Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tu esi skatijies par maz anime, ja....
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
bubu
A pokemoni ir slikta anime?
Hikaru
QUOTE(bubu @ May 27 2005, 14:08)
*

Jā!! Paskaties kāds zems reitings ir pokemoniem: anidb wink.gif
jurc
QUOTE(kamui21 @ May 27 2005, 11:23)
QUOTE(JurCHiX @ Mar 30 2005, 15:08)
Tu esi skatījies par maz animes, tu nesaproti kas tas par kliedzošu baru pie brīvības pieminekļa un nafig viņiem ir karodziņiem rokā.  Un vēl pie sevis nodomā - kāda vella pēc tur uz zemes stāv kompis!! Un ejot prom tu vēl apsmej viņus... biggrin.gif
*

Nu nevienaa anime neesmu redzeejis briiviibas pieminekli un to barinju...man liekas, ka arii noskatoties visus to neredzeetu...tak vot ;P
*

huh... huh.gif
tas bija domāts nevis animē, bet dzīvajā...

Tu esi redzējis NEPIETIEKAMI animes, ja rādi ar pirkstiem uz cosplay`istiem un bljauj "POKEMONI!!"

Tu NEESI redzējis vai NEZINI kas ir anime, ja rādi uz cosplayistiem un prasi visiem kas tie tādi!

Tu esi redzējis par maz anime. ja animefestā skaties uz cosplayistiem un nevari izdomāt no kuras animes viņš ir...
bubu
QUOTE(Hikaru @ May 27 2005, 15:39)
QUOTE(bubu @ May 27 2005, 14:08)
*

Jā!! Paskaties kāds zems reitings ir pokemoniem: anidb wink.gif
*

Vai tad pēc tā var absolūti vērtēt animes? Es pat imdb.com filmu vērtējumus neskatos jau sen.

Pie tam, tur tajā anidb droši vien lielākā daļa vērtētāju ir no USA, kur jau nu arī varbūt nepatīk tā animi daudziem. A oriģināli tā tak taisīta Japānā, un maziem bērniem ne? Šie tak pie vērtēšanas netiek. Neies takš maziem bērniem rādīt baigi psiholoģiskās animes, vai tur hentai kautkādu vēl.

Domāju teletūbijiem arī nav augsts vērtējums.
dmonster
QUOTE(bubu @ May 27 2005, 14:55)
Pie tam, tur tajā anidb droši vien lielākā daļa vērtētāju ir no USA, kur jau nu arī varbūt nepatīk tā animi daudziem. A oriģināli tā tak taisīta Japānā, un maziem bērniem ne? Šie tak pie vērtēšanas netiek. Neies takš maziem bērniem rādīt baigi psiholoģiskās animes, vai tur hentai kautkādu vēl.
*

Pokemoni, ja pareizi zinu, ir USA produkts. Anime ir daudzi un dažādi un netiek taisīti kādiem 3 - 10 - gadniekiem, jo paskaties uz tiem, kas ir forumā dažiem pat ir pāri 20.
bubu
Es nebūt neapgalvoju, ka visas animes taisa tikai bērniem!
GunMetaL
tu esi redzējis pārāk maz animi ja, dzirdot vārdu anime tev uzreiz ienāk prāta doma sailor moon un hentai bildes ko tu esi redzējis i-neta.
p.s man ar pāris draugiem ša jau ir atgadijies biggrin.gif

tu esi redzējis parāk daudz animi ja, tu esi zaudējis sievu, darbu, pat mīļāka no tevis ir aizgājusi jo kamēr nodarbojaties ar ''jāšanu'' tu vienīgi blenz sava tēļukā kārtejo ichigo 100% epizodi, un pievērsies viņai tikai reklāmas pauzes. tavs sporta BMW ir pārdots lai tu varētu dabūt savu 16840to hdd lai būtu kur saglabāt savu jauno animi kurai tu tā netīšam esi uzdūries dienaktīm tupot pie datora un ka4ājot animi. un tavs dzīvoklis ir ieķīlāts lai tu varētu samaksāt savus lielos izdevumus par interneta pieslēgumu un viesiem no arzemēm pasūtītajiem dvd.
edg
QUOTE(kamui21 @ May 27 2005, 11:23)
QUOTE(JurCHiX @ Mar 30 2005, 15:08)
Tu esi skatījies par maz animes, tu nesaproti kas tas par kliedzošu baru pie brīvības pieminekļa un nafig viņiem ir karodziņiem rokā.  Un vēl pie sevis nodomā - kāda vella pēc tur uz zemes stāv kompis!! Un ejot prom tu vēl apsmej viņus... biggrin.gif
*

