Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vissliktaakais anime ko juus esat jebkad redzeejus
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
Batou
mana robeža ir trīs! ja es noskatījos 9 epas un neatradu tur nekā interesanta uzskatu ka tā anime ir totāls $%*( . hotj bi būtu ieinteresējuši ar super-duper animāciju, bet pat tā bija pokemoniskā līmenī.

pilnīgs kiddy grade.
Hideki
QUOTE(Outlawz @ Nov 20 2004, 05:55)
mana robeža ir trīs! ja es noskatījos 9 epas un neatradu tur nekā interesanta uzskatu ka tā anime ir totāls $%*( . hotj bi būtu ieinteresējuši ar super-duper animāciju, bet pat tā bija pokemoniskā līmenī.

pilnīgs kiddy grade.
*

Kiddy Grade liekas pa īstam sākās ar 9ep. Nemaz nav no sliktākajām animēm. mad.gif
bypass
mana robeža ir trīs!
Es, ja nemaldos, noskatījos pirmo FMA sēriju un noklepojos, bšššit.
Ar naruto arī pietika ar pirm(ajām/o), lai atzītu to par parastu klopi.
Tikai, lūdzu, lielie FMA un Naruto fanbērniņi nesakiet, ka šajos seriālos slēpjas dziļa doma un ka "eC HeKo HeCanpomY" (lasi, es neko nesaprotu)
Batou
QUOTE(Hideki @ Nov 20 2004, 12:46)
QUOTE(Outlawz @ Nov 20 2004, 05:55)

pilnīgs kiddy grade.
*

Kiddy Grade liekas pa īstam sākās ar 9ep. Nemaz nav no sliktākajām animēm. mad.gif
*

jo vairāk mani cenšas paarliecināt, jo vairāk man liekas ka tas ir totāls &@#$!
Taka
FMA redzējis neesmu, nezinu.
Naruto? Nūū... tipo mindless entertainment laikam... stiepts tikai baigi, tas tracina. Kad 10. epizodē sākās klope uz tilta, kura ilga līdz 20. es jau atmetu ar roku, bet mani pierunāja - tālāk neesot tik stiepti. Vilku līdz kādai 40. tad apnika. Soore. Ne man.
Nezinu kāpēc samērā neslikts izklaides (action/comedy/adventure) gabals būtu jāievelk līdz bezgalībai. Katra scēna tiek stiepta un stiepta un stiepta... Vispār līdz 40. es izvilku tikai pateicoties FastForward pogai biggrin.gif

Nesaprotu tikai vienu - kāpēc skatīties kaut ko just for fun ir tik slikti? smile.gif

Gundamus es skatos tieši entertainmenta dēļ, un man patīk viņu dizains. Ir tur visādi gabali, gan tīri neko, gan galīgi garām.

A vot Macross Zero pēdējā (piektā) epizode norāva visu podā. Absolūti bezsakarīgs nobeigums, 4. epizodes beigu cilffhangers palika neatrisināts, 5. epizodes sākumā darbība vienkārši pārleca tam pāri.
Nobeigums (ja tas ir nobeigums) vispār neko nepaskaidroja un neatrisināja, Deus Ex Machina un viss. Žēl, sākums bija labs.
Iespējams būs compilation movie ar pārstrādātu nobeigumu kā Macross Pluss OVAi.
+Chibi+
kā mani tracina, kad man liek justies sīkai un bērnišķigai, tikai tāpēc, ka es neskatos kaut ko ahit-brahti augstākās pilotāžas deep anime, kuras like domāt un bla bla BLAH!!! dry.gif
Man patīk un VISS. Kur paliek tolernace pret citu cilvēku priorities? Sheesh.... dry.gif
Ghoul
Man liekas ka Outlawz diez gan pareizi saliidzinaaja jo FMA bija uz robezas lai kljuutu par lowest typ animi ( pokemoni utt.) vinju izglaabj asinis, kliegshana un veel vinja ir ljoti beediiga! biggrin.gif
ShinChan
No pēdējo pāris lapu satura var secināt, ka FMA ir pretendents #1 uz sliktākās anime statusu blink.gif Kaut kā negribas piekrist. Var patikt var nepatikt, taču tomēr ir jāatzīst, ka seriālam piemita zināmas kvalitātes. Sižets nebija galīgs sū, centrālie tēli samērā oriģināli, un tie daudz maz labi arī atklājas anime gaitā. Ļaundari arī bija samērā interesanti (ar savām dvēseles un radīšanas mokām un šaubām). Es pieturos pie uzskata, ka daudz maz objektīvi FMA var novērtēt tikai to pilnībā noskatoties, jo ir svarīga kopaina (daudzu citu anime gadījumā tas nav tik būtiski). Nekāds šedevrs protams FMA nav taču ir simtiem izstrādājumu, ko var likt zemāk par šo un zinu ka Outlawz un bypass ir daļu no tiem redzējuši.
NOLF
Par FMA runājot, redzējis neesmu, taču līdzīgi, kā Naruto vai One Piece, liekas traki par daudz hype, lai būtu normāli. Visticamāk, ka šovam nav ne vainas un gan jau, ka skatoties patiktos tīri labi, taču pagaidām labāk izvēlos ko citu. Kad būs aktuāls nākošais sezonas hīts, tad gan jau arī FMA redzēšu.

