
Nov 24 2005, 17:30
QUOTE(sipps @ Nov 24 2005, 11:26)
nu varbut bija ar ok. jo redzeju tikai pedejas 20.minutes,man gan nelikas ka nu vina bija tik super giga mega forsa ka par vinu izsakas. bet tas jau tika mans subjektivais viedoklis. varbut tas mainidies kad noskatisos visu filmu.
Tev nepatiks. jo tas, kas patīk man, nekad tev nepatīk. jo tu absolūti neesi pasaku cilvēks.
Tigra2
Nov 24 2005, 18:25
Es gandrīz vai nobeidzos no smiekliem ieraudzījusi ''Jiraiju''. Vislabākais kosplejs. Atšķīrās no citiem, jo tērps bija tik...tik ...
Tas kartons kā aizsargs un tā foršā parūka
.
Tas nav uzbrauciens, man tas tērps patika.
Filma bija super, vismaz man ļoti patika. Tas houls bija tik smukiņš.
Booo Hooo... Es netiku... cik gan stulbi ir slimot shaadaas reizees, cerams ka riit atnaakshu
not_alone
Nov 24 2005, 18:54
nju howl's moving castle es jau in4os redzēju,ar miegu kaujoties,bet tomēr..taga biki nožēloju,ka neaizgāju vēlreiz,jo filma bij ļoti ļoti laba ^-^
nju nekas ^-^ festā jau būs vēl viss kas laps ^-~
P.S. Tigra2,tas Houls tiešām ir smukiņš
+Chibi+
Nov 24 2005, 19:05
Tik ļoti jūtams, ka filmas autors ir Mijadzaki.. Howl tāpat kā Haku Gariem Līdzi, tikai vecāks. Kopija.
Man gan visvairāk patika viņa rižā versija, hah hah hah.
Taču Klaucifersorhowitwas Sarkstošais uguns ir mans favorīts.
Man ljoti patika....
i runaaja chibi ar zachuku labi, i Howl moving caslte.. (i'm in love too!!!)
not_alone
Nov 25 2005, 00:47
tā
nu man personīgi šodien bija mega aplauziens-->Kri sagrabinājusi naudu,aizšļūc uz kt Rīga un pēkšņi viņai paziņo,ka ar ISIC karti nekādu atlaižu nav
kā tā--nav????????
me=nikna!!
nākošreiz būtu ļoti jauki,ja būtu.mjā.
un pasakiet,lūdzu,vai tie zīmējumi jau ir izlikti?I wanna see my babies
-kumori-
Nov 25 2005, 01:05
Howl's moving castle bija super romantiska filma, vismaz man ta shkita... Beidzot kada no Miyazaki pazistamam filmam ar laimigam beigam.
Man loti patika ka Chibi un Kima runaja... Tik saskanigi... Viss bija pavisam feini... Un ta iisfilmina-iisanime ari bija loti smuka, tikai tagad atkal jau aizmirsu ka vina sauc +_+
Es gaidu, kas bus sestdien un svetdien, kad notiks viss tas lielais action
aigarius
Nov 25 2005, 01:20
QUOTE(ETM @ Nov 24 2005, 16:15)
Nu bet ja nebuutu izcili tizlu cosplayeru, tad diez vai kaadam skjistu ka paareejie ir varen labi, taa kaa iisteniibaa cilveeks sarkanajaa ?kimono? un nepieklaajiigi, smiekliigi nozheelojamajaa paruukaa dariija labu darbu.
Zlije vi, ujdu ja ot vas
Ir zināmas baumas, ka piektdien attiecīgais cilveks parādīsies nevis uz pirmo filmu bet vēlāk un arī būs nomaskējies par mietpilsoni lai nekaitinātu publiku (un arī lai nevajadzētu kostīmu valkāt apkārt pa nopietnu konferenci, kurā pirmajā dienas daļā jāpiedalās
).
mietpilsonis ir pilsonis ar mietu, miets ar pilsoni, vai varbuut mietveidiigs pilsonis?
Un vaitad uz svariigo konferenci padusee nevar pasiost 4emodaanu ar paruuku, tizlu ?kimono? un kartona plaaksniiti?
lastguru
Nov 25 2005, 01:37
Galerijaa vietu tikko uztaisiiju, luudzu izmantojiet... bet taa kaa shii ir bijusi pirmaa reize kad taisu galerijas sadalju... eeetou.... anou.... nu varbuut kaut kas nestraadaas... nav ne jausmas... ja neiet - PM man.
http://otaku.lv/gallery/thumbnails.php?album=73BTW, apsveicu Zeno at vinja vakardienas 666-to postu
aigarius
Nov 25 2005, 01:46
QUOTE(ETM @ Nov 25 2005, 00:35)
mietpilsonis ir pilsonis ar mietu, miets ar pilsoni, vai varbuut mietveidiigs pilsonis?
