Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vaardu mainja
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
+Chibi+
Wierd, bet pēkšņi visi sāka mainīt vārdus, un ja cilvēks nomaina arī icon, zūd tā identitāte... Klau, varbūt jūs varētu kaut kur norādīt, kas jūs bijāt pirms tam.. Citādi sāksies visādi misunderstanding. Kāpēc pēkšņi vispār sākās tā vāŗdu mainīšanas mode?
bubu
Kādu vārdu mainīšana?
Kazuki
es arii pamaniiju ka dazhi ir nomainiijushi nikus. kaa to vispaar var dabuut gatavu? huh.gif
Niks
Sazinoties ar kādu administrātoru (Jounin).
Ayumi
taa, es esmu ichno-sama. man bija iemesli kaapeec es nomainiiju niku pret Ayumi
1. ko noziimee ichno(es(vac.val)nee???) un vel pietam sama. dry.gif pati nezinu kapee izdomaaju kautko tik durnu.
2. Ayumi itkaa ir mans japaaniskais vaards un man kaa niks, vinsh labaak patiik.

nezinu kaapeec citi savus normaalos nikus saakushi mainiit. manpraat arii city_gal. kaada vaina? nju ja kaads vareetu saskatiit kautko manaa nikaa...
X_Kamui
Es savu niku nekad nemainiišu XDDD man viņš patiik un Kai ir forš anime chars!!! rolleyes.gif

Nu ja vieniigi... uz X_Kamui hehe

Sorr par offtopu!!! unsure.gif
Ghoul
man apnika stulbaas fekaalijas, es veel speciaali nomainiiju avu un izdzeesu sigu, lai mani neatpaziitu biggrin.gif Taa mana online teela izniicinaashana ir saakusies....

PS.
Kaa domaajat, kas es esmu??? biggrin.gif
deleted-ray
QUOTE(Ghoul @ Nov 5 2005, 22:02)
man apnika stulbās fekālijas, es vēl speciāli nomainīju avu un izdzēsu sigu, lai mani neatpazītu biggrin.gif Tā mana online tēla iznīcināšana ir saakusies....

PS.
Kā domājat, kas es esmu??? biggrin.gif
*

SUUUUD, kā jau vilcienā nobļāvās biggrin.gif. Es domāju ka nav stilīgi mainīt niku, tāpēc palikšu kāds esu wink.gif
Sushi
Mmm... es gribeeju savu niku nomainiit uz Sushi... rolleyes.gif
Es vispaar negribeeju niku Missy! Jo tad, kad regjistreejos, rakstiiju niku Sushi, bet izraadiijaas, ka ar taadu e pasta adresi jaw ir regjistreejies! Tad atcereejos, ka kkad seeeen regjistreejos kaa Missy!!! Bet tomeer gribaas mainiit! Un starp citu S.U.D., jeb Ghoul, tevi var atpaziit taapat! laugh.gif
X_Kamui
QUOTE(Ghoul @ Nov 5 2005, 21:02)
man apnika stulbaas fekaalijas, es veel speciaali nomainiiju avu un izdzeesu sigu, lai mani neatpaziitu biggrin.gif Taa mana online teela izniicinaashana ir saakusies....
*

Man tavs avs bija kaadu laiku redzams(kameer nenospiedu F5) taa kaa es tevi uzreiz atpazinu rolleyes.gif
Ghoul
QUOTE(Ray @ Nov 5 2005, 22:20)
QUOTE(Ghoul @ Nov 5 2005, 22:02)
man apnika stulbās fekālijas, es vēl speciāli nomainīju avu un izdzēsu sigu, lai mani neatpazītu biggrin.gif Tā mana online tēla iznīcināšana ir saakusies....

