Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atsauksmes
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
soirvakt
hei ssinccans melo es to darbu noliku liidz ar zemi tongue.gif

nu neteikssu ka tas buutu bijis best tusinnss ever bet katraa gadienaa nozzeelot jau nu nenozzeeloju ne mazaakajaa meeraa un man jau nu personiski ko dariit bija visu laiku smile.gif

nedaudz gan biedeeja taas istabas kuraas tiessaam cilveeki skatiijaas anime blink.gif bet nju visu jau nevar gribeet laugh.gif laugh.gif laugh.gif

katraa gadiijumaa par dazziem arii man radaas labaaks iespaids nekaa lasot forumu teiksim tas pats tador (kaut arii vinnss centaas sapluust ar asfaltu laugh.gif tongue.gif )

kaa arii liels paldies ssaisukei par vispaareejo aktivitaati visdazzaadaakajaas jomaas un arii paldies par komplimentu biggrin.gif

nju jaa varbuut ka es veelkaadreiz jumsuzbaaziissos un aissaussu uz kaadu pasaakumu

ps varbuut mani bar atbanot unsure.gif laugh.gif

made by aivvv
anti
manā skatījumā tuss bija super, lai arī es lielākoties nosēdēju mierīgajā istabā pie puikām :>
Shaisuke, lielumlielais paldies par tusu! (par sedzinjas uzsegšanu arīdzan :)

QUOTE(soirvakt @ Oct 17 2005, 09:25)
nedaudz gan biedeeja taas istabas kuraas tiessaam cilveeki skatiijaas anime  :blink: bet nju visu jau nevar gribeet  :lol:  :lol:  :lol:
*

nu, kamōn, tas tak ir otaku tuss after all :)
man gan patika tā anime skatīšanās - iepazinos ar Dokuro-chan, Hikaru No Go, Otaku No Video (iesaku visiem) un Maboraho (tā tas laikam rakstījās). un vēl ar edg amv arīdzan :)
edg
Seezhu darbaa un gribu atpakalj... Domaaju, neesmu vieniigais. Kad un kur buus afterparty?
Sērfijs
Īstenībā afterparty varētu uztaisīt pat šonedēļ, kaut vai kādā barčikā.
Shaisuke
Ideja laba, tikai kur? O.o

~BN~
Seila
E-e-e...paldies par pasākumu smile.gif bija ļoti jauki un vispār forši. Nu jā un man ļoti patika. emmm...jā un paldies Shaisuke, ka nolika mani gulēt laugh.gif
Bet vispār, ja runā nopietni, tad manā uztverē pasākums ir ļoti labi izdevies. Tā ka visi varēja katrs nodoties tam ar ko vēlējās nodarboties un pārsvarā netraucēja pārējos.
Tigra2
QUOTE(Sephiroth @ Oct 17 2005, 11:10)
Īstenībā afterparty varētu uztaisīt pat šonedēļ, kaut vai kādā barčikā.
*

Nē, nevajag, labāk kādā jaukākā vietā, lai gan...man garšo tās ceptās ķiplokmaizītes rolleyes.gif
varbūt varētu sarīkot masveida sēņošanu Krievupē
Church
QUOTE(Shaisuke @ Oct 17 2005, 10:21)
~BN~

*

spriezhot peec liic shim bijushajiem aftersomething - nedzeeraajiem teejas naminjaa, paareejiem greeciniekiem - @ melnais kakjis ;>
Tigra2
Umm ko Otakieši domā par sēņošanu? Ja no ērcēm nebaidās...pasākums gan nav diezko saistīts ar anime...bet tā tikai tāda ideja?
Shaisuke
QUOTE(Church @ Oct 17 2005, 10:33)
QUOTE(Shaisuke @ Oct 17 2005, 10:21)
~BN~

*

spriezhot peec liic shim bijushajiem aftersomething - nedzeeraajiem teejas naminjaa, paareejiem greeciniekiem - @ melnais kakjis ;>
*

Piekriitu ze Church. Vecajaa labajaa Jukatan smile.gif

Un nav par ko Adar smile.gif

~BN~
ETM
Nu vispaar taa: pasaakums ok, afterparty vajag. visticamaak ka afterparty "pareizajiem cilveekiem" jau nu notiksies tradicionaalajaa vietaa (tobish tur kur es peedeejo nedeelju laikaa esmu bijis vairaak kaa maajaas), un tie kas zinaas par ko iet runa varees droshi piebiedroties, teiksim otrdien. Interesenti var asazinaaties ar mani caur PZ, saskanjot laiku (varbuut uzzinaat vietu).
Shaisuke
Brrrr, kad galerija tiks ielikta kopbilde? Wahaaaaaa, gribu kopbildi.

