Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iespaidi par Animefest 3
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
ETM
.....un dazhos gadiijumos "lielo ekraanu" 17" izmeeraa, totoes ar labu kvaliaati un normaaliem subiem (ja nenoslinko).
Blackout
QUOTE(Church @ Nov 27 2005, 10:39)
QUOTE(reniesta @ Nov 27 2005, 10:27)
es taa gribeeju uz Armitage III: Dual Matrix... >_> dry.gif
*

tavaa riiciibaa ir kinoteaatris "Internets" ar p2p vakara seansiem ;>
*

nu jaa... man jau kaadas 2 ned. staav Millennium Actress. veel nevaru noskatiities XD televizors ir... dvd ir.... >_> cd-rw ir.... >_> a ierakstiit gan slinkums >_>
nu taas varbuut manas probleemas. bet animefestaa tach jautraak... Oo
-kumori-
Nju es vakar paspeju uz vienu feinu filminu aizskriet- "Spoku pavelnieks." Filma bija loti smuka, man patika dabas skati, kaujas ainas... Patiesiba, viss bija pavisam forshi... Es izbaudiju savu pusotru stundu sapnoshanas. Tikai ta, ar ko Čunjan cinijas, izskatijas, ka no RO izlekusi... Vismaz man ta shkita...
EndlessReality
Starp citu, kas tie bija par tipiem kas kinoteātra durvju priekšā rīkoja zobencīņas? Viņiem labi sanāca!
Sushi
Tipiem? Hehe.. tu laikam runaa par otakieshiem...
Starp citu, jaa... labi sanaaca! biggrin.gif
Un filma ''Mangchi'' taada beernishkjiiga. Ja nebuutu japaaniski un anime stilaa, nodomaatu, ka Disneja filma...
Bet tik traki jaw nemaz nebija,... Smiekliigi briizji bija.
Bet tagad! Jaagaida Ghost in the shell.
Kikyou
QUOTE(MIMI @ Nov 27 2005, 13:19)
Tikai ta, ar ko Čunjan cinijas, izskatijas, ka no RO izlekusi... Vismaz man ta shkita...
*

Pfuu, paldies dievam es nebiju vienīgā, kam tā likās. XD Nu tieši tā kā female assassin, tikai ar šalli!

Anyway! Esmu mājās! (To var jau pateikt pēc garumzīmēm, hee hee.)

Fests bija teh hax. XD
Par iepriekšējām dienām jau te esmu saspamojusi, tāpēc par šodienu...
Hammerboy visu neredzēju, (ak, neraža... rolleyes.gif ) jo aizskrēju uz fanartiem. Ļooooti liels paldies otakiešiem, kas bļaustījās "ganbare" un tādā stilā. happy.gif Uzreiz bija vēlvairāk stimuls zīmēt.

Nu ko. Baka Kikyou-chan dabūja 3. vietu. Go me! ^O^ *rūpīgi pielīmē festa plakātu pie istabas sienas*

Ou jāa... pirms es aizmirstu. Mans fanarts bija no SnS, un man bija tāds "D'OH!", jo neviens, kas prasīja no kurienes tas fanarts, to animi nezināja. Tagad es to labošu, bwa-ha-ha-ha... >:B CLICK HERE. <- Torentu linki tiek regulāri pielikti klāt.
Nuin
Fests iznāca godam ti žēl ka bija tāds riebīgs laiks, varētu paplosīties pa āru.

Vēl kautkāds prikols ar to Hellsing seansu. Gandrīz veselu stundu nācās torčīt, bet vismaz bija jautri.^^

Šķiet, ka mani vairāk uzmanību pievērš nevis cospleyojot, bet kad esmu uzvilcis t- kreklu ar slayers.

P.S +chibi+ tu nemaz neesi tik maza kā es tevi biju iztēlojies.^^
Winry
Nu tā vakar biju uz Spoku Pavelnieku....nu man likās tāds šķidrs...bet nu varbūt tāds garīgais man bija...nezinu man ne īpaši!
Bet nu šodien biju uz Tūkstošgades Aktrisi...nu tikai viens vārds - Sugoi!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif ....jo tas bija superīgs gabals man baigi patika....šodien satiku Miesnieku,Pinsakuru,Kagomi,Ayumu,Yumi(u.c...visus neatceros ar savu veco galvu biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif )
+Chibi+

