Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otaku ziemassveetki
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
aigarius
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 21 2005, 16:20)
QUOTE(Dero @ Oct 21 2005, 14:42)

Bet vai jums nešķiet, ka tad Inčukalnā būs visai auksti? Arī mājā?
*

Saprāta balss, goda vārds. Have been wondering the same.
*

Ir dzirdēts, ka visādi alpīnisti tur arī bargajā salā tīri labi tusējuši. Galvenais ir daudz malkas visās vietās un lietot elektroapsildītājus tieši tik daudz, lai nekur neko neizsit. Plus vēl ja ir silti guļammaisi un/vai segas. Plus vēl ja visus saguldina chupiņā un mazliet patwistero smile.gif

Un arī pirtij būs lielāka piekrišana smile.gif
X_Kamui
Ai, uz venspili ilgi braukt... bet man nav nekas pretii...

Bet nu tomeer labaak buutu taisiit Inčukalnaa... man liekas biggrin.gif
Shaisuke
Ammm man shkjiet, ka, ja pirts notiks inchukalnaa... es luugshu alkohola daudzumu, kaa bija peedeejaa tusaa, saskanjot ar mani. Pateicos.. un kapec es par tadu ALK team nemaz nezinaaju O.o

~BN~
not_alone
paceļ ķepu,kurš par inčukalnu! *paceļ ķepu*
un tagad-paceļ -"-,kurš par ventspili *pavicina ķepu*
ETM
da kur juus raavaat domu ka ir vainu vainu. buus tuss inchukalnaa un varbuut buus pasaakums v-pilii. neviens nesaka ka deelj viena atkritiis otrs.
not_alone
āa..ok ^^ danke laugh.gif
bet kā tad..viņi būs tā,ka vispirms viens,un,kā atbrauc,uzreiz otrs??ne tač...
ETM
Luudzu izlasi sho manu postu! Un apskaties kad plaanots tuss inchukalnaa.
Shaisuke
Jaa, bet cik es sapratu uz V-pili jau tiek tikai aicinaatie viesi.

~BN~
ETM
Nu tu saprati gandriiz pareizi. uz ventspili tiek dajebkursh, vot savaa maajaa gan es dajebkuru nelaidiishu. es smagi padomaashu par telpaam (kas notiks ne paaraak driiz) un tad izteikshu verdiktu. bet buutiibaa:

Tie kas veelas braukt, un saprot ka mana klaatbuutne tur ir nenoveershama, kaa arii sdpees mani pieciest VISU pasaakuma laiku, suuta man PM, lai es saaku domaat vai ir veerts to pasaakumu taisiit publisku.
Kima
QUOTE(lastguru @ Oct 21 2005, 01:39)
un za4peedinja: veelreiz un cerams arii peedeejo reizi saku, ka man nepatiik speeliites, un ja kaads grib mani tur VISPAAR redzeet, nevajag meegjinaat mani piespiest speleeties. Domaaju tas arii attiecas uz veel dazhiem citiem indiviidiem, kas labpraataak paseedeetu malinjaa un paskatiitos. Bet ja tu uzstaaj, tad es varu atrast arii labaaku veidu kaa pavadiit nedeeljas nogali... galu galaa neesmu tas briivaakais otakietis: man daudz darba un daudz interesantu projektu aarpus anime un shii foruma.
*

es parasti nespiezhu (esmu kaadreiz spiedusi?O.o ), parasti es censhos pierunaat, bet cilveeka atteikumu arii cienu.
Tiaki Tev nehkjiet cuuciigi, ka kaut kaads barinjsh seedees malinjaa, fotografees un reeks par citu izpildiijumiem speelees? Tu nedomaa, ka kaadam tas liek justies neveikli? Nu taa mazliet, un tad tas mazais drosmes starinjsh cilveekaaa arii zuud....
Un deelj izklaides programmas arii nevajag neierasties uz pasaakumu, vienkaarshi tad ir jaaizdomaa KAA iztureeties, jo vairaak tautas jo vairaak jaapieveersh uzmaniiba katram lai pierunaatu, jo visi no saakuma lauzhas <.< Ha! Bet paldies uz taa pasha!!!!!

QUOTE(aigarius @ Oct 21 2005, 02:25)
17./18. decembris Inšukalnā ir labs sākuma punkts no kura jau tālāk var domāt.