Kas esi tu, mirstīgais, lai strīdētos ar visuvareno
Google ?!
Runājot par fotogrāfijām - man tagad nav gluži laika, lai apstrādātu savejās (un viņas ir jāapstrādā, jo man viss ir RAW formātā), tāpēc es savas fočenes visticamāk izlikšu jau pēc festa beigām.
un kam iisti manaa jautaajumaa ir saistiiba ar tevis piedaavaato variantu saliidzinaashanai? es tikai intereseejos par konkreetaa vaarda noziimi. neuzskatiiju par iipashi lielu vajadziibu taisiit jaunu topiku, jo no manis nebuutu gabals nokritis ja man neviens nepaskaidrotu, tachu manam zemu attiistiitajam praatam ir paaraak augsta doma, kapeec jaasaliidzinaa ar kaadu vaardu kursh ir "izziists no piksta" biezhumu searchos? es tachu nekur neapgalvoju ka tu esi uzrakstiijis nepareizi. Atziistu, nepajautaaju tieshi, bet nu nevajag jau uzreiz tadu ofensiivu ar mirstiigajiem un visvarenajiem (un jaa es zinu ka arii shis posts nav nekaads puukainais).
X_Kamui
Nov 25 2005, 02:06
Lasu juusu komentaarus un aizvien vairaak gribu nošauties par to, ka es neatnaacu uz atklaašanu....
Ja nenošaušos, riit atnaakšu apmeram 15:00 tiklidz no skolas tikšu araa...
Kikyou
Nov 25 2005, 08:53
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 24 2005, 00:23)
Un tālāk - cosplayeri 5dien varētu nākt kaut kur uz... 13:00. Jap, Ap to laiku būs labi. Teorētiski īpašo cosplay pasākumu nav, bet vienkārši tapat var pagrozīties apkārt.. XD
Tie, kas kosplejo pashi sevi arii driikst naakt? <_>
Ja nee, tad es uz aatro uztaisiishu Kaiganieshu cepuriiti (no neredzamiem materiaaliem) un teikshu, ka kosplejoju Zefiiru. XD
Spectre
Nov 25 2005, 10:14
Nju, ko paldies dievam piektdiena ir klāt, vakarā ap plkst. 17:?? būšu klāt
Heh ta jau laikam līdz vakaram ceru visus visus satikt
A tagad laikam jādodas uz konferenci
visu dienu gudras runas un ūdens liešana.
AAh..
izklausaas, ka saakums anifestam ir bijis labs. Treshdien netiku, straadaaju, bet shodien gan buushu..
Skolaa tagad pat stundas, kuras ir briivas un kuraas atlauts netaa seedeet, shkiet, ka velkas..
Eeh.. veel divas taadas (2x40min) un veel 40 min starpbriidis..
Church
Nov 25 2005, 11:50
starpcitu .. nedaudz interesanti buutu no organizeetaajiem uzzinaat peec animefesta beigaam statistiku .. cik daudz cilveeku apmekleeja kopaa .. cik saliidzinoshi (visdriizaak vairaak?) bija atveershanas / nosleeguma dienaas .. kuri gabali/zhanri bija populaaraaki .. izsaku mineejumu, ka vismaz puse apmekleetaaju vareetu buut neotakieshi .. taapeec arii liekas interesanti, ko vareetu vairaak apmekleet/izveeleeties mirstiigie peec minimaalistiskajiem aprakstiem webaa / afishaas ;>
QUOTE(Church @ Nov 25 2005, 10:50)
.. taapeec arii liekas interesanti, ko vareetu vairaak apmekleet/izveeleeties mirstiigie peec minimaalistiskajiem aprakstiem webaa / afishaas ;>
minemaliem aprakstiem? nu ieteiktu palasit tev pedejo dienas izkalidi kur rakstits par animefetu raksts ka ar visas anotacijas par visam ANIME. tapatt vareja izlasit 5 minute. un katram kurs ir registrejies klase.lv atnaca aprakst diezgan plass par ANIMEFESTU un nemaz nerunajot par to ka KA NOTIKA INTERVIJAS TELEVIZIJA VESALAS DIVAS PAR FESTU KA AR INTERVIJAS RADIO. info par festu zogat bija neparasti liela un kads ir labi sagatavojies sim pasakumam
misty_moonlight
Nov 25 2005, 18:38
Aaah Howl's Moving Castle bija ljoti jauka... Pat cilveeks, kas negribiigi piekrita naakt ar mani bija apmierinaats
Bet shodien ga nevaru atrast nevienu, kas ar mani naaktu uz Hotaru no Haka
Bee laikam atkal vienai naaksies iet
Tomoko
Nov 25 2005, 20:31
man patika atklaashana, filma arii patika, tikai tuulkojums gariigi garaam tas bija kaut kas šausmiigs visu pareizo tuulkojumu izķeemo.
