Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaa tas viss saakaas?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
Some1
Gadi man ir 17. Anime skatos jau sen, sen... Liekas gaaju vel 4. klasee kad jau pirmo reiz redzeeju kaut ko no Japaanas (shkjiet Sailor Moon pa RTL2), bet veel neapzinaajos ka tas ir anime. Peec tam pakaapeniski saaku skatiities arvien vairak, bet pedeejaa laikaa kaut kaa esmu palaidies slinkumaa...
asamashii ritori banpaia
Anime 'Robotech', bija pirmais ko atceros, tas bija pirms gadiem hm.... kādiem 12/13(es gan tikai pirms gada, kad atkal to noskatījos uzzināju ka to saucaa 'robotech(4/5-gadīgie visu nevar atcerēties), bet sižetu atcerējos labi pat šos gadus, pat dažas sīkas epizodes..), un tad es arī guvu savu pirmo lielo iedvesmu, gan zīmēšanā(cik nu tajā laikā varēju pazīmēt ar savām mazajām neveiklajām rokām), gan visādi citādi, un kopš tā laika sāku skatīties visādas citas multenes.. tā lūk cool.gif
tostermaize
man shodien paliek 16 un skatos no kaaada98 gada
reēķiniet paši cik sanāk huh.gif
deleted-ray
Es pirms kaada, nu hvz, pusgada saaku. Man bija vajadziiba tikt vienaa hubaa, kur anime shaarei bija jaabuut 25gb. Taa kaa uz ftpx meetaajaas NGE novilku to un G Gundam. Profilaksei arii gribeejaas iecekot ko esmu savilcies. Nu taa tas saakaas, bet tagad arii peec amv sagribas kaadu animi paskatiities. Iisteniibaa peec amv noskatiishanaas esmu noskatiijies NGE, R.o.D OVA, Kenshin, Ah my goddes movie.
P.S. laikam kaadai daljai viss saacies ar Sailormoon pa rtl2 biggrin.gif
Ella
Ar sailormoon skiet ka viss saacies lielaakajai daljai no mums biggrin.gif Man paaris pazinjas no vaacijas kas arii ar visaam cetraam Par animi arii saaku6i ar sailormoon laugh.gif
Guest
Nu es pie vecīšiem ph34r.gif
Man 30. Animi skatos jau kādus gadus 10. Man vairāk patīk Sci-Fi orientēti
seriāli un Mecha.
Kādreiz tīņa gados redzēju videosalonā Robotech filmu un tā mani aizķēra uz mūžu. Pēc tam sekoja Harlock, Lensman, Guyver, Bubblegum Crisis un Gundam
Joprojām Robotech/Macross pasaule man ir viena no mīļākajām, ja neskaita Universal Century Gundam.

Esmu "tehnomāns" un mani tieši šajos seriālos piesaista arī tehnika, kurai ir ne mazāka loma kā cilvēkiem. laugh.gif
Arī Mijadzaki cienu.
Kā arī (laikam) esmu samērā izlepis un cienu skatīties labā kvalitātē.
Taka
Tas biju es, neielogojos heh blink.gif
Spectre
Skatos ka she esu ar smagu nokaveeshanos. Bet nu tas taa - 20 gadi, anime nu jau buus labs 1/2gads kaa aizraujos taa pa rtiktiigam. Pirms tam pa retam viskautkas. AAAA miilie skolas laiki atnaakot maajas ar shkiivi rokaas sekoju Kech, Misty un Broka piedziivojumiem - Pokemoni biggrin.gif
Nu un Digimoni tongue.gif
xikes
Ak.. atceros.. kaut kad baigi sen, kad es gaaju 1 vai 2 klasee pa kaut kaadu kanaalu raadiija vienu (it kaa) anime , kuras nosaukumu, gan neatceros, bet sizets tur bija par kaut kaadu organizaaciju, kas ciiniijaas pret visaadiem paranormaaliem viirusiem cilveeka kermenii, izmantojot milziigu kugi, ko samazinaaja un ievadiija cilveeka organismaa, lai peec tam to viirusu vareetu sashaudiit ar ierochiem.. biggrin.gif
Heh.. neatceros nosaukumu, vien opening melodija veel praata .. heh smile.gif
Par shito biju sajuumsmaa.. kaads nezin kaa vina saucaas... huh.gif
Crash
Man 18 gadi un pirmo reiz anime skatiijos sen atpakalj uz sateliitkanaaliem, toreiz pat veel laikam skolaa negaaju, laikam kaadi pieci gadi bij... wink.gif
MitSuki
Man ir 15 gadi(driz bus 16).animes skatos no 14 gadiem(es domaju pa istam).Bet ta es jau skatijos sm un dbz no 7 gadiem smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.