Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VEETRA
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
Jaffa
Jaa kikumi tikai izskataas ka par to tiek runaats paaraak maz. Protams ka valdiibu un paareejos interesee tikai nauda. Nemaz nerunaajot par ameriku kura izskataas raujas peec naftas (naaves) Bet beigu beigaas peec dabas izniiciibas, vienkaarssi ciest nevaru sso iekaartu muusu planeetaa kaa cilveeki reaggee uz ssaadaam lietaam Peec visaam katastrofaam var redzeet kaa cilveeki ar apstulbussiem ggiimiissiem saka ka ir bezspeeciigi ssaadaa situaacijaa, taccu jau peec 3 dienaam iekaapj savaa smirdiigajaa autinnaa un spiedirss taalaak dabu.... mad.gif

Bllaaviens besii aaraa...
Kikumi
Pats stulbākais ir tas, ka sāk domāt par to, kad jau ir notikusi traģēdija...
Ņem par piemēru kaut vai to cunami Indonēzijā.
aya-angel
Kāpēc uzreiz krievi ir vainīgi? mad.gif Amerikāņi ir vairāk "piestrādājuši" pie vides piesarņošanas!
Kikumi
Un starp citu, vai tad visa pasaule nav piestrādājusi pie piesārņošanas?
Jaffa
kaa tu vari apvainot krievus vai amerikaannus vai veel kaadu naaciju . Mees visa civilizaacija esam pie vainas un tas ka latvija ir tik maza neatbriivo muus no atbildiibas padomaa vai tiessaam latviessi dziivo mezzaa bez massiinaam ruupniicaam hidroelektriskiem hesiem un citiem meesliem bez kuriem muusu dziives nav iedomaajamas??????????
Westy
Urlas mums vienkaarshi riebjaas, bet amerikaani izniicina pashi sevi un citus. Skatiijos filmu "Day after Tomorrow", tur viss notika tieshi, kaa tagad cunami, taifuuni utt.
Kikumi
Nez, kā pirms vairākiem tūkstošiem gadu cilvēki ļoti labi iztika bez šitā visa...
Westy
Njaa ... alkatiiba dara savu
Tagad baidos par Japaanu, kaa nekaa sala, kuru viegli noslauciit no zemes virsas
aya-angel
Starpcitu, ir viens interesants fakts par nesen notikušo traģediju Āzijā(I guess u understand what I'm talking about)- ir nenormāli daudz mirušo cilvēku vidū, bet neviena miruša dzīvnieka! Par to visa pasaule runā! Njā, cilvēce ir ļoti apriebusies mūsu planētai.
SheWr
QUOTE(Jaffa @ Jan 9 2005, 19:35)
Intresanti ir arii tas ka iepriekss kaadus paaris gadus visi baigi runaaja par sailes slikto iedarbiibu uz cilveeka aadu. Par ultra violetajiem stariem. Tccu tagad neviens nekaa par to nerunaa taa vareetu likties ka visam vaidzeetu iet uz labo pusi bet nee mums paraadaas zemestriices un orkaani. Domaaju ka no parastajiem cilveekiem kaa es tiek sleepta patiesiiba par patieso situaaciju dabaa. Paaraak klusu notiek visas ssiiss katasrofas. Es runaaju nopietni... mad.gif
*

Ja tieshaam notiek kautkaada katastrofa (shaubos...) tad logiski to buutu sleept, lai neizceljas panika....
Kikumi
Tas ir tāpēc, ka dzīvnieki šādas katastrofas sajūt. Dažreiz pat vairākas dienas pirms tās. Jā, daba grib iznīdēt visus, kas tai kaitē (cilvēkus, who else?)...
Kikyou
Kruti... izgāju ārpusē uz laiku... Mums kaķēni arī lido =/ Nabaga radībiņas...
Kikumi
Jums vēl joprojām tik traki pūš?
X_Kamui
QUOTE(MitSuki @ Jan 9 2005, 18:15)
Klausaties rit un parit nevajag iet uz skolu del Pludiem un vetras!! happy.gif
*

Aaaaaaa es nezinaju ..... sad.gif
laugh.gif Naf tad es tos majasdarbus pildiju uz ritdienu.....
arteck
Tagad tā. Citēju rindas no žurnāla SestDiena pēdēja numura.

