Bet kā ar ātrumu Latvijā? Pārkompilācijas dēļ sistēma ir drusku letarģiska, taču gan jau būs labi.
P.S. pirmās divpadsmit sērijas būs drīzumā pieejamas, tad arī iedošu linku.
Update:
ftp://85.255.72.64/anime/zx.eva.renewal/, kad pirmās 3-4 sērijas ir novilktas, atbliez PM, lai zinu, ka jāsāk meklēt nākamās.
Update2: tā kā aptuveni 20-30% programmatūras ir kompilēti ar gcc-3.4, bet pārējie ar gcc-3.3, sistēma ir nestabila un mēdz lockup'oties (pārstāj reaģēt), kas arī vakarnakt notika, turklāt slinkuma pēc biju " && " vietā lietojis ";", tādēļ tika priekšlaicīgi aizvākts viss, kas saistīts ar gcc-3.3, kā rezultātā sistēma kļuva praktiski nelietojama. Pēc aptuveni sešu stundu čakarēšanās (pa taisno no skolas) izdevās tikko visu savest kārtībā. Vairāk problēmām nevajadzētu rasties, tomēr stabilu servera darbību nevaru garantēt.
P.P.S. lejuplādēt drīkst visi interesenti.
QUOTE(ShinChan @ Nov 29 2004, 21:11)
Neticu, ka no NGE materiāla var izveidot labu aktierfilmu. Neatkarīgi no tā kas to veidos, būs lielāka vai mazāka laža. Protams, vienmēr būs skatītāju daļa. kam ies pie sirds, it īpaši ja varēs redzēt, kā afektīgi tiek uzsperti gaisā tie ~100 miljoni.
Manuprāt, filmas veidotāji nespēs sabalansēt action ar NGE filosofisko satvaru. Anime šis balanss bija vairāk vai mazāk vērojams, bet mūvī to būs ļoti grūti īstenot, droši vien, ka noslieksies par labu action, kas tomēr garantē drošu kasi.
šeit tu kļūdies. Shinji tēls ir ideāli piemērots Oskaram. neesi dzirdējis veco joku par to, ka Oskarus dabon tie aktieri, kuri tēlo kropļus, garīgi atpalikušos, dzērājus etc ? nu lūk Shinji ir šo visu tēlu apvienojums vienā. human disaster in one person.
pēc ķeksīša ievilkšanas (tb noskatīts pilnībā), esmu nedaudz mainījis domas par subj. seriāls kā tāds būtu ok, ja tajā nebūtu Shinji. tās vietas, kurās viņš iegrima sevis žēlošanā un raudāšanā, es vienkārši tinu uz priekšu. viss tas "mani neviens nemīl, es esmu mazs, melns, un ļauns" ir pārāk nepieņemami pieaugušam prātam. arī doma "you are what you are, world is what you make it" skan gluži kā no Karnegī grāmatiņas pasmelta.
nē nē, pietiks negatīvisma, ir ok, var skatīties
par Bībeli gan grūti nosaukt.
+Chibi+
Apr 8 2006, 09:55
Bez Shinji tā būt vienkāršāka mecha.. Un neviens, izņemot rūdītus mecha fanus to neskatītos.. Nav jau tā, ka Shinji būtu nu super mega giga. bet viņa tā visa "žēlošanās" and stuff jau arī ievirzīja visu seriālu nerodinārās sliedēs, kā dēļ tik daudzus tas arī aizrauj.. Ok, izklausās, ka es nenromāli aizstāvētu Shinji, bet i see the point of making him whine all the time.
Un jā, Sērfijam laba reference uz Donnie Darko.. You're right.
Septembra Newtype zhurnaals reklamee lielu rakstu par Evangelion Oktobra numuraa [
ANN], kas vareetu buut saiastiits ar iespeejamo jauno Hideaki Anno projektu par ko shaadas taadas baumas kaadu laiku kliist [
ANN |
www.evamonkey.com], kaa arii ir ceriiba ka vareetu buut kaada jauna informaacija par Live Action Evangelion filmu [
http://eva.trivialbeing.net].
Ar nepacietiibu jau gaidu kad iznaaks shis oktobra numurs un cerams atrisinaas visaadas baumas.
