Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Otaku ziemassveetki
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Kaede
Nu, kas tad ir izdomāts? Kad un kā?
Ja būs 17, ta žēl, bet nu nekāāādi netikšu. Man svētki. rolleyes.gif
Kima
QUOTE(ETM @ Dec 7 2005, 17:37)
Nu tas cilveeks, kas buutiibaa bija saikne starp forumu un inchukalna lokaacijas iipashnieci jau nedeelju nav bijis forumaa. Liek par kaut ko aizdomaaties, ne?
*

hahahaha, iisteniibaa, vinjai vnk ir nogriezts internets, tas arii viss, bet mobilais chakareejas, t.i. ja vinjai zvana vinja nedzird ><
AKIRA
yaaak!!! paargaajiens ziemaa!? x_X ...shahs un silta teeja! tikai un vieniigi! tongue.gif
edg
QUOTE(Shaisuke @ Nov 10 2005, 20:36)
That was spamming, ya know ><
Pasaakums notiek. Ar maajas iipashnieci viss sarunaats... Vieniigaa probleema ir taa, ka vinja grib lai mes ejam pargajiena biggrin.gif
~BN~

*

QUOTE(ETM @ Nov 10 2005, 20:57)
un tanii laikaa buus ne tikai auksti bet ljoti auksti, sniegs un TUMSA.
Peec pieredzes no TN:C zinu ka tie nav pashi stimuleejoshaakie faktori paargaajienam. Un TN:C bija vienkaarshi auksti....
*

Paargaajiens forever! TN:C bija patiikami silti un gaishi. Un vispaar shii ziema nav auksta. Bet es tomeer labaak seezhu istabaa pie kamiina...

Vai ir kaut kaa iespeejams uzzinaat, kas piedaliisies pasaakumaa?
sipps

QUOTE(Shaisuke @ Nov 10 2005, 20:36)
That was spamming, ya know ><
Pasaakums notiek. Ar maajas iipashnieci viss sarunaats... Vieniigaa probleema ir taa, ka vinja grib lai mes ejam pargajiena biggrin.gif
~BN~

*

sis ir rakstits pirms menesa, un sada laika posma daudz kas var mainities. un pargaiens nemaz nerulle vismaz ziema noteikti . un galu gala uz kurieni tad visi taisas iet si pargaiena ietvaros? vai par pargaienu nevar uzskatit to cela gabalu kamer atnak no DZC stacijas lidz pasakuma norises vietai? manuprat sanaktu tiri labi un lielaka dala ari piedalitos
Seven_of_zero
Nu ja būs pārgājiens, Es piedalos. Tikai vai ar Slēpēm vai bez?
Jebkurā gadijumā Piedalos.
Tigra2
1. Tikšanas vieta un laiks;
Kā būtu, turpat kur iepriekš(origo pulkstenis) ap divpatsmitiem
2. partika;
Laikam būs pašiem jādomā, tāpat kā iepriekš
3. izmaksas;
Arī laikam tāpat kā iepriekš - drošības labad jāņem piecītis.
Un prātīgs padoms: ģērbieties kārtīgi savādāk nosalsiet(tāpat kā es, iepriekš.)
Dero
Šeit info ir visai izsvaidīts, to vajdzetu mainiit!!! mad.gif
Vai OZ notiks inchukalnaa?
sipps
Shaisuke foruma jau nav manita vesalu nedelu un tas tiesam liek aizdomaties. taka vina ir ta kas organizeja pagajuso pasakumu tad ari soreiz vajadzetu dot kadu info tiesi no vinas, vai ari kads ir iecelts runat vinas vieta un organizet pasakumu?
ReD_FoXy
QUOTE(sipps @ Dec 8 2005, 20:29)
Shaisuke foruma jau nav manita vesalu nedelu un tas tiesam liek aizdomaties. taka vina ir ta kas organizeja pagajuso pasakumu tad ari soreiz vajadzetu dot kadu info tiesi no vinas, vai ari kads ir iecelts runat vinas vieta un organizet pasakumu?
*

tev veelreiz atkaartot - vinjai nets ir nogriests... vinja netiek klaat un vienreiz pa nedeelju ieejot uz 30 min vinja pat pa 40 min ar veestuleem netiek galaa >.< so... vispaar cik es zinu no vinjas ka kkas ar to pasakaumu neshtimmee... varbuut riit vinju sakjershu rokaa un uzzinaashu kas un kaa... ja kaut ko noskaidroshu riit vakaraa ieposteeshu to ko vinja man teiks pie shii posta...

EDIT: Shaisuki shodien rokaa nesadabuuju... sad.gif Es centiishos liidz otrdienai sadabuut prieksh jums info (ja nu vinja pati netiks pie pc), esiet pacietiigi... Lai gan man ir pamatotas aizdomas ka pasaakums nenotiks ph34r.gif
+Chibi+
Es teikšu tā, kids, līdz pasākumam tikai nedēļa, bet nekāda info nav, so gatavojiet sev alternatīvos svinību variantus.
Trakais Cars
EEE es shon satiku shaisuki un vinja man ljoti laipni pateica ka vinju nevienam kaa cilveeku nevajagot un par vinju intereseejas tikai taapeec ka pasaakumam vajagot telpas......... taapeec es nospriedu ka laikam pasaakums tajaa pirtii atceljas ja vien kaut kaadu iemeslu deel vis notiek peedeejaa mirklii.......

vispaar saruna bija interesanta un kaadas sekundes 40 gara , bet lasot starp rindaam es sapratu kaut ko taadu "piu piu piu piu ........ seks ......... piu piu piu .......... vis piegriezies ............... mani neviens negrib ............. piu piu piu ............. seks ............. dziive ir suudiiiga ............... piu piu piu "