PS.
Kā domājat, kas es esmu??? biggrin.gif
*

SUUUUD, kā jau vilcienā nobļāvās biggrin.gif
*

tieshi shaadu lietu deelj es mainiiju niku biggrin.gif
QUOTE(Missy @ Nov 5 2005, 23:11)
Un starp citu S.U.D., jeb Ghoul, tevi var atpaziit taapat! laugh.gif
*

nu ja, kaa tad mani var neatpaziit, tomeer daudz postu un grupa weirdo biggrin.gif
QUOTE(-Kai- @ Nov 5 2005, 23:11)

Man tavs avs bija kaadu laiku redzams(kameer nenospiedu F5) taa kaa es tevi uzreiz atpazinu rolleyes.gif
*

nu bljin man neveicas, vispar tieshaam veeleejos seet nesaprashanu juusu praatos biggrin.gif
Sushi
Bet ir diezgan nepierasti! Bet tagad tu izdariiji pakalpojumu manai maasai- vinjai ljoooti nepatika tavs ieprieksheejais avs! biggrin.gif laugh.gif
Ayumi
shiet s.u.d jeb ghoul ir safanojies pa hellsing. biggrin.gif intresanti ko tu teiktu ja es savu niku nomainiitu pret Lucy.(ko es noteikti nedariishu) neplaanoju vairs niku mainiit.
Es domāju ka nav stilīgi mainīt niku

nez, vai kaads te maina niku stiliiguma peec. katraa zinaa es ne.
sāksies visādi misunderstanding

Vai tieshaam muus gruuti atskirt?
es gribeeju savu niku nomainiit uz Sushi...

tas buutu intresanti, bet tad tevi jauktu ar eedienu. happy.gif (ui! tu tik neapvainojies, tas taa) missy tev piestaav.

ghoul, tevi laikam paziitu ikviens. man tas tavs ieprieksheejais niks pielipa.
Ghoul
QUOTE(Ayumi @ Nov 5 2005, 23:21)
shiet s.u.d jeb ghoul ir safanojies pa hellsing.
*

tas nav no hellsing, hellsing ghouli bija nozeelojami undeadi, ja es sho niku izdomatu balstoties uz hellsing tad es buutu mulkjis biggrin.gif
Niks naak no Vampire: The Masquerade RPG, kur Ghouli ir vampiiru sakosti cilveki, kuri nav dzeerushi vampiira ( ta kursh vinjam iekoda) asinis. Vinji ir mazliet vaajaaki par vampiiriem, bet var staigaat saulesgaismaa biggrin.gif
Nu es neko neteiktu, ja tavs niks buutu Lucy, tavs niks, tava dariishana.

Sushi
Jaa... ar eedienu juktu...
Nezinu... tas niks radaas tad, kad savas mangas galvenaas varones vaardu izdomaaju par Sushi (it kaa saiisinaajums no pilna vaarda Keisushi vai kkaa taa). Tad man arii pielipa un gribeejaas par niku, bet bija par veeeeeeelu.... Bet iesauka Missy ir baigi daudziem, gribas kko kaut bishkinj savaadaaku!
Sushi
Kaada veel plecka? Direktor, tu speciaali taa dari, lai tevi izbano? huh.gif
Piedodiet par offtopic, bet jaapasaka bija...
Ghoul
QUOTE(Missy @ Nov 5 2005, 23:37)
Kaada veel plecka? Direktor, tu speciaali taa dari, lai tevi izbano? huh.gif
Piedodiet par offtopic, bet jaapasaka bija...
*

ehh liecies tachu mieraa, vinjsh taa dara speciaali, lai kaitinatu un piedabuutu citus spamot, personiigi iesaku nepieveerst uzmaniibu.