Update:
Papildus informaaciju - shkiet visiespeejamaakaa versija ir taa, ka buus 4 Evangelion filmas, kas taa teikt ir remake ar daudz papildus jaunu materiaalu, un pirmaa filma iznaakshot 2007. gada vasaras saakumaa. [
source]
Seven_of_zero
Feb 21 2007, 08:11
Shumins
Feb 21 2007, 10:18
QUOTE(Seven_of_zero @ Feb 21 2007, 07:11)
Animaacijas uz datora uztaisiitas patieshaam labas - fonaa laba muuzika, skaista pilseeta, kur ik pa laikam iznaak pa kaadam labam spraadzienam...Taapat zeme iznaakusi laba no kosmosa skata, bet laikam liidz Eva ciinjaam pietruuka uz beigaam nauda...
Shausmas, kaadas iznaakushas 3D Evas. Visa pilseeta apkaart uzreiz paliek taada- itkaa buutu 1996 gada speele uz PSx. Un taa grafika un ciinjas ir "graujoshas". Ceru, ka taadas taas ir tikai trailerii, jo ja Evu un lielo Angel ciinjas buus taadas kaadas taas ir - saukshu uzreiz NGE Live Action par Crapu
Nevar taa njemt un izkropljot lietas, kas man no NGE tik ljoti patika
Seven_of_zero
Feb 21 2007, 10:47
Shumins
Feb 21 2007, 11:06
Labi atziistos, ka kljuudiijos - vienkaarshi ieniistu Holy Filmas un taas ja sen neskatos, taapeec izdevaas mani piemaaniit
Seven_of_zero
Feb 21 2007, 11:10
Un ja sitie pasi aktieri nebus istaja filma......... Kads ofice dabus pa isto N2 piegadatu pie durvim.
Ar Hideaki Anno savu darbu remiksēšanas un pārtaisīšanas ziņā var sacensties tikai Lukass. Slaucējs bļin. Nu CIK reizes var pārtaisīt vienu un to pašu?!
Ja saprotu pareizi, tas movijs iznāks 1. septembrī šogad. End of End of Evangelion?
Keydan
Feb 21 2007, 23:20
Es nekadas lielas info neredzeju... tikai uzrakstu: "Evangelion Shin Gekijouban: Rebuild of Evangelion"...
QUOTE(Keydan @ Feb 21 2007, 22:20)
Es nekadas lielas info neredzeju... tikai uzrakstu: "Evangelion Shin Gekijouban: Rebuild of Evangelion"...
Atslēgas vārds protams ir
Rebuild
http://www.datorrents.com/download.asp?id=...railers.torrent - ja nu kāds vēl nav redzējis, tad var noskatīties īstos reklāmas rullīšus. Starp citu, pagaidām, IMHO, animācija izskatās labāka nekā oriģinālā.
Jā treilerīši, te vēl būs divi kas nav tai torrentā un pirmā treilera avi versija ar 2x lielāku izmēru, lai gan kvalitāte varbūt minimāli labāka, bet ja nu kāds grib ne wmv versiju:
rebuild_first_trailer.avi [~23MB]rebuild_second_trailer.wmv [~10MB]rebuild_15second.avi [~2MB]Var vēl mēģināt te trešo treileri paskatīties -
Rebuild third trailer
Mnja. Tikpat labi to varēja nosaukt par Evanglion Special Edition.
Tik labi vienu un to pašu banānu publikai prot iebarot tikai Dž. Lukass
Tas pats, tikai ar labāku animāciju+CGI. Nu redzēsim...
zenofex
Aug 20 2007, 19:43
<spam>
Būs govis - slaucēji atradīsies
</spam>
Aww.. come on.. neesi tāds pesimists - labi, pa gabalu redzams, ka šamo mērķis ir uzvārīties, so what - ja animācijas kvalitāte ir augstāka, sižets vismaz vienā līmenī ar oriģinālu un nekur citur nav pieļautas nepiedodamas kļūdas, tad kuru rausta, ka tas ir naudas kāšanas pasākums?
zenofex
Aug 20 2007, 20:42
Nu, tie nav pesimisma uzplūdi. Patiesībā apbrīnoju cilvēkus, kas spēj izveidot tādu "frančīzi" lai vēl pēc gadiem desmit mierīgi varētu pelnīt, atgremojot vienu un to pašu. Kaut gan, ja vēl precīzāk, es viņus apbrīnoju par to, ko viņi ir paveikuši tad, kad laida pasaulē savu garadarbu, tagad vairs ne. Kaut vai, ja salīdzina Mijazaki ar Hideaki Anno. Ko tādu Hideaki ir paveicis kopš NGE? Es nešaubos, ka Mijazaki izveidotos Nausicaa remiksus pirktu ar tādu pašu sparu, bet onkulis nestāv uz vietas, viņš iet kāmēr krīt (knock on wood), un tas ir patiesi apbrīnas vērts.
