Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tu esi skatijies par maz anime, ja....
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
edg
QUOTE(Taka @ Jun 13 2005, 15:28)
Nekā, Santabarbarai ir pāri par 5000, Hameleonu rotaļām pāri 2000 (ja var ticēt Rīgas Viļņiem), tā kā animei vēl ir kur augt tongue.gif
*

Mees runaajam par anime.

Un google apstiprinaaja manas aizdomas, ka hamaleonu rotaljaam ir paari 4000: Shii gada 10 juunijaa paraadiita 4572. Un turpinaas!

Turpretii Santa Barbara ir 2137 (kas apstiprinaaja aizdomas, ka ap 2000).
Taka
Nu tak es saku - animei ir vēl kur tiekties.
Nezinu tikai kas tās 4000+ sērijas skatās un vai tie, kas skatās maz atceras, kas tur bija sākumā laugh.gif
edg
QUOTE(Taka @ Jun 14 2005, 09:06)
Nu tak es saku - animei ir vēl kur tiekties.
Nezinu tikai kas tās 4000+ sērijas skatās un vai tie, kas skatās maz atceras, kas tur bija sākumā laugh.gif
*

Iesaakumaa neviens nezinaaja, cik seerijas buus. Bet, ja tu 500 esi redzeejis no pashas pirmaas seerijas (un ar to tev patiik lepoties), kaa nenoskatiisies veel 100? Un veel 100. Un veel...
baseboalbatboy
QUOTE(Sinistry-Orleo @ Jun 13 2005, 10:43)
Tu esi skatījies pārāk maz anime,ja tā arī nesaproti Dragon Ball Z galveno jēgu blink.gif
*

Heh!Es godīgi sakot nezinu DBZ jēgu a varbūt jēga tur sišanā vai kaušanā vai vai ....ēēē... sad.gif nezinu DBZ jēgu ! sad.gif Nēsu pelnījis dzīvot...sitiet mani nost! sad.gif
dmonster
Tīri DBZ jēga ir aizsargāt draugus, Zemi un labi pieēsties.
Klokjvaarpsta
1.Tu esi skatiijies par maz anime, ja tev veel ar vien vieglaak ir izteikties dzimtajaa valodaa, nevis valodu maatee - Japaanju valodaa
2. ..ja tu vari iziet no maajas riebumaa pret sauli nesamiedzis acis
3. ..ja tev veel ir kaut cik naudas, vai vismaz meebeles ko paardot
4. ..ja tava telefona zvana tonis nav melodija no kaadas animes tituldziesmas
5. ..ja uz ielas tevi pasveicina japaaniski un tu nezini ko atbildeet (AARGH! Greeks)
6. ..ja tu speej paaartraukt skatiities animi, pirms sezonas beigaam (nav liidz galam nosubots? NEE! Kur strikjis, kur ziepes?)
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Nuin @ Mar 13 2005, 19:07)
Tu esi skatījies par maz anime, ja...
domā, ka tās ir prastas multenes prienš bērniem.
*

dry.gif Hmmmmmmmmmm smile.gif bieži dzirdeets viedoklis.Tāpēc vien patīkamāk animi ir nosaukt par filmu nekā par multeni.

QUOTE(Hideki @ Mar 31 2005, 01:52)
Tu esi par maz skatījies animē, ja pilnībā uzticies atsauksmēm, ka kāda anime ir  sūdīga un tāpēc viņu pat nesāc skatīties. smile.gif
*

mad.gif Es atļausos nepiekrist. Atsauksmes reizēm palīdz orientēties anime klāstā. Ja tu tā apgalvo tad laikam jau tev vienalga ko skatīties? dry.gif Heh....
Sigfa
Hedeki doma laikam bija taada, ka tamaa atsauksmee kuraa kaadam cilveekam kaut kas specifisks nav paticis, kaads cits anime fans vareetu saskatiit sava muuzha miilu.
edg
QUOTE(Sigfa @ Jun 21 2005, 21:08)
Hedeki doma laikam bija taada, ka tamaa atsauksmee kuraa kaadam cilveekam kaut kas specifisks nav paticis, kaads cits anime fans vareetu saskatiit sava muuzha miilu.
*

