Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime nakts
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Yume
Kušiņa-kušiņa bērni, nevajag te bardaku taisīt, ar offtopiku. Nav īstā sadaļa. Kā sāks dusmīgā tante jūsu sarunas dzēts laukā, tad nu ies atkal nesmuki vārdi pa gaisu.

Nja, un ja nopietni, tad cik saprotu ka visi ir par angļu subiem un oriģināl valodā? Vai kāds piekrīt arī angļu subiem, un krievu valodā?
Sigfa
QUOTE(Yume @ Jun 2 2005, 22:46)
Kušiņa-kušiņa bērni, nevajag te bardaku taisīt, ar offtopiku. Nav īstā sadaļa. Kā sāks dusmīgā tante jūsu sarunas dzēts laukā, tad nu ies atkal nesmuki vārdi pa gaisu.

Nja, un ja nopietni, tad cik saprotu ka visi ir par angļu subiem un oriģināl valodā? Vai kāds piekrīt arī angļu subiem, un krievu valodā?
*

Mm, es pat nepieljauju domu klausiities krieviski, angliski vai latviski, tas tikai bojaa izjuutu, ne, ne, vajag japaaniski.
jurc
nee.. ta jau labāk japāniski klausīties! Tikai un vienīgi japāniski!!! Austiņās varētu skanēt rus vai lv valoda....
lastguru
QUOTE(Yume @ Jun 2 2005, 21:46)

Hmm... nu ja taapat kaa GitS bija animefestaa, tad labaak nevajag - tur tak ne japaanju, ne krievu vaardus nevareeja normaali dzirdeet, un viss experience to taa tika sagrauts pilniibaa. Bet ja normaali dubleets (dubleets, nevis lasiits esoshai skanjai virsuu), domaajams kategoriski pret neviens nebuus. Kvalitaate... vieneer jaadomaa par kvalitaati...
edg
Ne jau par kvalitaati jaadomaa, bet par valodu, pie kuras pierasts, kura visiem tik tuva, un kura ir neatnjemama anime sastaavdalja! Taas dublaazhas meitenju nenormaali zemaas un tuimaas balsis klausoties, skumji metas - shitaa izcuukot...
alt
imagejapanese vs eng subs image
un yumei visi image
aber sigfa he he image
un mani nesist image
kaarleens
QUOTE(Yume @ Jun 2 2005, 21:46)
*

Valoda vienoziimiigi tikai japaanju , ja korejieshu filma ta nu var koreieshu ,ja buus kau kaads izcuukojums krieviski vai angliski 100% neieshu skatities
(subu valoda man nav svariiga vieniigais ja protams nav franciski laugh.gif )
Yume
Цена билета умеьшена до 3.50Ls
Возрастное ограничение - 16 лет
В программу добавился фильм "Perfect Blue"
edg
Un kaads tad ir galeejais leemums par dub-sub valodaam?
Iori Yagami
Es arī par to, lai Anime būtu origanala valodā. Kada valodā būs sub man ir vienalga blink.gif
X_Kamui
Es topika nevaru atrast kad ta anime nakts notiks,
nu kaut piemeram... wink.gif
lastguru
QUOTE(-Kai- @ Jun 9 2005, 18:51)
Es topika nevaru atrast kad ta anime nakts notiks,
nu kaut piemeram...  wink.gif
*

pashaa pirmajaa lapaa augshaa irr raxtiic 2.-3. juulija
X_Kamui
laugh.gif Haha... es mekleju visur tikai ne tur, thx... blink.gif
tie6am akls paliku!!!

wink.gif Hmmm... ja julija tad es nezinu,
laikam netik6u sad.gif
jo es julija aibraucu az visu vasaru no Rigas prom.....
GunMetaL
es gan uz turieni skrietu... bet traucē tas ka man pietrūkst līdz ieejas vecumam pusgads sad.gif
Kikyou
QUOTE(EliminatoR @ Jun 9 2005, 20:19)
es gan uz turieni skrietu... bet traucē tas ka man pietrūkst līdzs ieejas vecumam sad.gif
*

Hehe neesi vienīgais. laugh.gif
Bet man jau liekās, ka mani tāpat nekur nelaistu. sad.gif
Yume
Анимэ будет на японском языке. Субтитры - частично английские, частично русские.

Составь, пожалуйста, список всех, кто пойдет на "ночь анимэ".
Naktspukjiite
Piesakos ^^
Sigfa
I'm in.
Hikaru
Ok, es iešu.
aigarius
Es būšu.
edg
QUOTE(Yume @ Jun 12 2005, 14:13)
Анимэ будет на японском языке. Субтитры - частично английские, частично русские.

Составь, пожалуйста, список всех, кто пойдет на "ночь анимэ".

