+Chibi+
Oct 30 2005, 03:08
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties?
Mani ar interese vispar kas tie par pokemoniem jums visu laiku un vel vairak interese kas tas par Kurbijkurne.
Jamacas bus man otaku leksika.
man radaas prieksstats ka pokeomi noziimee ''otaku mulkiitis'' nez, taada kaa iesauka. un vel taa laikam spamerus sauc...pati jau arii agraak ar taadu forshu iesauku sastapos!
es vispar neizmantoju sho vaardu pret citiem cilveekiem ( nu labi sanaak, bet reti), jo nepaaraak saprotu shii vaarda jeegu, liekas, ka domaats cilveeks, kursh seko "krutajiem" laimpats buutu "kruts" piemeeram drausmiigi piedzeras un ar to lepojas ( kaa tas tika runaats vienaa citaa topikaa), cilveeks bez saviem dziives uzskatiem, kuram galvenais ir buut "krutam". Bet veel es nelietoju, to taadeelja, ka nezinaamu, nesaprotamu apstaaklju deelj es aizstavu pokemonus ( animi) un man besii cilveeki, kuri saka, ka ta ir slikta anime ( jo taa nav slikta anime). Taads nu diivains cilveeks es esmu ( laikam pokemons, ne?)........
Hmm, vaardu pokemons pats izmantoju divos veidos- 1: Tas ir cilveeks kursh ir gariigi nenobriedis un vinja uzskati ir vai nu paarspiileeti optimistiski, vai paarspiileeti pesimistiski (kas jau robezhojas ar gotiem). 90% gadiijumu tas attiecas uz meiteneem jaunaakaam par 14.
2: cilveeks, kas gjeerbjas paarspiileeti 'flashy' un domaa, ka ir nenormaali stiliigs.
tas protams no mana subjektiivaa viedoklja puses.
Hikaru
Oct 30 2005, 10:10
Pirmais, kas man asociējas ar vārdu pokemoni, ir visi mazie dzīvnieciņi, kuri ir gandrīz visās animēs.
Kikumi
Oct 30 2005, 10:35
Man šis vārds pirmkārt asociējas ar sliktām animēm, otrkārt asociējas ar wannabe gotiem un treškārt asociējas ar dīvainu cilvēku. Pati šo vārdu gandrīz neizmantoju. Nav bijusi pēc tā vajadzība.
pokemoni - cilvēki kuri neiederas konkrētu cilvēku grupās. Par pokemonu var nosaukt jebkuru. Piemēram, ja es piereģistrētos kubirkurnē - mani tur noteikti sauktu par pokemonu - ne es esmu lasījis četrača grāmatas ne filmas skatījies. Ja kādā barā kur tiek lietots alkohols iemaldās kāds jauns nedzērājs, tad viņiem ar ir tiesību viņu saukt par pokemonu. Ja otaku.lv piereģistrējas kāds 12padsmitgadnieks un skatās tikai pokemonus, digimonus, yu-gi-oh, tad viņu ar varam saukt par pokemonu.
Katrā ziņā uzskatu ka cilvēkus citi sauc par pokemoniem jo tie neiederas konkrētā cilvēku grupā, nepārzin konkrētas lietas. Protams no pokemona statusa var arī ar laiku izaugt.
Kikumi
Oct 30 2005, 10:56
Tad pēc Jurchika domām sanāk, ka pokemoni ir tie sīči, kas vēl nav savā dzīvē atraduši to, ko meklē... Nju, tā arī var būt...
ReD_FoXy
Oct 30 2005, 11:05
Es par pokemoniem saucu wannabe gotus
nu taadus kas staigaa diivanai gaitaa un pie sevis klusi atkaarto - esmu baigas gots... esmu iistaakais vanpiirs... aa... esmu kruts...esmu gots...
Veel par pokemoniem gadaas nosaukt kaadu kas klausaas man nepienjemamu muuziku kas manaam ausiim liek sachokuroties
es jau nesaukshu taadus dziedaataajus vaardaa...
