Help - Search - Members - Calendar
Full Version: HEEEEEELP...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
windhover
QUOTE(Yume @ Aug 18 2005, 11:22)
Jautājums par otro punktu. A firma kas piedāvā attiecīgos pakalpojumus sestdienā strādā?
*

Ar firmu esmu vienreiz jau sazinājies un man teica, ka ir iespējams arī sestdienā satikties, tik jānorunā cikos..
Yume
OK, tad varbūt labāk ņemam pretī otro variantu?
Yanka_ronin
tieshaam! piekriitu Yumei.

Aa, atcereejos... Riigaskore, kaa xikes izteicaas, piedaavaa daargus pakalpojumus (maksa ir 1 meen. iires maksa), ko es arii zinu, bet es piezvaniiju, man pateica, ka to summu var maksaat arii krediitaa, tikai, uz cik ilgu terminju, nepajautaaju. Tur, manupraat, lielaakais pluss ir tas, ka liigums jaanosleedz un jaamaksaa nauda tikai tad, kad tiek iziireets tas veelamais iipashums. Tātad tur nevar aplauzties (firma savaac naudu, a pasham nekaa...). Starp citu, redzeeju tur dazhus dziivokljus piedaavaatajaas robezhaas.

Nu, ko sakat par sho?
windhover
Viss kā parsti nevar iet kā pa sviestu.
Pazvanīju tai firmai un man teica, ka diena esot aizņemta, tāpēc vēlams satikties jau pulksten 10 no rīta.. Ko lai saka? Kāds var kaut ko mainīt, lai dzirnavu ielā - 45 mēs būtu jau pulksten 10 ? Tas nozīmē pie origo jau jābūt ap 9.30..
Rīgaskore? Nu ko lai saka? Ja mēs īrējam dzīvokli par 160 Ls, tad 160 + 18% = 188.8 Ls Nav tā kā biš sālīti, salīdzinot ar 26 Ls?
Kā ir ar to laiku? Es teicu, ka apjutāšos ar citiem (proti - jums), un pārzvanīšu..
Yanka_ronin
QUOTE(windhover @ Aug 18 2005, 14:33)
Viss kā parsti nevar iet kā pa sviestu.
Pazvanīju tai firmai un man teica, ka diena esot aizņemta, tāpēc vēlams satikties jau pulksten 10 no rīta.. Ko lai saka? Kāds var kaut ko mainīt, lai dzirnavu ielā - 45 mēs būtu jau pulksten 10 ? Tas nozīmē pie origo jau jābūt ap 9.30..
Rīgaskore? Nu ko lai saka? Ja mēs īrējam dzīvokli par 160 Ls, tad 160 + 18% = 188.8 Ls Nav tā kā biš sālīti, salīdzinot ar 26 Ls?
Kā ir ar to laiku? Es teicu, ka apjutāšos ar citiem (proti - jums), un pārzvanīšu..
*

Laikam es netapu saprasts... es meegjinaaju uzsveert to, ka to ''saaliito'' summu (par firmas pakalpojumiem) var maksaat krediitaa un par piedaavaajumu paskatiishanos jaamaksaa nav!!! Jaamaksaa tikai tad, kad ir nosleegts iires liigums !!!
Es tieshaam negribeetu uz Riigu braukt pilniigi tukshaa, taapeec pats arii ko piedaavaaju.

Par laiku- sapratu, ka sestdien plkst 12:00 pie Origo, bet varu sestdien jebkuraa laikaa (agraakie autobusi no Liepaajas iet ap 3:00)
xikes
Hmm.. to par krediitu es nezinaaju. Par to ta kaa laikam buutu veel jaaapspriezas.
Nez.. man pagaidaam nav nekaadu jaunu ideju/piedaavaajumu, taapeec meeginu iebraukt, kaada te doma grozaas.
Man ar laikiem sestdienaa nebuutu probleemas, varu buut kaut vai 7.30 smile.gif
Yume
aaaaa, sestdienā, celties kā uz darbu, traks tak var palikt, bet ok, nebūs jau pirmā reize.
Tas ko - sestdien, 9:30 pie origo pulkstens
Yanka_ronin
Buushu tur jau plkst 8:00. Taapeec, ka man iznaak, ka Riigaa esmu vai nu 7:30, vai nu 9:50. Izveeleejos pagaidiit 1.5h. tongue.gif
aigarius
QUOTE(Yume @ Aug 18 2005, 15:58)
aaaaa, sestdienā, celties kā uz darbu, traks tak var palikt, bet ok, nebūs jau pirmā reize.
Tas ko - sestdien, 9:30 pie origo pulkstens
*