Es arī saku - kaut ko tādu bez Hideaki Anno pieprot tikai Lukass. Lai arī kā es cienīto veco Džordžu par ep IV-VI, jaunās ne tuvu nestāv vecajām.
Mijadzaki vismaz katru gadu vai retāk izlaiž kaut ko jaunu, nevis mazliet pamaina vienu un to pašu veco un izlaiž atkal un atkal un atkal...
Bija tak NGE Platinum - tas pats NGE, tikai patīrīts+5.1 skaņa (it kā savulaik tur viņa būtu bijusi...)
Ko Anno vēl ir paveicis bez NGE? KO? Tās Otaku videodienasgrāmatas? Tās bija pirms NGE. Pēc NGE viņš neko vairāk vērā ņemamu nav radījis. Būtu tad aizgājis fonā un licies mierā, nevis remiksējis savu garadarbu atkal un atkal. Es reizēm prātoju, kurš no kura to iemācījās - Anno no Lukasa, vai Lukass no Anno?
Lukass 97. gadā (20 gadu jubilejā) izlaida Star Wars Special Editions - iztīrīja bildi un atjaunoja kvalitāti (laba lieta) un mazliet digitāli "pamiksēja". 2004. gadā izlaida uz DVD un atkal mazliet pamainīja. Šogad ir Star Wars 30 gadu jubileja, ir paredzēts bokss ar visām 6 epizodēm. Un atkal mums sola "nelielus uzlabojumus". Duh...
Filma tiek izlaista uz ekrāna uz punkts. Nav ko tur 100 un vienu reizi grozīt. Jā, var vecai filmai iztīrīt bildi un skaņu - viss noveco, kinolente nav mūžīga. Bet visu laiku remiksēt sižetu ir slimi.
Anno nodarbojas tieši ar to pašu. Labāk būtu ko jaunu uzcepis. Ir anime režisori kuri cenšas ko jaunu izveidot, nevis n-reizes taisīt vienu un to pašu. Tā ir elementāra necieņa pret skatītājiem. Pēc gadiem pieciem-desmit anime būs tikpat nokomercializējusies kā Holivuda. Jau tagad - cik uzmetu acis Cartoon Network taitliem - gala titros animatoru studijas visas praktiski ir no Japānas.
Savā ziņā jāpiekrīt ka anime lauciņā Hideaki Anno kopš NGE laikiem īsti daudz nav darījis [varbūt izņemot viņa režijas darbu KareKano], tomēr manuprāt pieminēšanas vērti ir viņa mēģinājumi Live Action filmās: Love & Pop - lai arī nev ne tuvu šedevram tomēr ir ļoti interesanta spēle ar kamerām un skatupunktiem, bet it īpaši ir izceļama viņa otrā filma: Shiki-Jitsu - vienkārši vienreizēji skaista filma, gan no kinematogrāfijas, gan noskaņas, gan aktieru darba, savā ziņa man asociējas ar Takeshi Kitano mierīgākajām filmām kā Dolls.
Bet runājot par gaidāmo NGE atjauninājumu, ceru ka vinji starp jaunajām lietām un tēliem atradīs vietu - Mana Kirishima un vinjas stāstam no Girlfriend of Steel spēles, kā arī interesantu kārtējo jauno nobeigumu,bet varbūt tomēr nelielu turpinājumu ar to kas notika pēc Third Impact kā tas tika attēlots End of Evangelion, jo tomēr ceturtāa filma solās būt pilnīgi jauns veidojums.
QUOTE(zenofex @ Aug 20 2007, 19:43)
<spam>
Būs govis - slaucēji atradīsies
</spam>
Nu es noteikti novilkšu(tu)/nopirkšu(tu).. un esmu priecīgs par šādu "renew" projektu
Gaidu protams ka varbūt kādreiz arī filma parādīsies..