Nu nevienaa anime neesmu redzeejis briiviibas pieminekli un to barinju...man liekas, ka arii noskatoties visus to neredzeetu...tak vot ;P
*

Anime skatiishanaas posmi:
1. Maz. Tu juuties redzeejis paaraak maz, lai iedereetos otaku tusos.
2. Videeji. Tu juuties redzeejis pietiekami un ej uz otaku tusiem.
3. Daudz. Tu esi paaraak liels otaku, lai sheerdeetu savu laiku tusu apmekleeshanai. Laiku skaita seerijaas!

Jurchix runaaja par 1. posmu. Tu aizmirsi par 2. posmu.

Tomeer pastaav ljoti liela varbuutiiba, ka 2. posms vienkaarshi tiks izlaists. Taapat kaa 3. nesasniegts. Un arii 2. nesasniegts var buut. Viss var buut smile.gif

Taka
Es laikam esmu redzējis pietiekami, lai saprastu, ka vairāk man negribas, tieši otrādi - mazāk.
Tsukino
Tu esi saskatiijies par maz anime ja

-tu uzskati ka tom&jerry ir anime
-ja nekad neesi aizmirsis izdariit maajasbarbus, jo gribeeji pabeikt ziimeejumu
-ja japaana tev saistaas ar lielu tirznieciibu, egjiptieshu hireoglifiem, sushi ko eed ar irbuliishiem, vai 'diivaina' stila maajaam.

OK, kursh var izdomaat veel kaut ko?
jurc
QUOTE(Tsukino @ May 28 2005, 19:40)
sushi ko eed ar irbuliishiem
*

huh... Tev japāna asociējas tikai un vienīgi ar anime? Man Japāna asociējas arī ar lielisko japāņu virtuvi. Apbrīnoju tos kuri māk taisīt suši un pārējo stuff! Gribētu nokļūt uz kādu tējas ceremoniju arī.. ehh...
bypass
Pokemoni, ja pareizi zinu, ir USA produkts.

Nepareizi zini, pokemoni nav USA produkts. Būtībā pokemoni sekoja pēc Pokemonu Red/Green/Blue/Yellow spēles uz GameBoy, kuru es biju dabūjis spēlēt pirms Pokemoni vēl tika airoti pa tī vī. Yellow versijai tikko pēc relīzes nedēļas laikā tika pārdotas 600 000 kopijas, pārsitot tā laika rekordu. Nenoliedzu, spēle bija interesanta, vismaz atkarību radoša smile.gif, seriāls nāca klāt kā komerciāls solis un tika ignorēts. Te daudzi cilvēki jauc, ka pokemonu popularitātes avots ir seriāls, tas nebūt tā nav.
dmonster
QUOTE(bypass @ May 28 2005, 22:27)
Nepareizi zini, pokemoni nav USA produkts. Būtībā pokemoni sekoja pēc Pokemonu Red/Green/Blue/Yellow spēles uz GameBoy, kuru es biju dabūjis spēlēt pirms Pokemoni vēl tika airoti pa tī vī. Yellow versijai tikko pēc relīzes nedēļas laikā tika pārdotas 600 000 kopijas, pārsitot tā laika rekordu. Nenoliedzu, spēle bija interesanta, vismaz atkarību radoša smile.gif, seriāls nāca klāt kā komerciāls solis un tika ignorēts. Te daudzi cilvēki jauc, ka pokemonu popularitātes avots ir seriāls, tas nebūt tā nav.
*

Ok. Es neko nesaprotu, bet ja tu tā saki. tongue.gif
lastguru
To summarize, vinjsh bija domaajis teikt kaut ko taadu, ka pokemonu autori bija no saakuma uztaisiijusi speeli, bet manga un anime paraadiijaas veelaak pateicoties sho speelju popularitaatei (droshi vien kaa sho speelju reklaamas kampanja, vismaz no saakuma). Un nekaada sakara ar ASV tur nebija.
dmonster
Bumer
xikes
QUOTE(lastguru @ May 29 2005, 15:21)
To summarize, vinjsh bija domaajis teikt kaut ko taadu, ka pokemonu autori bija no saakuma uztaisiijusi speeli, bet manga un anime paraadiijaas veelaak pateicoties sho speelju popularitaatei (droshi vien kaa sho speelju reklaamas kampanja, vismaz no saakuma). Un nekaada sakara ar ASV tur nebija.
*

manga?! blink.gif nu tak nesakiet, ka pokemoniem ir arii manga.. negribu ticeet..
edg
QUOTE(xikes @ May 31 2005, 06:02)
*

manga?! blink.gif nu tak nesakiet, ka pokemoniem ir arii manga.. negribu ticeet..
*

