Nu ko, pasaka beigusies. Esmu mājās un man jāsastopas ar rūgto relaitāti, t.i. dzīvi (t.i. kaudzi darba un referātu). Bet pasaka bija skaistu, un bija tā laikam ko es tam veltīju, vērta.
Gribētu izteikt pateicību Kimai par to, ka viņa deva man iespēju vadīt festivālu (jo es viņai piestāvēju pēc auguma
), tā bija fantastiska pieredze, un milzīga jautrība.
Jāatzīst, ka man šis festivāls bija vislabākais, jautrība sita augstu vilni, pat tajā nelaimīgā Hellsinga seansā (priecājieties, ka tomēr parādīja visu, jo mani no sākuma nobiedēja, ka pēdējo sēriju vispār nogriezīs, bet laikam viņi nesabļāva operatoru
).
Priex, ka šoreiz iepazinu daudzus jaunus cilvēkus, iemācījos runāt radio un tiešajā ēterā, heh.
Un cosplay! Yay! Man pašai tik traki patīk cosplayot, heh heh, tādēļ man pat nekrata, ka man kaut kas nav kārtībā ar tērpu/matiem, jo it's all about the attitude [kura man laikam mūžīgi būs Eda]. Taču citiem cilvēciņiem coaply bija tik sugoi!!! Ļoti pārdomāti, tauta, respect! Būtu man teikšana, apbalvotu vai katru otro!
OMG, es laikam aizrāvos. Eh. Ieaspaidu daudz, LJ nestrādā [kur es varētu izkratīt sirdi], so.. gomen.. XD
Viena vārdā, ko es tikko te patiecu par festivālu: SUGOI!
QUOTE(Nuin @ Nov 27 2005, 22:38)
P.S +chibi+ tu nemaz neesi tik maza kā es tevi biju iztēlojies.^^
VISI DZIRDĒJA???? I'M NOT SMALL!
Haw haw. XD