Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pokemoni
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
kahi
man pokemoni saistaas ar taadiem, kas ieskrien, piespamo, un aizskrien... ļoti ceru, ka neesmu pokemons sad.gif , jo man 13 (driiz 14) taapeec samestos baigais kauns, ja uzzinaatu, ka tomeer esmu pokemons!
Righorn
KAS ES ESMU VIENIIGAIS KURSH SHO VAARDU NELIETO?????? blink.gif blink.gif blink.gif
sipps
QUOTE(kahi @ Feb 15 2006, 15:36)
man pokemoni saistaas ar taadiem, kas ieskrien, piespamo, un aizskrien... ļoti ceru, ka neesmu pokemons sad.gif , jo man 13 (driiz 14) taapeec samestos baigais kauns, ja uzzinaatu, ka tomeer esmu pokemons!
*

pec si posta? vi kadam tiesam to apsaubis?

QUOTE(kahi @ Feb 15 2006, 15:26)
atkariiba n.1. kafija
atkariiba n.2. kafija
atkariiba n.3. kafija
... ir jautaajumi ??
*

Blackout
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
sipps, lol...

warn by edg: spam
Kikyou
QUOTE(Righorn @ Feb 15 2006, 16:16)
KAS ES ESMU VIENIIGAIS KURSH SHO VAARDU NELIETO?????? blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

Nē. Vēl esmu arī es. XD

Emo > Pokemon
Psycholog
QUOTE(sipps @ Feb 15 2006, 16:59)
QUOTE(kahi @ Feb 15 2006, 15:36)
*

pec si posta? vi kadam tiesam to apsaubis?

Ja, es apšaubīšu, jo pagaidām neredzu nekādas sevišķas iezīmes tam, ka viņš/viņa būtu pokemons...

QUOTE(Kikyou)
Emo > Pokemon

Emo ir vesela subkultūra, a pokemons nav nekas vairāk par parastu noniecinājumu...bet nu laikam tas ir atkarīgs no tā, kā kurš pats katru no šiem vārdiem uztver...hmh...

Ak jaa...un nejauciet, lūdzu, pokemonus ar gotiem...īstie goti ir tīri patīkami cilvēki...vienkārši šis nomācošais pokegotu pārsvars bojā visu viņu reputāciju (vispār, liekas, tas attiecas savā veidā arī uz reperiem un praktiski visām subkultūrām)
heh...vai pokemoni ir inde? unsure.gif
Ghoul
emo ir sviests, subkultuura, apstaasti man apr to tuvaak, kkaads rauduliigu tiinju puulis suudzas par savu dziivi, neko lietas labaa nedara. Muuzika, patiik viena grupa un taa pati ir emocore tongue.gif muuzika parasti pljurzaina, garlaiciiga tongue.gif kaitina, ka tagad taa ir baigais pop Bums, visi skrien peec emo sad.gif So emo = pokEMOnisms smile.gif

par gotiem piekriitu smile.gif
Psycholog
QUOTE(Ghoul @ Feb 15 2006, 18:50)
emo ir sviests, subkultuura, apstaasti man apr to tuvaak, kkaads rauduliigu tiinju puulis suudzas par savu dziivi, neko lietas labaa nedara. Muuzika, patiik viena grupa un taa pati ir emocore tongue.gif muuzika parasti pljurzaina, garlaiciiga tongue.gif kaitina, ka tagad taa ir baigais pop Bums, visi skrien peec emo  sad.gif  So emo = pokEMOnisms smile.gif

par gotiem piekriitu smile.gif
*

Nu ir, ir vinji 100% taadi. Bet nu neko nepadariisi, ka vinji tomeer ir tikushi atziiti kaa subkultuura smile.gif Nu vinji patiesiibaa arii pashi atziist, ka visi ir pokemoni, un veel lepojas ar to...bet ne visi pokemoni tomeer ir emo...
Hmm...a varbuut tajaa tomeer bija sava taisniiba? happy.gif
Ghoul
emo = pokemon subkultuura ^^ vispaar paredzu emo neilgu muuzu ^^
Shaisuke
QUOTE(Ghoul @ Feb 15 2006, 19:01)
emo = pokemon subkultuura ^^ vispaar paredzu emo neilgu muuzu ^^
*

Ghoul, kad tu vienreiz beigsi shaadi izteikties par Emo. Par tavu power metaalismu neviens ned.rš. Tracinaat jau saak. Bezmazvai katraa tavaa postaa ir pa kaadam tekstam 'emo must die' blah blah blah... tad pasaki kur emo atshkjiras no gotiem? taadi pashi rauduliigi un suicidaali vien ir...

besii...

