Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tekken
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3
Shinobi-sama
Man arii vismiiljaakaa bija taa skolnieciite(Ling Xiauyu) ar savaam liiganajaam kung-fu kustiibaam.... vinjai bija 3 combo kurus ja iesaak tad apstaadinaat nav iespeejaam bet baigi gruuti vinji bija jo vaidzeeja pretinieku pa gaisaa notureet... Principaa vinja man pievilka, jo bija manaa uztveree vislabaak sabalanseeta. Tad veel es rihtiigi fanoju par to indiaanieti(Julia Chang), iiisi un speeciigi kombo. king ir jauks un metieni pasakaini, bet normaalaas speeleetaajs vinjus visu var atcelt jau pie treshaa lauziena biggrin.gif. Taalaak ja iemaacaas speeleet ar Jun Kazama(male), tad tas ir superior speeleetaajs. Ne velti ja uz pasha gruutaakaa liimenja vinsjh pagadaas viens no peedeejiem tad ir Pain in the ass biggrin.gif
X_Kamui
Ha smile.gif wacko.gif nu gan ta skolnice (manas domas) ir vis labaka viņai forsi paņiemieni ar rakam biggrin.gif un kad viņa "piespiežas" pie zemes tad nu gan vaks smile.gif biggrin.gif laugh.gif
Jaladin
DAH!!! Es neesmu vidusmeera speelaataajs!!! Vienkaarshi atstaaju sliktu iespaidu..
Huh un pilniibaa izbalanseet nevar nekad... Kaa arii pa briivdienaam parukaaju mazliet ar Yoshi. Njemu savus vaardus atpakalj Yoshim nav ne vainas liela dalja prijomu ir paaraak gruuti lietojama, bet otra puse ir vienkaarshi SUPER. Vispaar Yoshim ir visstiliigaakie prijomi(izgaaju vairaakas reizes uz hard un veeljoprojaam nespeeju kaifot par stiliigo skatu laugh.gif )

Huh un man ar skolnieciiti nav probllemu.. Vinja ir aatra, bet ne tik stipra.
Seto
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Nov 24 2004, 17:15)
Ja jau tevs miiljaakais bij Yoshis, tad necik labs dmzeel tu neesi. Man arii patiik Yoshis, no visiem vinja prijomiem nezinu tikai vienu, bet vinjsh ir taads nevisai... Uz easy vai normal ir Ok, bet uz hard visus vinja krutos kombjus noblokjee un HP vinjam nav tik labi. Yoshis vairaak ir stilam nekaa klopei.
*

njaa esi tu nu gan par sevi augstaas domaas - man arii taadi bija pretinieki - ar lielu saprashanu no speeles - bet neaizmisrsti- ir cilveeciigais faktors - tu jau vadi sho pulti un 100% tu preciizs nebuusi - varbuut esi dzirdeejis no gameriem ( krievijas nelegaalo speelhu uzvareetaajiem ' Belko' - nickname - tieshi ar vinhu esmu ciiniijies - tad teikshu to -shajaa turniiraa kas notika es ieguvu 6 vietu , no 72 daliibniekiem - un tur jau nebija laames savaakushies - 2 gadi atpakalh - daliibas maksa 120$ dolaari bija - vinneeju 300$ - spried pats - vai tu tieshaam vari atbildeet par savu bazaru , vai tomeer neee....

un tieshi Joshis bija kas pret Edija izgaajieniem tureeja pretii - turniiraa ciiniijos tikai ar vinhu - visus noliku - iznnemot ' belko' ar vinna kingu netiku galaa - un tas maksaaja man finaalu - bet 5 neieguvu , jo tieshaam galiigi izgaazos pret 5 gadus jaunaaku keksi - arii Joshis vinnam bija - diemzheel vinhs bija aatraaks ...
Seto
vechi juus te runaajat - izbalanseets ir tekkens un utt.. - nu tad paskaidrojiet man ko noziimee juusu izbalanseets - es teiktu shii speele ir smalki izstraadaata un visss - vienkaarshi gribas zinaat ko juus saprotat zem shii vaarda- izbalanseets
Taka
Izbalansēts nozīmē, ka visu cīnītaju spēki, paņēmieni utt ir apmēram vienādi un katram ir savas stiprās un vājās vietas.
Nav viena superveča ar kuru varētu visus likt spaidot 1 pogu.
Jaladin
Ok whatever... mees te muuzhiigi varam spriedeleet, kas ir labi. kas ne. Mum s vajadzeetu sanaakt kopaa un uzspeeleet. Kaut tai pashaa 4dienaa... Taa kaa liekas, ka te nevienam nav atkodeets PS es VARBUUT vareetu dabuut bet TAGa vinjam laikam nav.

