Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaa tas viss saakaas?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
Yume
Nee.. runaajot par Ultramen'u man tas bija pirmais iespaids par anime dramatismu..
Un daargie forumieshi.. pa Vivu arii raada neteikshu ka sliktus anime..
Rob_X
Tagad pa VOX veel anime raada ? blink.gif Pasakiet laikus luudzu! ohmy.gif
Yume
Ja es nemaldos tad neraada. Vinjiem bija reizi meenesii anime nights.. bet jau sen nedzirdeets ir.. Bija arii seriaali reizi nedeeljaa.. bet shkiet tie arii apklusushi...
Ladykiller
Anime es jau skatos no 4 vai 5 gadu vecuma tagad man ir 16 gadi, tad es vel nenojautu cik daudz tas mana dzive mainis un vispar ko es isti skatos. Pirmais anime serials kam es sekoju liidzi katru seeriju bija dragonball, visu laiku man likas ka man vienk. patik ka vini tur kaujas un visi superiigie spradzieni, bet izraadiijas ka ta bija vieta kur es nemu savu pasparliecibu un macibas dzivei.

Seven_of_zero
Pa vox vel 2 nedelas atpakal bija anime "Dragon knight 4-ever"
AlexMak
Jaaa... Pateicoties Voxam es atsaaku skatiitiesa anime. Vinji raadiija Evangelion un mani pamodas sen aizmirsta interese par anime. Paldies shim kanaalam!
Lija
phe...man tulinj būs 20...citi rēc ka es anime boķīju a es visus tikai pasūtu...he,he,he...
P.s.ultramens man liekas bija arī mans pirmais anime cik atceros, ja neskaita zaķīšu pirtiņu...he,he,he biggrin.gif
karlik
Biku esmu noguleejis topiku:) skat. user infu, for details.
Skatos kopsh sevi atceros. Intensiiva ka4aashana saakaas pirms ~4 gadiem, paldies prodius, par neapzinaatu ftp (ar animeem) hostoshanu laugh.gif , savlaik vieniigaa source:)
ShinChan
Ultramens laugh.gif Tas nu gan bija viens zviedziigs gabals. Atceros peec tam skolee meedzaam apreekt puisja izgaajienus un izbljaavienus chwaaa!!! tudo!!! swoshhhh!!! un kaa kaartiigam pionierim pienaakas roka pie zvaigznes biggrin.gif
Tas noteikti nebija mans pirmais anime muuvis, jo ja taa buutu bijis, tad es buutu visai taals sjai padariisjanai. Man skjiet ka pirmais bija "graamatu graamata", ko raadiija pa LTV1 kaut kad 198X gadaa (vairaak uz beigaam). Tad man vareeja buut kaadi 5 vai 6 gadi, biju mazs duraks un skatiijos visu ko raadiija kantainaa kaste. Atceros ka piesaistiija izbriinaa paveertaas milziigaas mutes un acis, kaa karii diivainaas sliidosjaas kustiibas paarvietojoties (liels kontrasts gleznainajaam, dabiigajaam krievu animatoru multeneem). bet nu tajaa laikaa es sjo multeni nekaadi nesaistiiju kopaa ar kaut kaadu mistisku anime. viss nopietnaakais jau naaca veelaak....
ehh jauks ekskurss pagaatnee sanaaca, agraak tomeer vissbija jaukaak, zaale zaljaaka un labaak piipeejama...
Yume
Jaa es arii atceeros taadu lietu kaa "Graamatu Graamata" man shkiet ka veel "Hallo Kitty" gaaja pa toreizeejo "Mirazha", bet tas jau bija 90-91gads.
xikes
Vox .. jau veel kaut kas shkiet buus ...
http://www.vox.de/27465_28031.php?artikel=44976
Rob_X
Hwaa. El Hazard. Zheel ka vaacu val sad.gif
Rune
QUOTE (Robik @ Apr 15 2004, 03:42 PM)
Hwaa. El Hazard. Zheel ka vaacu val sad.gif