( peedinjaas esosho tekstu nevajag uztvert burtiski vai uzskatiit par apvainojoshu)
Zuzix
Nju taax... lieta ir tāda ka 17.dec. nemaz nekas newar notik, jo kā jancis (saimnieces dēls) pateica, tad tajās dienās māja jau ir rezerwēta citiem'n'stuff... nāksies wien pašiem swinēt Ziemasswētkus wai arī sawākties kkur citur ><
dupseenc
QUOTE(Tigra2 @ Dec 8 2005, 19:21)
1. Tikšanas vieta un laiks;
Kā būtu, turpat kur iepriekš(origo pulkstenis) ap divpatsmitiem
2. partika;
Laikam būs pašiem jādomā, tāpat kā iepriekš
3. izmaksas;
Arī laikam tāpat kā iepriekš - drošības labad jāņem piecītis.
Un prātīgs padoms: ģērbieties kārtīgi savādāk nosalsiet(tāpat kā es, iepriekš.)
*

njuuu es ito saprot bet tas pac bij pateikc jau ieprieksejaa laapaa biggrin.gifD
X_Kamui
QUOTE(Zuzix @ Dec 9 2005, 23:37)
Nju taax... lieta ir tāda ka 17.dec. nemaz nekas newar notik, jo kā jancis (saimnieces dēls) pateica, tad tajās dienās māja jau ir rezerwēta citiem'n'stuff... nāksies wien pašiem swinēt Ziemasswētkus wai arī sawākties kkur citur ><
*

Ka es ari teicu... nekas nenotiks ,))))
oh..well.. es tik un taa nekur negribeeju braukt unsure.gif
ETM
Taatad: kam taniis dienaas ir dziivoklis pieejams?
alt
QUOTE(ETM @ Dec 10 2005, 02:46)
Taatad: kam taniis dienaas ir dziivoklis pieejams?
*

par savu veel nezinu...
bail prasiit..
lopinjus sabiedeesiet
Trakais Cars
nekas nekas alt.

es veel neesmu sanjeemis uzaicinaajumu eest zhurkas ar medu smile.gif
Kima
LUUUUUUUUUUUUDZU, ja tikai tie nebuutu 17, 18 datumi (es tieshaam teemeeju, es tieshaam dodu maajienu)kaa buutu ar 2,3 janvaari? varam tak svineet veelaak?vai piem 27, 28, 29, tie arii sanaak daudz maz briivi *puppy eyes*.... es arii GRIIIIBU ><
cik negodiigi
Nu veel ir neliela iespeeja ka 17,18 nebraucu pom...tad braukshu kkaadaa 28tajaa, jaunais gads buus kkkur citur ne Latvijaa...

Ufuf, dilemma, tad kaa ir juus tomeer meegjinaasiet uz to 17,18? AAA, man driizumaa iespeejams nebuus nets, ja kas notiek, luudzu...man ir mobiilais
Yanka_ronin
Piekriitu za4peedinjai, domaaju, ka vajadzeetu tomeer to pasaakumu taisiit peec jaunaa gada (2.-3. janv.), jo... 17.-18.... neshkiet laba doma... citiem veel peedeejie skolas darbi, bet peec Ziemassveetkiem, nezinu, kaa juus, bet es sveetkus svineet kaa gjimenes svetkus (24.-02.) braucu uz Liepaaju un domaaju, ka neesmu taads vieniigais wink.gif
lastguru
Shaisuke pateica ka pasaakums buus pirmajaas briivdienaas peec jaunaa gada, taatad 7-8 janvaarii.
Ayumi
Tad vispaar veerts riikot? tad tas vairs nebuus ''ziemassveetku'' tuss, bet ja atkal cilveki veelas taa pat patuseet... ehh, ziemassveetkos buutu superiig... sad.gif
+Chibi+
Sapmeri. O.o

Ziniet, kas ir, kids, kas ir pēc Jaunā gada... Tāds monstorzs pasākums.... SESIJA, goddamnit. so to mizerablo studentu skaitu, kas te ir, var uzreiz noraxtīt. Es Nekur javārī nepiedalos. Heh heh. *prodigy*
Yume
same with me. I'm out of it.
Es jau tā netieku pielaista pie angļu valodas kārtošanas, ja es vēl arī pārējos eksāmenus iegāzīšu tad pavisam izlidošu, un tas nebūs gluži tas par ko es sapņoju. Plus vēl tāda neliela lieta kā puse no kursa darba ir jānodod, un man pat nav sākts rakstīt.

Kā būtu vienreiz pateikt tieši vai kautkas notiks noteiktā datumā, un ja nē tad tēmu pabeigt,bet ja notiek vēlāk tad vienkārši jaunu topiku uztaisīt? Lai nav tik liela runāšana tukšā?

Say NO to spam!
+Chibi+
Ok, es to izdarīšu citu vietā: NEKAS NENOTIX. Capish?
Sigfa
pff, saveejiem gan jau kautkas notiks un konkreetaa tauta tiks apzvaniita, nav vairs par ko diskuteet.
ETM
konkreetai tautai dereetu arii kaadu konkreetu vietu kur izveersties. kaarteejaa seedeeshana runcii jau nevutu tas uz ko tiekties. par sho teemu es riit (shodien peec meiga) pasmadzenjoshu.
Blackout
muaha, varētu jau 7.-8. janvārī. Brīvlaiks līdz 9. janvārim, LOL
Nuin
Man dzimene 6. janvaarii. ^^
Yume
topiks tiek slēgts. Say NO to SPAM!

Kad būs konkrēta infa, par vietu un laiku tad taisiet jaunu topiku.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.