~BN~
Ghoul
vispaar es katru dienu tieku pakljauts "kritikai", ka klausos neforsho, nemetaalisko, nesmago censored.

Nu kaa personas mosh nekaada, bet goth muuzika man liekas forshaaka ( arii suudiiga XD ). Un man nav katraa postaa izpausts antiemo gars, bet taads diemzeel ir sad.gif

Un es briivi pauzu savu viedokli tongue.gif
Shaisuke
Es arii...

Paskaidro, kas tavaa izpratnee ir laba muuzika... damnit

Un emo nav vainiigi par to ka tu tiec kritizeets attieciibaa uz power, nevaig savu naidu izgaazt uz citiem stiliem.

Tas izskataas peec rasisma subkultuuru starpaa.

Mosh tu ar mani veel runaat paartrauksi jo esmu emo??

~BN~
Ghoul
QUOTE(Shaisuke @ Feb 15 2006, 20:36)
Es arii...

Paskaidro, kas tavaa izpratnee ir laba muuzika... damnit

Un emo nav vainiigi par to ka tu tiec kritizeets attieciibaa uz power, nevaig savu naidu izgaazt uz citiem stiliem.

Tas izskataas peec rasisma subkultuuru starpaa.

Mosh tu ar mani veel runaat paartrauksi jo esmu emo??

~BN~

*

man tevis zjeel, saprotu sad.gif

melodiska, taada a tiek ieguldiits liels darbs, ar visu instrumentu speeleetaaju meistariibas izraadiishanu, respektiivi, powers ^^

ne jau powera deelj nolamaaju emo tongue.gif

Nu kaapeec, man vienkaarshi nepatiik taa muuzika, zinu, ka no tavu smadzenju chakareeshanas sanaks tikai suudi, so labaak neko tev par emo neteikshu smile.gif
Psycholog
Shaisuka, pateiksi, ka emo sevi neatziist par pokemoniem?

Athskjiriibas starp gotiem un emo - emo ir suicidaali un rauduliigi u.t.t. , bet goti taadi tikai izskataas...

uz offtopic velk
Shaisuke
Ljoti smiekliigi.

Es nesaku ka neatziist, toties tas nedod citiem tiesiibas vinjus aizvainot...

ak jaa. un iemaacies pareizi uzrakstiit manu niku. Shis te prikols jau noiets etaps..

~BN~
Psycholog
QUOTE(Shaisuke @ Feb 15 2006, 20:35)
Ljoti smiekliigi.

Es nesaku ka neatziist, toties tas nedod citiem tiesiibas vinjus aizvainot...

ak jaa. un iemaacies pareizi uzrakstiit manu niku. Shis te prikols jau noiets etaps..

~BN~

*

Shaisuke smile.gif
Lieta taada, ka patiesiibaa emo nemaz vairs nepastaaveetu kaa subkultuura, ja vinjus neviens vairs neaiztiktu...vismaz vairs napastaaveetu taada, kaada taa ir tagad...jo pamataa visa vinju ideologjija ir balstiita uz suudzeeshanos par to, ka neviens vinjus nesaprot...no taa arii geekiigie kreklinji un brilles un melnie nemazgaatie mati, ko nervozitaates briizhos var pakasiit...
Church
btw, shaisuke, tev nebuutu ielauziens nelietot zaljaas kraasas tagus? nedaudz aciis spiezhaas liidziigi kaa buutu piem. l33tspeak. ceru arii, ka citi piemeeru nesaaks njemt. ja kats otrais posts buus visaas varaviiksnes kraasaas .. brrr ..
Shaisuke
QUOTE(Psycholog @ Feb 15 2006, 20:59)
Shaisuke smile.gif
Lieta taada, ka patiesiibaa emo nemaz vairs nepastaaveetu kaa subkultuura, ja vinjus neviens vairs neaiztiktu...vismaz vairs napastaaveetu taada, kaada taa ir tagad...jo pamataa visa vinju ideologjija ir balstiita uz suudzeeshanos par to, ka neviens vinjus nesaprot...no taa arii geekiigie kreklinji un brilles un melnie nemazgaatie mati, ko nervozitaates briizhos var pakasiit...
*

