Yanka_ronin
Aug 8 2005, 11:05
Taa, iisumaa situaacija shaada:
Shogad saakshu iet Riigas Kultuuru vidusskolaa, bet kjeza taada, ka neesmu veel atradis, kur Riigaa dziivot
. Vispaar jau sho biju iecereejis gadiijumaa, ja neko neatrastu, bet, laikam buutu labaak, ja to visu iesaaktu aatraak. Nu vot, mekleeshana iet pilnaa sparaa, bet nu tomeer, vai jums, otakieshi, nebuutu kas piedaavaajams? Ja jums ir kas labs, buushu atsauciigs.
A ko tu īsti gribi? Īrēt, kojas, paziņas?
Es ticu, ka tas nav iipashi svariigi (vismaz man nebuutu). Ja ir, tad saki kas ir.
Yanka_ronin
Aug 8 2005, 12:09
QUOTE(edg @ Aug 8 2005, 12:07)
Es ticu, ka tas nav iipashi svariigi (vismaz man nebuutu). Ja ir, tad saki kas ir.
Tieshi taa- galvenais, ka ir, kur dziivot! Ja kas, varu arii iireet (piedaavaaju par max 60 - 70 Ls)
Es ar varu piebalsot pie paliidziibas kliedzeeja?
Es ar mekleeju dziivokli (2 istabu, veelams 3 istabu) issteniiba centraa, bet der ziepniekkalns un jugla. Pirkst un liidz 36 tuukst eiro...var neizremonteetu...piedaavaajumi?
Yanka, ja mees ar maasu atradiisim 3 iztabu dziivokli, tad mees mekleesim 1 iirnieku 1 istabai (kameer brachkas nepaarvaaksies uz Riigu, apm.peec 2 gadiem)
Yanka_ronin
Aug 8 2005, 14:19
QUOTE(za4peedinja @ Aug 8 2005, 14:18)
Es ar varu piebalsot pie paliidziibas kliedzeeja?
Es ar mekleeju dziivokli (2 istabu, veelams 3 istabu) issteniiba centraa, bet der ziepniekkalns un jugla. Pirkst un liidz 36 tuukst eiro...var neizremonteetu...piedaavaajumi?
Yanka, ja mees ar maasu atradiisim 3 iztabu dziivokli, tad mees mekleesim 1 iirnieku 1 istabai (kameer brachkas nepaarvaaksies uz Riigu, apm.peec 2 gadiem)
atljauju piebalsot un PIESAKOS (par iirnieku)!!!!!!!!!
man, galvenais, ir izvilkt vismaz pirmo māc.gadu.
Zaķi... tev es varu palīdzēt tikai iesakot nopirks tavīzi "Reklāma"un palasīt tur, jo kā vairums domā doska.lv vai reklama.lv nav tik izpalīdzīgs dzīvokļu ziņa, pensionāri nezin kas ir internets, taču dzīvokļus pārdod diezgan raiti.
To pašu varu attiecināt uz uz īrēšanu, taču pa 60ls nav reāli atrast dzīvokli, ko īrēt vienam. Tad ir ar kādu jāīrē, lai sanāk samesties.
Yume arī cītīgi meklēja dzīvokli, atklāja pat iespēju dabūt sev kojas, bet beigu beigās nolēma vēl 1-2 gadus padzīvot mājās.
QUOTE(Tomoko @ Aug 8 2005, 21:00)
Yanka, tas bija mājiens uz tavu pusi.. ^^
Es jau neatteiktos
Yanka_ronin
Aug 8 2005, 23:52
QUOTE(JurCHiX @ Aug 8 2005, 23:31)
Es jau neatteiktos
aa, nu paldies par maajienu uz maajienu, Jurchik, tik tagad tiku atpakalj maajaas, taapeec uzreiz nevareejuu atbildeet
Nu ko, Tomoko, kaadi priekshlikumi par cenu, ja taada ir? starp citu, tur internets arii ir? esmu apsveeris domu pat pievest savu kompi, ja ir iespeejams. a nesapratu, kas bija domaats ar ''shito gadu''? t.i. liidz decembrim? hmmm, man taa kaa vajdzeetu jau no septembra...
ieteikums. ieliec sludinaajumu kristiigajaa radio. uz cilveeku psihi jaaspiezh. tantuki un onkuliishi no turienes iirniekus njem daudz labpraataak, jo tie tachu visi ir baisi kaartiigi, kaa nekaa kristiigais radio.