~BN~
ReD_FoXy
QUOTE(Sinder @ Oct 16 2005, 22:19)
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 16 2005, 16:08)
ja maajas saimnieku atsauksmes buus labas tad gan jau tur muus kaadreiz veel ielaidiis laugh.gif
*

Atsauksmes ir labas wink.gif
*

TAD ES GRIBU UZ TURIENI ATPAKALJ!!! rolleyes.gif Un maybe apskatiit to ezeru kuru tu piemineeji, kad bijaam estraadee wink.gif

QUOTE(Tador @ Oct 16 2005, 22:48)
un bija smiekliigi arii tas briidis kad Sigfa runaaja ar durviim par ceturto dimensiju biggrin.gif
LIIIIIIIIEEEEEEELS PALDIES!
*

Ja vinjsh taisaas katru reizi shitaadaa liimenii pielieties vinjam pasham tiiri droshi spiid apmekleet ceturto dimensiju pasham personiigi dry.gif and i realy mean it tongue.gif laugh.gif

QUOTE(edg @ Oct 17 2005, 11:53)
Kad un kur buus afterparty?
*

Mani pieskaitiet pie grupas uz reiz un bez iebildumiem laugh.gif
lastguru
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 17 2005, 14:26)
un bija smiekliigi arii tas briidis kad Sigfa runaaja ar durviim par ceturto dimensiju biggrin.gif

Ja vinjsh taisaas katru reizi shitaadaa liimenii pielieties vinjam pasham tiiri droshi spiid apmekleet ceturto dimensiju pasham personiigi dry.gif and i realy mean it tongue.gif laugh.gif

a man liekas ka vinjsh vienmeer taa pielejas (btw, es nebiju tas laimiigais liecinieks..., diemzheel... kaapeeec vinjsh taadaa staavoklii negaaja muusu istabu izklaideet... sad.gif ), un nu kaut kaa veel dziivs...
ReD_FoXy
QUOTE(lastguru @ Oct 17 2005, 15:44)
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 17 2005, 14:26)

a man liekas ka vinjsh vienmeer taa pielejas (btw, es nebiju tas laimiigais liecinieks..., diemzheel... kaapeeec vinjsh taadaa staavoklii negaaja muusu istabu izklaideet... sad.gif ), un nu kaut kaa veel dziivs...
*

Taadaa staavoklii vinjsh pie mums vnk nebija speejiigs atnaakt laugh.gif
Nu ne vienmeer cik man zinaams... Shoreiz Sigfa ciinjaa ar tekilu zaudeeja atstaajot visus laurus divaam tekilas pudeleem kuras vinju nolauza atstaajot guljus staavoklii pirtii laugh.gif
ETM
Es nupat caurskatiiju galeriju... bija daudz aivva maariisha un cara kospleja bildes.. un tad man domas aizkliida liidz momentam "kas buutu bijis, ja aivvv maariitis un cars kosplejaa buutu naktii kad Sigfa gaaja mekleet to4ku?".....
edg
QUOTE(Tigra2 @ Oct 17 2005, 10:36)
Umm ko Otakieši domā par sēņošanu? Ja no ērcēm nebaidās...pasākums gan nav diezko saistīts ar anime...bet tā tikai tāda ideja?
*

Sals.
pinksakura
tā es arī ierados nju ko var teikt pasākums bija super super forššššš paldies mūsu organizātorei Shaisukei....emm bildes tiks sūtītas Yumei un viņa ieliks (es jau prasīju lastguru bet ko var teikt lastguru=lazy viņš ateicās)
Shaisuke
Kapec neliec pati? O_o

~BN~
pinksakura
QUOTE(Shaisuke @ Oct 17 2005, 13:48)
Kapec neliec pati? O_o

~BN~

*

uhhhhh.....zini Pinksakura=lazy dont wory andromens ieliks...