Tu ko, skatiijies filmu 'how to be emo' ?? biggrin.gif

Un Church, nokaveeji jau. Shii teema par fonta kraasu kaadaa es rakstu tika izrunaata jau vasaras saakumaa. Tika nolemts ka nerakstiishu ar zilu+bold+italic, bet ar zalju. Tas paarsvaraa aciis nekriit. Un topiks tika sleegts. Pie zaljaas arii taisos pietureeties. Nepatiik = Nelasi.

Lai nebuutu offtopic. Riebjas man tas termins - pokemoni. Censhos vinju nelietot. Man tomeer labaak patiik shii termina saakotneejaa noziime biggrin.gif

~BN~
Psycholog
Sekos offtopiks:

Jaa, esmu redzeejis to filmu arii...bet kopumaa esmu to uzgaajies rokoties netaa peec materiaaliem par emo un dazhadam citaam subkultuuraam...
Un nelasiishu arii tavu zaljo kraasu...man jau kaadu laicinju ir iestraadaajies shitajaa forumaa refleks, ka kaa ieraugu tavu zaljo kraasu, taa uzreiz, pat nelasot, eju uz citu topiku...shitajaa jau gruuti noseedeet dry.gif

Karoče: Nolemjam, ka vārdu Pokemons lietot nedriikst un sleedzam ciet topicu, lai netaisa vairaak offtopicu...
Shaisuke
Re ka tomeer lasi, ja jau atbildi uz maniem postiem tongue.gif

Ticu. Tachu tas nav iemesls cilveeku nolikt. Es arii esmu pietiekami mekleejusi pa visiem gotiem, emo, hardcore, decora, egl, numetalistiem and so on... Un es arii par vinjiem zinu pietiekami daudz. Taa ka es vismaz zinu par ko striidos (Atshkjiriibaa no Ghoul).

Un par vaarda pokemons lietoshanu, taa izleemi tu, nevis paareejie. Lietot jau var. Viss ir atkariigs no cilveeka attieksmes. Ja vinjsh to uztver kaa apvainojumu, pats vainiigs. Vieglaak ir ignoreet vai tieshi otradi, uztvert ka komplimentu.

~BN~
Psycholog
Nu..hmm..nu ir taa, ka pokemoniem tomeer laikam pokemoni juutas vislaimiigaak (visbezruupiigaak utt)..bet nu...njemot veeraa to, ka ar sho vaardu visaa pamataa apziimee cilveekus, kuri nav speejiigi patstaaviigi domaat, es nevaru iedomaaties, kaa sho vaardu var uztvert kaa citaadi kaa apvainojumu? (nu iznjemot ja kautkaadus 3gadiigus siikos saukaa par pokemoninjiem, tad varbuut miiljvaardinji sanaak)
Church
QUOTE(Shaisuke @ Feb 16 2006, 00:13)
...
Un Church, nokaveeji jau. Shii teema par fonta kraasu kaadaa es rakstu tika izrunaata jau vasaras saakumaa. Tika nolemts ka nerakstiishu ar zilu+bold+italic, bet ar zalju. Tas paarsvaraa aciis nekriit. Un topiks tika sleegts. Pie zaljaas arii taisos pietureeties. Nepatiik = Nelasi.
...
*

imho vienkaarshi tas buutu labs tonis/etikjete pret citiem, + vismaz man ir veeleeshanaas, lai par mani domaa peec taa ko es saku/rakstu, nevis peec taa kaadaa kraasaa posti. lai veertee peec taa kas galvaa, ne kaa gjeerbjos <g>
nedaudz skaidrojoshi tulkojot uzrakstiito - 'buutu pieklaajiigi' - 'pashlaik nav', 'veertee peec izdaliishanaas no paareejiem ar kraasu' - 'nekaa cita, kaa tapt ieveerotai/pamaniitai - nav' ;D
Ghoul
QUOTE(Shaisuke @ Feb 16 2006, 01:59)

(Atshkjiriibaa no Ghoul).