"Grūti izskaidrot, ar ko tieši pasaulē visapdzīvotākā valsts Ķīna izpelnījusies dabas nelabvēlību, taču tieši tā kļuvusi par lielo katastrofu visvairāk sisto zemi. Ķīnā notikuši divi vislielākie oficiālie reģistrētie plūdi, kā arī četras no sešām nāvējošākajām zemestrīcēm cilvēces vēsturē."

Īpašu uzmanību pievērst vārdiem "visapdzīvotākā" un "visvairāk". Tāds parocīgs kumoss dabīgās atlases tēmai. Ķīnā ir nu jau ~1.3 miljardi iedzīvotāju. Gandrīz 1/4 no visas Zemes populācijas. Tur tad nu arī lasam. Nu ja, ne velti tur seismiski visaktīvākā zona. Arvien vairāk liek domāt par to, ka tomēr tas ir mehānisms, kas regulējas. Dievam es neticu, tāpēc kaut kādam vienam spēkam, kas to visu nosaka, es neticu. Visdrīzāk esmu pagāns. Bet nu tomēr šķiet, ka tiek ieturēts kaut kādu nepieciešamais līdzsvars. Ko mums ne īsti saprast, pietam. Visur pastāv kaut kādas saistības, kas pēc tam var radīt ķēdes reakcijas efektu.

Nedaudz jau ir OT, bet nu es gribētu, lai jūs pakustinat savas pelēkās šūnas.
Jaffa
Varu apgalvot uz 100 procentiem ka valstis kuras ir bagaataakaas pasaulee nepakustinaas ne pirkstu lai kautko veerstu uz labo pusi un visi tie smiirdiigie miljonaari savu naudu teerees nevis zinaatnee kur mees vareetu atklaat izejvielas kuras nav tik sliktas dabai, bet gan jaunajam porssam vai citaam lietaam kas vinniem uz briidi liek justies labaak. Tik liels daudzums naudas iet zudumaa deell armijas kariem un nevaidziigies meesliem kas tiek domaati cilveeku izniicinaassanai vai paverdzinaassanai. Man lloti interesee ko dariis grandiozaa amerika ar savu tehniku un armiju kad nebuus ar ko karot..........
Westy
Pilniibaa piekriitu.
Un veel, ja vidusslaikos nebuutu aizliegta zinaatne
arteck
Tu joprojām esi ieciklējies uz kaut ko citu. Es saprotu, ka ir sāpe, un šī sāpe jau ir samērā veca. Pietam par miljonāriem tev ir visnotaļ stereotipisks uzskats. Tā jau nav. Diezgan daudzi ziedo naudas (un ne tik mazas summas kā varētu likties) dažādiem fondiem. Nupat Indonēzijā notikušā dēļ daudzi ir ziedojuši savu naudu, ko nevar nenovērtēt. Tāpēc nevajag visus likt zem viena zīmoga. Zinātne. Cik daudz zinātne mums ir devusi, tikpat daudz tā ir arī mums atņēmusi. Dažreiz pat nākas vieniem zinātniekiem glābt no iepriekšējo kļūdām. Nauda... Jādomā, ka tev nauda nozīmē ļoti daudz. Nē, es neesmu tas, kurš apgalvo, ka "nauda ir ļaunuma sakne". Vienkārši man nepatīk, ka dažiem tas kļūst par mēŗki. Man negribas skaidrot sīkāk. Par parvedzināšanu. Mūsdienas vairs pat nav nepieciešams brutāls spēks. Gudri cilvēki saprot, ka var arī citādāk. Interesantus vārdus ir teicis Oldoss Hakslijs par "jauno" totalitārismu, ka "Patiešām "efektīva" totalitāra valsts būtu tāda, kurā politisko vadoņu visvarenā izpildkomiteja ar savu direktoru armiju valdītu pār vergu masām, ko nevajadzētu apspiest, jo tās iemīlētu savu verdzību. Likt iemīlēt verdzību - tāds uzdevums mūsdienu totalitārās valstīs ir dots prpogands ministrijām, laikrakstu galvenajiem redaktoriem un skolotājiem." Lai arī tas ir teikts 1946. gadā, to var arī attiecināt uz šodienu. Vien tagad nedaudz ir nomainījušies nosaukumi. Varbūt var teikt - nākuši klāt. Un savu tehniku un armiju ASV zinās, kur likt lietā. Tādas lietas netiek pilnveidotas bez mērķa.