Aaa un Seto apskaties manu priekshpeedeejo postu!
Seto
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Nov 30 2004, 23:26)
Ok whatever... mees te muuzhiigi varam spriedeleet, kas ir labi. kas ne. Mum s vajadzeetu sanaakt kopaa un uzspeeleet. Kaut tai pashaa 4dienaa... Taa kaa liekas, ka te nevienam nav atkodeets PS es VARBUUT vareetu dabuut bet TAGa vinjam laikam nav.

Aaa un Seto apskaties manu priekshpeedeejo postu!
*

jaa redzeeju - atzinies tomeer- labi jau labi es bishk iekarsu ...
Jaladin
laugh.gif smile! And be happy!
Tador
QUOTE(Seto @ Nov 30 2004, 11:17)
varbuut esi dzirdeejis no gameriem ( krievijas nelegaalo speelhu uzvareetaajiem ' Belko' - nickname - tieshi ar vinhu esmu ciiniijies - tad teikshu to -shajaa turniiraa kas notika es ieguvu 6 vietu , no 72 daliibniekiem -  un tur jau nebija laames savaakushies - 2 gadi atpakalh - daliibas maksa 120$ dolaari bija - vinneeju 300$ - spried pats - vai tu tieshaam vari atbildeet par savu bazaru , vai tomeer neee....
*

taaks... tagu arii tad jau speelee kaartiigi... hmmz...
ko saki par kaadu saskrieshanos tanii pashaa labirintaa un paaris dueljiem?
Jaladin
Sen jau vajadzeeja!!!
Seto
QUOTE(Tador @ Dec 8 2004, 02:32)
QUOTE(Seto @ Nov 30 2004, 11:17)
varbuut esi dzirdeejis no gameriem ( krievijas nelegaalo speelhu uzvareetaajiem ' Belko' - nickname - tieshi ar vinhu esmu ciiniijies - tad teikshu to -shajaa turniiraa kas notika es ieguvu 6 vietu , no 72 daliibniekiem -  un tur jau nebija laames savaakushies - 2 gadi atpakalh - daliibas maksa 120$ dolaari bija - vinneeju 300$ - spried pats - vai tu tieshaam vari atbildeet par savu bazaru , vai tomeer neee....
*

taaks... tagu arii tad jau speelee kaartiigi... hmmz...
ko saki par kaadu saskrieshanos tanii pashaa labirintaa un paaris dueljiem?
*

vajadzeetu taaka mazliet patreneeties - neesmu gadu vai vairaak tureejis pulti rokaa - hmmzz bet meegginaat var ....
Jaladin
Kad taisat, tad pasauciet arii mani!!!
-nDigo-
Tekkens mana miiljaakaa fighting speelee visaa god damn speelju universaa...(uzreiz peec Soul Calibur 1)
es esu saliidzino6i vaaj6 speeleetaajs, agraak jau zinaaju dazhus kombo, tagad labi ja razda4as atceros...
Kyoushu
3 Tekkens - taa ir laba speele. Wiena no speelem kas ir tieshaam speelejamas uz PS. Kad sanaak kopaa Tekken ar draugiem speeleejam jau sen un dazhreiz uzlaizham weel shodien pie tiem, kuriem shii speele weel naw nokaarusies. Mans miiljaakais chars ir Law a.k.a. Bruce Lee... Baigi patiik prikols a backflipu - perfekts lai nokaitinaatu draugus. Un weel kings ar sawu backflipu gaisaa. Tas arii labs prieksh kaitinaashanas... Starp citu ball kaads speele? Wareetu to turniiru juus taisiit Gan 1 vs 1, team un ball. Tad saskaitiit punktus kopaa. Pats es esmu pa waaju lai piedaliitos taa ka man pasham tekkens naw bijis.