*pacelj plakaatu ar jaunaakajaam popa zvaigzneem* Un protams pokemoni ir mazas puukainas radiibinjas kuras ir sastopamas muusu mazaakaas paaudzes fantaazijaas...
Un veel par pokemoniem es uzskatu patieshaam mazus beernus kuri censhas izskatiities ljoti lieli un pieaugushi.. Izskataas piemiiliigi un smiekliigi.. ak jaa un pokemoniski...
Sērfijs
Oct 30 2005, 11:22
Pokemoni, manuprāt, ir kādas, teiksim, grupas apakšgrupa, kuru pamatgrupa dažādu iemeslu dēļ neciena, piemēram, metālisti=pamatgrupa, nu metālisti=apakšgrupa=pokemoni.
Dziļi sirdī mēs visi esam pokemoni.
Forgotten*Memory
Oct 30 2005, 11:50
Agrāk cik atceros par "pokemoniem" sauca visus tos, kas ļoti atšķīrās savā izskatā (stilā), tieši uzsverot viņu krāsainību apģērbos, it sevišķji skolās bieži izskanēja šāds termins, kad kāds ļoti uz citu fona izlecošs cilvēks pagāja garām. Bet wannabe gotus dēvēja par pandām jeb citiem vārdiem sakot "melnie pokemoni"
Pati šo terminu neizmantoju, bet manuprāt tagad to patiešām vairāk izmanto uz cilvēkiem, kas cenšās būt "stilīgāki" un, lai pievērstu sev vairāk uzmanības mēģina ārēji izrādīties (smth), lai gan domās nemaz neatšķiras no pārējiem.
Shaisuke
Oct 30 2005, 12:01
Nju... Mana izpratnee pokemons ir taads, kas censhas iejusties konkreetaa subkultuuraa nemaz nejeedzot uz kaadiem pamatprincipiem taas uzskati balstaas. Cilveeks, kas meegjina iejusties, lai buutu stiliigs, lai vinju pamaniitu. Sii teema ir paarmalta tuukstoshiem reizu, ar katru reizi braucot arvien dziljaakaas auzaas.
~BN~
pokemons - mentaali zemaak attiistiita radiiba par termina lietotaaju. parasti cilveeks. biezhi tiek lietots kljuudaini un ne veinmeer uztverams kaa klajsh apvainojums.
Ek, laikam es nekad nebiju domājusi tik dziļi par to, kas tad ir pokemoni, vienmēr sanāca kādu tā nosaukt uz refleks. Terminu zinu, definīcija nav noformulēta.
Bet faktiski, ja tā padomā, tad manā gadījumā pokemoni ir - bērni, kas ir pārāk... lai kas tas būtu, bet tas ir par daudz, un jau krīt acīs. Piemēram hyperaktivitāte. Unbērni līdz 16 man 90% automātiski ir pokemoni.
Bet tas ir retorisks jautājums, jo tādas lietaskatrs tomēr uztver pa savam. Tā pat, kas var īsti novilk svītru starp saldām/iem, un normāliem?
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 30 2005, 02:08)
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties?
Chibi KO tu izdarīji!!!!
Pateikt ka Tev nepatīk kurbijkurne (aka kurbijturdi**š), nozīmē parakstīt sev nāves spriedumu, nu vismaz netā
Mani piesolīja piekaut ja es parādīšos animefestā, jo es arī atļāvos pakritizēt kurbijkurni
Shin-Chans, man liekas, jau vairākkārt kurbijkurnē ir ticis aizmuguriski pasludināts par dead man
Hmmm... par tēmu:
Es domāju, ka šim vārdam ir 2 nozīmes:
1. Tāds mīļvārdiņš gados jaunāko (12-16) otaku apzīmēšanai, nedomājot neko sliktu.
2. Nicīgs vārds, lai apzīmētu cilvēku, kurš savās anime interesēs tālāk par poke-, digi- u.c. moniem un yugioh utml. meinstrīmu nav izaudzis.
