Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iespaidi par Animefest 3
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
Kima
QUOTE(alt @ Nov 26 2005, 00:03)
chibi runa bija super... vinja glaaba zachuka aadu tongue.gif

*

o, jaaa, par shito Chibi atsevishkjts paldies....bet patiesham, tikai es varu 5 min pirms izieshanas uz skatuves iespruust (smagi) tualetes telpaa, jo durvis iespruuda, kleita iespruuda pashas raaveejsleedzii, liidz ar ko tas tika sapleest...un kleita nebija velkama dry.gif nu...jaa...
Buutiibaa nebija man lemts tai runaa piedaliities....taas bija Chibi daargaas 5 slavas minuuutes...kuras nedriixteeja daliit...
Taa nu man naacaas staigaat skolnieces teerpaa (esmu pieradusi skatiities spogulioi un atziit ka man ir mini svaarki, un tas ir + jo shkjiet nemaz tik slikti neizskatiijos happy.gif )...bet komentaarii....no viirieshu dzimuma paarstaavjiem...nu jaa happy.gif Skolnieces patiik visiem!!!

mazaak hentai vajag skatiities wink.gif

Jaaa, un atklaashanas Howl bija kolosaals...tas kaa Mijadzaki paraadija depresiiju un bailes, bija mani miiljaakie gabali....un tad tas teikums "Sofi neej prom, no tavas rokas mees pat uudeni izcietaam"....uf....es biju staraaa....
Rags
Jautājums - vai ir vērts rīt ierasties jau ap 13.00, vai tur kāds būs vispār?
Gribas tomēr arī parunāties ar sen neredzētiem otakiešiem, taču starp seansiem nesanāk unsure.gif
Shoune
Jap buss =D, Es busu, lastguru, One Winget Angel, un vel dazi(it ka) =D
Kikyou
QUOTE(Rags @ Nov 26 2005, 00:17)
Gribas tomēr arī parunāties ar sen neredzētiem otakiešiem, taču starp seansiem nesanāk :unsure:
*

Ok, meegjinaashu tikt uz to laiku. :3
Visdriizaak jau ka buushu, bet vienmeer jau viss var mainiities.
Isabel Carmin fon Edelhain
Uz atklāsanu biju. Labs pasāciens un Howls moving castle bija fantastiska anime. Vienīgi tulkojums austiņās bija drausmīgs (kā vienmēr). Labi ka krieviski lasīt māku, lai gan vietam nebija viss iztulkots, bet tas pat netraucēja.
Ja rīt sanāks piekāpšu paskatīties kas tur darās. Un ja atradīšu ko meklēju svetdien būšu black kitsune.
+Chibi+
QUOTE(Ayumi @ Nov 25 2005, 22:44)
btw, chibi paardeva to abonamentu? biggrin.gif
*

nē, vel ne. pieakies. cenas krīt... wink.gif

QUOTE(JurCHiX @ Nov 25 2005, 23:53)

Pirms Darkside Blues seansa čibi neveiksmīgi mēģināja pateikt kādu runu.

*

neveixmīgi pateikt runu? Man nebija jāsaka runa. Man bija ar jums jāpapļapā, jo es pazaudēju usagi-chan, ko es arī izdarīju. dry.gif Runa bija atklāšanā.

So, ja jau manas "runas" ir neveixmīgas, es piedāvāju Jurčikam pārņemt stafeti un parādīt augstāko klasi! laugh.gif Un kospleja augstāko klasi arī! Lai nebūtu "tāds nekāds". wink.gif
X_Kamui
QUOTE(Rags @ Nov 26 2005, 00:17)
Gribas tomēr arī parunāties ar sen neredzētiem otakiešiem, taču starp seansiem nesanāk

Es buušu ^^

Un par festu...
Man baigi patika Armitage, XDDD superiiga anime....Nevaru vien sagaidiit Armitage III: Dubult matrica...
vajaga kaadu fanartu, kamer nava ko dariit, uzskiceet^^
Darkside - otro reizi skatos un slikti saprotu kas tajaa animee vispar par lietu, bet nu lab...
Un Grave of Fireflies... ehh nepatik man drammas... sad.gif
Ayumi
buushu riit, kautkur ap 14. plkst. un jau catgirl teerpinjaaa ( tongue.gif )
ceru ka riit buus arii kautkaadas citas aktivitaates iznemot ziimeshanas konkursu( ja nemaldos vinsh notika riit, ja?) ceru arii ka buus vairaak otakieshu. (ja paskataas uz postiem, neskaubos)
nē, vel ne. pieakies. cenas krīt... 