Nu ko, pasaka beigusies. Esmu mājās un man jāsastopas ar rūgto relaitāti, t.i. dzīvi (t.i. kaudzi darba un referātu). Bet pasaka bija skaistu, un bija tā laikam ko es tam veltīju, vērta. happy.gif
Gribētu izteikt pateicību Kimai par to, ka viņa deva man iespēju vadīt festivālu (jo es viņai piestāvēju pēc auguma laugh.gif ), tā bija fantastiska pieredze, un milzīga jautrība.
Jāatzīst, ka man šis festivāls bija vislabākais, jautrība sita augstu vilni, pat tajā nelaimīgā Hellsinga seansā (priecājieties, ka tomēr parādīja visu, jo mani no sākuma nobiedēja, ka pēdējo sēriju vispār nogriezīs, bet laikam viņi nesabļāva operatoru laugh.gif ).
Priex, ka šoreiz iepazinu daudzus jaunus cilvēkus, iemācījos runāt radio un tiešajā ēterā, heh. happy.gif
Un cosplay! Yay! Man pašai tik traki patīk cosplayot, heh heh, tādēļ man pat nekrata, ka man kaut kas nav kārtībā ar tērpu/matiem, jo it's all about the attitude [kura man laikam mūžīgi būs Eda]. Taču citiem cilvēciņiem coaply bija tik sugoi!!! Ļoti pārdomāti, tauta, respect! Būtu man teikšana, apbalvotu vai katru otro! happy.gif

OMG, es laikam aizrāvos. Eh. Ieaspaidu daudz, LJ nestrādā [kur es varētu izkratīt sirdi], so.. gomen.. XD

Viena vārdā, ko es tikko te patiecu par festivālu: SUGOI!

QUOTE(Nuin @ Nov 27 2005, 22:38)
P.S +chibi+ tu nemaz neesi tik maza kā es tevi biju iztēlojies.^^
*

VISI DZIRDĒJA???? I'M NOT SMALL!

Haw haw. XD

GunMetaL
no ko varu teikt bija labs barinsh ar tautu smile.gif vismaz 90% es nepazinu sad.gif .....

milenium actress arii bij, jo tajaa vareeja ljoti labi izreekties, par jaukaa fana centieniem paliidzeet biggrin.gif ... taa vispaar sugoi!! noteikti novilkshu prieksh savas kolekcijas ^^

un chibi, es nesaku ka tu esi maza jo manaa klasee ir kriminaali maza auguma meitene kas nav augusi garumaa jau kaadus 3 gadus ph34r.gif
bet kaa lai saka mums patika par tevi pajokot tongue.gif , un tavs renji kostiims RESPECT priecaajos ka tavs boofotais maucamais netika raidiits manaa virzienaa biggrin.gif
Kikumi
Ehh, notusējos piektdien un sestdien pa teātri, mazliet paārdījos, iepazinos ar dažiem jauniem cilvēciņiem, parunājos ar jau pazīstamajiem. Patika paskatīties Hellsing uz lielā ekrāna... Bet Armitage III... Nju, ko lai saka? Nav manā gaumē... Pat nenoskatījos līdz galam. Kosplejs bija labs. Man ļoti patika Chibi Renji kostīmā. biggrin.gif You should do that more often! biggrin.gif

Kopumā, bija okay! smile.gif
X_Kamui
Dienas saakums bija briesmiigs XDDD atnaacu 11:30 un man saka ka seansa nebuus.... naacaas sedeet un nosist laiku liidz 14:00, jo majas iet negribejas >_O
Bet talaak viss bija ok, ja neskaita to aizkaveešanu it iipaši hellsingaa, bet iznaaca jautri^^

Hammerboy...
1 Nav japaanju
2 paarak beernišķiigs
3 es gribu sevi nošaut par to, ka es gaaju uz to un palaidu maakslinieku konkursu ><
Par Hellsingu pat komentaaari nava vajadziigi... laba manta ,)
Nu nezinu ka citiem, bet man Tukstošgades aktrise baigi patika, kaut gan es sakumaa, uz to negribeju iet :S

Hehe un noslegums bija super, gan koncerts(nereali labs) gan anime...happy.gif
lastguru
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 27 2005, 22:28)
Priex, ka šoreiz iepazinu daudzus jaunus cilvēkus, iemācījos runāt radio un tiešajā ēterā, heh. happy.gif

aaa... kur tevi varees paklausiities/paskatiities?
GM
chibi, es nesaku ka tu esi maza jo manaa klasee ir kriminaali maza auguma meitene kas nav augusi garumaa jau kaadus 3 gadus