_D_N_X_
Nov 25 2005, 21:05
Tas nebija to 3 Ls veerts
bypass
Nov 25 2005, 21:17
Kas vēl ir redzēšanas vērts sestdien/svētdien? Kāpēc?
(Neskaitot gits)
Mobile Police Patlabor - politisks trilleris no GiTS režisora Mamoru Ošīī.
Pat ja tu ciest nevari divkājainus mečus, šis ir noskatīšanās vērts.
lielisks nedeelas nogales iesaakums!
Anime''Armitage 3'' man vispaar skita vaaja, protams skatiities vareeja, bet uz paarejam triis dalaam liels slinkums bija vilkties. vieniigais kas manpraat uz fona izceelaas bija muuzika.(patiesiibaa diezgan normaala) patieshaam labi iespaidi, iznemot vienu lietu- zakis teica ka speeles tomeer nebuushot!
(baac..) btw, chibi paardeva to abonamentu?
not_alone
Nov 25 2005, 22:53
tā Darkside Blues bija tiiik forša filma!!mhm!man patīk filmas,kur tu sāc domāt..beigas bija ļoti interesantas,bet es jau zināju,ka apmēram tā sanāks ar to beibi S..s..nu neatceros vārdu.
tas bija to 2.50 vērts
gribu vēl,bet kabata par plānu
ReD_FoXy
Nov 25 2005, 23:09
QUOTE(zenofex @ Nov 24 2005, 00:11)
Iesākums festam labs, tikai HMC subtitri skreja pa priekšu filmai. Tas nu ir akmentiņš organizētāju dārzā - filma vai kas nu tur laikam pat pārbaudīta netika
Satiku Zuzix, Alt, Laurii, Spectre, Rags, Lija, Chibi, Kima, uc.
Ceru ka brīvdienās pūlis būs vēl lielāks
Don' forget ME!!!
Saakums bij oki... Es pat tiku uz vien seeriju no kaut kaadas animes.. Negribu kljuudiities- Zuzix zin labaak to nosaukumu... Zakjis vispaar malacis!!!
Gaidam riitdienu ar nepacietiibu...
misty_moonlight
Nov 25 2005, 23:18
Aizgaaju gan viena uz Hotaru no Haka... Anime jau laba, tik taads skumjsh noskanjojums peec tam uznaaca...
Dzonis
Nov 25 2005, 23:41
Peec 2. festa izlaishanas, ierados uz sho (ar abonementu kabataa, jo skataamaa teishaam padaudz). Kaa parasti redzeeju daudzus, runaaju ar dazhiem
Un shiis dienas filmas ar tiiri ok (peedejaa pat ljoti). Riit atliek sagaidiit Shin Angyou Onshi. Manga lasiita un atziita par labu esam, tagad gribas skatiit kaa ir animeetaa variantaa.
zenofex
Nov 25 2005, 23:46
Vienīgais uz ko biju šodien, bija Hotaru no Haka - nu jā, ļoti drūms un bēdīgs gabals bija, man tik bezgalīgi žēl tā puiša... Ja es iedomājos, ka man māsa būtu tā jāzaudē...
Satiku ļoti daudz pazīstamu seju, un arī daudz jaunu, kā piemēram Red Foxy, kuru es pirms tam vispār nepazinu, JA?
Kosplejs sita augstu vilni, un safotografēts tāpēc ir ļoti daudz dažādu bilžu, dažas no tām ir.. hm... man šķiet ka dažas būs jācenzē
Turklāt Yume man apsolīja ka RĪTĀ viņa kosplejos! Tas ir vareni! Go, Yume!
Nu jā un arī manu tērpu rītā arī redzēsiet, es būšu vēl trakāks zinātnieks nekā šodien. Nu ja.
I'm out, loving all ya an stuff.
mmm... atpakaļ no animefesta. Visumā diena bija izdevusies loti jauka, satiku daudz cilvēkus =)
Pēc pirmajām 5 minūtēm klausīšanās tulkojumā, sapratu ka tulkojums ir ļooti draņķīgs un ka daudz labāk ir lasīt krievu subtitrus.
Pirms Darkside Blues seansa čibi neveiksmīgi mēģināja pateikt kādu runu.
