Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kā tad ir.. ?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
anishuara
QUOTE(Shumins @ Oct 26 2005, 21:00)
Pie kaa noved dzershana...
*

ne... pie ta noved piedzershanas, nevis dzrshana.... ja tu izdzer 1 glazi vina, tu jau skaities , ka iedzeris, un tadu skatu pec 1 glazes nava redzet... happy.gif
GM
Nu, vispār jau esmu rūdīts viskija fetišists, bet šajā nožēlojami mazajā poll'iņā jābalso vien bija par veco, labo alu. Kaut vai tikai tāpēc, ka parakstā to propagandēju.
Taka
QUOTE(Shumins @ Oct 26 2005, 20:00)
image

Pie kaa noved dzershana...
*

Pie tā noved lopošanās nevis dzeršana.
Vienu otru cilvēku, kad viņš iedzer ir tīri interesanti paklausīties ja kas smile.gif
animeec
a, starp citu no alus vairak piedzeras neka no citiem alkaholiskajiem dzerieniem smile.gif
varetu padomat ka nav nevienas citas izklaides ka tikai dzersana dry.gif
katrs pats iekarto savu dzivi ka vinjam labak patik....
image
anishuara
QUOTE(animeec @ Oct 27 2005, 01:25)
a, starp citu no alus vairak piedzeras neka no citiem alkaholiskajiem dzerieniem smile.gif
varetu padomat ka nav nevienas citas izklaides ka tikai dzersana  dry.gif

*

runajot par to bildi.... tu tagad runa par alu un ieliki dzeraju... laugh.gif paskatiez kas vinjam pie kajam stav!!!! tas nav alus, bet gan viins!!!!! rolleyes.gif
animeec
QUOTE(anishuara @ Oct 27 2005, 10:37)
QUOTE(animeec @ Oct 27 2005, 01:25)
varetu padomat ka nav nevienas citas izklaides ka tikai dzersana  dry.gif

*

runajot par to bildi.... tu tagad runa par alu un ieliki dzeraju... laugh.gif paskatiez kas vinjam pie kajam stav!!!! tas nav alus, bet gan viins!!!!! rolleyes.gif
*

vaig vel atrast pie ka piekasities, kada tam starpiba? dry.gif
ETM
No aus PIEDZERAS vairaak? nu sorre, bet man jau nu taa neskjiet. Pirmais punkts kas tam runa pretii ir tas, ka alu nevar izdzert pietiekoshi daudz, pietiekoshi iisaa laika posmaa, lai nejaushi paardertu robezhu. Ar shnjabi/rumu/tekilu/<random 40+ voltu alkohols> to izdariit, savukaart, ir elementaari.

Buutiibaa: ja cilveeks apzinaati grib piemaukties, vinjsh to var panaakt ar jebkuru alkoholu, bet neapzinaati paardzert alu ir daudz mazaak iespejams kaa graadiigaakus skjiidumus.
Fatalis
QUOTE(ETM @ Oct 27 2005, 16:16)
Buutiibaa: ja cilveeks apzinaati grib piemaukties, vinjsh to var panaakt ar jebkuru alkoholu, bet neapzinaati paardzert alu ir daudz mazaak iespejams kaa graadiigaakus skjiidumus.
*

Varbūt viņš domāja alu kopā ar šņabi.
ETM
Nu ja alu lieto kopaa ar snjabi, tad jau tas vairs nav iisti alus, bet gan atskjaidiits shnjabis.
animeec
QUOTE(direktors @ Oct 27 2005, 16:11)
QUOTE(animeec @ Oct 27 2005, 14:02)
vaig vel atrast pie ka piekasities, kada tam starpiba? dry.gif
*

starpība ja godīgi tad ir. vīnu pat ārsti iesaka lai uzlabotu asinsriti, noņemtu stressu.. bet alu diezin vai kāds ieteiks. alus noslogo nieru darbību un tādējādi niere mirst. bet tas jau tāds sīks piemērs.
*

es nesaprotu, kas vispar teica, ka tas ir saistits uzreiz ar alu?

ETM, nu alu dzer kausiem lielos daudzumus a snjabi mazak nu vismaz es kaut kad, kaut kur to izlasiiju smile.gif
Fatalis
QUOTE(ETM @ Oct 27 2005, 18:12)
Nu ja alu lieto kopaa ar snjabi, tad jau tas vairs nav iisti alus, bet gan atskjaidiits shnjabis.
*

Kad tu tā pasaki, varētu padomāt, ka tas ir kaut kas vieglāks par šņabi, bet īstenībā tie abi kopā tev nereāli iedos pa galvu un pohas arī būs daudz stiprākas vēlāk. Rīzons tam ir tāds, ka organismam nākas cīnīties pret diviem dažādiem alkoholu veidiem vienlaicīgi. Tieši tāpēc nav ieteicams jaukt kopā dažādus dzērienus, ja vien tu neesi nodomājis pārdzerties.
ShinChan
QUOTE(animeec @ Oct 27 2005, 17:42)
nu vismaz es kaut kad, kaut kur to izlasiiju smile.gif
*