Hehe direktor tagad, manupraat, tev ir veel warnings, heh driiz tevi izbanos, man tevis pietruuks, par daziem taviem postiem vareja pat pasmieties...... sad.gif
Sushi
OK! Gaidam liidz vinju izbanos, bet pa to laiku lasam vinja vecos postus!
Es laikam tomeer mainiishu niku... bet peec tam vairs nee!!!
Winry
Nu es savu niku nemainīšu....bet sākumā tik un tā gribējās Rin....(baigi labs chars)...un maina tos nikus tāpēc, atrod citu kas patīk labāk!!!
biggrin.gif (cerams ka naw spamīgi) smile.gif
Un direktoru vienkārši neņemt vērā un gan pats norims(tā parasti notiek)....un lai jau vārās sawā sulā, ja jau grib!! cool.gif
Tigra2
Par Ayumi. Man liekas tie japāniskie vārdi ir riktīga krāpšana, jo Ayumi sanāk 15% sieviešu vārdu, tāpat arī yumi. Man Ichno-sama patika vairāk, tas bija kas orģināls, to ne visi atkārtotu. Bet Ayumi.
Man arī radās tāda doma nomainīt niku, jo cilvēki mani sauc par Tigra divi, bet es neesmu tigra DIVI, es esmu tigraNI. bet tikuntā nemainiju. Vārds ir pāŗāk svarīgs lai to tā vienkārši aizmestu. Jāatstāj tas pirmais, jo tikai tam ir kāda vērtība.
Ceru ka tās vārdu mainīšanas neprāts beigsies.
Sushi
Manam nav veertiiba, jo es vinju idomaaju taa aatri uz dullo!!! Tad es pat nesajeedzu, kas ir otaku! Pie Sushi es veel piedomaaju!
Niks
Tavam vārdam ir vērtība! Niki ir parasti vārdi, bet mēs tiem piešķiram vērtību. Missy identificē tevi, tāpēc to nav vēlams mainīt (tas būtu tas pats, kas nomainīt savu īsto vārdu).
Tigra2
QUOTE(Missy @ Nov 6 2005, 00:08)
Manam nav veertiiba, jo es vinju idomaaju taa aatri uz dullo!!! Tad es pat nesajeedzu, kas ir otaku! Pie Sushi es veel piedomaaju!
*

Ir vērtība, pat ļoti liela! Tu esi Missy, tu pati šo vārdu izvēlējies un tas ir tavs. Cits vārds piederēs citam. Es arī nezināju, kas ir otaku, kad iestājos. Lūdzu atstāj savu niku. Vārds Missy ļoti daudz izpauž par tevi, ar citu niku tevi nevarēs pazīt.
Sushi
Bet Tigra... sad.gif Es gribu savu iisto niku, jo Missy ir negribeets niks, kaadu laiku samierinaajos, bet es nezinaaju, ka var nomainiit (bet ljoti gribeeju). Jums vnk ir pierasts, ka esmu Missy (taapaat kaa ar Ayumi un Ghoul).
Winry
Missy zini tam vārdam ko tu pati esi izvēlējusies/izdomaajusi ir ļoti liela noziime....jo tas taws un newiena cita....tew par sawu niku newar tikt atņemtas atortiesiibas...ja nomainiisi tad tas vairs nebuus tas kas agraak...tas taakaa maniit identitaati!!! smile.gif
Ghoul
missy vnk ja veelies maini, pof ko citi saka, ja tev tas niks nepatik, tad maini, man S.U.D nepatika, es nomainiiju, nekas driiz pieradiisiet pie Ghoul un viss buus Ok. smile.gif
Sushi
Winry, ja tev taa buutu, pati zinaatu. sad.gif Gribeeju jaw sen mainiit, bet nezinaaju, ka ir taada iespeeja. Tagad zinu. Taa tachu nav identitaate.
Niks
Bet ir! Tā ir tava virtuālā identitāte!
Winry
Nu okey dari kā vēlies...naw gluži manās interesēs....gan jau pieradīs pie jaunā!
(cerams ka nespamoju)
X_Kamui
QUOTE(Ghoul @ Nov 5 2005, 23:24)
missy vnk ja veelies maini, pof ko citi saka, ja tev tas niks nepatik, tad maini, man S.U.D nepatika, es nomainiiju, nekas driiz pieradiisiet pie Ghoul un viss buus Ok. smile.gif
*

Piekriitu ja nepatik šitais niks tad maini ka to izdarija S.U.D

Es tevi S.U.D tik un taa par S.U.D saukšu hehe... laugh.gif
Kagome
man bija taada doma nomainiit niku uz Aya, bet paardomaaju, jo jau pierasts pie nika Kagome wink.gif , un pagaidaam netaisos mainiit savu niku biggrin.gif
Sushi
Ja vaards ir negribeets, tad nav! Kad regjistreejos otaku, nemaz nedomaaju taa nopietni (man vnk bija taads logo telefonaa)
Labi vnk beidzam sho teemu un miers!
Kazuki
uz aatru roku safantazeeju savu niku un jau peec kaada laicinja saaku shtukot ka laikam tomeer vajadzeeja ruupiigaak piedomaat pie taa izveeles, domaaju mainiit vai nemainiit, bet tagad kad taada iespeeja radusies izleemu ka tomeer nemainiishu jo visi mani te paziist kaa dark angel a ja ieliktu citu niku tad vareetu rasties virkne paarpratumu utt. utjp. es piemeeram uz sud skatos kaa uz pilniigi citu cilveeku. wink.gif ja godiigi nepazinu tevi sud un saaku jau briiniities kur esi palicis. lol
Isabel Carmin fon Edelhain
Uzskatu ka niks ir ka pase forumā un ja izvēlas tad ir jādzīvo ar to.
Sakuma gan dabūju smagi nožēlot savu izvēli vnk gribēju pieskaņot bildei ko liku avatarā(nomainīta). Bet tagad nēee nemainīšu. Pārāk pieķērusies un tā mani zin forumā.

