Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime nakts
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Yume
Nu ko, man pat īstenībā nav ko rakstīt. Gļuks paiek gļuks, un šis bija viens liels Gļuks ar lielo burtu.

Plus-mīnus gulēts nav, pieņemu iespēju ka mūza nobijās no manis un nolēma apciemot kādu citu.

Paliek gaidīt bildes.
anti
QUOTE(Yume @ Jul 3 2005, 09:35)
Nu ko, man pat īstenībā nav ko rakstīt. Gļuks paiek gļuks, un šis bija viens liels Gļuks ar lielo burtu.
*

gļuks? vai ta tik slikti bija?
Nuin
QUOTE(anti @ Jul 3 2005, 10:02)
QUOTE(Yume @ Jul 3 2005, 09:35)
*

gļuks? vai ta tik slikti bija?
*

Gļuks,gļuks,gļuks,gļuks,gļuks,gļuks *sēž stūrī un šupojas*.
Zuzix
Taatad labi ka me netika??? Kkaa neticaas...
Man tieshaam nawa jaasitaas nost par to, ka nebiju???
anti
QUOTE(Nuin @ Jul 3 2005, 10:06)
Gļuks,gļuks,gļuks,gļuks,gļuks,gļuks *sēž stūrī un šupojas*.
*

a var sīkāk? kas tur bij tik slikts?
Hikaru
Pirmkārt, pašā sākumā, kad tauta atnāca, skanēja ne japāņu, anime mūzika, bet gan mūzika no šī kontinenta. biggrin.gif
Otrkārt, anime paskatīties normāli nevarēja, jo krēsli bija salikti tā, ka aizmugurējie nevarēja neko redzēt. Puse tautas sēdās uz grīdu vai stāvēja kājās.
Par anime neko neteikšu.
Yume
Anti - Gribi programmu nosaukšu?

Kanjo to Kanojo, tas ir She and Her cat
Hoshi no koe, ja nemaldos voce of distant stars
Yoshitaka Amano- 1001 night
Perfect Blue
Nekojiru sou, aka kaķu zupa,
Meikyu monogatari, trīs savstarpēji nesaistītas dažādu autoru īsmetrāzās filmiņas, un
Ghiblis, aka ghiblies. biggrin.gif

Vārdu sakot, gļuks uz gļuka... man gribētos izteikties... sirrealisms mūsdienu mākslinieka pārliecībā, ar mērķi novest cilvēkus līdz psihest traucējumiem. happy.gif

Ar manu ieradumu varoņu alanīzei, man bija grūti skatīties -galva sāka sāpēt jau pēc Perfect Blue tā, ka saprāts nolēma autonomī atslēgties un nemocīt sevi tālāk. Bija vienkārši jāsēž un lēni jājūk prātā.

UPDT: Hikaru!!!... tu avu uz Kyo nomainīji, rekā zinājām ka Furuba patiks. biggrin.gif Baka-neko rulz! biggrin.gif
Hikaru
QUOTE(Yume @ Jul 3 2005, 10:59)
UPDT: Hikaru!!!... tu avu uz Kyo nomainīji, rekā zinājām ka Furuba patiks. biggrin.gif Baka-neko rulz! biggrin.gif
*

Jau sen gribēju nomainīt uz šo avu. biggrin.gif

A jā, pēc tam gājām pie alt skatīties Fruits Basket, kuru es iedevu to alt. Dažas sērijas noskatījamies.
Alt, es to disku ieliku atpakaļ tavā somā, kamēr tu biji atslēgusies. biggrin.gif Enjoy DBZ un Fruits Basket. tongue.gif
anti
QUOTE(Yume @ Jul 3 2005, 10:59)
Anti - Gribi programmu nosaukšu?

Kanjo to Kanojo, tas ir She and Her cat
Hoshi no koe, ja nemaldos voce of distant stars
Yoshitaka Amano- 1001 night
Perfect Blue
Nekojiru sou, aka kaķu zupa,
Meikyu monogatari, trīs savstarpēji nesaistītas dažādu autoru īsmetrāzās filmiņas, un
Ghiblis, aka ghiblies. :D
*

nēnu, programmu es zināju, tak biju lasijusi, kas būs.. Perfect Blue un Kaķu Zupu gribējās redzēt.