sipps
nu mega-tuss ir beidzies un mes atkal varam dzivot ilgi un laimigi biggrin.gif jau kautkur pavideja idejas ka to visu vajadzet atkartot,pec iespejas atrak. manuprat ta ideja nav nemaz tik forsa jo biežak sadi tusi tiks rikoti jo mazak cilveki to uzkatis par kautko ipasu un apmeklesanas cienigu. vajadzetu taisit lieltusus 2-3x gada ta lai tas tiesam ir liels un kartigs pasakums ar daudz daudz cilvekiem no visam malu malam. nakosais pasakums varetu notikt piemera MARTA kad sniegs bus nokusis un zemi atkal sildis saule. rolleyes.gif
Shaisuke
QUOTE(pinksakura @ Oct 17 2005, 14:54)
QUOTE(Shaisuke @ Oct 17 2005, 13:48)
Kapec neliec pati? O_o

~BN~

*

uhhhhh.....zini Pinksakura=lazy dont wory andromens ieliks...
*

a suutiit bildes nav lazy?

~BN~
_D_N_X_
biggrin.gif Tuss bija Labais NESKAITOT to ka es neizguleejos =D... visi bija baigi draudziigi.u.t.t. aa un UUDENS bija ne#eeliigi auksts.. slikti ka es nepanjeemu neko dzeramu vajadzeeja dzert uz citu reekjina =DD...
Shaisuke
Es izdomaju ka nakamo Inchukalnu varetu rikot Novembri. smile.gif Novembri ir drausmigi daudz dzimenes. Man, SUD, ETM, Jaladin, zeloco, FaNtA, Kagome, Forgotten*Memory un citiem...

P.s- es laikam aigarius norakshu dziivu! Kur ir ze kopbilde? dry.gif

~BN~
Kima
Tu saproti cik tas ir daavanas? Noooo...
Iiisteniibaa nevajag arii tik ljoti biezhi..starp salaspils un inchukalnu bij 2,5 meeneshi, lai tak naakoshais notiek kkad decembrii, apvienosim ar ziemassveetkiem (te es noteikti piestraadaashu pie programas un paarvareeshu savu slinkumu, neljaushu tautai mani miilji atshuut (kas visai brutaali notika dry.gif) uz slinkuma pamatojuma, kaa arii neljaushu lai aigariuss sastaada programmu-TAA NEIET!!!!Un ka viss ir beidzies es uzzinu tikai kad nolemju, ka nu peec all night anime, cilveeki vareetu uzklausiit arii mani happy.gif)
Shaisuke
YESSS IR Kopbilde... aigarius = ze god... biggrin.gif Tadors tur labi izskataas. smile.gif

~BN~
aigarius
Izdomāju, ka kaut kas arī jāuzraksta. Tuss bija superīgs, bet nogurdinošs - tikai pāris stundas atpakaļ pamodos biggrin.gif

Ko var teikt - katrā brīdī katrs varēja atrast ko padarīt pēc savas sirds patikas. Visu nakti tusējās tikai kādi 7-8 cilvēki: pārējie vismaz pāris stundas pagulēja. Man patika tāds distributīvs tusa formāts - katrā istabā visu laiku kaut kas notika (izņemot tās pāris stundas, kad visās istabās izņemot divas visi bija nolūzuši). Baigā škrobe, ka mazliet nokavēju sākumu (~par 5 stundām tongue.gif) un neredzēju nedz 3 dāmas nedz bargo kundzi biggrin.gif Bija ļoti patīkami, ka arī palielinoties cilvēku skaitam otaki nemaz nezaudēja draudzīgumu un jautrību - tas ir lielisks rādītājs. Man liekas, ka tās cilvēku grupas, ko lielākā daļa sabiedrības uzskata par anti-sociālām patiesībā ir daudz draudzīgakas, bet vienkārši labi izvēlas savus draugus rolleyes.gif . Nākamo tusu tiešām būtu labi rīkot Decembra beigās uz divam dienām un divam naktīm. Vairāk jau būtu par traki smile.gif

P.S. Daudzi cilvēki uzzināja, ka es elastīgi piemērojos visdažādākajām situācijām un te es domāju ne tikai NERV lomu biggrin.gif

