Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vaardu mainja
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Shinobi-sama
Kaa saciit, ir teiciens - Kad mirst viens, taa ir tragjeedija, kad mirst miljoni taa ir statistika.
Tika pieshkirts pirmais 'Warn'. Hmm, neatceros, ka jams buutu pagaajis bez ieveeriibas. Notika asas diskusijas un rezultaataa 'warn' taa arii palika, jo aiz miikstas sirds jau nepieshkiira. Tragjeediija bija baigaa, bet ar laiku naaca citi 'warn' un nasta droshi nu jau ka kljuva vieglaaka. Nu jau tas kljuvis par ikdienu, ka var norauties uz 'vaarnu'. Cilvji panjerksteeja, bet samierinaajaas, ka nu vairs nav absoluutais slieksnis, kuru paarkaapjot, tiek izmests no foruma, taa teikt, atlika vien planeet un uzmaniities no paaris vienkaarshaakaam lietaam. Bet naaca 'Animefest' un shis forums ieguva popularitaati. Tauta saakusi pluust masaam vien un ar paaris dzelzs noteikumiem, kaa redzams, ir kljuvis par iisu, lai reguleetu kaartiibu. Un tieshi tapeec naaca 'Warn' sisteema. Ja paveraas no kriminaalprakses un vispaar no sodiishanas principiem, tad vienmeer pirmais ir briidinaajums, jo praatinji ir nepastaaviigi un tapeec gadaas arii reiz nomaldiities patiesiibas dziilees.

Ja atskataas, tad lielaakais ienaidnieks ir tieshi Anifest, jo tieshi pateicoties tam shinii foruumaa iepluuda nekontroleejamaa masa, taa kura pakljaujas visiem bara likumiem. Man galiigi nemaz negribas noskatiities, ka anime paarveershas par Potera similaritaati. Bet pashlaik uz to velk. Ko tad mees gribeejaam panaakt ar sho anifest? Lai muus beidzot saprot? Vai tad saprata? Gribeejaam paspiideet sabiedriibaa un sist uz kruuts ar 'ponta' apzinju? Tagad nav retums, ka kaads lieliigi nosaka - es esmu otaku, taa arii neapjeedzot, kas sleepjas zem shii 'ziimoga', ko peec buutiibas uzspiezh sabiedriiba nevis pats subjekts.

Vaarda nomainja jau itkaa nav nekas slikts, bet shoreiz ir savaadaak, jo nav jaanomaina vaards, kuru tev pieshkiiris kaads pie dzimshanas vai tamliidziiga gadiijuma. Ienaakot forumaa tu izveelies 'niku' ar kuru tu sevi reprezentee, ja jau izveeleejies stulbu, tad arii sevi reprezenteeji kaa stulbu un taadu arii pareejie tevi uztveera. Nika nomainja sheit ir pieliidzinaama izvairiishanai no atbildiibas par personiigo riiciiibu. Nez, naak praataa saliidzinaajums ar plastisko kjirurgjiju. Lieks implantinjsh noveersiis shmuciiti, viens mazs griezuminjsh un nu tu esi peec modes etalona. Nika izveele, manupraat, kaa taada ir uznjemshanaas atibildiiba par savu riiciibu. Niks ir paraksts zem 'nozieguma'. Katrs posts ir noziegums! Jaa, tieshi noziegums, jo noziegums ir kas taads par ko tu nes atbildiibu.
EndlessReality
Es īsti nezinu kur pajautāt jautāšu šite: Vai var manu niku nomainīt uz Nightfire? Es zinu, ka tāds users jau ir, tas ir tas otrs accounts ko pirms tam minēju, tiem pat paroles ir vienādas...
Ayumi
QUOTE(EndlessReality @ Nov 7 2005, 18:13)
Es īsti nezinu kur pajautāt jautāšu šite: Vai var manu niku nomainīt uz Nightfire? Es zinu, ka tāds users jau ir, tas ir tas otrs accounts ko pirms tam minēju, tiem pat paroles ir vienādas...
*

Nesaprotu. Kaapeec tad kad paraadijaas shis topics, daudziem peeksni sagribeejaas maniit savus nikus?? adminiem jau taa daudz ko dariit. tagad vel kaadam userim peeksni sagribeejaas mainiit niku jo, vot shis naw iisti labs. endlessreality, kaada vaina tavam nikam? iemeslu vajag. un missy arii zin jau pret sushi nomainiijusi niku. kaada vaina? be pasakiet man kas ir ichno-sama? es uzskatu ka man BIJA iemesls mainiit to. neviens jau neizliedz mainiit niku, bet bez iipashas vajadziibas... tas naw nekads jaunaakais otaku modes kliedziens.
Ghoul
oh cmon es jau teicu, ka nav iipashi patiikami neeaat niku, ja tev pasham tas nepatiik!!!! mad.gif ichno-sama manupraat, bija labs niks, skaneeja labi, un nebija nekaadas fekaalijas, kaa maneejais, bet tev nepatika taapeec nomainiiji. UN ER saka, ka jau sen gribeeja nomainiit niku, tikai newzinaaja kaa..... ehh un nav ko braukt augumaa viens otram, tas sabojaa visu gariigo....... dry.gif

PS.
yay^^ mans 1000 posts, viss eju svineet biggrin.gif
CirvjaKaac
Plānoju nomainīt savu niku, jo neliekas, ka tas iederētos šajā forumā, vai vispār kkur citur biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(Ayumi @ Nov 7 2005, 16:48)
adminiem jau taa daudz ko dariit.
*

Ahahahahahaha... jā noteikti. >_>; Nika maiņa paņem labi ja 10 sekundes.