Vispaar jau gandriiz jeburai animei ir gan riebie niideeji, gan nesalauzhamie fani. Jaaprot atrast taas atsauksmes, kuraas arii paskaidrots, kaapeec kas labs vai slikts.
QUOTE(edg @ Jun 22 2005, 02:32)
QUOTE(Sigfa @ Jun 21 2005, 21:08)
*

Vispaar jau gandriiz jeburai animei ir gan riebie niideeji, gan nesalauzhamie fani. Jaaprot atrast taas atsauksmes, kuraas arii paskaidrots, kaapeec kas labs vai slikts.
*

edg tu pilnīgi vārdus no mutes izrāvi biggrin.gif
ReD_FoXy
tu esi par maz skatiijies anime, ja... ASV tapushaas multenes tev shkjiet smukas animas... laugh.gif
man viens neizgliitots cilveecinsh [ne no foruma] meegjinaaja ieskaidrot ka Dexter's labratory ir anima... labriit... animas are made in JAPAN.... Like - DAAAAAAAAA... dry.gif
laugh.gif Ja dzirdot vārdu anime gara acīm skati Disneja nāriņu laugh.gif laugh.gif laugh.gif He he he
ReD_FoXy
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jun 22 2005, 21:53)
laugh.gif Ja dzirdot vārdu anime gara acīm skati Disneja nāriņu laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif He he he
*

Njaaa.... shite jau nu ir jaapiekriit... lai gan vareetu izlabot ka vispaar Disney multenes... laugh.gif
MitSuki
Da ko jus salidzinat Anime vai Disneji, blaviens ta ka idioti(parnesta nozime), nu labi anime protams ir tur reali uzzimets, stasti vienkarsi psc ka var apraudaties, bet disnejus ziime daudz daudz ilgak un grutak, neka kaut kadas anime vecenes vai dzekus, piem. anime nekad neizveidos un pat neuzzimes tik smuki, ka dazas labas ir disneji uzzimejusi, ta ka nevajag dirsties uz to ko pasi vel neko nesaprotat, un es Shuminam piekritu... =))))
Kas sākotnēji bij domāts nevainīgi, nu jau izpūsts par ziloni.Vairums cilvēku tiešām jauc šīs abas lietas.
Man nav pretenziju pret Disneja vai citiem darbiem,ja labs sižets. Kaut gan tagad studiju vairāk velk uz komerciālo pusi.

QUOTE(MitSuki @ Jun 22 2005, 23:17)
Da ko jus salidzinat Anime vai Disneji, blaviens ta ka idioti(parnesta nozime), nu labi anime protams ir tur reali uzzimets, stasti vienkarsi psc ka var apraudaties, bet disnejus ziime daudz daudz ilgak un grutak, neka kaut kadas anime vecenes vai dzekus, piem. anime nekad neizveidos un pat neuzzimes tik smuki, ka dazas labas ir disneji uzzimejusi, ta ka nevajag dirsties uz to ko pasi vel neko nesaprotat, un es Shuminam piekritu... =))))
*

Pirms ko apgalvo- pārbaudi.

Animehistory
http://www.awn.com/mag/issue1.5/articles/patten1.5.html
The first three Japanese cartoons were one-reelers of one to five minutes each, in 1917

The Walt Disney Co.
http://faculty.washington.edu/baldasty/Disney.htm
The first cartoon -- STEAM BOAT WILLIE -- starring Mickey and Minnie Mouse made its debut November 18, 1928.
Rudoru-san
Tu esi par maz skatījies Anime, ja...
1. Tev nav ne jausmas, kas ir Evangelion;
2. Tu nemeklē citus Anime fanus;
3. Tu nezini savas mīļākās Animes Japānisko nosaukumu...
Kikyou
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Jun 21 2005, 08:07)
4. ..ja tava telefona zvana tonis nav melodija no kaadas animes tituldziesmas
*

Hahahaha, man telefonam zvana tonis ir no Azumangas. XD
QUOTE(Rudoru-san @ Jul 1 2005, 21:29)
*

Buutiidaa tev jebkurs kristiigs cilveeks pateiks kas ir evangeelijs.
anishuara
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 4 2005, 15:32)
QUOTE(Rudoru-san @ Jul 1 2005, 21:29)
*

