Shaisuke
Oct 18 2005, 08:54
Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu itkaa otaku ziemassveetki buutu jauki, bet tie tomeer taa vai taa skaitaas gjimenes sveetki. Kopaa ar otakieshiem pavadiit jauno gadu buutu interesanti.
~BN~
QUOTE(Shaisuke @ Oct 18 2005, 08:54)
Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu itkaa otaku ziemassveetki buutu jauki, bet tie tomeer taa vai taa skaitaas gjimenes sveetki. Kopaa ar otakieshiem pavadiit jauno gadu buutu interesanti.
~BN~ Es vairaak domaaju 17,18 decembri...tip pirms ziemassveetku balle, iesildiishanaas otaku gaumee utt
Vnk, es esmu ljoti egoistiska un parasti 25,26 man ir ar gjimeni....un Jaunais gads ir vesels shovs, iespeejams citaa valstii, so es esmu briiva tik starpaa
Pretty please *puppy eyes*
QUOTE(za4peedinja @ Oct 18 2005, 15:09)
Es vairaak domaaju 17,18 decembri...tip pirms ziemassveetku balle, iesildiishanaas otaku gaumee utt
Vnk, es esmu ljoti egoistiska un parasti 25,26 man ir ar gjimeni....un Jaunais gads ir vesels shovs, iespeejams citaa valstii, so es esmu briiva tik starpaa
Es piewienojos Kimai ^^ luuuuuuudzu riikojam uz 17,18, jo man uz iistajiem Ziemassweetkiem wisticamaak buus gjimenes paseedeeshana (diemzheel ne ar Tewi, Kim) aba Jaunaisgads shkjiet,k a sen jau ir saplaanots citaa walstii swineet... wismaz es taa dzirdeeju... wai ne Kim?
QUOTE(Zuzix @ Oct 18 2005, 14:16)
Es vairaak domaaju 17,18 decembri...tip pirms ziemassveetku balle, iesildiishanaas otaku gaumee utt
Es piewienojos Kimai ^^ luuuuuuudzu riikojam uz 17,18, jo man uz iistajiem Ziemassweetkiem wisticamaak buus gjimenes paseedeeshana (diemzheel ne ar Tewi, Kim) aba Jaunaisgads shkjiet,k a sen jau ir saplaanots citaa walstii swineet... wismaz es taa dzirdeeju... wai ne Kim?
man savukaart jaunais gads ir jaasvin ar savu gjimeni taa kaa ziemassveetkus svinu ar teeva pusi...Man arii ljoti patiikas variants par 17,18 decembri
Tigra2
Oct 18 2005, 17:32
QUOTE(Adar @ Oct 18 2005, 16:42)
QUOTE(Zuzix @ Oct 18 2005, 14:16)
man savukaart jaunais gads ir jaasvin ar savu gjimeni taa kaa ziemassveetkus svinu ar teeva pusi...Man arii ljoti patiikas variants par 17,18 decembri
Lieliski laiks ir ideāls!!!!!
Kas rīko, kur?
Es būšu( laikam)
not_alone
Oct 18 2005, 19:21
es ar visām 54 par vēlvienu pasākumu!woo-hooo!!!un kāpēc gan ne novembrī?jautrības nekad nevar būt par daudz *^-^*
QUOTE(not_alone @ Oct 18 2005, 19:21)
es ar visām 54 par vēlvienu pasākumu!woo-hooo!!!un kāpēc gan ne novembrī?jautrības nekad nevar būt par daudz *^-^*
JO! novembrii ir animefests...Jautriibas nekad nevar buut pa daudz, bet luuk garlaiciibas gan...kljuus par rutiinu ><
not_alone
Oct 18 2005, 19:32
ej nu ej...
nu labi,bet tad decembrī 100% vajag ^-^
X_Kamui
Oct 18 2005, 19:59
XDDD Giii man decembris ir pilns ar kontroldarbiem....
bet tie mani neatturees no iešanas uz tusu
cerams...
QUOTE(-Kai- @ Oct 18 2005, 19:59)
XDDD Giii man decembris ir pilns ar kontroldarbiem....
bet tie mani neatturees no iešanas uz tusu
cerams...