Nē, es tik agri neceļos. Es tādā laikā dažreiz gulēt eju rolleyes.gif
Sarunājam tā - jūs satiekaties ar tās firmas pārstāvjiem un tad es satikšos ar jums pēc tam - Yume, pazvani man, kad jūs zināsiet ap cikiem ar firmu tiksiet galā, ok?
xikes
Uh.. kaapeec man saak likties, ka mums te ar 2 istabu dziivokli nepietiks? smile.gif
Ok, cerams, ka shoreiz veiksies labaak, nekaa pagaajusho sestdien.. heh
Yume
hmmm... es negluži labi saprotu mērķi, bet man jau tā darbadienas beigās gadās. OK, uzzvanīšu, vai..emm... visdrīzāk sms dabūsi.
windhover
Pazvanīju vēlreiz tam birojam, apstiprināju ka tomēr arī pulksten 10 varm iersties uz tikšanos.
Cerēsim, ka viss izdosies un sestdien jau atradīsim kādu pienācīgu "būdu".
Un šķiet, ka neveiksmes gadījumā doimies uz Rīgaskori, bet par to sīkāk tad rīt no rīta..
Yanka_ronin
Oki, bet buushu tur (pi Origo) jau peec astonjiem, jo, lai nenokaveetu, jaabrauc no Liepaajas 4:30... Buuuj... tik agri neceljos pat uz copi... bet nekas...
xikes
Gan jau es ar kaut kur nedaudz aatraak kaut kur ap 9 tur dreifeeshu..
OK, tad riit..
aivvv
jurcciku vajag izdraast mad.gif
ka nobanoja manu parasto neta kafe un nevareeju ssito ieccekot
nu katraa gadiijumaa iespeejams ka esmu dabuujis dziivokli kkengaragaa triis istabas dalleeji meebeleets un pats galvenais iespeejams ka summa 100+komonaalie vai 120 +komunaalie
ja reikkina uz pieci tad maksimaalaakajaa gadiijumaa summa sanaak no 25-35 ls meenesii man sskkiet baigi norme nu katraa gadiijumaa otardien veikssu paarunas un tad arii zinnossu wink.gif
aigarius
QUOTE(aivvv @ Aug 20 2005, 10:26)
nu katraa gadiijumaa iespeejams ka esmu dabuujis dziivokli kkengaragaa triis istabas dalleeji meebeleets un pats galvenais iespeejams ka summa 100+komonaalie vai 120 +komunaalie
ja reikkina uz pieci tad maksimaalaakajaa gadiijumaa summa sanaak no 25-35 ls meenesii
*

Es iesaku trīsistabu dzīvoklī uz četriem cilvekiem rēkināties - divas istabas kā guļamistabas (pa diviem cilvēkiem katrā) un viena istaba kā kopējā dzīvojamā - ar televīzoru, kompjūteriem, ...

Es aizčāpoju līdz bankai un man pateica tā - oficiāli kredītā paņemtu dzīvokli izīrēt nevar, tas nozīmē, ka kredīta ņēmējam ir jābūt pietiekosiem ikmēneša ienākumiem, lai viņš viens pats varētu atmaksāt kredītu. Tas nozīmē, ka šī cilvēka algai ir jābūt 500 Ls (uz papīra vai neoficiāli - uz rokas). Diemžēl man pašlaik gluži šādas iespējas nav. Varbūt nākošgad rolleyes.gif
deleted-ray
Mazinš offtopicinš happy.gif