*

tak es esmu kristiga bet par evangelion uzinaju tikai menesi atpakalj..... nju ka tas ir anime.. gi gi amatieris pati zinu......
Batou
QUOTE(Rudoru-san @ Jul 1 2005, 20:29)
2. Tu nemeklē citus Anime fanus;
3. Tu nezini savas mīļākās Animes Japānisko nosaukumu...
*

nemeklēju.

nezinu.
QUOTE(anishuara @ Jul 4 2005, 15:50)

*

tak es esmu kristiga bet par evangelion uzinaju tikai menesi atpakalj..... nju ka tas ir anime.. gi gi amatieris pati zinu......
*

[
Nu nesaakshu lasiitlekciju ko maaca sveetdienas skolaa, bet evangeelijs(nevis anime Evangelion)ir sadalja no BIIBELES .Taa vot.
anishuara
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 6 2005, 22:02)
QUOTE(anishuara @ Jul 4 2005, 15:50)
[

*

*

[
Nu nesaakshu lasiitlekciju ko maaca sveetdienas skolaa, bet evangeelijs(nevis anime Evangelion)ir sadalja no BIIBELES .Taa vot.
*

ej tu galigi!!!!!!! es neesmu KRISTIGA!!!!! tikai kristita..... tapec nesapriecajies... un es dievam neticu... tapec ej tu galigi............. +_+
lastguru
beerni, peace, savaadaak posti saaks kaut kur pazust...
Dero
Tu esi par maz skatījies anime, ja tu nēsi gatavs uz visu tās dēļ!
Skan atkarīgi, 'bet domāts saprāta robežās=)
ShinChan
Mmmmm.... smile.gif Kristietība... Bībele...
Vēlaties par to parunāt? (ne šajā topikā, protams)

Tu esi skatījies par maz anime, ja tu vēl spēj atšķirt gadalaikus, respektīvi, ja tev vēl ir vaļa palūkoties pa logu un ieraudzīt, ka kokiem lapas krīt, vai, ka snieg sniegs.
QUOTE(Dero @ Jul 7 2005, 12:45)
Tu esi par maz skatījies anime, ja tu nēsi gatavs uz visu tās dēļ!
Skan atkarīgi, 'bet domāts saprāta robežās=)
*

Atkariigi? Driizaak fanaatiski.

ShinChan luudzu nelieto shos vaardus ( Vēlaties par to parunāt?). Maasa ar to jau piebesiija.
ShinChan
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 8 2005, 20:46)
ShinChan luudzu nelieto shos vaardus ( Vēlaties par to parunāt?). Maasa ar to jau piebesiija.
*

Vai tik māsai tam nav bijis pamatots iemesls biggrin.gif Varbūt parunājies ar viņu?

Psihoterapeiti rullē, es arī gribētu saņemt naudu par tukšu muldēšanu un palīdzības sniegšanas imitāciju.
baseboalbatboy
QUOTE(ShinChan @ Jul 8 2005, 20:34)
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 8 2005, 20:46)
*

Vai tik māsai tam nav bijis pamatots iemesls biggrin.gif Varbūt parunājies ar viņu?

Psihoterapeiti rullē, es arī gribētu saņemt naudu par tukšu muldēšanu un palīdzības sniegšanas imitāciju.
*

Man tas arī patiktu!(kuram gan nē)kautgan man klases biedri saka ka es par daudz runāju,bet nu lai paliek...

Un tu esi skatījies par maz anime ja trigun,DBZ,Naruto un visus pārējos sauc par pokemoniem.
dmonster
Kaut kā dažiem cilvēkiem sāk aiziet uz kompleksiem.
edg
QUOTE(ShinChan @ Jul 7 2005, 12:25)
Mmmmm....  smile.gif  Kristietība... Bībele...
*

Kaa es reecu! laugh.gif
Piesakos oponeet. Vienalga kam, kas saistiits ar Biibeli!