Tas tā nepaplašināti. Neciešu daudz rakstīt.
Dzonis
uh..beidzot normaali elektriiba un nets darbojas...shai puse nelsikti paplosiijaas..pa nakti(visai nosaciiti) kojaam dalju jumta nopuuta.vispirms vienaa pusee viena dalja nokrita, peec tam otrajaa otra dalja un pie reizes patjeera liidz dazjus autinjus..skats bij laps..un kad atteicaas elektriiba neslikta anarhija saakaas..gaitenji pilni, cilveeki kautko runaa,speelee,dzer,nebaidoties ka komene ko izdariis jo shamaa skraida apkaart, zvanaas un sazinkoveel daras..shitais laix bij laps..peec tam aizstaigaajot uz centra paaris norautis jumtus un sagaaztas seetas vareeja maniit..kaa arii juura...uhh..!!shitaadu veel nebiju skatijis...bij laps
Jaffa
arteck nesaproti mani nepareizi es nerunaaju par dazziem miljonaariem es runaaju globaali par vairumu. Zinu ka ir cilveeki kas neatstaaj novaartaa cietussos. Bet tomeer uzskatu ka priekss militaaraam vajadziibaam tiek ziedots paaraak liels daudzums naudas, praktiski katra valsts ziedo lielu dallu no buggeta armijai, pilniibaa saprotu to ka arii bez armijas valsts ir bezspeeciiga. Un tiessi taapeec man nepatiik passreizeejaa iekaarta. Laikai politiskajaa zinnaa neesmu tik optimistisks un nevaru piekrist visam tavam teiktajam. Bet par to verdziibu tev ir taisniiba dalleeji tas realizeejas tagadeejaas valstiis. Nevaru to atbalstiit un nevaru arii noliegt ir vajadziiga vara jo bez taas ir haos. Ja vara ir paaraak liela rodas mantkaariiba ...... Muuzziigais cikls. Muusdienu iekaartai peec manaam domaam nav naakotnes un es savas domas nevaru mainiit kameer neredzu radikaalas izmainnas kopumaa. Taads nu pesimists ssajaa zinnaa es esmu...... sad.gif
Westy
Jaffa. Ja buutu miers nevis kari, dabas katastrofas, tad buutu paarapdziivotiiba un ko tad dariis. Protams ir iespeeja dziivot saticiibaa, vairoties un aatraak attiistiities tehnologijaa, lai vareetu aizlidot dziivot uz citaam planeetaam. Ehh ... bet uz to mums necereet, jo cilveeki ir paaraak mantkaariigi un alkatiigi.
-nDigo-
palasot visu to esat sarakstiiju6i vareetu padomaat ka pie tektonisko plaashu riktiigaas nokusteshanaas, kas starpcitu izsauca sho riktiigo cunami azijaa(kaa es biju dzirdeejis), ir vainojami kari un cilveeku mantkaariiba wink.gif
mums vairaak nebuus normaalu ziemu, jo deelj taam plaksneem zeme kaartejo reizi ir mazliet pamainijusi asi pa kuru griezhas... blink.gif
vienvaardu sakot, peerkat maajas kaadaas augstaakaas vietaas, lai to peec kaadiem gadiem neapluudina izkusushais pols.
Ella
Mans pamatiigi tic Nostradamusa paregjojumiem, tas ko saka ka 30% nav piepildiijies ir aplam, nepareizi iztulkots es teiktu, palasiet viela paardomaam, apokalipse buus lai ko mees dariitu, paaraak daudz mees esam paari nodariiju6i zemei kura muus tik ilgi cietusi. Kaadreiz kad omiitei uznaak melnie vinja pie seviim murmina "No zemes tu naaci, par zemi tu paliksi" 6kjiet ka 6ajaa teikumaa ir kaada jeega, un 6inii gadiijumaa ljoti saprotama. Taatad mees izdaram secihnaajumus: Zemei esam apniku6i mees (cilveeki) un dabas augstaakaa vara, (arii es dievam neticu, zinu tikai to ka ir kkas kas visu kontrolee un tas ir nodeeveets par dievu) saakusi no mums pamazaam atbriivoties, ja esat ieveeroju6i, jo lielaaka mantkaariibas izpausme ir bijusi peedeejaa laikaa jo lielaakas katastrofas tam seko. Jaapapeeta buus veeesture par lielaakajaam dabas stihijaam un notikumiem tanii laikaa domaaju buus sakritiibas. Te noteikti ir iesaistiit kkas paardabisks, muusu praatiem nesaprotams.
Hideki
QUOTE(Kikumi @ Jan 9 2005, 19:57)
Tas ir tāpēc, ka dzīvnieki šādas katastrofas sajūt. Dažreiz pat vairākas dienas pirms tās. Jā, daba grib iznīdēt visus, kas tai kaitē (cilvēkus, who else?)...
*