Ā un Ichno, *jāaa, es ar nemēdzu pierast pie jauniem vārdiem* varu derēt, ka citiem iemesls mainīt niku ir tikpat liels cik tavs. o_O
Ayumi
Ahahahahahaha... jā noteikti. >_>; Nika maiņa paņem labi ja 10 sekundes.

Ā un Ichno, *jāaa, es ar nemēdzu pierast pie jauniem vārdiem* varu derēt, ka citiem iemesls mainīt niku ir tikpat liels cik tavs. o_O

njaa, neveelos uzsaakt ''assu'' diskusiju pa to. taisniiba vien tev ir, laikam redzu tikei savus iemeslus. tachu goul (taa gribeejaas saukt pa sud) tev tieshaam skiet ka mans niks ir normaals? ehh, tas ichno man laikam visu laiku liidzi vilksies.(kaut arii man ir arii citi niki, ieskaitot ayumi) sleep.gif
beigu beigaas, noleemu ka nevajedzeetu mums visiem nikus mainiit.( kaa jau teicu- assas diskusijas)
ETM
Taa kaa es esmu nokonstateejis ka manu niku diezgan liela publika tomeer speej izrunaat (lai gan es centos panaakt preteejo), esmu noleemis arii nomainiit savu rakstisko identifikatoru shajaa forumaa. turpmaak vareesiet mani saukt par "&Fy42fda&$7fda7#$".

un tagad pasakiet ar ko shis atskjiras no paareejaam niku mainjaam (SUUDS ir iipashs gadiijums, jo forumaa nedriikst nikos lietot lamuvaardus, taa kaa buutiibaa vinjam BIJA jaamaina niks)
Ghoul
QUOTE(ETM @ Nov 7 2005, 23:05)
(SUUDS ir iipashs gadiijums, jo forumaa nedriikst nikos lietot lamuvaardus, taa kaa buutiibaa vinjam BIJA jaamaina niks)
*

bija iipashs gadiijums, un mans bijushais niks nebija lamuvaards, mans vecais niks bija S.U.D. Vnk visi paareejie to uztvera kaa SUUUD'u taapeec man naacaas to nomainiit, jo tas drausmiigi trauceeja dry.gif

Jaunais niks man patiik labaak..... biggrin.gif
X_Kamui
QUOTE(Ghoul @ Nov 7 2005, 22:12)
Vnk visi paareejie to uztvera kaa SUUUD'u taapeec man naacaas to nomainiit, jo tas drausmiigi trauceeja dry.gif
*

Nu nezinu kuri to par SUUUD`u uzskatija... es toch nee, man tas niks ļoti patika!!!XD
S.U.D - iisi, saprotami, labi skan un viegli izrunaat.... rolleyes.gif

Un Ichno-sama ari bija superiigs niks!!! XDDD
Sushi
Nu nezinu- man tagad labaak ap sirdi! sleep.gif
S.U.D. bija labs niks, Ichno-sama bija labs niks, Missy bija labs niks utt...
Nav ko piebilst... jebkursh niks var buut labs un origjinaals! Es paskaidroju, kaapeec nomainjiiju.
ETM
tev tagad ir personas daliishanaas vai tu taa leenaam esi izdomaajusi taisiit to niku paareju, jajau parakstaa milziigiem burtiem staav rakstiits missy?
Sushi
Nu vot es tagad straadaaju pie jaunas signatures, ja gribi, tikmeer sho varu njemt nost!
ETM
ko tad es, taads niikuliigs radiijums, kas neko nejeedz, varu daudz gribeet. un pat ja es kaut ko gribu, tas nav obligaati jaadara. nepiecieshams visu laiku atcereeties, ka cilveeks parasti izsaka savu subjektiivo viedokli, kursh vienmeer var buut arii nepareizs (nu tas ir tajos gadiijumos, ja tas viedoklis atskjiras no maneejaa).
aigarius
Ierosinu tam jaunajam jaunkskungam dot warnu par katru postu, jo mēs taču visi zinam ka tie specsimboli viņa nikā slēpj lamuvārdus.

Turklāt kaut kas viņa nikā pamatīgi čhakarē forumu un man liekas, ka tas ir restītes simbols.
ETM
a par vecajiem postiem arii warnus dos? tad jau man paardesmit reizies nobanos.

Pie tam nika mainja tika saskanjota ar modu, un reaali mods man to niku arii nomainiija, es apshaubu vai kaads mods liktu nelegaalu niku.
X_Kamui
Ahahahaahahahhaahhahah ETM tavs niks izkataas kaut kaa savaadi..... wink.gif

Es biju domajis ka tu joko par to nika mainiišanu!!!! biggrin.gif
Sushi
Vispaar es arii domaaju, ka vinjsh jokoja, bet re, ka tomeer ne!
Interesants niks, &Fy42fda&$7fda7#$ wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.