Help - Search - Members - Calendar
Full Version: warn system
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Pages: 1, 2, 3, 4
Tigra2
QUOTE(Shumins @ Oct 18 2005, 20:15)
QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 19:19)
Es dabūju warning par signatures nepareizu lielumu, neviens vairs šo kļūdu nepieļaujiet, arī par lielu signaturi dod warnu...

mellow.gif
*

Nu tas ir cik lielu? Signature > 1mB ???
*

garums x platums, izmēri
edg
QUOTE(not_alone @ Oct 21 2005, 18:39)
vispār,man,teiksim,netraucē īpaši tā warn sistēma,jo man neviens % vēl nav<nu,vismaz pagaidām>.
bet.lai kaut cik uzturētu forumu kārtībā,man liekas,ka vajadzētu parevidēt userus--> esmu ievērojusi,ka te ir desmitiem tādu,kas reģistrējas un pilnīgi neko neraksta,pat neapmeklē forumu etc.nu nav smuki,domāju,ka piekritīsiet.Vajag k-ko darīt,lai šitādus looserus apkarotu  mad.gif
*

Man vinji netraucee. Kaapeec tev traucee?
sipps
QUOTE(edg @ Oct 21 2005, 23:49)
QUOTE(not_alone @ Oct 21 2005, 18:39)
vispār,man,teiksim,netraucē īpaši tā warn sistēma,jo man neviens % vēl nav<nu,vismaz pagaidām>.
bet.lai kaut cik uzturētu forumu kārtībā,man liekas,ka vajadzētu parevidēt userus--> esmu ievērojusi,ka te ir desmitiem tādu,kas reģistrējas un pilnīgi neko neraksta,pat neapmeklē forumu etc.nu nav smuki,domāju,ka piekritīsiet.Vajag k-ko darīt,lai šitādus looserus apkarotu  mad.gif
*

Man vinji netraucee. Kaapeec tev traucee?
*

nevienam vini netrauce. ir daudz cilveku kas pieregistrejas un tikai pec paris menesiem sak kautko rakstit. tas ka kads cilveks neko neraksta vai tadel vins butu jadzes ara? blink.gif
not_alone
nu ne jau taadi,kas saak veelaak rakstiit,bet..ai,nju nevaru vaardus salasiit,lai pateiktu!!
vop6em,taadi,kas k-ko iespamo un vairs neko neraxta.taa luuk *me is apjukuse*
not_alone
nu neeeee!!!neko juus nesaprataat!!!jobcik!!! mad.gif
es domaaju,kas 1reiz iespamo un tad vairs forumaa neraadaas mad.gif
ne jau tie,kas te nsaliidzinossi biezhi ir!bzz!!!
Niks
Daži te ir piereģistrējušies gandrīz pirms gada, bet nav izdarījuši nevienu ierakstu, bet citiem jau pēc nika ir skaidrs, ka ar viņiem nav aršana.
jurc
šis jautājums ir apskatīts jau vairākas reizes, un vienmēr ir nonākts pie viena secinājuma - vai viņi jums traucē? Ja tas sāks traucēt datubāzes darbību tad arī tiks kautkas darīts.
Pazīstu arī daudzus kas pieeģistrējas, lasa topicus, bet neko neraksta. Vai tiešām viņi jums traucē?
EndlessReality
Bet vairāki accounti vispār ir atļauti? Noteikumos nekas par to nav teikts...
X_Kamui
QUOTE(EndlessReality @ Oct 23 2005, 13:15)
*

Diez vai...
Taka
QUOTE(Shumins @ Oct 22 2005, 23:12)
QUOTE(not_alone @ Oct 23 2005, 00:05)
nu ne jau taadi,kas saak veelaak rakstiit,bet..ai,nju nevaru vaardus salasiit,lai pateiktu!!
vop6em,taadi,kas k-ko iespamo un vairs neko neraxta.taa luuk *me is apjukuse*
*

