direktors
Oct 24 2005, 21:03
nu tīri sportiskas intereses pēc..
Fatalis
Oct 24 2005, 21:09
Es neiebraucu, kas tas ir par pollu
QUOTE(Fatalis @ Oct 24 2005, 21:09)
Es neiebraucu, kas tas ir par pollu
tiiri sportiskas intereses peec, cilveeks veelas zinaat kas cilveekiem patiik labaak.
balsoju par alu.
Kazuki
Oct 24 2005, 21:27
Church
Oct 24 2005, 21:35
liiks polls. kur ir viini? kur visiishi? konjaki? balzaams beidzot? ;>
Tigra2
Oct 24 2005, 21:51
cik es zinu ir tāds pantiņš
alus, šņabis, lētie vīni,
tie ir mūsu vitamīni!
man tētis to bieži skaita tikai mūsu pārveido uz papa .
Church
Oct 25 2005, 00:07
QUOTE(Shumins @ Oct 24 2005, 21:31)
Shis domaats leetais, nabadziigo studentu polls...Kam nekaa vairaak par bear un samagonku nesanaak...shat tad kaads shnabiits, un tad jau tas luxsus...
pats sen vairs nestudeeju, bet ja nekljuudos, 2/3-4/5 tagadeejo studentu kautkur straadaa ..
Bet ar viinu vai balzaamu piekosties buutu perveers gadiijums...
piekosties in general imho i perversi un neskaitaas atpuuta. cita lieta - iedzert atpuutai / garastaavoklim / meeles atraisiishanai / kautriibas paarvareeshanai / da i kaut vaj vienkaarshi dzeerienu izbaudiit.
vairums mineeto polla drinku gan kaareiz velk uz leetu piedzershanos, nevis patiikamu atpuutu ;>
no šitās drazas, ko tu tur esi uzskaitījis, tik alus un sidrs ir lietojami. bet vispār atķeksējos pie "Nedzeru" - tas arī ir vistuvāk patiesībai, jo pēdējā gada laikā nudien reti jo reti sanācis dzert.
QUOTE(Shumins @ Oct 24 2005, 23:18)
QUOTE(Church @ Oct 25 2005, 00:07)
pats sen vairs nestudeeju, bet ja nekljuudos, 2/3-4/5 tagadeejo studentu kautkur straadaa ..
Taapeec jau gala diplomu tik maz dabuu...Viena no liekaakaam kjuudaam ir 1-2 kursaa straadaat, lai dzertu viinu atpuutai...
Tikpat liela kljuuda ir 1-2 kursaa nestraadaat, bet speeleet quake vai anime lupiit cauraam dienaam, vai taisiit 4 filmu maratonus katru nakti meenesi peec kaartas. Abos gadiijumos tieshi tas pats, tikai straadaashanas gadiijumaa tev peekshnji paraadaas nauda video kartei un peekshnji naak praataa taadas slimas idejas kaa nomainiit cauras dreebes pret jaunaam.
ShinChan
Oct 25 2005, 00:46
Nu šīs t.s. "drazas" ir nācies baudīt un visdažādākajos salikumos, taču par laimi tas dzīves posms ir pāri, tagad tiešām vairāk sanāk dzert labsajūtai nevis lai pieblieztu ķobi.
dmonster
Oct 25 2005, 08:23
Phe nevar jau likt alus vai sidrs, ja tikai pa retai reizei ar draugiem iedzer, es uzliku vienkaarsh ka nedzeru
.
Tautā ļoti iecienīts kokteilītis - "Atpakaļ pie dabas":
1. Ņemam alu, pēc iespējas draņķīgāku un stiprāku
2. Sagāžam tajā iekšā visu ko, kur ir vēl promiles.
3. Liekam ribās.
4. Ļoti ātri esam četrrāpus un uzvedamies kā lopiņi - atpakaļ pie dabas.
