Kā jau nojausjat topiks ir par anime, kuras nav īsti gājusjas pie sirds. Atzīsjos, esm sjo ideju nospēris no anime.lv foruma, bet tas nu tā.
Esmu samērā izvēlīgs un parasti bez īpasjas ieprieksjējas infas nevienu filmu vai seriālu nevelku, tacju ir gadījies uzrauties. Man nav īpasjas dusmas uz anime, kura tapusi par maziem līdzekļiem, nebija iespējams piesaistīt labus scenāristus, animatorus un seiyuu. Tad jau pirms vilksjanas ir zināms, ka nekas dizsj nav gaidāms. mani vairāk tracina lielo studiju neveiksmes, jo īpasji neveiksmes, kas ļoti viegli varētu būt bijusjas par veiksmēm, ja vien būtu nedaudz piedomāts pie produkta. Un tātad, mani riebuma objekti ir veseli divi GantZ (Gonzo) un Blood:The last vampire (I.G.) Sjur tur forumā jau esmu pasķendējies par sjiem abiem izstrādajumiem, bet negāciju nekad nevar būt par daudz
GantZ. Daudzi jūsmo par GantZ mangu, atzīsjos neesmu lasījis un mn viņa ir pie kājas, jo es skatos seriālu un tas ko es redzu ir vienas vienīgas mokas. Mokas animētajiem tēliem un man kā skatītājam. Tie kas vilka sjo seriālu drosji vien zina, kas par murgainu animi sjī ir. Vaina nav animācijā, fona troksņos un arī op. un end. dziesmās nee. Pat pamatkoncepcija sjaim seriālam ir oriģināla un uzmanību saistosja...līdz pirmās sērijas beigām. Tālāk viss ir kā ļaunā murgā. Idiotiski centrālie un otrā plāna tēli. Neizlēmīgi, stulbi savās izpausmēs, sexuaali neapmierināti un kompleksaini. Man patīk Āzijas filmās un daudzās animēs ieturētās pauzes un paardomu brīzji, tacju tas kas notiek sjajā anime ir kaut kāds murgs. Ja veselu sēriju var lauzīt galvu par to vai sjaut vai nesjaut uz vienu citplanētieti, kura galvā mitinās liels, zalsj, kropls cālis tad par ko var runāt. Es nemaz neisteiksjos par "pamelas andersones pirms viņa izņēma silikona implantus krūšu analogu". Kam ir vajadzīga sjis fanservice meitietis, ne jau man. Pakaļā tādu servisu! Zjēl, seriāls tiesjām varētu būt labs, tacju oriģinālā ideja izcjākst sliktā izpildījuma dēļ, gluzji tā pat kā filmas Cube un Hypercube (nemēģiniet man iestāstīt, ka tie ir sjedevri).
Blood. Kāpēc tik īsa? Un kāpēc tik taisnvirziena. Viss notiek pēc formulas: atnācu, ieraudzīju, nobaidīju skolas medmāsu un likvidēju vampīru (kas pēc tāda nemaz neizskatās). Kāda velna pēc bija jāizdod nauda, jānodarbina animatori, jārada vienas no labākajām fona animācijām, kas anime jelkad ir radītas, dēļ tā vien lai vampīrkāvējskuķis varētu noslaktēt dazjus vampīrus 50 min. laikā? Tuksjums... absolūts, tik vien kā smuks ietinamais papīrs un vairāk nekā.
Nu tad uz prieksj izgāzjiet savu zjulti paar savām nemīlulēm.