QUOTE(anishuara @ Jul 11 2005, 09:54)
Drošvien atkal būtu entās lapas fleima.
No otras puses, nekas tā nenostiprina abu pušu viedokli, ka viņiem ir pilnīga taisnība, kā šādas diskusijas.
Bija jau kautkāda animācija, tikai nezinu kas viņu taisijis, amerikāņu variantā saucās "Supergrāmata":) Nekas īpašš nebija, priekš maziem bērniem, pret ko es esmu kategoriski pret.
Uzskatu, ka pie reliģijas var laist tikai pēc pilngadības iestāšanās un (vai) tad kad viņi paši iekšēji jūt pēc tās vajadzību. Un jābūt tiesībām izvēlēties sev pieņemamāko. Citādi tāda smadzeņu skalošana tik agri var novest pie nevēlamām sekām bērnu psihei. Tas rada nekritisku pieeju informācijai, jo tā taču rakstīts un tāpēc ir pareizi, jo es tam ticu. Piedevām var kļut par vieglu laupijumu sektantiem, jo nebūs imunitātes pret visādiem pseidoreliģiskiem spriedelējumiem un spējas domāt loģiski. Tas ka 2x2=4 un vienlaicīgi 2x2 = 10, jo "tā rakstīts un mēs tam ticam" var novest pie smagām psihiskām traumām. Viņi vairs nekad neticēs pieaugušajiem, var izaugt par maniakiem, noziedzniekiem, algotņiem vai tiem, kas uz ielām sienas klāt cilvēkiem ar saviem reliģiozajiem murgiem.
O, piekrītu tas bija ļauni
, labāk tiešām uz citu topiku.