baidos, ka nevareeshu viss no tevis iegaadaaties to abonamentu. (ja vien, pa 5 ls vari iedot.LoL!)
protams, pateicu jau ka shodien jautri gaja. aizmirsu piemineet faktu ka kikumi gandriiz nogaleeja Naruto kosplejotaaju ( no anime.lv) nezinu kas notika, bet trepes aiz vinjas gaazaas (taas kas bija pie lielaas zales) un ja muusu naruto nebuutu palecis malaa, buutu saape.... sleep.gif
un chibi atkal laikam tika pamaniita ar teikumu ''Es jums laikam jau esmu apnikusi, ar saviem abonamentiem....'' un zakis, kursh velk chibi prom. Lol! tas viss bija vnk super! aplausi veidotaajiem. ^^
Hikaru
Filmas vakar visas bija ok pluss/mīnuss, mīnuss, mīnuss. Armitage bija visinteresantāka.
Cospleyerus daudz neredzēju un kārtīgi apskatīt nevarēju, jo bija jāiet uz seansiem. Bet tos, kurus redzēju, bija ļoti labi uztaisījuši tērpus. smile.gif
Un dabūju 12 super kalendārīšus (ko abonementiem dod), no kuriem 5 ir ar FF7:AC attēliem. Sugoi. tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(Hikaru @ Nov 26 2005, 10:56)
Sugoi. tongue.gif
*

var pamanīt, ka šonedēļ kāds pārāk daudz laika pavadijis ar mani un Liju. laugh.gif

a runājot par cosplay - man ļoti patika alt "alternative chars". būtībā, viņa cosplayoja sevi. XD un sanāca sugoi! happy.gif
Hikaru
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 10:02)
Sugoi. tongue.gif
*

var pamanīt, ka šonedēļ kāds pārāk daudz laika pavadijis ar mani un Liju. laugh.gif
*

Pārāk daudz? vait tad var būt pārāk daudz. biggrin.gif Es tikai zinu, ka šonedēļ pārāk daudz laika esmu pavadījis pie kameras. laugh.gif
Taka
Kolosāls pasākums, ja būtu laiks, es droši vien stundām staigātu un skatītos kā tauta darbojas. Vienkārši patīkami redzēt ieinteresētus cilvēkus, kuri jautri pavada laiku biggrin.gif Super!
Vēl mani intriģē fakts, ka mūsu foruma dižgari šo pasākumu cītīgi ignorē...
+Chibi+
QUOTE(Forgotten*Memory @ Nov 26 2005, 00:01)

Šodien paspēju tikt tikai uz Hotaru no Haka, bet domāju, ka bija vērts aiziet. Anime skumīga likās, dažus cilvēkus pat līdz asarām noveda un laikam jau lielāko daļu cilvēku atstāja ar tādu skumīgu noskaņojumu (Vismaz uz 10 min.), bet patika.
*

ta jau es nebiju vienīgā, kas "salūza" pēc tās filmas..

QUOTE(Kikyou @ Nov 26 2005, 00:53)
Hii hii... es peec Darkside aizlaviijos prom pie braalja uz darba. Izdomaaju, ka neko vairaak negribeeshu skatiities. XD

*

HOW COULD YOU??? UN NEBRĪDINĀJI!!! ES TEV VISUR IZMEKLĒJOS, PAT SKAĻI ZĀLĒ SAUCU!!!!

QUOTE(Hikaru @ Nov 26 2005, 11:10)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 10:02)
Sugoi. tongue.gif
*

*

Pārāk daudz? vait tad var būt pārāk daudz. biggrin.gif Es tikai zinu, ka šonedēļ pārāk daudz laika esmu pavadījis pie kameras. laugh.gif
*

tavas 15minūtes slavas, Jaša. happy.gif
Taka
edg, Tu diemžēl jau esi nokavējis "naglu" - Howl's Moving Castle sad.gif
Ja Tev aprunāties ar kādu "dzīvajā" nešķiet interesanti un neviena filma arī neinteresē, nu tad nezinu... unsure.gif
edg
QUOTE(Taka @ Nov 26 2005, 10:31)
edg, Tu diemžēl jau esi nokavējis "naglu" - Howl's Moving Castle sad.gif
Ja Tev aprunāties ar kādu "dzīvajā" nešķiet interesanti un neviena filma arī neinteresē, nu tad nezinu... unsure.gif
*

Es jau savu postu izdzeesu... Pienjemsim, ka edg neko nav rakstiijis un vienkaarshi turpina ignoreet animefest.

