jā, kļūdas ir.. acs, plecs, dažviet ēnojums utt.. pamanīju tikai tad,kad biju jaw daudzmaz visu saēnojis un negribējās vairs ķēpāties
yukito-San
Jan 6 2011, 17:43
Tik tiešām kļūdas ir, bet ir redzams arī progress
spēlējos ar zīmuļiem
Daaaaaaw~ Tas pokemons ir nežēlīgi mīlīgs. Atgādina bērnību, kad vēl iefanoju... =w=
Nice work!
a es vēljoprojām fanoju XD
viens no maniem mīļākajiem anime varoņiem- saber no fate/stay night
vēl viens fanarts.. vajadzēja cītīgāk piedomāt pie ēnojuma
Cowkiller
Jan 18 2011, 13:13
acis nav vienaadaa liimenii... mnu un daudzums citu kljuudinju, bet taas acis visvairaak berzhas...
Keydan
Jan 18 2011, 13:48
QUOTE(Cowkiller @ Jan 18 2011, 12:13)
acis nav vienaadaa liimenii...
Nuuu... tev ari vini nebūtu vienā līmenī...
acis? mehhh.. sīkums.. man vairāk acīs durās tieši lūpas un degunu ar vajadzēja smalkāku/detalizētāku
Cowkiller
Jan 19 2011, 15:09
QUOTE(Keydan @ Jan 18 2011, 12:48)
explain....
Keydan
Jan 19 2011, 23:25
QUOTE(Cowkiller @ Jan 19 2011, 14:09)
explain....
Pienāc pie spoguļa.
Cowkiller
Jan 20 2011, 16:46
QUOTE(Keydan @ Jan 19 2011, 22:25)
QUOTE(Cowkiller @ Jan 19 2011, 14:09)
explain....
Pienāc pie spoguļa.
tu gribi teikt ka man viena acs ir zemaak kaa otra? varbuut ka ir, bet nejau tik patalogiski kropliigi...
Keydan
Jan 20 2011, 21:41
Visiem tā ir. :3
bet nejau tik patalogiski kropliigi...
bēēttt.. ja nu es teiktu, ka viņa ir sagriezusi galvu par kādiem 2..5 grādiem uz sāniem?.. manuprāt tad tādas acis arī varētu apmēram tā izskatīties, bet, lab.. jā.. portretus man padodas zīmēt vēl sliktākus nekā plikās meitenes XD
karo4 tgt kādu laiciņu pazīmēsu tikai portretus.. varbūt paliks labāk XD
bet tā patreiz sanāk tikai šitādi murgi XD ( vrbūt sanāktu labāk,ja veltītu katram vairāk laika, bet nu.. jā.. ātrāk jaw iemācīšos zīmējot ātri.. daudz šitādus..)
Claire no Claymore.
zīmēju ar hb tapē bij jāuzdzen kontrasts un līdzarto ēnojums izskatās traki sašvīkāts..
man patīk ar cietajiem zīmuļiem zīmēt.. retāk jāasina, tik daudz neizsmērējas.. bet ieskanējot izskatās pēc *****
FuschichO
Jan 22 2011, 12:09
Piezīme par acīm- cilvēkam augšējais plakstiņš salīdzinoši ir daudz vairāk izliekts kā apakšējais. Tā jau it kā būtu normāli, tikai pauris iešķaidīts, kakls dīvains un mati jau nu baigi plakani, ja ņem vērā, ka tur jābūt arī smadzeņu podam.
Lūpas itin foršas
ok, ņemšu vērā par tām acīm.. un jā.. mati plakani- neizskatās telpiski.. un pauris nesimetrisks iznācis..
reņdži no blīč.
.. huhhh.. nu.. vismaz ēnojums ir uzlabojies
yukito-San
Jan 24 2011, 20:25
Nelielas acu un lūpu korekcijas un būtu avatars, protams ne jau tas no animes
Koneko
Jan 24 2011, 21:51
NĒĒĒĒĒ!!! KO tu izdarīji ar manu mīļoto Renji?! D:
yukito-San acis? kādas vainas acīm.. mehhh..sīkums... bet lūpas gan.. jā.. XD
Koneko centos uztaisīt maksimāli līdzīgu.. jā.. garo žokli ieskaitot.. tā ka nepiekasās
yukito-San
Jan 25 2011, 13:52
Tālākā acs ir mazliet lielāka par tuvāko, bet tas ir sīkums.
Bet tieši garā žokļa un taisnā (plakanā) deguna dēļ, manā skatijumā ir kaut kāda līdzība ar avataru
sen nav nekas uz pc zīmēts
hurrdurr
yukito-San
Jan 26 2011, 21:08
WHO CHOPPED IT'S LEGS, OMG!
