nikitaa
Nov 18 2010, 21:42
Teikšu godīgi - tur nekas nav pareizi! Viss ir slikti...
...:[...
hehh.. tā jau likās XD..
nu nekas.. turpināšu zīmēt un kas to lai zin.. varbūt kkas uzlabosies..
yukito-San
Nov 19 2010, 14:15
Tas nav optima-linija tualetes papīrs?
Iesaku tev dabūt kādas grāmatas par zīmēšanu, man tas pagaidām nepalīdzēja iemācīties labāk zīmēt, bet pašam pamanīt savas kļūdas ir daudz vieglāk.
Iesaku ''Loomis Andrew - Fun With A Pencil'' varbūt sākumā liksies muļķīga bet šie vingrinājumi lieliski palīdz daudz ko saprast. Ir jau vēl daudz citas noderīgas grāmatas, liekas esmu savācis viņas ļoti daudz, bet šajā grāmatā viss ir parādīts ļoti vienkārši un saprotami.
nē.. tas ir parastais sūdpapīrs.. XD
šas izlieku jaunu bilžu publiskai apskatei..
100 punkt kāds paprasīs "kas tā tur par tumsu, kas aizsedz tālumā tos tur klučus?"
hurr.. tā tumsa bija domāta kā dūmi bet sanāca vairāk kkā migla
FuschichO
Nov 21 2010, 11:23
Man sāk rasties psiholoģiska rakstura interese par autoru. Kāpēc daudz kur ir māju jumti un viens vai pāris cilvēki? Bez tam tā droši vien ir nākotne, jo mājas baigi klučainas utt. Kādas bērnības traumas varētu no tā izlobīt?
jā, tā ir nākotne un tie cilvēki patiesībā nav cilvēki, bet gan roboti.. laikam jau vajadzēja vairāk izcelt tos tur vadiņus un atsperes.. un tie kluči domāti kā debesskrāpji.. bez logiem..
uhh.. godīgi sakot nemaz nezinu kāpēc manos darbos tik daudz māju jumti un plikumi redzami .. vnk kas iešaujās galvā to arī zīmēju
var jau būt, ka kkāda bērnības trauma XD
Zanjux
Nov 21 2010, 14:20
Tavos zīmējumos trūkst formas. Visi cilvēki izskatās stīvi un kā statujas. :x
Es tev iesaku skatīties mazāk uz proporcijām, jo arī tās ne visiem cilvēkiem ir precīzas, un vairāk trennēties zīmēt cilvēkus kustībā, dažādās pozās un no savādākiem leņķiem.
http://www.posemaniacs.com/
tā arī būs jādara
.. šinī pēdējajā darbā jaw kkādu kustību meiģināju attēlot..ka ķip lēnām iet uz priekšu vai kkā tml.. lkm baig švaki sanācis
Zanjux
Nov 21 2010, 16:26
Tā jau itkā ar to zīmēšanu ir. Ja grib lai būtu kāda kustība tad dažreiz vajag nedaudz pārspēlēt lau kautkas sanāktu..
Nu tā sieviete izskatās, ka nevis iet, bet šļūc. Ejot cilvēki mēdz arī pēdu no zemes pacelt.
aiz garlaicības ņemu un izkrāsoju iepriekšējo darbu.. laikam nevajadzēja tik daudz tos softbrašus izmantot..
Zanjux
Nov 29 2010, 22:37
The dzeltenie kož acīs. o.o
un varēji mēģināt salikt tumšākas ēnas un/vai līnijas cilvēkiem =o
dissonant society
She hates them.. every single one of them..
nekāds progress gan nav redzams.. varbūt vajadzēja cītīgāk..
Savdabīgi - pievilcīgi darbi!
[nu... īstenībā te tādu ir ļoti daudz
]
Krāsotie darbi ar kičīgi!
Pēdējais atgādina filmas par zombijiem.
zombiji? pff
vispār jau tie plikgalvainie bij domāti vairāk kā roboti, kas simbolizētu pelēko, vienaldzīgo ļaužu masu..
priecājos, ka vismaz kādam mani murgi liekas interesanti
Aha!
Tikai sievietes pieder pelekejai masai.
Cowkiller
Dec 6 2010, 12:53
+1 artam!
XD
Diezgan nepareizas proporcijas, bet labāk , kā iepriekšs.
nu jā.. proporcijas man vienmēr ir sagādājušas problēmas..
nedawdz paķēpājos ar fotošopu.. tāds 10 minūtīgais darbs vien ir.. bet.. nu... jāiemet jaw kkas te ir.. citād baigais klusums
vēl kkas uz fotošopa krāsots.. tā tīri treniņa pēc..
Es sāku nespēt izturēt teh nakeedness , baldness `n hideous colorsies.
Tas, ja cilvēks ir zaļš, nenozīmē, ka ēnas viņam ir tumši zaļas.. .__.
āa`āh un olveidīgās galvas, um. x[
Izskatās, ka tev vnk nav ideju, ko zīmēt.