Psihoterapeitam tas nav tik vienkaarshi. Iesaku par psihologu. Daudz lielaakas iespeejas izbraukt bez zinaashanaam un pelniit labu pikji par muljkjiibu klausiishanos un ritmisku galvas maashanu.
Chufanzo
Ceru ka neatkaartoshu kaut ko...
Pa maz animi esi skatiijies, ja:
dry.gif Shreku 2 uzskati par cool animi
dry.gif Domaa, ka anime domaata tikai beerniem
dry.gif Domaa, ka skatotos animi tu neko jaunu neiemaacies
dry.gif Domaa, ka animee nav ne kripatinjas patiesiibas par dziivi
dry.gif Domaa, ka visas animes izskataas kaa parastas multeniites
dry.gif ja saki draugiem, ka anime nav prieksh tevis biggrin.gif
QUOTE(ShinChan @ Jul 8 2005, 23:34)

*

Vinjai nekad nav bijis vajadziigs iemesls lai kaadu izbesiitu. Vienkaarshi kaareejais stulbais joks. Sarpcitu vinja to teica vai katra tiekuma galaa.
anishuara
ShinChan,Jul 7 2005, 13:25
Mmmmm.... smile.gif Kristietība... Bībele...

mdaaaaaaa tas tik butu topiks.... gi gi parrekties... interesanti ja butu izdota bibele anime stila, ka jus domajat vai to lasitu daudz vairak cilveku?? vai ta butu popularaka??? huh.gif huh.gif huh.gif
Hideki
QUOTE(anishuara @ Jul 11 2005, 09:54)
mdaaaaaaa tas tik butu topiks.... gi gi parrekties... interesanti ja butu izdota bibele anime stila, ka jus domajat vai to lasitu daudz vairak cilveku?? vai ta butu popularaka??? huh.gif  huh.gif  huh.gif
*

Drošvien atkal būtu entās lapas fleima. smile.gif No otras puses, nekas tā nenostiprina abu pušu viedokli, ka viņiem ir pilnīga taisnība, kā šādas diskusijas. rolleyes.gif laugh.gif
Bija jau kautkāda animācija, tikai nezinu kas viņu taisijis, amerikāņu variantā saucās "Supergrāmata":) Nekas īpašš nebija, priekš maziem bērniem, pret ko es esmu kategoriski pret. mad.gif
Uzskatu, ka pie reliģijas var laist tikai pēc pilngadības iestāšanās un (vai) tad kad viņi paši iekšēji jūt pēc tās vajadzību. Un jābūt tiesībām izvēlēties sev pieņemamāko. Citādi tāda smadzeņu skalošana tik agri var novest pie nevēlamām sekām bērnu psihei. Tas rada nekritisku pieeju informācijai, jo tā taču rakstīts un tāpēc ir pareizi, jo es tam ticu. Piedevām var kļut par vieglu laupijumu sektantiem, jo nebūs imunitātes pret visādiem pseidoreliģiskiem spriedelējumiem un spējas domāt loģiski. Tas ka 2x2=4 un vienlaicīgi 2x2 = 10, jo "tā rakstīts un mēs tam ticam" var novest pie smagām psihiskām traumām. Viņi vairs nekad neticēs pieaugušajiem, var izaugt par maniakiem, noziedzniekiem, algotņiem vai tiem, kas uz ielām sienas klāt cilvēkiem ar saviem reliģiozajiem murgiem. tongue.gif laugh.gif biggrin.gif O, piekrītu tas bija ļauni rolleyes.gif , labāk tiešām uz citu topiku. smile.gif
edg
Hideki runaa pareizi. Neesmu dzirdeejis par animeetu Biibeli pieaugushajiem. Un tas ir logjiski - pieaugushie nemeedz skatiities multenes. Ja kaadam ir interese par Biibeli, vinjsh izlasiis to. Vai sliktaakajaa gadiijumaa noskatiisies TV iestudeejumu. Animaacija jau pashos pamatos rada fantaazijas un nerealitaates iespaidu - tas religjijai neder. Multene beerniem ir iznjeemums, jo beerns speeciigi uztver visu, vai tas buutu filmeets vai ziimeets.
ReD_FoXy
Tu esi par maz skatiijires anime ja... Tu lasot kaadu staastu par cilveeekiem automaatiski neredzi animu kur viss notiek kaa staastaa.... kr4 bik murgaini bet otakieshi [es ceru] mani saprata...
deleted-ray
Ja tu uzskati, ka Biker Mice from Mars ir anime
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.