Njaa... Japaanji taisa wislabaakaas speeles .... =ppp
Jaladin
laugh.gif K backflips...
Huh neviens no maniem chomiem vairs negrib ar mani speeleet dry.gif
luster dragon
vinjs piemirsa teken 3 gold
Kyoushu
Njaa backflip =) kaitinoshi
Jaladin
QUOTE(Kyoushu @ Jan 20 2005, 20:56)
Njaa backflip =) kaitinoshi
*

Nekruti... Noblokjee un paarmet vai deflecto
Kyoushu
Es tikai fana peec speeleeju =) ...
Jaladin
Nu cita iemesla, lai speeleetu nav laugh.gif
Kyoushu
Njaa... tongue.gif Bet es domaaju, ka man fanu nesagaadaa winneet. Man fanu sagaadaa pakaitinaashana wismaz tekkenaa...
swordsman
labaakais ir tekken3
Jaladin
Err... Nu jaa polls taa saka.... Un tev toch tik ljoti nepiecieshami tie ciparinji pie postu skaita, ka tik bezjeedziigi spamo?(taa kaa es tagad)
baseboalbatboy
Rīgā spēlēju Tekken 4 uz žetoniem nekas labāks nevarēja būt.Baigi patika Yoshimitsu čars ,dauzīju pogas un krķījīu to kloķi tikai žēl ka viena poga iesprūda sad.gif .Bet vismaz nākamajā dienā bija salabots.
Tad ceru ka sapratāt ka nobalsoju par Tekken 4. smile.gif
image
Walpers no Tekken 5 bet Yoshimitsu ir.
Jaladin
Nuu vajadzeetu kaadreiz uztaisiit Tekkenistu pasaakumu. Vajag vietu ps2(un arii teljuku(or sth like that)) kaa arii tekkenu...
tekken
Hi Otaku friends
My name is Santino Cabras i am italian, Sardinian. I am 26 years old.
I created 3 associations here: i organize live role play events, tekken tournment and whatever is related to dreams like manga and anime

I have one relationship with a latvian girl and i will come to latvia in december. Alona Told me that in latvia no people plays RPG and noone is interested in videogames, she told me also that is not a turistic place and that usually italians came just to have sex with latvian girls, i really do not need this and i dislike to be considered "that kind of italian" she told me that there people are rational and cold but i really do not want to belive this. Here we spent magic vacation at the sea and she enjoyed a lot. But she told me that in riga it will not be so funny.
Now she is going to study for master in economics in ireland so i really do not know how it will be my time in riga cause she will need to study a lot also during vacations.
I understand nothing of russian and latvian, i just know that russian is in cirillic and latvian in latin letters but i speak quite good english, french spanish and obviously italian.

I would like to know people with the same interests of me when i will be in latvia and fight other tekken players in riga.
I will offer to drink to all the person that will kick my ass playing tekken there in riga. I ask the owner of this forum to excuse me if i speak in english but i hope to find new friends and to enjoy a lot and i have ho other way to communicate.

In future... if a real friendship will start i will envite you as my guests here in my magic island, i really have no problems of spaces in my big house. Alo is a woman that only think to study, here she is changed a lot and she become mad like me but she really doesn't know how to make me feel good in latvia so i am trying to start friendship by myself in internet.

The word otaku is international it means a person able to dream.
I am not just a manga lover, i am Otaku like you smile.gif
i will give you some detail about me.
This is my Chtulhu RPG live site:
http://www.webalice.it/paladine/new/index.html
This is my medioeval RPG site:
http://www.webalice.it/paladine/Thundersito/index.htm
The tekken association site is work in progress but here i am the champ and is quite sad if i am also the president of the association so i am waiting that some brave friend here in cagliari would manage it.

In internet i founded that there are 2 kind of forums:
Forums that welcome you when you just arrive and forum that are closed and do not want new mad people...
I hope this forum and his communiti would accept me smile.gif
This is me
http://members.msn.com/default.msnw?mpp=42...3P!Yg$
Ghoul
Hi Santino, my name is Aigars. Sorry for my bad english!!!!! unsure.gif
I think many people in Latvivia are playing cRPG, not so many are playing table RPG, video games are popular in Latvia, thats for sure . I like D&D ( my favorite RPG )!!!! I'm good tekken player, so i think we could play when you will come to Latvia!!!! But playing tekken at arcade piu, so i can talk to some friends, maby we could get ps2!!!!!!!!

tekken
I will take with me my ps2 and i really will offer to drink to all the people that will win me in a fight to whom reach ten victories for first.