Kapeec zeel?! Tas prieceee!!!! biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
xikes
jaa gan ... labaak vaacu nekaa krievu .. biggrin.gif
edg
Nuu... krievu valodaa es katru 3. vaardu arii saprotu, bet vaacu... katru 300. tongue.gif
Taa kaa - es piekriitu, ka vaacu val ir slikti tongue.gif
Rob_X
Vaacu valodaa nav prieka skatiities gabalus, kur ir romantika. Galiigi neko nesaprotu. Kad ilgaak paskatos kaadu anime vaaciski, tad vismaz saprotu kas un kaa, bet tikai no teoreetiskaa viedoklja. Taa kaa nav prieka shito skatiities vaaciski. dry.gif
Fatalis
Uzskatu, ka vācu valodai nav ne vainas.
Hideki
QUOTE (Fatalis @ Apr 16 2004, 07:48 PM)

... Ja vinju saprot laugh.gif
Fatalis
QUOTE (Hideki @ Apr 16 2004, 09:36 PM)
QUOTE (Fatalis @ Apr 16 2004, 07:48 PM)

... Ja vinju saprot laugh.gif

Visās valodās tā ir.
edg
Nu nee... kad es jap valodaa ne suu** veel nesapratu, jau iefanoju, pat, kad veel par pashu anime neko nerubiiju biggrin.gif
Pie tam vaacu valoda man vienmeer izklausiijusies samaakslota un jeela...
Taapat kaa krievu valoda man izklausaas taada rupja (preciizaak buutu "raupja"), gruuti man liekas krieviski taa, lai man miilji izklausiitos, parunaat.

Taa kaa - valoda pati par sevi nosaka daudz, nevis tikai tas, vai vinjas zini vai nee.

Tas viss arii ir ljoti svariigs iemesls, kaapeec man nepatiik dubota anime, pat, ja tas ir ljoti labs dubs - pati vaardu izruna piedod vajadziigaas emocijas, un citaa valodaa parasti taas nedaudz, bet noziimiigi sabojaajas.
ShinChan
QUOTE (edg @ Apr 16 2004, 09:36 PM)
Nu nee... kad es jap valodaa ne suu** veel nesapratu, jau iefanoju, pat, kad veel par pashu anime neko nerubiiju biggrin.gif
Pie tam vaacu valoda man vienmeer izklausiijusies samaakslota un jeela...
Taapat kaa krievu valoda man izklausaas taada rupja (preciizaak buutu "raupja"), gruuti man liekas krieviski taa, lai man miilji izklausiitos, parunaat.

Taa kaa - valoda pati par sevi nosaka daudz, nevis tikai tas, vai vinjas zini vai nee.

Tas viss arii ir ljoti svariigs iemesls, kaapeec man nepatiik dubota anime, pat, ja tas ir ljoti labs dubs - pati vaardu izruna piedod vajadziigaas emocijas, un citaa valodaa parasti taas nedaudz, bet noziimiigi sabojaajas.

He, he smile.gif Zinu, ka daudziem cilvjiem vaacu valdoa liekas rupja un kokaina. Man gan skjiet, ka vaacu dublaazja ir viena no labaakajaam, cik man naacies redzeet vinji anime liek ieksjaa visu emociju gammu. Protams, ja cilveeks no vaacu val. ne ku kuu, tad gruutiibas var rasties, tacju es animes pa vaacu kanaaljiem skatiijos veel tad kad drosji biju paarliecinaats vien par guten tag un auf wiedersehen noziimi (un lielu diskomfortu neizjutu).
edg
Ja tu skatiijies daudz anime vaacu valodaa, tad diezgan saprotami, ka tev ar attieciigo valodu saistaas labas atminjas cool.gif
Smogs
He... NU un ja tu esi pārmācijies par 2 pasaules karu un vācu krustnešiem utt tad loģiski vācu val nevar patikt.
ShinChan
QUOTE (Smogs @ Apr 17 2004, 04:28 PM)
He... NU un ja tu esi pārmācijies par 2 pasaules karu un vācu krustnešiem utt tad loģiski vācu val nevar patikt.