Īsti gan nesapratu, no kurienes tāda nepatika pret Excel Saga. Likās jau nu lieliska parodija par teju vai visiem populārākajiem žanriem un pieķerot klāt Puni Puni Poemi, komplekts ir pilns.

Personīgajos un redzētajos ne-favorītos ietilpst Ai Yori Aoshi, Onegai Teacher un Fruits Basket. Novilkti un uz karstām pēdām (pēc 2-3 sērijām) tikuši izdzēsti tikai 3: ROD:TV, Hana Yori Dango un Goldenboy.

Pēc pārlasīšanas:

Ar zināmu devu sarkasma (lai tiktu pāri varoņu kostīmiem, ekipējumam un uzspēlēti enerģiskajai darbībai), Kiddy Grade ir par ļoti skatāms. Vismaz tikpat cik Stellvia of the Universe vai Vandread.
Taka
Tā savelkot visu kopā gribētos teikt, ka ir grūti izvēlēties tieši vienu animi, norādīt uz to ar pirkstu un pateikt - šī ir vissliktākā anime ko esmu redzējis.
Ir redzētas sliktas animes, bet tā viennozīmīgi pateikt, ka viena ir vis-vis-vis... hmmm... es laikam tad teiktu ka tas pats Tekken, kuram cieši seko Macross 7.
Te augstāk jau aizgāja runa par nemīlamiem anime žanriem vai atsevišķiem elementiem animē, kuri kalpo par iemeslu, vai to vai citu animi "norautu podā", nemaz necenšoties skatīties.
Nu jā, ir tak cilvēki, kuriem olīves negaršo teiksim. Bet tāpēc vispār neēst to ēdienu, nu nezinu. Var tak viņas izzvejot ārā kā daudzi to dara biggrin.gif
Ja man kādā animē viens elements nepatīk, bet ir arī interesējošas nianses, es laikam tomēr skatīšos. Atkarīgs no tā cik ir to interesējošo faktoru. Ja tie ir pārsvarā protams.
Hideki
Personīgajos un redzētajos ne-favorītos ietilpst Ai Yori Aoshi, Onegai Teacher un Fruits Basket. Novilkti un uz karstām pēdām (pēc 2-3 sērijām) tikuši izdzēsti tikai 3: ROD:TV, Hana Yori Dango un Goldenboy.