Njaa, tad laikam Shumins ir laikam not Welkome by Not Alone... huh.gif
*

Domāju, ka runa iet par tiem, kuri piereģistrējas tikai tāpēc lai iebrēktu sakramentālo "eu! fiksi pasakat, kur te var animi tonnām ātri nokačāt?!" neizlasot n-tos topikus sadaļā "Resources" dry.gif
Es drīz laikam sākšu viņiem atbildēt ar tulkotiem citātiem no Zhentarim foruma ph34r.gif
edg
QUOTE(Shumins @ Oct 24 2005, 09:29)
Nu tad varbuut izdarat taa, ka jaunam lietotaajam atsuuta zinju, kur ir linki...ar top 10 torentu anime, DC++ hubiem, Wallpaperiem, ost un citiem populaariem anime forumiem...varbuut tad buus miers, jo sanjemot veestuli vinja sapnis piepildiisies... laugh.gif
*

Lieliska ideja! Labaak aizsuutiit PM ar linkiem uz svariigaakajiem topikiem, kas mums jau eksistee, - kaadas ir animes, kur nokachaat, u.tml.
EndlessReality
QUOTE(-Kai- @ Oct 24 2005, 08:35)
QUOTE(EndlessReality @ Oct 23 2005, 13:15)
*

Diez vai...
*

Vispār lastguru kaut kur minēja, ka viņam ir vairāki, es tāpēc arī jautāju.
Ghoul
nu kaapeec lai nevareetu buut vairaaki accounti??? vnk regjistreejies ar citu niku un viss, tikai es nesaprotu kaapeec tie buutu nepiecieshami?????? wink.gif
ETM
Man skjiet ka es to jau reiz teicu, bet laikam ne visi to izlasiija.

Daudzajiem neaktiivajiem useriem ir labs paskaidrojums: art sadalja.
Skjiet ka pietiekoshi daudz zina, ka tieshi bilzhu galerija piesaista aarzemniekus. cilveecinjsh atnaak, paskataas ka smukas bildiites te liek, vinjam iepatiikas un vinjsh izdomaa iegriezties veelreiz. iegriezhoties naakamajaa reizee (teiksim peec 3 dienaam) vinjsh (cilveecinjsh, lai meitenes neapvainojas) ierauga topiku sarakstu, kas ir bikinjs samainiijies, dazhi topiki paarbiidiijushies, datumi peedeejiem postiem mainiiti utt. Cilveecinjsh saak ar roku paarbaudiit ko vish jau redzeejis, ko nee. Tas process ne visiem patiik, bet bildes smukas, gribas redzeet naakamaas, bet negribas naakamajaa reizee atkal caurskatiit lielaako dalju. Tieshi shajaa briidii arii dzimst gjeniaalaa doma par regjistreeshanos, jo regjistreetie lietotaaji redz kur ir jauni posti un kur nav.
Ja peec shii random apmekleetaaja dziivesstaasta zgriezuma veel ir kaadi kas nesaprot kapeec te dazhi regjistreejas, bet neko nedara: nu zheel.
Taka
QUOTE(edg @ Oct 24 2005, 10:08)
QUOTE(Shumins @ Oct 24 2005, 09:29)
Nu tad varbuut izdarat taa, ka jaunam lietotaajam atsuuta zinju, kur ir linki...ar top 10 torentu anime, DC++ hubiem, Wallpaperiem, ost un citiem populaariem anime forumiem...varbuut tad buus miers, jo sanjemot veestuli vinja sapnis piepildiisies... laugh.gif
*

Lieliska ideja! Labaak aizsuutiit PM ar linkiem uz svariigaakajiem topikiem, kas mums jau eksistee, - kaadas ir animes, kur nokachaat, u.tml.
*

Jā, tā varētu būt lieliska ideja!
Tāda sava veida "welcome to forum" automātiska ziņa smile.gif
lastguru
QUOTE(EndlessReality @ Oct 24 2005, 12:27)
Vispār lastguru kaut kur minēja, ka viņam ir vairāki, es tāpēc arī jautāju.