Pssssssssssss, tie datumi ja buus briivalaika saakums.....
Sērfijs
Oct 18 2005, 20:46
Kā kuram brīvlaiks sākas, man piemēram tikai 24.12.
X_Kamui
Oct 18 2005, 20:53
QUOTE(Sephiroth @ Oct 18 2005, 19:46)
Kā kuram brīvlaiks sākas, man piemēram tikai 24.12.
Giii bet man no 27....
aniway piekriitu to taisiit decembra beigaas... es ar visaam piecaam par
QUOTE(Shaisuke @ Oct 18 2005, 08:54)
Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu :D Es vairaak domaaju 17,18 decembri...tip pirms ziemassveetku balle, iesildiishanaas otaku gaumee utt ^_^
hm, nu man jau patīk un der jebkurš no variantiem - gan 17-18, gan ziemassvētki, gan jaunais gads, jo svinēt nesvinu neko no visa augstākminētā un no darba kautkā jau tos 17-18 ar dabūtu brīvu.
lai gan - kā izlemsiet, tā būs :)
lastguru
Oct 19 2005, 13:01
QUOTE(anti @ Oct 19 2005, 06:52)
hm, nu man jau patīk un der jebkurš no variantiem - gan 17-18, gan ziemassvētki, gan jaunais gads, jo svinēt nesvinu neko no visa augstākminētā un no darba kautkā jau tos 17-18 ar dabūtu brīvu.
lai gan - kā izlemsiet, tā būs
Analogjiski, neko nesvinu, es pat savu dzimshanas dienu parasti nesvinu. Bet nu piedaavaajums tomeer 24. vai 31., kaut gan arii pret 17-18 nekaadu pretenziju nav
Hikaru
Oct 19 2005, 17:44
Davaj es arī pateikšu to pašu. Es arī neko nesvinu.
UN 31. decembri itsevišķi nesvinu.
Tāpēc man pilnīgi vienalga, kad, kas notiek.
lastguru
Oct 19 2005, 18:18
beidzot pamaniiji uz ko velku
24. - anti dzimshanas diena, bet 31. - taveejaa (un izskataas ka arii Shumina)
QUOTE(lastguru @ Oct 19 2005, 13:01)
QUOTE(anti @ Oct 19 2005, 06:52)
lai gan - kā izlemsiet, tā būs :)
Analogjiski, neko nesvinu, es pat savu dzimshanas dienu parasti nesvinu. Bet nu piedaavaajums tomeer 24. vai 31., kaut gan arii pret 17-18 nekaadu pretenziju nav
es ar savu dzimšansdienu nesvinu, tā ka sit pieci :> man gan jamā anyway sakrīt ar ziemassvētkiem.
lai nu kā, ja nesanāk šogad tuss, tad arī janvāra vidus būtu tīri ok laiks - kad jau visi attapušies no ziemassvētkiem, jaungadiem un citiem.
heh, Hikaru, tev jau laikam ta ar bērnībā neveicās tāpat kā man :)
ShinChan
Oct 19 2005, 18:43
Nu gan jums datumu izvēle. Ziemassvētki ir ģimenes pasākums, viena no retajām tradīcijām, ko cenšos ievērot un Jaunais gads eehm.... nu tādu jūs mani redzēt negribēsiet. Dajoš normālus datumus
+Chibi+
Oct 20 2005, 00:14
Jo tuvāk Jaunajam gadam, jo mazāk iespēju, ka es būšu, jo sākas svētku sezona, daudz tūristu etc.
But it's not like it's important.
lastguru
Oct 20 2005, 00:56
QUOTE(ShinChan @ Oct 19 2005, 18:43)
Nu gan jums datumu izvēle. Ziemassvētki ir ģimenes pasākums, viena no retajām tradīcijām, ko cenšos ievērot un Jaunais gads eehm.... nu tādu jūs mani redzēt negribēsiet. Dajoš normālus datumus
tie IR normaali datumi, jo ir sestdienas/sveetdienas - taas dienas kad daudzi cilveeki var izrauties no maaciibaam un darba. Nu bet protams ko ta es varu zinaat par gjimenes pasaakumiem, ja pats nesvinaaju neko
Un...
mees tevi gribam redzeet pat TAADU...