QUOTE(Gutts @ Oct 30 2005, 02:47)
Mani ar interese vispar kas tie par pokemoniem jums visu laiku un vel vairak interese kas tas par Kurbijkurne.
Jamacas bus man otaku leksika.
Kurbijkurne nav otaku leksika, tas ir Harija Potera u.c. fantasy fanu saits (kurbijkurne.lv) kurā pārsvarā apgrozas cilvēki vecumā no 10 līdz 16 gadiem, līdz ar to šis forums bieži vien atgādina tirguslaukuma kņadu.
Sakarīgas diskusijas tur ļoti ātri noslīkst forumčata bezsakara plūdos.
Vairums sakarīgo cilvēku, kuri tur uzturēja augstāku līmeni (LOTR, Tolkiens, citas Fantasy) ir no turienes aizvākušies uz citu saitu laikam...
Pokemons ir - Citas planētas dzīvības forma, kas iekaroja zemi 20. gs beigās.
GoldLeader
Oct 30 2005, 12:32
Nelieši atrāva tēmu 43. Filozofiskajām Pārdomām...un beidzat nolikt kurbijkurni...nemaz ar tik draņķīga nemaz nav....nu labi, tur tagad ir modi TĀDI pakaļas, bet tas arī laikam viss...
@On topic
Pokemoni - Visi wannabe cool idioti, ar IQ zem 90
Es aceros kad mani sauca par pokemonu 3klase (tad es ari saku skatities tos pokemonus) ittka patika pectam kautkur starp 4-5klasi izbeidzu skatities un tad saku pieversties kautkadiem citiem anime(nopietnakiem)... pectam es tulkojuma uzinaju ko nozime shis vards "kabatas monstrs" bet uzinaju es tikai shi varda otro dalju "monstrs" pectam 7klase kads acerejas manu iesauku ... un ta mani draugi... es pirmo reizi sakavos skola
QUOTE(GoldLeader @ Oct 30 2005, 11:32)
Nelieši atrāva tēmu 43. Filozofiskajām Pārdomām...un beidzat nolikt kurbijkurni...nemaz ar tik draņķīga nemaz nav....nu labi, tur tagad ir modi TĀDI pakaļas, bet tas arī laikam viss...
@On topic
Pokemoni - Visi wannabe cool idioti, ar IQ zem 90
Atkal - tiklīdz kāds atļaujas pateikt ka viņam kurbijkurne nepatīk, tā viņš ir sliktais. Kāpēc?
Iespaidu par forumu veido viņa biedri. Zini tādu aivvvu? Viņš te ņēmās ar putām uz lūpām, daudzus piekaut solīja, jo redz kāds no otaku.lv esot kaut kur kaut ko sliktu par kurbijkurni pateicis. Piespiedīšot mūsu visus mīlēt Raini.. erm Poteru.
Zini, man varbūt arī nepatīk, kas notiek kurbijkurnē (pareizāk sakot, man nerūp, kas tur notiek), bet es netaisos tur reģistrēties un visus mācīt kā dzīvot.
Kādā tieši ziņā modi ir ... ? Spamu kontrolē, jebšu žmiedz visus, kuri atļaujas kritizēt Poteru un nevēlas nodarboties ar forumčatu?
Pokemos - Vidusmēra mūsdienu pokemons ir vecumā no 13-15 gadiem - brīdī, kad jaunais cilvēciņš sāk justies liels un patstāvīgs. Šīm īpašībām jau būtībā nav nekā slikta, ja vien līdzi nenāk blakussimtomi - "man skola pie dirsas, n***j man vajadzīga algebra/ķīmija/vēsture/whatever", "esmu liels un tagad varu dzert/smēķēt kā lielais", "man p***j par vecāku ieteikumiem/aizrādījumiem, ko viņi vispār, vecie āži saprot no dzīves", "nafig man grāmatas būtu jālasa, es tāpat gudrs, varu TV pablenzt" - un tā tālāk.