Kā saka ļoti vecs joks - she's not small, she's just very faaar away...
GunMetaL
QUOTE(GameMaster @ Nov 28 2005, 01:28)
chibi, es nesaku ka tu esi maza jo manaa klasee ir kriminaali maza auguma meitene kas nav augusi garumaa jau kaadus 3 gadus

Kā saka ļoti vecs joks - she's not small, she's just very faaar away...
*

nop taa manaa klasee ir DAUDZ kriminaali mazaaka par chibi un augt ari netaisaas sad.gif
pat mana mazaa maasa ir lielaaka pa vinju.....
un chibii ir jauks radijums kameer vien vinja necenshas tevi atsist.... par jokiem XD

un vel reiz uzslaveeshu par vinjas kospleju...

un laikam pazheeloshu tos kas skatijaas GITS...
+Chibi+
QUOTE(lastguru @ Nov 28 2005, 01:21)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 27 2005, 22:28)

aaa... kur tevi varees paklausiities/paskatiities?
*

lielākā daļa visu lietu skanēja tieši trešdien - visas radio programmas, visas tiešraides.. Nākamnedēļ gan būs vēl viens raidījums, bet tur mēs ar Zaķi un hikaru kā idioti uzvedamies, so labāk neskatieties.
lastguru
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 28 2005, 00:35)
lielākā daļa visu lietu skanēja tieši trešdien - visas radio programmas, visas tiešraides.. Nākamnedēļ gan būs vēl viens raidījums, bet tur mēs ar Zaķi un hikaru kā idioti uzvedamies, so labāk neskatieties.

kaapeec kaa idioti, jo lastguru tur nebija? biggrin.gif taada jautriiba un bez manis? hehe... atziisties, kuraa kanaalaa un cikos! Ja liidz naakamajam festam buusim regjistreeta biedriiba un riikosim festu kopaa ar kampajieshiem, tad noteikti vajadzees pienaaciigi sagatavoties, uzrakstiit runu, un taa taalaak.
+Chibi+
QUOTE(lastguru @ Nov 28 2005, 01:55)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 28 2005, 00:35)

kaapeec kaa idioti, jo lastguru tur nebija? biggrin.gif taada jautriiba un bez manis? hehe... atziisties, kuraa kanaalaa un cikos! Ja liidz naakamajam festam buusim regjistreeta biedriiba un riikosim festu kopaa ar kampajieshiem, tad noteikti vajadzees pienaaciigi sagatavoties, uzrakstiit runu, un taa taalaak.
*

runu kam? televīzijai? a tu domā kāds tur lauj runāt to, ko tu gribi? NEVER. "Taisi šovu, nevis bīdi man savus filosofiskos tektus" ph34r.gif Tā tante gribēja.
lastguru
eee... vinja ko, otaku par klauniem uzskata? dzhihad vinjai ^^
+Chibi+
vinja muus patieshaam gribeeja padariit par klauniem, so mees ar zakji aizraavaamies un beigaas jau galiigi saakaam laist muljkji vinjai par prieku... XD
Yume
piedāvāju publikai bildes no animefesta. Tā kā viņas ir zipos, galerijā bāzt man sliknums, kam vajag, lai skatās paši.
pirmais zips
otrais zips
alt
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 26 2005, 10:02)

a runājot par cosplay - man ļoti patika alt "alternative chars". būtībā, viņa cosplayoja sevi. XD un sanāca sugoi! happy.gif
*

Paldies smile.gif

zjeel ka peedeejaa dienaa bija tehniskie gljuki un peedeejaa seansaa dazji idioti.. bet nu smile.gif

bija forshi.. zjeel ka shodien jau uz darbu
anti
QUOTE(EliminatoR @ Nov 28 2005, 01:31)
un laikam pazheeloshu tos kas skatijaas GITS...
*