*

Luudzu dabuu sarakstu, kas buus ar anglju, kas krievu subtitriem.
jurc
atbilde varbūt neder? Negribās solīt, jo līdz tam laikam viskas var notikt... Bet nu tā es iespējams ka būšu..
ETM
Aiziet ta veelme ir paliela, bet vienmeer var gadiities kaut kas neparedzeets.
X_Kamui
Yup, es laikam buu6u, ja nekas nemainisies... wink.gif
Lija
būšu, būšu, būšu.. lai kas notiktu es noteikti būšu!!!! rolleyes.gif
Nuin
Iespeejamiiba, ka ieshu 70%.
Nuin
Klausās tauta velkat arī savus draugus līdzi, jo zālē ir 100 vietas un tās tā kā būtu jāaizpilda.
Pagaidām no paralēlā foruma anime.lv iet apmēram 13 cilvēciņi ieskaitot mani.
Iori Yagami
Es arī būšu. Nav noteikti, bet būšu tongue.gif
lastguru
Count me and Aigarius in. bez garantijaam, protams kaa vienmeer ar mani
GunMetaL
tāks mans arī ies smile.gif
Ayumi
jaa, bet vai tevi laidiis?
Sērfijs
Es arī iešu.
+Chibi+
Es CENTĪŠOS tikt.
GunMetaL
QUOTE(Ichno-sama @ Jun 14 2005, 22:28)
jaa, bet vai tevi laidiis?
*

jap
mac888
Jāaiziet. Tik bieži jau tādi notikumi nenotiek rolleyes.gif
Ayumi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! man arii baismiigi gribas! mad.gif
Yume
Tā, kā visa padarīšana beidzās jau pustrījos, un ir cilvēki kurien transports tajā laikā vairs nestaigā ( piemēram es) tad man ir piedāvājumspēc anime nats sataisīt afterpary, kādi piedāvājumi?
lastguru
QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 02:06)
Tā, kā visa padarīšana beidzās jau pustrījos, un ir cilvēki kurien transports tajā laikā vairs nestaigā ( piemēram es) tad man ir piedāvājumspēc anime nats sataisīt afterpary, kādi piedāvājumi?
*

Ha, haha, Yume, to pashu es raxtiiju ieksh topika "Achtung" smile.gif
Tador
QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 01:06)
*

man pat radaas piedaavaajums - davai visi nakti pie dabas pavadam: sakuram kaut kur (kur var) uguni, cepjam desas un dziedam anime itros biggrin.gif
Yume
jā... tā tik trūka, kautkur zem krūma pie radisona čupa ar otaku dzied ostus... mūs fiski aivedīs paciemot Tvaika ielas ārstus
anti
nu, tātad - man naktī no 2ā uz 3o nau jāstrādā, so es arī piedalos :>
tik gribētu zināt, kur par biļetēm jāmaksā?

uz afterparty gan diezvai iešu, šis tomēr ir pirmsalgas periods, naudiņa tik priekš biļetes rezervēta :) es labāk ar kādu nakts trolejbusu godīgi uz mājām čucēt :]
Iori Yagami
Tas man arii interese huh.gif huh.gif
ShinChan
Ljoti iespeejams, ka arii es buushu (kaads veel mani atceras?).
+Chibi+
ir lietas, ko nespēj aimirst. laugh.gif

Bet tā par tēmu - publisks FUI par slikto organizētību un informēšanu. Vai grūti ir uzraxtīt VIENVIET pilnīgi visu? Laiku, vietu, cenu utt.? Es pat neiznu, kuru n uz ko es tagad pieteicos!!!!! Lab', lab', man Lija drusku paskaidroja, tā es vienkārši nokvernētu mājās....
Janus
Majas ir parak garlaicigi tadel noteikti iesu. smile.gif biggrin.gif
Church
QUOTE(anti @ Jun 28 2005, 07:57)
nu, tātad - man naktī no 2ā uz 3o nau jāstrādā, so es arī piedalos :>
tik gribētu zināt, kur par biļetēm jāmaksā?
*

baidos samelot. katik biljeshu tirdznieciibas akcija nebij vakar ap 18iem, kautgan kas zi. mok vienkaarshi tad saakaas/veel turpinaas. es pats, slinks buudams, vienkaarshi uzzvaniiju Yumei un rezerveeju.
lastguru
bija ceturtdien un piektdien ap 18. taapat tirgos biljetes (ja veel ir palikushas) arii pie ieiejas
Hikaru
Gribētos zināt vai tauta taisās savākties un iet uz Anime nakti, vai katrs iet pats?
Es ne visai atceros, kur tas notiek. Vai tajā SAS ēkā vai kaut kādā citā ēkā, vai uz kaut kādā kuģa, vai zem ūdens. huh.gif t.i. vai to vietu var atrast?
+Chibi+
hikaru, lasi: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1619
anti
nja, neko darīt - uz anime nakti netiku, jo šodien tomēr jāstrādā :(
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.