5. Baigi kruta vēl ir vemt pēc iespējas vairāk vai arī atslēgties.
6. Otrā rītā apmainamies ar iespaidiem - no fragmentiem liekam kopā vakardienas notikumus - AKA Tusiņa puzzle.
Vispār es nedzeru
anishuara
Oct 25 2005, 18:37
xe xe
tas tik ir texts
nju no rita tiesham bus jautri, ta ka man vakar bija...
nobalsoju par alu, jo nav neka labaka par alu, nju ja nu tikai viskijs...
demit! tur nau mana varianta...
kapec tie kas dzer ir tie sliktie, tie kas nedzer labie?
tikai balts un melns?
ka reiz teica kads gudrs cilveks " ka var uzticeties cilvekam kurs kategoriski nelieto alkoholu? "
QUOTE(sipps @ Oct 25 2005, 18:46)
tikai balts un melns?
ka reiz teica kads gudrs cilveks " ka var uzticeties cilvekam kurs kategoriski nelieto alkoholu? "
nu un kaa var!? ...es piem neiebraucu ko tu ar to domaaji!
Hikaru
Oct 25 2005, 19:20
QUOTE(edg @ Oct 25 2005, 00:36)
Tikpat liela kljuuda ir 1-2 kursaa nestraadaat, bet speeleet quake vai anime lupiit cauraam dienaam, vai taisiit 4 filmu maratonus katru nakti meenesi peec kaartas. Abos gadiijumos tieshi tas pats, tikai straadaashanas gadiijumaa tev peekshnji paraadaas nauda video kartei un peekshnji naak praataa taadas slimas idejas kaa nomainiit cauras dreebes pret jaunaam.
Nestrādājot maksā stipendiju (kaut kāda nauda ir) un ir vairāk brīva laika skatīties anime.
Es nedzeru!!! Kas gan var būt garšīgāks par kumelīšu tēju!
Yanka_ronin
Oct 25 2005, 19:43
Kikumi
Oct 25 2005, 21:59
Da labi! Neuzskatu sevi par lielu alkohola lietotāju, bet dažreiz sanāk iedzert pa kādai sidra pudelītei. Bet tas tā, diezgan reti...
Tomoko
Oct 25 2005, 22:01
eu, var saakt taisiit arii taadu pollu: kas tev no eedieniem vislabaak garsho, kaa tu gjeerbies,kura ir tava miiljaakaa kraasa utt.
nezinu...
... man vislabaak garsho kkaads kokteiliic (es jau nedomaaju alkoholisko..
)
Kikumi
Oct 25 2005, 22:14
Margarita=super!
Tikai to tādos īpašos gadījumos...
Kikumi
Oct 25 2005, 22:17
Ir tāds kokteilis, ko dēvē par Margaritu... Kaut kad sen atpakaļ dzēru, likās diezgan labs... Kaut kad būs atkal jāiemēģina...
Kikumi
Oct 25 2005, 22:22
QUOTE(direktors @ Oct 25 2005, 22:20)
no kaa ta shams sastaav, ja nav nosleepums? neesmu tik zinošs pa tiem kokteiļiem.. bbaaros parasti alus, martini..
Njā, es arī īsti nezinu...
Kāds varbūt var pateikt, ja zin? Es arī labprāt gribētu zināt, kas tajā Margaritā ir iekšā... Savādāk dzer, bet nezin ko...
anishuara
Oct 25 2005, 22:40
QUOTE(Kikumi @ Oct 25 2005, 22:22)
QUOTE(direktors @ Oct 25 2005, 22:20)
no kaa ta shams sastaav, ja nav nosleepums? neesmu tik zinošs pa tiem kokteiļiem.. bbaaros parasti alus, martini..
Njā, es arī īsti nezinu...