Ai Yori Aoshi daudziem sagādāja vilšanos pēc pirmajām 3-4 sērijām pārvēršoties Love Hina veida komēdijā (pret pašu Love Hina man nav nekādu iebildumu, pašam patika, nezinu pat kāpēc happy.gif) Cilvēki bija ļoti daudz secerejušies uz ļoti labu nopietnu romance un smagi aplauzās. Laigan es neteiktu kam man pēc viņas abu daļu noskatīšanās būtu palikušas kādas nepatīkamas emocijas. smile.gif
Fruits Basket redzējis neesmu. būs jatvelk, ir gadijies par viņu dzirdēt pilnīgi pretējas atsauksmes.
Personīgajos tūlīt-pēc-noskatīsanās-nodzēstajos bija Zeiram the animation ovas un X TV. X sākumā patika ļoti, bet tad kad sākās bezgalīga spriedelēšana - nākotne ir jau iepriekš nolemta... nākotni nav iespējams izmainīt... tik un tā cilvēce tiks iznīcināta - un tā entās reizes. Tā es arī nesapratu kāpēc tad viņi paši kautko dara, ja jau cenšās par to visus pārliecināt. huh.gif Un beigas bija čīteriskas. tongue.gif Tas ir tikai mans personīgais viedoklis.
No tām kurām es pagaidām nokancelēju vilkšanu pēc pirmās sērijas - Gravion.
deBUGa
QUOTE(driznaks @ Nov 22 2004, 16:08)
Īsti gan nesapratu, no kurienes tāda nepatika pret Excel Saga.
*
Es ar nesaprotu... tas tachu ir visasinjainaakais un visperversaakais gabals... shajaa zinjaa paarsit pat Elfen Lied, kuru tauta tik uzciitiigi skatiijaas kaadu laicinj atpakalj (to pashu asinju deelj) tongue.gif
Shinobi-sama
heh galu galaa nonaacaam pie secinaajuma, neviens neko labu nebilda par pokemoniem. Kaa arii nav tasiitas trakuliigas parodijas par vinjiem(var jau buut ka ir bet man nav veleme mekleet). BET es varu sadereet ka, ja juus noskatiitos kaadu no DVD ar vinjiem, 5.1 skanja, tad ar aciim ciet tiiri baudaams iznaaktu laugh.gif
deBUGa
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 23 2004, 10:08)
heh galu galaa nonaacaam pie secinaajuma, neviens neko labu nebilda par pokemoniem. Kaa arii nav tasiitas trakuliigas parodijas par vinjiem(var jau buut ka ir bet man nav veleme mekleet).
*
Parodijas par pokemoniem? Taa pati iepriekshmineetaa Excel Saga parodee jamos... Puchuuu... smile.gif
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 23 2004, 10:08)
heh galu galaa nonaacaam pie secinaajuma, neviens neko labu nebilda par pokemoniem. Kaa arii nav tasiitas trakuliigas parodijas par vinjiem(var jau buut ka ir bet man nav veleme mekleet). BET es varu sadereet ka, ja juus noskatiitos kaadu no DVD ar vinjiem, 5.1 skanja,  tad ar aciim ciet tiiri baudaams iznaaktu  laugh.gif
*

Ja nebilda, tad, luudzu, piedodiet!
Es jau esmu runaajis un runaashu veel, ka pokemoni arii ir anime, un nevar noshkjirt vinju no citaam tikai taadeelj vien, ka ir komerciaala (nee nee, citas jau nav). Taapat arii par maaksliniecisko veertiibu truukumu runaat buutu stulbi, jo pilns tachu ar taadaam anime, kuraas nav nekaadas maakslinieciskaas veertiibas. Visiem tikai piekasiities populaaraakajai no visaam. Man pasham pokemoni patiik - nekaadas smadzenju noslodzes, viss jau ieprieksh paredzams, galu galaa - ideaala lieta peec jebkaadas smadzenju paarslodzes, noslodzes, u.t.t. Pokemoni ir briinishkjiigi tieshi pateicoties savam stulbumam un jeelumam.
Taka
Pokemoniem ir sava mērķauditorija un tā principā ir "jaunākā skolas vecuma bērni" kā teiktu PSRS laikos smile.gif
Lai tak skatās uz veselību. Nemēģiniet man iestāstīt ka 12 gadus vecam bērnam būtu GiTS jāskatās...
Komerciāla? Lūdzu nodefinējiet man šo jēdzienu, nudien nesaprotu blink.gif
Anime, kas nopelnījusi kaut vienu jēnu? Anime, kuras veidotājiem par to kaut kāda nauda (alga) samaksāta????
Jebkura projekta autors cer kaut drusku ar to nopelnīt. Nekomerciālu darbu vispār nav. Ja nu vienīgais kaut kādā tumšā pagrabā "tikai sev" radīti darbi. Un arī tad nav teikts ka tie nevar iepelnīt kaudzi naudas, atkal - komercija? smile.gif
Hideki
QUOTE(Taka @ Nov 25 2004, 10:28)
Pokemoniem ir sava mērķauditorija un tā principā ir "jaunākā skolas vecuma bērni" kā teiktu PSRS laikos smile.gif
Lai tak skatās uz veselību. Nemēģiniet man iestāstīt ka 12 gadus vecam bērnam būtu GiTS jāskatās...
Komerciāla? Lūdzu nodefinējiet man šo jēdzienu, nudien nesaprotu blink.gif
Anime, kas nopelnījusi kaut vienu jēnu? Anime, kuras veidotājiem par to kaut kāda nauda (alga) samaksāta????
Jebkura projekta autors cer kaut drusku ar to nopelnīt. Nekomerciālu darbu vispār nav. Ja nu vienīgais kaut kādā tumšā pagrabā "tikai sev" radīti darbi. Un arī tad nav teikts ka tie nevar iepelnīt kaudzi naudas, atkal - komercija? smile.gif
*