Tā kā, ja vari saņemties, būs tev pirmais requests: uzzīmē man lūdzu Ichigo!
http://www.google.lv/images?q=ichigo&u...280&bih=899 Jām, ja vari. Nav nozīmes vai tikai portrets, vai puse no auguma vai pilns, vienkārši pamēģini, lūdzu, savā ''stilā'' uzzīmēt šo čaru. ^^
vispār jau man ideju ir pa pilnam, bet tas izpildījums..
sūds vien man sanāca no tā ičigo :F
me labāk patīk plikās tantes zīmēt XD un jā.. kkad atkal būs jāuzcepj kkas depresīvs un šķībs uz a3 XD
nu geez, kpē uzreiz tādā leņķī. x.x Es zīmēju pāris gadus un vēl beidos to leņķi pielietot, jo tur nu ir jāmāk viņu pasniegt..
takš apģērb to pliko tanti, uzliec parūku, mazliet meikapu un tad jau varēs sākt skatīties.
bet.. bet.. plikā tante ar apģērbu izskatītos sliktāk.. tas pats arī notika ar onkuli ičigo .. pliks viņš izskatījās labāk ( tikai nepārprotiet lololo XD)
yukito-San
Dec 13 2010, 22:25
Manuprāt ar apģērbu lieliski var noslēpt dažādas nepilnības, ar matiem tāpat. Vismaz kļūdas pašas uzreiz acīs nedurās .
Bet tā ir māka arī to apģērbu uzzīmēt, lai izskatās labi,, nevis uzmest lupatu un savilkt strīpas ''tās ir locījuma vietas'', sak`.
Tu tik zīmē šitos visus vienādos, sāk jau apnikt, cilvēki neko radošu un jaunu nesaskata, nerodas interese turpināt čekot, kas te jauns vai komentēt. ''ō. jauns pliks, anatomiski nekorekts cilvēks. coolies! gaidu nākamo!'' <-- not how things work.
Protams, nelikšu tev zīmēt to ko pats nevēlies, tā kā izvēle paliek pie tevis. :]
taisnība jau ir.. jā.. vispār jau man da vienalga ko zīmēt.. ka tikai grafīta aromāts nāsīs un dzēšgumijas kalns blakus
nevaru saprast vai šim zīmējumam galva par lielu vai pa mazu
uuuunn.. vēlll kkas.. lkm vajadzēja saēnot to roku lai izskatītos, ka iet tālumā..
Yay, kkas savādāks.
Nākamreiz pamaini mazliet dinamiskāku sēdēšanas pozu, lai arī cik dinamiskas viņas nebūtu. xD
Mans neveiksmīgais mēģinājums tavu versiju pazīmēt.
& man apnika. =D
o, jā.. no tāda leņķa izskatās labāk
švaks ēnojums sanāca tapē kko uz pc bišk pielaboju..
iemeiģināju roku portretu zīmēšanā
FuschichO
Dec 17 2010, 14:05
Interesanti, actiņas gan noteikti nav kā nākas uzzīmētas.
Padoms ēnošanā- lai piešķirtu formai vizuālu apjomu, tuvākās vietas jāēno tumšāk. Tas nozīmē, ka tumšāka būtu, piemēram, vaiga kantīte, nevis kakla maliņa vai kaut kā tā.
nujā..acis greizas.. skeneris kkā baigi gaiši noskanēja.. vajadzēja pielabot kontrastu..
ok nākamais murgs.. tas šķībais aplis ir domāts kā acs ābols
seja nav izdevusies tāda kā gribēju XD
Starp citu, domāju, ka no tevis noteikti iznāktu zīmētājs, ņemot vērā tavu vecumu, kurš cerams ir īstais.
Pagiadām, protams, nu ir tā kā ir, bet kkur kkas lēnām būs, ja tevi tiešām saista zīmēšana, tā kā. Zīmē.
Nu jām, par zīmējumiem nekas īpaši sakāms nav, vēljoprojām tāds MEH. Moš pameģini ar kkādām krāsām, jeb tikai vienu, piemēram, zilo pildspalvu kaut kādus akcentus, pāris kontūrlīnijas iekombinēt. Bet ne visu lineart-ot, tikai tā~ Lai interesantāk.
ņemot vērā manu vecumu? tu spried pēc manas pareizrakstības?
anyway par nekādu tur dižo zīmētāju netaisos.. vnk sava prieka pēc
ok vēl kkas..
Nē, pēc tava profila. o.o''
a pff.. tur es uz dullo tā uzliku.. lai ātrāk varētu piereģistrēties
kaut kas.. hmmm.. jauns..
sen neesmu neko anime stilā taisījis.. tad nu lūk..
zīmuli pārvilku ar pildspalvu un izdzēsu..
nevaru izlemt ko zīmēt tāpēc turpinu zīmēt pupus n stuff.. yo..
ololol.. jau 5. posts pēc kārtas
šekur
oriģinālā bilde
5. posts, tpē, ka iepriekš īsti nebija ko komentēt - same old, same old. -.-
Bet ah, progress, pat izskatās samērā pievilcīgi, congrats! Negribu bakstīt ar pirkstiem, kur kas nav tā kā griētos, bet, gan jau ar laiku, pats, skatoties atpakaļ uz šo darbu, ievērosi visas kļūdas. :]
Now go and draw some more!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.