Kāds varbūt var pateikt, ja zin? Es arī labprāt gribētu zināt, kas tajā Margaritā ir iekšā... Savādāk dzer, bet nezin ko...
margarita sastav no tekilas, laima, citrona sulas un sals...
tas viss ja vajag proporcijas ari varu pteikt....
starpcitu dievinu margaritu aaaa nju ja un MEJITO ari labs.... njam njam piparmetra... (bacardi,sprite, laims , piparmetras lapinjas)
ja vajag zinat kadas sastavdaljas kadiem kokteljiem tad droshi prasiet gan jau palidzeshu ka vareshu...
aigarius
Oct 25 2005, 22:49
QUOTE(anishuara @ Oct 25 2005, 21:40)
http://en.wikipedia.org/wiki/Margarita
anishuara
Oct 25 2005, 22:51
QUOTE(aigarius @ Oct 25 2005, 22:49)
QUOTE(anishuara @ Oct 25 2005, 21:40)
http://en.wikipedia.org/wiki/Margaritapiekritu.... bet mums latvijas baros un restoranos izmanto laimu un cironu, bet ma glazes malinjam uzsmere sali, lai to nolaizitu no glazes...
Isabel Carmin fon Edelhain
Oct 25 2005, 23:02
QUOTE(direktors @ Oct 25 2005, 22:12)
labie ir visaadi snjaba kokteilji.. taadi kas ir ar garshu normaalu.. piem. snjabis + red bull, vai aabolu sula ar graadiem..
Ermm..... kokteiļi? Zin tādus ''samokrutus'' es gan neatļaautos saukt par kokteiļiem. Nekad nevar zinat kas iznāks un kadas bus sekas.
X_Kamui
Oct 25 2005, 23:30
Es skaitos pie nedzerošo klases XDD bet tas nenozimee ka es nekad neesmu dzeris...
Jau kadu otro gadu, ne piliena alkohola neesmu ņemis mute
Dzeru paarsvaraa sulas un teeju
animeec
Oct 26 2005, 00:26
wow, nedzeraju gandriz tik pat daudz ka dzeraju, progress
nu ja, es jau ari pie nedzerajiem
CirvjaKaac
Oct 26 2005, 01:33
Priekšroku dodu visim ar kolu un ledu... un varbūt kādu saldētu ogu klāt, piemēram - ķirsi. AK!
lastguru
Oct 26 2005, 01:48
nekad nekaadu alko, pat alu, nebiju dzeeris, ja vien kefiiru un teeju nepieskaitiit pie alkohola, tikai deelj taa ka tur arii graadus var atrast... nu tiesa gan, vienu vai divas reizes pagarshoju shampaanieti kaut kad ljoti sen kaut kaados sveetoks... negarshoja... es pat glaazi neizdeeru... taa tik vienu malku
... nu un nesenajaa BalticIT&T izstaadee Kaspersky mani piekraapa iebarojot kaut kaadu spirtiku vai shnjabiiti... fui cik negarshiigs... bee...
parasti aarpus maajaam dzeru kolu (dazhreiz sprite, dazhreiz kolas un sprite maisiijumu
), dazhreiz teeju. maajaas slinkums peec kolas iet - vnk dzeeru uudeni un viss... un dazhreiz teejinju ja nav slinkums taisiit vai kaads piedaavaa...
QUOTE(sipps @ Oct 25 2005, 17:46)
tikai balts un melns?
Atspringsti.
Runa iet nevis par cilvēkiem, kuri iedzer, bet gan par tiem kuri lopojas.
Diemžēl lielai daļai jaunās paadzes manis aprakstītais koteilītis šķiet "teh super l33t"
Man ir daudz draugu, kuri iedzer un nekad nekādu problēmu nav bijis, jo nemēdzu lasīt morāli. Mani vispār neuztrauc cik un ko kurš dzer, ja vien zina mēru.
Domāju, ka saproti atšķirību starp dzeršanu un lopošanos.
Church
Oct 26 2005, 08:09
visbiezhaak meeru nezin jaunieshi kas tikko bez vecaaku kontroles tikushi pie alkohola bez ierobezhojumiem. - pirmie studentu kursi utml. parasti paaris gadu laikaa, biezhi vairaaku reti nepatiikamu gadiijumu pieredzes deelj, tiek iemaaciits savs meers, un taalaakaa dziivee tiek vai nu tikai 'iedzerts', vai nu principiaali atmests. protams, ir dalja, kas turpina/izveersh plashumaa/pieradumaa/adikcijaa/sabeidz dziivi/karjeru. R.I.P.
Laikam buushu kluvis par cilveeku, kursh uz alkoholiskiem dzeerieniem skiibi skataas..