Piekrītu lastguru par to, ka liela daļa otakiešu ir pēc dabas introverti un piedalīšanās spēlēs var būt līdzīga extraverta iesēdināšanai ļoti mazā, tumšā, klusā un nekustīgā kārbā uz pāris stundām - t.b. nepatīkama. Tas ir jārespektē. Ja kāds vēl nav pamanījis, es arī neesmu extraverts, bet tikai izliekos smile.gif
Es labprāt pārņemtu pirts meistara lomu (lai es vismaz šoreiz varētu normāli nopērties, un arī lai citi varētu to izdarīt pirms stafeti pārņem "škidrie pirtnieki" wink.gif) un izdomāšu kādu perversu spēli (varētu ārā izmēģināt Ultimate sniegā, ja pietiekoši liels laukums tur ir).
*

DIVKOSIS!!!!
Jau ieprieksh LIELS paldies par jauko atbalstu " happy.gif "
wub.gif `ya all
sipps
QUOTE(Shaisuke @ Oct 21 2005, 23:07)
Ammm man shkjiet, ka, ja pirts notiks inchukalnaa... es luugshu alkohola daudzumu, kaa bija peedeejaa tusaa, saskanjot ar mani. Pateicos.. un kapec es par tadu ALK team nemaz nezinaaju O.o

~BN~

*

tapec ka ALK tika izveidzots pavisam nesen, un ka jau tika minets ALK sadarbosies ar visam institucijam, gan NERV ka ari protams ar ORGANIZETJIEM lai to visu nokartotu mieriga sarunu ceļā, jo velamies PALIDZET PASAKUMA rikotajiem noņemt rupes par ALKOHOLA izmantosanas iespejam. lai nesanak ta tiko tiek rikots kautkads pasakums uzreiz aiziet neselīgā ciņa par to vares vai nevares lietot '"apreibinosas dziras" tagat domajams mes to atrisinasim aukstakaja līmenī un tad pazinosim vienotu nostaju lai visi būtu apmierinati. jo ALK nodarbosies tikai un vienigi ar jautajumiem kas saistiti ar ALKOHOLU un cilvekiem kas to lieto ph34r.gif
lastguru
nu taisam Semantiskās Pareizrakstības un Izrunas Regulējošo Tīrītāju Sabiedrību (SPIRTS; paldies aigariusam par to ka izdomaaja nosaukumu un abreviatuuru). mani arii tracina ka neprareizi raxta tik plashi izmantotus vaardus, bet slinkums tad bija piekasiities.
sipps
QUOTE(lastguru @ Oct 22 2005, 16:54)
nu taisam Semantiskās Pareizrakstības un Izrunas Regulējošo Tīrītāju Sabiedrību (SPIRTS; paldies aigariusam par to ka izdomaaja nosaukumu un abreviatuuru). mani arii tracina ka neprareizi raxta tik plashi izmantotus vaardus, bet slinkums tad bija piekasiities.
*

paldies par izsmeloso ievadu gramatikas burvigaja pasaule, taka tev ir tik daudz laika un iespeju tad esi tik laipns un IZLABO to kas tev nepatik izklaidejies meklejot gramatiskas kludas? ir nu gan izklaide
aivvv
heiz aivvv soirvakts un trakis cars visticamaak buus un piedaliisies plassa meeroga aktivitaatees ar ssova elementiem triiskaarssajiem salto un ""saltajiem"" he he
nu taa teikt mees buus braukt biggrin.gif wink.gif
sipps
QUOTE(aivvv @ Nov 3 2005, 15:54)
heiz aivvv soirvakts un trakis cars visticamaak buus un piedaliisies plassa meeroga aktivitaatees ar ssova elementiem triiskaarssajiem salto un ""saltajiem"" he he
nu taa teikt mees buus braukt  biggrin.gif  wink.gif
*

nu jus protams busiet gaiditakie viesi,bez jums jau ta kiet nekust.

nu ka tad galu gala buss? vai planojas vel kada mega sanaksan lidz gada beigam?
Shaisuke
That was spamming, ya know ><

Pasaakums notiek. Ar maajas iipashnieci viss sarunaats... Vieniigaa probleema ir taa, ka vinja grib lai mes ejam pargajiena biggrin.gif

~BN~
X_Kamui
QUOTE(Shaisuke @ Nov 10 2005, 20:36)
Pasaakums notiek. Ar maajas iipashnieci viss sarunaats... Vieniigaa probleema ir taa, ka vinja grib lai mes ejam pargajiena biggrin.gif
*

A kapeec ne?
man patik paargajieni... bet tagada tak auksti ir rolleyes.gif
sipps
QUOTE(-Kai- @ Nov 10 2005, 21:48)
QUOTE(Shaisuke @ Nov 10 2005, 20:36)
*