P.P.S. Gala-Kopbilde ir galerijā.
Andromens
Būtu jau labi ja ar andromenu kāds bilu sakarā sazināts >.<
Viņš vispār pieejams gandrīz visur i irc i skype ar nick andromens i msn ph34r.gif
Dero
Kopbilde ir lieliska, bet žēl, ka tika uzņemta, kad daudzi bija jau prom sad.gif(tai skaitā arī es).
pinksakura
QUOTE(Andromens @ Oct 17 2005, 16:03)
Būtu jau labi ja ar andromenu kāds bilu sakarā sazināts >.<
Viņš vispār pieejams gandrīz visur i irc i skype ar nick andromens i msn  ph34r.gif
*

pag anromen biku pag būs tev bildes
es pamanīju kad gandrīz visās bildēs ir aigarius aun mani zābaki...
Sērfijs
Man radās jautājums, kad forumā beidzot parādīsies Harry Potter Director`s Cut jeb Harry Potter The Real Story?
edg
Shajaa jautaajumaa vajag lastguru apbeert ar PM.
Tigra2
QUOTE(edg @ Oct 17 2005, 14:52)
QUOTE(Tigra2 @ Oct 17 2005, 10:36)
*

Sals.
*

Nav nemaz tik traki pēdējās sēnes jānolasa, ar vaļinkiem nesals
ShinChan
QUOTE(Sephiroth @ Oct 17 2005, 17:53)
Man radās jautājums, kad forumā beidzot parādīsies Harry Potter Director`s Cut jeb Harry Potter The Real Story?
*

..tad kad es no lastguru dabuushu attēlus un sadomāšu tiem atbilstošu story. Tici man, sveci zem pūra neviens neturēs, jo to vajag redzēt, to vajag just...
deleted-ray
Viss jau pateikt, žēl tikai ka nebiju uz kopbildes bildēšanu :\ Nu bet always is the next time.
ReD_FoXy
Dazhas bildes vienkaarshi gjeniaalas [paarsvaraa tas kur ir muusu triis sievietes jeb daamas rolleyes.gif
Arvien vairaak gribu atpakalj uz Inchukalnu *sniff* Who's whit me?
Lija
mjām... žēl ka nav visu visu kopbildē... next time jātaisa kopbilde pēc atbraukšanas un pirms aizbraukšanas... lai ir ar ko salīdzināt tjipa Pirms/pēc izmaiņas.. cool.gif
Yume
Oooo...jūs kautko tapinājāt? tad tomēr es kaotko pa tām divām stundām gulēšanas palaidu garām.

Un bildes.. fun-fun.. komentāri vietām citēšanas vērti vienkārši.

Un vispār, jei! es tagad pazīstu viarāk tautas, nesaku ka visus atcerēšos uz ielas, bet varpūtība ir. biggrin.gif

Starp citu, kur ir pārējās fočenes( hint to pinksakura)
pinksakura
QUOTE(Yume @ Oct 17 2005, 18:15)
Oooo...jūs kautko tapinājāt? tad tomēr es kaotko pa tām divām stundām gulēšanas palaidu garām.

Un bildes.. fun-fun.. komentāri vietām citēšanas vērti vienkārši.

Un vispār, jei! es tagad pazīstu viarāk tautas, nesaku ka visus atcerēšos uz ielas, bet varpūtība ir. biggrin.gif

Starp citu, kur ir pārējās fočenes( hint to pinksakura)
*

nju tā Yumei prieki pa bildēm bildes liks andromen jo es=lazy es jau sūtu bildes viņam
jau ir ielikts kawai Tador
soirvakt
es tagad domaaju kavareetu uztaisiit kaadu kurbijkurnes pasaakumu uz kuru vareetu ieluugt arii juus nu taa teikt lai redz kaa taas lietas dara muuseejie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

(un ee juus man ar to poteru uzprasaites taa biku tas ka es esmu bijis tusaa jau veel neko nemaina blush.gif manaas somaas par passu sso forumu )

aa un jaa soirvaktam ir jautaajums vai mees turpmaak tiekam iznnemti no melnaa saraksta ???

made by aivvv
Ghoul
QUOTE(soirvakt @ Oct 17 2005, 21:17)

aa un jaa soirvaktam ir jautaajums vai mees turpmaak tiekam iznnemti no melnaa saraksta ???