Principā pokemoni ir tie kas cospleyo. Varu saderēt, ka garāmgājēji redzot cosplejotāju domā "Kas tas par pokemonu". (no savas pieredzes).^^
Pokemoni bija, ir un būs.
Kagome
Oct 30 2005, 13:23
es sho vaardu iipashi nezmantoju, jo nav bijusi taada vajadzdziiba
par pokemoniem vismaz muusu klasee dazji atseviski cilveeki saukaa tos cilveekus kas skataas anime un kuri visu laiku kladzina ka skataas anime (kuru ir ljoti maz) utt. muusu klasee ir lieli anime niideeji un uzkata ka anime ir domaata prieks maziem beerniem vecumaa no3 - 10 gadiem, taapeec arii saukaa par pokemoniem.
manupraat par pokemoniem saukaa tos cilveekus kas censhas kaadam liidzinaaties...., vai arii kaadu kurs neiederas baraa...
lastguru
Oct 30 2005, 13:51
manupraat par pokemoniem saukaa skaljus beerneljus liidz kaadiem 16 gadiem... nu un vienkaarshi skaljas radiibinjas kas tracna pat ja taam ir vairaak par 16 gadiem. Pats sho vaardu nekad nelietoju, jo neuzskatu pakemonus par sliktu anime. es savos 22 gados labpraat noskatiitos to liidz galam...
par kurbijkjurni runaakot: es aivvam aciis pateicu ka man taa nepatiik... es taatad arii esmu dead man?
EndlessReality
Oct 30 2005, 14:12
HP nav nemaz tik slikta grāmata, bet tas forums... *novemjas* Par tiem wannabe gotiem... kas tad īsti definē gotu?
kušiņas, kušiņas. Var būt mēs beigsim runāt par blakus tēmām? Kurbijkurne te ir kļuvusi par karsto topiku, kas faktiski nozīmē ka te notiek spamošana.
Pokemoni ir pokemoni. un nav viņi saistīti ar kādu noteiktu vietu, nedz virtuāli, nedz reāli.
Es to saprotu, kā tos, kuri raksta pokespeak:
v -> w
s -> z
taču, manuprāt, viņi tā dara, jo domā ka tas ir stilīgi.
P.S. Tikai minējums: ALK=alkoholiķi
GoldLeader
Oct 30 2005, 15:00
Teiksim tā...kopš kurbijkurnē un LffB par svarīgām personām kļuvusi viena, konkrēta cilvēku grupa, kas ir egoistiski maitas, tā viss iet uz leju...un kurš tad nezin aivvv
Un ja no otras puses skatās...kurš tad nezin mani
Bet par aivvv - a viņš vnk ir prikolists....un tajā pašā laikā viens no sakarīgākajiem, man zināmajiem cilvēkiem...
Elektrauma
Oct 30 2005, 15:09
man liekas ka cilveeku saukt par "pokemonu"ir pats dumaakais kas jebkad izdomats,bet tas ir tikai manas domas
QUOTE(Niks @ Oct 30 2005, 13:51)
Es to saprotu, kā tos, kuri raksta pokespeak:
v -> w
s -> z
taču, manuprāt, viņi tā dara, jo domā ka tas ir stilīgi.
P.S. Tikai minējums: ALK=alkoholiķi
Slikti mineeji. un vispaar, shaadi mineejumi kaadu var aizskart un buutiibaa es pat veeleetos pieprasiit atvainoshanos par veselas cilveeku grupas nepamatotas nosaukshanas par alkoholikjiem. Nepamatotas taapeec, ka mineejums nav pamats kaadu apsaukaat.