Komerciāla = zīmēta ar vienu vienīgu mērķi - nopelnīt pēc iespējas lielāku naudu īpaši nepiepūloties rolleyes.gif + tazū čipšu pakās.
edg
Vispaar Hideki taisniiba.

Komerciaals darbs ir taads darbs, kursh veidots peec ekonomikas pamatprincipiem - ieguut vislielaako peljnju (guut visvairaak paardoshanas ienaakumu, izteereejot vismazaak). Darbs tiek veidots peec droshaam naudas pelniishanas metodeem, pieljaujot peec iespeejas mazu risku. Piemeeram, visi taisa -monus, jo zin, ka -monus visi skataas. Visi taisa ziepenes, jo droshi zin, ka ir kas taas skataas. Taa var droshi tikt pie patiesiibaa jau ieprieksh diezgan preciizi noveerteejamas naudas.

Maaksla ir darbs, kursh veidots peec maakslas principiem - guut vislielaako pasaules atziniibu (vai iesheejo atziniibu pasham par sevi), nezheelojot resursus. Darbs biezhi ir riskants taadaa zinjaa, ka ir kaut kas pilniigi jauns un nebijis, un nav zinaams, kaa auditorija to uztvers. Taa jau tikai rodas jauni maakslas veidi. Taapeec, ka nav zinaams, vai cilveekiem maaksla patiks, nav zinaams, vai guus panaakumus, vai varees paardot pa lielu naudu, vai autors tiks pie dienishkjaas maizes. Un, ja neviens nepeerk, tad var aizbildinaaties, ka tas ir supermeistardarbs, bet neviens to nesaprot... tongue.gif Maakslas taisiishana ir riskants pasaakums, biezhi maaksla saprotama tikai mazai auditorijai, bet ljaudis tomeer ar to nodarbojas (veelaak uzskaitu kaapeec).

Reaali dziivee ir kaut kur pa vidu, jo
1. Visi grib eest! (komerciaals)
2. Visi grib labi eest! (komerciaals)
3. Visi grib dziivot labi! (komerciaals)
4. Visi grib dziivot veel labaak! (komerciaals)
5. Un jaa - cilveekiem biezhi vien patiik noriskeet. (maaksla)
6. Ljautinjiem ir tieksme domaat, ka vinjiem jaataisa maaksla augstaaku meerkju vaardaa. (maaksla)
7. Un nu protams - kursh gan negrib vispasaules atziniibu? wink.gif (maaksla)
8. Un pashaas beigaas - visi ljoti grib eest! (komerciaals).
ShinChan
Mana dziļi subjektīvā izpratne par komerciju - uz pēc iespējas lielāku auditoriju mērķējams produkts ar mērķi nopelnīt pēc iespējas lielāku peļņu. Lai pēļņu maksimizētu ir vēlams izdot ar pamatproduktu saistītus papildproduktus T-kreklus, krūzītes, prezervatīvus utt. Pats par sevi tas nav nekas negatīvs, taču kā mūs droši vien būs apgaismojusi sirmā kundze no drēbju balinātāja reklāmas "ja kaut kas der visam(visiem), tad tas neder nekam". Mēģinot izpatikt pēc iespējas lielākai auditorijai zūd produkta mākslinieciskās kvalitātes un rodas visi tie idiotismi par kuriem mums patīk sašutumā bļaut virtuālajā telpā un arī sadzīvē. Piemēram, kāpēc tai kodolfziķei filmā x bija ne vairāk kā 20 gadi, blondi mati, modeles augums un silikons krūtīs? Tāpēc, ka daļa y no tiem, kas skatīsies šo filmu būs nosiekalojušies tīņi, kam hormoni trako, vai arī onkas kam blenziens uz smuku sievišķi ir vienīgais laimes brīdis dzīvē (regulāra sabļaušana uz savu veco mimru mājās neskaitās).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.