made by aivvv
*

lai nu kaa es par jums vienmeer galvoshu!! smile.gif

pasaakums bija super!!!!! viss nav ko teikt, visu jau ir pateikushi!
ShinChan
QUOTE(soirvakt @ Oct 17 2005, 20:17)
*

Kur ta pēc tik intīmas saskares (buča uz vaiga) jūs vēl var turēt melnajā sarakstā...
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(lastguru @ Oct 17 2005, 00:54)

QUOTE(Janchux @ Oct 16 2005, 16:33)
Tuss bija baigi labs... zheel, ka visur nepaspeeju pabuut... bet no riita ciinja pret miesnieku man patika [tie, kas zin patiesiibu, tie sapratiis].. wink.gif

miesniekam tika ielikts attieciigais tituls forumaa wink.gif

*

Muahahaha..... bet ja godīgi man pat patīk, vismaz savādaks neka vairumam.

QUOTE(edg @ Oct 17 2005, 08:49)
QUOTE(Kagome @ Oct 17 2005, 06:41)
QUOTE(AKIRA @ Oct 17 2005, 03:24)
ja nebuutu taa zhurka...
*

tas bija siikums, lastguru un aivvv to zjurku gribeeja nokjert...
*

Esmu dzirdeejis, ka aivvv esot to zhurku soliijies apeest dziivu.

*

Dzīvu gan ne, bet solija gan. Viņa no manis nobijās.

QUOTE(Tigra2 @ Oct 17 2005, 11:36)
*

Auksts un riebigs laiks un sēnu gandrīz nav. Tas ir bik par traku.
Andromens
Oke nekas no bildēm nav saņemts, jo nes bija uberkruts un 3 h laikā 260 MB paciņa nenonāca līdz galam >_> tātad ja gribam vēl joprojām man uzkraut uplaod sadalām mazākās paciņas bildes.
+Chibi+
Lasu, un brīžiem pat liekas, ka manis tur neamz nebija.... Heh.
X_Kamui
Njaa rolleyes.gif Nu gan Tuuss izdevaas gaužam labs... thx Shaisukei par to!!!

Gigi pirmo reizi speeleju GO XDDD un man patika (Ray es tevi naakamreiz vineešu hahaha... =P)

rolleyes.gif Un un par to nakaamo tusu, es par taisiišanu janvaarii jo:
1. Novembrii buus fests
2. Decembrii - jaunais gads
3. Janvaarii nebuus nekaa.....
(janvaaris ir mans miiļakais meenesis XDDDD)

QUOTE(+Chibi+ @ Oct 17 2005, 22:57)
Lasu, un brīžiem pat liekas, ka manis tur neamz nebija.... Heh.
*

Bet tu biji, ta ka priecaajies! rolleyes.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Interesani kas nofotograeja to ''Hikaru, neskaties uz augsu'' momentu? Vismaz zibspuldzi maniju, bet bižu galerija nav. Ceru tur ka nav pa traku.
_D_N_X_
Manis arī bildē nav . sad.gif Laikam saldi 4u4ēju .,,. Dero Rīt Piezvani no 8.30-14.00 tad es bū$u pie stūres varbūt noraustī$os un kādu nobrauk$u laugh.gif
Jaladin
Tuss bija giga cool(eh, tikai tagad tiku [ie weba sad.gif )!
Ui, Tekkena rubiishana, Alt tu esi monstrs(Tador you`re a F***** sore loser!)!
yaoi twisters(cik labi, ka neredzēju pašu "labumu") sad.gif

Un aivv un Soirvakt es gaidu arī uz nākamajiem tusiem!

Un vislielākais paldies Shaisukei, šis bija labākais tuss ever.
lastguru
QUOTE(S.U.D @ Oct 17 2005, 21:22)
QUOTE(soirvakt @ Oct 17 2005, 21:17)

lai nu kaa es par jums vienmeer galvoshu!! smile.gif

Labi, aivvv tiek atbanots liidz pirmajam warnam. Shis pirmais warn aizies arii pie galvotaaja. Pashlaik aivvva posti no soirvakt vaarda neizskataas peec spama, cerams shii tradiicija turpinaasies.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.