a kas tad tur tāds notika, ka jāžēlo?
vienkārši mans draugs ar čomu gribēja iet, bet visas biļetes bija izpirktas. ja jau tur kaut kas nelāgs notika, tad laikam labi vien ir, ka viņi netika..
Hikaru
3 dienas gandrīz neko neesmu ēdis, jo nebija laika. Gāju uz visiem seansiem, nebija neviena normāla gara starpbrīža, un, ja vēl ar tām ķibelēm, to starpbrīžu vispār nebija. Nākošreiz uz visiem seansiem vairāk neiešu. Un kāda jēga bija savākt visus štampus tā arī es nesapratu.
Hellsingā varēja parēkt, kā Aigarius mācīja, kur jāstumj un jāspiež kursors. laugh.gif
Tās dziesmas, ko dziedāja tā grupa.... pēdējās divas atpazinu - bija Ayumi Hamasaki dziesmas.... Normāls karaoke bija. biggrin.gif
Zīmējumi bija ļoti smuki un likās labāki nekā bija iepriekšējos animefestos.
Cosplays baigi foršs bija. Kaut redzēju tikai tos kas bija zālē.
Chibi superīgs cosplay no Bleach.
Kima ļoti kawaii neko.
Lijai foršs tetovējums bija. Speciāli gāji uz salonu īstu tetovjumu zīmēt? biggrin.gif
Raine ar izkapti arī kaut ko kosplejoja?
Church
thnx, Chibi, par abonementu. workarrounds neesoshaam gits biljeteem ;>
un tu tik un taa esi <4th mood of Ed>. kawaii noziimee ;D
jurc
huh... beidzot arī atpakaļ mājās esmu ticis.
Fests bija izdevies, ja viņš ietu vēl vienu dienu, šaubos ka būtu izturējis, bija ok.
Mazliet jūtos arī piekāsts - nenotika papildus seanss abonomentiem un nedeva nekādus bonusus par to ka visi seansi ir apmeklēti.. bet nu kam negadaas.
Hammerboy - domāju ka būs kautkas labāks, bet nu vismaz atradās brīdis mazliet pagulēt ^^
GITS - hmm.. tiem subtitriem sekot līdzi vienkārši nebija iespējams, bet tā kā iepriekš bija jau redzēts, baudīju bildi un skaņu ^^
Anime stuff ar ir sapirkts, tagad tik atliek gaidīt nākamo festu (pēc 6 mēnešiem?)
Aven
Vakar ap kaadiem 18:00 aaraa pie ieejas kadu pusstundu notika zobenu ciinjas un kkaads dzheks tas nofilmeeja nu nezin kas vinsh ir bet filmu gan gribeetos noskatiities.. laugh.gif laugh.gif
Zuzix
Es īsti nez ko lai saka, jo wiss te jau ir pateikts....
Ļoti patika tas šows kas sanāca wakar hellsing'a laikā... Aigarius - respekt, malacis... Tas kursors nebija pārāk smags? happy.gif .. Wispār ļoti liels prieks ka tomēr wisu hellisng parādīja, jo nu iedomājoties ka būtu pēc tam pēdējā sērija jāskatās atsiwišķi- tas neliekas īsti patīkami ><...
Xexe... abas reizes tiku pielikta pie Stases (Chibi) matu turēšanas kamēr Kima (Za4peedinja, Chibi's personal hairstylist, wai kā tur bija x.x) centās tos matus dabūt gaisā...
LIELUMLIELS paldies BN par tērpu - diez kā lai Tew pateicas? ^.^
es pat nezinu ko lai wēl saka... *domā* Gribu nākošo festu! wienīgi to wajadzētu rīkot siltākā laikā, lai mēs waram uzturēties arī ārā... (protams paskraidīt pa sniegu arī bija jautri taču to newar darīt ilgstoši un izpalika otaku gājiens ><' )
Njaaa.. pat neņemot wērā to, ka nebiju normāli gulējusi un šodien wisu dienu staigāju apkārt ar domu - tūlīt atslēgšos... Tāds jauks nogurums... pozitīwā nozīmē ^^
WhiteDevil
Kāds zīmējums uzvarēja konkursā ? Kādi vispār bija tie zīmējumi ? Gibēju aiziet apsaktīties, bet nesanāca sad.gif
xikes
Nja.. nu tad es ar izteikshos smile.gif

Buus veiksmiigi aizvadiits veelviens animefests. Zeel jau ka tik aatri paskreeja, bet nu.. bija taa veerts..
Biju aizgaajis piektdien uz Darkside un Arimtrage.. Nez, Darkside kaut kaa nepaaraak gaaja pie sirds (secinaaju, ka neesmu tomeer tik liels mistikas cieniitaajs kaa biju domaajis).. Armitrage bija tiiri ok.. nu vismaz peec Darkside`a.. heh smile.gif
Sestdienu naacaas izlaist.. gribeejaas jau redzeet Spoku paveelnieku un naakosho Armitrage dalu.. bet nu.. netiku sad.gif
Sveetdien aigaaju uz Hammerboy un Millenium Actress. Hammerboy bij taa.. so-so.. bet Millenium Actress gan man patika. Nebiju gaidiijis, ka buus tik laba.. smile.gif Bija laba.