Savulaik veesture bija mans miiljaakais prieksjmets. Zinu diezgan daudz faktu par tevis piemineetajiem periodiem (vaaciesjiem ar taam izdariibaam tiesjaam lepoties nevajadzeetu), tacju mani kaut kaa vairaak ir saistiijusi vaacu nevis krievu kultuura. Pat beernudaarzaa, kad siicji speeleeja karinju es kaut kaa vienmeer meegjinaaju vaacu flangam piekonekteet, arii skatoties krievu kara filmas man vairaak just liidzi gribeejies vaacu kareivjiem, nevis dubljos grimstosjajiem un banaali mirstosjajiem krievu "cjapajeviem". nedomaaju, ka skatoties anime buutu pie sjaadam lietaam jaapiedomaa, bet aciim redzot kaadam tas tomeer ir svariigi
P.s. bet krievu valodu tomeer zinu labaak kaa vaacu, paradokss blink.gif
tautietis
QUOTE (ShinChan @ Apr 17 2004, 06:21 PM)
QUOTE (Smogs @ Apr 17 2004, 04:28 PM)

Savulaik veesture bija mans miiljaakais prieksjmets. Zinu diezgan daudz faktu par tevis piemineetajiem periodiem (vaaciesjiem ar taam izdariibaam tiesjaam lepoties nevajadzeetu), tacju mani kaut kaa vairaak ir saistiijusi vaacu nevis krievu kultuura.

hmm.. par veesturi runaajot.. japaanji tajaa pasjaa karaa bija veel lielaaki maitas kaa vaaciesji.

par valodaam ir kaut kaa diivaini.. itkaa latviski kaut kas nav skaniigs, bet teiksim angliski, krieviski tas vaards ir jauks, noziimee kaut ko labu, vai to izrunaa citaadi.. nezinu.. - skaniigi.. vaacu valoda iipasji manaam ausiim nav patiikama, bet kad pirms paaris gadiem to maaciijos kaut kaa tiiri labi gaaja pie sirds. pie valodaam pierod.
Yume
Khem, es protams negribu trauceet juusu intrigeejosho sarunu, bet.. cienijamie, palasiet par ko ir sadalja! dry.gif
ShinChan
QUOTE (Yume @ Apr 17 2004, 10:02 PM)
Khem, es protams negribu trauceet juusu intrigeejosho sarunu, bet.. cienijamie, palasiet par ko ir sadalja!  dry.gif

Peec tavas logjikas sjajaa sadaljaa vjadzeetu aprobezjoties vien ar viencipara, divcipara vai triiscipara skaitlja iepostosjanu?

ja buus veel kaads posts, kas neattiecas uz anime skatiitaaja vecumu, tad topiku sleegsim. <c> Outlawz
slay3r
Man 19
Skatos tikai nesen.
Kārtīgi izbaudīju Hellsing, un tagad esmu autā par NGE, Roze mani sapratīs.
Yume
slay3r, nu runaajot par NGE, domaaju tevi daudzi sapratiis, ieskaitot arii mani...
xikes
heh .. njaa.. saprotu...
Man liidziiga sajuuta ir pret krievu val ... Pats iisti nezinu kaapeec, bet kaut kaa man nepatiik vinu valoda... nepatiik un viss.. sad.gif
Pikis
Nu es nazinu cik īsti es ilgi jau skatos animi tā kā man īpašu iespēju nav lai noskatītos visas anime kuras es gribētu, nu es esmu redzējis DB ganrīz visas sērijas, tad vel skatosk kur Kenšis cinās par taisnību. Man jau ir 19, bet tomēr es esmu mazs redzējis anime.
darknight
Man jūnija pēdējā dienā paliks 21 blink.gif

Anime... *aizdomājas*
Bērnībā visādas multenes skatījos (arī pa KS Video), bet anime kā anime manā apziņā ieperinājās, kad kādu laiku atpakaļ Arsenālā noskatījos "Metropoli". Pāris gadus laikam gremoju un pirms mēneša sāku skatīties visu pēc kārtas. biggrin.gif Maijs bija Mijazaki mēnesis. Tagad jāsāk ar sērijām iepazīties, citādi pat slaveno "Cowboy Bebop" neesmu redzējis... Tāda pirmā apzinātā/ar nolūku anime man bija "Gariem Līdzi" ("Sen to Chihiro no Kamikakushi") - still my favourite smile.gif Maijā noskatījos kādas desmit reizes, ja ne vairāk... tongue.gif
Unmei
Anime skatos apmēram no 14 g.v., pašlaik man ir bik vairāk pa 20 happy.gif Mans pirmais anime mūviks bija aizvēsturiskā SailorMoon smile.gif Vēl joprojām patīk; esmu pat visas sērijas ierakstijusi iekš CD biggrin.gif