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 20 2005, 00:14)
Jo tuvāk Jaunajam gadam, jo mazāk iespēju, ka es būšu, jo sākas svētku sezona, daudz tūristu etc.
But it's not like it's important.
It is, it is! how cam we celebrate without Chibi...
+Chibi+
Oct 20 2005, 01:09
Male sit! Ja es līdz tam laikam neatradīšu kolēgi, kurai ļoti patiks uzņemties manus pienākumus, tad es varēšu atkal vaidēt, ka kaut kas superīgs notika, un bez manis. A esat ievērojuši - bez manis,m un uzreiz superīgs. Varut tā ir likumsakarība?
esmu gan ieveerojis, ka skatiishahaas vandred (ja nepareizi uzrakstiiju, varat piekaut pirmo sastapto pensionaaru) ar popkornu bez Chibi nesanaak paaraak labi. tam pie vainas vareetu buut arii citi faktori, bet nu bez chibi to4 nesanaak. taa kaa ne visi superiigie pasaakumi ir super bez chibi. ar dazhiem ir gluzhi otraadi.
Shaisuke
Oct 20 2005, 10:27
Ir jauns topiks kuru esmu aizsaakusi es bet par to diemzeel es pati neko nezinaaju... O.o
Anyway, tieshaam vareetu riikot 17,18. Bet soreiz (man jau te zakju maasas pieteicaas ), tieshaam jaaizplaano labaak, lai sanaak taadi iisteni forshi otaku ziemassveetki.
Un chibi, tev ir JAABUUT nebuusi - nolaupiisim.
~BN~
17, 18 me buus ja buus pasaakums, pofig uz visu citu...
P.S. jaa jaa its me ella-chan changed my nich again, cuz some creeps started to annoy me by saying ive stolen it from the ella from "Fabrika" but actually i had the name before her >:(
QUOTE(Shaisuke @ Oct 20 2005, 10:27)
Anyway, tieshaam vareetu riikot 17,18. Bet soreiz (man jau te zakju maasas pieteicaas ), tieshaam jaaizplaano labaak, lai sanaak taadi iisteni forshi otaku ziemassveetki.
~BN~ Yup...hehehe, buushu no tiem kas braux aatraak, lai paliidzeetu ar kaartoshanu utt.
Hahahaha, paldies debesiim, Ziemassveetki ir tie ko maaku organizeet no 13 gadu vecuma, so...cerams ka buus labi!
Tomeer ir paaris jauninaajumu!
1) Uz slinkoshanu un "negribu" vairs neatsaucos un nedzirdu
UN
2) sakaraa ar to ka dazhi biju iisti cuukji un veel dazhi aatri aizbrauca un nesakaartoja aiz sevis, ko naacaas dariit paareejiem UN Liaanai ar Bn maati, so buus jaamaaksaa 1.5ls.
Tomeer, ja buusiet pieklaajiigi un soliisiet savaakt paliksim pie peedeejaat 1ls cenas (ko dariit, ka esmu naiva un man gribaas ticeet tam labaakajam juusos)
Un VEEL, es ljoti luudzu pieteikties VISUS kam ir iespeejas, pieredze vai vnk gribeeshana kko dariit, man ieksh pm, veidosim nelielu strelku sadaliisim pienaakumus. Paldies!
Man patiik orgazineet Ziemassveetkus!!! Veelaak naakot programai es teikshu veel kaadus noteikumus. (bet ne kaartiibas, nebaidaaties)
X_Kamui
Oct 20 2005, 15:28
Paga, vai tas nakošais tuss notiks atkal inčukalnaa??
vai kur....
Kikyou
Oct 20 2005, 17:04
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 20 2005, 00:09)
tad es varēšu atkal vaidēt, ka kaut kas superīgs notika, un bez manis.