Nja.. tad veel satiku vai/un redzeeju diezgan daudzus otakieshus. Patiikami, ka bij tik daudz cilveeku..vismaz sajuuta rodas, ka anime Latvijaa nav nemaz tik nepaziistams.. wink.gif
Kopumaa iespaidi labi..un labs gariigais uz kaadu nedeelu nodroshinaats smile.gif
Ak jaa.. un sniegs.. gluzi kaa dekoraacija special prieksh animefesta. Uzsniga tieshi pirms un tagad jau ir gandriiz nokusis .. ^^
Gaidam naakosho festu.
Tigra2
Fests bija ļoti interesants un noteikti vērts to atcerēties, es pat latviešu valodā rakstīšu domrakstu par anime. smile.gif
Es biju tik pārgurusi, ka pat uz skolu nebiju spējīga aiziet. Vismaz mani vecāki saprot un uzrakstīs zīmi.
Ar nepacietību gaidu nākamo animefestu.
ReD_FoXy
Tagad es izteikshos tongue.gif *ievelk gaisu plaushaas cik speeka...*
Paldies - BN par teerpu pirmajaa dienaa...
Yumei par ziimeejumu rolleyes.gif ( es ar taveejo un Kazuki ziimeejumuiem shodien skolaa skraidiiju un lieliijos... jaa jaa... happy.gif laugh.gif )
Hellisng otraa dalja bija... eem... kaa lai pasaka... Es nezinaaju ka Hellsings ir komeedija laugh.gif Stundu nochakareejaamies bet toties bija jautri... Riktiigi... happy.gif
Naakamreiz laidiisim tur augshaa kaadu kas sapratiis kas jaadara un deelj kura mees tik daudz neteereesim baltaas lapas ar uzrakstu "7" laugh.gif Un vispaar gribu redzeet kaa Chibi un Zakjis tur njeemaas pa skatuvi.... Noteikti jaaredz... Es paredzu savu smieklu un saapju agoniju laugh.gif Tikai treshajaa dienaa visi mani apbizhoja mad.gif Es nesaprotu kas jums bija uznaacis huh.gif laugh.gif
(LASTGURU JA TU IELIKSI GALERIJAA TAAS BILDES ES... ES... ES... Lab ljauj man izdomaat ar ko lai tev piedraudu un tad tu man redzeesi kur ... kur ... kur es ziemoju laugh.gif ) Un pateicoties jaukajaam zobenciinjaam kas notika kameer sniga Rudoru-san ir apslimis dry.gif KAPEEC MANI NEVIENS NEPASAUCA LAI ES AIZ AUSS VINJU IEVLEKU IEKSHAA KUR SILTAAKS??? laugh.gif
Vispaar fests super... Tikai es tur lielu dalju cilveeku nepazinu... Un vispaar - sestdien ar mums apgaajaas slikti mad.gif Uzmeta kaut kur augshaa un vispaar... Grrr... Nepiedodami laugh.gif
Bija jautri... Suudzeeties nav ko... Visi reizee Hellsing saakuma dziesminjas pavadiijumaa [ shubi dubi daa laugh.gif ] - FESTU ATKAARTOT!!! ATKAARTOT!!!!!!!!11111oneoneoneone laugh.gif
Nuin
Mjā Hellsings mani atkal ir sagrābis, atkal sāku fanot un beidzot dabūju arī OST pašlaik klausos un dziedu līdzi opening dziesmaj, domāju, ka zinat kapēc.^^
ReD_FoXy
QUOTE(Nuin @ Nov 28 2005, 18:43)
Mjā Hellsings mani atkal ir sagrābis, atkal sāku fanot un beidzot dabūju arī OST pašlaik klausos un dziedu līdzi opening dziesmaj, domāju, ka zinat kapēc.^^
*

