Kikyou
Jan 13 2005, 11:48
Hā-hā man nekur nav jāiet! ^__^
Kaut gan mans brālis ar itkā ir vidusskolā; tikuntā viņš neiet...
Vienmēr jau var izdomāt attaisnojumu kā piemēram, "Ai, jūs jau zinat cik man vājas tās kājeles, nevaru pie zemes noturēties, un no tiem kokiem arī man baaaail...."
Mums šitās stundas būs jāatstrādā projektnedēļā, februārī. Arī labi, diez vai būs kāds normāls projekts tikuntā.... <.<
Kikumi
Jan 13 2005, 12:14
Jei! Atstrādasim brīvlaikā... Jei!
Labāk mācieties, gan jau noderēs...
Un cik var vaidēt par to sesiju? Varbūt vajadzētu tomēr mācīties nevis 2x gadā - uz sesijas laiku bet drusku biežāk?
Man sesijas problēmas nesagādā, tiesa gan, man "sesija" ir visu mācību gadu, tāpēc īpaši slinkot nesanāk.
Un Kikumi pareizi pateica - atstrādāt nāksies tākātā. Un vispār - tāds brīvlaiks kā Latvijas skolās nekur pasaulē nav. Vasarā vispār ir labi ja 1.5 mēnesis...
Man te Lielvaardee viss ( saliidzinoshi ) mieriigi bija elektriiba tik uz dienu atsleedzaas bet veejsh debiili dauziija palodzi un neljaava guleet.
Tagad zoljikaa taads aizdomiigs veelj6 saacis uzdarboties, Bolderaajaa manaa skolaa iklausiijaas ka u4uki ar puljisosiem pa skolu braukaatu, tur juura blakaam tapeec tur veelj6 riktiigi dod valjaa... Nez zinjaas teica ka mo6 6ovakar buu6ot taa ap 20:00 taa veetra ??? nez.... taadi aizdomiigi maakonji saaku6i celjot apkaart....
QUOTE(edg @ Jan 13 2005, 10:33)
QUOTE(JurCHiX @ Jan 12 2005, 23:52)
Neesat vieniigie kas to esat dzirdeejushi.. Tjipa tagad naaks 3 cilveeku rase, kas buus visizgliitotaakie un visgudraakie. Ta jau redzees kaa buus...
Enjgjelji -> CIklopi -> Lemuuri -> Lemuurcilveeki -> CIlveeki ->
Man sanaak, ka naaks 6. rase...
Lemuuri-Cilveeki-
Tie paareejie nav, taa jau ir legjenda!
es to pēdējo varinatu kautkur, kautkad dzirdēju.. sen sen, nez kur tas bija?
Bāc, tagad sēžu un domāju, ar ko tas vispār bija saistīts?
Nost ar pagānismu, klāt pie darvinisma.
orkaans(kas plosa latviju) pashlaik plosa manus nervus... laikam riit arii buus uz skolu jaaiet ><
Kikyou
Jan 13 2005, 18:37
QUOTE(Sigfa @ Jan 13 2005, 17:30)
laikam riit arii buus uz skolu jaaiet ><
...kāpēc gan lai rīt nebūtu jāiet...? o_O;
Neliela vētra tak bija šodien, nevis rīt.... o.o;
Hehe, nu es labak tā, nekā pēcāk atstrādāju.
Starp citu, vētru solija sākumā naktī, tad 13:00 dienā, tad 200:00, kur ir?
Tā arīgribās pateikt kur mūsu meteorologi var iebāzt savas prognozes, kas tas ir... nekas nesakrīt. Rīt pateiks ka mums paveicās un viss pagāja garām, woršip meteoroloģijas institūtu par viņu pūlem.
X_Kamui
Jan 13 2005, 20:09
šodien vispar nebija nekadas vetras...... paputa mazliet un viss
ha... un vini tur solija ka buss
*rāda uz iepriekšējo postu* es varu pateikt kas rīt būs. Atkal daudz bļaušanas, un nekā.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.