EDIT: Liels pluss oriģinālam nikam ir tads, ka tas tev tāds ir vienigajm. Labāk ļaut vaļu fantazijai.
lastguru
Uzskatu ka niks, taapat kaa avatars ir tas peec kaa juus sheit paziist, un taa kaa arii reaalajaa dziivee vaardu nemaina (un parasti vispaar neizveelas - kaads ir, taads ir, patiik tas tev vai nepatiik) un taapat arii seju nee, tad nu arii forumaa nav ko mainiit nikus un avatarus. Ja pie mainis kaads griezhas ar luugumu nomainiit niku, es parasti censhos pierunaat to nedariit (laikam nevienam veel neesmu nomainiijis niku). Ieteiktu citiem adminiem arii sekot shim piemeeram.
aigarius
Es ierosinātu administrātoriem nepieļaut niku nomaiņas UN atgriezt pēdējā laikā veiktās steidzīgās nomaiņas uz iepriekšejiem nikiem. Niks ir cilvēka virtuālās identitātes pamats. Karts cilveks pelna savu reputāciju, savu attieksmi un tā attieksme tiek asociēta ar niku un/vai avataru. Turklāt pētījumi liecina, ka ir arī atgriezniskā saite - kā cilveku nosauksi, tāds viņš arī būs.
Nika nomaiņai jābūt daudz svarīgākam iemeslam kā reālā vārda un uzvārda nomaiņai pasē (jo var jau pamest esošo niku un uzsākt jaunu dzīvi). Atvieglojumi varētu būt piešķirti tikai tad, ja mainot niku nemainītos tā semantiskā uztvere (t.b. būtu nepārprotams, ka tas ir tas pats cilveks), piemēram, ja "Isabel Carmin fon Edelhain" nolemtu pārdēvēties par "Isa", jo pašreizējo vārdu ilgi ievadīt un vispār tas izraisa neērtības.
Citos gadījumos, ja cilveks jūtas patiesi motivets mainīt savu virtuālo identitāti, tad viņam vienmēr ir iespēja sākt savu e-dzīvi no sākuma - vienkārši izveidojot jaunu kontu un pārstājot lietot veco. Šādā veidā statusa zaudēšana (posti, grupas, cilveku attieksme, ...) būs automātiska negatīva motivācija identitātes maiņai. Un - vēl labāk, adminiem tam nekas nebūs jādara (nu ja vienīgi daži varētu gribēt veco akontu pēc kāda laika slēgt vai dzēst).