image

es gan negribētu lai man dzīvi traucē tādā veidā, te kaut kas slēpjas aiz tā dzīvokļa piedāvājuma - jābūt ļoooti uzmanīgiem smile.gif
xikes
QUOTE(aivvv @ Aug 20 2005, 11:26)
jurcciku vajag izdraast  mad.gif
ka nobanoja manu parasto neta kafe un nevareeju ssito ieccekot
ja reikkina uz pieci tad maksimaalaakajaa gadiijumaa summa sanaak no 25-35 ls meenesii man sskkiet baigi norme nu katraa gadiijumaa otardien veikssu paarunas un tad arii zinnossu  wink.gif
*

mm.. interesting, interesting..
Gaidiisim paarunu rezultaatus.. happy.gif

Lai gan paskatiijos maajaas kartee, kur ir Kengarags.. blink.gif
soirvakt
te runaa aivvv
tikai luudzu nedzeest sso kontu nav mans tikai atllaava uzrakstiit

jup kkengarags protams ir pie maskavas ielas smile.gif
taccu ja viss buus ok dossu jums zinnu un labpraat nnemssu par dziivoklla biedriem

starpcitu neatceros kaadaa paalii buutu kauko rakstiijis tv netaa taccu visnotall pozitiivs raksts laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
windhover
Un tagad mēs gaidam uz aivvv (laikam šodien būšot pārrunas).. Bija shodien viena reāla iespēja satikties ar mistisko "zušu" firmu darbiniekiem (varbūt tā bija vienīgā iespēja) smile.gif, bet nu šoreiz no mūsu puses pārcēlu tikšanos.. Uz citu, nekonkrētu laiku smile.gif
Tad vēl ir joks tāds, ka plānoju jau šo sestdien/svētdien iekārtoties kādā dzīvoklī (savādāk.. nemaz negribu domāt, kas notiktu savādāk). Tātad es cennšos "nedaudz" pasteidzināt to procesu..
Ja kādam ir vēl kāda ideja, negribētos gaidīt vēl pāris dienas un atcelt tā biroja iespējamu satikšanos, tāpēc vajadzētu nedaudz pasteigties smile.gif
*ieprikšējais stuff jau laikam tā pat bija skaidrs, un diez vai kādam vēl kas uzradīsies..*
Nu ko.. es tiešām gaidu uz aivvv, mjā žēl jau tikai, ka tas ķengarags tik tālu(no manas skolas un darba smile.gif), bet par tādu maksu 3-istabu dzīvokli.. kamdēļ gan ne?
Yanka_ronin
QUOTE(windhover @ Aug 23 2005, 16:00)
Un tagad mēs gaidam uz aivvv (laikam šodien būšot pārrunas).. Bija shodien viena reāla iespēja satikties ar mistisko "zušu" firmu darbiniekiem (varbūt tā bija vienīgā iespēja) smile.gif, bet nu šoreiz no mūsu puses pārcēlu tikšanos.. Uz citu, nekonkrētu laiku smile.gif
Tad vēl ir joks tāds, ka plānoju jau šo sestdien/svētdien iekārtoties kādā dzīvoklī (savādāk.. nemaz negribu domāt, kas notiktu savādāk). Tātad es cennšos "nedaudz" pasteidzināt to procesu..
Ja kādam ir vēl kāda ideja, negribētos gaidīt vēl pāris dienas un atcelt tā biroja iespējamu satikšanos, tāpēc vajadzētu nedaudz pasteigties smile.gif
*ieprikšējais stuff jau laikam tā pat bija skaidrs, un diez vai kādam vēl kas uzradīsies..*
Nu ko.. es tiešām gaidu uz aivvv, mjā žēl jau tikai, ka tas ķengarags tik tālu(no manas skolas un darba smile.gif), bet par tādu maksu 3-istabu dzīvokli.. kamdēļ gan ne?
*

Piekriitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ShinChan
Ir jābūt mulzu drosmei un nerviem kā tauvām, lai nopietni apsvērtu ideju dalīt dzīvokli ar Aivvv.
No domas vien jau metas nelabi.
Yume
OOo, gaidot 2 stundas zišu pārpildītā telpā, Yume bija bez jebkādas piepūles pārliecināt cilvēkus ka Aivvv ir pilnīgi miermīlīgs, tikai pie viņa miermīlības jāpierod. Un sliktāk par "zušiem"nu jau nu noteikti nebūs.
windhover
He! He! Interesanti, kāds cilvēks varētu būt Aivvv, ja slava pati pa priekšu skrien? smile.gif Bet vai nav vienalga, ko citi saka? Tad jau redzēs (iespējams), kāds vinš cilvēks.. Pagaidām vēl neesmu saticis normālu otakieti.. Vai tiešām, kāds var likt roku uz sirds un nesmejoties teikt: "Es esmu pilnīgi normāls!"? <- Tas nav reāli!! smile.gif
Yanka_ronin
Ticiet man, jebkuru tipinju var izlabot... wink.gif Taa, ka beigaas buus baigais engjeliits
ReD_FoXy
.. un taa saucas dresuura... wink.gif dry.gif happy.gif
Yanka_ronin
QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 23 2005, 17:21)
.. un taa saucas dresuura... wink.gif dry.gif happy.gif
*

Var atrast arii citus terminus, piem., ''audzinaashana'', ''paaraudzinaashana'' utt. biggrin.gif cool.gif

QUOTE(Yume @ Aug 23 2005, 16:57)
OOo, gaidot 2 stundas zišu pārpildītā telpā, Yume bija bez jebkādas piepūles pārliecināt cilvēkus ka Aivvv ir pilnīgi miermīlīgs, tikai pie viņa miermīlības jāpierod. Un sliktāk par "zušiem"nu jau nu noteikti nebūs.
*

Paarliecinaaji vai nee, uz mani tas neiedarbojas, man pirmkaart jaaredz aivvv darbiibaa
lastguru
QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 23 2005, 17:20)
Ticiet man, jebkuru tipinju var izlabot...  wink.gif  Taa, ka beigaas buus baigais engjeliits
*

mjaa... tikai kas kuru labos? varbuut ka tad mees dabuusim ... cik ... triis aivvv'jus biggrin.gif
Yanka_ronin
QUOTE(lastguru @ Aug 23 2005, 21:27)
QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 23 2005, 17:20)
Ticiet man, jebkuru tipinju var izlabot...  wink.gif  Taa, ka beigaas buus baigais engjeliits
*

mjaa... tikai kas kuru labos? varbuut ka tad mees dabuusim ... cik ... triis aivvv'jus biggrin.gif
*

Triis?
lastguru
QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 23 2005, 21:30)
QUOTE(lastguru @ Aug 23 2005, 21:27)

Triis?

nu cik juus tuu buusit? triis, chetri?
windhover
Nu jau gan jautri ir sanācis.. Cik saprotu, tad cilvēku skala mērās aivvv'os un pilnīgi normālās personās.. Nu nav jau jāaprec tas aivvv.. Un pilnīgi normāli, ja mums nepatiktu aivvv, tad viņam mēs.
Un vispār, kā var spriest par cilvēku, viņu neiepazīstot? Pagaidām valda divi uzskati - aivvv ir tāds pats mirstīgais, kā mēs visi, un ka ir viņš ir bez maz vai pārcilvēks..
Bet tomēr neliels jautājums rodas, kur viņš ir? un kas notiek ar to dzīvokli? sarunas bija taču vakar..
Vai nu jau mēs esam 6 cilvēki? Es domāju, vai lastguru mums pievienojas? 6 cilvēki vienā dzīvoklī? Tas izkalusās jautri un reizē baisi..
Gaidu aivvv rezultātus..
ShinChan
windhover: iepazīsties ar šīs teiksmām un leģendām apvītās personas daiļradi, kaut vai šajā forumā, uzreiz pāries visa vēlme iepazīties ar viņu klātienē. Bez tam par daudziem cilvēkiem tiek spriests viņus personīgi nepazīstot, piemēram, par politiķiem katram otrajam ir gatavs viedoklis biggrin.gif
Un iemesls, kāmdēļ tas nabadziņš neko šeit neraksta ir viņam pieškirtais Jurčika bans.
Yanka_ronin
INFORMAACIJA XIKES, YUMEI UN WINDHOVER!!!