ALK = Alkohola Lietoshanas Komisija
ALK turpmaak uznjemas kontroleet alkoholisko dzeerienu piegaadi un lietoshanu otaku pasaakumu laikaa (tai skaitaa arii ierobezhoshana), saprotams, ka saskanjojot ar riikotaaju un citaam atbildiigaam personaam.
+Chibi+
Oct 30 2005, 15:58
QUOTE(Zeron @ Oct 30 2005, 12:45)
Pokemos - Vidusmēra mūsdienu pokemons ir vecumā no 13-15 gadiem - brīdī, kad jaunais cilvēciņš sāk justies liels un patstāvīgs. Šīm īpašībām jau būtībā nav nekā slikta, ja vien līdzi nenāk blakussimtomi - "man skola pie dirsas, n***j man vajadzīga algebra/ķīmija/vēsture/whatever", "esmu liels un tagad varu dzert/smēķēt kā lielais", "man p***j par vecāku ieteikumiem/aizrādījumiem, ko viņi vispār, vecie āži saprot no dzīves", "nafig man grāmatas būtu jālasa, es tāpat gudrs, varu TV pablenzt" - un tā tālāk.
QUOTE(Sigfa @ Oct 30 2005, 09:35)
Hmm, vaardu pokemons pats izmantoju divos veidos- 1: Tas ir cilveeks kursh ir gariigi nenobriedis un vinja uzskati ir vai nu paarspiileeti optimistiski, vai paarspiileeti pesimistiski (kas jau robezhojas ar gotiem). 90% gadiijumu tas attiecas uz meiteneem jaunaakaam par 14.
2: cilveeks, kas gjeerbjas paarspiileeti 'flashy' un domaa, ka ir nenormaali stiliigs.
tas protams no mana subjektiivaa viedoklja puses.
mans personīgais viedoklis ir kombinācija no šiem diviem. Parasti par pokemoniem saucu jaunus cilvēkus [zem 15], kuriem ir tieksme visu pārspīlēt, viņi veido besīgo mainstreamu, kas skatās/dara/lasa/velk/ēd/dzer kaut ko tikai tāpēc, ka tas ir stilīgi, plus vēl cenšas citiem uzpiest savu absolūti immature viedokli. Liels un patstāvīgs my ass.
Godīgi atzīšos, lietoju šo vārdu diezgan bieži. Parasti tam saucu tos, kas skatās kādu animi, jo tas tagad ir stilīgi, bet būtībā neko no tās nesparot, un ar savu bērnišķīgo fanošanu bojā visu normālu konkrētās animes fanu tēlu.
QUOTE(ETM @ Oct 30 2005, 15:10)
Slikti mineeji. un vispaar, shaadi mineejumi kaadu var aizskart un buutiibaa es pat veeleetos pieprasiit atvainoshanos par veselas cilveeku grupas nepamatotas nosaukshanas par alkoholikjiem.
Ļoti atvainojos.
Katamarāns
Oct 30 2005, 20:27
Pokemoni = Mazgadīgie bērni,kuri domā,ka ir baigi stilīgi,rakstot
shhAAaadddDDdiizzZZzzzzzz...... :DDDDDDDDDDD
Pēc manas izpratnes ar to ko saukā par pokemoniem (ārpus animes) ir aprakstīts šeit:
http://www.virieshi.lv/index.php?kat=n&id=533 (arī komentāros).
Te
http://pointless.lv/archives/2005/10/par_nepareizu_v.html btw tiek spriests par šī vārda nepareizi lietošanu sakarā ar animi.
Church
Oct 30 2005, 23:29
QUOTE(Taka @ Oct 30 2005, 11:20)
...
Hmmm... par tēmu:
Es domāju, ka šim vārdam ir 2 nozīmes:
1. Tāds mīļvārdiņš gados jaunāko (12-16) otaku apzīmēšanai, nedomājot neko sliktu.
2. Nicīgs vārds, lai apzīmētu cilvēku, kurš savās anime interesēs tālāk par poke-, digi- u.c. moniem un yugioh utml. meinstrīmu nav izaudzis.