bet nu lab, nau jau nekas traks. un, ja jau ar to krēslu novietojumu bij tik švaki.. njā, tad laikam neko daudz neesmu zaudējusi.
alt
QUOTE(anti @ Jul 3 2005, 10:11)
nēnu, programmu es zināju, tak biju lasijusi, kas būs.. Perfect Blue un Kaķu Zupu gribējās redzēt.
*

kakju zupinja bija super...
kopumaa viss tas kopaa vilka uz nelielu bet shizofreeniju..
man pat ljoti patika
lastguru
ja tu to sauc par nelielu shizofreeniju, tad kaada ir liela? 1001 nakts ir psihodeliskaa animaacijas filma ne anime stilaa... tur jau no zaales vija komenti tipa "gde takuju travu kupitj mozhno". es saprotu ka NGE paarspeet ir gruuti, bet 1001 nakts un perfect blue bija kaut kaadi lieli gljuki...
ETM
Velns, es netiku, un gaaja shaadi te maakslasdarbi 8)) ehh.. nu neko.. naaksies priecaaties uz mazaa ekraana.
Sigfa
neizklausaas, ka es daudz ko buutu zaudeejis laugh.gif
Naktspukjiite
Kas vainas gļukiem? Man tīri labi patika ^^
ņemot vērā manas attiecības ar bezsakaru kā tādu...
lastguru
nee, viss kaartiibaa, man arii patika - vismaz shitias animes atshkjiras no taam nepsihodeliskaam ko parasti skatos... interesanti paskatiities ko pavisam jaunu smile.gif

P.S. hmm... tas ir viiruss ka tagad jau laikam treshais celveeks liek sev sigaa kas vinjsh ir par naruto charu? es arii esmu shikamaru tajaa testaa, bet sigu nemainiishu
Naktspukjiite
Varbūt ne jaunu, bet papriecāties par veco. Cat soup jau n-to reizi skatos. Neapnīk. ^^

P.S. ļaunai vīruss mani ir pārņēmis savā varā. āāāāāā...
alt
biju fun

skaisti esteetiski dzilji....
Iori Yagami
Slikti bija organizets. Bet, viss cits man principā patīka. Nebija Super, bet slikti arī nebija. huh.gif
Church
QUOTE(Iori Yagami @ Jul 3 2005, 13:23)
Slikti bija organizets. Bet, viss cits man principā patīka. Nebija Super, bet slikti arī nebija. huh.gif
*

truukumi bij, bet overall imho tik un taa enjoyable. un protams labaak par neko ;>
alt
otakieshi pacentaas

lab es pacentos

Lija piedod par to prusaku tongue.gif
Sērfijs
Tiko pamodos un nolēmu kaut ko uzrakstīt.
Nu man patīk sireāli un avangardiski darbi, bet skatīties 3 no vietas, tas nu bij par daudz.
Šo pasākumu vajadzēja nodēvēt par avangarda nakti.
Church
QUOTE(Sephiroth @ Jul 3 2005, 14:48)
Tiko pamodos un nolēmu kaut ko uzrakstīt.
Nu man patīk sireāli un avangardiski darbi, bet skatīties 3 no vietas, tas nu bij par daudz.
Šo pasākumu vajadzēja nodēvēt par avangarda nakti.
*

erm. dyk ja nepatika / vareeja neiet. programma bija ieprieksh zinaama. /me gan pieziimees plusu shaadiem gabaliem - mazaak tulkojumu related issues. tiira maaksla. ;>

Naktspukjiite: aarstee/dezinficee viirusus ar balzaamu. tik neiedziivojies blakusefektos/pagjiraas. ;>
alt
nevaru nepiekrist

vakars bija jaaizbauda.. taa bija maaksla..
zjeel ka lielaaka dalja speeja aizdomaaties tikai liidz zaaliites efektam...
taa chaloshana pie 1001nakts bija tracinosha...
bija divtik jaakoncentreejas uz piekombineeto skanju
Nuin
1001 nakts tas ir stāsts par mīestības spēku. Pat vistumšākajā tumsībā biggrin.gif atradīsies gaismas stars, kur atradīsies milestība.

Ceru, ka netikai es tā domāju. smile.gif
alt
man patika staasta nianses veerot..
protams taa nebija anime.. tur paar paareem pluuda no hinduisma smile.gif bet bija skaisti
Sērfijs
Un tagad bez maz vai visi domā, ka man nepatika. Es neteicu, ka man nepatika, es teicu, ka manām smadzenēm ar 3 sireāliem darbiem bija nedaudz par daudz.
Šajā nakti tieši 1001 nakts un Kaķu zupa man patika visvairāk.
Church
QUOTE(Sephiroth @ Jul 3 2005, 17:29)
..
Šajā nakti tieši 1001 nakts un Kaķu zupa man patika visvairāk.
*