Nez vai kaadam ir interesanti lasiit, un vai tas ko shiis teemas sakaraa spees mainiit, bet varat arii mani un Windhover pieraxtiit pie dziivoklu mekleetaajiem..
Varam jau mosh visi te samesties uz kaadu 2-3 istabu dziivokli..
aigarius
Aug 11 2005, 01:02
Un kāpēc man uzreiz ienāca prātā otakiešu dzīvokļi no Genshiken un Otaku no video?
pievienojiet mani sarakstam mekleeju kaadu istabu kur paarvaakties
labpraat metiissos ar kaadu kopaa labpraat dziivossu kaadaaa ccuhnnaa nu vispaar pox kur ar ko un kaa ja tik buutu kur dziivot
man viens no maniem dziivoklla biedriem jau taa izbesiijis ka nekas neatliek kaa mekleet kaadu vietinnu
aa jaa ja kaads var pagaadaat labu indi un veel noindeet to personu tad es ar mieru taadu jauku cilveeku buutu nnmt pie sevis
....bet taa kaa nez vai kaads saduussosies tad ja kaadam ir praataa kaads vairaak istabu dziivoklis un ja vinnam/vinnai sskkietu piennemams es kaa dziivoklla biedrs dodiet zinnu....
aa jaa mani nebiedee arii lezbietes geji aids slimnieki un tamliidziigas iipatniibas kas vareetu piemist cilveekiem
Iedomaajos, ka vakardienas ideja nemaz nav tik pelama
Hmm, pienemu, ka 2 cilveeki vareetu sadziivot vienaa istabaa, taapeec vareetu mees te 4 savaakties (veel 2 vajag) un noiireet kaadu 2-istabu dziivokli.. Vareetu sanaakt finansilaai diezgan izdeviigi.. Veel jau interesanti buutu par dziivokla biedriem dabuut otakieshus..
mm.. kaadas idejas
?
nju iisteniibaa probleema ir piemeerots dziivoklis dziivoklla biedri jau atrastos
Yanka_ronin
Aug 11 2005, 11:00
QUOTE(xikes @ Aug 11 2005, 07:09)
Iedomaajos, ka vakardienas ideja nemaz nav tik pelama
Hmm, pienemu, ka 2 cilveeki vareetu sadziivot vienaa istabaa, taapeec vareetu mees te 4 savaakties (veel 2 vajag) un noiireet kaadu 2-istabu dziivokli.. Vareetu sanaakt finansilaai diezgan izdeviigi.. Veel jau interesanti buutu par dziivokla biedriem dabuut otakieshus..
mm.. kaadas idejas
?
Shitaa bija mana saakotneeja ideja, reekjinoties ar to vien, ka vienam iireet buus daargi,
bet tajaa briidii nezinaaju nevienu, ar ko iireet. hmmm, varbuut tagad taadi ir
Kaadas idejas? mana 1. ideja: xikes, varu pievienoties, ja atradiisi kaadu dziivokli?
mana 2.ideja:
http://www.rigaskore.lv
rigaskore jau tika iechekota.. sleedziens: neder.. paaraak daudz vini grib par saviem pakalpojumiem.. t.i. dziivokla viena meenesha iires maksa +18% tb, ja atrodam dziivokli par 100Ls/men, tad viniem par to jaasamaksaa 118Ls..
Dziivoklis tiek mekleets..
Ok, tad Yanka_ronin, cik sapratu esi ar mieru pievienoties man un windhover?