~BN~

*

ooookay, taatad tas ko es teicu, par rauduliigumu, nekaa nedariishanu lietas labaa, neskaidros (pljurzaino) muuziku nav taisniiba? mosh daudz nezinu, bet ja shitie ir taisniiba, es saku emo ir kkas nelabs.... XD

Un ja atgriezamie pie pokEMOn teemas, agraak tika runaats, kaa atceros arii sipps postoja rakstu, par homo poke, kur tika izklaastiits par pokemonu "buutiibu". Ja klausa tam rakstam (ko es arii daru), kur bija teikts, ka pokemoni ir tiinji, kuri zjeelojas par savu dziivi, raud nemaz nesaprotot, ka vinju dziive fakin rulzz, labaak nevar veeleties ( ok ir iznjeemumi sad.gif ) un kuri ir atkariigi no cilveeku uzmaniibas etc. tad EMO = pkemoni ^^
Psycholog
QUOTE(Ghoul @ Feb 16 2006, 08:08)

~BN~

*

ooookay, taatad tas ko es teicu, par rauduliigumu, nekaa nedariishanu lietas labaa, neskaidros (pljurzaino) muuziku nav taisniiba? mosh daudz nezinu, bet ja shitie ir taisniiba, es saku emo ir kkas nelabs.... XD

Un ja atgriezamie pie pokEMOn teemas, agraak tika runaats, kaa atceros arii sipps postoja rakstu, par homo poke, kur tika izklaastiits par pokemonu "buutiibu". Ja klausa tam rakstam (ko es arii daru), kur bija teikts, ka pokemoni ir tiinji, kuri zjeelojas par savu dziivi, raud nemaz nesaprotot, ka vinju dziive fakin rulzz, labaak nevar veeleties ( ok ir iznjeemumi sad.gif ) un kuri ir atkariigi no cilveeku uzmaniibas etc. tad EMO = pkemoni ^^
*

Shitaadus izdomaa tikai gotu niideeji, tici man smile.gif
Ghoul
QUOTE(Psycholog @ Feb 16 2006, 11:47)
QUOTE(Ghoul @ Feb 16 2006, 08:08)

~BN~

*

*

Shitaadus izdomaa tikai gotu niideeji, tici man smile.gif
*

Un tas ir attieciigo cilveeku viedoklis, taa pat kaa katram kas shinii topikaa postoja bija savs viedoklis par sho teemu tongue.gif so, mees nevaram noliegt shii apgalvojuma precizitaati. Un kaa ari edg mani bija izlabojis, vaarda noziime mainaas atkariibaa no taa kaa to saprot citi, un daudzi par pokemoniem sauc gotus etc. so .... tongue.gif Un vispaar tas ir viens no populaaraakajiem shii vaarda skaidrojumiem tongue.gif
kahi
paldies par aizstaaviibas runu, Psycholog. kas attiecas uz manu postu par atkariibaam, es uzraxtiiju, no kaa es atkariigojos!
Domāju, ka par pokemonu NEDRIIKSTEETU saukt to, kurš par teemu izsakaas loti iisi, kodoliigi, nevis piecu lpp. garumaa!! taapeec, nepiekriitu TEV, sippi!
harpy
manc tik gribeeja piebilst, ka gots nav tas pats kas emo, tas ka dazhi(labi labi tgaad kad goti ir modee daudzi emo(lielakaoties shie ir emocionaali nestabili tiinji...em pokemoni?)) emo paargheerbjaas par gotiem nepadara vinju par gotu.
Takashy
QUOTE(Zeron @ Oct 30 2005, 11:45)
Pokemos - Vidusmēra mūsdienu pokemons ir vecumā no 13-15 gadiem - brīdī, kad jaunais cilvēciņš sāk justies liels un patstāvīgs. Šīm īpašībām jau būtībā nav nekā slikta, ja vien līdzi nenāk blakussimtomi - "man skola pie censored, censored man vajadzīga algebra/ķīmija/vēsture/whatever", "esmu liels un tagad varu dzert/smēķēt kā lielais", "man censored par vecāku ieteikumiem/aizrādījumiem, ko viņi vispār, vecie āži saprot no dzīves", "nafig man grāmatas būtu jālasa, es tāpat gudrs, varu TV pablenzt" - un tā tālāk.  laugh.gif
*