Jo NGE ir viena no tām animēm ko var skatīties vairākkārt un katreiz ieraudzīt ko jaunu.. vismaz man tā ir sanācis iepriekšējās pāris reizes.
Par to kurš cenšas vai necenšas radīt ko jaunu ir cits jautājums.. Manuprāt labāk ir neradīt neko jaunu ja tas aizdomīgi un pat kaitinoši līdzinās kaut kam redzētam tikai ar citu nosaukumu (pēdējiem seriāliem daži personāži kā viens 1:1 izspļauti).
p.s. hi-res Ayanami, Misato.. beidziet te činkstēt ja!
p.s.2. Utada Hikaru kicks..
Ir parādījušās pirmās atsauksmes par jauno filmu -
read here
Shinobi-sama
Sep 2 2007, 18:19
Eh jaa, HD Asuka/Ayanami buutu ljoti patiikami, kaa izskataas tad ir saglabaatas vecaas charu proporcijas. Japaanaa un arii pasaulee ir pietiekoshi daudz pervu kuriem vecais labais veel labaaks sagaadaa tikai baudu.
Kaa var maniit tad 3d un arii animaacijas dziljums ir paraadiijies kaa arii smalka detalizaacija backgroudam un pashiem chariem atsevishkjaas vietaas.
Taalaak gribu piebilst par Revol piemineeto 'teerauda skukji', otras daljas angliskaa versija taa arii neiznaaca. Pats geims man likaas so so.
p2p jau apgrozaas kaut kaadas cam versijas. Pats arii grasos vienu ievilkt ^_^
Tik nesaki, ka tas ir tajos japāņu apšaubāma privātuma tīklos, jo Tokyo Toshokan vēl nekā nav (vai arī es vienkārši neprotu atrast).
Shinobi-sama
Sep 2 2007, 19:47
Cik nu apshaubaama. Lielaakajaa japaanju p2p tiiklaa Share! Sheit ir links uz visaam tur nonaakushajaam versijaam >
Search in keydb.info
Palasot Wiki, kaut kā zūd vēlme dzīvoties pa Share - tad jau labāk sēdēt BT, diemžēl paši japāņi BT īpaši nelieto, līdz ar to ir grūtības sagādāt raw'us (īpaši, ja vajag uz ātrāko).
Shinobi-sama
Sep 2 2007, 22:31
Kas tev pret Share?
http://en.wikipedia.org/wiki/Share_%28P2P%...e_and_AftermathTurklāt nav jau tā, ka tas materiāls nekad nepamet Share tīklu - tas vienkārši prasa laiku, lai tas nokļūtu arī, piemēram, BT tīklā, turklāt meteriālam tikai japāņu valodā reti ir ilga dzīve japāniski nerunājošā vidē, līdz ar to labāk grābt, kamēr var.
Shinobi-sama
Sep 2 2007, 22:47
Eh, jaagaida naakamaa versija Perfect dark.
P.S. Vispaar jau es vinju ari lietoju, nav jau gruuti apguut, tik bugi ik pa laikam izlec vai kaada fiicha atsakaas straadaat.
Atzīvinu mironi - ir parādījusies Rebuild pirmā filma:
http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=173082.43GB
Noriass Gato
May 16 2008, 14:51
Tencinu
Cilvēki, mīļie, DVD ripi ceļo pa BT jau nedēļām (un tulkojumi jau kādus 8 mēnešus) - ja jūs to tikai tagad pamanījās, tad varu teikt tikai vienu - slowpoke.jpg.
No CDjapan interneta veikala:
[Theatrical Feature] Evangelion 1.0 You are (not) Alone [Regular Edition]
release: 2008/05/21
Saberi pat pasteigušies pa priekšu.
Camripi man personīgi ir pie kājas.
Tava pirkstu staipīšana šeit ir pilnīgi nevietā.
Lai vai kā, it kā DVD ripi Tokyotosho parādījās jau pirms kāda laiciņa.