P.S. Man shkjiet intereranti aprunaaties ar kaadu dziivajaa, tomeer tas ir paardesmit sekunzhu jautaajums liidz man apniks. Filmas arii ir labas, tomeer nav veerts maksaat to naudu (jaa, jaa, iebilstiet vien...).
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 10:20)
HOW COULD YOU??? UN NEBRĪDINĀJI!!! ES TEV VISUR IZMEKLĒJOS, PAT SKAĻI ZĀLĒ SAUCU!!!!
*

Velns, mission failed. <_>
ShinChan
QUOTE(Taka @ Nov 26 2005, 10:12)
*

Pieņemot, ka arī es iekļaujos šajā kategorijā, atbildēšu, ka ne jau aiz brīva prāta neapmeklēju festu, diemžēl, ir lietas, kas pašlaik ierobežo manu rīcības brīvību. Ceru, ka uz 4 būšu pilnā kaujas gatavībā
Tigra2
QUOTE(Taka @ Nov 26 2005, 10:12)

Mani tas gan neitriģē, šeit ir brīva valsts un katram ir tiesības ne iet, ja šīs filmas jau ir redzētas.
Vispār tas Darksaids bija kautkas mjā... totāli ne manā gaumē. Bet Grave of the fireflies ļoti skumja. Patika, laba filma. Tikai vakar rādijās tādi sapņi, tādi sapņi...
iedomājieties aigariusa domāšanas veidu sajauktu ar milzonīgiem jāņtārpiņiem, kuriem ir Darksaida galva un kurš cenšas atjaunināt aigariusu ar hentaiiskiem paņēmieniem biggrin.gif

Vajadzēja ticēt foxy un netuvoties, laikam man tas pielipa no aigariusa.

P.S.Aigarius,neavainojies par maniem perversajiem sapņiem, es neesmu vainīga, ka man tādi rādās.
Sushi
Nu jaa... Man gan draamas patiik. Un ''Hotaru no haka'' bija ljoti skaista filma. Ja man nebuutu tik stipri nervi, buutu apraudaajusies laugh.gif
Un.. bija jauki redzeet tik daudz otakieshus ''dziivajaa''. smile.gif Pamaniiju labus un forshus kosplejus... Un KKJ kosplejs nemaz nebija tik slikts!
Tomoko!!! Kapee neteici, ka iesi uz sho filmu??? A?

Aaa... aizmirsu piebilst- Ziimeejumi! Nu jaa... LJOOOTI skaisti ziimeejumi! Nezinu, bet man jau shausmiigi patikaas!
Lai gan Shatako bija uzrakstiita kaa Shataka, bet nu tik un taa bija smuki! happy.gif
EndlessReality
QUOTE(zenofex @ Nov 25 2005, 23:46)
Nu jā un arī manu tērpu rītā arī redzēsiet, es būšu vēl trakāks zinātnieks nekā šodien. Nu ja.
*

Tu gadījumā nebiji tas tips kurš visu filmēja?
Kikyou
Otraa diena, jau atkal visagraak esmu atpakalj.

Shodien ar viss bija forshi. Saakumaa domaaju, ka uz Hellsingu ar neieshu, a vo kaa aizgaaju. XD Tikai laikam, tad, kad atgrieziishos maajaas, buus jaanovelk un jaanoskataas ar anglju subtitriem. Taa kaa tulkojums austinjaas kliboja Hellsingaa, man liekaas vispaar nekad tik daudz nav klibojis. x_x

Par ko runaajot, tajaa pirmajaa filmaa ko shodien raadiija (kaa nu vinja saucaas... =.=) baigi labi bija ierunaats austinjaas.