Neesmu anime fanāte, bet, ja tieku klāt kam jaunam un interesantam, tad noteikti neatsakos wink.gif
kaarleens
hehz spirited away man ir vieniigais licenzeetais anime dvd =)
Spectre
Unmei tongue.gif Chau .......
Nu es ir taads 20 gadiigs, kautgan parasti cilveeki dod 25 peec izskata
Anime, anime, anime kautkad loti sen atceros ka biju redzeejis un dazhaadas, nu ik pa laikam. Bet taa nopietni esu keries klaat ehh kaadus 4/5 meeneshus atpakal ...
tihiro
Man 20,laikam neizkatas....... rolleyes.gif Anime skatos jau sen un skatishos veel ilgi
Mans pirmais(ka puisis laugh.gif )SailorMoon,redzu ka daudziem........bet paar parejam gribertos parunaat kad tiksimies(ja tiksimies)...................it ka piedavajums happy.gif

xikes,es jau saprotu ka shet labaak rakstiit latv-val(atvaino par kluudam),bet ir nepatikami taadu dzirdeet par savu valody.Tas tachu nav svariigi smile.gif
ShinChan
QUOTE (tihiro @ Jun 22 2004, 10:18 AM)
Tas tachu nav svariigi smile.gif

Tiesji taa, tas nav svariigi.

man 21, pirmo anime neatceros, drosji vien tas bija kaads murgains seriaals, kas man mazam esot visticamaak patika. Sailor Moon neesmu redzeejis un nav arii taadas veelmes, absoluuti kretinee taada stila anime, bet gan jau par spiiti manai burkskjeesjanai tai piekriteeji atradiisies. Tas viss...pagaidaam
Sigfa
man 16 laugh.gif

animi skatos, kaa shkjiet, pusotru gadu, varbut mazaak. saaku ar NGE. Sweet...
aya-angel
Nu tad taa: man driiz buus 18; anime skatos laiku pa laikam jau no 6 gadu vecuma smile.gif Pirmais anime bija par ziedu feju princesi vaardaa LuLu(nesen atklaaju, ka man tas anime uz kasetes ir! blink.gif Teetis bija speeleejies ar vidjiku un netii$aam ieraxtijis. ) Tad sekoja pirmais anime seriaals Latvijaa- Candy, Candy. Peec tam- SailorMoon. Un tad es atklaaju RTL2, Pro7 un Vox smile.gif Pirms diviem gadiem I took a break un kaadu laiku anieme neskatiijos, bet tad sapazinos ar Yume un tagad jutu, ka viss atsaaksies no jauna rolleyes.gif
Ivi, pilniigi tevi atbalstu- Spirited Away var skatiities daudzas reizes un katreiz tu saproti un ieraugi, ko citu. Plus, tam piemiit loti reta iipa$iiba- tas nekad neapnik!
Par krievu valodu- taa ir mana dzimtaa valoda, so pat nemeginiet to apcelt!!!!!!!!!!!!!! Vaacu val.- skaniiga un "maajiiga" valoda!!!! Latvie$u valoda- mana otraa dzimtaa valoda, so esmu par to tikai labaas domaas, tomeer taa neisklausaas dauz "maigaaka" par krievu valodu. Japaanu valoda- eksotiska&"miila". Kaapeec neviens neapcel anglu valodu??
Sigfa
anglju? tapeec, ka veigli lietojama un eerta tongue.gif

Krievu val. es gan nenosauktu par maigu. Krievu valoda man tieshi liekas taada masiiva un gudra(biezhi, rupja)...

ehh, skjiet, ka muuzhos palikshu kopaa ar naruto un vinja celjojumu tongue.gif
aya-angel
Tas taapec, ka neesi krievu valodaa iedzilinaajies. Man anglu valoda no pa$a saakuma arii likaas jociiga, rupja un neskaniiga, bet ar laiku pieradu un sapratu, ka neskaniigas un nesmukas valodas nav! Visas taas ir skaistas, tikai taam ir jaamaak atrast pieeju un nekaadaa gadiijumaa taas neniicinaat un nebuut naidiigam pret taam. Taadas nu ir taas valodnieciibas gudriibas smile.gif
Pr Vox runaajot, liekaas, ka $o piektdien plkst. 01:50 tur ir paredzeeta kaarteejaa anime night. Tiks raadiits "The Irresponsible Captain Tylor (OmU)" http://www.vox.de/27465_28031.php?artikel=45918