...
no vairaakaam mineetaam alternatiivajaam definiicijaam shii liekas adekvaataakaa manam shii vaarda/jeedziena skaidrojumam/lietojumam/izpratnei.
P.S.
bik likaas diivaini vairaakos postos diametraali preteejie viedoklji par aivv u.c. cilveekiem .. bet bik paardomaajot atcereejos pasham savlaik vairaakus paziistamus cilveekus .. drausmiiga reputaacija / radiitais iespaids vienaa jomaa / komunikaaciju veidaa un tolereejams cilveeks dziivajaa (IRL, for abreviature sake ;>). kaut vai dazhiem iespeejams paziistamais sm00x/mc betons .. krogaa pasen satiekot dziivajaa nemaz tik briesmiigs nebij ;>
Interesants topiks.
Es ilgi nezinaaju, kas ir pokemons. Tad padzirdeeju, ka taas ir mazas meiteniites, kas vai un ir 1) ljoti rozaa vai 2) ljoti melnas. Ar laiku naaca klaat pokemoni arii pusiishi un vispaar paplashinaajaas pokemonu suga. Beigaas, manaa izpratnee, pokemons ir "cilveeks, kas izteikti izraada savu veelmi buut ieveerotam, pamaniitam". Jaa, tieshi tiinju vecums ir tas, kad beerni (piedodiet, jums nepatiik, ka juus taa sauc) juut vislielaako veelmi buut pamaniitam. To var izraadiit paarlieku censhoties iejusties puulii (hiperaktiivie pokemoni) vai arii tieshi buut izteikti preteejam (melnie pokemoni), kaa nu kursh prot un veelas.
Bet ir patiikami uzzinaat, ka cilveeku viedoklji atshkjiras un pokemonu definiicija nav konkreeta.
apkopojot visus izlasitos topikus var secinat ka pokimoni ir pilnigi visi kas vel nav sasniegusi pilngadibu. tikai vieni ir lielaki un citi mazaki. un manuprat neviens tacu tapat neatzisies ja "ES ESMU POKEMONS" un drizak pokemons ir tads ka lamu vards visiem kas tev nepatik un vel vairak ja vel ir jaunaki par tevi.
not_alone
Oct 31 2005, 15:37
principā jau par pokemoniem sauc mazos,uzspēlētos,"depresīvos" goooootus ar "bleeding dvēselēm",kas visiem lielās,ka griež vēnas,"cik daudz es vakar izdzēru,es esmu īsts alkāns","kapos dzert ir gotiski","man riebjas rozā krāsa", un ir tik sasodīti "True Gothic"!
bet īstenībā mūsdienu sabiedrībā pokemons var būt ikviens,jo cilvēku,kas otram cilvēkam dziļi riebj,arī viņš sauc par pokemonu.
mja.
Veelos piebilst, ka mana pokemona definiicija ir galiigi garaam. Ne man pasham bij' praats to saprast, bet es tiku apgaismots.
Pirmkaart, es galiigi aizmirsos, ka arii lieli cilveeki meedz izraadiit izteiktu veelmi buut pamaniitiem, ieveerotiem (deputaati, maakslinieki, ...). Vai taadus mees saucam par pokemoniem? Arii piedzeeries 80-gadiigs vecis uzvedas kaa pokemons. Bet vai taadu par pokemonu sauksi? Jaa, pokemoniem tieshaam ir ljoti stingra saistiiba ar vecumu.
Otrkaart, pokemoni ir ne tikai tie, kas izraada savu veelmi buut ieveerotam, pamaniitam. Vinjsh var par to nemaz nedomaat, briivajaa pluusmaa dziivot savu dziivi. Bet mees no malas konkreeti, uz vinu paskatoties, varam redzeet, ka tas ir izteikts pokemons.