Riit fanarti! Yaaay! ^O^

Hmm kas veel... O jaa. Lielaako dalju cilveeku atshifreeju, iznjemot, jau no tiem pashiem 13:00, kad atnaacu, nevareeju saprast, kas tas par dzheku ar zobenu, kas baigi grab tad, kad staigaa apkaart. Tas ar otakietis?
Aven
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Es ar beidzot biju.. daudzus cilveekus iepazinu-Zenofex,za4peedinja,fanta,kenshin un veel citus. Riit arii atnaakshu Zenofex gribeeja redzeet manu artu protams nav perfekts bet tomeer.. Paldies festa riikotaajiem par shiem burviigajiem mirkljiem kurus ieguustam festa laikaa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nuin
BEidzot noskatījos HEllsing uz lielā ekrāna mmmmmmmmmmmm.

Kikyou: Ja tu domā tas džeks kam bija millzīgais zobens un viņam blakus stāvēja Ashitaka (ES), tad tas ir otakietis Janus ar piegrieztu netu.
Kikyou
Nez. x_x Aa un Nuin man liekaas ar neatshifreeju.

Atceros tikai to, ka ap kaadiem vieniem seezhu un ziimeeju, un ik peec 2 minuuteem, paiet kaads iiss, graboshs cilveeks garaam. XD

Un lai nebuutu galiigi offtopic; uz cikiem riit tauta naak? XD
anti
es nāku uz kādiem 18:00. uz Millenium Actress (vienīgā anime, uz kuru vispār festā eju :).
biļete jau ar tomēr vēl jānopērk.
Rudoru-san
QUOTE(Kikyou @ Nov 26 2005, 21:01)
Atceros tikai to, ka ap kaadiem vieniem seezhu un ziimeeju, un ik peec 2 minuuteem, paiet kaads iiss, graboshs cilveeks garaam. XD
*

Grabošs cilvēks? Ar krustu, ja? Tas bija Ginji. laugh.gif

Viss jau bija baigi forši! smile.gif Anime uz lielā ekrāna, mmmmm...
No cosplayiem vislabāk patika Renji (tā frizūra bija ok) un Aigariusa cosplays ar balto parūku... biggrin.gif Tur pie ieejas notiekošie sword-fighti arī bija cool happy.gif
Hmmm, rīt laikam būšu Byakuya, tā ka lai būtu vairāk Bleach cosplayu un zobenu, got it?
P.S. Tie AMV labi piesaista uzmanību Anime stendam, rīt būs jānopērk kāds plakāts.
P.P.S. If somebody would like to kill me, get your own sword! laugh.gif rolleyes.gif
Kikyou
Aha, man liekaas krusts arii bija. XD

Un kad pie ieejas notika swordfighti? ;_;
Rudoru-san
Bija ar boofotajiem ieročiem, ko Shaisuke mums bija sarūpējusi... laugh.gif
Hellsinga sēriju laikā.
Rīt jau arī varētu būt, kkāds džeks no administrācijas mums aizrādīja, but who cares... kamēr vien tas notiek "nemanāmi" happy.gif
Aven
Tas dzhekinsh no administraacijas mani rittiigi biedeeja...brr..vinsh taads diivains..
Rudoru-san
QUOTE(Aven @ Nov 26 2005, 23:09)
Tas dzhekinsh no administraacijas mani rittiigi biedeeja...brr..vinsh taads diivains..
*

Njā, bet man nelikās, ka viņš kaut ko tik svarīgu mums varētu aizliegt... Starpcitu, Aven, mēs festā tikāmies? rolleyes.gif
Es ar nepacietību gaidu rītdienu, should be fun. Weblapā bija rakstīts, ka viena grupa uzstāsies, is that true?
Aven
QUOTE(Rudoru-san @ Nov 26 2005, 22:14)
QUOTE(Aven @ Nov 26 2005, 23:09)
*

Njā, bet man nelikās, ka viņš kaut ko tik svarīgu mums varētu aizliegt... Starpcitu, Aven, mēs festā tikāmies? rolleyes.gif
Es ar nepacietību gaidu rītdienu, should be fun. Weblapā bija rakstīts, ka viena grupa uzstāsies, is that true?
*