man atkal no raadiitaa viennoziimiigi divreiz vinjaa raadiitais She and Her Cat. neskatoties uz to, ka vinju jau pirms tam n reizes esu redzeejis. miiljsh gabals. Voices of A Distant Star, protams, arii.
/me bows to Shinkai Makoto
Sērfijs
Jā She and Her Cat bij labs. Kāds man varbūt var Labirinth Story 1. filmiņu nedaudz paskaidrot, jo man parādijās miega efekts un es diez ko daudz vairs nefiltrēju.
alt
imageShinkai Makoto image
Iori Yagami
Es nevāru nevienu anime, kas bija, nosaukt par sliktu. Jā, ne visus saprotu, bet principā patīka visas tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Bet Voices of A Distant Star visvairāk.
X_Kamui
Nu ko, animes bija.... nu taadas.... divainas dry.gif
bet dažas man pat patika, piemeram "Суп с котом" - бред но ржачный, vel tur ta otra anime kuru radija bija taada laba, 1001 nakts - neko nesapratu, nu un Perfect blue laikam(neatceros ka saucas) ar slima bet tada normala... biggrin.gif

Un Fruits Basket hehe laba anime bet to mes jau pie alt skatijam,
kaut gan es redzeju tikai dažas epizodes... tongue.gif

Mdems, atnacu majas un uzreiz augsta duša ielidu lai negribetos guleet smile.gif)
un ta ari neesmu gulejis tongue.gif
+Chibi+
a man viss patika. Gāju mājās tīri stariana. Un tad mājās skatījos kaut ko tikapt šizīgu no Sojuzmuljtfiljm. Par grieķu mītiem. blink.gif Really. Kaut kāda šizofrēnijas nakts. XD

Un malači, ka līdz Furubai tikāt. Es jau pus gadsimtu bļaustos, ka tā ir lieliska anime, a tik maz manī ieklausījās.. XD Sugoi. Tagad es varešu skaļi bļaut "GOMEN NASAI!!!!~~~!!!" un lielākā daļa sapratīs, kāpēc tik nelabā balsī. XD
Sigfa
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 3 2005, 20:07)
a man viss patika. Gāju mājās tīri stariana. Un tad mājās skatījos kaut ko tikapt šizīgu no Sojuzmuljtfiljm. Par grieķu mītiem.  blink.gif Really. Kaut kāda šizofrēnijas nakts. XD

Un malači, ka līdz Furubai tikāt. Es jau pus gadsimtu bļaustos, ka tā ir lieliska anime, a tik maz manī ieklausījās.. XD Sugoi. Tagad es varešu skaļi bļaut "GOMEN NASAI!!!!~~~!!!" un lielākā daļa sapratīs, kāpēc tik nelabā balsī. XD
*

you mean gomendasai...

kas tas furubu taads?
lastguru
sigfa, peec vienas neguleetaas nakts man vienalga praats ir gaishaaks. es to agraak nezinaaju bet kad vinja to piemineeja, es sapratu pa ko iet runa - Furuba ir fruit basket (protams, ka katram gadiijumam ieksh anidb paarbaudiiju - tas arii nebija nekas liidziigs elles mokaam - pats 10 sekundees arii vareetu atrast)...

and what is gomendasai?
alt
sigfa chill tongue.gif
es tagad skatos fruit basket...
buutu pateikushi ka tur ir smuki puishi un ka viens ir zhurka man pietiktu tongue.gif
Kima
yuhuuu, beidzot man iet internets (heh interesanti uz cik ilgu laiku dry.gif ) taaaaaaaaaa....shizikji man patiiik un iisteniibaa perfect blue, man diez gan patika...tomeer taalaak sekojoshais....Nu es taa sapratu ka par to shoferi spoku un dzheku kas bija pilseetaa ar robotiem, teaatrii raadiija mazajai meitenei ar kakjiiti utt....nu man ne wisai. Nu jaa ta kakjiisha zupa....Peec pirmiem skatiem biju sweeti noskanjota ka tas ir Happy tre friends, bet japaanju wersijaaa, tomeer Raines ik laika paskaidrojumi, lika saskatiit ....DADZ ko. She and her cat ir mans miiljaakais gabals un es pati kad kompi iesleedzu to atkal un atkal noskatos...
Bet taa man patika, lai gan nokaweeju uz stundu, toties tiku bez maxas!!!!!Paldies wisiem...nezinu kam iisti taa biljete bija.
Bija forshi peec tam pie Melnajaa kakji un pie Alt patuseet...tikai es to Fruit basket neko daudz nenoskatiijos, peec wisa taa pinjkjereejuma ar kaajaam, man bija silti un es ik pa laikam aizmigu....bet man tik un taa patika. happy.gif
Lija
QUOTE(alt @ Jul 3 2005, 20:09)
sigfa chill tongue.gif
es tagad skatos fruit basket...
buutu pateikushi ka tur ir smuki puishi un ka viens ir zhurka man pietiktu tongue.gif
*

es taču visu laiku teicu ka vajaga, vajaga!!! laugh.gif Laikam nebija īstā uzmācības intensitāte!!! cool.gif
Taču par to prusaku!!!! Es taču teicu ka VIŅI grib mani iecelt par savu karalieni!!! THEY ARE EVERYWHERE!!!! ph34r.gif Un viņi nāk pēc manis!!!