Zinoshu par izmainaam/jaunumiem
Tomoko
Aug 13 2005, 14:00
QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 8 2005, 23:52)
Es jau neatteiktos
aa, nu paldies par maajienu uz maajienu, Jurchik, tik tagad tiku atpakalj maajaas, taapeec uzreiz nevareejuu atbildeet
Nu ko, Tomoko, kaadi priekshlikumi par cenu, ja taada ir? starp citu, tur internets arii ir? esmu apsveeris domu pat pievest savu kompi, ja ir iespeejams. a nesapratu, kas bija domaats ar ''shito gadu''? t.i. liidz decembrim? hmmm, man taa kaa vajdzeetu jau no septembra...
Nju tas taa: netu var mieriigi piesleegt, bet taas iirnieces vaaxies aaraa pavasarii. Cena taa.... ap kaadiem 60 ls... nju taa apmeeram....
Yanka_ronin
Aug 13 2005, 14:41
QUOTE(Tomoko @ Aug 13 2005, 14:00)
QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 8 2005, 23:52)
Es jau neatteiktos
Nju tas taa: netu var mieriigi piesleegt, bet taas iirnieces vaaxies aaraa pavasarii. Cena taa.... ap kaadiem 60 ls... nju taa apmeeram....
Nu tad laikam nederees, bet paldies par to pashu... es ar xikes kauko meegjinu sabiidiit, pagaidiishu, kas vinjam labs
Tomoko, saki ap 60 ls?
Klau, ja tev pavasarī viņas izvācās, pabļauj man lūdzu, man pašlaik ir doma, ka ja otrs darbs aizies kā vajag, tad es ļoti labprātīgi ievāktos.
Un Xikes. Em... klau, ja jums vēl vajag otru vēl vienu īrnieku. Tad es piesakos. ( ja nav problemas ar manu un kaķa kompāniju). Jo viena es tomēr vēl neizvilkšu dzīvokli, redzēs kas būs pavasarī.
Tomoko
Aug 13 2005, 18:02
QUOTE(Yume @ Aug 13 2005, 16:11)
Tomoko, saki ap 60 ls?
Klau, ja tev pavasarī viņas izvācās, pabļauj man lūdzu, man pašlaik ir doma, ka ja otrs darbs aizies kā vajag, tad es ļoti labprātīgi ievāktos.
Un Xikes. Em... klau, ja jums vēl vajag otru vēl vienu īrnieku. Tad es piesakos. ( ja nav problemas ar manu un kaķa kompāniju). Jo viena es tomēr vēl neizvilkšu dzīvokli, redzēs kas būs pavasarī.
Nju labi, kad izvaaxies, meegjinaashu nobljauties taa, ka tu dzirdzeesi savaa maajaa, tikai man liekas, ka man nav tik skalja balss
Nju, ja kas... parunaashu ar savu mammu...
bet maaaaza pieziimiite... 60 ls meenesii... ja nepareizi pateicu... sorry... bet man teetis no datora dzena nost...
nevareeju liidz galam uzraxtiit.... =\
Ja jā, par to ka mēnesī, es saprotu.
Anyway man der.
Tomoko
Aug 14 2005, 14:04
QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 10:43)
Ja jā, par to ka mēnesī, es saprotu.
Anyway man der.
Ljoti labi!
Nju, jaa, ja kas, tad pateikshu, Tev, ka taas iirnieces izvaakushaas! Mammai es pateicu, vinja taada : Ja, kas vinja ir? Aaa, taada, nu labi!
Nju, vieta rezerveeta!
bet... buus tur sazin kaada sanaaxme, bet veelaak
vnk vinjai saakumaa gribas parunaat, kautko vairaak uzzinaat par to cilveeku, veel kautko pastaastiit utt., un ja cilveeks ir ljoti labi uzvedies, un ja Lindinja saka: jaa, jaa, der, der!, Tad parasti tas cilveecinjsh tur ievaacas
!