Google: "pokemon manga"
Pirmais rezutlaats: "Viz announced that the incredibly popular first issue of the Pokemon manga will have a second printing." wink.gif
Sigfa
*

Tu tagad dari kaa beernu anime seriaalos- vienmeer ir kaads treshais personaazhsh, kursh, piem., kautinja laikaa paskaidros kaada personaazha riiciibu, gandriiz vienmeer apbriinaa.

Tu esi skatijies par maz anime, ja tu cilveekam kursh ir otaku vaicaa vai vinjsh ir redzeejis NGE.

Tu esi skatijies par maz anime, ja tu nezini, kas ir NGE.
Kenshin
tagad man ir totaals swiests galvaa..... blink.gif
neko vairs nesaprotu, kas es par maz animes skatos??? blink.gif brr.... murgs kkaaac....
- ja kaut reizi dienaa neizsauc kaadu no anime saukljiem vai teicieniem, kaa rii neizmanto populaaros zhestus ^^
edg
Kenshin, protams, ka par maz skaties.

Tu esi skatiijies par maz anime, ja veel dziivo Latvijaa.
lastguru
QUOTE(Sigfa @ May 31 2005, 08:27)
Tu tagad dari kaa beernu anime seriaalos- vienmeer ir kaads treshais personaazhsh, kursh, piem., kautinja laikaa paskaidros kaada personaazha riiciibu, gandriiz vienmeer apbriinaa.

Es nevienu neapbriinoju, vienkaarshi cilveeks pateica ka nesaprot tavu skaidrojumu. Nu tad es vinjam meegjinaaju ieskaidrot to pashu ar citiem vaardiem.

Tu esi skatijies par maz anime, ja tu cilveekam kursh ir otaku vaicaa vai vinjsh ir redzeejis NGE.

Un zini, pats smiekliigaakais ka esmu to jautaajis diviem (!) cilveekiem kas ir otaku (vaardus izlaidiisim), vai vinji ir redzeejushi NGE, un sanjeemu negatiivaas atbildes, uz ko es protams uzreiz atveeru acis tik pat plashi kaa dazhaas animees, jo nevareeju noticeet smile.gif shausmas... kaa var sho shedevru nezinaat...
bubu
Kas ir NGE? Neon Genesis Evangelion?
dmonster
QUOTE(edg @ May 31 2005, 12:17)
Tu esi skatiijies par maz anime, ja veel dziivo Latvijaa.
*

Eh, Latvija nav nemaz tīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīk slikta tongue.gif .
lastguru
QUOTE(bubu @ May 31 2005, 16:43)
Kas ir NGE? Neon Genesis Evangelion?

tieshi taa.
lastguru
QUOTE(kamui21 @ May 31 2005, 20:23)
Un kas tur iipash? Nu Neon Genesis Evangelion....
Esmu redzeejis 10x or vairaak....i pat gudraaks par beigaas nepaliku, fui, tur pat divas beigas, pirmaas un taas isstaas....Iznjemot Asuku un dazjiem faitiem nekaa liela...
Shinji miikstais, kas nezin ko grib, kam pat dzjeki maacaas virsuu smile.gif Vajadzeeja noskatiities un palikt kaa vinjam  cool.gif

Nu jaa, un dazhi protams NGE nesaprot, kas vareetu buut divu iemeslu deelj: vai nu vinji ir paaraak gudri un storyline vinjiem liekas primitiivs, vai nu vinji nav iebraukushi staastaa (kas vispaar ir konsekvences un paardomaatiibas paraugs). Savulaik es par NGE izteicos ka tur nav nekaa liekaa (nav uudens), bet ja kaut kas liekas lieks, tad vai nu kaut kas netika pamaniits, vai nu tam "liekajam" buus liela noziime taalaak.
dmonster
Tu esi skatījies par maz anime, ja - Tu fano par animēm, kurus tu pat neesi redzējis (man naruto (nevienu sēriju))
rebel
QUOTE(dmonster @ May 31 2005, 20:50)
Tu esi skatījies par maz anime, ja - Tu fano par animēm, kurus tu pat neesi redzējis (man naruto (nevienu sēriju))