Katru rezi, kad kaados sveetkos kaut ko iedzeru rodas arvien speeciigaaka veelme turpmaak taa vairs nedariit. Nepatiik man tas blur`s par apzinu. Krsitaalskaidrs praats forever. Vai nav forshi, kad pilniibaa apzinies kas notiek apkaart, kaa notiek, speej domaat par konkreetaam lietaam un preciizi dariit konkreetas lietas..
Tagad jau paarsi reizes esmu atteicies no alkohola lietoshanas arii tajos retajos saviesiigajos pasaakumos, uz kuriem tomeer esmu spiests aiziet. IMO nav nekaa laba alkoholaa.. tikai zuud skaidrais praats un paliek karsti (bet man patiik ziema, taadad aukstums).
Nedaudz mazaak nievaajosha atrtieksme ir arii pret kafiju.
Citaadi dodu priekshroku teejai bez cukura, kakao, vai kaadai auglu sulai.
No gaazeetiem dzeerieniem parasti izveelos Colu..vai kaut ko citu no taas dimensijas (Fanta, Sprite)
Zeel ka vairs nav Cherry-Cola
bij mana miilaakaa...
dmonster
Oct 26 2005, 09:24
No parastajiem dzeerieniem man garsho piparmeetru teeja, sprite, auglju sula (peedeejaa laikaa visvairaak aabolu sula) un vienk. uudens.
Pie alhaholiskajiem taa izsmalcinaatiem man garsho shampanietis, kam piekozh klaat shokolaadi, visai labs taa.
ShinChan
Oct 26 2005, 09:43
QUOTE(lastguru @ Oct 26 2005, 00:48)
parasti aarpus maajaam dzeru kolu (dazhreiz sprite, dazhreiz kolas un sprite maisiijumu
)
Atļaušos apgalvot, ka šīs dziras tavam organismam nodara lielāku kaitējumu nekā regulāri (katru dienu): 50 grami balzāma, 0.5 l alus (protams ne jau čurenieka) vai 200 ml laba sarkanvīna/baltvīna.
Caurskatot šo topiku man ir radies iespaids, ka liela daļa alq. uzksata par kaut kādu sātanu, kuram atliek iedot mazo pirkstiņu (ieraut vienu glāzi) un pašlo pajehalo alkoholisma druvā. Bērnišķīgs piegājiens, kuram pieturējos arī es... līdz 15 gadu vecumam.
Man vienkārši negaršo, Esmu mēģinājis. Neiet iekšā un viss.
Tas, vai es pats dzeru vai nedzeru ir manis paša izvēle. Un man nevienam nav par to jātaisnojas vai jākaunas, var arī jālepojas.
Tā kā esmu pie stūres, tas man dod papildus bonusu - nav jāmocās ar dilemmu "dzert vai braukt".
Tas pats attiecas uz visiem citiem - cik un ko katrs dzer ir viņa paša ziņā un neprasa nedz nosodījumu nedz uzslavu.
Mans vienīgais iebildums būtu pret totālu lopošanos, nu vismaz manā tuvumā ne.
Par to bērnišķību - mož man jāsāk cigāri smēķēt jo, piemēram Hemingvejs taču tos smēķēja
Nekad neesmu kaut ko darījis tāpēc lai izskatītos vairāk pieaugdzis/nobriedis/etc - kā reizi tas gan velk uz bērnišķību. Piem. smēķēšana jau pēc iespējas agrākā vecumā, pie tam šajā jomā, cik novērots, meitenes jau ieliek zēniem. Nu man nešķiet ka tā būtu baigā brieduma pazīme, tikai vēlme izskatīties cool.
Un alkohola lietošanai/nelietošanai nav nekāda sakara ar personas garīgo briedumu.