Muusu frontee pagaidaam veel viss bez izmainaam.. tb, peedeejais mekleejumu celojums diezgan neveiksmiigs..
Mekleejumi turpinaas.
Klau, Xikes, ja jūs mani ņemat klāt, tad es varu pameklēt dzīvokli,jo man darbā laika pie datora čupām, un ja man iedot tiešākus parametrus varu parunāt ar pazīstamiem nekustamā īpašuma ahentiem.
Der?
Kagome
Aug 14 2005, 19:30
man arii ir divi piedaavaajumi, var iziireet istabu 1. variants - vienu istabu ziepniekkalna, 2.variants - kjengaragaa. ja interesee var zvaniit uz nr 6199016, vai arii uz e-pasta adresi - meta17@inbox.lv. piedaavaa iziireet man paziistami cilveeki.
QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 19:00)
Klau, Xikes, ja jūs mani ņemat klāt, tad es varu pameklēt dzīvokli,jo man darbā laika pie datora čupām, un ja man iedot tiešākus parametrus varu parunāt ar pazīstamiem nekustamā īpašuma ahentiem.
Der?
Interesting..
Nu, patreiz tiek mekleets dziivoklis ar apm 2 istabaam (atkariigs no taa cik cilveeku kopaa buus (var ar vairaak)), veelams centra rajonaa (tikai veelams), veelams meebeleets (looti veelams), cena - aptuveni, lai uz katru cilveeku sanaak ne vairaak kaa 40-50Ls (bez komunaalajiem)..
Nu taa apmeeram..
Ja vari ko noderiigu shinii sakaraa atrast,tad vari pievienoties mums shinii quest`aa.
Welcome..
windhover
Aug 15 2005, 14:16
QUOTE(xikes @ Aug 15 2005, 06:12)
QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 19:00)
Der?
Interesting..
Nu, patreiz tiek mekleets dziivoklis ar apm 2 istabaam (atkariigs no taa cik cilveeku kopaa buus (var ar vairaak)), veelams centra rajonaa (tikai veelams), veelams meebeleets (looti veelams), cena - aptuveni, lai uz katru cilveeku sanaak ne vairaak kaa 40-50Ls (bez komunaalajiem)..
Nu taa apmeeram..
Ja vari ko noderiigu shinii sakaraa atrast,tad vari pievienoties mums shinii quest`aa.
Welcome..
Ehh.. ilgi nebiju bijis ši forumā.. Kāpeec? Nets nomira.. un esmu par slinku, lai uz e-clubiem vilktos.. *bet kuru gan tas interesē!!*
Tikko (nu jau pirms pāris stundām) bija neliela sms-pārsūtīšanās ar xikes.. un man tika uzticēts uzdevums nedaudz viņu pielabot.. tātad par to dzīvokļa cenu.. Lai kāds nenobīstās un nedabon tikpt sirmus matus kā es pirms pāris minūtēm.. Mūsu maklējumos ietilpst dzīvokļi, kuru cena uz vienu galviņu nepārsniedz 40Ls + kom.. Savādāk man draud pamatīgs bankrots..
*Kur tas der??. Jau atkal pienāca kāds (pirmdienas rītā ne savā omā un ar smagi aizpampušām acīm
) klāt un teica, ka nevajagot darba laikā pa internetu rakņāties..
OK, vadoties pēc dotā , trešdien man darbā būs lietderīgi pavadīts laiks pie datora.
Yanka_ronin
Aug 16 2005, 18:20
Starp citu, ja juus (Yume, xikes un windhover) shonedeelj atrodat kaut ko iireejamu, shiis nedeeljas beigaas (t. i. sestdien, sveetdien) varu atbraukt uz riigu, varbuut varam paskatiities kopaa. Tas taa, jo xikes man piedaavaaja vienreiz, bet tad nevareeju tikt...
windhover
Aug 17 2005, 13:33
Tātad pagaidām man cerīgākā firma, ko esmu uzracis, piedāvā studentiem atrast dziivokli par 26 Ls, tikai joks tāds, ka vispirms jāsamaksā, bet pēc tam notiek meklēšana līdz atrod.. Ir iespējams satikties sestdien tik iepriekš jāsarunā tikšnās..