A kapeec ne?
man patik paargajieni... bet tagada tak auksti ir rolleyes.gif
*

pietam decembri tiesam bus loti loti auksti kadam vajadzest turp aizbraukt 3 dienas pirmsstam un kurinat krasnis lai mes nenosaltu
ETM
un tanii laikaa buus ne tikai auksti bet ljoti auksti, sniegs un TUMSA.
Peec pieredzes no TN:C zinu ka tie nav pashi stimuleejoshaakie faktori paargaajienam. Un TN:C bija vienkaarshi auksti....
Seven_of_zero
Par pārgājienu. 1 jautajums. Ar slēpēm vai bez?
aivvv
hei bet pag tur tak varees kaartiigi arii izpikoties ja sniegs protams muus buus pietiekami aplaimojis ar savu klaatesamiibu smile.gif

un jaa via ssoreiz cosplejs buus vai nee principaa mees jau atkal vareetu kautko ekstravagantu uztaisiit laugh.gif laugh.gif laugh.gif

aa un ja jau paargaajiens varbuut gullam arii teltiis rolleyes.gif

vai veel labaak uzcelsim iglu smile.gif
+Chibi+
QUOTE(aivvv @ Nov 11 2005, 04:25)
vai veel labaak uzcelsim iglu smile.gif
*

vot uz šito es paraxtos! Celt iglu!!!!! Jūs pat nevarat iedomāties, cik mezolītā bija daudz dažādu interesnatu naktsmītņu, es varēu atvilkt savu tonnīgo "Latvijas aizvēsture" grāamatiņu, un mēs, jautrā bariņa, zem klajas debess, sildoties no mūsu idejām vien!, varētu izpētīt tajā ievietotos arheologu zīmējumus un izveidot paši savu, ļoti mīlīgu, igliņu.
Tikai es tur gulēt netaisos.
Church
latvijaa redzeet taadu pietiekoshi biezu / saguleejushu / seersnainu sniegu, ko griezt ar speciaalo sniega nazi kjiegjeliishos prieksh iglu? da - never. itsevish ar pashreizeejaam aizvien siltaaakaam ziemaam.
Ella
Pga paga, pričom tur pārgājiens??? Kāpēc jāiet pārgājienā?? Neko nesaprotu... Decembrī gulēt teltīs??? Tā jau var pēdējās smadzenes atsaldēt, tauta te kaut kas ir aizgājis galīgi greizi, man likās tas būs Z-svētku party <.<
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Maron @ Nov 14 2005, 00:43)
Pga paga, pričom tur pārgājiens??? Kāpēc jāiet pārgājienā?? Neko nesaprotu... Decembrī gulēt teltīs??? Tā jau var pēdējās smadzenes atsaldēt, tauta te kaut kas ir aizgājis galīgi greizi, man likās tas būs Z-svētku party <.<
*

Tas arī būs Z-svētku party. Pārgājiens tik noteikti piedavats pa tuvējo apkartni ,cilvēkiem kam ir vēlēšanas. Par teltīm tauta muļķojas. Personīgi es atsakos no tāda prieka.
Church
peec pieredzes nekomfortablaa laikaa aarpusee vispatiikamaakais i seedeet eertaa/siltaa vietaa telpaa, suukt leenaam karstviinu vai citu alko, klausiities labu muuziku, un iz-bau-diit ljaunu prieku par tiem, kas tagad ciesh aarpusee ;D
Seila
Starp citu, kurā datumā domājams ziemassvētku pasāciens notiks? Citādi pašlaik cik noprotu tieši par to kurā datumā notiks netiek runāts, jeb es kļūdos?
aivvv
nav taccu jaabut mezzoniigam lauznim lai saprastu viss notik 17-18 datumaa decembrii ph34r.gif
sipps
QUOTE(aivvv @ Nov 14 2005, 20:04)
nav taccu jaabut mezzoniigam lauznim lai saprastu viss notik 17-18 datumaa decembrii  ph34r.gif
*

aivv beidz lamaties visi jau nevar but tik apdavinat ka tu . varbut cilvekam ar uztveri kautka cabigi nu ta.
aivvv
labi ja jau tu taa saki tad es visnotall labpraat atvainojos laugh.gif

starpcitu vai egliite mums buus vai arii vareesim passi iet cirst???
ETM
es domaaju ka muusu apdaavinaatais pokemons vareetu varoniigi uznjemties egliites coosplayoshanu.
+Chibi+
QUOTE(ETM @ Nov 14 2005, 21:43)
es domaaju ka muusu apdaavinaatais pokemons vareetu varoniigi uznjemties egliites coosplayoshanu.
*