huh? nekur es shaadu info nemineeju. es rakstu tikai no viena akkaunta - shii. un neko labu es neteikshu cilveekam kas raksta vairaak kaa no viena akkaunta... ja pamaniishu... visticamaak shadaa gadiijumaa viens no akkauntiem tiks sleegts... labaakajaa gadiijumaa...
EndlessReality
Tas laikam bija tanī brīdinājumā par 1.septembra topika spamu.
+Chibi+
Yay, man ir warning! XD Es tikai nesparotu, kapēc nebeidzamam spamam, piem., iekš "Strelku" topika nepievērš uzmanību, bet man gan... XD Anyway, es gribu zināt, vai gadījumā, ja mani izbanos, man nebūs pieejas arī Kaigan sadaļai?
lastguru
1. es kaut kaa neticu ka tu speesi sakraat tik daudz warnu lai tevi izbanotu wink.gif
2. Kaigan Valdei jebkuraa gadiijumaa tiks atstaata pieeja Kaigan sadaljaam... iespeejams ar postu priekshapskati, bet pieeja buus. Mani noziimeeja personiski sekot liidzi lai valde neizbanotos... vinjiem tachu vajag straadaat, un pieeja ir shii uznjemtaa darba sastaavdalja. liidz ar to kad briesmas tuvosies (teiksim pie kaadiem 70-80%), es saakshu pienjemt meerus kurus paareejiem nepiemeero... Iipasha attieksme noziimee respektu pret uznjemtajiem pienaakumiem, nevis acu pievershanu uz noteikumu paarkaapshanu.

P.S. tev gan vajadzeetu zinaat ko noziime ja pieveersh paaraak lielu uzmaniibu wink.gif biggrin.gif
+Chibi+
Es centiishos mazinaat nelogjiskos postus, tachu,manupraat, tad sanaaks, ka es vispaar neraxtu. XD Nu ja, labinji. Paldies par informaaciju.

Buutu gan labaak, ja warningi buutu redzami visiem. Jo tad es vareetu izraadiities, ka esmu bad girl, hah hah ha hha hah hah hah ! Sorrz, off topic. laugh.gif

*klusē kapa klususmā*
X_Kamui
Mde nu nezinu man tie warningi ir pie vienas vietas(sorr) un man viņi vispar netraucee... ( Es to saku laikam tapec ka man to warningu nava XDDDD)
...........es vel neesmu izlasijis tos noteikumus (Надо будет хоть для приличия прочитать biggrin.gif )

Ja šita warnu sistema butu ievesta pirms kada gada vai pusgada iepriekš... man buutu jau kadi 50% ph34r.gif gan par spamu, quote bildeem...
Niks
Ieteikumi:
  • kā būtu ar pogu "Ziņot"?
    image
  • Varbūt par sodīšanu varētu paziņot īpašā topikā, jo savādāk kādam var rasties sajūta, ka reāli neviens neko nemoderē. Tas arī samazinātu čīkstēšanu par pāridarījumiem no moderātoru puses, jo varētu redzēt kurš, ko, kā un kāpēc ir sodījis.
Update: Kamēr šito rakstiju lastguru atsūtīja PM, ka poga "Ziņot" iespējams būs.
Righorn
ja jau pie reizes runaajam ka spamot ir slikti, lamaaties ir slikti un apvainot citus ir slikti! Tad labaak so suuda warn izdzeest un lai neebuutu jaashkirsta pusstundu topiki! topikus kuros nav rakstiits meenesi vai divus izdzeest! tad tieshaam laiks buutu daudz labaak ietaupiits, jo nevienam tacju ar sevi runaat nepatiik... mad.gif (audzinaashanas noluuki? phe... tongue.gif )
sho banu ir iespeejams apdirst?? piemeeram pieregistreeties(man ) ar useri "Righorn." vai kaa citaadi?? vai arii shis bans uzreiz visu ip adresi papiljii liidzi?
edg
QUOTE(righorn @ Nov 24 2005, 11:26)
ja jau pie reizes runaajam ka spamot ir slikti, lamaaties ir slikti un apvainot citus ir slikti! Tad labaak so suuda warn izdzeest un lai neebuutu jaashkirsta pusstundu topiki! topikus kuros nav rakstiits meenesi vai divus izdzeest! tad tieshaam laiks buutu daudz labaak ietaupiits, jo nevienam tacju ar sevi runaat nepatiik...  mad.gif (audzinaashanas noluuki? phe...  tongue.gif )
sho banu ir iespeejams apdirst?? piemeeram pieregistreeties(man ) ar useri "Righorn." vai kaa citaadi?? vai arii shis bans uzreiz visu ip adresi papiljii liidzi?
*