Jā parastie dvd oficiaali iznaaks tikai 21. maijaa, bet special eddition - divu dvd versija iznaaca jau 25. apriilii, ap to laiku arii saaka leenaam paraadiities dvdripi. Cik esmu dzirdeejis pagaidaam nav neviena izteikti laba versija, gan jau neviens vien domaaja ka shii filma vareetu buut viena no viss oversubotaakajaam, bet pagaidaam neviena nopietna grupa nav kjeerusies klaat. Es vismaz noteikti gaidiishu kaadu kvalitatiivaaku ripu.
peec manaam domaam, filma laba. taa teikt, tie pashi veezhi, tikai citaa kuliitee. bet labi veezhi. uzreiz patiikamaak skatiities, kad kvalitaate manaami uzlabota. tagad jaagaida naakamaa dalja un veel live action muuvijs. :>
Shinobi-sama
May 18 2008, 02:42
Man domaat lielaakajai daljai nopietno suberu ir piedraazt uz DVD versiju.
Es personiigi gribu BD-RIP pilnaa 1080p qual. Un tiko iznaaks BD taa THORA jau nesnaudiis droshi ^_^
Katrā ziņā mr. Anno ir ielicis mr. Lukasam, jo pēdējais no nulles pārfilmēt Star Wars Ep. IV-VI vēl nav atvēzējies. Anno>>>Lucas
Remakes for teh win!
Izskatās grupai XPbI4 ir tendence apskeilot DVD ripus... Geass S1 bija pirmais mēģinājums. Šis gabals izskatījās tāds miglains, tīrs 720p tā neizskatās.
Gaidīsim BD relīzi Japānā (nekur jau nepaliks) un tad jau būs!
Žēl tikai ka paigādām izskatās ka neviens nesteidzas ar BD versijas idošanu, pagaidām nav nekur redzētas pat baumas par potenciālu BD iznākšanas datumu. Ka tik nebūs jāgaida līdz visu četru filmu iznākšanai pirms parādīsies BD, lai pagaidām visi pērk DVD un pēc tam vēlreiz BD.
Noskatījos. Manuprāt "re-anims" (kā lai to nosauc?) izdevies tīri neko. NGE hardkoristi protams brēks ka daļa no Shinji čīkstēšanas ir izvākta un šams uzreiz zaudē no character development, bet man liekas ka tieši šīs izmaiņas viņu padara krietni interesantāku un pieciešamāku. Bez tam viens no iepriekšējiem personāžiem jau parādās...
Skatāmi. Gaidu 2, 3 un 4
CirvjaKaac
Aug 4 2008, 03:10
ŌŌ, jā!
Noskatījos otru reizi; pēc pirmā brauciena biju nedaudz apmulsis - nedēļu pavadīju blenžot sienā un urbinot degunu, bet ir pagājis kāds laiciņš, un nu mans prāts ir izaudzējis varenu bicepsu un krūts muskuli - šoreiz sastūķēju šo darbu man ērtos plauktiņos, tādejādi radot sev ilūziju, ka esmu to pakļāvis un izpratis. Jūtos stiprs kā lācis..
Sākums, protams, diezgan neizteiksmīgs - jaunais talants ar pārējo varzu piekauj sliktos, un līdz 19 sērijai savītās "intrigas", šķiet, pakārtotas tālak sekojošajam.
Liekas, ka veidotājs centies šajā garadarbā sabāzt visas savas neordinārās idejas un pārdzīvojumus, tāpēc viss darbs (it sevišķi seriāla beigas ar filmu) nav apskatāms viengabalaini - kopā saliktas pēc būtības savstarpēji nesaistītas fiškas, kas (man) ir interesantas, bet rezultātā dod murgainības sajūtu.
Cik sapratu, *veidotājonkuļa* galveinais dzinis viedot šo darbu, bija nesen pārdzīvotā depresija, kas arī izpaužas Sinji vaidēšanā, neizlēmībā, jeb depresijā ar visām no tā izrietošajām sekām. Šajā daļā, liekas, atslēgas vārdi bija "I don't want to be rejected. I want to be needed", kas ir cilvēku egoisma un jebkādas cilvēku tieksmes moto. Ap to arī apaudzētas pēdējās seriāla sērijas. Veidotājs, laikam, dikti bija aizrāvies ar ego analīzi, jo tam visam pa vidu draiskā bizē iepītas tēmas par cilvēka personības viedošanos (tās (unikalitātes) ne/esamību) un personības esību citu prātos.
Pavisam cita lieta ir AT Field'i un visa dzīvā zupa, savulārt atkal citā kulē bāžams ir Dieva, Ādama, Ievas un cilvēku rašanās loģiski-bioloģiskais izskaidrojums.
