Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tekken
Anime forum > Anime > Games
Pages: 1, 2, 3
Tador
principaa tekkenaa ir tas skaistums ka chari ir izbalanceeti... visi chari ir vienliidz speeciigi vienaadu liimenju speeleetaaju rokaas.
ja neskaita TTT Tru Oger un Devil biggrin.gif
X_Kamui
QUOTE(Tador @ Sep 26 2005, 16:27)
principaa tekkenaa ir tas skaistums ka chari ir izbalanceeti... visi chari ir vienliidz speeciigi vienaadu liimenju speeleetaaju rokaas.
*

Un ja neskaito to Huarangu vai ka viņu sauc, kur ņem un spied X un kvadratu un tu vineeji biggrin.gif - bet es nesaku ka viņš ir maita un viņu nevar uzvareet.... viņš pat agraak bija mans miiļakais chars rolleyes.gif
Man pret viņu vienkarši visgrutaak ciniities wink.gif
Ghoul
QUOTE(-Kai- @ Sep 26 2005, 19:27)
QUOTE(Tador @ Sep 26 2005, 16:27)
*

Un ja neskaito to Huarangu vai ka viņu sauc, kur ņem un spied X un kvadratu un tu vineeji biggrin.gif - bet es nesaku ka viņš ir maita un viņu nevar uzvareet.... viņš pat agraak bija mans miiļakais chars rolleyes.gif
Man pret viņu vienkarši visgrutaak ciniities wink.gif
*

absoluuti nepiekriitu, visgruutaak ciiniities pret xi...ko tur, jo vinja ir iisa, bt tas ar laikm ir iedomas, jo tekken ir ljoti labi sabalanseeta. Hworang xxxx sitiens ir suudiigs, ja speelee pret speleetaaju, kursh ir pieredzeejis, tad tas panjeemiens neko daudz nedod......
Mani favoriiti ir Lei un Law.
Sērfijs
Es teiktu, ka visgrūtāk cīnīties ir pret Law, jo tas maita ir pārāk neparedzams.
Paul Phoenix
Man vispar nepatik cinities ar sievietem Anna,Nina u.t.t
X_Kamui
QUOTE(Paul Phoenix @ Sep 27 2005, 09:36)
Man vispar nepatik cinities ar sievietem Anna,Nina u.t.t
*

biggrin.gif Tiem sievišķiem ir baigi apniciigs sitiens zem jostas vietas........
Ramiel
pauls un jins ir mani favoriti, labi sitieni un maak partvert, that's all i need to beat ur ass tongue.gif
Jaladin
Ok liekas, ka lielākā daļa, kura saka, ka ir ūber Tekkenisti runā bullshitu. Tāpēc jāsacācas un jānoskaidro attiecības. Man ir ps2 un Tekken5 (Tekken 5 ir opcija, kur var mochiit arii Tekken 3). Ah btw tuvākajā otaku tusā būs Tekken mochīšana.
Jaladin
Hmmm... liekas, ka šīs nedēļas tusā tekken klope varētu neiznākt, jo tur nav teļuka... kādam idejas?
TRoTiLs
eeee... baig gribaas uzraut Tekkenu tanii tusaa... neesmu nekad uz PS2 speeleejis fighting speelees, baig gribeetos pameeginaat biggrin.gif ... vajag samukjiit TV blink.gif
Ghoul
Taa shis posts atkaartojaas, bet tas taapeec lai to lasa visi ( daziem mosh nospljauties par tusu, bet svariigs ir Tekken)

Liidz S.U.D asaajaam ausiim nonaaca zinja, ka tusaa nebuus TV ohmy.gif
Ja tusaa nebuus TV, tusaa nebuus Tekken, ja nebuus tekken, buus saapes biggrin.gif

Taatad mees ar Jaladin'u noleemaam aiztransporteet uz tusu savu TV, tikai probleemas sagaadaa TV nogaadaashana liidz tusa vietai ( well, skraidiit ar TV pa stacijaam??? ) Mees ar auto varam nogaadaat TV liidz Riigai, bet buutu labi, ja kaads, kursh uz tusu dosies ar auto, vareetu TV savaakt un aizvest liidz Inchukalnam!!!! Kaads piesakaas buut par varoni Tekkenistu aciis???? biggrin.gif
TRoTiLs
nee nu es jau nesaku ka deelj Tekken braucu uz tusu, vienkaarshi taa buutu papildus izklaida, neesmu nekad tuseejis ar otakieshiem, gribas izmeeginaat visas piedaavaataas izklaides iespeejas biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(TRoTiLs @ Oct 10 2005, 21:09)
nee nu es jau nesaku ka deelj Tekken braucu uz tusu, vienkaarshi taa buutu papildus izklaida, neesmu nekad tuseejis ar otakieshiem, gribas izmeeginaat visas piedaavaataas izklaides iespeejas  biggrin.gif
*

