zeloco
Oct 18 2005, 18:48
Z definetly loved the party <3 all respect to Shaisuke
Trakais Cars
Oct 20 2005, 15:13
oooooohhh tik labas atsauksmes
tikai mani neiepriecinaaja ka mani kaut kur nosauca par aivv CO un tas man nepatika ( tad kad veelreiz ko taadu redzeeshu tad pats personiski aizieshu pie taa lietotaaja un izeediishu visu vinja lesskapi pilniigi tukshu
) )
bet ko tu vareetu gari vilkt javisu shito var pateikt paaris vaaros ko es te vaaros vairaakas minuutes ne nesaku tieshu tekstu un to visu es varu atkaartot veel kaadas paaris reizes
MAN PASAAKUMS PATIKA
man taspats jaut..... vai es esmu melnajaa sarakstaa
un veel es veeleejos zinaat vai es veel kaadu reizi driikstu ierasties uz kaadu OTAKU pasaakumu un pat varbuut kaadreiz esmu silti gaidiits viesis
paldies par man veltiito uzmaniibu
Kikyou
Oct 21 2005, 23:38
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 17 2005, 22:57)
Lasu, un brīžiem pat liekas, ka manis tur neamz nebija.... Heh.
Mazāk dzert, Sensei...
Jā jā es tak zinu ka īstenība Sensei var teikt vispār nedzer. >_>;
Isabel Carmin fon Edelhain
Oct 22 2005, 01:28
QUOTE(Trakais Cars @ Oct 20 2005, 15:13)
tikai mani neiepriecinaaja ka mani kaut kur nosauca par aivv CO un tas man nepatika ( tad kad veelreiz ko taadu redzeeshu tad pats personiski aizieshu pie taa lietotaaja un izeediishu visu vinja lesskapi pilniigi tukshu
) )
Tiešām? Gribu ko tādu redzēt.... (miesnieks)
Izbraucu visai galerijai cauri, negribu jau neko tādu teikt, bet bija bildes dēļ kurām gandrīz aizrijos. Zēl ka ar bildem nevar atainotvisu to emociju gammu kas valdija tusiņā.
+Chibi+
Oct 22 2005, 15:42
QUOTE(Kikyou @ Oct 21 2005, 23:38)
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 17 2005, 22:57)
Lasu, un brīžiem pat liekas, ka manis tur neamz nebija.... Heh.
Mazāk dzert, Sensei...
Jā jā es tak zinu ka īstenība Sensei var teikt vispār nedzer. >_>;Sensei nedzēra ne piles! Man tikai ūdentiņu reiz iedeva! Pat ne suliņu!
Church
Oct 23 2005, 00:31
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 22 2005, 14:42)
Sensei nedzēra ne piles! Man tikai ūdentiņu reiz iedeva! Pat ne suliņu!
neviens stasi neciena un nemiil ;>
Shaisuke
Oct 23 2005, 00:37
QUOTE(Trakais Cars @ Oct 20 2005, 14:13)
un veel es veeleejos zinaat vai es veel kaadu reizi driikstu ierasties uz kaadu OTAKU pasaakumu un pat varbuut kaadreiz esmu silti gaidiits viesis
Man personiigi pretenziju nekaadu nav
~BN~
_D_N_X_
Oct 23 2005, 00:54
Taa es arii nepagar$oju Aabolu sulu,.,., Viens otrs teica ka bija ljoti gar$iiga
not_alone
Oct 23 2005, 02:16
nju ja XD
pinksakura
Oct 23 2005, 10:33
QUOTE(_D_N_X_ @ Oct 22 2005, 22:54)
Taa es arii nepagar$oju Aabolu sulu,.,., Viens otrs teica ka bija ljoti gar$iiga
ābolu sula tāda ar bija?
kur kad kā???????es arī nedabūju......
ReD_FoXy
Oct 23 2005, 11:17
QUOTE(pinksakura @ Oct 23 2005, 11:33)
QUOTE(_D_N_X_ @ Oct 22 2005, 22:54)
ābolu sula tāda ar bija?
kur kad kā???????es arī nedabūju......
Tiem kas kaut cik uztureejaas *khem* nuudistu *khem* [ Jaa zuz tu driiksti pareekt
] pirtii tiem jau taa sula tika... Tik nezinu kas tai sulai bija klaat
Kr4 bij oki... Kad alus beidzaas pirtniekiem tad aidaa maagaa visi leeja sulu
Ābolu sulai nebija ne vainas tikai ātri viņa pazuda, proti vienu brīdi redzu kā aivvv stiepj lielo burku ar sulu, bet drīz pēctam atceros, ka burka jau bija tukša!!!
burka tika izlakta 2 gausu stundu laikaa. Uz kaadiem 10l aabolu sulas tika piejaukti klaat kaadi 4l shnapa.
