Sippi, neko labaaku nebiju lasiijis
fantastico!
Jaa, zinaama ludzinja. Bet tu nesaproti manu attieksmi pret to visu. Es nemekleeju kopsauceeju vai patiesiibu vai da kaut ko taadu. Mani vienkaarshi aizrauj tas, kaa kaut kas taads kaa Biibele var tik ilgi eksisteet un tik speeciigi ietekmeet pasauli. Un vispaar, ir interesanti aizdomaaties par dazhaadaam religjijaam, stereotipiem un citaadaakiem muusu domaashanas shortcutiem - ko mees ieguustam, ko zaudeejam. Un veel vairaak - mani piesaista it iipashi Biibeles religjija ljoti speeciigi taapeec, ka taa mistiskaa pasaule, ko vinji ir uzbuuveejushi, ir tik milziiga un tik briinishkjiigi izplaanota. Tas nav Harijs Poters, ne arii Lord of The Rings. Tas ir fantastikas monstrs, ar kuru nekas cits nevar sacensties.
tas ka tu henku salidzinaji ar DIEVU ir tikai tava intrpretacija par tekstu jo varbut autors vienkarsi uzrakstija par henku kurs ir miljonars -filantropists tas ari viss. tiesi tapt ir ari ar cita lietaam ko katrs saprot savadak un izsecina pilnigi dametrali pretejas lietas.
Shumins, sipps tikai gribeeja uzsveert, ka tas nav obligaati attiecinaams tieshi uz Biibeli. Tas ir maajiens uz ticiibu kaa taadu. Aklas ticiibas sliktaa puse. Luga ir par ticiibu un naivitaati. Bet ne obligaati par Biibeli vai Dievu.
Tragedy
Jan 6 2006, 16:08
emm... manupraat, TO katrs uztver savaadaak...