oooho,tad me noteikti redzeejuse krietni par maz..principaaa - gandriiz neko... tik to,ko pa TV var dabuut,jo nekaadus dc++ etc. izmantot nemaaku un taapeec nelietoju..hehzz..kkas jaamaina.steidzami.
aa,un - Tu esi skatiijies par maz anime (waj arii wnk glups laugh.gif ),ja nezini,ka ariii animes war buut dazhaadas..u,ja Tew gruuti atshkjirt siewishkjos personaazhus no wiirishkjajiem (dazhaas animees jaw nepiecieshams ieprieksheejs treninjs,laj nekljuudiitos..)
edg
QUOTE(kamui21 @ May 31 2005, 12:18)

Anime skatiishanaas posmi:
1. Maz. Tu juuties redzeejis paaraak maz, lai iedereetos otaku tusos.
2. Videeji. Tu juuties redzeejis pietiekami un ej uz otaku tusiem.
3. Daudz. Tu esi paaraak liels otaku, lai sheerdeetu savu laiku tusu apmekleeshanai. Laiku skaita seerijaas!

Jurchix runaaja par 1. posmu. Tu aizmirsi par 2. posmu.

Tomeer pastaav ljoti liela varbuutiiba, ka 2. posms vienkaarshi tiks izlaists. Taapat kaa 3. nesasniegts. Un arii 2. nesasniegts var buut. Viss var buut smile.gif
*

Nu es biju uz vienu aizgaajis, tachu secinaaju, ka esmu redzeejis tos, kurus neskataas citi, bet neredzu to ko paareejie skataas...
Nu man ir savas domas par anime, un ja taa godiigi, tad teikt ka fonot par anime ir tas pats, kas teikt fanot par muuziku....taa luuk...nu nepatiik man visi anime, man ir savi, kas patiik un citi, kas nepatiik...Tie kas jau ilgaaku laiku tur vaaraas tie jau saskatiijushies animes kopiigi un kopiigas interses un fanoshana....
Un man jau saak likties, ka anime forshi var skatiities tikai maajaas, viens pats, ja tevi netraucee, tad tu vari taa iisti iebraukt, sataisi kofe, bulcinjas un paarvaacies uz kaadu laicinju citur...
*

Tev taa pati lieta, kas man. Es galiigi neiekriitu tajaa kategorijaa, kur lielaakaa dalja. Līidz ar to visu laiku juutos 1. posmaa... tongue.gif

P.S. Par NGE luudzu nespoilot. Es jau 2 gadus gribu noskatiities, bet kaut kaa nevaru sanjemties. Laikam patiik taa sajuuta - ka ir anime, par kuru tu tik daudz esi dzirdeejis un no kuras tik daudz ceri, bet tu vinju marinee, velc liidz peedeejam, neskaties. Laikam negribas nozheelas sajuutu, ka izraadiijusies ne tik laba kaa gribeejaas. Vai arii paaraak ljoti patiik sajuuta iedomaaties, cik laba taa buus, apzinoties, ka redzeet vari jebkuraa briidii. Taatad - ko juus tur runaajaat par otaku, kas nav redzeejushi NGE?
Tsukino
QUOTE(rebel @ May 31 2005, 22:12)
QUOTE(dmonster @ May 31 2005, 20:50)

oooho,tad me noteikti redzeejuse krietni par maz..principaaa - gandriiz neko... tik to,ko pa TV var dabuut,jo nekaadus dc++ etc. izmantot nemaaku un taapeec nelietoju..hehzz..kkas jaamaina.steidzami.
aa,un - Tu esi skatiijies par maz anime (waj arii wnk glups laugh.gif ),ja nezini,ka ariii animes war buut dazhaadas..u,ja Tew gruuti atshkjirt siewishkjos personaazhus no wiirishkjajiem (dazhaas animees jaw nepiecieshams ieprieksheejs treninjs,laj nekljuudiitos..)
*

man likas ka nava slikti fanot par anime ko neesi redzeejis.
un liekas ka no anime esmu redzeejusi pa maz.
vispaar, kur veel ir animes ja neskaita RTL2?
man tas RTL2 nojuka sad.gif
edg
QUOTE(Tsukino @ Jun 4 2005, 15:58)
*