Ehh, vispaar stulbi ar tiem pokemoniem. Neko nevar saprast. Varbuut tieshaam muusdienaas pokemons nav nekas vairaak kaa "siicis", kursh tev nepatiik...
gramozeks
Oct 31 2005, 17:45
es iisti nezinu kaapeec te vispaar cilveekus sauc par pokemoniem. varbuut taa ir kaada no otaku.lv politiskajiem punktiem. es tie6aam nezinu.
Tigra2
Oct 31 2005, 18:57
Varu pastāstīt savu ''bēdu'' stāstu saistītu ar Pikachu- visvairāk kawaii pokemonu.
Reiz Vizuālajā mākslā bija tāds uzdevums, uzlīmēt un lapas attēlu un it kā turpināt attēlu. Es atnesu Inuyashas bildi. Viena klases meitene sāka mani saukt par pikačūnieti. Un tā tas turpinās vēl tagad tikai tagad es skaitos Pikachu. Man jau nebūtu nekas pretim, bet tā meitene pēc savas uzvedības ir totāls Punķu pokemons un Pokemona vārdu būtu pelnījusi vairāk... Tapēc es viņu saucu par e
bitchu un par Baka un Bakemono un visos pārējos vārdos, kurus viņa nesaprot.
Kazuki
Oct 31 2005, 21:52
lol tigra labais.
vopshem shoriit braucu autinjaa, apseezhos blakus pazinjai un shii saak staastiit, ka vinjai viss esot pie kaajas, skolu un visus skolotaajus vareetu uzlaist gaisaa, vecaaki pat nospraagt neljauj(tajaa briidii vinja saaka smieties) veel biki palamaajaas lai viss izklausiitos iespaidiigi un dikti stiliigi. es uz vinju paskatiijos un nodomaaju-nu toch iisc pokemons.
taadus cilveekus(pusaudzhus), kuri pashi nedomaa ko saka jo domaa ka lamaaties un " sabiezinaat kraasas" ir stiliigi es saucu par pokemoniem.
Rudoru-san
Nov 1 2005, 00:21
Ok, pieņemu, ka pokemonismam ir saistība ar vecumu... Laikam jau pie šīs "pasugas" pieskaitāmi arī skeiteri, reperi, tie paši wannabe-goti...
Bet pokemoni tiešām ir sakarīga Anime, un nosaukums drīzāk nāk no trolejbusu tantiņām, kas ieraugot "gotu" ģībst...
Secinājums: Pokemoni (kā Anime) tiek nenormāli noniecināta... Pamēģini tikai klasesbiedram pateikt, ka tev patīk...
Tāpat ar Yugioh... bet Yugioh vēlarvien ir fani (viņi sēž mazā veikaliņā netālu no Skolēnu Pils)
Respect Pokemon!
QUOTE(Rudoru-san @ Nov 1 2005, 00:21)
Bet pokemoni tiešām ir sakarīga Anime, un nosaukums drīzāk nāk no trolejbusu tantiņām, kas ieraugot "gotu" ģībst...
Secinājums: Pokemoni (kā Anime) tiek nenormāli noniecināta... Pamēģini tikai klasesbiedram pateikt, ka tev patīk...
Tāpat ar Yugioh... bet Yugioh vēlarvien ir fani (viņi sēž mazā veikaliņā netālu no Skolēnu Pils)
Respect Pokemon!
sakot ka Pokemoni,Yogioh,Digimoni ir labas ANIME . tu ipasi augstu nekotesies cilveku vidu kas aizraujas ar japanas animaciju. jo tevis nosauktas ANIME ir domatas berniem lidz 10. gadu vecumam. tas ka YUGIOH fani vel ar vien kautkur ir tas jau neko neliecina.
