Anime skatiishanaas posmi:
1. Maz. Tu juuties redzeejis paaraak maz, lai iedereetos otaku tusos.
2. Videeji. Tu juuties redzeejis pietiekami un ej uz otaku tusiem.
3. Daudz. Tu esi paaraak liels otaku, lai sheerdeetu savu laiku tusu apmekleeshanai. Laiku skaita seerijaas!
Jurchix runaaja par 1. posmu. Tu aizmirsi par 2. posmu.
Tomeer pastaav ljoti liela varbuutiiba, ka 2. posms vienkaarshi tiks izlaists. Taapat kaa 3. nesasniegts. Un arii 2. nesasniegts var buut. Viss var buut
Nu es biju uz vienu aizgaajis, tachu secinaaju, ka esmu redzeejis tos, kurus neskataas citi, bet neredzu to ko paareejie skataas...
Nu man ir savas domas par anime, un ja taa godiigi, tad teikt ka fonot par anime ir tas pats, kas teikt fanot par muuziku....taa luuk...nu nepatiik man visi anime, man ir savi, kas patiik un citi, kas nepatiik...Tie kas jau ilgaaku laiku tur vaaraas tie jau saskatiijushies animes kopiigi un kopiigas interses un fanoshana....
Un man jau saak likties, ka anime forshi var skatiities tikai maajaas, viens pats, ja tevi netraucee, tad tu vari taa iisti iebraukt, sataisi kofe, bulcinjas un paarvaacies uz kaadu laicinju citur...
Tev taa pati lieta, kas man. Es galiigi neiekriitu tajaa kategorijaa, kur lielaakaa dalja. Līidz ar to visu laiku juutos 1. posmaa...
P.S. Par NGE luudzu nespoilot. Es jau 2 gadus gribu noskatiities, bet kaut kaa nevaru sanjemties. Laikam patiik taa sajuuta - ka ir anime, par kuru tu tik daudz esi dzirdeejis un no kuras tik daudz ceri, bet tu vinju marinee, velc liidz peedeejam, neskaties. Laikam negribas nozheelas sajuutu, ka izraadiijusies ne tik laba kaa gribeejaas. Vai arii paaraak ljoti patiik sajuuta iedomaaties, cik laba taa buus, apzinoties, ka redzeet vari jebkuraa briidii. Taatad - ko juus tur runaajaat par otaku, kas nav redzeejushi NGE?