Vaidam kopā. ~_~ Es jau (kā jau vienmēr) nebūšu.
vareetu jau izspljaut mulkjiigu domu par otaku psaakumu v-pilii, bet vai ir veerts?
+Chibi+
Oct 20 2005, 18:49
es brauktu.
Un labāk mēģiniet nolaupīt Kikyou, nevis mani.
ja tu piedaavaa vietu, tad gan jau arii mees brauktu!!!! (Yay, ciemos pie ETM)
Nu tad kaa?
V-pils
Inchukals?
Datumi tie pashi, cik es saprotu 17,18 decembris
a vot ar datumiem gan juus smagi kljuudiijaties, jo visreaalakais ka v-pilii tuss vareetu buut 12-13 NOVEMBRII, jo kaadam indiviidam nedeeljas saakumaa ir kkas atziimeejams. bet es tikai domaaju shobriid. veel nekas nav ofoiciaali pazinjots. tikai projekta stadijaa.
Jaladin
Oct 21 2005, 00:15
Nu nez, esmu par Inci. Liekas, ka visdrīzāk ir 17. ; 18. Bet liekas, ka varētu tikt uz 31.
lastguru
Oct 21 2005, 01:39
ojojoj... ventspils... nav pa taalu? cik maxaa celjsh, un cik tas ir ilgs? (man negribaas 4 stundas tuseet transportaa un kaadus 6 latus par to prieku izteereet... vienaa virzienaa; pieziime: es nezinu ne cenu, ne ilgumu, taapeec nevajag tikko nosauktus ciparus njemt pie sirds).
un za4peedinja: veelreiz un cerams arii peedeejo reizi saku, ka man nepatiik speeliites, un ja kaads grib mani tur VISPAAR redzeet, nevajag meegjinaat mani piespiest speleeties. Domaaju tas arii attiecas uz veel dazhiem citiem indiviidiem, kas labpraataak paseedeetu malinjaa un paskatiitos. Bet ja tu uzstaaj, tad es varu atrast arii labaaku veidu kaa pavadiit nedeeljas nogali... galu galaa neesmu tas briivaakais otakietis: man daudz darba un daudz interesantu projektu aarpus anime un shii foruma.
aigarius
Oct 21 2005, 02:25
17./18. decembris Inšukalnā ir labs sākuma punkts no kura jau tālāk var domāt.
Piekrītu lastguru par to, ka liela daļa otakiešu ir pēc dabas introverti un piedalīšanās spēlēs var būt līdzīga extraverta iesēdināšanai ļoti mazā, tumšā, klusā un nekustīgā kārbā uz pāris stundām - t.b. nepatīkama. Tas ir jārespektē. Ja kāds vēl nav pamanījis, es arī neesmu extraverts, bet tikai izliekos
Es būšu tas ļaunais, kas atkal uzstās uz noteiktas un dokumentētas alkoholisko vielu lietošanas ierobežošanas. Izskatās, ka prakse ar to, ka visi piesaka, ko kurš ņems līdzi un ka visa alkohola lietošana notiek atsevišķi tam paredzētā (siltā, bet ne karstā) vietā, otaku kompānijā ir pietiekoši efektīva. Vajag tikai iecelt NERVozējošos neparedzētajiem gadījumiem un vispārīgajai kārtības kontrolei (bargo kundzi vienmēr vajag
).
Es labprāt pārņemtu pirts meistara lomu (lai es vismaz šoreiz varētu normāli nopērties, un arī lai citi varētu to izdarīt pirms stafeti pārņem "škidrie pirtnieki"
) un izdomāšu kādu perversu spēli (varētu ārā izmēģināt Ultimate sniegā, ja pietiekoši liels laukums tur ir).
es protams ljoti atvainojos, bet neviens no pirts nevienu gluzhi aaraa nedzina un tie pashi "skjidrie pirtnieki" bija arii tie kas visu to pasaakumu vispaar izkurinaaja.
aigarius
Oct 21 2005, 02:52
QUOTE(ETM @ Oct 21 2005, 01:40)
es protams ljoti atvainojos, bet neviens no pirts nevienu gluzhi aaraa nedzina un tie pashi "skjidrie pirtnieki" bija arii tie kas visu to pasaakumu vispaar izkurinaaja.