Nu nezinu biju atnaacis hellsing laikaa un aizgaaju kammer veel nebija filma beigusies..es kopaa ar zenofex'u biju cosplay'oju pats sevi biggrin.gif biju vienk dzhemperii un viss, mosh riit atnaakshu naruto teerpaa,bet tas nebuus pilnigi pageigts tikai bandana un maska... sad.gif
+Chibi+
es ceru, ka man rīt vēl būs mati. jo es tikko STUNDU mazgāju ārā tās visas želejas, kas tur bija, un bail paliek domājot, ka rīt tas viss atkārtosies. Bet man ļoti patika, kā jūs man tos spike'us sataisījāt. happy.gif Liels paldies!
Uuuu, un es loti iefanoju par Renji-būšanu. happy.gif Man ir tik sugoi zobens! happy.gif Trjapočka gan ir tā kā ir.. Rīt ceru uz google'ām. happy.gif

Un jā. Par programmu. Pirmā filma, kuras nosaukumu es neatceros un nekad neatcerēšos, mnai patīkami pārsteidza ar krāsām. Un bishouneniem, mwah hah hah. Meitenei bija lielisks tērps. woah. Kādam vajadzētu cosplayot.

Ah. Hellsing. Roar. Perfect. Just perfect.

Armitrage šoreiz man kaut kā īpaši neaizrāva.. Un no pēdējās filmas aizlavījos mazgāt matus. Pa ceļam gan rihtīgi sastrīdējos ar administrāciju, heh heh, bet man jau tik viegli aizkaitināt... rolleyes.gif

Rīt tie, kam ir abonimenti nāk 11.45! Pārējie tad 13.30. happy.gif Vai kā vēlaties. happy.gif
Aven
a kas , abonementiem ir special features???? es atnaakshu ap kaadiem 14:00 mosh veeleaak mosh agraak, ai shodien bij vienk kolosaala diena, zheel fotika nebij vajadzeeja safo4eet tos labos mirkljus kurus pavadiiju festaa.. rolleyes.gif rolleyes.gif
Rudoru-san
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 27 2005, 00:14)
Rīt ceru uz google'ām. happy.gif
*

Būs, būs, reku:
image
Derēs? laugh.gif
Ha, rīt piesakos palīdzēt frizūras veidošanā... rolleyes.gif
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 23:14)
Un bishouneniem
*

Mjaa... Tas dzheks, kuru filmas saakumaa novaaca bija kawaii. =/
Aa un veel par Helsingu... Jaadabuu OST! ^O^
+Chibi+
QUOTE(Rudoru-san @ Nov 27 2005, 00:37)
*

Būs, būs, reku:
image
Derēs? laugh.gif
*

Yup, yup, looks perfect! happy.gif Un - jo vairāk cilvēku, jo labāk! happy.gif

QUOTE(Kikyou @ Nov 27 2005, 00:41)
Un bishouneniem
*

*

OMG. Gluži manas domas! Abas. Tev extra sense, vai arī es manas domas tik viegli atminamas?

P.S. Ja tu gribi uz kādu filmu tikt, mēģini pieteikties uz manu abonimentu, es cilvēkus tāpat laižu cauri. happy.gif

General P.S. LIECIET IEKŠĀ BILDES!
Aven
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 23:47)
QUOTE(Rudoru-san @ Nov 27 2005, 00:37)
*

Būs, būs, reku:
image
Derēs? laugh.gif
*

Yup, yup, looks perfect! happy.gif Un - jo vairāk cilvēku, jo labāk! happy.gif

QUOTE(Kikyou @ Nov 27 2005, 00:41)
Un bishouneniem
*

*

OMG. Gluži manas domas! Abas. Tev extra sense, vai arī es manas domas tik viegli atminamas?

P.S. Ja tu gribi uz kādu filmu tikt, mēģini pieteikties uz manu abonimentu, es cilvēkus tāpat laižu cauri. happy.gif

General P.S. LIECIET IEKŠĀ BILDES!
*

Mo6 mani ielaidiisi riit uz kaadu filmu bezmaksas? laugh.gif man tagad kautkaa ar naudu bik pa 6vaku.. biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Aven @ Nov 27 2005, 00:53)