Internetaa. Ej uz foruma sadalju Resursi un meklee. wink.gif
Tsukino
Danke.
Bet vai pa citiem TV canaaliem neko neraada? blink.gif blink.gif
edg
QUOTE(Tsukino @ Jun 4 2005, 21:21)
Danke.
Bet vai pa citiem TV canaaliem neko neraada? blink.gif  blink.gif
*

Kameer tu gaidi liidz kaads, kursh skataas tv, tev atbildees, iesaku padariit 2 lietas:

1. Ja tev aatrs internets, atver winamp (ja tev ir un versija apmeeram >=5), uzliec tur kaut kur tv bija, panjem kaadu kanaalu un paskaties, ko tur raada. Daudzos raada anime.

2. Paskaties, kaadus kanaalus tur vispaar redzi (to nosaukumus), ej uz to kanaalu maajas lapaam (var mekleet ar www.google.com), un skaties programmas.
Tsukino
Danke,edg.
Laikam es zinu kas tagad jaadara.
not_alone
tu esi skatiījies par maz anime,ja piereģistrējies šajā forumā un esi nikns,jo nevari saprast,kur palikušas visas Britnijas Spīrsas un BSB bildītes,bet to vietā "k-kādas lielacainas multenes" laugh.gif
Taka
QUOTE(edg @ Jun 4 2005, 20:14)
*

*

Vispār jau var arī nopirkt animi, bet Latvijas otaku vidū tas skaitās megaperversi un netiek piekopts, ja atskaita dažus absolūti nepieskaitāmus personāžus.
Bet pēc tam visi korī brēc, ka redz animi kino nerāda un pa TV arī nav... ej nu saproti laugh.gif
edg
QUOTE(Taka @ Jun 8 2005, 18:20)
QUOTE(edg @ Jun 4 2005, 20:14)
*

*

Vispār jau var arī nopirkt animi, bet Latvijas otaku vidū tas skaitās megaperversi un netiek piekopts, ja atskaita dažus absolūti nepieskaitāmus personāžus.
Bet pēc tam visi korī brēc, ka redz animi kino nerāda un pa TV arī nav... ej nu saproti laugh.gif
*

Bet Latvijas otaku tachu nav naudas... *edg, noduuris galvu, ar kaaju ziimee apliishus smiltiis*
Taka
Es taču teicu - tas ir perversi laugh.gif
Un arī tirgus mums maziņš, tāpēc neviens gar mums neliekas ne zinis sad.gif
Hideki
QUOTE(edg @ Jun 8 2005, 22:13)
Bet Latvijas otaku tachu nav naudas... *edg, noduuris galvu, ar kaaju ziimee apliishus smiltiis*

Citās zemēs redzēts ka nauda kādas konkrētas animes DVD disku pirkšanai tiek samesta kolektīvi-pēc tam vienam tiek dvd, pārējiem DVD R ar kopijām. wink.gif
Taka
QUOTE(Hideki @ Jun 9 2005, 08:40)

Citās zemēs redzēts ka nauda kādas konkrētas animes DVD disku pirkšanai tiek samesta kolektīvi-pēc tam vienam tiek dvd, pārējiem DVD R ar kopijām. wink.gif
*

Ļoti pozitīva lieta! Īpaši jau lielu seriālu megaboxu pirkšanā. cool.gif
Tikai humors ir tāds, ka daudziem par DVD-ROMa datorā nav, un tad pat DVD-R nav kur skatīties. Ko lai ar tādiem iesāk? dry.gif
edg
QUOTE(Taka @ Jun 9 2005, 12:22)
QUOTE(Hideki @ Jun 9 2005, 08:40)

*

Ļoti pozitīva lieta! Īpaši jau lielu seriālu megaboxu pirkšanā. cool.gif
Tikai humors ir tāds, ka daudziem par DVD-ROMa datorā nav, un tad pat DVD-R nav kur skatīties. Ko lai ar tādiem iesāk? dry.gif
*

... ja tev veel nav iegaadaata dvd skatiishanaas iespeeja.