Jaa, nu probleema ar alkaholu ir taada, ka peedeejos gados tas ir baigais haips. Visi nepilngadiigie grib buut lieli, pasktaas, ka teevs katru vakaru peec darba panjem alu, seezh un relakseejas, uzreiz pasham taa gribaas. Saku no savas pieredzes. Vieniigais, ka man alus garsho (kaa nu kursh, protams, bet bauskas tumshais un uzhavas gaishais man garsho labaak par saldajiem spirdzinoshajiem dzeerieniem kaa kola).
lastguru
Oct 26 2005, 11:42
QUOTE(ShinChan @ Oct 26 2005, 09:43)
QUOTE(lastguru @ Oct 26 2005, 00:48)
)
Atļaušos apgalvot, ka šīs dziras tavam organismam nodara lielāku kaitējumu nekā regulāri (katru dienu): 50 grami balzāma, 0.5 l alus (protams ne jau čurenieka) vai 200 ml laba sarkanvīna/baltvīna.
like I care... es nedzeru un nespmeekjeeju ne jau taapeec ka taupu veseliibu... nu negarsho man, un patiik skaidrs praats maajaas. peec manaam domaam, kas var buut trakaaks kaa speciaalais instruments lai atraisiitu meeli vai ljaut sev atpuusties... arii bez taa var
zaales/vitamiinus es nedzeru, potes netaisu (iznjemot pret encefaliitu), at sportu nenodarbojos... heh, da kaads tur veseliigs dziives veids (ne, nu labi, man jau patiik uzskatiit ka taads arii ir veseliigs dziives veids, bet no no citu cilveeku viedoklja iipashi veseliigs tas nava)?
P.S. un kaapeec dazhi raxta "alkAhols"? daargie draugi, tur jaabuut burts "O"
ShinChan
Oct 26 2005, 12:09
QUOTE(Taka @ Oct 26 2005, 09:52)
Tu bišķi neiebrauci manis teiktajā, vai arī es ne īpaši precīzi izteicos. Bērnišķīgumam ar dzeršanu vai nedzeršanu nav nekāds sakars. Bērnišķigi vai nenopietni ir tas, ka dažam labam alq. a priori ir negatīva lieta, un jau paprovējot vien problēmas aizies ķēdē. Uzskatu, ka katram cilvēkam vismaz reizi dzīvē ir kārtīgi jāpiedzeras, tikai tad viņš ir tiesīgs kaut ko spriest par alq. un ar to saistītajām lietām.
QUOTE(lastguru @ Oct 26 2005, 10:42)
un patiik skaidrs praats maajaas. peec manaam domaam, kas var buut trakaaks kaa speciaalais instruments lai atraisiitu meeli vai ljaut sev atpuusties...
Skaidrais prāts tev arī pēc kausa alus nezudīs.
Mani joprojām nepamet izjūta, ka jūs nespējat nodalīt iedzeršanu no piedzeršanās
Man liekas es izteicos pietiekami skaidri - man ir negatīva attieksme pret lopošanos nevis alkoholu kopumā. Lopošanās ir nespēja kontrolēt lietojamā alkohola daudzumu un kvalitāti - elementāra mēra nezināšana.
Tas ka es nedzeru, nenozīmē, ka man ir negatīva attieksme pret alkoholu, kā man reiz teica draugs "tev var iedod alus glāzi paturēt, tu esi nekaitīgs"
Teiksim, es nelecu ar izpletni, vai tad tas nozīmē, ka man ir negatīva attieksme pret nodarbošanos ar izpletņlekšanu?
ShinChan
Oct 26 2005, 12:31
Diemžēl mūsu sabiedrībā tā ir iekārtots, ka lielu daļu no veiksmīgas karjeras var veidot tikai neformālu kontaktu ceļā. Un kā smejies neformāli kontakti kā likums ir saistīti ar smēķēšanu un alq. lietošanu. līdz ar to, ja tu nesmēķē un nelieto alq. tev iet garām daudzas iespējas (mana nesmēķējošā būtība jau ir šur tur pašam iegriezusi, īpaši jau augstskolā, taču lai nu ko, bet smēķēt gan nesākšu). Nedarīt šīs lietas nozīmē daļēji atdalīties no kolektīva, izkrist no aprites un iemantot dīvaiņa slavu, kas mani īpaši nekrata, jo man tāda jau ir. Protams, to nevar vispārināt un ir kolektīvi, kur nekas tāds nenotiek, taču cik man ir nācies strādāt, un nebūt ne kādos pritonos, vienmēr kaut vai mērena alq. lietošana ir nozīmējusi "normālību" un "pieskaitāmību", turpretī pilnīga atturība, liecina vai nu par nopietnām problēmām ar alkoholu, vai arī brieduma trūkumu. Nesaku, ka tas ir pareizi, taču tā reiz ir iekārtots.