Paldies, šī frāze iedzen milzīgu respektu pret tevi, kā tematu izprotošu un diskusijas cienīgu cilvēku
sipps
Un alkohola saturu aluu un shnjabii arii zini? Tas ka tu kaut kur kaut ko izlasiiji jau nenoziimee ka reaalaa dziivee tas taa arii notiek. Muusdienaas tie kas dzer shnjabi, parasti sho dziru lieto palielos daudzumos, diezgan biezhi ar kaut ko atjaucot.
animeec
da labi sippi tu jau visu par mums labak zini, negribas man te uzsakt, stridu?
nu lab, vis, vairak es neka neteiksu par sito un man neka neprasat tongue.gif
edg
QUOTE(direktors @ Oct 27 2005, 21:51)
QUOTE(ETM @ Oct 27 2005, 18:12)
*

pliks snjabis nav tik debils ka shaads sajaukums ar alu. kad snjabis ar saviem graadiem sajaucas ar to kas ir aliinaa, visaam taam huinjaam kas alu pataisa par alu, tad nekas labs nesanaak. kungja skaloshana tuveejaa daarzinjaa pa briivu.. laugh.gif
*

Jaa, bet diivainaa kaartaa, shnjabis, atshkjaidiits ar uzdzeramo, paarmainjus dzerts ar alu, ir ok. Bet manaa gadiijumaa taa vareetu buut nevis atshkjaidiishanas lieta, bet tas, ka paarmainjas meedzu veikt maz, piemeeram alus-skruuve-alus-skruuve, nevis regulaara mainiishana vai kopaa jaukshana.
sipps
manuprat visas sis sarunas par un ap alkaholu tapatas ir pilnigi bezjedzigas un nevajadzigas. jo tapat nevar nonakt pie vienotas nostajas saja jautajuma. bet kautka divaini, tiko parads kautkads topiks kura var iepit alkaholu ta uzreiz aiziet ritiga klope par to " slikts, labs, var nevar alkani-aturibnieki" un ta bez sava gala viens un tas pats. nevar tacu parliecinat tos kas nedzer ka dzert ir labi un tos kas dzer ka nedzert ari ir labi? bezjedzigi.
Church
QUOTE(sipps @ Oct 28 2005, 09:04)
manuprat visas sis sarunas par un ap alkaholu tapatas ir pilnigi bezjedzigas un nevajadzigas. jo  tapat nevar nonakt pie vienotas nostajas saja jautajuma. bet kautka divaini, tiko parads kautkads topiks kura var iepit alkaholu ta uzreiz aiziet ritiga klope par to " slikts, labs, var nevar alkani-aturibnieki" un ta bez sava gala viens un tas pats. nevar tacu parliecinat tos kas nedzer ka dzert ir labi un tos kas dzer ka nedzert ari ir labi? bezjedzigi.
*

tikpat labi vareetu vi vs emacs, which shell, windows vs linux, doom3 vs HL2, ati vs nvidia, blondiines vs brunetes utml utjp utt ;>
sipps
QUOTE(Church @ Oct 28 2005, 10:11)
tikpat labi vareetu vi vs emacs, which shell, windows vs linux, doom3 vs HL2, ati vs nvidia, blondiines vs brunetes utml utjp utt ;>
*

nedomaju ka te varetu sanakt baiga klope ar tik pretejam domam jo man pilnigi vienalga windows vai linux,doom3 vai HL2 uj vel jo vairak blondine vai brunete tur nu es neredzu vispar kada jega diskutet tongue.gif

es zinu ka tie bija tikai piemeri tomer alkahols stav pari visam
GoldLeader
lol...protams, ka alus PWNo visu!
Hikaru
QUOTE(sipps @ Oct 28 2005, 10:25)
es zinu ka tie bija tikai piemeri tomer alkahols stav pari visam
*

Nē. Anime stāv pāri visam. biggrin.gif
Niks
QUOTE(direktors @ Oct 28 2005, 14:18)
QUOTE(Church @ Oct 28 2005, 10:11)
*

vot tur kā reizi ir vismazāk ko diskutēt. rolleyes.gif
*

Muļķības! Diskusijas, kas saistītas ar Linux, ļoti bieži kļūst par flamewar, kurās postu skaits vairākas reizes pārsniedz to daudzumu, kāds ir vairumam diskusiju attiecīgajā forumā.
Lai nav galīgs offtopic:
Man patīk skaidra galva, tāpēc nedzeru.
anishuara
QUOTE(Niks @ Oct 28 2005, 21:15)
Pats tu mīkstais! mad.gif Toļka šutka.
*

xe xe 4alji nju jus dodat... tas ta4u ir tizli.... happy.gif shita foruma tizlotiez....laugh.gif
domaju ka shaja pasaule viss ir vajadzigz.... pat alkaholz, jo tas dod iespeju atslabinatiez... tongue.gif
lastguru
AlkOhols (note the letter "O") dod iespeeju atslaabinaaties... hmm... diivaini... man kaut kaa visus savus 22 gadus nebija vajadziibas peec kaut kaada taada magjiskaa liidzeklja... man atpuuta ir miegs, anime, shis forums... ko veel var gribeet... visu paareejo laiku manas smadzenes straadaa. es neredzu neko sliktu tajaa no kaa baidaas shumin: atnaak uz maajaam un saak ziimeet galvaa sheemas. man tas ir ljoti exciting. jaunaakaa aizraushanaas ir hardware uzbuuves analiize: tagad man nedriikst dot rokaas nekaadu pusliidz gudru aparatuuru - obligaati izjaukshu lai apskatiities kas tur iekshaa... un man taa ir labaakaa izklaide... labaaka par anime tongue.gif
edg
QUOTE(lastguru @ Oct 28 2005, 22:13)
man atpuuta ir miegs, anime, shis forums... ko veel var gribeet...
*

Dazhi cilveeki ir izveeliigi un vinjiem gribas veel citus atslaabinaashanaas veidus.

QUOTE(lastguru @ Oct 28 2005, 22:13)
un man taa ir labaakaa izklaide... labaaka par anime
*

edg paarmet krustu un meklee saartu kjecerim.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.