Vajadziigs kaads, kursh noskaidro cenas pirkshanai, kopeeshanai, uzkraaj info par to, kursh ko ir ar mieru pirkt un par cik. Vienaa vaardaa: organizators. Piesakies TU, ja tevi tas interesee!
lastguru
QUOTE(edg @ Jun 9 2005, 14:33)
Vajadziigs kaads, kursh noskaidro cenas pirkshanai, kopeeshanai, uzkraaj info par to, kursh ko ir ar mieru pirkt un par cik. Vienaa vaardaa: organizators. Piesakies TU, ja tevi tas interesee!

man ir viens pazinja kas var noorganizeet verbatim matrichu iepirkshanu lielos apjomos (vairaakus simtus ja peerc). pagaajusho reizi vinjsh taas tirgoja pa kaadiem 65-70 santiimiem (njemot veeraa ka taas ir vislabaakaas matricas ever, tad taa ir laba cena). ja interesee, PM mani.
GunMetaL
nav jau slikta doma... bet pirmkaart pa cik būtu jāsametās(Ls). otrkārt kuram būtu tas gods turēt tos dvd un nesabojāt ja nu gadijumā kādam sabojājas sava kopija? (jo ir zināks ka ir cilvēki kas pret diskiem izturas kā pret smilš papīru)
lastguru
QUOTE(EliminatoR @ Jun 9 2005, 18:22)
nav jau slikta doma... bet pirmkaart pa cik būtu jāsametās(Ls). otrkārt kuram būtu tas gods turēt tos dvd un nesabojāt ja nu gadijumā kādam sabojājas sava kopija? (jo ir zināks ka ir cilvēki kas pret diskiem izturas kā pret smilš papīru)
*

ja nu nevienu citu neatradiisiet, tad es varu pieteikties glabaat diskus, jo es pret tiem izturos ljoti saudziigi. godiigi.
Sinistry-Orleo
Tu esi skatījies pārāk amz Anime,ka vārdu "Anime" Attiecini uz Cartoon network multenēm sleep.gif .
Tu esi skatījies pārāk maz Manga,ka dzirdot vārdu "Manga" uzreiz iedomājies Mango augli dry.gif .
Tu esi skatījies pārāk maz Manga,ka domā,ka japāņieši nezin kas ir Anime.
Tu eis skatījies pārāk maz Anime,ka domā ka InuYasha ir kaut kas līdzīgs Powerpuff Girls blink.gif
Tu esi skatījeis pārāk maz Manga,ka vispār nezini kas ir InuYasha,un domā ka Mangas pirmsākumi meklējami Disneja vēsturē blink.gif blink.gif
Un vēl
Tu esi skatījies pārāk maz anime,ja tā arī nesaproti Dragon Ball Z galveno jēgu blink.gif
edg
QUOTE(Sinistry-Orleo @ Jun 13 2005, 12:43)
Tu esi skatījies pārāk maz anime,ja tā arī nesaproti Dragon Ball Z galveno jēgu blink.gif
*

Aaaaaa, es esmu skatiijies paaraak maz anime! *edg raud, ka nav redzeejis DBZ*
Hikaru
QUOTE(edg @ Jun 13 2005, 14:55)
*

*

Ai-jai-jai, kā tu tā neredzēji. Ir taču janoskatās 291 sērijas. Tāds meistardarbs - tik daudz sēriju uzzīmēt, un visās sērijās čariem ir ko runāt. biggrin.gif Un vēl filmas un Specials. wink.gif
Nuin
Sinistry-Orleo par to mango
image
image
image
image
image
image
image
Janus
Tas pierada ka cilvekam nav jabut prasmigam lai zimetu uz datora. mad.gif
edg
QUOTE(Hikaru @ Jun 13 2005, 14:06)
QUOTE(edg @ Jun 13 2005, 14:55)
*

*

Ai-jai-jai, kā tu tā neredzēji. Ir taču janoskatās 291 sērijas. Tāds meistardarbs - tik daudz sēriju uzzīmēt, un visās sērijās čariem ir ko runāt. biggrin.gif Un vēl filmas un Specials. wink.gif
*

Phe, pokemoniem japaanaa paraadiitas jau 407 (+ movies + specials) un neviens i nedomaa apstaaties wink.gif

Bet, ja var ticeet anidb (pokemonu gadiijumaa, piem, nevar), Dragon Ball Z + Dragon Ball GT + Dragon Ball = 508 seerijas. Tas laikam ir rekords...
Taka
Nekā, Santabarbarai ir pāri par 5000, Hameleonu rotaļām pāri 2000 (ja var ticēt Rīgas Viļņiem), tā kā animei vēl ir kur augt tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.