Ko tu iisti veelies?
Lai nebuutu warn? Sheit ir ljoti labi izskaidrots, kaapeec eksistee warn: http://otaku.lv/index.php?showtopic=2256&v...indpost&p=64147 Ja tev ir lieliskas idejas, kaa savaadaak dariit, luudzu saki.
Topikus, kuros nav ilgi rakstiits, dzeest? Foruma pamatideja ir, ka cilveeki sheit ieliek informaaciju, to apspriezh, un peec tam jebkursh cilveeks, arii tas, kas ienaak peec gada, var palasiit informaaciju un viedokljus. Ja ir topiks par Elfen Lied, cilveeki izsaka savus viedoljus par Elfen Lied, tad peec gada atnaak Peecis un ierauga: "O, Elfen Lied! Jaapalasa, kas tas taads ir!" Vinjsh palasa un saprot, ka taa anime nav vinja gaumee.
Apkakaat banu? Viskautko var izdariit, bet kaada sunja peec? "This land is made of Love and Peace". Ja tev kas nepatiik, izrunaajies - edg paliidzees! Bet neaizmirsti, ka neesi vieniigais forumaa un viedoklji par to, kaa labaak, atshkjiras. Ir jaameklee kaut kaads vidusceljsh.
Righorn
Bet kaada jeega man rakstiit, ja nevaru sanjemt "diskusiivu viedoklja atbildi", kad peec meenesha skatos peedeejais posts joprojaam ir mans(piemeers)...
P.S.
tas warn neko nedod! pie 80% procentiem tikuntaa paarstaashu buut ljauns!
edg
QUOTE(righorn @ Nov 24 2005, 18:27)
Bet kaada jeega man rakstiit, ja nevaru sanjemt "diskusiivu viedoklja atbildi", kad peec meenesha skatos peedeejais posts joprojaam ir mans(piemeers)...
P.S.
tas warn neko nedod! pie 80% procentiem tikuntaa paarstaashu buut ljauns!
*

Neraksti! Lasi!
P.S. Citam dod, citam nee. Visi nekad nebuus laimiigi.
Taka
Manā skatījumā warni ir "pārkāpumu statistika" ja vēlaties.
Tie rāda cik daudz cilvēks pārkāpj foruma noteikumus fiksētā laika posmā. Ja šo pārkāpumu īsā laika posmā ir par daudz, cilvēks tiek nosēdināts uz "noraidīto soliņa" (bans) lai atdziest mazliet.
Katrā forumā ir savs stils, savi pieņemtie "uzvedības noteikumi", tāpēc cilvēkiem, kuri nāk no citiem forumiem derētu vispirms mazliet iejusties kā šeit lietas notiek un tikai tad sākt postot.
Grifix
So warnu sistemu vaidzeja jau sen! Es pats dabuju warnu sapratu kapec tagad centisos but uzmanigaks - tatad darbojas. biggrin.gif
Bet ka ir ja tu uzraxti ljoti garu textu kuru tu vareji pateikt dazos teikumos? Tas ari skaitas spams?
edg
QUOTE(Grifix @ Jan 2 2006, 00:19)
Bet ka ir ja tu uzraxti ljoti garu textu kuru tu vareji pateikt dazos teikumos? Tas ari skaitas spams?
*

Kaapeec gan? Siikaak paskaidrotus tekstus ir vieglaak lasiit.
Blackout
bwahah! a ja tev ir warn, un jau ilgaaku laiku nespamo, uzprasi adminiem, muusu admini nemaz nav tik slikti ;>
ETM
QUOTE(Tsukama @ Jan 2 2006, 11:50)
bwahah! a ja tev ir warn, un jau ilgaaku laiku nespamo, uzprasi adminiem, muusu admini nemaz nav tik slikti ;>
*

goda vaards, vai tieshaam ir gruuti paarlasiit savu postu pirms spiest pogu un iebuhnjiit savu garadarbu kopeejai apskatei? un pat peec tam vai gruuti izlasiit un izmantot edit pogu?