Nuuuuu... Tie kas bija uz 7-13 Hellsinga seeriju zin 10 seerijas saakuma tekstus no galvas laugh.gif Shkjietami abaas gan japaanju gan krievu valodaa laugh.gif Chakars bija lielas... Un taa saakuma dziesma man veeljoprojaams seezh galvaa wacko.gif
*iesleedz OST un dzied liidzi* rolleyes.gif *shubi dubi du shubi dubi du* laugh.gif
lastguru
QUOTE(ReD_FoXy @ Nov 28 2005, 16:35)
Tikai treshajaa dienaa visi mani apbizhoja  mad.gif Es nesaprotu kas jums bija uznaacis  huh.gif laugh.gif
(LASTGURU JA TU IELIKSI GALERIJAA TAAS BILDES ES... ES... ES... Lab ljauj man izdomaat ar ko lai tev piedraudu un tad tu man redzeesi kur ... kur ... kur es ziemoju laugh.gif )

nu kaads iesaaka, a paareejie kompaanijas peec ^^
un bildes buus! es savas bildes nepakljauju cenzuurai. un es labpraat gribeetu redzeet kur tu ziemo tongue.gif
EndlessReality
Kas attiecas uz hellsingu, vai tas tiešām tik asiņains? Gribēju aiziet, bet man ienāca prātā ko ar mani izdarīs senči, ja atklās ka atkal biju uz kādu šausmeni. Arī mana rocība tam neatļauj tērēt 6 latus... Tagad domāju, varbūt novilkt?
ETM
nez kaa tad es neieveeroju, ka dienas beigaas lapsai bija daudz biziishu? varbuut nebija? varbuut neviens neapbizhoja?
Kikyou
QUOTE(EndlessReality @ Nov 28 2005, 17:34)
Kas attiecas uz hellsingu, vai tas tiešām tik asiņains? Gribēju aiziet, bet man ienāca prātā ko ar mani izdarīs senči, ja atklās ka atkal biju uz kādu šausmeni. Arī mana rocība tam neatļauj tērēt 6 latus... Tagad domāju, varbūt novilkt?
*

Nav asiņains...
Kaut gan, pēc Elfen Lied noskatīšanās man arī Happy Tree Friends neliekās asiņains. XDD
Aven
QUOTE(Kikyou @ Nov 28 2005, 17:47)
QUOTE(EndlessReality @ Nov 28 2005, 17:34)
*

Nav asiņains...
Kaut gan, pēc Elfen Lied noskatīšanās man arī Happy Tree Friends neliekās asiņains. XDD
*

Nu elfen lied tur bik ar asiniim paarcentaas, bet vispaar baig for6ais seriaals..skatos 12 epu driiz jau beigas..boo..hoo...baigi zheel to suniiti kuru ar vaazi nosita... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
ETM
man liekas ka daudziem elfen liedaa bija zheel to suniiti, bet pasakiet kuram bija zheel to apsardzes darbinieku kuram izraava sirdi? liek par kaut ko aizdomaaties, ne?
Aven
QUOTE(ETM @ Nov 28 2005, 17:51)
man liekas ka daudziem elfen liedaa bija zheel to suniiti, bet pasakiet kuram bija zheel to apsardzes darbinieku kuram izraava sirdi? liek par kaut ko aizdomaaties, ne?
*

Man bija zheel:
50 vai vairaak armijnieku
kileeru kuram roku un pau*us noraava
suniiti
daudzas gjimenes
15+ gjimenes
10+zinaatnieku
Nanu (nr.7)
daudz siiko
utt..
es tikko sapratu cik gan daudz bij to nogalinaato... ohmy.gif unsure.gif unsure.gif sad.gif sad.gif sad.gif
ReD_FoXy
QUOTE(ETM @ Nov 28 2005, 19:42)
nez kaa tad es neieveeroju, ka dienas beigaas lapsai bija daudz biziishu? varbuut nebija? varbuut neviens neapbizhoja?
*

oh realy? dry.gif
toties mani kkur ceela gaisaa, nelaida valjaa, nelaagi focheeja, biedeeja mad.gif
Es to saucu par apbizhoshanu tongue.gif

QUOTE(lastguru @ Nov 28 2005, 19:30)
nu kaads iesaaka, a paareejie kompaanijas peec ^^
un bildes buus! es savas bildes nepakljauju cenzuurai. un es labpraat gribeetu redzeet kur tu ziemo tongue.gif
*