Domāju, ka pierunāšu xikes aiziet noslēgt to līgumu jau darba dienā, lai sestdien varam skatīties reālus piedāvājumus.. Vēl tikai vajag noskaidrot, kādu dzīvokli mēs esam iedomājušies.. Mans skatījums ir sekojošs:
1. - 2-istabu dzīvoklis vēlams centrā.
2. - Ar daļējām vai pilnīgām ērtībām.
3. - Cena 120-160Ls + komun.. (cik es saprotu, tad esam 4 cilveeki, katram pa 30 - 40 Ls)
Tagad vēl jāgaida Yumes šodienas rakumi un tad jau cerams kaut kas kopā sanāks
Yanka_ronin
Aug 17 2005, 13:45
QUOTE(windhover @ Aug 17 2005, 13:33)
Mans skatījums ir sekojošs:
1. - 2-istabu dzīvoklis vēlams centrā.
2. - Ar daļējām vai pilnīgām ērtībām.
3. - Cena 120-160Ls + komun.. (cik es saprotu, tad esam 4 cilveeki, katram pa 30 - 40 Ls)
Piekriitu. Varbuut vari piedaavaat laiku, kad satikties, lai varu aatraak nopirkt biljeti uz autobusu
OK, tātad īsumā. Es šodien parunāju ar pazīstamu nekustamā īpašuma aģentu, kas trādā Latio, un viņš teica ka tādas firmas kā viņam pēc iespējas nevajagot aiztikt, jo iestūķēs sliktāko, par samērā pieklāīgu naudu.
Prasīju klientiem, kas nāk pie manis... cilvēki laikam ņirgājās 3 no 9 piedāvāja pārvākties pie viņiem. ( very funny
) .
Ieliku ziņu vienā comunnety, pēc pāris stundām turvar gaidīt rezultātus.
Un runājot par- satikties, jap tas gan ir vajadzīgs.
Un man arī vajag zināt lai ātrāk cikos un kad, lai darba grafiku varu saskaņot.
Yanka_ronin
Aug 17 2005, 15:18
Kaa jau teicu, uz Riigu varu tikt shiis nedeeljas beigaas. Visdriizaak sestdien ap pusdienas laiku, bet varu arii sveetdien.
ja gadienaa traapaas kas triisistabu kas jums liekas piemeerots tad es lloti labpraat jums pievienotos krokodilu es kaa maajdziivnieku neturu un man ir passam sava guulta
un man arii sasodiiti vajag jaunu dziivokli un jaunus apstaakllus jo nevaru pacciest vienu kretiinu ar ko kopaa dziivoju
jebkas cits buutu labaak......
aa varu piebilst ka maajaas taapat esmu reti jo straadaaju un tuseejos apkaart....
Sestdien, iespeejams ap kaadiem 11 vai 12 kaut kur centra rajonaa, piemeeram, pie t.c. Origo.
Nu tas taa.. mans priekshlikums.
Nāci Aiviņ, nāci.
OK, tad norunāts. 12:00 pie Origo pulkstens sestdien.
windhover
Aug 17 2005, 16:35
Es gan nezinu vai Yanka_ronin grbēs speciāli braukt no Liepājas, lai tikai parunātos par dzīvokli, tātad vajag līdz sestdienai kaut ko jau sarunāt.
Cik sprotu, tad birojus nedaudz pastumjam malā un gaidam Yumes darba augļus, bet tomēr es uzdrīkstēšos sarunāt tikšanos uz sestdienu ar to manis piedāvāto biroju gadījumam, ja tā paliek pēdējā cerība.
Jā sestdien arī es tieku 12.00, vinīgi ceru, ka neaizgulēšos
Varu pateikt pašreizējo rezultātu.