Ja shajaa gadiijumaa man teiks ka viss bijis kaartiibaa, tad es ljoti atvainoshos un paluugshu autoram paskaidrot man, kaa ne tik ljoti apgaismotam cilveekam, kas tajaa postaa bija domaats. Personiigi es savaa stulbumaa uzskatu ka tur truukst vismaz puse teksta, lai veidotos kaut kas (man) saprotams. Galvenais jautaajums ir: uzprasiit adminiem ko?
Ghoul
pieveershot uzmaniibu Tsukamas postam var pamaniit, ka tu rakstiits "ja ilgaku laiku neesi spamojis", kaa arii teikts, "ka jaapaluudzu adminiem", mazliet to visu apdomaajot var saprast, ka domaats: ja neesi kaadu laiku spamojis, vari paluugt adminiem lai atskaita tev pieshkjiertos warn punktus.
--------------------------------------

Ehhh tomeer jaaposto uzmaniigaak, paarlasi tekstu, izlabo kljuudas.... dry.gif
( ja ar to postu bija domaats kas cits, esmu dziljaa nesapratnee... )
Blackout
Paskaidroshu. Nee tach. Pienjemsim.. Tu esi spamojis daudz un dikti ilgi. Tev ir uzlikts warn. Ja tev paveiksies, un warn tev kautko paliidzees, kaa nespamot, tad varbuut nu protams ka admini var nonjemt dazhus warn punktus. Bet ja piemeeram tu atkal saac spamot, tev atkal uzliek warn, un atkaartojas tas pats, tad nu skaidrs, ka admini iespeejams vairs arii nenonjems tos warn procentus. Skaidrs kaa balta diena. Kopumaa jau shitaa warn padariishana ir laba, jo spameri otaku nav vajadziigi blink.gif
Aven
QUOTE(Tsukama @ Jan 3 2006, 14:02)
...jo spameri otaku nav vajadziigi  blink.gif...
*

Pasham jau arii laikam warns ir tongue.gif
Blackout
QUOTE(Aven @ Jan 3 2006, 14:12)
QUOTE(Tsukama @ Jan 3 2006, 14:02)
...jo spameri otaku nav vajadziigi  blink.gif...
*

Pasham jau arii laikam warns ir tongue.gif
*

veseli triis, viens no tiem nonjemts... ;>
ETM
tad jau pie regjistraacijas, no jaunajiem memberiem buutu jaapieprasa apliecinaat fakjiira speejas, lai tie vareetu lasiit dazha laba domu graudus (shoreiz tas nav personiigi adreseets, es jau labu laiku noveeroju random cilveeku postus, kur nav saskataami iipashi dzilji centieni padariit to [postu] saprotamu).

Ja interpretee augstaakmineeto postu taa kaa to dara Ghoul, tad man tomeer buutu kaads aizraadiijums: Admini nav akli (nu vienmeer var buut iznjeemumi), ja tu maz spamo, tad NECENTIES par to pazinjot adminiem, lai samazinaatu savu warnu. Taapat neviens vinju neredz. Kad buusi sapelniigis naakamo medalju savaa procentu kraatuvee, tad admins gan jau ka ieveeros ieprieksheejaa warna datumu un to ka pa vidu vaininieks ir uzvedies labi, nonjems tev veco warnu un uzliks jaunu (varbuut pat nonjems vairaak kaa pieliks). Nevajag tagad spamot adminiem, pazinjojot cik labi esam, tas jau buutu tas pats kas iziet cauri dzimshanas dienu topikam un pie katra spama posta spiest pogu "report" (tobish pie katra otraa posta). Nezinu cik laimiiga buutu foruma vadiiba par paarsimts reportiem.

Edit: kameer rakstiiju, triis jauni posti, tapeec nesuudzeeties par nelogjiskumu.
Blackout
tas, ka admini ir akli, es un neviens jau to arii neteica.. Es report tikai par to, ka man ir censored kautkas un par to warn, un pamanu citam tas pats, bet nav censored - logjiski ka nav warn... >.> Tur arii ir tas adminu iznjeemums, lol.. Bet admini protams, ka nevar visam izsekot liidzi...
ETM
QUOTE(Tsukama @ Jan 3 2006, 14:27)
tas, ka admini ir akli, es un neviens jau to arii neteica.. Es report tikai par to, ka man ir censored kautkas un par to warn, un pamanu citam tas pats, bet nav censored - logjiski ka nav warn... >.> Tur arii ir tas adminu iznjeemums, lol.. Bet admini protams, ka nevar visam izsekot liidzi...
*

I salute you! Shitaadu leecienu uz citu teemu, no mana posta izraujot 3 vaardus, es tieshaam nebiju gaidiijis. Es tikai teicu ka nav ko adminus tramdiit ar luugumiem nonjemt warnus, jo ja buus pelniijushi, tad arii nonjems.
Blackout
tas jau arii bija tas, ko es izdariiju, kad pamaniiju kaadam citam to pashu kas man, un pietam necenzeetu - kas logjiski noziimeeja, ka nav warn par to, kautgan man bija..