P.S. Paskatījus, ko Isa un lastguru pierakstīja, kamēr es formulēju šo postu - tā kā es būtu viņiem savas domas ieprojecējis 8)
EndlessReality
Es personīgi ĻOTI gribētu nomainīt niku, jo šito es toreiz izdomāji minūtes laikā, un man pašai tas riebjas. Tad sadomāju uztaisīt citu accountu, jo nezināju ka tā nevar, un tagat tas netiek izmantots- negribas norauties. Tagad nezinu ko darīt- mainīt šim te un otrs tiktu izdzēsts, jeb lietot to otru accountu? huh.gif
Ghoul
QUOTE(aigarius @ Nov 6 2005, 02:37)
Es ierosinātu administrātoriem nepieļaut niku nomaiņas UN atgriezt pēdējā laikā veiktās steidzīgās nomaiņas uz iepriekšejiem nikiem. Niks ir cilvēka virtuālās identitātes pamats. Karts cilveks pelna savu reputāciju, savu attieksmi un tā attieksme tiek asociēta ar niku un/vai avataru. Turklāt pētījumi liecina, ka ir arī atgriezniskā saite - kā cilveku nosauksi, tāds viņš arī būs.
Nika nomaiņai jābūt daudz svarīgākam iemeslam kā reālā vārda un uzvārda nomaiņai pasē (jo var jau pamest esošo niku un uzsākt jaunu dzīvi). Atvieglojumi varētu būt piešķirti tikai tad, ja mainot niku nemainītos tā semantiskā uztvere (t.b. būtu nepārprotams, ka tas ir tas pats cilveks), piemēram, ja "Isabel Carmin fon Edelhain" nolemtu pārdēvēties par "Isa", jo pašreizējo vārdu ilgi ievadīt un vispār tas izraisa neērtības.
Citos gadījumos, ja cilveks jūtas patiesi motivets mainīt savu virtuālo identitāti, tad viņam vienmēr ir iespēja sākt savu e-dzīvi no sākuma - vienkārši izveidojot jaunu kontu un pārstājot lietot veco. Šādā veidā statusa zaudēšana (posti, grupas, cilveku attieksme, ...) būs automātiska negatīva motivācija identitātes maiņai. Un - vēl labāk, adminiem tam nekas nebūs jādara (nu ja vienīgi daži varētu gribēt veco akontu pēc kāda laika slēgt vai dzēst).

*

Ehh kaapeec domaat veel noteikumus??? Aaa jaa lai nebtu kaa kbkurne??? Mees tik ljoti negribam kljuut par kbkurne, ka KLJUUSTAM par to. Sadomata kaudze ar noteikumiem, visi memberi viens otram brauc augumaa par katru siikumu, visi brauc augumaa GoldLeaderim par vinja filozofisko paardomu nejeedziibu, oh cmon it's for fun!!!! ( nu labi taa diskusija par gariigi atpalikushajiem bija neforsha ). Agraak otaku.lv man bija kaa maajas es ar prieku gaaju sheit, postoju, lasiiju citu postus, smeejos bija jautri. Bet tagad ir izdomaata graamata ar foruma noteikumiem, pat ieviesta warn sisteema ( taapat kaa kurbijkurne ), cilveeki baidaas iepostot kko mulkjigi smiekliigu, jo atnaaks admini, kuriem ruup lai sheit nerastos spams un pieshkjirs ljaunajiem noteikumu neieveerotaajiem warnu. Tagad sheit pavisam nav jautri. Un veel tu veelies aizliegt mainiit niku??? Ehh ko tad vispar driikstees???? Domaaju, ka ja memberam ir pamatojums, kaapeec vinjsh veelaas mainiit niku, tad lai maina, var tachu sigaa ielikt kas vinjsh bija agraak vai, piemeeram, iepostot shinii topikaa un viss buus OK....

PS.
Man bija iemesls mainiit niku, domaaju juus pashi saprotat....
kaarleens
Niku nomainja nav nekas slikts un aizliedzams cilveeks jau paliek tas pats nav svariigi kaa vinju saukaa. Btw es sanjeemu reportu par sho postu Niks iisti nesapratu kas te ir jadministree ?
lastguru
Btw es sanjeemu reportu par sho postu Niks iisti nesapratu kas te ir jadministree ?
laikam viss jau ir noadmiistreets... es arii neatradu wink.gif
Niks
QUOTE(kaarleens @ Nov 6 2005, 18:12)
Btw es sanjeemu reportu par sho postu Niks iisti nesapratu kas te ir jadministree ?
*

Vienīgais man zināmais veids, kā var nomainīt niku, ir sazinoties ar kādu administrātoru.
Tigra2
QUOTE(Ghoul @ Nov 6 2005, 15:56)
QUOTE(aigarius @ Nov 6 2005, 02:37)