njaa un ja mees nedabuusim mashiinu, tekkena nebuus ( vina no labaakajaam izklaideem, speeleesin tekken 1 liidz nelabumam ( ta buus aatri))........ sad.gif mosh 5dien ar shaisuki aizvediisim, bet pastaav iespeeja, ka nesanaaks, taapeec vajag veel cilveekus, kuri no Riigas vareetu aizvest TV uz tusa vietu....
TRoTiLs
nu man pasham savs TV vispaar nav, jo es neskatos TV, savai muterei ar negribas atnjemt kasti =DD
Jaladin
Tador! I challenge you! Publiski! Lai tu neaizbēdz. Mēs tā arī nenoskaidrojām, kurš ir varenāks! tāpēc mums ir vēl lietas, kuras noskaidrot!
Tador
QUOTE(Jaladin @ Oct 18 2005, 22:48)
Tador! I challenge you! Publiski! Lai tu neaizbēdz. Mēs tā arī nenoskaidrojām, kurš ir varenāks! tāpēc mums ir vēl lietas, kuras noskaidrot!
*

t5?
Jaladin
QUOTE(Tador @ Oct 19 2005, 10:53)
QUOTE(Jaladin @ Oct 18 2005, 22:48)
*

t5?
*

Jep! Tekken 5! Varam arī tag, bet tad arī Tekken 3 biggrin.gif
Rusell the carrotstork
Laikam jau labākā ir piektā. Kautgan visi Tekkeni sākuši apnikt. sad.gif

Un piektajā ir arī iekšā Tekken 1, 2 un3. happy.gif Nu vismaz mazliet.
baseboalbatboy
Nu ko... nobalsoju es par Tekken 4 bet 5 gan ljoti laba T5 ir iekljauta Story batle versija kuraa speeleetajs sho to uzzin vairaak par chariem/un vinju veesturi.Kad iziet Story batle (9 ciinjas)peedeejais bosinjs ir Jinpachi Heihachi papucis... laugh.gif piekau vinju -paraadaas filminja kaa vinjs mirst un tad filminja par charu ar kuru tu to bossu piekaavi...
Chaos
mans Faw kops sen senaam bernu dienaam kad tikko paradijaas Tekken 3 ir bijis Ir un Buus Yoshimitsu , dievinu to charu happy.gif

ak jaa, un nobalsoju par Tekken 3 jo to arii pashlaik speleju
Jaladin
Ah Tekken 5 sāk palikt garlaicīgs... AI diezgan debils.. Likam atkal jāsāk spēlēt Tekken 3 tongue.gif
baseboalbatboy
Nu tiem kam apniik Tekken 5 ir iznaakusi versija...Tekken 5 Dark Ressurection!!! smile.gif smile.gif smile.gif Pagaidaam tikai arkaades ver...(tas viss viss kas man zinaams)Tur jaunas Areas un 2 jauni chari Lili rolleyes.gif un kautkaads hitleriska paskata vecis vinja vaardu neiegaimeeju...
tox1c
tekken tag rulee!!! es bizhi gaaju uz Labirintu tik lai uspeeleetu! mans rekords 7min 32sec...
Seto
QUOTE(Chaos @ Nov 15 2005, 21:34)
mans Faw kops sen senaam bernu dienaam kad tikko paradijaas Tekken 3 ir bijis Ir un Buus Yoshimitsu , dievinu to charu  happy.gif

ak jaa, un nobalsoju par Tekken 3 jo to arii pashlaik speleju
*

piekriitu mans ariii...smile.gif dievinu joshimitsu- flexibls dzhekinsh...smile.gif un tekken 3 tieshaam pats labaakais no visiem ....klasika
baseboalbatboy
Nuko tiem kas gaida varu pateikt ka Tekken 6 buus blink.gif .... tikai peec jaunaa gadu un uz PS3 takaa veel jaagaida... tongue.gif
Balodis
Caw, visiem.
Sen jau esmu fans tekkenam3 ,speleju jau kadus 3-4 gadus-Favourit chari :Hwoarang.
Es velos nopirkt us Ps2 originalo tekken5
Ja kadam ir velmes pardot, rakstat uz email : smoker12@inbox.lv
Velams pa leto biggrin.gif
Patikami palasit ko raksta citi Tekken Fani biggrin.gif
Taka
Tak pat Elkora veikalos piektais Tekkens zem 15 Ls jau maksā...
baseboalbatboy
Njaa. Iepriecinaashu dazhus lkjautinjus ar pazinjojumu ka Officiaalaa Tekken 6 Lapa ir atklaata !
http://www.tekken-official.jp/tk6ac/

Diemzheel tikai japaanju valodaa bet gan jau veelaak buus arii angliski .Vismaz tagad var apskatiities uz jaunajiem un vecajiem Tekken6 chariem ,lol ! cool.gif
Lawleit
QUOTE(baseboalbatboy @ Nov 23 2005, 16:02) *

Nu tiem kam apniik Tekken 5 ir iznaakusi versija...Tekken 5 Dark Ressurection!!! smile.gif smile.gif smile.gif Pagaidaam tikai arkaades ver...(tas viss viss kas man zinaams)Tur jaunas Areas un 2 jauni chari Lili rolleyes.gif un kautkaads hitleriska paskata vecis vinja vaardu neiegaimeeju...

lol hitleriska paskata vecis biggrin.gif

Tas i Sergei Dragunov. Ka chars vins ir diezgan stiligs. Vairak centrets uz grab'iem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.