Mo6 mani ielaidiisi riit uz kaadu filmu bezmaksas? laugh.gif man tagad kautkaa ar naudu bik pa 6vaku.. biggrin.gif
*

es tevi īsti nepazīstu, un ņemot vērā, ka viss, ko es dau, balstās uz equivalent trade, tad, ja tu vēlies tikt iekšā, tad ko tu man dosi pretī? rolleyes.gif
Aven
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 23:56)
es tevi īsti nepazīstu, un ņemot vērā, ka viss, ko es dau, balstās uz equivalent trade, tad, ja tu vēlies tikt iekšā, tad ko tu man dosi pretī?  rolleyes.gif
*

nu lab es vispaar necereeju katu atbildeesi un necereeju ka tik6u uz filmu bet ko lai dod pretim?? hm... es pat nezin... nu ja nee tad nee
Sushi
Normaali!
Jaa, bet man patika skatiities taas juusu zobenu ciinjas. Gaaja riktiigi valjaa!!! biggrin.gif
ShinChan
Bildes no pasākuma gan jūs lēni dzemdējat glare.gif
X_Kamui
Mde... no festa atgriezos 21:15..............jus gribat man pajautaat, kapec manis nebija uz pedeja seansa... hmm... man paarspraaga galva un mani aizveda mediki uz majaam...
joks un pietam nav smiekliigs, aniway man ļoti gribeejaas majaas un es aizlaidos =ъ

Nu ko, ka vienmeer man patika armitage, kaut gan vakardienas serials man vairaak patika^^ bet nu lab.... tik un taa armitage rulzz

Taa pirma anime - Shin Angyo Onshi nu taa ne iipaši patika, sižetu nesapratu wink.gif

Hellsing baigi patika ><, aaa un tie izteicieni tip "Хрен с большой горы..." nirdziigi izklausaas....
Ayumi
man ir jautaajums. Vai kaads riit buus anime festaa jau ap 13.00 plkst?
plaani mainiijushies, piespeejams me buus Devil ....(random ofcorse!)
njaa, shodien neiznaaca tikt. (such damn!) aciim redzot, chibi kosplejs bija sugoi. es jau taa domaaju (un varu iedomaaties, kaa chibi izskatiijaas) ceru topashu redzeet arii riit!( un reaali! biggrin.gif) man jaatiek!!!

btw, tiesa ka kaads barinsh digimonus kosplejoja?
X_Kamui
QUOTE(Ayumi @ Nov 27 2005, 00:23)

Ja 2 to4 bija ,]...

Es buušu jau ap 11:30 vai agraak wink.gif
jurc
šodien cosplay bija daudz labāks un vairāk nekā vakar.. patīkami.
No seansiem vislabāk patika Spoku Mednieks... Skaistiii.. Pēdējais seans gan nu so so... bija baigi jāseko līdzi, bet nu tas ir saprotams, jo režisors ir tas pats kas GITS.

BTW, ja kāds no jums nopirka Chobits plakātu lai atzīstās, varbūt kautko varētu sarunāt... Kautkā ātri izpirka... :/
X_Kamui
QUOTE(JurCHiX @ Nov 27 2005, 00:29)
BTW, ja kāds no jums nopirka Chobits plakātu lai atzīstās, varbūt kautko varētu sarunāt... Kautkā ātri izpirka... :/

XDDDD tur bija Chobits plakaats.... noooooo un es to nenopirku....
chobits tomer clamp anime skaitaas hihi tongue.gif
Kikyou
QUOTE(Ayumi @ Nov 27 2005, 00:23)
*

Bija triis cilveeki - visi triis 4. sezonu kosplejoja. XD Izumi, Takuya un Kouji kosplejus redzeeju. :3

Anyway, es naakshu uz 13:30. Vakar veselu stundu gaidiit galiigi nebija jautri... <_>

Un... SHODIEN NOTEIKTI JAADABUU KAADS PLAKAATS! ^O^ Jaacer, ka veel kaut kas buus palicis paari. ^_^

Veel, laikam Hellsingu shodien iznaaks izlaist... beidzaas pusseptinjos, bet es jau septinjos prom braucu. >.< Baigaa skrieshana sanaaks, pie tam, man liekaas fanarti iet Hellsinga laikaa, uz ko es ar gribu aiziet. :3 Mja.
+Chibi+
Fanarti ir pirms Hellsinga. happy.gif vari iet bez,nezin, peadeajas serijas?
Blackout
bleh. netiku nekur! cerams vismaz uz nosleegumu tikshu - -''
es taa gribeeju uz Armitage III: Dual Matrix... >_> dry.gif
Church
QUOTE(reniesta @ Nov 27 2005, 10:27)
es taa gribeeju uz Armitage III: Dual Matrix... >_> dry.gif
*

tavaa riiciibaa ir kinoteaatris "Internets" ar p2p vakara seansiem ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.