tihiro
Es arii piekritu par vaalodam,bet tikai neka nevaru atrast pieeju daudzim no tiem huh.gif
aya-angel
Lai saprastu valodu ir jaaiedzilinaas konkreetaas tautas kultuuraa(es runaaju par muusdienu kultuuru), jaasaak skatiities TV programmas tajaa valodaa.
Par to "The Irresponsible Captain Tylor (OmU)", kaads kaut ko taadu jau redzeejis? huh.gif
ShinChan
Sjo topiku jau vienreiz graiziija, raadaas, ka driiz tas notiks atkal biggrin.gif
Ko juus ar taam valodaam njematies? Drizz jau saaksie mezjdunacionaljnaja roznj. Katrai valodai ir svas iipasjiibas un taas nosaka, galvenokaart, katras tautas kultuura un veesturiskie uzslaanjojumi. Latviesju valodas probleema ir taa, ka tai i9r diezgan ubadziigs vaardu kraajums, kas ir raksturiigi mazu tautu valodaam, taapeec mums ir ljoti daudz aizguvumu un visa veida barbarismu, ko mee jau esam pienjeemusji kaa normu. Pats arii sjai zinjaa smagi greekoju, bet neko dariit.
Kas saistaas ar krievu valodu (cik noprotu forumaa ir paarstaaveets pietiekams skaits sjiis tautiibas paarstaavju, iipasji dailjais dzimums tongue.gif ) tad taa vairs nav taa valoda kuraa rakstiija krievu domas dizjgari. Tagad taa ir valoda kuraa runaa taadu seriaalu kaa"Sarkano likturu ielas", "Menti" varonji un cilveeki sab. transportaa. krievu valodai ir tik bagaatiigs vaardu kraajums, tacju tas tik maz tiek izmantots sadziivee, ka pilniigi jaabriinaas. Aa un veel, kas krievu valoda ir vienkaarsji perfekta, lai lamaatos, te jaadomaa daudzi piekritiis rolleyes.gif

ok, tas bija mans peedeejais offtopic sjajaa sadaljaa
aya-angel
Ar ShinChana teikto sleedzam $o valodu teemu! biggrin.gif
Kima
Nju, man augustaa 16
Skatos no kaadiem 5/6 gadiem. Taa iisti neatceros...
Saakaas wiss ar Candy Candy un Sailor Moon, tad atkal aizmirsu un 10 gadu wecumaa atkla ieraudziiju Sailor Moon pa TNT un tad atkla Candy Candy, tad piesleedza RTL2 un man aizgaaja... tongue.gif
volzha
Prieks iepazīties smile.gif
Ella
Shito topicu tiko tikai pamaniiju, bija taa nosleepies biggrin.gif
Man 16.
Nu es pat nezinu kas bija pirmaa anime ko skatiijos, liidz 6im domaaju ka sailormoon bet taa palasot te rekstiito izraadijaas ka arii Ultramen kaadreiz skatiijos tikai neapjautu ka arii tas ir anime, tobriid neko taadu nezinaaju,un pat biju aizirsusi rolleyes.gif
Un pirms sailormoon pie draudzenes gaaju Kickers skatiities, man futbols vienmeer ir paticis cool.gif Nu tas ap gadiem 6 taa bija tad maajaas ievilka kabeli un tad gaaja valjaa.
Cik stundas es nobastoju lai redzeetu kaarteejaas anime seerijas pat ja taas gaaja atkartojumaa jau 4 reizi.
Referaata Beigas tongue.gif
Kikumi
Man augustā būs 15. Anime skatos no 10 gadu vecuma, tā kā nemaz tik ilgi nav. Njā, Ultramens ir redzēts, bet es arī neapjautu, ka tā ir anime (tas bija, kad man bija kādi 5 gadi). Nu tad tā, pirmā anime bija Sailormoon, kura vēljoprojām atrodas manos favorītos. Tad vēlāk aizgāja viss pārējais... happy.gif
Ella
Shim topicam vajadzeetu nosaukumu "Kaa tas viss saakaas" wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.