Edit: vai, paldies Shumin, ka njeemi manu postu, un saziimeeji Sasuki >.> blink.gif
Righorn
Šis būs tāds paadebīls jautājums, bet tikuntā gribu zināt...
biggrin.gif Vai var dabūt varnu pa to ka iet 18+ sadaļā un tur pousto postus, ja tev nav 18 gadu?? laugh.gif

JOHOHOOO!!( nupat pamaniiju ka biju uzrkstiijis "badebiils" ...labi ka saprataat...)
jurc
QUOTE(Righorn @ Jan 6 2006, 03:07)
Šis būs tāds baadebīls jautājums, bet tikuntā gribu zināt...
biggrin.gif Vai var dabūt varnu pa to ka iet 18+ sadaļā un tur pousto postus, ja tev nav 18 gadu?? laugh.gif
*

Nē par to nevar dabūt warnu, jo teorētiski nav iespējams izsekot cik katram lietotājam ir gadu.
Un nedzīvojam jau padomju laikos, lai ko tādu aizliegtu happy.gif
Bet nu par iegūtajām morālām kaitēm otaku.lv neatbild, brīdinājām ka tas domāts 18+, par savām tālākām darbībām atbildi tu pats.
Blackout
QUOTE(JurCHiX @ Jan 6 2006, 10:46)
Nē par to nevar dabūt warnu, jo teorētiski nav iespējams izsekot cik katram lietotājam ir gadu.
Un nedzīvojam jau padomju laikos, lai ko tādu aizliegtu happy.gif
Bet nu par iegūtajām morālām kaitēm otaku.lv neatbild, brīdinājām ka tas domāts 18+, par savām tālākām darbībām atbildi tu pats.
*

YAY! Taatad es varu! Beidzot apstiprinaajums XD
lastguru
teiksim taa, nevari, bet mums nav iespeeju to nokontroleet; un tas ir pilniigi bezjeedziigi par to likt warnus vai banot. man liekas ka peec likuma mees nevaram atljaut liist tajaa forumaa tiem kam nav 18, bet ko mees varam dariit ja vinji to vienalga dara?
Righorn
vai var dabuut varn par vardarbjiigu bilzu poustoshanu??
Church
QUOTE(Righorn @ Jan 8 2006, 14:57)
vai var dabuut varn par vardarbjiigu bilzu poustoshanu??
*

da kuru uztrauc warni per se? ja tu adult sekcijaa browso/posto, tu paarkaap disclaimeri, kam esi piekritis un uzvedies neeetiski. vairumam citu, ieskaitot moderaatorus tas ir pilniigi vienaldziigi. taas i tevis pasha un tavu attieciibu ar eetiku/moraali probleemas. ar laiku taapat izaugsi/paaraugsi pashreizeejo single-mindedness uz sex/ecchi saistiitaam lietaam. ;>
Righorn
JOproojaam isti nezinu vai audzinaashanas noluuki tika ievesti, taatad vai citi var redzeet cita warnus???
(atvainojiet, esmu naaviigi zinkaariigs tongue.gif )
jurc
QUOTE(Righorn @ Jan 10 2006, 10:51)
JOproojaam isti nezinu vai audzinaashanas noluuki tika ievesti, taatad vai citi var redzeet cita warnus???
(atvainojiet, esmu naaviigi zinkaariigs tongue.gif )
*

Varbūt padomā pirms uzdod tādus jautājumus?
Uzdod sev jautājumu - vai es redzu citu warnus? Pēc atbildes sameklēšanas izdari secinājumus. =)

Nē, citi nevar redzēt citu warnus. Ir redzams tikai pašam savs warns.
edg
Nee, daudzi cilveeki, kam ielikts warn, labojas. Bet taadaa melnajaa sarakstaa var redzeet tikai pagaatnes noziegumus. Esmu pilniigi pret. Nekaa taada nebuus.
Taka
Šeit nav pionieru nometne bet gan internets, nav modu pienākums nevienu audzināt.
Taka
Manuprāt priekš d***nās un čata ir dažas citas šī foruma sadaļas kā arī citi saiti.
Pietiek vārīties pa tukšo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.