QUOTE(Sigfa @ Oct 23 2005, 11:40)
burka tika izlakta 2 gausu stundu laikaa. Uz kaadiem 10l aabolu sulas tika piejaukti klaat kaadi 4l shnapa.
Un lai cik tur bija piejaukts apakšā vienalga bija tīrākā ābolu sula
QUOTE(Adar @ Oct 23 2005, 13:00)
QUOTE(Sigfa @ Oct 23 2005, 11:40)
Un lai cik tur bija piejaukts apakšā vienalga bija tīrākā ābolu sula
tapec ka neviens jau neiedomajas to visu samaisit,bet apaksa nebija tikai tira abolu sula,jo spicakie no spicakiajiem visur ielienoso degumu ipasnieki klaji pazinoja ka ta nebija "tira abolu sula" ja tad kad viss tika izdzerts un beigas palika tikai kautkadi biezumi vini nekludigi vareja pateikt kas tiesi abolu sulai ir bijis klat
EndlessReality
Oct 23 2005, 14:30
Uj, labi ka jums tur policija reidot negāja, ReD_FoXy tiktu iecirknī...
Church
Oct 23 2005, 16:35
QUOTE(EndlessReality @ Oct 23 2005, 13:30)
Uj, labi ka jums tur policija reidot negāja, ReD_FoXy tiktu iecirknī...
hrm. rupji sakot pusi pasaakuma threada postu sastaadiija spams par/pret alkoholu, galarezultaataa tika announceetas rules par alko ierobezhojumiem visiem ieskaitot pilngadiigos, bet beerni tik un taa tika pie alko. liiki imho. neskatoties uz to, ka pac naaku no latgales un jau pamatskolas jaunaas klasiitees dzeeru daudz ;>
nu jauki. neskatoties uz to, ka es pokemoniem dot alkoholu vispaar nebiju domaajis, un biju klaji pret, tik un taa dazhi nodzeeraas un tagad BLJAUSTAAS forumaa. Baigais varonjdarbs? to4 dzeeraat dzershanas peec, lai peec tam klaigaatu? Nu dabuujaat graadus, tad dabuujaat, kaapeec vajag to visur izbazuuneet? Buutu policija tik tieshaam iegriezusies daudziem sanaaktu suudi, ieskaitot mani kaa pilngadigajam, kas buutu atbildiigs par to pokemonu piedzirdiishanu.
beernudaarzs....
vairs nekaada alkohola mazajiem hiperpokemoniem.
labi vel ka nepardzera jegu. bet divaini liekas tas kad tika runats par/pret alkohola lietosanu, tad lielakoties visi bija pret un un nosodija tos kas gribeja ko iebilst, bet tagat? tagat lielas ar to ka ir dzerusi uz desmit litriem sulas izskidinatas 2 litrus 40% sņaba? kad vajadzeja izkarot lai kas tads vispar butu iespejams,tad atbalstitaju bija maz.
Taapeec jau arii tika runaats pret alkohola lietoshanu, ka muusu viduu ir ne mazums pokemonu, kuri lepojas ar to, ka izdzers peec iespeejas vairaak. Ir vecums, kad cilveeks veel nesaprot, ka alkohols ir jautriibai, nevis lai piedzertos kaa lops un uzvestos kaa kretiins. Tas nav teemeets uz Sigfu - vinjsh neapreekjinaajaas un paarshaava paar striipu. Tas teemeets uz tiem, kam peec iespeejas vairaak izdzert ir lepnums, bez maz dziives jeega.