Dzīvniekiem, atsķirībā no cilvekiem, ir joprojām saglabājies instinkts sajust dabas katastrofu tuvošanos un laikus reaģēt. Cilvēki agrāk arī to prata drošvien arī tajā paša Indonēzija. Vismaz kad putni masveidīgi atstāj salu un arī sikspārņi dienas laikā lielos baros lido prom - tur jau skaidrs ka būs kautkas nelabs.
Sakarība starp konfliktiem un zemestrīcēm un tamlīdzīgām lietām... Kautkāda sakarība tur ir. Gan, iespējams, otrāda - tektoniskie procesi iedarbojas uz cilvēkiem ,padarot tos agresīvus. ph34r.gif
Ella
Nez nez, es driizak domaaju ka notiek kaads sameeraa liels konflikts, Piemeeram tas pats kar6 Iraakaa!!! Zeme sakopo speeku un saak atriebties peec kaada noteikta laika. Un tur jau vinjai ir vienalga kaadas tautiibas, cilveeks ir ljaunums, bet nav ljaunaa bez labaa, Nostradams teica ka buus liela dabas katastrofa, bet visi neies bojaa, izdziivoju6ie buus apmeeram 2% no visas pasaules iedziivotaajiem kopsumma, diivaini dziivniekus vinj6 nav mineejis. Dziivi palik6ot tie kas apzinaas ka cilveece dara ljaunu zemei un nebiisies no bojaaejas, bet pat atbalstiis to gatavojoties apokalipsei un sirdii gaidot to, tie kuri sapratiis ka zeme cie6.
ShinChan
Tak beidziet jel - "Zeme sakopo spēkus", "miljonāri-terminatori" utml. Lai gan pats pēc paarliecības esmu "zaļš" man vajadzētu krietni vien nopietnākus argumentus. Palasiet ko nopietni ģeologi, ģeogrāfi un pērējie šīs šlakas ļaudis saka (vismaz tie, kuri nedzīvo no tās naudiņas, kuru tiem piešķir, lai tie veiktu velnszin kādus pētījumus un naktu klajaa ar kaarteejo šaušalu pilno pazinjojumu, ka mums dziivot atlicis 20 gadus). Nenoliedzu cilvēces pastrādāto ļaunprātību pret dabu, un te būtu muļķigi vainot tikai pēdējā gadusimtā dzīvojošos cilvēkus, jo neba jau nu vinji Sahāru pataisīja par tuksnesi, taču relitāti ir tāda, ka zeme nav nemainīga lode, uz kuras izmainjas var notikt tikai cilvēku idiotiskās uzvedības dēļ. Zemeslode atrodas nepārtrauktā mainībā un tas, ka notiek dabas katastrofas ir tik pat dabīgi kā uzzied sniegpulkstenji pavasarī. Vai tad mamuti kopā ar alu cilvēkiem pārkūpināja fabriku skurstenjus un izraisīja ledus laikmetu? Vai tad dinozauri aiz dziives apnikuma izdomaaja, ka vajadzeetu mazliet pārveidot sauszemi un sašķēlēja to vairākos gabalos? Tas kas tagad notiek ir nenormāli pēc mūsu - cilvēku mērauklas, jo mēs redz esam krietni savairojušies un mums patīk celt mājas un dzīvot piekrastēs. Galvenā un patiesībā arī vienīgā problēma, ko es saskatu visā šajā padarīšanā ir tā, ka cilvēks vēl joprojām nav iemācījies saprast dabu. Viņam liekas, ka visu varēs darīt pēc sava prātā, taču dabas spēki stāv pāri tam. Tā nav dabas atriebība cilvēkam. Daba un tajā noritošie procesi vienkārši cilvēkam kļūst aizvien svešāki, bet viņš to nesaprot, tas arī ir viss.
Ella
Man te taads nekur neiederiigs jautaajums kas ir JAW??? tas angliski ,man datorvaardniicas nav, taakaa negribeejaas topicu taisiit...
Jaffa
Paödies ShinChan tas par tiem mamutiem bija tiessaam labi es zinu par zemes kusteessanos utt dry.gif lloti labi saprotu bet tu nevari noliegt ka arii cilveece ir pielikusi savu pirkstu pie dazzaam labaam katastrofaam. Neviens jav nesaka ka CILVEEKS IR VAINIIGS PIE VISA taccu nevar noliegt faktus ( atvainojos ka nemineessu ssajaa briidii) Pie manis ssobriid zalcburgaa ir diezgan labs laiks un aizvakar aaraa gaaju ar ggemperi, kas arii nav normaali austrijaa.......... Palieku pie taa ka cilveeca nav nekaa laba devusi zemei bet piekriitu arii ShinChan ka tas ir nedaudz saasinaati uztverts. Bet taa taccu ir cilveeka psihologgija vienmeer ir jaameklee kaads vainiigais. Vai nu kaada cita naacija kas vienkaarssi nepatiik vai vien kaarssi jaaklaigaa uz cilveeces. Nepaarproti mani ka es vienkaarssi klaigaaju..... Jaa es esmu sanervozeejies bet to ko es domaaju arii rakstu varbuut dazzreiz paaraak stipriem vaardiem sad.gif
darknight
QUOTE(Kikumi @ Jan 9 2005, 20:57)
*