Tikko esmu atradis vienu firmu, kur piedaavaa dazhus dziivokljus par cenu robezhaas 100 - 120 Ls. Paskatiishanaas maksaa arii 25 Ls, bet atshkjiriibaa no ''zushu '' firmas, tikko tajaa kantorii biju un sarunaaju viziiti. Viens no dziivokljiem atrodas uz Marijas un Dzirnavu stuura. Pashlaik esmu Riigaa interneta kafejniicaa un vairaak te neteereeshu laiku internetaa, TAA KAA:

Xikes, yume un windhover, luudzu piezvaniet man (6248923), koliidz izlasaat sho, jo firmaa ir sarunaata tikshanaas uz plkst 18:00, un uzreiz peec tam uzreiz iespeejams to dziivokli apskatiit. ja nesanjemshu zvanu, pats centiishos sazvaniit katru personiigi stundas, divu laikaa. Vobschim, VAJAG NORUNAAT TIKSHANOS SHODIEN AP 18:00. Birojs atrodas merkjelja ielaa 1.
lastguru
QUOTE(windhover @ Aug 24 2005, 10:13)
Es domāju, vai lastguru mums pievienojas?

nee, nee, man nav jaameklee kur dziivot smile.gif , es tik uzturu diskusiju smile.gif
xikes
Nja.. es atrodos Merkela ielaa 1. Tb, te kaut kur jaabuut tam birojam. Kameer pienaaks plkst 18.00 , pagaidiishu sheit, e-cafe.. elikaa.. vai kaut kur dreifeeshu apkaart..

Uh.. nu gan legendaam un nostaastiem apviitais aivvv.. Gan jau buus labi.. Vai tieshaam uz shiis pasaules existeetu taads cilveeks, ar kuru nevareetu kopiigu valodu atrast.. un vismaz taa, lai, ikreiz vinu ieraugot, nebuutu sevi jaanomierina ar fraazeem: `slepkavot ir slikti, slikti, looti slikti, taa var nonaakt cietumaa un es to pavisam negribu..` laugh.gif
xikes
Ja nu kaads veel nezin.
Uz aivvv vairs nav ko cereet. Peec tam kad speciaali pieregistreejos kurbijkurne.lv, lai vinam PM aizsuutiitu, saneemu atbildi, ka nekas neesot sanaacis.. sad.gif
Uh.. liidz skolai veel dazas dienas.. uhh.. uh.. ph34r.gif
aigarius
njaa. es pagaidām palieku savās kopmītnēs, taču kaut kad ziemā plānoju nopirkt lielu dzīvokli (3-4 istabas) un no kojām izvākties. Tad laipni gaidīšu apakšīrniekus. Vēlams kādus trīs vai pat četrus.
Yume
Jap, man pašlaik arī izskatās ka nekas cits kā kojas tautai nepaliek.
Es beigu beigās arī neko citu nevaru darīt kā palikt mājās, vismaz līdz janvārim...
Yanka_ronin
Man pasham vispaar caur pazinjaam ir atrasts pagaidu variants, liidz decembrim ilgaakais, kameer atradiishu stabilu vietu, kur izvilkt gadu. Visdriizaak naaksies izskatiit Za4peedinjas piedaavaajumu...
xikes
Veel jau dazas dienas liidz septembrim..
Kas zin.. mosh briinumi veel notiek.. smile.gif

---
Um.. 3x varat mineet, kursh nedziivo kojaas (tachu Iecavaa - ~50km no Riigas), bet ar septembri grasaas maaciibas ar darbu vakara mainaa apvienot.. ph34r.gif
---
Gone off in the search for miracles..
Yanka_ronin
Nu ko, izskataas, ka visi savas dziivesvietas (vai dziivesvietas biedrus) buus atradushi.

Taalaak visu, kas ar to saistiiits, labaak risinaasim ar PM.

Paldies par paliidziibu! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.