Tu negribi redzeet kur es ziemoju... tongue.gif skats buus baiss... UN NELIEC TAAS BILDES!!!!!!!!!!11111oneoneone

ETM
QUOTE(Aven @ Nov 28 2005, 17:56)
QUOTE(ETM @ Nov 28 2005, 17:51)
*

Man bija zheel:
50 vai vairaak armijnieku
kileeru kuram roku un pau*us noraava
suniiti
daudzas gjimenes
15+ gjimenes
10+zinaatnieku
Nanu (nr.7)
daudz siiko
utt..
es tikko sapratu cik gan daudz bij to nogalinaato... ohmy.gif unsure.gif unsure.gif sad.gif sad.gif sad.gif
*

man gan skjiet ka tu uzskaitiiji kritushos, nevis tos ko reaali zheel bija. un taniii sarakstaa tik un taa nebija apsarga.

P.S. pau*us nevienam nenoraava. bija gan leita ar kastreeshanu zinaatniskiem peetiijumiem, bet no taas aizmuka.
Aven
baac es galiigi aizmirsu... laugh.gif bet nu vienalga
Ghoul
labs topiks, kur apspriezt elfen lied atrodas sheit http://otaku.lv/index.php?showtopic=560&hl=

Ehhh festaa nebiju, nevareeju visus pwnot fan art konkursaa tongue.gif lol shkjiet, ka jums bija jautri, oh well, gan jau uz naakosho bushu biggrin.gif

lastguru, turpini lapsas apbizoshanu un liec bildes!!!! biggrin.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Ghoul @ Nov 28 2005, 20:10)
lastguru, turpini lapsas apbizoshanu un liec bildes!!!! biggrin.gif
*

TAUTAS NODEVEEJS!!! mad.gif mad.gif mad.gif
Visi mani apbizho... JANCHUK!!!!!!!!!!! *runs tu Janchuks and screams for help*
Shaisuke
Man fests patika... itsevishkji kosplejs... Ehee, es iefanoju par sevi Haruko teerpaa. Un Renji bij vnk ubersuperiigs happy.gif Un ehh, boofed ciinjas, man saak paraadiities ierochu fetishs.... happy.gif

Tador!!!!! Es ilgojos peec tevis jo man ljoti saap mugura biggrin.gif

Jaa. Man ljoti garsho Piparkuukas ^^ Piparkuuku gars forever!

~BN~
Aven
festsbija baigi labais, nu nezin cik reiz to var atkaartot bet nu vienalga.. cilveeki tik draudziigi bet peedeejaa dienaa laikam visi jau nogura no cosplaya un no citaam lietaam ... millenium actress aizraava..es pat neiedomaajos ka draama mani vareetu tik ljoti aizraut..zheel ka neuzzinaajaam no kaa ir taa atsleedzjinja, bet gan jau ka no kkaa svariiga...i love sad endings...boo..hooo...
Kima
Hmmm, izskatot galeriju, pie 5 bildes kuraa es izskatos tieshaam dranjkjjiiigi apradui ar to domu....iespeejams es tieshaam taada izskatos >< jeb arii juus likaat tieshi taas bildes...Un kaapeec nav bilzhu no atklaashanas?

Fests man patika, kaa agraak sajusmina liidz galaam...vieniigi jau 6dien vakaraa juutos slikti, sveetdien jau biju noraxtiitaa slimaa un pagalam ><

Tiesa gan es laikam tomeer uzdroshinaashos buut pirmaa un shkjiet vieniigaa, kas tomeer teiks, ka 2.animefests man patika vislabaak no visiem...shiis, jau taa......gomen...

bij prieks par kosplejeriem un patika taisiit Chibi visas frizuuras ^^ i`m profy

Starp citu VISI kam apgalvoju ka Aven ir meitene, tas ir DZHEKS un estieshaam ljoti atvainojos....
Aven
QUOTE(za4peedinja @ Nov 28 2005, 19:47)
Starp citu VISI kam apgalvoju ka Aven ir meitene, tas ir DZHEKS un estieshaam ljoti atvainojos....
*

Nu nekas es vienk esmu baigi sentimentaals un romantisks un tapeec jau laikam taa arii nodomaajaat.. bet tomeer man tas bija shoks ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

P.S. nesatraucies daudziem var gadiities "ir cilveeciigi kljuudiities" kaa teica kkaads dzhekinsh, un daudz reiz jau bijis ka cilveeki domaaja ka esmu meitene
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.