Cilvēki uzsver ka dzīvokli pa tādu nadu dabūt nav reāli. Tas ir, visdrīzāk ka no manas puses neko piedāvāt nevaru.
Yanka_ronin
Aug 17 2005, 16:59
QUOTE(windhover @ Aug 17 2005, 16:35)
Es gan nezinu vai Yanka_ronin grbēs speciāli braukt no Liepājas, lai tikai parunātos par dzīvokli, tātad vajag līdz sestdienai kaut ko jau sarunāt.
Cik sprotu, tad birojus nedaudz pastumjam malā un gaidam Yumes darba augļus, bet tomēr es uzdrīkstēšos sarunāt tikšanos uz sestdienu ar to manis piedāvāto biroju gadījumam, ja tā paliek pēdējā cerība.
Jā sestdien arī es tieku 12.00, vinīgi ceru, ka neaizgulēšos
Uz Riigu man jaabrauc tik un taa...
aigarius
Aug 17 2005, 19:35
QUOTE(Yume @ Aug 17 2005, 15:42)
Cilvēki uzsver ka dzīvokli pa tādu nadu dabūt nav reāli. Tas ir, visdrīzāk ka no manas puses neko piedāvāt nevaru.
Var vēl apsvērt iespēju nopirk dzīvokli paņemot kredītu uz plānoto īrnieku nodomu protokolu pamata. Es te paskatījos - pa 50000 eiro var cetru istabu dzīvokļus dabūt. Mēnesī sanāk ap 200-230 Ls maksāt kredīta atmaksai. Varbūt man aiziet uz banku, parunāt un tad aicināt jūs visus man pievienoties?
Kā jums tāda ideja - 5 otakieši 4-istabu dzīvoklītī?
Yanka_ronin
Aug 17 2005, 19:58
Un tad ciki ilgi to krediitu naaktos maksaat? Laikam gadus 20 noteikti. Ne-e. Galiigi garaam. Starp citu, aigarius, tu pats buutu ar mieru to dariit?
aigarius
Aug 17 2005, 20:04
QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 17 2005, 18:58)
Un tad ciki ilgi to krediitu naaktos maksaat? Laikam gadus 20 noteikti. Ne-e. Galiigi garaam.
Es skaitīju uz 30 gadiem. Kredītsaistības uzņemās viens cilvēks - viņš paliek par dzīvokļa īpašnieku. Pārējie īrē no viņa istabas. Īrnieki var brīvi nākt klāt vai doties prom (saskaņā ar noslēgto īres līgumu). Tikai īpašnieks nevar tik vienkarsi aiziet - taču arī īpašnieks var atbrīvoties no kredītsaistībām nododot tās kādam citam (kopā ar īpašuma tiesībam).
Tu zini, es pat reāli nopietni apsveru šo ideju. Aiziešu uz banku - parunāšu un tad sestdien jums pastāstīsu ka gāja
Yanka_ronin
Aug 17 2005, 20:06
Ō, tad jau taa nekas, vareetu likties pat pienjemami... bet nu, jaazina kas tuvaak par to, galvenais ir CIK. Nu ja, to laikam noskaidroshu tikai sestdien.
Nez, nez..
Es nejuutos tik paarliecinaats par 30 gadiem uz pireikshu savaa naakotnee, lai piedaliitos shaadaa atrakcijaa..
windhover
Aug 18 2005, 09:48
QUOTE(aigarius @ Aug 17 2005, 18:35)
QUOTE(Yume @ Aug 17 2005, 15:42)
Var vēl apsvērt iespēju nopirk dzīvokli paņemot kredītu uz plānoto īrnieku nodomu protokolu pamata. Es te paskatījos - pa 50000 eiro var cetru istabu dzīvokļus dabūt. Mēnesī sanāk ap 200-230 Ls maksāt kredīta atmaksai. Varbūt man aiziet uz banku, parunāt un tad aicināt jūs visus man pievienoties?