Laikam tāpēc arī mans kaķis visu nakti vemstījās happy.gif
Westy
Hmm diivaini gan manam draugam arii kakis uzvedaas neparasti aposhnaaja kaktus, bija nervozs utt.
Manaa uztveree shitaas katastrofas daleeji ir izraisiijushi militaarie speeki, jo vini pazemee izmeegina kodollaadinus, raketes utt. Dzirdeeju, ka to cunami iespeejams ir izraisiijushi kaadas raketes spraadziens pazemee. Ehh ... man te visi apkaart bazaree par jaunas eeras iestaashanos, kad buus jauna paaudze un veel visvisaadas diivainiibas.
Kikumi
Jā, pa zemes virsu staigās mutanti un pērtiķveidīgi cilvēki... ph34r.gif
arteck
QUOTE(Westy @ Jan 10 2005, 12:01)
Manaa uztveree shitaas katastrofas daleeji ir izraisiijushi militaarie speeki, jo vini pazemee izmeegina kodollaadinus, raketes utt. Dzirdeeju, ka to cunami iespeejams ir izraisiijushi kaadas raketes spraadziens pazemee. Ehh ... man te visi apkaart bazaree par jaunas eeras iestaashanos, kad buus jauna paaudze un veel visvisaadas diivainiibas.
*