Lūk! Lūk ir ģēnijs mūsu vidū! Mums būs 3 egles! Tā, es pieskaos nest home made rotājumus... No makaroniem. Gariem.
Church
daargo santa claus, atstaaj luudzu zem egliites man yukikazes plastmasas modeliiti un veel nepabeigtu balzaama pudeli pagjiru riitam ;D
ETM
shaubos vai zem shiis egles nepabeigta balzama pudele ilgi paliks nepabeigta.........
Naktspukjiite
Derētu sākt visu vilkt kopā: kad, kur, kā, un ielikt to pirmajā postā, lai ir skaidrība. laugh.gif
Vai būs kosplejs? uhh kā derētu - kā nekā tikko bija fests, cilvēciņiem kaut kādi tērpi noteikti ir'a.
Mana naivā doma ir redzēt pilnu māju ar anime chariem. mmmmmm... *dreamy smile*
Kaede
Nu, ja tas būs kas interesants, mpš es, pārmaiņas pēc, arī varētu beidzot parādīties uz skatuves un piedāvāt otaku.lv ieazīties ar sevi... rolleyes.gif
gramozeks
QUOTE(Angelic @ Nov 30 2005, 23:04)
Nu, ja tas būs kas interesants, mpš es, pārmaiņas pēc, arī varētu beidzot parādīties uz skatuves un piedāvāt otaku.lv ieazīties ar sevi... rolleyes.gif
*

he he tas buutu brini6ķiigi! happy.gif ! ir prieks redzeet jaunas sejas muusu pulkaa!!!! happy.gif !!!
aivvv
kaa ta palika mums taas egliites cosplejot vai nee laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kima
Mana kultuuras programma atcelta, ka arii visa mana ierashanaas, jo es buushu prom ><
ETM
Ja za4is nebuus, es arii nebuushu!

Jaa, juus pareizi saprataat, es atradu pasaakumu tajaa pashaa laikaa, kur buus vairaak alkohola.
Zuzix
Un tā kā Kim (Za4peedinja) nebūs, tad es arī ne, jo izteikts aizliegums
gramozeks
nu kas tas ir par bara instinktu??? dry.gif aaa??? dry.gif ja vinj6 nebuus tad es ar neie6u! 6is variants nederees!!! ir jaa buut!!!
GM
Ja za4is nebuus, es arii nebuushu!

Ja tu nebūsi, ETM, kas tad izdzers man visu tekilu? smile.gif
Negribētos šo godu atstāt Sigfa'm.
sipps
nemot vera ieprekseja padakuma veiktas korekcijas varetu pasakuma organizetaji paradit to cilveku skaitu kas taisas apmeklet si gada pedejo lielo pasakumu.

kautka divaina karta pasakuma organizetaji neko neraksta ne par to ka viss norites vai ari soreiz vis ir atstats pasplusma?
Isabel Carmin fon Edelhain
Izbraucot visam cauri ir secinaju ka skaidri zināma ir tikai lokalizacija un datums. Un ka ar parējo?
1. Tikšanas vieta un laiks;
2. partika;
3. izmaksas;
4. tehniskais nodrošinajums.

Com'on jau mazak ka divas nedēļas laika...
X_Kamui
Man liekas, ka nekaada tusa nebuus... jo, ka sacija sipps
QUOTE(sipps)
kautka divaina karta pasakuma organizetaji neko neraksta ne par to ka viss norites vai ari soreiz vis ir atstats pasplusma?

un ar to paspluusmu mes nekur netiksim... bet nu lab tas tikai manas domas wink.gif
Inx
Man kaut kā liekas, ka es arī varbūt varētu uz šo jūsu pasākumu piestaigāt, ja šis pasākums tomēr beigu beigās taps... smile.gif
Tador
C'mone ppl ACTION!
kas kur kaa ect savelkat kopaa un ja vajag paliidziibu jautaajiet, gribaas pasaakumu! ph34r.gif
Chufanzo
Kaa jau dazhi mineeja, ja viss buus laiciigi pateikts, kur kaa kad u.c. tad ir daudz lielaakas iespeejas ka atnaaks vairaak cilveeki, jo vareesi saplaanot visu laiciigi, tapeec tieshaam ceru uz progresu shinii jautaajumaa, jo gribeetos beidzot iepaziit cits otaku biedrus wink.gif
ETM
Nu tas cilveeks, kas buutiibaa bija saikne starp forumu un inchukalna lokaacijas iipashnieci jau nedeelju nav bijis forumaa. Liek par kaut ko aizdomaaties, ne?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.