dmonster
Oct 26 2005, 16:23
QUOTE(direktors @ Oct 26 2005, 13:11)
QUOTE(dmonster @ Oct 26 2005, 09:24)
tu domā to indi no krāna..
Kaa kuraa kraanaa, man maajaas nav kalkju trubas, man iet skaidrais uudens
.
Hikaru
Oct 26 2005, 18:36
QUOTE(ShinChan @ Oct 26 2005, 12:09)
Uzskatu, ka katram cilvēkam vismaz reizi dzīvē ir kārtīgi jāpiedzeras, tikai tad viņš ir tiesīgs kaut ko spriest par alq. un ar to saistītajām lietām.
Nepiekrītu. Ja ir liela teorētiska zināšanu un datu bāze, tad arī var spriest un domāt par to vai citu tēmu (konkrētā situācijā - alq.). Pietiek paskatīties TV, palasīt rakstus, noskatīties reālas situācijas no malas un, novērtējot katru elementu ar ticamības varbūtībām un svara koeficientiem, un piem. izveidojot mažoritāro grafu, VAR spriest par alq. un ar to saistītām lietām (konkrētā situācijā var arī izlaist kādu no pieminētām procedūrām). Tā tiek risinātas daudzas ļoti svarīgas lietas, kur praktiski netiek uz sevis izmēģināts, bet gan pētot citus.
animeec
Oct 26 2005, 18:46
kaut ka dazs labs te grib pavedinat citus uz dzersanu, tik :"tas nav slikti ka tu piedzeries ka lops", vaig tac kadreiz dzive piedzeties" utt
Manuprat ja tev negribas dzert tad labak ari nedzer ja nu vienigi sagribas tad ar meru,bet tomer labak nevaig
vispa jau sak pirmie dzert tie kuriem vecaki to dara, nu protams, vecaki dzer, kas es sliktaks? un ta ari visi pakal skrien
ShinChan
Oct 26 2005, 19:29
QUOTE(Hikaru @ Oct 26 2005, 17:36)
Nepiekrītu. Ja ir liela teorētiska zināšanu un datu bāze, tad arī var spriest un domāt par to vai citu tēmu (konkrētā situācijā - alq.). Pietiek paskatīties TV, palasīt rakstus, noskatīties reālas situācijas no malas un, novērtējot katru elementu ar ticamības varbūtībām un svara koeficientiem, un piem. izveidojot mažoritāro grafu, VAR spriest par alq. un ar to saistītām lietām (konkrētā situācijā var arī izlaist kādu no pieminētām procedūrām). Tā tiek risinātas daudzas ļoti svarīgas lietas, kur praktiski netiek uz sevis izmēģināts, bet gan pētot citus.
Nepiekrītu. Tevis teiktais saistās ar kvantitatīvajām pētījuma metodēm. Te vairāk prasās pēc kvalitatīvajām (integrēšanās alkoholiķu vidē, piedalīšanās viņu dzerstiņos, utt. utjp.). Bet ja nopietni, tad šis tomēr ir tas gadījums, ka lai cilvēks varētu daudz maz objektīvi spriest par alkoholismu un ar to saitītajām problēm, vajag piedzerties, savādāk tāda šušra un tukša spriedelēšana vien sanāk - vienā avīzē bija rakstīts, kaimiņu Vasja katru dienu nodzēries kāpņu telpā čurā utt. Arī kaņepes negatīvais iespaids tiek demonizēts un pārspīlēts līdz nelabumam, un to kā likums dara cilvēki, kas tādu lietu kā "kāsis" ir redzējuši vien pastulbās amīšu komēdijās.