lol, lasot to tekstu man praataa naak mans draugs ar kuru eju vienaa klasee..

Vieniigi vinjam ir 17... bet attieksme pret skolu utt apmeeram vinjam taada kaa tu rakstiiji... (diivaini, jo kaadreiz bija normaalaaka attieksme kaadaa deviitajaa vai astotajaa klasee)

BTW: pats to vaardu pokemons neizmantojo jo nav nekaadas vajadziibas...

nesaprotu kaapeec visi to vaardu izmanto taadaa nicinoshaa veidaa... vaards pokemons tachu noziimee kautko kaa kabatas monstrs... un tas jau ta nav tik slikti, vai ta ir? tikpat labi ta jau var teikt digimons vai kautko citu... :s Nez . . .
ShinChan
Es laikam neesmu gluži standarta cilvēks, taču neizjūtu (nevarētu teikt ka arī agrāk būtu izjutis) īpašu vēlmi kļūt par kaut kādu tipoloģizētu subkultūras pārstāvi, kas ģērbjas, klausās, skatās un dzīvo atbilstoši priekšrakstiem. Tas ir nosacīts rāmis sev pašam.
Mani sajūsmina bieži lietotā argumentācija "Vēlos būt atšķirīgs/a no "pelēkās masas", "pūļa", "ikdienišķā"". Tad man savukārt rodas vēlme teikt "Tak paskaties spogulī! jūs to vien darat kā viens otru kopējat. Paniskās bailēs bēgot no "pelēkās masas" jūs vispār zaudējat jebkādu personisko identitāti un kļūstiet par niecīgiem gabaliņiem subkultūras mozaikā".
Vai tad ģērbšanās stils vai dzelžaina pieturēšanās konkrētam mūzikas stilam izsaka cilvēka būtību? Protams, redzot krēpojošu skūtgalavi, sporta apavos, "trenuškās" un dermatīna jakā man būs zināms priekšstats gan par viņa socializācijas pakāpi, vērtību sistēmu un daudzām citām lietām. Arī viņš ir subkultūras pārstāvis un nodalīts no publiskās masas pēc konkrētām pazīmēm.
Šādu grupēšanos pēc savā būtībībā nenozīmīgām pazīmēm es vērtēju kā baiļu un iekšēju kompleksu (visbiežāk slimīgas vēlmes tikt atzītam) motivētu procesu. Taču tas ir pārejoši.
Hipiji nopīpējušies, nošņaukušies un nopacifistikojušies pēc pāris gadiem uzvilka tās pašas "nīstās" žaketītes un tās pašas "nīstās" sabiedrības ietvaros strādāja tos pašus "nīstos" juristu, grāmatvežu un pārdevēju darbus nevis nodibināja lielu komūnu kur domubiedru ieskautiem dzīvot saskaņā ar sevi un dabu līdz nāves stunda sitīs. Šis process tikai pierāda, ka lai kā marginālo grupu radītās subkkultūras mēģinātu pretstatīt sevi "pamatmasai" to idejas reti izrādās dzīvotspējīgas nonākot saskarē ar reālās pasaules nežēlību, kas arī izskaidro to, ka pamatā visi pokemoni, emo, goti utt. ir cilvēki kas paši nestrādā un sevi neuztur. Nāk vecums, nāk sajēga, lai gan tas arī nav akmenī kalts.
Psycholog
QUOTE(ShinChan @ Feb 16 2006, 21:00)
Es laikam neesmu gluži standarta cilvēks, taču neizjūtu (nevarētu teikt ka arī agrāk būtu izjutis) īpašu vēlmi kļūt par kaut kādu tipoloģizētu subkultūras pārstāvi, kas ģērbjas, klausās, skatās un dzīvo atbilstoši priekšrakstiem. Tas ir nosacīts rāmis sev pašam.
Mani sajūsmina bieži lietotā argumentācija "Vēlos būt atšķirīgs/a no "pelēkās masas", "pūļa", "ikdienišķā"". Tad man savukārt rodas vēlme teikt "Tak paskaties spogulī! jūs to vien darat kā viens otru kopējat. Paniskās bailēs bēgot no "pelēkās masas" jūs vispār zaudējat jebkādu personisko identitāti un kļūstiet par niecīgiem gabaliņiem subkultūras mozaikā".
Vai tad ģērbšanās stils vai dzelžaina pieturēšanās konkrētam mūzikas stilam izsaka cilvēka būtību? Protams, redzot krēpojošu skūtgalavi, sporta apavos, "trenuškās" un dermatīna jakā man būs zināms priekšstats gan par viņa socializācijas pakāpi, vērtību sistēmu un daudzām citām lietām. Arī viņš ir subkultūras pārstāvis un nodalīts no publiskās masas pēc konkrētām pazīmēm.
Šādu grupēšanos pēc savā būtībībā nenozīmīgām pazīmēm es vērtēju kā baiļu un iekšēju kompleksu (visbiežāk slimīgas vēlmes tikt atzītam) motivētu procesu. Taču tas ir pārejoši.
Hipiji nopīpējušies, nošņaukušies un nopacifistikojušies pēc pāris gadiem uzvilka tās pašas "nīstās" žaketītes un tās pašas "nīstās" sabiedrības ietvaros strādāja tos pašus "nīstos" juristu, grāmatvežu un pārdevēju darbus nevis nodibināja lielu komūnu kur domubiedru ieskautiem dzīvot saskaņā ar sevi un dabu līdz nāves stunda sitīs. Šis process tikai pierāda, ka lai kā marginālo grupu radītās subkkultūras mēģinātu pretstatīt sevi "pamatmasai" to idejas reti izrādās dzīvotspējīgas nonākot saskarē ar reālās pasaules nežēlību, kas arī izskaidro to, ka pamatā visi pokemoni, emo, goti utt. ir cilvēki kas paši nestrādā un sevi neuztur. Nāk vecums, nāk sajēga, lai gan tas arī nav akmenī kalts.
*