Nopērties es nevarēju ne jau tāpēc, ka man kāds traucēja, bet tāpēc, ka ar visu jautrību mājā un yaoi twisteru es pirtī tikai ap pusnakti nonācu un tad tā pirts jau bija tikai silta.
Protams, pats vainīgs, un tagad cenšos nepieļaut šadas lietas atkārtošanos
es, laikam, atkal kljuudos, bet vai tadaa gadiijumaa nepietiek vienkaarshi ar ierashanos laikus? kapeec tad uzreiz buutu jaasaak kontroleet visi pirts pasaakumi, ja ieprieksheejaa reizee pats viekaarshi nokaveeji? es neredzu dziljo jeegu. Katrs tak pats var padomaat par to ka pirts muuzhiigi nekuraas un ka ja grib nopeerties liidz tai eekai vismaz jaaiziet.
Andromens
Oct 21 2005, 11:51
QUOTE(ETM @ Oct 20 2005, 16:25)
vareetu jau izspljaut mulkjiigu domu par otaku psaakumu v-pilii, bet vai ir veerts?
ETM puikam ir tik lies domestas (ko nav zēl) lai savāktu visu šo ultimate baru ?
If so then dod mājienu kur aptuveni atrodas
Laikam būtu lieki piebilst ka es par tusu V-Pilī esmu vairāk nekā vienkārši PAR.
Nu apreekjins ir taads ka tas viss ultimate bars nebuus tik liels, jo ir taalu un daargi, bet par telpaam es smagi domaaju. ja ir dazhi cilveeki (liidz 15) varu savaa normaalajaa maajaa savaakt, bet viemeer pastaav arii citi varianti, kas ir mazaak komfortiigi.
gramozeks
Oct 21 2005, 13:17
!!!es taa iriii nesapratu kur tad mees taisam to tussu!!!
In4ukalnaa or Ventspiliiiii???
??? bet starp citu datums (17-18) ir apmierino6s, kaa jau visi to ir izteiku6i!!!
!!!
aigarius
Oct 21 2005, 14:15
QUOTE(gramozeks @ Oct 21 2005, 12:17)
!!!es taa iriii nesapratu kur tad mees taisam to tussu!!!
In4ukalnaa or Ventspiliiiii???
???
Es domāju, ka Ventspils vai arī cita no Rīgas patālāk atrodošās vieta varētu tikt pieņemta tikai, ja attiecīgais organizētājs var dabūt autobusu cilvēku transportēšanai no Rīgas uz pasākuma vietu un atpakaļ pa aptuveni 1 Ls uz cilvēku. Pašlaik es tādas iespējas neredzu un tāpēc es domāju, ka Ventspils variants atkrīt.
Es domāju, ka jārēķinās ar vismaz 35-40 cilvēku lielu baru.
Par pirti: nu es gribu šoreiz ierasties laicīgi, sakurināt pirti un tad vēl aiziet uz galveno māju un pabļaustīties par tēmu "Pirts ir gatava - aida visi pērties"
not_alone
Oct 21 2005, 14:22
es domāju,ka labāk būtu inčukalnā..nju,bet vai tad bij slikti?kur gulet bija,ēdiens bija,un būs arī,kur eglīti nolikt ^^
nu sorre. ja es riikoju pasaakumu V-pilii, tad man ir dzilji vienalga ko domaa citi. Tie kas nebuus apmierinaati ar transporteeshanaas iespeejaam, pashi vainiigi, nevienam jau nespiezh braukt, tieshi oradaak buus mazaak tautas, buus vairak skaabeklja.
To vai pasaakums atkriit vai neatkriit es pateikshu pats un tas nebuus atkariigs no taa vai es atradiishu autobusu (kuru es nemaz negrasos mekleet)
Tas ka IESPEEJAMS buus pasaakums v-pilii, nenoziimee ka nebuus tusa inchukalnaa, galu galaa dazhaadi datumi un dazhaadi pasaakumi.