Jā, jā, šāda nedaudz paranoiska ideja arī ir dzirdēta. Es pats tomēr domāju, ka tas ir bs. Šoreiz Māte daba. Gaja.
Westy
Lasiiju tvnet'aa, kad shodien pievakaree buushot stiprs veejs un veel varam sagaidiit pat 40m/s
SheWr
.... wink.gif

Zeme izdomaaja ka karsh iraakaa ir baigi slikts taapeec saaka suutiit Cunami...? Cilveeks pats par sevi ir paraziits. Dazhi dziivnieki attiistiija domaashanu un nu ierobezho visu zemi...Visas izpluudes gaazes u.t.t. Tas ir aizsaacis globaalo sasilshanu un taa sasilshana visus cunami un orkaanus izsauc. Visdiivainaak man liekas, tas ka apmeeram pirms 40 gadiem (1969g) bija peedeejais lielaakais cunami un peedeejaa lielaakaa veetra latvijaa...(taadas pashas katastrofas, tajaas pashaas vietaas,)

Hideki pareizi teica...dziivniekiem ir daudz attiistiitaaka uztvere, taapeec vinji jau to sajuta pa gabalu un sen bija pasleepushies...
edg
Manos laukos nekas iipashs nav noticis. Vieniigi elektriiba pazuda un nav kopsh veetras raadiijusies. Kaa arii kuutij jumts papluiniits. Un veel visaadi siikumi, bet, cik man zinaams, koki nav nevienam uz maajas uzgaazushies.

Taa kaa es lielaakaa veeja laikaa guleeju kaa nosists (mani nav vareejis pamodinaat arii tas, ka sagaazaas 2-staaviigaa gulta, un es guleeju 2. staavaa), un neviens mani i nedomaaja modinaat, tad pashu jautraako palaidu garaam, neizbaudiijis sliipaa lenjkja ieshanu pret veeju, leekshanu atpakaljgaitaa un visaadas drankjiibas, kas lido pa gaisu sitas sejaa.

Jautri ir staaveet uz koka saknes, kad koks shuupojas un sakne cilaajas augshaa, lejaa. Visiem iesaku. Spljaut gaisaa arii forshi. Galvenais nespljaut pret veeju...

Bet vispaar, ja nav elektriibas, pilniigi un galiigi nav ko dariit. Jaajuutas kaa senos laikos, kad cilveeki domaaja kaa nosist laiku garajos ziemas vakaros. Un vispaar diezgan interesanta sajuuta klausiities radio uz baterijaam ka valdiiba lemj vai pasludinaat aarkaartas staavokli. Liidziiga sajuuta bija tad, kad lidmashiinas dviinju tornjos ielidoja.
Ella
Turaas tauta!!!! Atkal muus papurinaas, iespeejams atkal buus aizsargdiikji ap dazjaam maajaam ...
Yume
*pablenž pa logu* ap manu nav, un vispār tas ir negodīgi ka rīt sīkiem nav nekur jāiet, a man gan mācīties gan uz darbu. dry.gif
darknight
Tuudu tuu tudu tuu du tuudutuu

*me sāk pūst balonus

Lidošu prom!
MareX
Mljin... visticamaak atkal laadeeshos par to ka neesmu nopircis UPS (Back-Up power protection solutions from desktop to datacenter to custom-built industrial UPS systems.). blink.gif