Personīgi ja es sevi kaadreiz meedzu nosaukt kaa kaadas subkultuuras paarstaavi, tad tas nav taapeec, ka es censtos tai subkultuuras grupai liidzinaaties, bet gan taapeec, ka es taads vienkarshi esmu....neredzu iemeslu noliegt aciimredzamo
Man sanaak smiekli, kad es redzu 100% gotiskas meiteniites, kuras apgalvo, ka nav gotes, tikai taapeec, ka uzskata, ka gotu visas gotu meitenes ir govis biggrin.gif (tas taa, piemeers tik)
Deadly Frozen
Es gan stabili palieku pie tā, ka pokemoni ir tie cilvēki, kas sevi padara līdzīgu kaut kam, izrāda emocijas utjp tikai, lai viņiem pievērstu uzmanību. Kā arī tāpēc, ka tas ir kruti. Un tie, kas visu laiku čīkst. Nu, lai jau tava dzīve ir sūds, mani tas neintresē, ja vien tas nav man dārgs cilvēks, kas varbūt tiešām jūtās slikti un viņam vajag kādu, kas paglauda galviņu, bet neaizraujas ar šādu činkstēšanu visu savu censored dzīvi ><

Tādā ziņā gots da ne gots un emo da ne emo pie vainas. Pie vainas visa šitā ārprātīgā dzīšanās pēc stiliem un kaut kā, kas tu neesi un nekad nebūsi, jo tev iekšā darās tikai lupatas un cukurs XD (tas man atgādina Helga the Happy Goth Girl jociņus:
image
man tas vienkārši bija jāieliek XD)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.