P.S. ja kaut ko riikoju es, tad es pats varu uznjemties noteikumu sastaadiishanu, vai arii paluugt to kaadam izdariit. Un es neveelos ka uzspiezh kadus citus noteikumus cilveeks kursh pat negrasaas braukt.
QUOTE(not_alone @ Oct 21 2005, 13:22)
es domāju,ka labāk būtu inčukalnā..nju,bet vai tad bij slikti?kur gulet bija,ēdiens bija,un būs arī,kur eglīti nolikt ^^
Bet vai jums nešķiet, ka tad Inčukalnā būs visai auksti? Arī mājā?
QUOTE(aigarius @ Oct 21 2005, 02:25)
Es labprāt pārņemtu pirts meistara lomu (lai es vismaz šoreiz varētu normāli nopērties, un arī lai citi varētu to izdarīt pirms stafeti pārņem "škidrie pirtnieki"
) un izdomāšu kādu perversu spēli (varētu ārā izmēģināt Ultimate sniegā, ja pietiekoši liels laukums tur ir).
nezinu gan vai tev izdosies sekmigi uznemties pirtnieka lomu jo tikai pirti (ne)oficiali tika atlauts lietot alkaholiskos dzerienus un domajam ar nakosajos pasakumos kas notiks inčukalna,sis variants tiks uzsktits par optimalako. ja tevi apmierina tas ka tur visu laiku tiks dzerts alus un kupinatas pīpes tad nav nav problemu.
taka alkahols tika lietots, tad varbut turpmak katrs kurs grasas lietot kadu no apreibinosajam vielam atsuta PM kadam no ALK ( ALKAHOLA LIETOSANAS KOMITEJAS locekliem) kuri tad ari nolems cik daudz ir jaņem lidzi uz noteikto pasakumu, protams saskanojot to ar NERV-TEAM ka ari ar pasakuma organizatoriem.
P.S. ALK sastava ietilpst mums visiem zinamais personāžs-SIGFA( taka vinam nav sasniegts atiecigais vecums vins ir tikai biedribas seja, bez iespejam vienatne pienemt ar alkaholu saistitos jautajumus) . ne mazak atraktivais cilveks ar kodēto nosaukumu-ETM. un ari ES
aigarius
Oct 21 2005, 17:03
QUOTE(sipps @ Oct 21 2005, 15:48)
nezinu gan vai tev izdosies sekmigi uznemties pirtnieka lomu jo tikai pirti (ne)oficiali tika atlauts lietot alkaholiskos dzerienus un domajam ar nakosajos pasakumos kas notiks inčukalna,sis variants tiks uzsktits par optimalako. ja tevi apmierina tas ka tur visu laiku tiks dzerts alus un kupinatas pīpes tad nav nav problemu.
Alus vai smēķi nav īpaši liela problēma. Es tikai būtu pateicīgs, ja stipro dzerienu lietošana sāktos pēc aktīvās pirtošanas beigšanās. Es domaju, ka ar pāris stundām, pēc pirts sakarsšanas, vajadzētu pietikt, lai normāli visi varētu nopērties, bet pēc tam es nodošu pirti pilnā ALK rīcībā.
_D_N_X_
Oct 21 2005, 17:13
Click to view attachmentDiezvai tā notiksies.,., nosākuma alus pēctam pirts --> Tekila ar saali un citronu =D
+Chibi+
Oct 21 2005, 17:20
QUOTE(Dero @ Oct 21 2005, 14:42)
Bet vai jums nešķiet, ka tad Inčukalnā būs visai auksti? Arī mājā?
Saprāta balss, goda vārds. Have been wondering the same.
Manuprāt šī doma tiešām ir laba......es arī varētu būt...ja nekas nebūs!!
_D_N_X_
Oct 21 2005, 17:33
Click to view attachmentEs par In4ukalnu 18.19 datumi būtu super,, Ja kas es jau tagad aizsitu pirti kur sildīties
Venspilī arī būtu mo$ norm nezinu neesmu bijis,.,. Lemiet Pa$i ,.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.