*

Ehh kaapeec domaat veel noteikumus??? Aaa jaa lai nebtu kaa kbkurne??? Mees tik ljoti negribam kljuut par kbkurne, ka KLJUUSTAM par to. Sadomata kaudze ar noteikumiem, visi memberi viens otram brauc augumaa par katru siikumu, visi brauc augumaa GoldLeaderim par vinja filozofisko paardomu nejeedziibu, oh cmon it's for fun!!!! ( nu labi taa diskusija par gariigi atpalikushajiem bija neforsha ). Agraak otaku.lv man bija kaa maajas es ar prieku gaaju sheit, postoju, lasiiju citu postus, smeejos bija jautri. Bet tagad ir izdomaata graamata ar foruma noteikumiem, pat ieviesta warn sisteema ( taapat kaa kurbijkurne ), cilveeki baidaas iepostot kko mulkjigi smiekliigu, jo atnaaks admini, kuriem ruup lai sheit nerastos spams un pieshkjirs ljaunajiem noteikumu neieveerotaajiem warnu. Tagad sheit pavisam nav jautri. Un veel tu veelies aizliegt mainiit niku??? Ehh ko tad vispar driikstees???? Domaaju, ka ja memberam ir pamatojums, kaapeec vinjsh veelaas mainiit niku, tad lai maina, var tachu sigaa ielikt kas vinjsh bija agraak vai, piemeeram, iepostot shinii topikaa un viss buus OK....

PS.
Man bija iemesls mainiit niku, domaaju juus pashi saprotat....
*

Man patika tavs niks. Bet tas tā.
piekrītu warni sabojāja šo forumu, es tagad te iegriežos arvien retāk un retāk. Nav vairs tik interesanti. Varbūt jāizveido jauns otaku forums, šitā kopija tikai bez warniem. Man liekas tas kļūtu populārāks. SPAMA forums nav interesants, jo to cilvēki neapmeklē. Ja apmeklē tad reti.
Church
QUOTE(Tigra2 @ Nov 6 2005, 18:43)
..
piekrītu warni sabojāja šo forumu, es tagad te iegriežos arvien retāk un retāk. Nav vairs tik interesanti. Varbūt jāizveido jauns otaku forums, šitā kopija tikai bez warniem. Man liekas tas kļūtu populārāks. SPAMA forums nav interesants, jo to cilvēki neapmeklē. Ja apmeklē tad reti.
*

Standarta variants, kad tiek paarspiileets ar reguleeshanu/modereeshanu.
Tieshi warnu negatiivaa loma gan imho paarspiileeta, jo vairumam warnu nau vispaar, jeb arii tie pilniigi neuztrauc pat ja gadaas. Vairaak domaaju - overall foruma noskanju / nepatiikamo modereeshanas kaapumu / kaudzi jauno fleimwaru / personiigus apvainojumus .. kas viss pamataa hronologjiski iekljaujas peedeejaa pus meenesii. Kas vinju zin, kamaa ar laiku tas viss rezulteesies. (daljas no vecaas tautas aizieshana / fleimwaru saasinaashanaas / foruma forks). ceru protams uz to labaako, cilveeku savstarpeeju toleranci .. bet. cilveeks ir ljaunaaks par uti. daudz ljaunaaks <g>
Nekad agraak tik biezhi sheitan neesmu redzeejis "shis thread spams. jaasleedz". "shis cilveeks spameris - jaabano". "alkohols slikts". "kurbijkurne must die". "aivvv jaamirst". "pats muljkjis". "bet tu lielaaks". "visi tavi posti - spams". "bet vinjam tik postu daudzums svariigs". utjp utt utml. enjoyable? doubtful.
[edit]
- vispaar. vai meegjinaajumi speeji palielinaat modereeshanu nau meegjinaajums shim konkreetajam comunity pieviest citu intereshu grupu rules/mentalitaati/savu uzskatu/etikjetes uzspieshana citiem? it's not any more about "love and piece". saliidziniet luudzu ar shii foruma pierasto noskanju visus ieprieksheejos gadus. no konkreeta intereshu loka fanu bara ar dazhaadaam/biezhi preteejaam blakus intereseem/viedokljiem (un taapeec bagaatinoshiem/interesantiem) - marsheeshana vienaa solii dziedot vienu himnu? solis pa kreisi/solis pa labi-beegshana, leciens uz vietas - provokaacija? ;> R.I.P. old times.
Kafs
Mans pagājušais otaku vārds bija K@fs, bet es nomainīju uz Kafs. Paldies Yumei smile.gif
Faplo
Njaa es iisti nesaprotu kaada bija to warnu pamatdoma - uzlabot foruma dziivi? Vaitad uzlabota foruma dziive nebuutu tad ja visi te buutu prieciigi optimistiski noskanoti nebaidoties par warniem un tamlidziigaam lietaam. Taapeec piekriitu Church. Un runaajot par niku mainju manupraat lai jau maina cilveeks paaugas domas mainas un varbuut arii niks paliek ljoti neatbilstosh kaitinosh neerts pietam ja jau maina avatarus tad kaapeec gan nikus nee?
ETM
Nu bet ja cilveeks izdomaajis visu pa nulleem uzsaakt, kapeec tad vinjsh nevareetu to pashu jauno akkountu uztaisiit? es tur saprotu ja @ nomaina uz a, lai neizskatiitos baigi hax0riigi, bet ja nomaina visu, tad var tikpat labi aizmirst useri un saakt no jauna.