Starp citu, daudzas svarīgas lietas un daudz kaitīgākas par alq. zinātnieki paši izmēģina uz savas ādas un dažreiz par to saņem arī Nobela prēmiju.
QUOTE(animeec @ Oct 26 2005, 17:46)
kaut ka dazs labs te grib pavedinat citus uz dzersanu, tik :"tas nav slikti ka tu piedzeries ka lops", vaig tac kadreiz dzive piedzeties" utt
Manuprat ja tev negribas dzert tad labak ari nedzer ja nu vienigi sagribas tad ar meru,bet tomer labak nevaig
vispa jau sak pirmie dzert tie kuriem vecaki to dara, nu protams, vecaki dzer, kas es sliktaks? un ta ari visi pakal skrien
Neviens nevienu nekur nevedina. Jibio rio, vienā topikā man krauj virsū par to, ka pret dzeršanu uzstājos šajā atkal, ka par. Teoretizētāji. Es teicu ka vajag piedzerties, ja vēlas daudz maz kompetenti un objektīvi par problēmu vai tās neesamību runāt, nevis, ka visiem kā likums jāpiedzeras. Bez maz vai galvenais foruma alkāns.
P.s. Nemaz ar tik bieži es nedzeru ..and i like quality stuff
Nedomāju, ka ir prātīgi šeit apspriest šo tēmu, jo tas vairāk sakaitinās ''real kodējus'' & tie, kas ir pret to kļūs rupji pret kodējiem, un tēma noteikti turpināsies nākamajā tusā vai kur citur.
anishuara
Oct 26 2005, 19:57
QUOTE(Hikaru @ Oct 26 2005, 18:36)
zini ja spriest pec tavam domam tad sanak ka ar zinashanam pietiek lai zinatu lietas butibu... nedomaju ka ta ir pareizi: salidzinasim pe tavas shemas shadu paradibu, ka sexu.
Pec tavam domam bus labipalasit gramatas un paskatities pornjukus tada veida tu par vinju visu zinasi, bet bez praxes tu ta vai ta nebusi spejigs saprast ta butibu, un tas neattiecas tikai uz sexu tas attiecas ittin uz visu.
Bez prakses alkahola lietoshana nevar secinat vai tas ir labi vai slikti. Ir jabut praxei vismaz 1 reizi...
Es gribu buut populaars! Es gribu buus superstaars! ...
...
Protams, lai izzinaatu iisto alkohola dabu, nepietiek peetiit alkaanus, bet pasham jaabuut aktiivam lietotaajam! Taapat, lai pieraadiitu e=mc^2, ir jaabrauc fishka fizikaa! Tomeer, abos gadiijumos, arii nebuudams profesionaalis, mees varam uzzinaat par alkoholu (vai to, ka e=mc^2), atsaucoties uz cilveekiem, kas muusu vietaa jau ir izpeetiijushi sho paraadiibu. Vai man ir jaalien kraasnii, lai zinaatu, ka tur ir karsts?
Cita lieta ir - vai alkohols ir slikts? Katram sava labuma-sliktuma izpratne. Citam augstaakais labums ir neteereet naudu un nodziivot miljons gadus. Citam laime ir atsleegt praatu no dienaa savaaktajaam probleemaam ar alus pudeliiti. Cits juutas stulbi dzeeruma praataa. Cits juutas taa, kad nav dzeeris. Kas kuram labums!
Vai nomeegjinaashana ir veids, kaa uzzinaat, vai tas labi vai slikti? Tas atkariigs no taa, kas tev ir labuma etalons. Ja cilveeces attieksme pret tevi, tad... kaadas cilveeces - alkoholikju vai nedzeeraaju? Ja tava pashsajuuta, tad vajag nomeegjinaat vismaz kaut ko liidziigu - piemeeram, atkariibu izraisoshas datorspeeles. Jaa, graamataa var izlasiit ljoti daudz, bet veel vairaak var ieguut izmeegjinot. Bet vai ir veerts izmeegjinaat, vai vajag? Nifiga. Dari kaa gribi!
Kazuki
Oct 26 2005, 21:11
laba kompoziicija shumin. he he he
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.