I am really happy to find such a kind person here in this forum and whenever you will desire to stay here for vacation let me know and i will provide all my help.
Niks
Hi, Santino! I'm Nick. And I'm also bad at English. My favourite RPG is FFX. About languages:
  • English - quite common (especially among the youth) but also quite shitty;
  • French - not to common;
  • Spanish & Italian - even less common.
bypass
she told me that there people are rational and cold
Indeed a big part of citizens here have charisma of stone.
This is poorest country in EU, what did you expected?
Alona Told me that in latvia no people plays RPG and noone is interested in videogames
However, this is completely wrong. People in Latvia plays rpgs and video games. Well, at least i do.
she told me also that is not a turistic place
Yes, Latvia is not a "touristic" place. If you have urge to travel in Baltic, I'd suggest to visit Lithuania. It's much more tourist-friendly place and it's rather cheap.
and that usually italians came just to have sex with latvian girls
Latvia is often referred as slut-land by some tourists. It's probably true, i cant deny it.
Alo is a woman that only think to study, here she is changed a lot and she become mad like me but she really doesn't know how to make me feel good in latvia so i am trying to start friendship by myself in internet.
She is doing the right thing, education means a lot nowadays.

Anyways, i think i could beat you in Soul Calibur 1, 2 and Dead or Alive 2. wink.gif
I havn't played tekken 5 yet.
tekken
Hi bypass and thank you to answer me.
Today is the last day of Alo here in Cagliari and she saw your answer, she was laughing and she told me "so i told you the truth"...

I have soul calibur 2 but i never played, i like it a lot but i am too much focused on tekken to play other fighting games.
I will play it from now in order to accapt your challenge.

if you need tekken 5 send me a private message and i will give you.
Melnais_Vilks
kaa buutu ja sarunaatu kaadu tekena 3 turniiru???? tik jaaizdomaa kur un kad!!!
Tador
QUOTE(tekken @ Aug 22 2005, 12:17)
Hi bypass and thank you to answer me.
Today is the last day of Alo here in Cagliari and she saw your answer, she was laughing and she told me "so i told you the truth"...

I have soul calibur 2 but i never played, i like it a lot but i am too much focused on tekken to play other fighting games.
I will play it from now in order to accapt your challenge.

if you need tekken 5 send me a private message and i will give you.
*

tekken 5...
Question: Do you play TTT?
Tekken 5 has been out for a duration of time that has coincided with my work too much so i cant say that i have practised it to ANY extent (although i could arrange a meeting with Riga's official T5 champ) so if yes i could try and whoop your ass as previously mentioned smile.gif
gramozeks
a kur var ielaadeet kaadu Fighter game Anime stail kaa Teiken or kaut kas vel ar izcilu grafiku, super demage(nu tur piemeeram supersitiena laikaa notiek spraadziens vai kautkas taads). obaa no "Genshinken" Animes viens puisis arii speeleeja tadu speeliiti kuraa vin6 bija profisss!!! laugh.gif labaak aizsuutiet zinu man uz postu nevis te Onegai tongue.gif
bypass
a kur var ielaadeet kaadu Fighter game Anime stail kaa Teiken or kaut kas vel ar izcilu grafiku, super demage(nu tur piemeeram supersitiena laikaa notiek spraadziens vai kautkas taads). obaa no "Genshinken" Animes viens puisis arii speeleeja tadu speeliiti kuraa vin6 bija profisss!!!  labaak aizsuutiet zinu man uz postu nevis te Onegai

Ja nemaldos, tas bija Guilty Gear, kuru normāli uz PC bez stika nevar paspēlēt. Nezinu, man tie faiteri 2d plaknē tā nepārāk.
Un tas pāzlis, ko viņi spēlēja, bija Puyo Pop.
Taka
tekken i think bypass is a bit harsh telling that Latvia is not a "touristic" place.
It depends what do you want out of it. If you want high-class, max comfort tourism then maybe not. But that also depends from location you want to go.
Service could've been better and not much people speak English outside of capital.
But there are alot of nice places to see.
I suggest to check out this site http://www.celotajs.lv/index.jsp?lang=en
It will help you plan your travels. You can find alot of cheap places to spend the night and hosts who does speak English.