Man gan škiet, ka banka jau kuram katram nedos kredītu priekš dzīvokļa..
Un tad vēl jautājums, kur mēs rautu tā saucamās ērtības?
Starp citu arī pāris dokumentu vajadzēs, lai iegūtu to dzīvokli, diez vai to aizpildīšana būtu bezmaksas..
Uz banku protams var aizstaigāt..
Man personīgi ir vienalga, vai es smaksāju īri tev par dzīvokli, kurš vēl nepavisam nav tavs, vai kādai svešai personai, tiki gribētos, lai dzīvoklī būtu vismaz ledusskapis un gulta..
ShinChan
Aug 18 2005, 10:25
QUOTE(aigarius @ Aug 17 2005, 18:35)
Iesaku šādu ideju pat nesākt apsvērt. Pirmkārt, uzņemties tik milzīgas kredītsaistības uz ilgu laiku, pie tam esot vecumā divdesmit un ar astīti IMO ļoti nepardomāti. Kas notiks, ja atklāsies raksturu nesaderība (ļoti liela iespēja, dzīvojot 5 cilvēkiem vienā dzīvoklī)? Kas notiksies ja kāds gribēs apsvievoties(apvīroties) un apbērnoties? Kas notiks, ja kādam strauji pasliktināsies vai uzlabosies finansiāli apstākļi? Ideja par konveijara metodi jaunu īrnieku izmitināšanā, diez vai iepriecinās pārējos dzīvokļa īrniekus.
Otrkārt, 5 cilvēki 4 istabas. Neviens neko nemana? Diviem jādzīvo vienā istabā.
Treškārt, nedaudz sekojot līdzi nekustamā īpašuma cenām Rīgā, pieļauju, ka 50000 eiro 4 istabu dzīvoklis varētu maksāt kādā blokmājā guļamrajonā un ne tajā labākajā (protams varu maldīties un jums gadās reti izdevīgs piedāvājusm).
Ceturkārt, man pat bail iedomāties par visu to papīru gūzmu ko būs jākārto saistībā ar kredīta ņemšanu un visu pārējo.
Meklējiet labāk īrējamas istabas un dzīvokļus nevis mēģināt lēkāt augstāk par pēcpusi, uzņemoties saistības, kas vēlāk var kļūt par smagu apgrūtinājumu pašiem. Tā pat nevajadzētu domāt stereotipiski par augstskolu kojām. Daudzas ir pat ļoti labā stāvoklī un tas vai kāds nodzeras vai nonarkojas, vai izlaižas mācībās vairāk gulstās uz paša spējām pretoties kārdinājumiem
windhover
Aug 18 2005, 11:53
Es izdomāju, ka tomēr ir jāpaliek pie kāda dzīvokļu meklēšanas biroja. Tur vismaz būs reāli piedāvājumi no kā izvēlēties.. Tā dzīvokļa ņemšana uz kredītu būs pārāk ilga un piņķerīga padarīšana, bet līdz skolas sākumam vairs nav tālu..
Cik tas (mūsu dzīvokļa īre) reāli maksās gan jau noskaidrosim un vienmēr taču var atteikties..
Vēl tikai viens sīkums, ko mēs darām sestdien?
Priekšlikumi sakarā ar dzīvokļu biroju no manas puses ir 2:
1 - xikes aiziet rīt uz biroju, noslēdz līgumu, un sestdien mēs apskatam konkrētus piedāvājumus..
2 - sestdien satiekamies un domājam par iespējamām alternatīvām dzīvokļa meklēšanas iespējām, varbūt aizejam uz biroju un, cits citu papildinot, radam firmai skaidrību par dzīvokli ko meklējam, kā arī atrodam pāris kompromisus starp dzīvokļa ērtībām, atrašanās vietu un izmaksām un iespējams jau iegūstam tai pašā dienā kādu piedāvājumu..
Jautājums par otro punktu. A firma kas piedāvā attiecīgos pakalpojumus sestdienā strādā?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.