ShinChan
Oct 24 2005, 11:40
Es par šo megaskrūvi uzzināju tikai post factum. Acīmredzot kāds jau nāca uz pasācienu ar mērķi atlaist pēc pilnas programmas, taču tā ir katra paša darīšana. Mans mērķis bija iepazīt to publiku ar kuru līdz šim nācies vien neklātienē komunicēt, uzspēlēt zolīti un iemalkot nedaudz balzāmiņa noskaņojuma celšanai. Viss noritēja tieši pēc šādas programmas un alkāni mūsu "miera ostai" (par laimi) lika mieru. Neesmu informēts par viņu radītajām nekārtībām citviet, taču ja bija kādi ekscesi, tad tiešām vajag nedaudz aplauzt spārnus plostotājiem *šķībs skatiens plaši daudzinātā, bet praksē neefektīvā NERV'a virzienā*
QUOTE(ShinChan @ Oct 24 2005, 10:40)
Es par šo megaskrūvi uzzināju tikai post factum. Acīmredzot kāds jau nāca uz pasācienu ar mērķi atlaist pēc pilnas programmas, taču tā ir katra paša darīšana. Mans mērķis bija iepazīt to publiku ar kuru līdz šim nācies vien neklātienē komunicēt, uzspēlēt zolīti un iemalkot nedaudz balzāmiņa noskaņojuma celšanai. Viss noritēja tieši pēc šādas programmas un alkāni mūsu "miera ostai" (par laimi) lika mieru. Neesmu informēts par viņu radītajām nekārtībām citviet, taču ja bija kādi ekscesi, tad tiešām vajag nedaudz aplauzt spārnus plostotājiem *šķībs skatiens plaši daudzinātā, bet praksē neefektīvā NERV'a virzienā*
Tu esi nepareizi sapratis. Nekaartiibas netika radiitas. Kontrole bija ljoti laba - alkoholu ienesa un paarsvaraa lietoja tie, kas prata dzeeruma praataa neko nelauzt un nebreekt pa visu maaju.
Tas, kas mums nepatiik, ir lieliishanaas par to, kas un cik ir dzerts. Tas var novest pie veelmes "paarspeet" paareejos naakamajaa pasaakumaa, kaartiigi paardzeroties un kaut ko pievemjot. Es gribu, lai cilveeki pashi saprot, ka dzershana nav lieliibas objekts, nevis kontroleet visus, atnjemot odekolonu katram, kam zem 25.
Tu esi nepareizi sapratis. Nekaartiibas netika radiitas. Kontrole bija ljoti laba - alkoholu ienesa un paarsvaraa lietoja tie, kas prata dzeeruma praataa neko nelauzt un nebreekt pa visu maaju.
Tas, kas mums nepatiik, ir lieliishanaas par to, kas un cik ir dzerts. Tas var novest pie veelmes "paarspeet" paareejos naakamajaa pasaakumaa, kaartiigi paardzeroties un kaut ko pievemjot. Es gribu, lai cilveeki pashi saprot, ka dzershana nav lieliibas objekts, nevis kontroleet visus, atnjemot odekolonu katram, kam zem 25.
Es neatceros, ka kāds būtu lielijies ar savu māku dzert, bet tie kas bija ''metušies'' uz alu skaitīja un domāja, kur tik ātri tas viss pazuda.
QUOTE(Dero @ Oct 24 2005, 11:28)
Es neatceros, ka kāds būtu lielijies ar savu māku dzert, bet tie kas bija ''metušies'' uz alu skaitīja un domāja, kur tik ātri tas viss pazuda.
Lielaas tagad forumaa.
Vislabaakais jau ir tas, ka bezmazvai tie, kas NEKO nepanjeema liidzi izdzeera kaadu pusi no liidzi panjemtajiem kraajumiem. Jajau izdomaajiet staadiit rekordus, tad mok pashi sev voltus nesiet? Ak, es aizmirshu, ka dazham labam nemaz nedriikst alkoholu lietot peec buutiibas, tapeec tie visi ar kaartiigu pamatojumu (pasham nav) streljii no cilveekiem kas reekjinaajaas ka alus paliks paari, bet dabuuja tikai nedaudz iesildiities.
Es saku pinlniigi noteikti, ka es (neesmu veel saskanjojis ar paareejo ALK sastaavu) buushu pilniigi pret alkohola doshanu dajebkaadiem pokemoniem un centiishos to smagi kontroleet. Ja veel buus tas sasodiitais tuss pie manis, tad tur neviens hiperpokemons nedzers. Gribat dzert, mekleejiet telpas pashi (un es kategoriski neiesaku dzert "briivaa dabaa", tobish kaadaa vaartruumee) un gaadaajiet pashi sev ko dzert.
One winged angel
Oct 25 2005, 13:11
OMG!!!!
Cik nereaali daudz postu!! nevienu neesmu paspeejis izlasiit, jo damn tiikla karte ir bojaata, rakstu no drauga datora... Jaauzmet aci galerijai arii...