As for Latvia being slut-land, erm... that is also a huge exageration. There are only some clubs in Riga which could fit that category and probably in some other cities as well. Of course there are people who seek only those kinds of clubs and who am i to blame girls who want to earn some more money?

Jaladin
Nu pirms itāļu džeks atbrauc, varam tāpat uzrīkot kaut kādu Tekken 5 vakaru, parasti nenotika, jo neviens nevarēja savākties ar ps2 un Tekken 5. Bet liekas, ka es spēju mūs ar šīm lietām supportēt.Tā kā vajadzētu kaut kad savākties un uzspēlēt, kaur vai oktobra tusā....
Tador
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Sep 14 2005, 21:14)
Nu pirms itāļu džeks atbrauc, varam tāpat uzrīkot kaut kādu Tekken 5 vakaru, parasti nenotika, jo neviens nevarēja savākties ar ps2 un Tekken 5. Bet liekas, ka es spēju mūs ar šīm lietām supportēt.Tā kā vajadzētu kaut kad savākties un uzspēlēt, kaur vai oktobra tusā....
*

hehe, jaa dereetu.
es saku ka arii tagu vajag:D
GunMetaL
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Sep 14 2005, 22:14)
*

nu mans stieps liidz pleisi bet, ja jums gribas tekken tas jaastiepj pašiem jo taa man diemžeel naf sad.gif
Jaladin
Ok, tu nes ps2 en nesu Tekken 5, Tadors var nest Tekken tag
gramozeks
runaajot par tussu. smile.gif kad(apmeeram laiku oktobrii) un kur???happy.gif??? vai veel nav zinaams???happy.gif???
Sērfijs
Tā kā Tekken 5 es neesmu spēlējis, tad pasakiet man, vai tur ir Heihachi, vai viņa tehnikas ir daudz maz līdzīgas tām kādas bija iepriekš un vai tehniku kontroli ir tādi paši vai līdzīgi?
Ja uz visiem jautājumiem atbilde ir, jā, tad - I`m gonna kick your sorry a**es, MUAHAHAHA*kheh kheh* HAHAHAHAAA!!!
Jaladin
Atbilde ir j`a tur ir H-Hachi, bet mani tu neuzvarēsi MUAHAHAHAHA!
Tador
njus, heiha ir... lai gan ir arii speeleets ar jinpachi biggrin.gif
funz liels, bet nu... chiiteriski:)
uuun, ar heihu vareesi speeleet TTT kur ES visus salikshu!
tekken
Hi to everybody i am back, i received some mails from this forum, some latvian tekken players want to destroy me, and this makes me happy. I will came this winter for christmas, and i am ready to fight.

explanation removed, avoid this topic in future. lastguru
Jaladin
We'll be waiting...

Ah Jinpachi! Vinjsh maz ir spējējams? Totālākais čīterisma iemiesojums!!!

Un Tador, ir bijušas retas reizes, kad es tevi vinnēju. Bet atceries tas tomēr bija uz arkādes....
-nDigo-
labi atziishos, neesu nekaads labais speeleetaajs.. neprotu praktiski neko.. bet tomeer gribeetu arii uzlaist ar kaadu speeleetaaju.. un mosh kaads vareetu nedaudz pamaaciit... wacko.gif ph34r.gif
X_Kamui
QUOTE(Shumins @ Sep 25 2005, 19:26)
Nu ja speelee Tekken 3 uz psx...un ja izveelos XIAOYU...tad neviena pretinieka veel nav saticis... sad.gif
*

Tu vel neesi speelejis a mani tongue.gif
un es ar par Xiayoyu speleju tongue.gif

Bet es jau neatceros ka tur to tekkenu jaaspelee rolleyes.gif biggrin.gif
Paul Phoenix
Paul Phoenix rulle,pats stiprakais char.Ar diviem sitiniem var piebeigt jebkuru.Hwoarang,Bryan un Bruce ari labi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.