Vai arii atkal kautko labu pa TV raadiis (veetras cut variantaa)... blink.gif

*juutu ka mani jau paarnjem depresija*
Yume
Ek, kā teica, ka jau vakarā sākšoties? NU teiksim tā, man aiz loga pilnīgs svētmiers. Nez vai tas būtu tā saucamais "Klusums pirms v etras"? Man ui ku negribētos rīt dragāt uz mācību iestādi ar kājām un priecāties par to kā man jautri vējš pēš mugurā ( es nemaz neapskatu varinatu ka pūtīs tā ka man būt grūtāk iet, tad es atcerēsos kārtējo reizi visu krievu folkloru), jo manu atobusu atcels, un uz darbu arī ar kājām, tā paša iemesla dēļ. Nē pasarg Die's no tāda prieka. Tad es labāk guļu uz sliedēm un gaidu vilcienu, tas vismaz nav tik apgrūtinoši manam slinkumam.
X_Kamui
QUOTE(Yume @ Jan 12 2005, 21:05)
*pablenž pa logu* ap manu nav, un vispār tas ir negodīgi ka rīt sīkiem nav nekur jāiet, a man gan mācīties gan uz darbu. dry.gif
*

blink.gif Man skolotaji teica ka ja bus lils vejš vares neiet uz skolu ...... sameloja mad.gif
Rit mana skola vispar bus gandriz tukša visi majas sedes
Westy
Internetaa skatiijos, skolotaaja arii zvaniija, ka riit skolaa nav jaaiet veetras deel.
A kur ir TAA saucamaa "veetra" huh.gif Varbuut Zolikaa veetra baidaas iepuust (pa muti dabuus). Ehh ... galvenais ir, ka riit vareeshu izguleeties biggrin.gif
X_Kamui
Vai tad 10-12 kl ar nevajag iet uz skolu.... blink.gif
Ella
Ir jaaiet naf godiigi, kaapeec mums vidusskolniekiem jaacie6 a siikie var apuusties???
Westy
Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta lietu departaments pieņēmis lēmumu 13.janvārī, atcelt mācības 1.-9.klasēm, portālu "Delfi" informēja domē.

Skolām un pirmsskolas izglītības iestādēm jābūt atvērtām un jāuzņem bērni, kuru vecākiem nav citas iespējas nodrošināt bērnu pieskatīšanu.

Ievērojot laika apstākļus, var tikt izsludināts mācību pārtraukuma pagarinājums vai tā izbeigšana. Vecākiem jārūpējas par bērnu drošību ceļā uz skolu un mājup, kā arī sekot informācijai plašsaziņas līdzekļos.

Lasat un raudat
X_Kamui
Naksies iet sad.gif ........ rit ir tik stulba diena visas grutakas stundas bus aaaaaaaa.....
Yume
Starp citu, epriecājaties dārgie, izlaistās dienas būs jāatstrādā brīvlaikā, ja jūs vel ar šo brīnumjauko vēsti neiepriecināja, tad to daru es. biggrin.gif
X_Kamui
Bet man paveicas..... smile.gif
man atstradat vajadzes 26 janvari, bus tikai 3 stundas.....
un viss var iet majas.... laugh.gif
jurc
QUOTE(arteck @ Jan 10 2005, 12:07)
QUOTE(Westy @ Jan 10 2005, 12:01)
*

Jā, jā, šāda nedaudz paranoiska ideja arī ir dzirdēta. Es pats tomēr domāju, ka tas ir bs. Šoreiz Māte daba. Gaja.
*

Neesat vieniigie kas to esat dzirdeejushi.. Tjipa tagad naaks 3 cilveeku rase, kas buus visizgliitotaakie un visgudraakie. Ta jau redzees kaa buus...
edg
QUOTE(JurCHiX @ Jan 12 2005, 23:52)
Neesat vieniigie kas to esat dzirdeejushi.. Tjipa tagad naaks 3 cilveeku rase, kas buus visizgliitotaakie un visgudraakie. Ta jau redzees kaa buus...
*

Enjgjelji -> CIklopi -> Lemuuri -> Lemuurcilveeki -> CIlveeki ->

Man sanaak, ka naaks 6. rase...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.