Un tad veel viens zinjojums, kuru iespeejams vajadzeetu rakstiit pie topika: ''pazudusho mantu birojs" . Zinjojums chuvakam ar kuru es speeleeju MTG pashaas beigaas peedeejaas 4 partijas: Pie manis ir palikushas sekojoshas kaartis:
1 Atog
2 Myr Enforcer
1 Chromatic Sphere
1 Tooth of Chiss-Goria
1 Arcbound Stinger
1 Seat of the Synod
1 Great Furnace
Visas kaartis ir vaacinjos.
Man patika Tekkens!!!
Paskatiijos bildes un editoju postu:
BILDES ir vienkaarshi uber mega super!!!!!!!!! Es visaas bildees kaa viemeer tizli izskatos, bet tas Twisters bija superiigs, man pat praataa neienaaca, ka tajaa istabaa risinaas tik perversas lietas
QUOTE(ShinChan @ Oct 24 2005, 11:40)
Viss noritēja tieši pēc šādas programmas un alkāni mūsu "miera ostai" (par laimi) lika mieru. Neesmu informēts par viņu radītajām nekārtībām citviet, taču ja bija kādi ekscesi, tad tiešām vajag nedaudz aplauzt spārnus plostotājiem *šķībs skatiens plaši daudzinātā, bet praksē neefektīvā NERV'a virzienā*
nu tad ta!!
vai tad cilveki kuri kuri dzer alu tavuprat uzreiz ir alkani? es biju pie JUMS un ari uzspeleju zoli. un kam tad tu tur taisies tur aplaust sparnus? viss tika kontrolets un tapec nekartibu nebija jo visu uzmanija pietiekosi pieaugusi cilveki. NERV's darija to kas tam bija jadara, respektivi uzmanija vispar notiekosos procesus lielaja maja. taka parmest viniem nav ko. liekas nedaudz stulbi ka kads buldure par procesiem ar kuriem vinam nav nekada sakara
ShinChan
Oct 25 2005, 19:09
QUOTE(sipps @ Oct 25 2005, 17:41)
QUOTE(ShinChan @ Oct 24 2005, 11:40)
Viss noritēja tieši pēc šādas programmas un alkāni mūsu "miera ostai" (par laimi) lika mieru. Neesmu informēts par viņu radītajām nekārtībām citviet, taču ja bija kādi ekscesi, tad tiešām vajag nedaudz aplauzt spārnus plostotājiem *šķībs skatiens plaši daudzinātā, bet praksē neefektīvā NERV'a virzienā*
nu tad ta!!
vai tad cilveki kuri kuri dzer alu tavuprat uzreiz ir alkani? es biju pie JUMS un ari uzspeleju zoli. un kam tad tu tur taisies tur aplaust sparnus? viss tika kontrolets un tapec nekartibu nebija jo visu uzmanija pietiekosi pieaugusi cilveki. NERV's darija to kas tam bija jadara, respektivi uzmanija vispar notiekosos procesus lielaja maja. taka parmest viniem nav ko. liekas nedaudz stulbi ka kads buldure par procesiem ar kuriem vinam nav nekada sakara
Nu kapēc gan. Pats dzeru alu un alus dzērājus par alkāniem neuzskatu (kamēr netiek pārsniegta kritiskā robeža). Nevienam nekas netiek pārmests. Laikam nepamanīji zīmīgo vārdiņu JA (ja bija kādi ekscesi). Es pamatā uzturējos vienā telpā un tajos retajos brīžos kad to pametu neredzēju nekādus bujānus, taču tā kā neņemos galvot par visiem pārējiem, tad arī piezīmēju, ka ja bija nekārtības tad nākošajos pasākumos derētu mazliet policejiskākas metodes, ja nekā tāda nebija tad viss kārtībā, līdz ar to NERV'am nav ko pārmest...taču, tā kā es pēc šajā topikā sapostotā redzu, ka nepilngadīgie ir rāvuši iekšā uz nebēdu (kas it kā gatavojoties tusam bija stingri noliegts), šādas tādas pretenzijas pret NERVU var izvirzīt. Pretējā gadījumā, kamdēļ vspār vajadzīgi noteikumi.
neviens diemzel nav tik autorativa persona lai kadm teiktu ko darit un ko ne, tas viss ir atkarigs no katra individuali, bet ta blaustisanas ir vienkarsi mulkiga jo ja tev ir 15-16 gadi tad vis ir nedaudz japarspile lai forsak izklausitos, tas ka kads izdzer paris glazes ar abolu sulu, kura alkahols bija tikpat daudz ka kefirā.protams ar to nevar nepalielities, tadejadi celot savu varešanu citu acis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.