Kāds rakstīja, ka šie paši notikumi tik pat labi varētu norisināties citā vidē un laikā, bet atļaušos nepiekrist - šķiet, tieši tāda vide pati radās saliekot kopā visas veidotāja iecerētās idejas un nekur citur, kā tieši tādā ego-teo-psiho-hi-tech-vidē tas nevarētu notikt - to visu nevarētu sasaistīt. Videi netika pakārtoti notikumi, tēli un idejas, bet otrādi.
Jūtos viņam sirdī tuvs, jo pats tā daru.. AK! *birst asaras un skan Radiohead - No Promises*
Lasīju, ka nemotivēta visa sevis ietekmējošā analīze skaitās šizofrēnija - jau sāku izjust vēlmi saspārdīt ledusskapi.
isteniba si ir anime kura man no visam redzetajam patika vismazak(maz esmu redzejis) un beigas sakas totals SHIZO sviests...vareja but vairak actiona ar EVU un vareja labakus specefektus izveidot...vini palaidAto sviestu beigas tapec ka viniem nebija ko radit...visas idejas bija izsmeltas attieciba uz engelu uzbrukumiem..un ciinu ar pedejo engeli varej paradit vismaz 2serijas ar daudzam problemem ta iznicinasana...nevis kkadu GAY seriju..."oh youh have betrayed my heart i thought he loves me" wtf...
Evangelions nav kkaada tupa anime pumpainiem tinjiem kaa, piemeeram, naruto. viss, kas risinaas nge, ir loti dziljsh un kompliceets. ir jaacenshas to visu uztvert taa, kaa to ir domaajis autors.
QUOTE(ankhu @ Sep 3 2008, 19:03)
isteniba si ir anime kura man no visam redzetajam patika vismazak(maz esmu redzejis) un beigas sakas totals SHIZO sviests...vareja but vairak actiona ar EVU un vareja labakus specefektus izveidot...vini palaidAto sviestu beigas tapec ka viniem nebija ko radit...visas idejas bija izsmeltas attieciba uz engelu uzbrukumiem..un ciinu ar pedejo engeli varej paradit vismaz 2serijas ar daudzam problemem ta iznicinasana...nevis kkadu GAY seriju..."oh youh have betrayed my heart i thought he loves me" wtf...
Evai faktiski ar (tipisku) Mech animi nav nekāda sakara - ja gribās lūrēt uz robotiem skaties Macross * (visas N-sērijas/sezonas) vai arī gabalus kaa Full Metal Panic utt..
Nav drošvien ieteicams arī skatīties - es pat teiktu zem 20 gadiem (vismaz)..
Arashi
Sep 18 2008, 23:45
Sameeraa interesanta varbuut taapeec ka netipiska.. Man patik filozofiskas filmas unj it iipashi anime... Es kko sapratu kas bija domaats peedeejaas divaas seerijas unj veel vairaak lietu veeljoprojaam nesapratu... Vinja tieshaam liek aizdomaaties, heh... Manupraat, vjg vairaak par vienu reizi sho anime noskatiities, lai saprastu labaak....
QUOTE(Arashi @ Sep 19 2008, 08:45)
. Manupraat, vjg vairaak par vienu reizi sho anime noskatiities, lai saprastu labaak....
vot tas ir pareizi man paranoia agent aizgaja ar 3reizi..bet red garden bish ir japiedoma pie ta ka vinas ja sanak ka ir mirusasa,,ka vinas paradas dzivajiem cilvekiem un vel kkadas fin4as... vot to es nerubiiju..bet par anime skatisanos vairakas reizes tam es piekritu
risalje
Mar 7 2009, 19:11
Es uzskatu ka NGE ir izcils mākslas darbs. Es noskatijos tv epas un end of evangelium., Zinu ka pa vidu esmu pāris vilmas izlaidis, bet šaubos vai tas var mainīt manu attieksmi pret šo animi. Domāju tagad novilkt un noskatīties atkal. Vienīgais ko nesapratu ir tv epu beidzamās divas sērijas. Kāds varbūt var izskaidrot konkrētāk
QUOTE(risalje @ Mar 7 2009, 18:11)
Vienīgais ko nesapratu ir tv epu beidzamās divas sērijas. Kāds varbūt var izskaidrot konkrētāk
Bankrats.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.