warn sisteema tikai aizvaacva lialu dalju spama. Protams, zheel redzeet ka bez spama te praktiski nekaa vairs nav, bet nu dziive ir skarba, un jaasaak pierast. Veel labaaks variants buutu nevis pierast, bet celt savu postu, topiku un pasha foruma kopumaa kvalitaati, bet tas jau noziimee kaut ko reaali dariit, kas ne visiem ir piemjemams.
Sushi
Man shkjiet, ka nevajag nekaadu citu otaku forumu utt. (shii teema vispaar ir offtopic!)
Un- lai vaardu maina, kas grib!!!
Ja admins tam nepiekriit- veersies pie cita. Es nezinu, tam tachu nav jaacelj shaads troksnis uzreiz!
Church
QUOTE(ETM @ Nov 6 2005, 20:30)
...
warn sisteema tikai aizvaacva lialu dalju spama. Protams, zheel redzeet ka bez spama te praktiski nekaa vairs nav, bet nu dziive ir skarba, un jaasaak pierast. Veel labaaks variants buutu nevis pierast, bet celt savu postu, topiku un pasha foruma kopumaa kvalitaati, bet tas jau noziimee kaut ko reaali dariit, kas ne visiem ir piemjemams.
*

aizvaaca? aizvietoja ar spamu-apvainojumiem 'tu esi spameris'. 'pats muljkjis'. pat shie so called "spama" posti agraak acii / uz nerva mazaak spieda, bija vieglaak tolereejami vai ignoreejami, nekaa tos aizvietojoshie moderaacijas kari / personiigie apvainojumi. foruma kvalitaate uzlabojusies? ;DD
Inc
QUOTE(Church @ Nov 6 2005, 20:03)
bet. cilveeks ir ljaunaaks par uti. daudz ljaunaaks <g>

Zheel, ka utis nerunaa smile.gif

Uzskatu, ka nika nomainja ir nepienjemama, jo atsekot visas shaadas nomainjas, ierindas lietotaajam buus sarezhgjiiti, pat neiespeejami. Savukaart, nomainiit visus postus, saistiitaas atsauces uz niku, ir pietiekoshi sarezhgjiiti, kaa arii darbietilpiigi, lai to neviens nedariitu.

Laiks pierast uznjemties atbildiibu par savu riiciibu.

Hau, esmu runaajis.
+Chibi+
Pirmkārt - pat ja jūs nomainat niku, cien. pastāvīdie otaku.lv iemītnieki, vismaz manā glaviņā es jūs tāpat saukšu tā, kā esmu pieradusi. Ichno-sama palix Ichno sama, city_gal - city_gla, un SUUUUD paliks SUD. happy.gif

QUOTE(ETM @ Nov 6 2005, 21:30)

warn sisteema tikai aizvaacva lialu dalju spama. Protams, zheel redzeet ka bez spama te praktiski nekaa vairs nav, bet nu dziive ir skarba, un jaasaak pierast.
*

neatceļ nekādu spamu.. Tagad cilvēki raustās no tā, ka tik neraxta kaut ko "spamīgu" un atbild pilnīgi beztolkā kaut ko, kas būtu par topiku, bet būtībā ir no pirxta izzīst krikumiņš vietas aizpildīšanai.

plus - ja warnus neredz citi, tad jēgas arī nav. Jo no tā, ka es zinu, ka es esmu spameris, man sliktāk nekļūs un pārraudzināties es netaisīšos, bet ja jau citi redzēs manus n-tos procentus, tur jau sāks kļūst druscītiņ kauns par savu sabiedrisko tēlu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.