Yukito jau izteicās pietiekami. :I
še.. kaut kas anatomijas un proporciju gardēžiem veco labo laiku vārdā XD
jā, zinu galīgi garām.. bēttt.. nu... cenšos...
iemetat te kādu skarbāku vārdu motivācijai
Tavs avatars nepalīdz šo situāciju padarīt labāku..
nu.. tad jaw galīg auzās šoreiz būšu iebraucis
mehh.. turpināšu fanartus zīmēt
Pamēģini kko riktīgi vienkāršu visvienkāršākajā pozā - uzskicē, mazliet izstrādā skici, paņem pildspalvu, ja na rapidogrāfs: uztaisi jauku lainārtu, padzēs skiču pēdas, pamēģini izskrāsot [neizmantojot visas varavīksnes krāsas], tad moš būs redzams ieguldītais darbs un pašam gandarījums un labākajā gadījumā - smuka bildīte ko arī citiem varētu atrādīt.
Izskatās, ka viņai āda norauta nost/noberzta etc. -.- Ādu tā gan nevejadzētu ''krāsot''. :'D
un tās krāsiņas, grīdas ēniņas uzreiz riktīgāku kvalitāti piesit.
Tiec vaļā no plikas zīmuļošanas. :I
nu jā.. ēnojums ir diezgan rupjš (uz ātro) tāpēc āda tā izskatās..
tālāk jau aiziet gaumes jautājums.. vienam patīk krāsaini darbi a citam ne..
Nu jā, bet atšķirība tāda, kā to pasniedz. Var būt izcili monochrome`ie, kur krāsas vispār neprasās, bet, ja uzzīmē zīmējumu ar pelēko zīmuli, tad viņš arī izskatās pēc zīmējuma ar pelēko zīmuli. :/
Tev nemaz negribās saņemt foršas atsauksmes, ka tev, piemēram, bezkrāsainie sanāk vnk superīgi, jo tu viņus pasniedz kaut kādā savā īpašā stilā? Nevis tikai ''Mhm, ir ok, smuki.'' :I Protams, atkārtošos simto reizi, ka nav jau nevienam jāizpatīk, jo cilvēki taču zīmē arī priekš sevis, bieži vien, that is.
FuschichO
Feb 12 2011, 23:08
Man domāt, tavs vnk neprot lietot skeneri/tā softu. Tas arī viss. Es izmantoju pašu lētāko skeneri (aka- laikam jau tad ari pašu sūdīgāko), lai veidotu maketu grāmatai. Krāsainu. Respektīvi- man izdevās izdarīt to adekvātā kvalitātē ar minimāliem līdzekļiem. Tātad vaina diez vai ir skenerī.
Un ja reiz gribi, lai tavi monohromie izskatās labāk, ņem tumšajām ēnām kādu mīkstāku zīmuli, lai melnāk sanāk, vai manuāli (nevis ar skenera iestatījumiem) piemēram fotošopā padari vajadzīgās vietas gaišākas/tumšākas- tā lai attēlā būtu visa melnbaltā krāsu gamma, nevis tikai pelēkais, pelēkais un pelēkais
QUOTE(FuschichO @ Feb 12 2011, 22:08)
.. tā lai attēlā būtu visa melnbaltā krāsu gamma, nevis tikai pelēkais, pelēkais un pelēkais
Exactly.
Tieši to es gribēju teikt. C:
pfff.. nu.. vismaz pašam nav garlaicīgi.. tas arī ir tas pats galvenais
yukito-San
Feb 19 2011, 19:26
Izkatās ka pamazām paliek arvien labāk.
Tā tik turpināt.
jā..pamazām jau labāk paliek, bet šādā ātrumā paies gadi kamēr sasniegšu tādu līmeni, kādu vēlos
uzminat kas šitā pa meiteni ( jā.. es pats ar drošvien neuzminētu
)
EruLaif
Feb 20 2011, 20:33
Tā pa kreisi man mazliet atgādina Gillian Anderson no xfailiem.
pfff..
vispār jaw bij domāts sakura no naruto
bet kkā pārāk vīrišķīgi sanācis.. XD
laikam zodu un degunu vajadzēja zīmēt smalkāku..
Nē, nē, gadi nebūs vajadzīgi, kad tu dabūsi to riktīgo zīmējamo tehniku rokā, gadi būs viņu izkopt. o.o
pamālēju ar ūdenskrāsām
hurdurbur
un tagat saket man- zīmulis vai ota?
Skilek
Feb 25 2011, 20:36
Es teiktu ka ota!
Interesantāk un kvalitatīvāk izskatās!
nu.. interesantāk jā.. bēt nu kvalitāte gan te nav nekāda dzižā..
jāmeklē speciālas ūdenskrāsām paredzētas lapas citād šis locās, beržās cauri utt..
par cik man ļoti patīk visādas pamestas un spokainas vietas tad izdomāju,ka jāuzzīmē ar..
aiz gara laika arī izkrāsoju..
še, kko uz ātro uzzīmuļoju..
pssshhhhh.. neveru izdomāt ko zīmēt.. varbūt kādam ir kādi priekšlikumi?
nav iedvesmas tāpē zīmēju to, ko redzu
šoreiz tā ir mana roka
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.