Vislabāk patika Grave of the Fireflies... Ļoti skaista, jauka, aizkustinoša un smaga drāma. Beigās vispār tāds čau!
Ir sapirkts arī visāds anime stuff, vienīgais ka ar to izvēli bija tā pašvaki - ranma manga, dvd, animegid žurnāls un animefest piespraudīte (kuru es jau paspēju pazaudēt). Rīt solīja plakātus atvest.
Kosplejs likās tāds nekāds, vismaz cilvēku kas kosplejoja bija salīdzinoši maz ar iepriekšējo reizi (varbūt pie vainas aukstais laiks). Red_foxy cosplejs atgādināja kautko no h-games, loliem XDD. Pirmo reizi redzēju cospleju ar tām koka čībām, izskatījās ka staigāšana nebija diezko ērta ^^ Jā, un Naruto arī bija, vispār jau neslikti.
Gaidu ar nepacietību rītdienu, un galvenais svētdienu - skatījos GITS reklāmu un tāda siekala notecēja... ^^
Forgotten*Memory
Nov 26 2005, 00:01
*Memo pirmo reizi Animefestā, bet pirmā laikam tā atmiņā vispaliekošākā*
Šodien paspēju tikt tikai uz Hotaru no Haka, bet domāju, ka bija vērts aiziet. Anime skumīga likās, dažus cilvēkus pat līdz asarām noveda un laikam jau lielāko daļu cilvēku atstāja ar tādu skumīgu noskaņojumu (Vismaz uz 10 min.), bet patika.
Un Protams cosplay - cik nu paspēju ieraudzīt, tērpi bija sugoi! :] Cilvēki pacentušies bija, tas nu bija redzams. No dažiem pat acis "atraut" nevarēja.
Arī pazīstamus cilvēkus saskatīju lielajā barā.
Vēl rītdien būs iespēja visu papētīt, bet tikai jau dienas gaismā...
chibi runa bija super... vinja glaaba zachuka aadu
patika man viss...
cosplay bija bet njemot veeraa faktu ka araa nav silts
pa aaru neviens cosplejaa neskraidiija...
riit buus vairaak.. sodien veel daudzi nebija...
Summēju par pirmajām divām dienām
Atklāšana bija ok. Vienīgi likās ka chibi un zakuks ar to runu steidzas
Howls Moving Castle - godīgi sakot daudz labāk nekā biju gaidījis. Pirms tam biju redzējis pāris reklāmas, bet galu galā izrādījās ka ir vēl labāk
Šodien, piektdien...
Darkside - žēl paziņu kas šodien atnāca tieši uz šo gabalu... Pilnīgi garām
Priekš manis šī anime drošvien paliks atmiņā kā ši animefesta "Vindārija"
Armitage 3 - lūk šis bija ļoti skatāms galabs. Tiesa man kā kiberpanka cienītājam protams nedaudz vairāk drošvien patika, bet nu tomēr
Armitage savā kostīmiņā, kaut arī old school stilā, bet nu ļoti kawaii
Grave of Fireflies - mjā, drāma kura man nepatika, taču tikai tādēļ ka nebiju noskaņojies ko šādu skatīties. Taču visumā smags, bet labs gabals...
Par pārējo daudz nevaru teikt, jo tā kā man ir abonements, eju uz visiem seansiem. Un kā parasti pauzes ir tik niecīgas ka nepaspēj pat ar visiem sasveicināties
boo all, me out
QUOTE(zenofex @ Nov 25 2005, 22:46)
....
Turklāt Yume man apsolīja ka RĪTĀ viņa kosplejos! Tas ir vareni! Go, Yume!
....
hehe, es rīt vēl līdz mājām tikšu sākumā. Plus, šodien ieejot tiimari sapratu ka ja nopirkšu sev spārnus man līdz algai, kas ir 10.decembrī ir garantēta staigāšana pa draugiem un noēšana viņu pārtikai.
So meklēšu kautko ko var nokospeiot ar to kas jau ir. ^^
Kam ir piedāvājumi.
Kikyou
Nov 26 2005, 00:53
Hii hii... es peec Darkside aizlaviijos prom pie braalja uz darba. Izdomaaju, ka neko vairaak negribeeshu skatiities. XD
Darkside bij ok... Tikai zefiirs tam, kas saprata kaa pie velna tur tas viss bedzaas.
P.S. JURCHIX, KUR TU BIJI? X_X
P.P.S. Uz cikiem riit cilveeki naak? :3 (Mekleejiet cilveeku ar gaishas kraasas biezo jaku un sarkaniem matiem; ja atrodiet, prasiet zefiirus! XD)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.