ShinChan
Nov 1 2005, 11:26
Saistībā ar pokemoniem vismaz viena lieta ir skaidra "gotta catch'em all"
EndlessReality
Nov 1 2005, 15:31
QUOTE(sipps @ Nov 1 2005, 11:22)
QUOTE(Rudoru-san @ Nov 1 2005, 00:21)
Respect Pokemon!
sakot ka Pokemoni,Yogioh,Digimoni ir labas ANIME . tu ipasi augstu nekotesies cilveku vidu kas aizraujas ar japanas animaciju. jo tevis nosauktas ANIME ir domatas berniem lidz 10. gadu vecumam. tas ka YUGIOH fani vel ar vien kautkur ir tas jau neko neliecina.
Vispār jau es esmu viens no tiem cilvēkiem, kam yugioh patīk, un man NAV 10 gadu. Man arī ir pie pakaļas, ka es 'īpaši augstu nekotēšos'. Ja tev ar to ir problēmas, vari arī nekomentēt.
QUOTE(EndlessReality @ Nov 1 2005, 15:31)
Vispār jau es esmu viens no tiem cilvēkiem, kam yugioh patīk, un man NAV 10 gadu. Man arī ir pie pakaļas, ka es 'īpaši augstu nekotēšos'. Ja tev ar to ir problēmas, vari arī nekomentēt.
vai man ir problemas ar to ka tu sakaties bernu ANIME? man ir pilnigi vienalga ko tu sakaties. katrs var izteikt savu viedokli par visu kas ienak prata un nevajag uz reiz apvinoties un uzmest lupu tikai par to ka kads izsakas kritiski par to ku tu sakties. dada nu luk ir dzive. jaspej samierinaties un pienemt ar citu viedoklus pat ja tas nesaskan ar tavejo.
GoldLeader
Nov 1 2005, 15:43
Zini....Yu-Gi-Oh, ir lēts un draņķīgs Magic: The Gathering pakaļdarinājums, turklāt vēl neinteresantāks, un nekvalitatīvāk uzzīmēts...un neuztver šito, kā uzbraucienu, bet paspēlē MTG! Nē...nopietni! Esmu tev pat deku gatavs uztaisīt!
EndlessReality
Nov 1 2005, 15:45
QUOTE(sipps @ Nov 1 2005, 15:43)
vai man ir problemas ar to ka tu sakaties bernu ANIME? man ir pilnigi vienalga ko tu sakaties. katrs var izteikt savu viedokli par visu kas ienak prata un nevajag uz reiz apvinoties un uzmest lupu tikai par to ka kads izsakas kritiski par to ku tu sakties. dada nu luk ir dzive. jaspej samierinaties un pienemt ar citu viedoklus pat ja tas nesaskan ar tavejo.
Un to tu saki... Kurš tad šito sāka, ko? Starp citu, ieposto kaut ko tādu YGO of. forumā, būs lieliski rezultāti!
QUOTE(EndlessReality @ Nov 1 2005, 14:45)
QUOTE(sipps @ Nov 1 2005, 15:43)
Un to tu saki... Kurš tad šito sāka, ko? Starp citu, ieposto kaut ko tādu YGO of. forumā, būs lieliski rezultāti!
EndlessReality, maacies saskatiit, ko cilveeks grib pateikt! Vinjsh uzsveera, ka otaku sabiedriibaa kaa taadaa (un jo iipashi ne-otaku sabiedriibaa), Yugioh, Pokemoni un tamliidziigas anime tiek uzskatiitas par meesliem. Tas nav subjektiivs sipps viedoklis, taadi ir otaku sabiedriibas galvenaas daljas uzskati. Viens no iemesliem, kaapeec Yugioh tiek zemu noveerteeta ir tas, ka taa ir veidota maziem beerniem (kas ir oficiaali zinaams, nevis izdomaajums).
Bet tu sipps teikto iztulkoji kaa "Es uzskatu, ka Yugioh ir suuds un to skataas tikai mazi beerni". Palasi kaartiigaak, padomaa vairaak, pirms paarsteidziigi saskati apvainojumus visaas malaas.
/Dziive ir ljauna visaas malaas. Tikai apvainojumi un naids. Neviens muus nesaprot/ <- Pokemonu sauklji
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.