Taču anime nakts bija oki!!! Manas desmit iekšējās personības ir diezgan priecīgas...
Tikai dabūju skabargu kājā!!!!! mad.gif
ShinChan
Biju un plkst. 12:00 peec Perfect blue izbiju (varbuut kaads mani ieveeroja - savrups gaishbruunaa teerpies deelietis, kura sejaa ne uz briidi neparaadiijaas smaids, un ne uz briidi nenozuda miegainiiba un zhaavas). Ja godiigi neiztureeju.
Shaadi pasaakumi tikai lieku reizi nostiprinaaja manu paarlieciibu, ka kino/anime ir jaaskataas kino pielaagotaas telpaas, nevis maakslas performanceem un intelektuaalju cupošanai paredzeetaa vietaa, kaada ir Noass.
Nu tad par miinusiem:
1. Vajadziiba nemitiigi laviereet, celties, seesties, izpildiit jogas vingrinaajumus, lai tikai dabuutu redzeet uz ekraana notiekosho. Kreeslu paarbiide te maz ko liidzeeja un lielaakie ieguveeji bija tie, kas saliida/ saguulaas iespeejami tuvaak ekraanam.
2. Publika. Nu vismaz taas dalja, jo iipashi cik vareeju noprast krievvalodiigaa dalja. Es labi saprotu, ka shii nav dineja pie Vairas Viikjes Freibergas. Ne tuvu tam. Tachu seansa laikaa netrokshnjot, nemitiigi nespaidiit mobilas, nebaazt savu augumu projektoram priekshaa jau nu vareeja pacensties. Nemaz nerunaajot par to, ka zviegts un komenteets tika vietaa nevietaa. Nezinu kaa jums bet es komiskas vietas saskatiiju visai maz, un ne jau taadas, kur buutu jaareec, kā piemeeram gadiijuumaa ar "Huh?".
Tie bija galvenie miinusi.
Lieta, kas visaadi citaadi buutu liels pluss, tachu augstaakmineeto iemeslu deelj par taadu iisti nekljuva ir lieliskaa pasaakuma programma. Daudz labaaka, nekaa animefestaa, tamdeelj man ir jo vairaak zheel, ka nedabuuju to kaa naakas izbaudiit. Pret organizatoriem, patiesiibaa, lielu pretenziju nav, jo labi saprotu, ka esoshajaa situaacijaa tika izdariit gandriiz avi maksimums, tachu uz priekshdienaam dereetu padomaat par piemeerotaaku telpu mekleeshanu, lai cilveekiem ir iespeja ne tikai pachupoties ar domubiedriem, bet arii normaalos apstaakljos noskatiities anime.
Neapmierinaatais kritikjis ir runaajis.

P.s. Lai gan masaas saziimeeju vairaakus otakieshus, pie vinjiem nedevos, jo tovakar nealku kompaanijas, bez tam visi bija nodarbinaati ar kaut kaada tarakaana apjuusmoshanu. Gan jau kaadu citu reizi.
Lija
QUOTE(ShinChan @ Jul 4 2005, 08:59)

P.s. Lai gan masaas saziimeeju vairaakus otakieshus, pie vinjiem nedevos, jo tovakar nealku kompaanijas, bez tam visi bija nodarbinaati ar kaut kaada tarakaana apjuusmoshanu. Gan jau kaadu citu reizi.
*

blink.gif apjūsmošanu????? To "..." vajadzēja nosist!!! Viņš pret mani bez ALT ziņas taisīja atentātu!!!! Vēl vēlāk kad gājām pretī Za4im dzirdējām kā krūmos viņš piebeidza pāris puišus!! unsure.gif
+Chibi+
Jā, jā, Furuba ir Fruits Basket... FruBa? Kapish? A manos titros bija raxtīts gomen nasai... O.o
aigarius
Bildes ir galerejā
Church
QUOTE(aigarius @ Jul 6 2005, 00:31)
Bildes ir galerejā
*

gut, voldemaar, gut. labi ka mans alkoholikja gjiimis izcenzeec aaraa ;>
P.S.
tarakaanam dereeja close-up bildi ;>
aigarius
QUOTE(Church @ Jul 6 2005, 01:12)
gut, voldemaar, gut. labi ka mans alkoholikja gjiimis izcenzeec aaraa ;>
P.S.
tarakaanam dereeja close-up bildi ;>
*

Te tevi var tālumā saskatīt ph34r.gif, bet to tarakānu tik ātri noķēra un aizstiepa uz pratināšanu, ka tikai pāris bildes sanāca - šī bija vislabākā.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.